Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Natomiast panom Baluciarz1908 i adwokat proponuje nie zabierać głosu w tematach w których możecie walnąc "babola" , i o dopracowanie wartości merytorycznej swoich wpisow , jeśli będziemy tu pisać normalnie i przejrzyście , to będzie jedynie z korzyścią dla nas i jeszcze bardziej będzie widoczna różnica między nami , a czerwonymi ....
PozdrAWiam
PozdrAWiam
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Rabe żebyś się tylko nie przeliczył bo za bardzo do przodu jesteś.
-
Zaczyna brakować merytoryki, to zaczyna się grożenie :-). Brawo Ene due, mnie by się nie chciało tak z nimi jechać. Oni są niereformowalni. Ich zawsze musi być na wierzchu. Jeszcze raz brawo. Pozdrawiam.Red power pisze:Rabe żebyś się tylko nie przeliczył bo za bardzo do przodu jesteś.
Łódzki Klub Sportowy
-
http://www.lkslodz.pl/news/w-tym-miejsc ... e-historia
A tu taka ciekawostka historyczna.Jak ŁKSiacy rozpoczynali historię polskiej piłki nożnej.Grali z Turystami...
A tu taka ciekawostka historyczna.Jak ŁKSiacy rozpoczynali historię polskiej piłki nożnej.Grali z Turystami...

-

Pozdrówki dla wcale nie zakompleksionego jeszcze większego od nas Łksu :) Boli? Wcale...
PS. to chyba adwokat pisał :)
-
Twoj ojciecto pisał jak ko sąsiad dotykał za biedronka
-
Twoj za to mógłby nauczyć Cie pisać :-)
-
ja p******* jakie kmioty z Łksu tu się wpisują... moge się zalozyc ze rabina postow od a do z nie przyczytal nikt, kolejny as adwokat nie umie pisac albo klawiature ma chinska, nastepni chca rabinowi zrobic laske bo musi byc kims waznym w Łks - rabin wczul sie w role i zaczal pouczac swoich choc kilka dni temu sam byl pouczany i weryfikowany a na dodatek wtracil sie gosc z Zawiszy ktorego klub/kibice znacza tyle co zeszloroczny snieg ale najwazniejsze ze potrafi sie czasami rozsadnie wypowiedziec :))))
ku*** kabaret mozna na zakonczenie dnia sie posmiac i stwierdzic ze gamoni nie brakuje.
czekam na bluzgi... :))))
ku*** kabaret mozna na zakonczenie dnia sie posmiac i stwierdzic ze gamoni nie brakuje.
-
Rabinie chodzi ci zapewne o napis na klopie Widzew tylko dla Łodzian.Napisze ci krótko bo nie chce mi sie tu z toba przepychać .Wymyślasz bzdury i swoja interpretacje pewnych spraw chcesz zamienic w fakty.c**** wiesz a sie mundzrzysz ogólnie twoje,teorie są do obalenia i zarzuty które stawiasz Widzewowi mozna równiez postawić wam tylko po c***?Rozumiem twoja frustracje,złość i niechęć do Widzewa,masz do tego pełne prawo ale nie p****** głupot bo jesli jestes faktycznie kims udzielajacym sie i rozpoznawalnym na Łksie to wzbudza to jedynie przynajmniej u mnie usmiech politowania że macie w swoich szeregach takich łbów.ps.kolego z Zawiszy kompromitujesz sie z tym Lechem w moich oczach...bandyckie Lesne,Inowrocław...tylko o kim to xle świadczy,o Was czy o Rodowitych?
rabin nie odpisuj
rabin nie odpisuj
-
Jeśli chodzi o Lecha, co Igor na ten układ? :-)
-
Wszystko co piszecie świadczy o Was, a konkretniej przeciwko wam ...walczzawsze pisze:ja p******* jakie kmioty z Łksu tu się wpisują... Moge się zalozyc ze rabina postow od a do z nie przyczytal nikt, kolejny as adwokat nie umie pisac albo klawiature ma chinska, nastepni chca rabinowi zrobic laske bo musi byc kims waznym w Łks - rabin wczul sie w role i zaczal pouczac swoich choc kilka dni temu sam byl pouczany i weryfikowany a na dodatek wtracil sie gosc z Zawiszy ktorego klub/kibice znacza tyle co zeszloroczny snieg ale najwazniejsze ze potrafi sie czasami rozsadnie wypowiedziec :))))
Mieliśmy pisać o swoich klubach , pokaż mi gdzie tam jest o największym pierdzewie ????
