Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
adwokat

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: adwokat » 31.03.2016, 16:32

Ale tak jest pajacu , jezeli tak twierdzicie ze jesteście tacy mocni to ze względu na ruch czy was? wy normalnie jesteście do obskoczenia nie tylko przez nas , uwierz w to ale jezeli inne ekipy tak twierdza to tylko ze względu na rucha nie wasz ludziki humoru

iparts.pl
Red power

Post autor: Red power » 31.03.2016, 16:38

adwokat to może odpowiedz na pytanie kiedy w końcu dacie odpowiedź Ruchowi bo zdaje się że telefony były do was.

Wasteland

Post autor: Wasteland » 31.03.2016, 16:41

A My zdjęcie waszych flag do góry kołami(crazy cannibals jeszcze zanim replikę skroiliśmy i jeszcze jednej) na Lechu.

adwokat

Post autor: adwokat » 31.03.2016, 16:44

Mozesz nas oświecić

ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS » 31.03.2016, 16:45

i tak przekrzykiwać możemy się do jutra , tylko Wy widzicie drzazgę w naszym oku a belki w swoim już nie....

Red power

Post autor: Red power » 31.03.2016, 16:52

ŁKS1908ŁKS pisze:i tak przekrzykiwać możemy się do jutra , tylko Wy widzicie drzazgę w naszym oku a belki w swoim już nie....
Można jeszcze przez kolejny rok.Twój kolega tak napierdolił że teraz raczej nikt mu tutaj nie odpuści.Albo niech wrócą normalni z Łksu się tu wpisywać albo będzie takie pierdolenie jeszcze przez długi czas.

abecadlo

Post autor: abecadlo » 31.03.2016, 16:55

Jeden zarzuca drugiemu, że mało wie, a w następnym poście puszcza babola potwierdzając, że to jednak ten drugi mało wie. Zaglądają tu też osoby, które wiedzą dużo więcej, ale się nie wpisują, więc panowie podziwiam waszą cierpliwość w czytaniu tych bajek.

Wasteland

Post autor: Wasteland » 31.03.2016, 17:01

Potwierdzasz tylko to że jeszcze gimnazjum nie ukończyłeś.
Tu masz cytat z waszego opisu po tych wydarzeniach na rewanżu w Łodzi
".. Lech bez flag, a szkoda bo eŁKaeSiacy chcieli wziąć odwet za poprzednią rundę. Pod koniec pierwszej połowy ok.200, może więcej osób, wychodzi ze stadionu, ktoś widział Lecha, trochę pobiegaliśmy, ale ich nie było. Ruszamy w stronę policji, gdzie mogła by być grupka Lecha. Następuje starcie z policją, która cofa się do wejścia na Galerę. Gdy doszła antyterrorka z pistoletami musimy się zabarykadować plastikowymi kiblami. Przez cały czas lecą na psy kamienie, różne przedmioty, również z Galery. Psy otwierają ogień, ktoś z ŁKS-u dostaje gumową, ale dobrze, że w klatę. Później dowódca każe się cofnąć "chodźcie stąd, bo się nigdy nie uspokoi" słowa te słyszał 1 koleś z ŁKS-u, stojący obok psów był bez barw. W czasie naszego dymu Lech bluzgał na policję.
Zaraz po tym Lech wywiesza flagę ŁKS-u "Crazy Cannibals", od razu próbujemy ją odbić, ale przeszkadzają psy i ochrona. Na piesków lecą kamienie itp..."

Red power

Post autor: Red power » 31.03.2016, 17:03

Teraz tak się zastanawiam czy ene due celowo tego tematu nie rozpierdala by został on zakmnięty na amen.Celowo prowokuje w taki sposób by jak najwięcej osób tutaj się wpisywało.Nie ma co ale z jednej strony jest śmieszny a z drugiej wkurwiający z tym swoim szczekaniem i swoją gwardią przyboczną w osobie adwokata(swoją drogą nick pasuje ale mógł sobie znaleźć kogoś kto umie pisać) i bałuciarza1908 ale tego wczoraj zjebał i tego już nie ma.
Gość ma misję do wykonania i tą misją niewątpliwie jest to by ten temat poleciał w pizdu.Dlaczego więć on jest tak niewygodny dla Łksu skoro cała Polska 'wie jak jest'??

