Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Miliard możliwe, że z tym brakiem animuszu i strachem to piszesz o wcześniejszym spotkaniu. Sami wtedy stwierdzili, że pierwsza linia wygladała konkretnie. Pod Buskiem policja ich zatrzymała kawałek wcześniej. Ale to już ich pierdolenia, że wybrane było złe miejsce. Po drugiej stronie też były zatrzymania.

-
Ene due rabe
haha co za j***** farmazoniarz , teraz doskonale widac jak wygląda ten temat i jak go traktują rozowe kolezanki, wymysla kazdy farmazon i zakłamią wszystko byle ten temat nie był w zaden sposob merytoryczny...Miliard pisze:Gościu widać że lubisz fantazjować i dodajesz bojowości oraz śmiałości wydarzeniom z przeszłości,jakoś inne osoby od was twierdziły po niedoszłych zajściach pod Buskiem,że to wam zabrakło animuszu i zapału,obawa przed sprzętem Wisły zrobiła u was swoje ale Ty odwracasz teraz kota ogonem i piszesz że gdyby doszło do starcia to rozkminki by ucichły na parę lat. Mizianie się z Arką? RTS z Arką jeszcze nie tak dawno wychodził na sparing osoby z fan clubów, więc nasze mizianie nie jest aż takie namiętne jak wasze z Cracovią :) Przypomniał mi się jeszcze jeden hit sprzed paru lat...Hetman Zamość przyjechał do Piotrkowa na wyjazd w 25 osób podbijacie do nich i proponujecie im bitkę,oni przystają i wychodzicie na ich wyjazdowy skład 25 osób w ponad 2 krotnej przewadze. I wy uważacie się za topową ekipę w PL? Kończ waść wstydu oszczędź...
Kto niby tak twierdził ? snila ci sie ta rozmowa z nami , czy przebraliscie w nasze barwy jakiegos swojego kolege zeby sobie podniesc morale??
W Busku gwarantem ze nie bedzie sprzętu był Śląsk , i nie mielismy zadnych podstaw zeby miec jakies obawy. Zresztą skład juz byl tak nakręcony że pewnie nawet gdybysmy zobaczyli w ich rękach maczety to mało kto by odpuścił ...
Nie wiem czy masz swiadomośc ze kilkunasty z tych ''bez aniumuszu'' zakończyło ten wyjazd z zarzutami o napaśc na psa, grzywnami, zawiasami i zakazami stadionowymi...
pokazujesz tylko jak mało wiesz, i jak na siłe chcesz sie do nas dojebać
teraz widac jak wygląda tu merytoryczna rozmowa i ktora strona robi wszystko zeby wyszło po ich zakompleksionej megalomańskiej mysli??
Co do Arki malowaliscie ich grafy w Łodzi i sie mizialiscie najbardziej, jak my mielismy najwieksza kose , i to jest fakt niepodważalny, wasze pierdolenie , fantazjowanie i obracanie kota ogonem mało tu zmienia, zresztą wiadomo o co poszło że miedzy wami znacznie sie pogorszyło i smiem twierdzić ze tez maczalismy w tym palce....
\reszty tych twoich fantazji nie bede komentował bo juz dosyc zes sie skompromitował....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Czyli jednak co, megaloman jesteś? :)Ene due rabe pisze:Jestem ŁKSiakiem, wiec uważam że nasza zgoda z Zawiszą jest mocniejsza, to chyba proste,
a wam c*** do tego , mozecie jedynie zakompleksione burki najebać tu kolejne pinć stron na moj temat ....
