ty j***** pedale zapytaj lepiej koleżków spod stadionu których nie było stać na bilet jak musieli spierdalać do autobusu bo ich ktoś gonił, podobno na grabowej też jakaś grupka w czerwonych pedalskich czepkach spierdalała w kierunku sms-u (policji)..walczzawsze pisze:Łkaesiacy lepiej odejdźcie od komputerów i wyjdźcie trochę na ulice, bo dzis ciezko było kogoś od was znaleźć w sercu Łodzi, jedynie jakaś pijaczka z drugiego piętra na włókience coś krzykneła najebana przez okno...
a patol od podmiejskich wyzywa buhaaha
Władcy Miasta Włókniarzy Widzew Łódź!

Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
walczzawsze pisze:tyle że my chodzimy specjalnie po waszych terenach, a to jest różnica, wy będziecie sobie chodzić po karolewie i teofilowie...ŁKS1908ŁKS pisze:Zobaczymy "Władcy" ilu Was jutro będzie na trasie naszych podróży na stadion ...
To jakiś kolejny Wasz sukces bo nie rozumiem ?
a przecież jesteśmy podmiejscy i słabi według waszej propagandy??? to jak to jest? przecież powinniście wciągnąć nas nosem:))
napisałem to tylko po to bo jest tu paru łbów, którzy opisują świat spoglądając tylko przez "okno"
A jak Limanka zrobiła sobie pochód na Plac Wolności skąd był główny przemarsz na al U2 przez Stare Bałuty to już nie pamiętacie ?
Skoro prowokujesz "paru łbów" to sam kim jesteś ?
-
Przykro mi ale nie denerwujesz mnie, raczej bawisz i trochę nudzisz :) Za to u ciebie, hermana czy mw jest wręcz przeciwnie, dostajecie białej goraczki na nasze wpisy i wymyślacie bzdury. Dla przykładu dziś w kilka osób szukających wrażeń łazimy sobie po abramce i tej końcówce targowej, ale was ni widu ni słychu. Myślałem że może się pokażesz ze swoimi dziewczynami hermanową i mw :( a c**** to sobie poszukaj na galerze tam ich pełno od rudzika począwszy na paru innych skończywszy :)Ene due rabe pisze:hahaha
mms - bardzo sie ciesze, ze udało mi sie tak cie wkurwić, ze w koncu nie wytrzymałes i pokazales prawdziwe oblicze.
To jest wg ciebie rzeczowa rozmowa? Fakty i chronologia zdarzeń powiedziana tobie wprost , spowodowały jak widac znaczy wzrost cisnienia na twojej czaszce ... piszesz o ruchaniu, ale to ciebie chyba ktos mocno przeorał cwelu....
PS . Poczekajmy pare lat , zobaczymy jak bedziecie wtedy zakłamywali rzeczywistośc, jak bedziecie odwracali kota ogonem, jak bedziecie wklejać tutaj ze tak naprawde to wy walczyliscie cały czas z cackiem, że wogole we wszystkim to byliscie najlepsi i jestescie nadal itp. Jebane zakompleksione megalomany, to co tutaj wypisujecie to najlepsze świadectwo zeby poznać waszą mentalnośc....
Ciekawe jak Zawisza przyjmuje to, że nie dość że ich właściciel j**** jak burą sukę, to jeszcze ich zgoda wali ich w drugą dziurę puszczając się z ich kosą? Żal mi ich :(
-
herman cioto widzisz różnica między nami jest taka że ty wiesz "podobno" i to nas różni,hermanldz pisze:ty j***** pedale zapytaj lepiej koleżków spod stadionu których nie było stać na bilet jak musieli spierdalać do autobusu bo ich ktoś gonił, podobno na grabowej też jakaś grupka w czerwonych pedalskich czepkach spierdalała w kierunku sms-u (policji)..walczzawsze pisze:Łkaesiacy lepiej odejdźcie od komputerów i wyjdźcie trochę na ulice, bo dzis ciezko było kogoś od was znaleźć w sercu Łodzi, jedynie jakaś pijaczka z drugiego piętra na włókience coś krzykneła najebana przez okno...
sam to potwierdziłeś opisując że podobno ktoś uciekał na grabowej :)))
posłuchaj leszczu daj sobie spokój z wpisywaniem się tu na forum bo ośmieszasz się.
druga sprawa że ludzie którzy nie dostali się na mecz nie mieli już możliwości zakupu biletów ale ty j***** propagandzisto tworzysz już obraz ze nie mieli kasy, zaglądałeś im do kieszeni???? czy wiesz podobno???
