Propaganda niech trwa "to osiedle 100 % Widzew ... o to właśnie 2 kibiców ŁKSu , jakbym był z kolegą..."
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
ŁKS1908ŁKS
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Akurat to ta strona Bałut to tylko my, tak jak i Limanka to tylko wy :)
-
ŁKS1908ŁKS
ja znam topografie miasta , ale jak będzie oglądał to ktoś z poza Łodzi to dzięki takim wypowiedzią zacznie się śmiać , Osiedle Widzewa najbardziej fanatyczne , całkowicie zdominowane a tu nagle 2 ŁKSiaków sobie idzie na luzaku... ale jakby wypowiadający był z kolegą...
To wyjaśnijmy postronnym osobom, że chłop od nas spotyka się z tą ekipą na naszej części Bałut i ją trochę zwiedzają. A ci dwaj co idą to po drugiej stronie ulicy chyba Zachodniej, czyli już na początku waszego terenu. Dobrze, że powiedział że gdyby był z kolegą i byłoby na 2 na 2. Nie daj Boże powiedziałby z 10 kolegami :)
Bo przemieszczali się ale dla niektórych to za trudne widać i na siłę będziecie teraz się dopierdalać.ŁKS1908ŁKS pisze:ja znam topografie miasta , ale jak będzie oglądał to ktoś z poza Łodzi to dzięki takim wypowiedzią zacznie się śmiać , Osiedle Widzewa najbardziej fanatyczne , całkowicie zdominowane a tu nagle 2 ŁKSiaków sobie idzie na luzaku... ale jakby wypowiadający był z kolegą...
-
ŁKS1908ŁKS
Następnym razem dajcie kogoś bardziej elokwentnego , a jak kolega zapędza się bez kolegi 5 metrów od wrogiego terenu i tych dwóch , zrobili by go przy kamerzyście to byłby płacz ?
już było coś takiego :
https://www.youtube.com/watch?v=Hl8m1VXHJC4
już było coś takiego :
https://www.youtube.com/watch?v=Hl8m1VXHJC4
haha co było?Przecież typ nie jest z Łksu,jakbyś zobaczył cały film to byś się przekonał o tym.Powiedział że nie powinno być wojny pomiędzy kibicami.
No ale do celów propagandowych macie jak znalazł.
No ale do celów propagandowych macie jak znalazł.
-
Ene due rabe
I tak najlepszy z tego drugiego filmiku jest dialog
" czemu malujecie gwiazdy Dawida ??"
- " bo nie lubimy ŁKSu "
Heheh ;)
- " bo nie lubimy ŁKSu "
Heheh ;)
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Typowo wyrywasz z kontekstu i nie odnosisz się do wszystkiego :)Ene due rabe pisze:I tak najlepszy z tego drugiego filmiku jest dialog
- " bo nie lubimy ŁKSu "
Heheh ;)
A dalej było:
- Bo to są żydowskie kur** :)
- To są kibice żydowskiej drużyny po prostu...
- Ale my nazywamy to łódzka ku*** sportowa
Teraz się pośmiejemy razem hahahaha :D
-
Ene due rabe
Przeczytaj co to znaczy "wyrwanie z kontekstu" i nie używaj zwrotów których nie rozumiesz....
Ja tam nie widzę żeby dzięki temu do napisales miało to jakiś inne znaczenie ;) o to mi generalnie chodziło , ale nie chciało mi się pisać całości .
Generalnie tak jak ten dialog - wyglądają odpowiedzi Widzewiakow na każdy temat na tym forum , wrzeczywistosci jak widać zachowują się tak samo jak tutaj :D
Ja tam nie widzę żeby dzięki temu do napisales miało to jakiś inne znaczenie ;) o to mi generalnie chodziło , ale nie chciało mi się pisać całości .
Generalnie tak jak ten dialog - wyglądają odpowiedzi Widzewiakow na każdy temat na tym forum , wrzeczywistosci jak widać zachowują się tak samo jak tutaj :D
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Ene due rabe
Jak już ten temat doszedł do poziomu wrzucania filmikow z internetu i ich komentowania ....
https://m.youtube.com/watch?v=2Ml4XH7JR0c
To zachecam do komentowania tego :)
Najlepsza korba od 0:30 ....