Na każdą próbę merytorycznej rozmowy reagujecie w jeden sposób, wywołując napinke , a sami się prujecie frajery że moje wpisy są nie merytoryczne.
Na pewno niejeden z was czerwonoarmistów , przexzytal od początku do końca to co pisalem i efekty widać ;) ci co założyli konta zeby tylko odpowiadać na to co pisze i mnie atakować są najlepszym przykładem i dla nich największe brawa. to apropo 1 zdania , chyba niefortunnego
Sami chcecie żeby ten temat tak wyglądał więc j**** was k**** podmiejskie i to jest apropo wszystkich waszych wpisow. ..
, póki mogliscie pierdolic swoje fantazje to było lux, a teraz jest jedynie płacz , zaklinanie rzeczywistości i pisanie już tylko na moj temat... Teraz juz robicie wszystko byle ten temat r*******, i jesteście w stanie r******* każda merytoryczna dyskusje , boli was już nawet jak ktoś po prostu pisze o ŁKSie....
I bardzo dobrze , bo nam nie jest potrzebne to forum , sam wielokrotnie o tym pisałem ;)
Więc w skrócie żebyś zrozumiał ciulu -
1. Gowno mnie obchodzi co o mnie myślisz
2. Gowno mnie obchodzi co taka brudna i zakompleksiona ku*** z zydzewa ma do powiedzenia na temat Zawiszy....
PS.
Jest gdzieś dłuższe nagranie , kiedyś widziałem teraz ciężko znaleźć...
https://m.youtube.com/watch?v=LN8rt6-suuA
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
serce miasta pisze:...
...nie odpisuj
Spójrz 1 zdanie mojego poprzedniego wpisu ...
Ps . Nie odpisuj ....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Lekki człowieku po co wypowiadasz się w temacie, który ciebie nie dotyczy? dosyć jest rozwalony, przez jakieś gimbazy. Stary chłop niby a klaskasz gówniarzom, w tym kolesiowi co sam sobie zadaje pytania i na nie odpowiada. Ale jak już piszesz to zamiast odpisać na to co napisał mms to sapiesz coś w tej swojej nienawiści do Widzewa. Pluć wam w ryje będą a powiecie, że deszcz pada i wszystko jest git. Ciekawe czy wasze koleżanki z galerki, wtedy obecne z Lechem też poskakały (a wiem, że takie tam były)old[Z] pisze:Wy naprawdę jesteście ciężkimi ludźmi,szukając wiecznie dziury w całym.Oczywistym jest,że nigdy,nigdzie na świecie,nie ma dwóch,identycznych sytuacji.Gdyby rzecz dotyczyła Was,byście to w cudowny sposób opisali i oczywiście mielibyście w 100-u % rację.Jak już coś dotyczy ŁKS-u,nas,czy kogoś,kogo nie lubicie :),to Wy wiecie najlepiej i żadna odpowiedź Wam nie pasuje.Nie ma sensu z Wami wchodzić,w jakąkolwiek polemikę,bo czas jej trwania wynosiłby + nieskończoność :) .Nie dziwię się kurwicy chłopaków z ŁKS-u w stosunku do Was i Waszych afer,zakłamania i odwracania kota pizdeczką. Z mojej strony to tyle.Do zobaczenia.mms pisze:Trochę dajesz złe porównania chłopaku z Zawiszy, bo Lech jest waszą kosą z którą dzielicie fan cluby. A Wisła z Motorem, czy Arka z Tyskimi mają jedynie kontakt na meczach wspólnej zgody.