-
bo twoi wszechwiedzący koledzy twierdzą że jesteśmy podmiejscy i opisują jakby Łódź należała do Łksu, dlatego drwie z takim osłów...ŁKS1908ŁKS pisze:walczzawsze pisze:tyle że my chodzimy specjalnie po waszych terenach, a to jest różnica, wy będziecie sobie chodzić po karolewie i teofilowie...ŁKS1908ŁKS pisze:Zobaczymy "Władcy" ilu Was jutro będzie na trasie naszych podróży na stadion ...
To jakiś kolejny Wasz sukces bo nie rozumiem ?
a przecież jesteśmy podmiejscy i słabi według waszej propagandy??? to jak to jest? przecież powinniście wciągnąć nas nosem:))
napisałem to tylko po to bo jest tu paru łbów, którzy opisują świat spoglądając tylko przez "okno"
A jak Limanka zrobiła sobie pochód na Plac Wolności skąd był główny przemarsz na al U2 przez Stare Bałuty to już nie pamiętacie ?
Skoro prowokujesz "paru łbów" to sam kim jesteś ?
-
Tobie c*** do tego pajacu bezczelny ,teraz żeś znalazł sobie kolejny cel na zmiane tematu i swoje żale i płacze będziesz wylewał na Zawisze ? Nie możecie nawet porównywać się do Zawiszy , nie macie prawa nawet o tym pomyśleć śmietniki bez honoru ....mms pisze: Ciekawe jak Zawisza przyjmuje to, że nie dość że ich właściciel j**** jak burą sukę, to jeszcze ich zgoda wali ich w drugą dziurę puszczając się z ich kosą? Żal mi ich :(
W całej Europie ekipy które mają kosę z właścicielem klubu , protestują przeciwko niemu , bojkotują mecze , zlewają i dają do zrozumienia że ich zgody na takie prowadzenie klubu przez znienawidzonego działacza nie ma.
Natomiast Wy wg ciebie kosę mieliscie z cackiem już od dawna , i fakty sa take ze was jebal oficjalnie od dawna , i mówił że to on tworzy Widzew a nie jacyś kibole , i was to mogłoby wogole nie byc. A wy siedzieliscie cichutko w kącie. Ponizani i opluwani. Złego słowa na cacka nie można było powiedzieć ani tworzyć podziałów, bo owy " znienawidzony " właściciel wam obiecał stadion i ligę mistrzów. Cieszyliscie się z naszej niedoli bo mieliscie majetnego działacza , który wam obiecał gruszki na wierzbie i gwarantował jakiś tam poziom. Sami się potraktowaliscie jak sprzedajne d**** , które zniosa upokorzenia , ale w zamian oczekują wynagrodzenia... Ludzie Honoru hahahahahaha
Ockneliscie sieo dopiero , i zaczeliscie robić pozorne ruchy - w ostatnim sezonie jego panowania , jak już widzieliście że odwrotu nie ma i r********** Wasz widzewek , i podzielicie nasz los !! malo tego , do końca nie było mowy o oficjalnym bojkocie , mimo ze wszystko co robil to robil przeciwko wam , tylko mówiliscie że kto chce niech chodzi a kto nie to niech nie chodzi ...
Takie są fakty a wy tu się będziecie pruli jeszcze do Zawiszy ??
WKS jest wzorem jak to powinno wyglądać . Wybrali pewnie najtrudniejsza drogę , ale najbardziej HONOROWĄ !!
W momencie największego prosperity klubu , poszli na otwartą wojnę z właścicielem , bo ten zapomniał że z kibolami trzeba się liczyć !! Każdy może sobie wyobrazić jakby to wyglądało u was. Mógłby wam pluc w morde , zakazać wieszania flag , zakazać dopingu i powtarzać że działacie na szkodę klubu - a wy i tak nadstawialibyscie dupe i cieszylibyscie z cudownego właściciela - bo gralibyscie w europejskich pucharach...
Nabijacie się z Zawiszy , że nic nie mają z tej wojny z osuchem , bo najnormalniej w świecie tego nie rozumiecie. Sami daliście się poniżyć i byliscie traktowani jak szmata , w zamian za stadion . Jak typowe prostytutki....
Zapewne niezła beke to wszyscy wlasnie w tym momencie kręcą z Was widzewioczki ....
Wszystko co tu piszecie jest i tak wykorzystywane przeciwko wam podmiejskie ;) kiedy to w końcu zrozumiecie??