-
Ene due rabe
Mozecie sobie tu jedynie pierdolić czerwoni farmazony i dywagować na tematy na ktore nie macie zadnego wplywu i opisywać hipotetyczne sytuacje do ktorych nawet nigdy nie doszło...
rozmowa o rzeczywistości , o tym jak wygląda sytuacja obecnie , a tym bardziej o Łodzi mało was obchodzi i robicie wszysstko zeby odbic od tematu, wcale mnie to nie dziwi...
rozmowa o rzeczywistości , o tym jak wygląda sytuacja obecnie , a tym bardziej o Łodzi mało was obchodzi i robicie wszysstko zeby odbic od tematu, wcale mnie to nie dziwi...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Ene due rabe
aa i jeszcze jedno co tu mozecie tworzyć - to pisać na moj tema - macie na to moją zgode , sami sie tylko przez to osmieszacie i pokazujecie jak was wkurwia to co pisze , i to lepiej niż mielibyscie tu wypisywać wymyslone historyjki i farmazony o moim klubie ;)
nara wielcy i jeszcze wieksi czerwono-armiści...
nara wielcy i jeszcze wieksi czerwono-armiści...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Póki co ty tu dywagujesz i tworzysz swoje dzieła, zaraz się dowiemy że ten łks jest dla ciebie najsilniejszy i niepokonany. Dlatego leszek przybił z wami zgodę, sorry układ... Albo już zgodę tylko od jakiegoś czasu nie odtrąbioną ;) Jak to tam jest? Powiedz nam, bo ci bardziej zainteresowani wiedzą co w trawie piszczy :)
-
Ene due rabe
no wiec jesli wg Ciebie '' wszyscy wiedzą co w trawie piszczy '' to po c*** mam o tym pisać ??
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Teraz parchy ile wy razy zaliczyliscie ko banda na bandę , najsilniejsza wasza zgoda bo jest ruch , to niebiescy rozdają karty w tej zgodzie wiec trzym pizde jeden z drugim
Jak zwykle jest ich tysiące całe forum ich
Ene due a jaka zgoda jest mocniejsza wy z lechem czy wy z zetką? :)
placki przecierz z tego co tu wypisujecie to wy jesteście niezniszczalni , niedorozjebania , porostu powiem GIT EKIPA
-
Ene due rabe
jeszcze jedno zeby uspokic ten temat, bo od tego wpisu sie zaczela ostatnia przejebana i bezsensowna rozkminka'''
natomiast do tego zdania o powodzie naszego układu... To nie zapominaj ze wy zescie mieli pakt z Lechem pare lat przed nami, dązyliscie do czegoś więcej, układu , zgody - pal to licho, wazne że sie jaraliscie Lechem jak nastolatki Bieberem...
w takim razie idąc twoim tokiem , mozna wysnuć wniosek że robiliscie podchody do Lecha, tylko po to żeby razem z KKSem, i Ruchem dojebać ŁKS...
;) bez spiny oczywiscie ale czytajcie czasem co piszecie........
Dobra przyznaje ci racje w tym pierwszym zdaniu , ale odnosi sie to do wiekszosci zgód w Polsce, gdzie ci co są w koalicji zainteresowanymi składami mają przewage nad tymi którzy są sami, jest to tak oczywiste że nie wiem wogole po jaki c*** zes o tym pisał...Red power pisze: Merytorycznie się do tego odnieś i napisz,że mam rację.Nie ma pojedynczej ekipy w kraju która jest w stanie rozjebać W&R tak jak nie ma pojedynczej ekipy która jest w stanie rozjebać Kks&Łks.
Także przyznaj jaki był główny powód waszego układu.
natomiast do tego zdania o powodzie naszego układu... To nie zapominaj ze wy zescie mieli pakt z Lechem pare lat przed nami, dązyliscie do czegoś więcej, układu , zgody - pal to licho, wazne że sie jaraliscie Lechem jak nastolatki Bieberem...
w takim razie idąc twoim tokiem , mozna wysnuć wniosek że robiliscie podchody do Lecha, tylko po to żeby razem z KKSem, i Ruchem dojebać ŁKS...
;) bez spiny oczywiscie ale czytajcie czasem co piszecie........
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Ene due rabe
mms pisze:Ene due a jaka zgoda jest mocniejsza wy z lechem czy wy z zetką? :)
ten wpis pokazuje doskonale że masz/macie kompleksy - wobec wszystkich wymienionych przez Ciebie 3 ekip....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
To teraz napisz mmesik czy macie jakiś podjazd pod nasz układ z leszkiem ?