https://www.youtube.com/watch?v=dk3z172BHYY
zresztą już teraz w takim Inowrocławiu, gdzie kiedyś byliście w zasadzie sami możecie sobie jedynie patrzeć na barwy Lecha bo wasz fan club niezbyt tam ma podjazd, a Lech (klub) sobie nawet szkółkę otworzył i kontynuuje ekspansje odbierając wam kibiców, a ty tu tłumaczysz, że nie macie ciśnienia, zakłamuj dalej rzeczywistość i tłumacz waszą bierność i bezsilność
[link]
-
Kij ci w oko farmazonie , bardzo się silicie żeby odbić temat fan clubow , gdzie wyszło czarno na białym jaki mieliscie stosunek do swoich kibiców.... Komu teraz chcecie dojebac nam czy Zawiszy ?? Nie widzicie że nas gowno obchodzi co o nas sądzą zakompleksione parówy z Rtssu ?White1910Pride pisze:Lekki człowieku po co wypowiadasz się w temacie, który ciebie nie dotyczy? dosyć jest rozwalony, przez jakieś gimbazy. Stary chłop niby a klaskasz gówniarzom, w tym kolesiowi co sam sobie zadaje pytania i na nie odpowiada. Ale jak już piszesz to zamiast odpisać na to co napisał mms to sapiesz coś w tej swojej nienawiści do Widzewa. Pluć wam w ryje będą a powiecie, że deszcz pada i wszystko jest git. Ciekawe czy wasze koleżanki z galerki, wtedy obecne z Lechem też poskakały (a wiem, że takie tam były)old[Z] pisze:Wy naprawdę jesteście ciężkimi ludźmi,szukając wiecznie dziury w całym.Oczywistym jest,że nigdy,nigdzie na świecie,nie ma dwóch,identycznych sytuacji.Gdyby rzecz dotyczyła Was,byście to w cudowny sposób opisali i oczywiście mielibyście w 100-u % rację.Jak już coś dotyczy ŁKS-u,nas,czy kogoś,kogo nie lubicie :),to Wy wiecie najlepiej i żadna odpowiedź Wam nie pasuje.Nie ma sensu z Wami wchodzić,w jakąkolwiek polemikę,bo czas jej trwania wynosiłby + nieskończoność :) .Nie dziwię się kurwicy chłopaków z ŁKS-u w stosunku do Was i Waszych afer,zakłamania i odwracania kota pizdeczką. Z mojej strony to tyle.Do zobaczenia.mms pisze:Trochę dajesz złe porównania chłopaku z Zawiszy, bo Lech jest waszą kosą z którą dzielicie fan cluby. A Wisła z Motorem, czy Arka z Tyskimi mają jedynie kontakt na meczach wspólnej zgody.
https://www.youtube.com/watch?v=dk3z172BHYY
zresztą już teraz w takim Inowrocławiu, gdzie kiedyś byliście w zasadzie sami możecie sobie jedynie patrzeć na barwy Lecha bo wasz fan club niezbyt tam ma podjazd, a Lech (klub) sobie nawet szkółkę otworzył i kontynuuje ekspansje odbierając wam kibiców, a ty tu tłumaczysz, że nie macie ciśnienia, zakłamuj dalej rzeczywistość i tłumacz waszą bierność i bezsilność
Układ ŁKSu z Lechem najbardziej może boleć was , bo bardzo się sliniliscie do Lecha swego czasu, wcale nie tak dawno temu. Ciekawe w jakim szoku musieliście być czerwoni jak się dowiedzieliscie ze ten układ stał się faktem.
Dziwnym trafem twój wpis w większości zawiera takie same zarzuty a nawet jest npisany prawie słowo w słowo jak moje oststnie wpisy w wasza stronę . Smieszy to tym bardziej że robisz tu z siebie kumatego i starszego gościa .