Dzisiaj o 15.30 Widzew grał mecz, spojrzcie sobie ile osób w tym czasie zamiast być na meczu albo ogarniać coś - to siedzialo w tym temacie , napierdalalo w klawiaturę i odpisywalo na wpisy tego co tu niby każdy z niego beke kręci , jest z gimnazjum i pisze same farmazony hahahah
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
No z ciebie żydzie taki fanatyk dlaczego cie nie ma w pyrlandii ,tylko znowu klepiesz głupoty. Nic szmaciarzu nie wiesz o naszym konflikcie z bankierem to na c*** się prujesz obrzezana fajo.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Jesteście podmiejscy i zawsze nimi będziecie , bo jesteście ZA WIDZEWEM .walczzawsze pisze:
bo twoi wszechwiedzący koledzy twierdzą że jesteśmy podmiejscy i opisują jakby Łódź należała do Łksu, dlatego drwie z takim osłów...
Jesli tak Cię to mierzi , że musisz aż płakać matce w kieckę i zalic się z tego na internecie , to trzeba było być kibicem ŁKSU !
Ps.Drwisz??? Ty nie masz pojęcia co to są drwiny pajacu ...
Wasz poziom umysłowy jest tak mierny wsiurki , że az mi was żal . Jesteście mentalnie - tpowymi ograniczonymi debilami , zakompleksionymi parówami ze wsi , dla których nawet najprostsze wytłumaczenia i zależności wykraczają poza możliwości ich mózgu ...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Pamiętaj k**** obrzezana kto cię zrobił/założył !!! Henryk Lubawski, Arnold Heiman i Jerzy Hirszberg, ja ci podpowiem ŻYDZI! tak więc ZAWSZE BĘDZIECIE ŻYDKAESOWSKIM ŚCIERWEM!Ene due rabe pisze:Jesteście podmiejscy i zawsze nimi będziecie , bo jesteście ZA WIDZEWEM .walczzawsze pisze:
bo twoi wszechwiedzący koledzy twierdzą że jesteśmy podmiejscy i opisują jakby Łódź należała do Łksu, dlatego drwie z takim osłów...
Jesli tak Cię to mierzi , że musisz aż płakać matce w kieckę i zalic się z tego na internecie , to trzeba było być kibicem ŁKSU !
Ps.Drwisz??? Ty nie masz pojęcia co to są drwiny pajacu ...
Wasz poziom umysłowy jest tak mierny wsiurki , że az mi was żal . Jesteście mentalnie - tpowymi ograniczonymi debilami , zakompleksionymi parówami ze wsi , dla których nawet najprostsze wytłumaczenia i zależności wykraczają poza możliwości ich mózgu ...
-
Ciekawe kim ty jesteś, ja wiem setki czytających to pod forum pewnie też, niestety nie ty jak typowy głupek grunt że jesteś z siebie zadowolony, i pamiętaj zawsze będziesz Żydem.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Hahaha coś jeszcze ?
A Wy zawsze będziecie ŻYDZEWEM , mimo że nawet nie wiadomo kto was zrobił jebane podrzutki....
A Wy zawsze będziecie ŻYDZEWEM , mimo że nawet nie wiadomo kto was zrobił jebane podrzutki....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Objawy:
twój poziom umysłowy jest tak mierny wsiurku , że az nam ciebie żal . Jesteś mentalnie - typowym ograniczonym debilem , zakompleksioną parówą , dla której debilne posty są bronią w jedynej walce jaką toczysz z RTSe,m...
diagnoza: (wzorowana na Twoich słowach)Ene due rabe pisze:
Jesteście podmiejscy i zawsze nimi będziecie , bo jesteście ZA WIDZEWEM .
twój poziom umysłowy jest tak mierny wsiurku , że az nam ciebie żal . Jesteś mentalnie - typowym ograniczonym debilem , zakompleksioną parówą , dla której debilne posty są bronią w jedynej walce jaką toczysz z RTSe,m...
-
No z pewnością , rzeczywistość mogłaby spowodować u Ciebie nieodwracalna depresję ...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Rozmowa z nim nie ma sensu... olejcie to
-
Brawo w końcu do rzeczy gadasz...
Nie ma to dla was żadnego sensu ani żadnej korzyści z tego nie macie , bo wszystko co tu sami piszecie świadczy przeciwko wam ....
