Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Kolejny raz temat rozpierdolony w pizduuu, bo się widzewioczki nie mogą pogodzić z tym jak wygląda rzeczywistość . Ile razy będziecie to tutaj jeszcze udowadniać ?
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Tak myślałem, ze c**** będziesz miał do powiedzenia :)
-
Że niby co ???
http://lksfans.pl/wp-content/gallery/pn ... C_0010.jpg
[link]
http://www.kibice.net/zdjecia/d_86CBbfvn9y.jpg
http://legionisci.com/zdjecia2/2015/1433791170.jpg
http://legionisci.com/zdjecia2/2015/1433842671.jpg
Losowo wybrane zdjęcia z 4 opraw z ZESZLEGO roku,
.
O tych " 3-4 porządnych oprawach " w naszym wykonaniu , to rozumiem że mówiłeś właśnie o zeszłym roku??
Cofamy się do 2014 ?
http://lksfans.pl/wp-content/gallery/pn ... C_0010.jpg
[link]
http://www.kibice.net/zdjecia/d_86CBbfvn9y.jpg
http://legionisci.com/zdjecia2/2015/1433791170.jpg
http://legionisci.com/zdjecia2/2015/1433842671.jpg
Losowo wybrane zdjęcia z 4 opraw z ZESZLEGO roku,
.
O tych " 3-4 porządnych oprawach " w naszym wykonaniu , to rozumiem że mówiłeś właśnie o zeszłym roku??
Cofamy się do 2014 ?
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
No zmobilizuj się ja już się trzęse.Naszych opraw nie będę wrzucal bo nie chce się nad wami pastwic , widać że slabo psychicznie stoicie więc wam daruje a jestem świecie przekonany że nawet ich nie widzieliście bo wam propaganda zabrania więc lepiej żeby tak zostało ;)
A tak na serio to tyle tego było nawet w oststnich 2 latach , ze nie chce mi się szukać wszystkich , ale oczywiście jak bardzo będziecie się domagać to się zmobilizuje ....
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
No i już po tych oprawach uważacie się za lepszych od nas czy jak? :) ani to żadne nowości, a ni nic wyszukanego, tak jak mówiłem parę razy rzetelniej wykonana sektorówka, trochę piro i już myślą że są czołówką ultras :)
To jest tak zwany wasz "żydowski matrix" :)
To jest tak zwany wasz "żydowski matrix" :)
-
Jesli wchodzisz tutaj tylko po to żeby pogadac z kimś z drugiej strony rzeki to pojebales adres , bo wartości merytorycznej te twoje pierdy nie mają żadnej , a ja nie szukam kumpli wśród zydzewiakow.
Bez pozdrowień .
Bez pozdrowień .
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Standardowa zagrywka parchów na brak argumentów, czyli wyśmiać, obrazić i odwrócić kota ogonem. Ale najlepiej jest uciec jak niedawno młoda galera na Jagiełły i Górniaku. Papa żydku :)
-
Jakbys nie zauważył ( mimo że starałem się to pokazać na wszystkie sposoby) to mało mnie obchodzą akurat wasze opinie nt opraw ŁKSu... bo robimy to dla siebie , dla innych ŁKSiakow i bardziej zależy nam na opinii obiektywnych kiboli niż megalomanów z Rtsu .
I nie kopiuj moich wpisów skierowanych doslownie pare godzin temu w wasza stronę , ja wiem że wy kserowanie od nas macie we krwi , ale panuj trochę nad tym ...
I nie kopiuj moich wpisów skierowanych doslownie pare godzin temu w wasza stronę , ja wiem że wy kserowanie od nas macie we krwi , ale panuj trochę nad tym ...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Mms bystrzaku popytaj kolegów z Górniaka jak masz takie dobre info jak ostatnio palili wroty i co się stało z tymi co nie zdążyli.