Oczywiście że wy tego co pisze to wcale nie czytacie a kserujecie mój styl pisania podświadomie , przez sen i wogole .....
j**** was propagandzistki czerwone , każdy widzi co z was za z****** zakompleksiony naród .
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Jak może boleć skoro po Motorze nic nie zrobiliście razem.
No może poza dzieciakiem :-)
-
Widzisz opoczański parchu, czarno na białym pokazałeś że wiesz tyle, ile wyczytasz w internecie :)C1365O pisze:Jak może boleć skoro po Motorze nic nie zrobiliście razem.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Co boli?Lech miał warunek albo oni albo Ruch.Teraz chcesz odwrócić uwagę od was? i układu z Lechem pomimo zgody z Zawiszą?Ene due rabe pisze:Układ ŁKSu z Lechem najbardziej może boleć was , bo bardzo się sliniliscie do Lecha swego czasu, wcale nie tak dawno temu.
-
Kto każdy?Łks i ziomki z Zawiszy? :DEne due rabe pisze:j**** was propagandzistki czerwone , każdy widzi co z was za z****** zakompleksiony naród .
-
Koleś z Zawiszy wam opisał kilka przykładów zgód i układów w Polsce , jaka była wasza odpowiedz paprochy ? "Tak niemozna , to co innego ". Ja p******* jakie dziwolągi
-
Przecież musieliście jebnąć jakąś przeciwwagę dla zgody Widzew&Ruch.Widzew wybrał Ruch a nie Lecha więc było trzeba kombinować coś,bo w pojedynkę już tej zgodzie nie dałby rady ani Lech ani co bardziej oczywiste wy.adwokat pisze:Koleś z Zawiszy wam opisał kilka przykładów zgód i układów w Polsce , jaka była wasza odpowiedz paprochy ? "Tak niemozna , to co innego ". Ja p******* jakie dziwolągi
-
Koleś z Zawiszy old[Z] , najpierw pokazał wysoką kulturę i dojrzałość w myśleniu w temacie śląskim a powiem szczerze że miło czytać obiektywnych ludzi...po czym cały czar prysł kiedy to wpisał się tutaj jadąc nam od czerwonych szmat w sumie nadal Cię Panie Zawiszak nie rozumiem..bo wpadłeś tu jak odbezpieczony granat popyskowałeś i nadal nie wiem po co ??
każda strona jedzie ze swoją propagandą i dobrze o tym wicie wszyscy! I nie pierdolcie mi tu że jest inaczej!
Ty Ene due przeszedłeś już samego siebie próbując wmówić wszystkim że fan cluby są kulą u nogi na Widzewie ,nosz ku*** !
Co ty możesz o tym widzieć ??! Nawet nie mam siły i ochoty pisać na ten temat, sam reprezentuję jeden z FC i nigdy nie było czegoś takiego co insynuujesz.
Niciarka została w naturalny sposób przyjęta jako sektor FC ale to FC o tym zdecydowały i nikt u nas nikogo nie ustawiał że wy jesteście bee a my Łódź jesteśmy zajebiści. Co Ty piszesz !?
większość tutaj piszących osób to dzieciaki ulepieni z innej gliny niż ja ..
Ja mam tylko jeden na to argument : jestem wychowany przez rodziców i starszych kumpli z osiedla w duchu szacunku do pewnych wartości ,które są nietykalne !!! Bez względu na antypatie i różnice.
tymi wartościami jest również szacunek do kobiet- MATEK!
oraz poszanowanie czyjejś śmierci !!
A tutaj jest wrzucanie MATKOM od k**** , dziwek ,szmat ...kim trzeba być żeby tak pisać??!
Albo ciągłe wytykanie śmierci (w mniej lub bardziej wybredny sposób)
wam się tu upierdoliła w głowach jakaś misja dziejowa w imię bycia kibicem swojego klubu !
Życie składa się jeszcze z innych elementów...
Prostaki i gówniarze z obu stron i tyle ( z wyjątkami).!!
każda strona jedzie ze swoją propagandą i dobrze o tym wicie wszyscy! I nie pierdolcie mi tu że jest inaczej!