Nie ma to dla was żadnego sensu ani żadnej korzyści z tego nie macie , bo wszystko co tu sami piszecie świadczy przeciwko wam ....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
daj spokój, nie widzisz że jesteś tu posmiewiskiem?
ku***, nie wierze że w dwóch tak ciekawych ekipach nie dzieje się nic, do tego stopnia żeby ten temat tak nisko upadł
ku***, nie wierze że w dwóch tak ciekawych ekipach nie dzieje się nic, do tego stopnia żeby ten temat tak nisko upadł
-
Jesteś za Ruchem zgadlem ??
Kolejny raz to powtorze , mało mnie interesuje co o mnie sądzą jakieś internetowe nicki...
Wiem że największą beke ci którzy to czytają to mają z Widzewa , i na tym mi zależy .
Zresztą chyba żeś był zahibernowany jeśli teraz się obudziles że poziom tego tematu jest śmieszny . Sam wielokrotnie wcześniej tu pisalem żeby był on wyjebany w kosmos , ale to RTSiakom zależy żeby istniał on nadal. To ich jedyna tuba propagandowa i wszystkie próby prostowania tej rzeczywistości którą tym temacie tworzą RTSiaki - kończą się rozjebaniem go przez nich samych ....
Kolejny raz to powtorze , mało mnie interesuje co o mnie sądzą jakieś internetowe nicki...
Wiem że największą beke ci którzy to czytają to mają z Widzewa , i na tym mi zależy .
Zresztą chyba żeś był zahibernowany jeśli teraz się obudziles że poziom tego tematu jest śmieszny . Sam wielokrotnie wcześniej tu pisalem żeby był on wyjebany w kosmos , ale to RTSiakom zależy żeby istniał on nadal. To ich jedyna tuba propagandowa i wszystkie próby prostowania tej rzeczywistości którą tym temacie tworzą RTSiaki - kończą się rozjebaniem go przez nich samych ....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Nie zgadałeś, do Ruchu i Widzewa mi daleko jak do ŁKSu, a może nawet do ŁKSu bliżej (stare czasy) ale po prostu czytając twoje posty widze wczutego nastolatka czującego sie jak "pan forum" piszącego jakies frazesy typu "wy podmiejscy, wy chuje, my pany", jesli nie jestes małolatem lub myslacym jak małolat to poczytaj ostatnie swoje posty i pomysl co postronna osoba mogła pomyslec o nich
-
A czego z tego nie rozumiesz ?? Tak wygląda rzeczywistość w Łodzi , ktoś kto nie jest stąd tego nie zrozumie, a ktoś kto jest z drugiej strony rzeki dostaje kurwicy co doskonale widać po ostatnich wpisach czerwonych , którzy raz po raz udowadniają że rzeczywistość piecze ich w oczko....
Jeśli byś przeglądał ten temat uważniej , to bys zauwazyl ze od dłuższego czasu wpisuje się tutaj tylko i wyłącznie wtedy kiedy Widzewiacy poruszają nasz temat. Śmieszne jest że dopierdalasz się do mnie , jesli z drugiej strony wpisuje się cała banda internetowych propagandystow i to oni w większości zaczynają spinkę i to oni za każdym razem zaczynają jazde pisząc na nasz temat , a kiedy idzie kontra i zaczyna sie wymiana argumentow , i wyciaganie niewygodnych dla nich faktow , to robia wszystko zeby w moment ten temst r*******. Żeby tego nie widzieć trzeba się mocno wysilić , albo być ślepym....
Jeśli nie będziecie pisać na nasz temat , to ja daruje sobie merytoryczne katowanie waszych umysłów , i będzie tutaj spokój . Tylko wbrrew temu co macie zakorzenione już w mózgach i co wam się wydaje, to wy nie możecie żyć bez dopierdalania się do nas , a nie na odwrót .
Jeśli byś przeglądał ten temat uważniej , to bys zauwazyl ze od dłuższego czasu wpisuje się tutaj tylko i wyłącznie wtedy kiedy Widzewiacy poruszają nasz temat. Śmieszne jest że dopierdalasz się do mnie , jesli z drugiej strony wpisuje się cała banda internetowych propagandystow i to oni w większości zaczynają spinkę i to oni za każdym razem zaczynają jazde pisząc na nasz temat , a kiedy idzie kontra i zaczyna sie wymiana argumentow , i wyciaganie niewygodnych dla nich faktow , to robia wszystko zeby w moment ten temst r*******. Żeby tego nie widzieć trzeba się mocno wysilić , albo być ślepym....
Jeśli nie będziecie pisać na nasz temat , to ja daruje sobie merytoryczne katowanie waszych umysłów , i będzie tutaj spokój . Tylko wbrrew temu co macie zakorzenione już w mózgach i co wam się wydaje, to wy nie możecie żyć bez dopierdalania się do nas , a nie na odwrót .