-
ku***, te forum osiągnęło dno totalne :DDDDDDDDDDDDDDDD fajnie sie Was czyta :D
-
Jak już mówisz o kserowaniu, to nie wstawiałbym skserowanych opraw na twoim miejscu ;) Co do zdania innych kiboli to przypomnę ci tylko, że przez długi czas nasi ultrasi byli wymieniani w czołówce polskiego ruchu ultras oraz nie jedna nasza oprawa wygrała na najlepszą oprawę. A czym wasi ultrasi mogą się pochwalić? :)
Co do akcji na górniaku to plus dla was, tak jak i wcześniej plusy dla nas. I tyle
Co do akcji na górniaku to plus dla was, tak jak i wcześniej plusy dla nas. I tyle
-
Wy tego chłoptasia mms traktujecie jeszcze poważnie? Gościa co ze 3 razy już zmieniał nicki, i chciał napierdalać ludzi przez internet haha.. Ten typ to kompromitacja dla Rtsu, jeszcze ku*** info z trzeciej ręki przytacza wspominając o Górniaku kiedy to jego ziomeczki załapały się na ciężki w*******, ale gumowe ucho źle powtórzyło i mmsik znowu się skompromitował
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Odezwał się ten co wyczytał na necie o telefonach do nas i uparcie powtarzał to :) powymyślaj dalej bzdury i ciekawe jakie to miałem nicki pajacu? :)
-
Taaa, a niby co jest skserowane ?? GTA jest skserowane z gry ??? Hahahahmms pisze:Jak już mówisz o kserowaniu, to nie wstawiałbym skserowanych opraw na twoim miejscu ;)
.... I tyle
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Skoro wiecie że ŁKS maluje to dlaczego was nie ma ?
na górniaku jesteście i dostajecie w pizde, pewnie przypadek jakis, po melanżach czy z kontuzjami może ?
zruchali wam koleżke w madrycie, MMS albo PANTUNIESTAŁ najaktywniejsi widzewioki dajcie nam relacje jak to było dokładnie, może tam byliście skoro wszedzie jezdzicie.
zawsze macie wymówki, nigdy nie potraficie przyznać się do porażki.
szkoda na was czasu pionki.
wielki widzew to jest pic
w Łodzi nie znaczycie nic
jędras waszym starym jest
j**** j**** RTS
grudzień waszą matka jest
j**** j**** RTS
na górniaku jesteście i dostajecie w pizde, pewnie przypadek jakis, po melanżach czy z kontuzjami może ?
zruchali wam koleżke w madrycie, MMS albo PANTUNIESTAŁ najaktywniejsi widzewioki dajcie nam relacje jak to było dokładnie, może tam byliście skoro wszedzie jezdzicie.
zawsze macie wymówki, nigdy nie potraficie przyznać się do porażki.
szkoda na was czasu pionki.
jędras waszym starym jest
j**** j**** RTS
grudzień waszą matka jest
j**** j**** RTS
-
MMS jeszcze apropo tego 1 wpisu . Sam pytales o to co ostatnio się u nas działo , a jak w końcu żeś zobaczyła na własne oczy - to wspominasz dla "rownowagi" , ze wygrywaliscie jakieś rankingi... 6-7 lat temu ....
Komentowac tych " przechwalek " nie mam zamiaru, ani tego kto co o was mowił , bo kazdy kto sie tym interesuje wie jak wyglądała / wyglada sytuacja, tylko jedna myśl mi się nasuwa....
Jeśli cacek tak was steroryzowal, że zabronił robić opraw na wysokim jak zawsze , i dużo lepszym od nas ( wg ciebie ) poziomie - to gratuluję trwania przy swoim, ludzie honoru ;)
najsmieszniejsze, że gdyby ten wielce znienawidzony Cacek ( ktory byl waszym wlascicielem wlasnie 7 ostatnich lat ) nie rozwalił was , co było chyba jego ostatecznym kaprysem , i spokojnie byście walczyli w eks albo na zapleczu , to dalej , po dzis dzien żylibyscie w swoim matrixie .
I dalej byście nabijali się z naszej frekwencji ( która wtedy by była najważniejszym czynnikiem ) , z jaj w klubie , z tego że ktos tam wchodzi przez płot, i mielibyscie święte przekonanie , ze robicie najlepsze oprawy na świecie , a naszych byście nawet nie oglądali ....
A jakby się to miało do rzeczywistości to tylko my byśmy wiedzieli .
To że upadliscie , dało wam szansę przebudzenia i doskonale widać to nawet po tym co tu wypisujecie . Dostaliscie bonus na naprawienie grzechów :D
Natomiast fakt , jak szybko zmieniacie podejście i zdanie nt wielu rzeczy , byle tylko dopasować się do obecnej sytuacji ,wymazujac to co było jeszcze parę lat temu - dla mnie to jakiś fenomen i idealnie wpisuje się w waszą czerwoną mentalnośc. Zachowujecie się jak karaluchy chcące przeżyć w nowym środowisku , na szczęście większość tutaj nie ma problemów z pamięcią ....