Po to napisałem bo z Lechem nie macie żadnej zgody tylko układ a to spora różnica.I po co robi się układy chuligańskie?Poza oczywiście wszystkimi sprawami o których niekoniecznie trzeba pisać na forach.Ene due rabe pisze:Dobra przyznaje ci racje w tym pierwszym zdaniu , ale odnosi sie to do wiekszosci zgód w Polsce, gdzie ci co są w koalicji zainteresowanymi składami mają przewage nad tymi którzy są sami, jest to tak oczywiste że nie wiem wogole po jaki c*** zes o tym pisał...
No nie odnosi się to na przykład do zgody Ksgks którzy to są we dwójkę i pomimo tego jakoś dalej nie potrafią poradzić sobie z Ruchem.
Ile jeszcze propagandzisto napiszesz to samo?Masz ból d*** to kup sobie jakieś mazidło.adwokat pisze: najsilniejsza wasza zgoda bo jest ruch , to niebiescy rozdają karty w tej zgodzie wiec trzym pizde jeden z drugim
Łapiesz się już coraz bardziej żałosnych chwytów by coś dojebać Widzewowi.Ty akurat będziesz pisał opinie dzięki komu ta zgoda jest najsilniejsza.Nie ośmieszaj się.
-
Ene due rabe
chwileczke...Red power pisze:Po to napisałem bo z Lechem nie macie żadnej zgody tylko układ a to spora różnica.I po co robi się układy chuligańskie?Poza oczywiście wszystkimi sprawami o których niekoniecznie trzeba pisać na forach.Ene due rabe pisze:Dobra przyznaje ci racje w tym pierwszym zdaniu , ale odnosi sie to do wiekszosci zgód w Polsce, gdzie ci co są w koalicji zainteresowanymi składami mają przewage nad tymi którzy są sami, jest to tak oczywiste że nie wiem wogole po jaki c*** zes o tym pisał...
No nie odnosi się to na przykład do zgody Ksgks którzy to są we dwójkę i pomimo tego jakoś dalej nie potrafią poradzić sobie z Ruchem.
przed chwilą twoj kolega pisał że mamy z Lechem zgode, wiec moze najpierw ustalcie jedną wersje, z poniej zabierajcie sie za pisanie....
Co do ostatniego zdania to napisałem, że dotyczy to WIĘKSZOŚCI ekip, wiec zainwestuj lepiej w okulary zamiast wpierdalać tu śląskie klimaty w ten temat , byle se podnieść samopoczucie....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Ene due rabe
Red power pisze:adwokat pisze: najsilniejsza wasza zgoda bo jest ruch , to niebiescy rozdają karty w tej zgodzie wiec trzym pizde jeden z drugim
Łapiesz się już coraz bardziej żałosnych chwytów by coś dojebać Widzewowi.Ty akurat będziesz pisał opinie dzięki komu ta zgoda jest najsilniejsza.Nie ośmieszaj się.
Przed chwilą posiłkowałes sie opinią na ten temat '' postronnych kiboli z całej Polski'', bo tak Ci było wygodniej i myslałes że na coś wpłyniesz....
Wiec wg mnie równiez kazdy patrzacy na zgode W&R akurat doskonale wie kto tam gra 1 skrzypce....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Ale zgoda to zgoda i nikt nie patrzy kto tam gra pierwsze skrzypce,od tego są zgody.Poziomem H jesteśmy na bardzo zbliżonym poziomie do Ruchu.
Kompleksów nie mam, ale dobra beka jest :)Ene due rabe pisze:ten wpis pokazuje doskonale że masz/macie kompleksy - wobec wszystkich wymienionych przez Ciebie 3 ekip....
A ten adwokat to nie jest ten wasz grabarz z fansów, co przestawia litery i pisać nie umie? Podobny styl :D
I co mam cię przeprosić za niego czy o c*** ci chodzi?Nie chcesz odpowiadać to nie odpowiadaj i odbijaj piłeczkę.Ene due rabe pisze:chwileczke...
przed chwilą twoj kolega pisał że mamy z Lechem zgode, wiec moze najpierw ustalcie jedną wersje, z poniej zabierajcie sie za pisanie.
Mam zarzucić film jak Lech wam jechał jeszcze przed układem?
