Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Ale zgoda to zgoda i nikt nie patrzy kto tam gra pierwsze skrzypce,od tego są zgody.Poziomem H jesteśmy na bardzo zbliżonym poziomie do Ruchu.
I co mam cię przeprosić za niego czy o c*** ci chodzi?Nie chcesz odpowiadać to nie odpowiadaj i odbijaj piłeczkę.Ene due rabe pisze:chwileczke...
przed chwilą twoj kolega pisał że mamy z Lechem zgode, wiec moze najpierw ustalcie jedną wersje, z poniej zabierajcie sie za pisanie.
Mam zarzucić film jak Lech wam jechał jeszcze przed układem?
adwokat to może odpowiedz na pytanie kiedy w końcu dacie odpowiedź Ruchowi bo zdaje się że telefony były do was.
Mozesz nas oświecić
-
ŁKS1908ŁKS
i tak przekrzykiwać możemy się do jutra , tylko Wy widzicie drzazgę w naszym oku a belki w swoim już nie....
Jeden zarzuca drugiemu, że mało wie, a w następnym poście puszcza babola potwierdzając, że to jednak ten drugi mało wie. Zaglądają tu też osoby, które wiedzą dużo więcej, ale się nie wpisują, więc panowie podziwiam waszą cierpliwość w czytaniu tych bajek.
I jaszcze cytat z tamtych wydarzeń
" Otóż straciliśmy na rzecz pyrów 3 flagi – „Crazy Cannibals”, „Śródmieście” i małą na kij. Straciliśmy je na stadionie, gdyż na mecz dotarło 6 osób samochodowej ekipy. "
" Otóż straciliśmy na rzecz pyrów 3 flagi – „Crazy Cannibals”, „Śródmieście” i małą na kij. Straciliśmy je na stadionie, gdyż na mecz dotarło 6 osób samochodowej ekipy. "
masz tu na podwieczorek
http://pl.tinypic.com/r/ogvqmg/9
http://pl.tinypic.com/r/ogvqmg/9
-
ŁKS1908ŁKS
Propaganda niech trwa "to osiedle 100 % Widzew ... o to właśnie 2 kibiców ŁKSu , jakbym był z kolegą..."
Akurat to ta strona Bałut to tylko my, tak jak i Limanka to tylko wy :)
-
ŁKS1908ŁKS
ja znam topografie miasta , ale jak będzie oglądał to ktoś z poza Łodzi to dzięki takim wypowiedzią zacznie się śmiać , Osiedle Widzewa najbardziej fanatyczne , całkowicie zdominowane a tu nagle 2 ŁKSiaków sobie idzie na luzaku... ale jakby wypowiadający był z kolegą...
To wyjaśnijmy postronnym osobom, że chłop od nas spotyka się z tą ekipą na naszej części Bałut i ją trochę zwiedzają. A ci dwaj co idą to po drugiej stronie ulicy chyba Zachodniej, czyli już na początku waszego terenu. Dobrze, że powiedział że gdyby był z kolegą i byłoby na 2 na 2. Nie daj Boże powiedziałby z 10 kolegami :)
Bo przemieszczali się ale dla niektórych to za trudne widać i na siłę będziecie teraz się dopierdalać.ŁKS1908ŁKS pisze:ja znam topografie miasta , ale jak będzie oglądał to ktoś z poza Łodzi to dzięki takim wypowiedzią zacznie się śmiać , Osiedle Widzewa najbardziej fanatyczne , całkowicie zdominowane a tu nagle 2 ŁKSiaków sobie idzie na luzaku... ale jakby wypowiadający był z kolegą...
-
ŁKS1908ŁKS
Następnym razem dajcie kogoś bardziej elokwentnego , a jak kolega zapędza się bez kolegi 5 metrów od wrogiego terenu i tych dwóch , zrobili by go przy kamerzyście to byłby płacz ?
już było coś takiego :
https://www.youtube.com/watch?v=Hl8m1VXHJC4
już było coś takiego :
https://www.youtube.com/watch?v=Hl8m1VXHJC4
haha co było?Przecież typ nie jest z Łksu,jakbyś zobaczył cały film to byś się przekonał o tym.Powiedział że nie powinno być wojny pomiędzy kibicami.
No ale do celów propagandowych macie jak znalazł.
No ale do celów propagandowych macie jak znalazł.
-
Ene due rabe
I tak najlepszy z tego drugiego filmiku jest dialog
" czemu malujecie gwiazdy Dawida ??"
- " bo nie lubimy ŁKSu "
Heheh ;)
" czemu malujecie gwiazdy Dawida ??"
- " bo nie lubimy ŁKSu "
Heheh ;)
-
Ene due rabe
Przeczytaj co to znaczy "wyrwanie z kontekstu" i nie używaj zwrotów których nie rozumiesz....
Ja tam nie widzę żeby dzięki temu do napisales miało to jakiś inne znaczenie ;) o to mi generalnie chodziło , ale nie chciało mi się pisać całości .
Generalnie tak jak ten dialog - wyglądają odpowiedzi Widzewiakow na każdy temat na tym forum , wrzeczywistosci jak widać zachowują się tak samo jak tutaj :D
Ja tam nie widzę żeby dzięki temu do napisales miało to jakiś inne znaczenie ;) o to mi generalnie chodziło , ale nie chciało mi się pisać całości .
Generalnie tak jak ten dialog - wyglądają odpowiedzi Widzewiakow na każdy temat na tym forum , wrzeczywistosci jak widać zachowują się tak samo jak tutaj :D
-
Ene due rabe
Jak już ten temat doszedł do poziomu wrzucania filmikow z internetu i ich komentowania ....
https://m.youtube.com/watch?v=2Ml4XH7JR0c
To zachecam do komentowania tego :)
Najlepsza korba od 0:30 ....