Poziom w kwestii ultras tak naprawdę już od dłuższego czasu jest mocno wyrównany i nie jest to kwestia roku , trzech , czy pięciu , pora żeby to do was dotarlo . Wiem bardzo dobrze jakie macie realia , u nas też kilka z tych ostatnich lat przypadło na ciężki moment w klubie ( może nie aż tak że graliśmy na smsie albo gdzieś w Byczynie ) , ale od naszego spadku do nizszych lig najebalismy duzo wiecej opraw na dobrym poziomie niz wy w tym czasie . ( nie oceniam czyje lepsze ) . Będziecie mieli szansę się wykazac jak dostaniecie stadion .
Komentowac tych " przechwalek " nie mam zamiaru, ani tego kto co o was mowił , bo kazdy kto sie tym interesuje wie jak wyglądała / wyglada sytuacja, tylko jedna myśl mi się nasuwa....
Jeśli cacek tak was steroryzowal, że zabronił robić opraw na wysokim jak zawsze , i dużo lepszym od nas ( wg ciebie ) poziomie - to gratuluję trwania przy swoim, ludzie honoru ;)
najsmieszniejsze, że gdyby ten wielce znienawidzony Cacek ( ktory byl waszym wlascicielem wlasnie 7 ostatnich lat ) nie rozwalił was , co było chyba jego ostatecznym kaprysem , i spokojnie byście walczyli w eks albo na zapleczu , to dalej , po dzis dzien żylibyscie w swoim matrixie .
I dalej byście nabijali się z naszej frekwencji ( która wtedy by była najważniejszym czynnikiem ) , z jaj w klubie , z tego że ktos tam wchodzi przez płot, i mielibyscie święte przekonanie , ze robicie najlepsze oprawy na świecie , a naszych byście nawet nie oglądali ....
A jakby się to miało do rzeczywistości to tylko my byśmy wiedzieli .
To że upadliscie , dało wam szansę przebudzenia i doskonale widać to nawet po tym co tu wypisujecie . Dostaliscie bonus na naprawienie grzechów :D
Natomiast fakt , jak szybko zmieniacie podejście i zdanie nt wielu rzeczy , byle tylko dopasować się do obecnej sytuacji ,wymazujac to co było jeszcze parę lat temu - dla mnie to jakiś fenomen i idealnie wpisuje się w waszą czerwoną mentalnośc. Zachowujecie się jak karaluchy chcące przeżyć w nowym środowisku , na szczęście większość tutaj nie ma problemów z pamięcią ....
Poziom w kwestii ultras tak naprawdę już od dłuższego czasu jest mocno wyrównany i nie jest to kwestia roku , trzech , czy pięciu , pora żeby to do was dotarlo . Wiem bardzo dobrze jakie macie realia , u nas też kilka z tych ostatnich lat przypadło na ciężki moment w klubie ( może nie aż tak że graliśmy na smsie albo gdzieś w Byczynie ) , ale od naszego spadku do nizszych lig najebalismy duzo wiecej opraw na dobrym poziomie niz wy w tym czasie . ( nie oceniam czyje lepsze ) . Będziecie mieli szansę się wykazac jak dostaniecie stadion .
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Nie wiem czy r************* ten temat celowo czy nie ale napewno się Wam udaje ....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Jakbyś ruszył trochę łepetyną to byś wiedział że stadion mamy w budowie, i nie mamy tak fajnie jak wy że gramy na starym a parę metrów obok budują nam nowy. Jakbyśmy grali na starym stadionie to byśmy tez nastukali parę opraw, a tak nie ma gdzie. Bo jaką oprawę zrobisz na kilku rzędach krzesełek na smsie? Porównamy oprawy za pół roku i wtedy zobaczysz co znaczy ultraska :)
cacek terroryzowac to sobie mógł syna w wannie. Jedyne co rozwalił to klub i drużynę, a nie nasz ruch kibicowski. Na temat czego zmieniamy podejście? Wchodzenia przez płot? Proszę cię, każdy ogarnięty wie jak to wygląda w rzeczywistości. Wszędzie w każdym klubie każdy kombinuje jak może by wbić na mecz za friko. Tylko u was się to przyjęło w tym czasie gdy tonęliście w długach i każda złotówka się liczyła, a wy wbijaliście przez płot w d**** mając kłopoty swojego klubu.
cacek terroryzowac to sobie mógł syna w wannie. Jedyne co rozwalił to klub i drużynę, a nie nasz ruch kibicowski. Na temat czego zmieniamy podejście? Wchodzenia przez płot? Proszę cię, każdy ogarnięty wie jak to wygląda w rzeczywistości. Wszędzie w każdym klubie każdy kombinuje jak może by wbić na mecz za friko. Tylko u was się to przyjęło w tym czasie gdy tonęliście w długach i każda złotówka się liczyła, a wy wbijaliście przez płot w d**** mając kłopoty swojego klubu.