Ty Ene due przeszedłeś już samego siebie próbując wmówić wszystkim że fan cluby są kulą u nogi na Widzewie ,nosz ku*** !
Co ty możesz o tym widzieć ??! Nawet nie mam siły i ochoty pisać na ten temat, sam reprezentuję jeden z FC i nigdy nie było czegoś takiego co insynuujesz.
Niciarka została w naturalny sposób przyjęta jako sektor FC ale to FC o tym zdecydowały i nikt u nas nikogo nie ustawiał że wy jesteście bee a my Łódź jesteśmy zajebiści. Co Ty piszesz !?
większość tutaj piszących osób to dzieciaki ulepieni z innej gliny niż ja ..
Ja mam tylko jeden na to argument : jestem wychowany przez rodziców i starszych kumpli z osiedla w duchu szacunku do pewnych wartości ,które są nietykalne !!! Bez względu na antypatie i różnice.
tymi wartościami jest również szacunek do kobiet- MATEK!
oraz poszanowanie czyjejś śmierci !!
A tutaj jest wrzucanie MATKOM od k**** , dziwek ,szmat ...kim trzeba być żeby tak pisać??!
Albo ciągłe wytykanie śmierci (w mniej lub bardziej wybredny sposób)
wam się tu upierdoliła w głowach jakaś misja dziejowa w imię bycia kibicem swojego klubu !
Życie składa się jeszcze z innych elementów...
Prostaki i gówniarze z obu stron i tyle ( z wyjątkami).!!
-
Red nieszalej ,przeciwwagę do waszej zgody? W tej zgodzie znaczycie co gowno w lesie i tyle , pokazaliśmy wam miejsce w szeregu banda na bandę wiec troche pokory
-
Ja obstawiam że to karzeł z Limanki :)Bałuciarz 1908 pisze:Frajerami jest wielu konfidentów od was i pewnie nie skończy się to. Nie macie ludzi charakternych , często i gęsto się prują i nie jest to związane z kibicowaniem.Wasteland pisze:Kolega z Zetki wyszedł na nie lada frajera,broniąc kolesia którego zdemaskowali sami kibice eŁksu że jest szczylem a meczy ma na koncie raptem kilka.
Bawi mnie to że próbujecie na silę zrobić z ene due rabe chłopaczka , który nie jeździ na wyjazdy a wszystko co piszę , to dowiaduje się na osiedlu lub na fansach :)
Mam z was mega pompę bo pewnie byście się mocno zdziwili kim on jest.
Moskiewski c*** wam w d*** .
-
Co znaczymy?Kolejna wasza zjebana propaganda,że Widzew i tak nic nie znaczy w tej zgodzie.adwokat pisze:Red nieszalej ,przeciwwagę do waszej zgody? W tej zgodzie znaczycie co gowno w lesie i tyle , pokazaliśmy wam miejsce w szeregu banda na bandę wiec troche pokory
Jakbyś czytał ze zrozumieniem to byś zauważył że pisałem przeciwwaga dla ZGODY czyli dwóch ekip.Nie pisałem słowa o samym Widzewie.
-
Ktoś pisał ze nieznacznie nic ? Nie , jesteśmy my jak i wy w czołówce w kraju ale to ty napisałeś lub któryś z kolegów ze niemamy do was podjazdu , niezgodzie sie z tym ze wraz z naszymi zgoda i niemamy podjazdu , to jest moje zdanie
-
Masz rozdwojenie jaźni?Pół godziny temu napisałeś,że w tej zgodzie 'znaczycie tyle co gówno w lesie'.adwokat pisze:Ktoś pisał ze nieznacznie nic ? Nie , jesteśmy my jak i wy w czołówce w kraju ale to ty napisałeś lub któryś z kolegów ze niemamy do was podjazdu , niezgodzie sie z tym ze wraz z naszymi zgoda i niemamy podjazdu , to jest moje zdanie
Ja na pewno nie pisałem i wątpię by ktoś pisał tutaj że nie macie podjazdu.Mowa o zgodzie i chyba zdajesz sobie sprawę że ani Lech ani wy w pojedynkę przeciwko 2 bandom nie dacie rady?Tak samo w drugą stronę.