Wiem że i tak mi nie odpiszecie , ale to prawda że frekwencję wam nabijają wycieczki ze szpitali dla myślących inaczej ???
https://m.youtube.com/watch?v=2Ml4XH7JR0c
To zachecam do komentowania tego :)
Najlepsza korba od 0:30 ....
Wiem że i tak mi nie odpiszecie , ale to prawda że frekwencję wam nabijają wycieczki ze szpitali dla myślących inaczej ???
Forum jak forum, ale to co się odpierdala w tym temacie to jest jakiś ku*** matrix :)
Wojna na słowa :)
Wojna na słowa :)
-
ldzwdz1910
Internet, internetem chłopaszki, a życie, życiem.

-
PanTuNieStał
Był kiedyś na starym jeszcze forum bardzo popularny temat Łks naj.... wróćmy do niego.
O mamy nowe konto ene due :)
Jak się udało dowiedzieć ene due rabe został ustawiony przez swoich kolegów do pionu i dodatkowo zabrali mu komputer.Dziś rano pierwszy raz od roku wyszedł z mieszkania.
zamknąć temat !!!!!
Baranek w ścianę by pomógł
Jestem ciekawy które jeszcze miasto derbowe w Europie jest tak przejrzyście podzielone jak Łódź.Pomijam nasze enklawy ktore sa praktycznie bez znaczenia i ktore pewnie koniec końców zakończą swój żywot(czego nikomu nie życzę).Chodzi mi o to gdzie jest jeszcze taki przejrzysty podział wschód-zachód jak w Łodzi czy chociaż północ-południe.W Polsce chyba nie ma.Bo Kraków nie.Galimatias plus Hutnik.Górny Śląsk? To jest dobiero mieszanka wybuchowa... Nie do ogarnięcia.Np. na temat Rzeszowa się nie wypowiem... Bo wiadomo.
To teraz macie forum typowo czerwone i mozecie siać parchata propagandę .
Postautor: adwokat » wczoraj, 15:44
Mozesz nas oświecić
adwokat
http://stadionowioprawcy.net/foto/f1dbccaa08_2.jpg
Zrobiłeś z siebie błazna i jeszcze szczekasz.
Mozesz nas oświecić
adwokat
http://stadionowioprawcy.net/foto/f1dbccaa08_2.jpg
Zrobiłeś z siebie błazna i jeszcze szczekasz.
uuu rabinek poleciał hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahaha :D
Jest i mmesik z wiedza na temat swoich fc z lat 90 z toba smieciu niema dyskusji i trzeba wiać z czerwonego forum jak najszybciej bo ze szkoły albo z roboty frajery wracają 1:0 dla nas ludziki humoru
-
Kolejny nick
morisson pisze:http://www.widzewiak.pl/newsroom/28569, ... darny-herb! mamy go !
Dzisiaj Prima Aprilis, niestety dalej bedziecie grali jako no-name :)
przypuszczam że wielu z was by o tym marzyło żeby to był żart ale muszę was zmartwić to całkowita prawda !
-
Kolejny nick
jesli tak mówisz to niech ci bedzie
-
Super_Mario
Fajny temat rozjebany, brawo!
-
Czerwony Rabin
Ehh kolego nie smuć się , mi też jest przykro i wszystkim Widzewiakom z Czerwonej Armii
Właśnie ten temat został rozjebany tylko i wyłącznie przez bazarowcow z gruzowiska , nikt ich nie prosił żeby tutaj się wpisywali i tak nic do nas nie dotrze bo my zawsze mamy rację i wszystko wiemy bo jesteśmy najwięksi , a Łksu to nawet nikt ngdy na wiosce nie widziałem , więc ich nie ma a ci co tu piszą to jakieś widmo
My Widzewiacy wiemy swoje - co jak było i kto i gdzie i zawsze mówimy prawdę . Wogole nie piszemy o ŁKSie bo takiego klubu to nawet nie ma. Nasi przywódcy dali nam zgodę na pisanie o wszystkich ekipach , i możemy nawet wymyślać niestworzone historię ,a dajdaje z Łksu kłamią i nic nie wiedzą i wogole nie chodzą na mecze ...
a tak wogole to jesteśmy najwięksi i jeszcze bardziej czerwoni niż kiedykolwiek , i to nie jest nasze ostatnie slowo , bo z każdą godziną jesteśmy coraz bardziej czerwoni ...
Chwała Wielkiemu Czerwonemu Widzewowi .
Właśnie ten temat został rozjebany tylko i wyłącznie przez bazarowcow z gruzowiska , nikt ich nie prosił żeby tutaj się wpisywali i tak nic do nas nie dotrze bo my zawsze mamy rację i wszystko wiemy bo jesteśmy najwięksi , a Łksu to nawet nikt ngdy na wiosce nie widziałem , więc ich nie ma a ci co tu piszą to jakieś widmo
My Widzewiacy wiemy swoje - co jak było i kto i gdzie i zawsze mówimy prawdę . Wogole nie piszemy o ŁKSie bo takiego klubu to nawet nie ma. Nasi przywódcy dali nam zgodę na pisanie o wszystkich ekipach , i możemy nawet wymyślać niestworzone historię ,a dajdaje z Łksu kłamią i nic nie wiedzą i wogole nie chodzą na mecze ...
a tak wogole to jesteśmy najwięksi i jeszcze bardziej czerwoni niż kiedykolwiek , i to nie jest nasze ostatnie slowo , bo z każdą godziną jesteśmy coraz bardziej czerwoni ...
Chwała Wielkiemu Czerwonemu Widzewowi .
Witamy ponownie :-)