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
I jeszcze jedno
Dziwne że sledzisz tak dokładnie to co pisze , i ten temat , i dopierdalasz się do mnie , probujesz dyskredytowac mnie osobiście za to co pisze .
Udales chyba ze nie widzisz , ze taki "MMS" - który jest tu najbardziej aktywny z Rtsu i robi z siebie w c*** kumacza , pare wpisow wczesniej robi sobie jaja i komentuje w haniebny dla niego sposob , to co robi Zawisza i ich bojkot.
Pomijając fakt z jakiej racji wogole ma on czelnosc o tym pisać ,wiedząc co oni sami robili w podobnej sytuacji , to dziwi mnie, że takie prowokacyjne zdania w wykonaniu Widzewiaka Ci nie przeszkadzają i są git...
Jak na osobę " obiektywna " której nawet bliżej do ŁKSu , to zastanawiające podejście....
Dziwne że sledzisz tak dokładnie to co pisze , i ten temat , i dopierdalasz się do mnie , probujesz dyskredytowac mnie osobiście za to co pisze .
Udales chyba ze nie widzisz , ze taki "MMS" - który jest tu najbardziej aktywny z Rtsu i robi z siebie w c*** kumacza , pare wpisow wczesniej robi sobie jaja i komentuje w haniebny dla niego sposob , to co robi Zawisza i ich bojkot.
Pomijając fakt z jakiej racji wogole ma on czelnosc o tym pisać ,wiedząc co oni sami robili w podobnej sytuacji , to dziwi mnie, że takie prowokacyjne zdania w wykonaniu Widzewiaka Ci nie przeszkadzają i są git...
Jak na osobę " obiektywna " której nawet bliżej do ŁKSu , to zastanawiające podejście....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Do postów MMSa też mam wiele zastrzeżeń, ale jednak nie schodzi ponizej pewnego "pułapu", zresztą odbierz PW żeby nie rozmywać
-
No więc sory ale jeśli ten gość który jest tutaj naczelnym prowoktorem i farmazoniarzem wg Ciebie nie schodzi poniżej pewnego pułapu , to ja wole pozostać przy swoim ...
Nie piszę tutaj jakiś prowokacji , ani nie zaklinam rzeczywistości tylko pisze JAK JEST ;)))) , i chyba to was wszystkich najbardziej mierzi ....
Nie piszę tutaj jakiś prowokacji , ani nie zaklinam rzeczywistości tylko pisze JAK JEST ;)))) , i chyba to was wszystkich najbardziej mierzi ....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Gdzie ty w Łodzi masz rzekę tępa strzało, zamiast wpierać ziomków w ważnym dla nich meczu, albo spędzić sobotni wieczór na baletach to ten napierdala i napierdala niedorozwój j***** jeszcze pisze mi tu o jakiś rzekach, znajdź sobie inną metafore. Tak mnie nie ma na baletach i nie wspierałem Ruchu dziś, mam swoje lata, rodzine i na tą chwile inne priorytety, ale ty taki młokos, na bank cie Widzew dojechał jak starą raszple i boisz się wyjść z domu a internet cóż tutaj można być kimś innym choć na chwile nie?