-
Ale nawet i tam zabawił się we wróżbitę i wywróżył co by było pod Częstochową.Ukochane Miasto pisze:Koleś z Zawiszy old[Z] , najpierw pokazał wysoką kulturę i dojrzałość w myśleniu w temacie śląskim a powiem szczerze że miło czytać obiektywnych ludzi...po czym cały czar prysł kiedy to wpisał się tutaj jadąc nam od czerwonych szmat w sumie nadal Cię Panie Zawiszak nie rozumiem..bo wpadłeś tu jak odbezpieczony granat popyskowałeś i nadal nie wiem po co ??
Zawisza skoro jest w związku z galerianką to musiał przywyknąć do roli rogacza. Ile to już razy jego wybranka macała się z kosami Zety? Był nawet taki absurd, że parę wypitych flaszek wódki, podczas zamawiania kurtek wystarczyło by zrobiła zgodę ze Stomilem, w d**** mając Zetę. Zawisza mógł tylko patrzeć jak jego wybranka maca się z jedną z największych kos i zgodą rywala zza miedzy - Polonią. I pewnie by tak było dalej, gdyby nie to, że Stomil z uwagi na Polonię Bydgoszcz wyjebał galerianki ze swoich sektorów. Rogacz udał, że nic się nie stało i dalej macał się i maca z galerianką pomimo tego, że Stomil pokazał im co to znaczy honor i poszanowanie dla swojej zgody i jej interesów.
Zwyczajnie Zawisza to tylko satelita i może jedynie biernie patrzeć w obecnej sytuacji jak mu Lech robi ekspansje po terenach i wypisywać ściemy, że nie mają na Lecha ciśnienia.
[link]
-
Na Brzozowej byłeś z Lechem? :-)MW10 pisze:Widzisz opoczański parchu, czarno na białym pokazałeś że wiesz tyle, ile wyczytasz w internecie :)C1365O pisze:Jak może boleć skoro po Motorze nic nie zrobiliście razem.
-
Nie ale na słynnej awanturze w laesie " ludzie humoru" byliśmy hehhe tak twierdziliście , wiec rozluźnij poslady
-
nie ośmieszaj się łksm sam dobrze wiesz ile razy przy waszych grafach czy na mieście pojawiały się napisy j**** ur/k****/rury, pewnie pisaliście tak dlatego że ur jest 100 lat za wrwgangsterami i nic nie znaczą?Ene due rabe pisze:Tak dla rozluźnienia atmosfery , wróćmy może z czasów przeszłych , do teraźniejszości ....
[link]
Pozdrowki od wcale nie zakompleksionych kibiców jeszcze Większego i największego Widzewa....
Fajnie widzieć że ktoś docenia robote chłopaków , nie ma lepszej zapłaty niż takie widoki ;)
-
nie trafiłes - zakompleksiona parówo...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
kolejne asy sie rejestruja tylko dlatego że spedzam im sen z powiek ;) superr.....
Widzicie doskonale że nas grzeje to co myslicie o nas , Zawiszy albo o Lechu... a o niczym innym nie jestescie w stanie tu pisac malutkie pejsiki z największego Pierdzewa, możecie pisać tylko o nas , bo u was c**** sie dzieje, i to co piszecie o waszym żydzewie to tylko was osmiesza...
Chlopak z Zawiszy , nie dał sie wam sprowokować i na zimno przedstawił swoj punkt widzenia, ale wy tego nie mozecie przepalić i napierdalacie dalej kolejne strony na temat który was boli...