-
ImperatorMistrz
Co Ty p*********? Był jedynie pakt o nie agresje a rywalizacja między nami miała miejsce na doping i oprawy, a co do jarania się to jedna i druga strona doceniała pracę RW jak i UL. Pamiętam dobrze wyjazd do poznania chyba w sierpniu 2007 (była wtedy oprawa "i love this game") i jeszcze w Poznaniu przed jakąś żabką zatrzymał się nasz autokar i mimo, że byli kibice Lecha to nikt do nikogo nie sapał i traktowaliśmy się jak powietrze. O żadnych zgodach nie było mowy a cała akcja padła po przyjeździe Lecha do nas na mecz niedługo po tym wyjeździe.Ene due rabe pisze: jesli robiliscie podchody do Lecha i sie nimi jaraliście
-
ŁKS1908ŁKS
a My zdjęcie Waszej flagi do góry kołami na Ruchu ? Wy "mieliście dobre kontakty" z Lechem po mimo tego że zabili Wam koleżkę więc nie wiem co gorsze...
ja p******* skończcie to przekrzykiwanie bo pierdolicie z klapkami na oczach ,
ja p******* skończcie to przekrzykiwanie bo pierdolicie z klapkami na oczach ,
Ale tak jest pajacu , jezeli tak twierdzicie ze jesteście tacy mocni to ze względu na ruch czy was? wy normalnie jesteście do obskoczenia nie tylko przez nas , uwierz w to ale jezeli inne ekipy tak twierdza to tylko ze względu na rucha nie wasz ludziki humoru
adwokat to może odpowiedz na pytanie kiedy w końcu dacie odpowiedź Ruchowi bo zdaje się że telefony były do was.
A My zdjęcie waszych flag do góry kołami(crazy cannibals jeszcze zanim replikę skroiliśmy i jeszcze jednej) na Lechu.
Mozesz nas oświecić
-
ŁKS1908ŁKS
i tak przekrzykiwać możemy się do jutra , tylko Wy widzicie drzazgę w naszym oku a belki w swoim już nie....
Można jeszcze przez kolejny rok.Twój kolega tak napierdolił że teraz raczej nikt mu tutaj nie odpuści.Albo niech wrócą normalni z Łksu się tu wpisywać albo będzie takie pierdolenie jeszcze przez długi czas.ŁKS1908ŁKS pisze:i tak przekrzykiwać możemy się do jutra , tylko Wy widzicie drzazgę w naszym oku a belki w swoim już nie....
Jeden zarzuca drugiemu, że mało wie, a w następnym poście puszcza babola potwierdzając, że to jednak ten drugi mało wie. Zaglądają tu też osoby, które wiedzą dużo więcej, ale się nie wpisują, więc panowie podziwiam waszą cierpliwość w czytaniu tych bajek.
Potwierdzasz tylko to że jeszcze gimnazjum nie ukończyłeś.
Tu masz cytat z waszego opisu po tych wydarzeniach na rewanżu w Łodzi
".. Lech bez flag, a szkoda bo eŁKaeSiacy chcieli wziąć odwet za poprzednią rundę. Pod koniec pierwszej połowy ok.200, może więcej osób, wychodzi ze stadionu, ktoś widział Lecha, trochę pobiegaliśmy, ale ich nie było. Ruszamy w stronę policji, gdzie mogła by być grupka Lecha. Następuje starcie z policją, która cofa się do wejścia na Galerę. Gdy doszła antyterrorka z pistoletami musimy się zabarykadować plastikowymi kiblami. Przez cały czas lecą na psy kamienie, różne przedmioty, również z Galery. Psy otwierają ogień, ktoś z ŁKS-u dostaje gumową, ale dobrze, że w klatę. Później dowódca każe się cofnąć "chodźcie stąd, bo się nigdy nie uspokoi" słowa te słyszał 1 koleś z ŁKS-u, stojący obok psów był bez barw. W czasie naszego dymu Lech bluzgał na policję.
Zaraz po tym Lech wywiesza flagę ŁKS-u "Crazy Cannibals", od razu próbujemy ją odbić, ale przeszkadzają psy i ochrona. Na piesków lecą kamienie itp..."