-
No już już rabinku nie denerwuj się :D moje wpisy o Zawiszy widzę bardzo cię zabolały :-) my o nich nie możemy pisać, ale ty o naszym konflikcie już możesz pruć dupe? Wiem że głupio wyszło z wami, Zawiszą i Lechem. Ale musisz się pogodzić z tym że twoi starsi koledze wydymali zgodę :-) boli cię ta prawda? Ma boleć. Tak samo teraz Resovia dyma was macając się z Wisełką, ale u was to normalka. Jedni drugich c**** warci :-)
I ty jeszcze p********* o merytorycznej dyskusji. Ja ci przedstawiam fakty, a ty za chwilę że nie szukasz kolegów i nie interesuję cie co inni piszą. Jakieś rozdwojenie jaźni? :-) i ciągle coś nas boli, a to ty na każdy post reagujesz nerwowo :-)
Mówisz żeby wyjebać temat, a sam go zakładałeś :-) boli cię prawda i brak ci argumentów to chcesz temat skasować :-)
Dziecko Armagedonu celnie trafiłeś, zresztą i tak już za nisko zszedłem na pułap takich debili ;-)
I ty jeszcze p********* o merytorycznej dyskusji. Ja ci przedstawiam fakty, a ty za chwilę że nie szukasz kolegów i nie interesuję cie co inni piszą. Jakieś rozdwojenie jaźni? :-) i ciągle coś nas boli, a to ty na każdy post reagujesz nerwowo :-)
Mówisz żeby wyjebać temat, a sam go zakładałeś :-) boli cię prawda i brak ci argumentów to chcesz temat skasować :-)
Dziecko Armagedonu celnie trafiłeś, zresztą i tak już za nisko zszedłem na pułap takich debili ;-)
-
zamknijcie mordy i wróćcie tu jak skończycie 18 lat , bo kompromitujecie tylko ekipy , dobrze że nikt konkretny już tu nie zagląda bo wstyd
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
walczzawsze pisze:herman cioto widzisz różnica między nami jest taka że ty wiesz "podobno" i to nas różni,hermanldz pisze:ty j***** pedale zapytaj lepiej koleżków spod stadionu których nie było stać na bilet jak musieli spierdalać do autobusu bo ich ktoś gonił, podobno na grabowej też jakaś grupka w czerwonych pedalskich czepkach spierdalała w kierunku sms-u (policji)..walczzawsze pisze:Łkaesiacy lepiej odejdźcie od komputerów i wyjdźcie trochę na ulice, bo dzis ciezko było kogoś od was znaleźć w sercu Łodzi, jedynie jakaś pijaczka z drugiego piętra na włókience coś krzykneła najebana przez okno...
sam to potwierdziłeś opisując że podobno ktoś uciekał na grabowej :)))
Widzisz cymbale tym własnie się różnimy, że ty jesteś idiotą bez mózgu to nie znaczy że ja mam być. nawet nie zrozumiesz o co chodzi tępa k****.
mms następny zjeb, powiedz mi jakie ty k**** fakty piszesz, chcielibyście coś znaczyć w Łodzi , ale niestety na dzisiejsze realia to dużo wam brakuje.
posłuchaj leszczu daj sobie spokój z wpisywaniem się tu na forum bo ośmieszasz się.
druga sprawa że ludzie którzy nie dostali się na mecz nie mieli już możliwości zakupu biletów ale ty j***** propagandzisto tworzysz już obraz ze nie mieli kasy, zaglądałeś im do kieszeni???? czy wiesz podobno???
-
Hahaha zydzewiaki jesteście żałosne jak gowno , internetowe picki z rozdwojeniem jazni. Powyższymi wpisami MMS i PanTuNieStal przebiliscie samych siebie ....
Cieszę się że ten temat został rozjebany , nikt go już poważnie nie będzie traktował , a internetowe pizdy z RTS w końcu stracą swoje pole do popisu ....
Cieszę się że ten temat został rozjebany , nikt go już poważnie nie będzie traktował , a internetowe pizdy z RTS w końcu stracą swoje pole do popisu ....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Hahahamms pisze:No już już rabinku nie denerwuj się :D moje wpisy o Zawiszy widzę bardzo cię zabolały :-) my o nich nie możemy pisać, ale ty o naszym konflikcie już możesz pruć dupe? Wiem że głupio wyszło z wami, Zawiszą i Lechem. Ale musisz się pogodzić z tym że twoi starsi koledze wydymali zgodę :-) boli cię ta prawda? Ma boleć. Tak samo teraz Resovia dyma was macając się z Wisełką, ale u was to normalka. Jedni drugich c**** warci :-)
JAKI ku*** WASZ KONFLIKT ??!!
NIBY Z KIM ? Z CACKIEM ???
nie rozsmieszaj mnie , jesteście kibolskimi prostytutkami . Sprzedaliacie się dzialaczowi za stadion .
Jeszcze paree lat i będziecie forsować tezę że walczyliscie z cackiem ile sił przez całe te 7 lat a każdy wie , że ta wasza walka trwała tylko jedna rundę, kiedy było wiadomo już że was r********** dla zasady...
Myślisz że jak wkleisz sto usmieszkow i będziesz wklejal głupoty że coś mnie wkurwia to nie widać że najbardziej to właśnie ten fakt wkurwia was???
Od tego wyszła rozmowa a schodzi na nasze układy i zgody i na sto różnych innych rzeczy , byle ten temat r******* i ludzie nie skumali co wynika z rozmowy . c*** wam do naszych zgod parchy - kibicowskie kurwiaszcza, co za stadion dały się j**** cackowi .