Wasteland

Post autor: Wasteland » 31.03.2016, 17:04

I jaszcze cytat z tamtych wydarzeń
" Otóż straciliśmy na rzecz pyrów 3 flagi – „Crazy Cannibals”, „Śródmieście” i małą na kij. Straciliśmy je na stadionie, gdyż na mecz dotarło 6 osób samochodowej ekipy. "

adwokat

Post autor: adwokat » 31.03.2016, 17:19

Red gowno to zacznij mu odpowiadać racjonalnie to te forum bedzie ogarnięte , a ty najpierw pocisniesz każdemu zeby sie leczył i takie tam A potem ze ene rozpierdala te forum , zalogowałes sie wczoraj i odrazu o Żydach . Ochłoń troche i nie siej swojej propagandy ze to my tu zaśmiecamy temat . Ps jak ja tam pisze to mam wyjebane , prowadzę samochod wiec używam jednej ręki poligloto

wid08

Post autor: wid08 » 31.03.2016, 17:23

masz tu na podwieczorek
[link]
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 31.03.2016, 17:25

Wasteland - może jeszcze zacytuj opis awantury z Lechem i to co działo się po niej ??? Albo nie musisz cytować , wystarczy że napiszesz co się działo ...

A później spójrz za siebie i przypomnij sobie ten wasz pakt o nieagresje z Lechem i wasze zapatrzenie w nich ..
Red power pisze:Teraz tak się zastanawiam czy ene due celowo tego tematu nie rozpierdala by został on zakmnięty na amen.Celowo prowokuje w taki sposób by jak najwięcej osób tutaj się wpisywało.Nie ma co ale z jednej strony jest śmieszny a z drugiej wkurwiający z tym swoim szczekaniem i swoją gwardią przyboczną w osobie adwokata(swoją drogą nick pasuje ale mógł sobie znaleźć kogoś kto umie pisać) i bałuciarza1908 ale tego wczoraj zjebał i tego już nie ma.
Gość ma misję do wykonania i tą misją niewątpliwie jest to by ten temat poleciał w pizdu.Dlaczego więć on jest tak niewygodny dla Łksu skoro cała Polska 'wie jak jest'??

Owszem , i takie było moje założenie z początku , bo to wy od X czasu się tu wpisujecie ku*** cała szajka i tworzycie propagandę , wykorzystując to że od nas mało normalnych osób się tu wpisywalo i mało kto miał wogole ochotę wam tutaj wytykać te wasze kłamstwa , farmazony i wymysly . Było fajnie , ale do czasu jak nie zacząłem was tu prostować , to wtedy pokazaliscie swoje prawdziwe oblicze i pokazujecie do teraz....

Najebales gosciu od wczoraj tutaj ponad 40 postów zaślepiony kretynie , i ponad połowę tylko na mój temat. Ja tu pisze sam a was napierdala cała zgraja , non stop tu odpowiada ktoś inny . Cala net armia czerwonych " kumaczy " w liczbie dwucyfrowrej ...Więc to świadczy że dla nas ten temat jest niewygodny ?? ??

To dla ciebie i dla twoich kolezkow to co tu jest wypisywane od pewnego czasu jest niewygodne i niewygodny jestem tutaj glownje ja, bo takie podjazdy jakie robicie i farmazony byle mnie zdyskredytować to naprawdę świadczą tylko o Was...
I ta cała zgraja debili z nowymi nickami którzy rejestruja się tu tylko i wyłącznie żeby pisać o mnie i odpowiadac na wpisy tez o tym świadczy.... Wklejacie tu że jestem głupi , gowno wiem i wogole nie chodzę na mecze itp , po co w takim razie zaklamane buraki ze mną dyskutujcie ??
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Wasteland

Post autor: Wasteland » 31.03.2016, 17:29

O czym ty pejsie piszesz?Co ma nasz pakt do krojenia waszych flag przez Lecha(pominę fakt robienia repliki)
Mały żydku ty od listopada najebałeś ponad 300 na tym nicu na innych pewno drugie tyle.

ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS » 31.03.2016, 17:33

tak jak mówiłem widzicie drzazge w naszym oku a belki w swoim już nie... Nam nie wolno układać się z ekipą z którą biliśmy się , Wam wolno nawet z kimś kto zabił Wam kibica (pakt o nieagresji to też układ), Nam nie wolno układać się z kimś kto wyjebał nam flagę , Wy możecie robić z kimś takim zgodę...

ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS » 31.03.2016, 17:57

Propaganda niech trwa "to osiedle 100 % Widzew ... o to właśnie 2 kibiców ŁKSu , jakbym był z kolegą..."

mms

Post autor: mms » 31.03.2016, 17:59

Akurat to ta strona Bałut to tylko my, tak jak i Limanka to tylko wy :)

ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS » 31.03.2016, 18:03

ja znam topografie miasta , ale jak będzie oglądał to ktoś z poza Łodzi to dzięki takim wypowiedzią zacznie się śmiać , Osiedle Widzewa najbardziej fanatyczne , całkowicie zdominowane a tu nagle 2 ŁKSiaków sobie idzie na luzaku... ale jakby wypowiadający był z kolegą...