Wiem że i tak mi nie odpiszecie , ale to prawda że frekwencję wam nabijają wycieczki ze szpitali dla myślących inaczej ???
https://m.youtube.com/watch?v=2Ml4XH7JR0c
To zachecam do komentowania tego :)
Najlepsza korba od 0:30 ....
Wiem że i tak mi nie odpiszecie , ale to prawda że frekwencję wam nabijają wycieczki ze szpitali dla myślących inaczej ???
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Przynajmniej przyjechali na mecz a nie jak ty przed komputerem napierdalasz całe życie.a że piknikowy skład to taki znajdzie się na każdym stadionie w Polsce.
Jak lubisz się tak napierdalać to może zdjęcia menel bandy z Limanki zacznie się wrzucać.
Jak lubisz się tak napierdalać to może zdjęcia menel bandy z Limanki zacznie się wrzucać.
Czekałem jak to skomentujesz ene due :) a ponoć mieliśmy zajmować się sobą i swoimi klubami? A tu pierwszy lepszy filmik i już się dopierdalasz :)
Merytoryczny hipokryto hehe
Red to zabierz tych wszystkich tych swoich napinaczy i idź na ta patologiczna Limanke kozaku
Kładź się spać bo rano mama cie nie dobudzi do szkoły.Żydek przedstawiający się jako stary wyjadacz a nie pamięta straty flag na Lechu i robieniu replik.
-
Ene due rabe
Robicie wszystko żeby ten temat nie był nawet w pół procencie merytoryczny więc nie oczekujcie że będę merytorycznie się wysilał , już dosyć wam tu krwi napsulem pejsymms pisze:Czekałem jak to skomentujesz ene due :) a ponoć mieliśmy zajmować się sobą i swoimi klubami? A tu pierwszy lepszy filmik i już się dopierdalasz :)
Przypomnij sobie jak ty żeś ostatnio skomentował wrzucony tu filmik z ostatniej produkcji WrW zakompleksiony wsiurku , bo pamięć to może i masz dobrą ale krótka ....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Sam sobie zaciskasz pętle :) wymagasz tu merytorycznej dyskusji ale jej nie będzie bo wcześniej my komentowaliśmy was, a wy nas? Komedia, czytasz w ogóle to co piszesz? Wpadłeś jak śliwka w kompot i teraz będziesz odwracał kota ogonem :)
"Przeczytaj co to znaczy "merytorycznie" i nie używaj zwrotów których nie rozumiesz...."Ene due rabe pisze:Robicie wszystko żeby ten temat nie był nawet w pół procencie merytoryczny więc nie oczekujcie że będę merytorycznie się wysilał , już dosyć wam tu krwi napsulem pejsymms pisze:Czekałem jak to skomentujesz ene due :) a ponoć mieliśmy zajmować się sobą i swoimi klubami? A tu pierwszy lepszy filmik i już się dopierdalasz :)
Przypomnij sobie jak ty żeś ostatnio skomentował wrzucony tu filmik z ostatniej produkcji WrW zakompleksiony wsiurku , bo pamięć to może i masz dobrą ale krótka ....
-
Ene due rabe
A co niby jest nie merytorycznego ???
Goście na filmie wyglądają na upośledzonych , do tego kręcą pod zegarem doping.Zadalem normalne pytanie , ale jak już pisałem na normalną odpowiedz nie liczyłem... ;)
Żebyście wy mi zwracali kundle uwage na moją merytoryke.... świat stanął normalnie na głowie ;)
Ten temat był fajny jak mogliście sobie tu pierdolic swoje wymysly bezkarnie , a jak znalazł się ktoś kto stosuje wasze metody i wasza broń, ale oprócz tego stara się pisać merytorycznie , to już jest płacz , żal i wogole ... Jakoś wcześniej tego nie widzieliście szmaciarze i każda merytoryczna próbę rozmowy, rozpierdalaliscie w zarodku , a pod koniec już nie pisaliście wcale o wielkim Pierdzewie, tylko o nas . Co się stało że tak nagle zmieniliscie front , pomysły się skończyły ?? Widzicie że sami się osmieszacie??? Poddajecie się w tej swojej głupocie ?