Bo doskonale kazdy moze sobie wyobrazić jak wielkie zdziwienie i uraze macie do tej pory, jesli robiliscie podchody do Lecha i sie nimi jaraliście w chuuj, nawet na tym forum pisaliscie ze cieszycie sie z dobrych stosunków z nimi... a potem nagle swoje podejscie musieliscie zmienić o 180 stopni, i ten Lech stał sie wogole najgorszy a ten ''śmieszny'' i ''mały'' nic nie znaczący ŁKS, to juz wogole ;) to kolejna sytuacja dzieki ktorej musieliscie nabawić sie kompleksów względem nas i względem innych ekip, nie wylewajcie ich jednak na Zawisze szmaty bez honoru bo wam gówno do tego...
Lech pokazał że w starciu zainteresowanymi składami dają sobie rade z Ruchem, a my pokazalismy że dajemy sobie rade z wami - wiec morda w dół szczurki, i zacznijcie w koncu pisać o tym co sie dzieje u was na wsi.....
Widzicie doskonale że nas grzeje to co myslicie o nas , Zawiszy albo o Lechu... a o niczym innym nie jestescie w stanie tu pisac malutkie pejsiki z największego Pierdzewa, możecie pisać tylko o nas , bo u was c**** sie dzieje, i to co piszecie o waszym żydzewie to tylko was osmiesza...
Chlopak z Zawiszy , nie dał sie wam sprowokować i na zimno przedstawił swoj punkt widzenia, ale wy tego nie mozecie przepalić i napierdalacie dalej kolejne strony na temat który was boli...
Bo doskonale kazdy moze sobie wyobrazić jak wielkie zdziwienie i uraze macie do tej pory, jesli robiliscie podchody do Lecha i sie nimi jaraliście w chuuj, nawet na tym forum pisaliscie ze cieszycie sie z dobrych stosunków z nimi... a potem nagle swoje podejscie musieliscie zmienić o 180 stopni, i ten Lech stał sie wogole najgorszy a ten ''śmieszny'' i ''mały'' nic nie znaczący ŁKS, to juz wogole ;) to kolejna sytuacja dzieki ktorej musieliscie nabawić sie kompleksów względem nas i względem innych ekip, nie wylewajcie ich jednak na Zawisze szmaty bez honoru bo wam gówno do tego...
Lech pokazał że w starciu zainteresowanymi składami dają sobie rade z Ruchem, a my pokazalismy że dajemy sobie rade z wami - wiec morda w dół szczurki, i zacznijcie w koncu pisać o tym co sie dzieje u was na wsi.....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
I teraz wyszła w pełni twoja manipulacja parchu.
Pisałem,że przeciwwaga dla ZGODY czyli dwóch ekip(w drugą stronę tak samo) a nie kto z kim da radę w pojedynkę.Rozumiesz imbecylu?Przeciwko dwóm ekipom ani sam Lech ani tym bardziej Łks nie da sobie rady i po to jest chuligański układ.
Tak samo jak twój koleżka adwokat jebał dziś propagandę,że Widzew c**** znaczy w tej zgodzie.
Pisałem,że przeciwwaga dla ZGODY czyli dwóch ekip(w drugą stronę tak samo) a nie kto z kim da radę w pojedynkę.Rozumiesz imbecylu?Przeciwko dwóm ekipom ani sam Lech ani tym bardziej Łks nie da sobie rady i po to jest chuligański układ.
Tak samo jak twój koleżka adwokat jebał dziś propagandę,że Widzew c**** znaczy w tej zgodzie.
-
Apropo zgód, to powiedzcie wcale nie zakompleksione czerwone końcówki, czemu wasze sympatie kierowaliscie w wiekszosci w strone naszych kos , albo najwiekszych kos naszych zgód. Elana, Stal Rzeszów, pozniej mizianie sie z Arką w momencie jak cisnienie miedzy nami było najwieksze.... to my was połączylismy z tymi klubami i fakt ze chcieliscie byc w opozycji do nas ;)
My sie nie patrzymy na was szmatki i tez was to boli, ŻE IDZIEMY SWOJĄ DROGĄ , a wam pozostało obserwowanie tylko nieznaczące szczekanie i ujadanie kompleksiary ;)
ktokolwiek77- jak juz sam zacząles temat Ultra Registi - waszych mlodych ultrasów, to rowniez nie ma drugiej tak zakompleksionej wzgledem nas i zapatrzonej w znienawidzony klub grupy niż to UR...