-
Jedyne co widzewioki w obecnych czasach mogą zrobić to usiąść na d**** przed komputerem i pisać na forum swoje bajki. Lepsze oprawy ? chyba miałeś na myśli tą co żeś do góry nogami rozwinął ULTRASIKU, a moze to Ty MMS żeś robił projekty na gadżety ? nie ma podobizmu idioto co ? Ci powie idiota jeden z drugim że ŁKS kseruje oprawy. Nie wiem z czego, napewno nie z was. Może to tobie wybili zęby na górniaku ?
-
Herman jak gówno wiesz to sklej wary, bo nie tak dawno dwa razy pogonieni wasi malarze na Jagiełly i Górniaku. usłyszałeś o jednej waszej akcji na plus i teraz będziesz się tym podniecał przez week, nie wiem czy twój ekran wytrzyma taką ilość nasienia :)
-
chyba jak na bieżni biegałeś. Jak wytłumaczysz fakt, że cały górniak jest zamazany ? patrzyłeś z okna jak ci grafy niszczą placku ? wielki ku*** widzewiok chuligan i ultras w jednym w dodatku sprinter
-
Rozumem nie błyszczysz, ale jak się nie uda w jeden dzień to się przyjeżdża w inny malować. Nie jestem z górniaka lachociągu, i bez obaw szybko zostanie osiedle odnowione :)
-
lachy to ciągłeś cackowi za darmowy karnet pało
-
mms pisze:Jakbyś ruszył trochę łepetyną to byś wiedział że stadion mamy w budowie, i nie mamy tak fajnie jak wy że gramy na starym a parę metrów obok budują nam nowy. Jakbyśmy grali na starym stadionie to byśmy tez nastukali parę opraw, a tak nie ma gdzie. Bo jaką oprawę zrobisz na kilku rzędach krzesełek na smsie? Porównamy oprawy za pół roku i wtedy zobaczysz co znaczy ultraska :)
cacek terroryzowac to sobie mógł syna w wannie. Jedyne co rozwalił to klub i drużynę, a nie nasz ruch kibicowski. ...
Do widomości wszystkich - wy nie macie stadionu jak narazie jedną rundę tego sezonu i jedna poprzedniego . Wcześniej normalnie graliscie na swoim starym stadionie, i jakoś nie pamiętam żebyście nam pokazywali o co chodzi w ultrasce i nastukali w c*** opraw, bo od dawna spicie. Czasy kiedy powiedzmy ze odstawaliscie nam i robiliscie dobre rzeczy minęły jakieś 7 lat temu ( chociaż już wcześniej poziom był w miarę wyrównany my też robilismy ciekawe i doceniane oprawy )
8 lat temu przejął was Cacek i to wtedy staneliscie w miejscu .
Z tym że was steroryzowal to jaja sobie robiłem , ale jeśli tak się gęsto tłumaczysz to faktycznie coś musi być na rzeczy.
I sam napisałem że zobaczymy co pokazcie na nowym stadionie, musiales to powtórzyć głąbie i uczynić to sensem tego twojego wywodu ?? Zenada
Z mojej strony koniec , ten temat jest już tak rozjebany że mam nadzieje że w końcu zniknie...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Rabin zrób w końcu tak jak obiecujesz i zamknij ryja bo największą napinke tutaj wprowadzasz.
-
Ponad 200 postów od 28 listopada,na tym koncie.Na innych też z setka dojdzie.i ktoś taki pisze ze ma nadzieje na zniknięcie tematu :)Żydek schizofrenik.
-
Pal licho, że ciągle pisze, ale skubany pisze tak długie epopeje, że szok. Szkoda, że nie ma statystyk, nie tylko ilości wpisów, ale napisanych znaków. W tej kwestii chyba na całym forum nie miałby konkurencji.
-
Wcześniej mieliśmy konfilkt z cackiem, którym się tak podniecasz i co chwila wspominasz. Jakoś Zawisza czy Legia za czasów iti też nie nastukały od c**** opraw. A wyrównany poziom to ty miałeś nie wiem z kim, od początku ultrasi Widzewa, Lecha, Legii i Wisły byli ścisłą czołówką, później dobiła do elity Korona. A cała reszta była przeciętna z wami na czele, nie licząc pojedynczych opraw różnych ekip. Zresztą nie na darmo powstała oprawa to co dla nas jest podłoga, dla was jest sufitem. Także trochę pokory :)Ene due rabe pisze:Do widomości wszystkich - wy nie macie stadionu jak narazie jedną rundę tego sezonu i jedna poprzedniego . Wcześniej normalnie graliscie na swoim starym stadionie, i jakoś nie pamiętam żebyście nam pokazywali o co chodzi w ultrasce i nastukali w c*** opraw, bo od dawna spicie. Czasy kiedy powiedzmy ze odstawaliscie nam i robiliscie dobre rzeczy minęły jakieś 7 lat temu ( chociaż już wcześniej poziom był w miarę wyrównany my też robilismy ciekawe i doceniane oprawy )
Z tym że was steroryzowal to jaja sobie robiłem , ale jeśli tak się gęsto tłumaczysz to faktycznie coś musi być na rzeczy.