Jak już pisałem tu po stokroć ,
Albo będziemy pisać o swoich klubach , albo ten temat tak właśnie będzie wyglądał 3 2 1 start ....
Goście na filmie wyglądają na upośledzonych , do tego kręcą pod zegarem doping.Zadalem normalne pytanie , ale jak już pisałem na normalną odpowiedz nie liczyłem... ;)
Żebyście wy mi zwracali kundle uwage na moją merytoryke.... świat stanął normalnie na głowie ;)
Ten temat był fajny jak mogliście sobie tu pierdolic swoje wymysly bezkarnie , a jak znalazł się ktoś kto stosuje wasze metody i wasza broń, ale oprócz tego stara się pisać merytorycznie , to już jest płacz , żal i wogole ... Jakoś wcześniej tego nie widzieliście szmaciarze i każda merytoryczna próbę rozmowy, rozpierdalaliscie w zarodku , a pod koniec już nie pisaliście wcale o wielkim Pierdzewie, tylko o nas . Co się stało że tak nagle zmieniliscie front , pomysły się skończyły ?? Widzicie że sami się osmieszacie??? Poddajecie się w tej swojej głupocie ?
Jak już pisałem tu po stokroć ,
Albo będziemy pisać o swoich klubach , albo ten temat tak właśnie będzie wyglądał 3 2 1 start ....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Najpierw dopierdalasz się do filmiku którego ja wrzuciłem, a teraz palisz frana, że chodzi o ten film co ty wrzuciłeś :)))) A skoro do nas próbujesz się odnosić merytorycznie, to zwracamy uwagę na tą twoją upośledzoną merytoryke. Znów ponawiasz swój apel, zobaczymy na jak długo.
https://www.flickr.com/photos/ur_ultras/26072742716/
UR niszczą świeżutki graf :)
-
ŁKS1908ŁKS
Wasteland pisze:Kładź się spać bo rano mama cie nie dobudzi do szkoły.Żydek przedstawiający się jako stary wyjadacz a nie pamięta straty flag na Lechu i robieniu replik.
to może odniesiesz się do moich argumentów w tym temacie ? bo jakoś sprytnie pominąłeś to co napisałem.
-
Ene due rabe
Dla zwykłej przyzwoitości byś dodał informacje , że Widzew jaki tam nabazgraliscie zniknal jeszcze tej samej nocy ( był to piątek ), a w sobotę z ranca przed naszym wyjazdem, graf wrocil do pełni zdrowia ;)mms pisze:Najpierw dopierdalasz się do filmiku którego ja wrzuciłem, a teraz palisz frana, że chodzi o ten film co ty wrzuciłeś :)))) A skoro do nas próbujesz się odnosić merytorycznie, to zwracamy uwagę na tą twoją upośledzoną merytoryke. Znów ponawiasz swój apel, zobaczymy na jak długo.
Waszych pracek w ciagu tego i zeszlego tygiodnia ucierpiało trochę wiecej ...
https://scontent-mad1-1.xx.fbcdn.net/hp ... JpIjoibCJ9
I wieeele wiele innych o których płaczecie na swoim forum ...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Forum jak forum, ale to co się odpierdala w tym temacie to jest jakiś ku*** matrix :)
Wojna na słowa :)
Wojna na słowa :)
''Znasz już koszernej demokracji smak
A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć
Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał
By cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj...''
A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć
Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał
By cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj...''
ŁKS1908ŁKS do jakich argumentów?Ja nic nie pisałem że komuś nie wolno robić z kimkolwiek układów. Więc jak mam się odnieść do czegoś czego nie pisałem.Pokazałem tylko jednemu żydkowi od was coś co starał się zatuszować a okazało się ze po prostu taki z niego kibic że nie wiedział że tyle lat wisiała u was replika skrojonej wcześniej flagi.
-
ldzwdz1910
Internet, internetem chłopaszki, a życie, życiem.