mms

Post autor: mms » 31.03.2016, 18:08

To wyjaśnijmy postronnym osobom, że chłop od nas spotyka się z tą ekipą na naszej części Bałut i ją trochę zwiedzają. A ci dwaj co idą to po drugiej stronie ulicy chyba Zachodniej, czyli już na początku waszego terenu. Dobrze, że powiedział że gdyby był z kolegą i byłoby na 2 na 2. Nie daj Boże powiedziałby z 10 kolegami :)

Red power

Post autor: Red power » 31.03.2016, 18:11

ŁKS1908ŁKS pisze:ja znam topografie miasta , ale jak będzie oglądał to ktoś z poza Łodzi to dzięki takim wypowiedzią zacznie się śmiać , Osiedle Widzewa najbardziej fanatyczne , całkowicie zdominowane a tu nagle 2 ŁKSiaków sobie idzie na luzaku... ale jakby wypowiadający był z kolegą...
Bo przemieszczali się ale dla niektórych to za trudne widać i na siłę będziecie teraz się dopierdalać.

ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS » 31.03.2016, 18:13

Następnym razem dajcie kogoś bardziej elokwentnego , a jak kolega zapędza się bez kolegi 5 metrów od wrogiego terenu i tych dwóch , zrobili by go przy kamerzyście to byłby płacz ?
już było coś takiego :
https://www.youtube.com/watch?v=Hl8m1VXHJC4

Red power

Post autor: Red power » 31.03.2016, 18:24

haha co było?Przecież typ nie jest z Łksu,jakbyś zobaczył cały film to byś się przekonał o tym.Powiedział że nie powinno być wojny pomiędzy kibicami.
No ale do celów propagandowych macie jak znalazł.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 31.03.2016, 18:54

I tak najlepszy z tego drugiego filmiku jest dialog

" czemu malujecie gwiazdy Dawida ??"

- " bo nie lubimy ŁKSu "

Heheh ;)
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Nivek

Post autor: Nivek » 31.03.2016, 19:06

Ene due rabe pisze:I tak najlepszy z tego drugiego filmiku jest dialog

" czemu malujecie gwiazdy Dawida ??"

- " bo nie lubimy ŁKSu "

Heheh ;)
Typowo wyrywasz z kontekstu i nie odnosisz się do wszystkiego :)

A dalej było:

- Bo to są żydowskie kur** :)
- To są kibice żydowskiej drużyny po prostu...
- Ale my nazywamy to łódzka ku*** sportowa

Teraz się pośmiejemy razem hahahaha :D

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 31.03.2016, 19:16

Przeczytaj co to znaczy "wyrwanie z kontekstu" i nie używaj zwrotów których nie rozumiesz....

Ja tam nie widzę żeby dzięki temu do napisales miało to jakiś inne znaczenie ;) o to mi generalnie chodziło , ale nie chciało mi się pisać całości .

Generalnie tak jak ten dialog - wyglądają odpowiedzi Widzewiakow na każdy temat na tym forum , wrzeczywistosci jak widać zachowują się tak samo jak tutaj :D
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 31.03.2016, 19:26

Jak już ten temat doszedł do poziomu wrzucania filmikow z internetu i ich komentowania ....

https://m.youtube.com/watch?v=2Ml4XH7JR0c

To zachecam do komentowania tego :)

Najlepsza korba od 0:30 ....

Wiem że i tak mi nie odpiszecie , ale to prawda że frekwencję wam nabijają wycieczki ze szpitali dla myślących inaczej ???
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Red power

Post autor: Red power » 31.03.2016, 19:46

Przynajmniej przyjechali na mecz a nie jak ty przed komputerem napierdalasz całe życie.a że piknikowy skład to taki znajdzie się na każdym stadionie w Polsce.
Jak lubisz się tak napierdalać to może zdjęcia menel bandy z Limanki zacznie się wrzucać.

mms

Post autor: mms » 31.03.2016, 19:48

Czekałem jak to skomentujesz ene due :) a ponoć mieliśmy zajmować się sobą i swoimi klubami? A tu pierwszy lepszy filmik i już się dopierdalasz :)

Merytoryczny hipokryto hehe

adwokat

Post autor: adwokat » 31.03.2016, 19:53

Red to zabierz tych wszystkich tych swoich napinaczy i idź na ta patologiczna Limanke kozaku

Wasteland

Post autor: Wasteland » 31.03.2016, 19:57

Kładź się spać bo rano mama cie nie dobudzi do szkoły.Żydek przedstawiający się jako stary wyjadacz a nie pamięta straty flag na Lechu i robieniu replik.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 31.03.2016, 19:59

mms pisze:Czekałem jak to skomentujesz ene due :) a ponoć mieliśmy zajmować się sobą i swoimi klubami? A tu pierwszy lepszy filmik i już się dopierdalasz :)