Tu masz cytat z waszego opisu po tych wydarzeniach na rewanżu w Łodzi
".. Lech bez flag, a szkoda bo eŁKaeSiacy chcieli wziąć odwet za poprzednią rundę. Pod koniec pierwszej połowy ok.200, może więcej osób, wychodzi ze stadionu, ktoś widział Lecha, trochę pobiegaliśmy, ale ich nie było. Ruszamy w stronę policji, gdzie mogła by być grupka Lecha. Następuje starcie z policją, która cofa się do wejścia na Galerę. Gdy doszła antyterrorka z pistoletami musimy się zabarykadować plastikowymi kiblami. Przez cały czas lecą na psy kamienie, różne przedmioty, również z Galery. Psy otwierają ogień, ktoś z ŁKS-u dostaje gumową, ale dobrze, że w klatę. Później dowódca każe się cofnąć "chodźcie stąd, bo się nigdy nie uspokoi" słowa te słyszał 1 koleś z ŁKS-u, stojący obok psów był bez barw. W czasie naszego dymu Lech bluzgał na policję.
Zaraz po tym Lech wywiesza flagę ŁKS-u "Crazy Cannibals", od razu próbujemy ją odbić, ale przeszkadzają psy i ochrona. Na piesków lecą kamienie itp..."
Teraz tak się zastanawiam czy ene due celowo tego tematu nie rozpierdala by został on zakmnięty na amen.Celowo prowokuje w taki sposób by jak najwięcej osób tutaj się wpisywało.Nie ma co ale z jednej strony jest śmieszny a z drugiej wkurwiający z tym swoim szczekaniem i swoją gwardią przyboczną w osobie adwokata(swoją drogą nick pasuje ale mógł sobie znaleźć kogoś kto umie pisać) i bałuciarza1908 ale tego wczoraj zjebał i tego już nie ma.
Gość ma misję do wykonania i tą misją niewątpliwie jest to by ten temat poleciał w pizdu.Dlaczego więć on jest tak niewygodny dla Łksu skoro cała Polska 'wie jak jest'??
Gość ma misję do wykonania i tą misją niewątpliwie jest to by ten temat poleciał w pizdu.Dlaczego więć on jest tak niewygodny dla Łksu skoro cała Polska 'wie jak jest'??
I jaszcze cytat z tamtych wydarzeń
" Otóż straciliśmy na rzecz pyrów 3 flagi – „Crazy Cannibals”, „Śródmieście” i małą na kij. Straciliśmy je na stadionie, gdyż na mecz dotarło 6 osób samochodowej ekipy. "
" Otóż straciliśmy na rzecz pyrów 3 flagi – „Crazy Cannibals”, „Śródmieście” i małą na kij. Straciliśmy je na stadionie, gdyż na mecz dotarło 6 osób samochodowej ekipy. "
Red gowno to zacznij mu odpowiadać racjonalnie to te forum bedzie ogarnięte , a ty najpierw pocisniesz każdemu zeby sie leczył i takie tam A potem ze ene rozpierdala te forum , zalogowałes sie wczoraj i odrazu o Żydach . Ochłoń troche i nie siej swojej propagandy ze to my tu zaśmiecamy temat . Ps jak ja tam pisze to mam wyjebane , prowadzę samochod wiec używam jednej ręki poligloto
masz tu na podwieczorek
http://pl.tinypic.com/r/ogvqmg/9
http://pl.tinypic.com/r/ogvqmg/9
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
Ene due rabe
Wasteland - może jeszcze zacytuj opis awantury z Lechem i to co działo się po niej ??? Albo nie musisz cytować , wystarczy że napiszesz co się działo ...
A później spójrz za siebie i przypomnij sobie ten wasz pakt o nieagresje z Lechem i wasze zapatrzenie w nich ..
Owszem , i takie było moje założenie z początku , bo to wy od X czasu się tu wpisujecie ku*** cała szajka i tworzycie propagandę , wykorzystując to że od nas mało normalnych osób się tu wpisywalo i mało kto miał wogole ochotę wam tutaj wytykać te wasze kłamstwa , farmazony i wymysly . Było fajnie , ale do czasu jak nie zacząłem was tu prostować , to wtedy pokazaliscie swoje prawdziwe oblicze i pokazujecie do teraz....