-
walczzawsze
Proponowałbym już nie odpisywać enedue rabinowi, najprawdopodobniej jest to pies który specjalnie podkręca atmosferę żeby wyciągnąć informacje nie dajmy się wkręcać!
-
PanTuNieStał
Był kiedyś na starym jeszcze forum bardzo popularny temat Łks naj.... wróćmy do niego.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
ted.turner
1. Ene Due. pełen szacunek dla Ciebie za siłę w przekrzykiwaniu się z armią pierdzewiaków. Było tu już kilka osób, które próbowały walczyć z internetową czerwoną armią. Jak zawsze kończyło się to dla nich banem, więc nie daj się tej bandzie @wstydzewa.
2. Frajer mms, puszcza fatrmazon za farmazonem a wierhuszcze ludzi humoru wcale nie przeszkadza,że jakiś muł robi im koło d***. Była jędrasowa, teraz jest mms i wszyscy w pierdzewie są wielką szczęśliwą rodziną.
3. Lech nie pisze w necie, Zawisza też nie pisze, Widzew wie natomiast na 101% co między nimi piszczy i do kogo należy jaki teren. Widzew jest wielki. Jeśli by np. Legia albo Lech pisali w necie, bardzo ciekawych rzeczy byśmy się dowiedzieli i wielkim wstydzewie i ich najlepszych fan klubach. Nie piszą i w c*** mają neta, więc RTS zdobył Wielkopolskę i Mazowsze a red cienie rozdawały karty w Wawie.
A propos tych fc za które wstydzew tak walczy na śmierć i życie, z pół Polski zrobiła się 1/5, która kurczy się z dnia na dzień. Dość ciekawe wieści docierają z pierdzewskich bastionów żydzewskości czyli Kutna i Grudziądza. Skąd jednak takie wastelendy czy inne pierdzewski kmiotki mogą wiedzieć co się dzieje 200 km od ich wioski. Wystarczy, że im net podciągneli z orange albo t-mobile.
Wstydzew - duma stodół i wiejskich potańcówek lat 90-tych.
2. Frajer mms, puszcza fatrmazon za farmazonem a wierhuszcze ludzi humoru wcale nie przeszkadza,że jakiś muł robi im koło d***. Była jędrasowa, teraz jest mms i wszyscy w pierdzewie są wielką szczęśliwą rodziną.
3. Lech nie pisze w necie, Zawisza też nie pisze, Widzew wie natomiast na 101% co między nimi piszczy i do kogo należy jaki teren. Widzew jest wielki. Jeśli by np. Legia albo Lech pisali w necie, bardzo ciekawych rzeczy byśmy się dowiedzieli i wielkim wstydzewie i ich najlepszych fan klubach. Nie piszą i w c*** mają neta, więc RTS zdobył Wielkopolskę i Mazowsze a red cienie rozdawały karty w Wawie.
A propos tych fc za które wstydzew tak walczy na śmierć i życie, z pół Polski zrobiła się 1/5, która kurczy się z dnia na dzień. Dość ciekawe wieści docierają z pierdzewskich bastionów żydzewskości czyli Kutna i Grudziądza. Skąd jednak takie wastelendy czy inne pierdzewski kmiotki mogą wiedzieć co się dzieje 200 km od ich wioski. Wystarczy, że im net podciągneli z orange albo t-mobile.
Wstydzew - duma stodół i wiejskich potańcówek lat 90-tych.
O mamy nowe konto ene due :)
-
ted.turner
Tak se to tłumacz frajerze. Za te farmazony co tu wypisujesz na temat niektórych ekip już dawno powinnaś dostać w czambuł od swoich, ale ludziom humoru najwidoczniej pasuje gebelsówka-farmazonka na necie.