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
PanTuNieStał pisze:Gdzie ty w Łodzi masz rzekę tępa strzało, zamiast wpierać ziomków w ważnym dla nich meczu, albo spędzić sobotni wieczór na baletach to ten napierdala i napierdala niedorozwój j***** jeszcze pisze mi tu o jakiś rzekach, znajdź sobie inną metafore. Tak mnie nie ma na baletach i nie wspierałem Ruchu dziś, mam swoje lata, rodzine i na tą chwile inne priorytety, ale ty taki młokos, na bank cie Widzew dojechał jak starą raszple i boisz się wyjść z domu a internet cóż tutaj można być kimś innym choć na chwile nie?
Jesteś ku*** hitem ,hahahahahahah
HHahahahahaha
Tak ty napewno masz 50 lat , rodzinę dzieciaki hahahah
Gratuluję im że mają starego , internetowego trola za ojca , który nie wie nawet o co chodzi w stwierdzeniu " za rzeką " ani nie wie jakie to rzeki przez nasze miasto przepływają ...
Szkoda że te owe dzieciaki będą głupsze niż ich stary jak to bywa w takich przypadkach
I było bajerowac i zgrywac w internecie kogoś innego niż się jest , pryszczu zagilany ???
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Ene due rabe, więcej hahahaha. Udajesz kumatego, a jedziesz po czyjejś rodzinie - nieładnie, bardzo nieładnie :). Dodatkowo w sprawie hydrologii miasta Łodzi to nie powinien wypowiadać się ktoś, kto pisze "napewno".
Ponadto mam do Ciebie pytanie - czy masz jakiekolwiek życie poza tym forum? Piszesz o każdej porze dnia i nocy - rodzi się pytanie, kiedy trenujesz, chodzisz na siłkę, ruchasz, a wreszcie bywasz na meczach?
Ponadto mam do Ciebie pytanie - czy masz jakiekolwiek życie poza tym forum? Piszesz o każdej porze dnia i nocy - rodzi się pytanie, kiedy trenujesz, chodzisz na siłkę, ruchasz, a wreszcie bywasz na meczach?
-
Żydowski rabin szaleje:)Internet jego życiem.
-
Napisałem ci znajdź sobie inną METAFORĘ bo ta nie pasuje do naszego miasta, ale ty głupi Jasio chyba nie bardzo wie co to metafora, niech ci będzie te osiemnaście strumyków to same rzeki.Tak ty napewno masz 50 lat , rodzinę dzieciaki hahahah
Gratuluję im że mają starego , internetowego trola za ojca , który nie wie nawet o co chodzi w stwierdzeniu " za rzeką " ani nie wie jakie to rzeki przez nasze miasto przepływają ...
Szkoda że te owe dzieciaki będą głupsze niż ich stary jak to bywa w takich przypadkach
I było bajerowac i zgrywac w internecie kogoś innego niż się jest , pryszczu zagilany ???
Czytanie ze zrozumieniem to też niestety nie jest mocna strona rabina Jasia, tworzy sobie jakąś wirtualną rzeczywistość której jest pewien, sam sobie przyznaje racje i jak to głupi Jasio jest z siebie bardzo zadowolony, idź ty się lepiej wykąpać w rzeceSzkoda że te owe dzieciaki będą głupsze niż ich stary jak to bywa w takich przypadkach

-
to waszym zyciem jest internet i każdy przecież to widzi.
, ja rozumiem że hipokryzja to wasze drugie imię, ale jeśli zarzucacie komuś że tu się wpisuje i jest aktywny, i to niby świadczy o nim to czy tamto, a sami macie tu armię internetowych debili którzy na każdy wpis reagują w 3 czy tam 5 preżac dupe, to z wami jest coś nie tak, i wy się zapetlacie w te wasze plany mające zdyskredytować mnie, bo jak widzicie to co piszecie ośmiesza was samych ...
Jeśli tak was boli że mam taką łatwość pisania i w 5 minut mogę napisać o Łodzi więcej niż Wy przez całe swoje smutne życie to również Wasz problem , zapraszam do książek , albo cofnąć się do szkoły !!
Jeśli ktoś chciałby się dowiedzieć czegoś o Łodzi albo o sytuacji w ŁKSie to zapraszam na PW , co pare osób już oststnio zrobiło . Bo jak widzicie Widzewiacy bardzo sie namęczli i czynią wszelkie starania, zebyscie z tego tematu nie dowiedzieli sie kompletnie niczego ...