Najebales gosciu od wczoraj tutaj ponad 40 postów zaślepiony kretynie , i ponad połowę tylko na mój temat. Ja tu pisze sam a was napierdala cała zgraja , non stop tu odpowiada ktoś inny . Cala net armia czerwonych " kumaczy " w liczbie dwucyfrowrej ...Więc to świadczy że dla nas ten temat jest niewygodny ?? ??
To dla ciebie i dla twoich kolezkow to co tu jest wypisywane od pewnego czasu jest niewygodne i niewygodny jestem tutaj glownje ja, bo takie podjazdy jakie robicie i farmazony byle mnie zdyskredytować to naprawdę świadczą tylko o Was...
I ta cała zgraja debili z nowymi nickami którzy rejestruja się tu tylko i wyłącznie żeby pisać o mnie i odpowiadac na wpisy tez o tym świadczy.... Wklejacie tu że jestem głupi , gowno wiem i wogole nie chodzę na mecze itp , po co w takim razie zaklamane buraki ze mną dyskutujcie ??
A później spójrz za siebie i przypomnij sobie ten wasz pakt o nieagresje z Lechem i wasze zapatrzenie w nich ..
Red power pisze:Teraz tak się zastanawiam czy ene due celowo tego tematu nie rozpierdala by został on zakmnięty na amen.Celowo prowokuje w taki sposób by jak najwięcej osób tutaj się wpisywało.Nie ma co ale z jednej strony jest śmieszny a z drugiej wkurwiający z tym swoim szczekaniem i swoją gwardią przyboczną w osobie adwokata(swoją drogą nick pasuje ale mógł sobie znaleźć kogoś kto umie pisać) i bałuciarza1908 ale tego wczoraj zjebał i tego już nie ma.
Owszem , i takie było moje założenie z początku , bo to wy od X czasu się tu wpisujecie ku*** cała szajka i tworzycie propagandę , wykorzystując to że od nas mało normalnych osób się tu wpisywalo i mało kto miał wogole ochotę wam tutaj wytykać te wasze kłamstwa , farmazony i wymysly . Było fajnie , ale do czasu jak nie zacząłem was tu prostować , to wtedy pokazaliscie swoje prawdziwe oblicze i pokazujecie do teraz....
Najebales gosciu od wczoraj tutaj ponad 40 postów zaślepiony kretynie , i ponad połowę tylko na mój temat. Ja tu pisze sam a was napierdala cała zgraja , non stop tu odpowiada ktoś inny . Cala net armia czerwonych " kumaczy " w liczbie dwucyfrowrej ...Więc to świadczy że dla nas ten temat jest niewygodny ?? ??
To dla ciebie i dla twoich kolezkow to co tu jest wypisywane od pewnego czasu jest niewygodne i niewygodny jestem tutaj glownje ja, bo takie podjazdy jakie robicie i farmazony byle mnie zdyskredytować to naprawdę świadczą tylko o Was...
I ta cała zgraja debili z nowymi nickami którzy rejestruja się tu tylko i wyłącznie żeby pisać o mnie i odpowiadac na wpisy tez o tym świadczy.... Wklejacie tu że jestem głupi , gowno wiem i wogole nie chodzę na mecze itp , po co w takim razie zaklamane buraki ze mną dyskutujcie ??
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
O czym ty pejsie piszesz?Co ma nasz pakt do krojenia waszych flag przez Lecha(pominę fakt robienia repliki)
Mały żydku ty od listopada najebałeś ponad 300 na tym nicu na innych pewno drugie tyle.
Mały żydku ty od listopada najebałeś ponad 300 na tym nicu na innych pewno drugie tyle.
-
ŁKS1908ŁKS
tak jak mówiłem widzicie drzazge w naszym oku a belki w swoim już nie... Nam nie wolno układać się z ekipą z którą biliśmy się , Wam wolno nawet z kimś kto zabił Wam kibica (pakt o nieagresji to też układ), Nam nie wolno układać się z kimś kto wyjebał nam flagę , Wy możecie robić z kimś takim zgodę...