Robicie wszystko żeby ten temat nie był nawet w pół procencie merytoryczny więc nie oczekujcie że będę merytorycznie się wysilał , już dosyć wam tu krwi napsulem pejsy

Przypomnij sobie jak ty żeś ostatnio skomentował wrzucony tu filmik z ostatniej produkcji WrW zakompleksiony wsiurku , bo pamięć to może i masz dobrą ale krótka ....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

mms

Post autor: mms » 31.03.2016, 20:03

Sam sobie zaciskasz pętle :) wymagasz tu merytorycznej dyskusji ale jej nie będzie bo wcześniej my komentowaliśmy was, a wy nas? Komedia, czytasz w ogóle to co piszesz? Wpadłeś jak śliwka w kompot i teraz będziesz odwracał kota ogonem :)

Nivek

Post autor: Nivek » 31.03.2016, 20:07

Ene due rabe pisze:
mms pisze:Czekałem jak to skomentujesz ene due :) a ponoć mieliśmy zajmować się sobą i swoimi klubami? A tu pierwszy lepszy filmik i już się dopierdalasz :)

Robicie wszystko żeby ten temat nie był nawet w pół procencie merytoryczny więc nie oczekujcie że będę merytorycznie się wysilał , już dosyć wam tu krwi napsulem pejsy

Przypomnij sobie jak ty żeś ostatnio skomentował wrzucony tu filmik z ostatniej produkcji WrW zakompleksiony wsiurku , bo pamięć to może i masz dobrą ale krótka ....
"Przeczytaj co to znaczy "merytorycznie" i nie używaj zwrotów których nie rozumiesz...."

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 31.03.2016, 20:23

A co niby jest nie merytorycznego ???

Goście na filmie wyglądają na upośledzonych , do tego kręcą pod zegarem doping.Zadalem normalne pytanie , ale jak już pisałem na normalną odpowiedz nie liczyłem... ;)

Żebyście wy mi zwracali kundle uwage na moją merytoryke.... świat stanął normalnie na głowie ;)

Ten temat był fajny jak mogliście sobie tu pierdolic swoje wymysly bezkarnie , a jak znalazł się ktoś kto stosuje wasze metody i wasza broń, ale oprócz tego stara się pisać merytorycznie , to już jest płacz , żal i wogole ... Jakoś wcześniej tego nie widzieliście szmaciarze i każda merytoryczna próbę rozmowy, rozpierdalaliscie w zarodku , a pod koniec już nie pisaliście wcale o wielkim Pierdzewie, tylko o nas . Co się stało że tak nagle zmieniliscie front , pomysły się skończyły ?? Widzicie że sami się osmieszacie??? Poddajecie się w tej swojej głupocie ?

Jak już pisałem tu po stokroć ,
Albo będziemy pisać o swoich klubach , albo ten temat tak właśnie będzie wyglądał 3 2 1 start ....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

mms

Post autor: mms » 31.03.2016, 20:27

Najpierw dopierdalasz się do filmiku którego ja wrzuciłem, a teraz palisz frana, że chodzi o ten film co ty wrzuciłeś :)))) A skoro do nas próbujesz się odnosić merytorycznie, to zwracamy uwagę na tą twoją upośledzoną merytoryke. Znów ponawiasz swój apel, zobaczymy na jak długo.

[link]

UR niszczą świeżutki graf :)

adwokat

Post autor: adwokat » 31.03.2016, 20:42

1:0

ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS » 31.03.2016, 20:45

Wasteland pisze:Kładź się spać bo rano mama cie nie dobudzi do szkoły.Żydek przedstawiający się jako stary wyjadacz a nie pamięta straty flag na Lechu i robieniu replik.

to może odniesiesz się do moich argumentów w tym temacie ? bo jakoś sprytnie pominąłeś to co napisałem.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 31.03.2016, 20:46

mms pisze:Najpierw dopierdalasz się do filmiku którego ja wrzuciłem, a teraz palisz frana, że chodzi o ten film co ty wrzuciłeś :)))) A skoro do nas próbujesz się odnosić merytorycznie, to zwracamy uwagę na tą twoją upośledzoną merytoryke. Znów ponawiasz swój apel, zobaczymy na jak długo.

[link]

UR niszczą świeżutki graf :)
Dla zwykłej przyzwoitości byś dodał informacje , że Widzew jaki tam nabazgraliscie zniknal jeszcze tej samej nocy ( był to piątek ), a w sobotę z ranca przed naszym wyjazdem, graf wrocil do pełni zdrowia ;)

Waszych pracek w ciagu tego i zeszlego tygiodnia ucierpiało trochę wiecej ...
[link]

[link]

[link]

[link]

I wieeele wiele innych o których płaczecie na swoim forum ...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

ODPOWIEDZ