, ja rozumiem że hipokryzja to wasze drugie imię, ale jeśli zarzucacie komuś że tu się wpisuje i jest aktywny, i to niby świadczy o nim to czy tamto, a sami macie tu armię internetowych debili którzy na każdy wpis reagują w 3 czy tam 5 preżac dupe, to z wami jest coś nie tak, i wy się zapetlacie w te wasze plany mające zdyskredytować mnie, bo jak widzicie to co piszecie ośmiesza was samych ...
Jeśli tak was boli że mam taką łatwość pisania i w 5 minut mogę napisać o Łodzi więcej niż Wy przez całe swoje smutne życie to również Wasz problem , zapraszam do książek , albo cofnąć się do szkoły !!
Jeśli ktoś chciałby się dowiedzieć czegoś o Łodzi albo o sytuacji w ŁKSie to zapraszam na PW , co pare osób już oststnio zrobiło . Bo jak widzicie Widzewiacy bardzo sie namęczli i czynią wszelkie starania, zebyscie z tego tematu nie dowiedzieli sie kompletnie niczego ...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
ja p*******, współczuje twojej matce...
-
On nawet nie wie która to jego matka,tak więc nie ma co współczuć.
-
Czemu kserujesz rabinku hasła ze mnie? Ja ci pisze że masz rozdwojenie jaźni,a ty odwracasz kota ogonem i do nas z tym hasłem :-) ale ksero to wasze drugie imię, tak jak oprawa galera warriors :-)
Jak ciężki temat i brak argumentów, to już c*** nas to interesuje itp. Chciałbyś żeby tylko pisać o tym co jest ci na rękę i byleby nas oczernić, a twój żydowski klubik pozostał nieskazitelny :-) ale tak nie będzie, niech inni też mają bekę z was. O tym jak dymacie swoje zgody przybijając układ z ich kosami i odwrotnie.
Nam zarzucasz sprzedawanie się cackowi, to może pogadamy o was? Jak to niby walczyliście z Goszczyńskim. A tak naprawdę lizaliście dupska każdemu od klejmana po voighta, byleby dali parę złotych na wasz klubik. Jak kasa się skończyła to już byli bee, i następnemu się wypinaliście mówiąc per pan :-) i kto tu jest sprzedajne d****? :-)
Teraz to chyba monitor rozwalisz ze złości :D
Jak ciężki temat i brak argumentów, to już c*** nas to interesuje itp. Chciałbyś żeby tylko pisać o tym co jest ci na rękę i byleby nas oczernić, a twój żydowski klubik pozostał nieskazitelny :-) ale tak nie będzie, niech inni też mają bekę z was. O tym jak dymacie swoje zgody przybijając układ z ich kosami i odwrotnie.
Nam zarzucasz sprzedawanie się cackowi, to może pogadamy o was? Jak to niby walczyliście z Goszczyńskim. A tak naprawdę lizaliście dupska każdemu od klejmana po voighta, byleby dali parę złotych na wasz klubik. Jak kasa się skończyła to już byli bee, i następnemu się wypinaliście mówiąc per pan :-) i kto tu jest sprzedajne d****? :-)
-
Panowie (nie tylko ci z Widzewa) ten smark sam się unicestwi jesli tylko nie bedziecie mu odpisywac i totalnie ignorowac. Na tego typu pojeba nie ma innej rady.
-
Napisz o co ci niby chodzi z tym kserem pajacu i prowokatorze.mms pisze:Czemu kserujesz rabinku hasła ze mnie? Ja ci pisze że masz rozdwojenie jaźni,a ty odwracasz kota ogonem i do nas z tym hasłem :-) ale ksero to wasze drugie imię, tak jak oprawa galera warriors :-)
Jesteś z****** i bezradny . Co ty porownujesz cacka do goszczyńskiego ?? Goszczyński siedział cichutko pod miotła i złego słowa na nas by nigdy nie powiedział. A Cacek was jebal i obrażał , ponizal , a wy w tym czasie siedzieliscie cicho żeby czasem nie uciekł...
Jesteś tak głupi że myślisz że te 2 sytuację są takie same??
Dla mnie koniec tematu bo już rzygam wasza głupota podmiejskie burki zakompleksione.
Będziemy pisać o swoich klubach , czy nadal się wstydzicie waszego czerwonego widzewka i będziecie napierdalac tylko o ŁKSie????
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
I jeszcze raz się powtórzę :
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Za czasów Goszcza,Klejmana czy Voighta to ty jeszcze z jajka na jajko skakałeś u jakiegoś żula.Więc nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz pojęcia.Jesteś zwykłym chorym żydem.Idź w końcu na te PW bo robisz ze swej mordy szmatę.