Nie bądź p**** nie płacz w necie, prawda boli. Ale tak to jest jak się jakaś ekipa skurwi i puści z kosą swojej zgody np z leszkiem czy Stomilem :)
-
bialykibic902
OK, rozumiem.peel pisze:Bialykibic pytanie bez napinki:) zarejestrowales sie tylko po to zeby sie o to spytać? Po 1 to nigdy w ekipie nie było nikogo żółtego, czarnego itp. Po 2 typ o ktorym mowa juz od dawna nie chodzi na Widzew a na meczu byl kilka razy. Pamietam jak kiedys oficjalnie z chlopakami z polnocnej ( ŁKS) latal marokanczyck( potem bujal sie z polesiem) a na murach ŁKS POLSKA z celtykami:)
A tutaj chłopaki zwyczajnie przesadzili z solarką? https://www.youtube.com/watch?v=GLu4pV1Qu5w
Bo trójka kolegów jakoś mocno kontrastuje. Powiedziałbym, że im jest bliżej do Marokańczyków niż Polaków.
Chłopaczku, jeśli poczytałbyś pare książek, zwiedził jakieś muzea, zamiast słuchać debili w dresach i zwiedzać meliny, to wiedziałbyś, że o Wolną Polskę walczyli - ramię w ramię z Polakami, również murzyni (czy tam czarnoskórzy).bialykibic902 pisze:OK, rozumiem.peel pisze:Bialykibic pytanie bez napinki:) zarejestrowales sie tylko po to zeby sie o to spytać? Po 1 to nigdy w ekipie nie było nikogo żółtego, czarnego itp. Po 2 typ o ktorym mowa juz od dawna nie chodzi na Widzew a na meczu byl kilka razy. Pamietam jak kiedys oficjalnie z chlopakami z polnocnej ( ŁKS) latal marokanczyck( potem bujal sie z polesiem) a na murach ŁKS POLSKA z celtykami:)
A tutaj chłopaki zwyczajnie przesadzili z solarką? https://www.youtube.com/watch?v=GLu4pV1Qu5w
Bo trójka kolegów jakoś mocno kontrastuje. Powiedziałbym, że im jest bliżej do Marokańczyków niż Polaków.
Nie znam "marokańczyków" z klipu, ba nawet nie znam się z młodym Potarem, ale szacunek za walkę (ew. wsparcie walczących) pod polską flagą się chłopakom należy.
Jak się udało dowiedzieć ene due rabe został ustawiony przez swoich kolegów do pionu i dodatkowo zabrali mu komputer.Dziś rano pierwszy raz od roku wyszedł z mieszkania.
Za to ty teraz napiedalasz godzinami przygłupie czerwony
Ene gasi was jak peta w kiblu sam na wasza cała armie czerwonej zarazy , to ciśniecie mu bo niema wiedzy , Korwa pało zwłaszcza ty napierdalasz od kilku dni jak naćpany balasie , a jak go niema to to sie dopierdalasz ze zaginął .Przytul sie do suta starej rozjebusie i trzym ta pizde . Kozak z banda frajerów jestes i tyle , samemu by cie zjadł na ta twoja internetowa napinke
-
Kolejny nick
tak jak pisał ktos wyzej, konto ene Due.... zostało w koncu usunięte, o co zydzewiaczki apelowali i blagali już od dłuższego czasu .
Brawo żydzi pokazaliscie swoje prawdziwe zakompleksione oblicze i potwierdziliscie że to co pisał ten chłopak bylo dla was bardzo niewygodne
Brawo żydzi pokazaliscie swoje prawdziwe zakompleksione oblicze i potwierdziliscie że to co pisał ten chłopak bylo dla was bardzo niewygodne
PATO 1908 GANG
zamknąć temat !!!!!
-
Kwiatkowski
Od dawien dawna zachodze w glowe, jakim cudem lewak czy inny pederasta siejacy herezje znajduje osoby mu przyklaskujace.adwokat pisze:Ene gasi was jak peta w kiblu sam na wasza cała armie czerwonej zarazy , to ciśniecie mu bo niema wiedzy , Korwa pało zwłaszcza ty napierdalasz od kilku dni jak naćpany balasie , a jak go niema to to sie dopierdalasz ze zaginął .Przytul sie do suta starej rozjebusie i trzym ta pizde . Kozak z banda frajerów jestes i tyle , samemu by cie zjadł na ta twoja internetowa napinke
Skoro nawet rabin, nie bede uzywal okreslen jaki to gagatek ma fanow to oznacza, ze ludzie zdarzaja sie bardziej ograniczeni i niedojebani niz sadzilem