Ich starsi koledzy dali im pewien handicap, i pozwolili im startowac z wysokiego poziomu, ale w ostatnich latach skutecznie r******** cały ten trud, i robią wszystko zeby sie ośmieszyć i zeby utwierdzać nas tylko w tym o czym pisze, że ich wzorem jest WrW , a najbardziej liczy sie to co dzieje sie na ŁKSie ...
z kserowaniem patentów, i wysmiewaniem nas a pozniej robieniem tego samego to przebili samych siebie po stokroć ;)
My sie nie patrzymy na was szmatki i tez was to boli, ŻE IDZIEMY SWOJĄ DROGĄ , a wam pozostało obserwowanie tylko nieznaczące szczekanie i ujadanie kompleksiary ;)
ktokolwiek77- jak juz sam zacząles temat Ultra Registi - waszych mlodych ultrasów, to rowniez nie ma drugiej tak zakompleksionej wzgledem nas i zapatrzonej w znienawidzony klub grupy niż to UR...
Ich starsi koledzy dali im pewien handicap, i pozwolili im startowac z wysokiego poziomu, ale w ostatnich latach skutecznie r******** cały ten trud, i robią wszystko zeby sie ośmieszyć i zeby utwierdzać nas tylko w tym o czym pisze, że ich wzorem jest WrW , a najbardziej liczy sie to co dzieje sie na ŁKSie ...
z kserowaniem patentów, i wysmiewaniem nas a pozniej robieniem tego samego to przebili samych siebie po stokroć ;)
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
taka parówa jak ty, tym bardziej z Widzwa - nie ma prawa pisac tutaj o manipulacji i propagandzie, bo to jest wasz jedyny cel na tym forum i wogole w życiu- wiec sklejcie te wary i nie płaczcie dziewuchy, bo dla was tez zrzutke na pampersy bedziemy musieli zrobić ....Red power pisze:I teraz wyszła w pełni twoja manipulacja parchu.
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Ale to wy twierdzicie ze to najsilniejsza zgoda w kraju , z czym bym sie niezgodzil i to jest moje zdanie
-
Merytorycznie się do tego odnieś i napisz,że mam rację.Nie ma pojedynczej ekipy w kraju która jest w stanie rozjebać W&R tak jak nie ma pojedynczej ekipy która jest w stanie rozjebać Kks&Łks.Ene due rabe pisze:taka parówa jak ty, tym bardziej z Widzwa - nie ma prawa pisac tutaj o manipulacji i propagandzie, bo to jest wasz jedyny cel na tym forum i wogole w życiu- wiec sklejcie te wary i nie płaczcie dziewuchy, bo dla was tez zrzutke na pampersy bedziemy musieli zrobić ....Red power pisze:I teraz wyszła w pełni twoja manipulacja parchu.
Także przyznaj jaki był główny powód waszego układu.
-
Bo jest najsilniejsza i potwierdzą ci to ludzie z większości ekip z Polski.adwokat pisze:Ale to wy twierdzicie ze to najsilniejsza zgoda w kraju , z czym bym sie niezgodzil i to jest moje zdanie
Jak masz mocniejszą zgodę chuligańsko w Polsce to podaj przykład.Powtarzam ZGODĘ a nie układ.
-
ŁKS & ZAWISZA..
Zarówno ŁKS jak i Zawisza walczyli z Lechem bez kompleksów, natomiast Ruch podjął rękawice i przegrał , a wy byscie pewnie uciekli.... :)
Zarówno ŁKS jak i Zawisza walczyli z Lechem bez kompleksów, natomiast Ruch podjął rękawice i przegrał , a wy byscie pewnie uciekli.... :)
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Ty rozumiesz jakie zadałem pytanie czy debila strugasz?