I sam napisałem że zobaczymy co pokazcie na nowym stadionie, musiales to powtórzyć głąbie i uczynić to sensem tego twojego wywodu ?? Zenada
Z mojej strony koniec , ten temat jest już tak rozjebany że mam nadzieje że w końcu zniknie...
W co drugim poście wypominasz cacka, a teraz nagle sobie jaja robisz. Nie musimy się z niczego tłumaczyć, zostało powiedziane ogólnie jak to wyglądało, a ty dalej się błaźnisz.
-
Panie info z trzeciej ręki, gwoli ścisłości to wasze czasy świetności ultraski przeminęły dobre 10 lat temu, to samo tyczy się chuliganki która padła wraz z waszym guru Jędrasem. Przeciętni, to na ten moment jesteście wy, i nie zanosi się na poprawę. Wracając do temat, ŁKS od lat zalicza się, i zaliczać będzie do czołówki ultras w Polsce, czy tego twój parchaty ryj chce czy nie, i jest to opinia nie moja, ale ogromnego grona kibicowskiej Polski.mms pisze:Wcześniej mieliśmy konfilkt z cackiem, którym się tak podniecasz i co chwila wspominasz. Jakoś Zawisza czy Legia za czasów iti też nie nastukały od c**** opraw. A wyrównany poziom to ty miałeś nie wiem z kim, od początku ultrasi Widzewa, Lecha, Legii i Wisły byli ścisłą czołówką, później dobiła do elity Korona. A cała reszta była przeciętna z wami na czele, nie licząc pojedynczych opraw różnych ekip. Zresztą nie na darmo powstała oprawa to co dla nas jest podłoga, dla was jest sufitem. Także trochę pokory :)Ene due rabe pisze:Do widomości wszystkich - wy nie macie stadionu jak narazie jedną rundę tego sezonu i jedna poprzedniego . Wcześniej normalnie graliscie na swoim starym stadionie, i jakoś nie pamiętam żebyście nam pokazywali o co chodzi w ultrasce i nastukali w c*** opraw, bo od dawna spicie. Czasy kiedy powiedzmy ze odstawaliscie nam i robiliscie dobre rzeczy minęły jakieś 7 lat temu ( chociaż już wcześniej poziom był w miarę wyrównany my też robilismy ciekawe i doceniane oprawy )
W co drugim poście wypominasz cacka, a teraz nagle sobie jaja robisz. Nie musimy się z niczego tłumaczyć, zostało powiedziane ogólnie jak to wyglądało, a ty dalej się błaźnisz.
Co do Cacka, tematu mi się nie chce zaczynać, więc skwituje to jednym prostym zdaniem, gościu który jest fanem waszej kosy Legii, ruchał was w d*** przez dobre kilka lat, po czym postanowiliście się obrazić (ale tylko w połowie, bo nie potrafiliście nawet zdecydować czy robić protest czy nie, i połowa z was dymała na mecze, połowa stała pod stadionem i protestowała), i ten sam gościu wciąż jest właścicielem Widzewa (tego prawdziwego), tak więc nie wiem czy jest sens dyskutować w tym temacie :)
-
Coraz lepsze kwiatki na tym forum Jeszcze kilka wpisów i okaże się że bazarowcy to też czołówka wyjazdowa w Polsce.
-
Wcześniej czyli kiedy ??? 6-7 lat temu ? od momentu jak przyszedł moze powiesz ze mieliscie z nim konflikt ? i stąd spadek formy u was, i od tamtej pory zadnych laurów za oprawy juz zescie jak wiesz nie zgarniali....mms pisze: Wcześniej mieliśmy konfilkt z cackiem, którym się tak podniecasz i co chwila wspominasz. Jakoś Zawisza czy Legia za czasów iti też nie nastukały od c**** opraw. A wyrównany poziom to ty miałeś nie wiem z kim, od początku ultrasi Widzewa, Lecha, Legii i Wisły byli ścisłą czołówką, później dobiła do elity Korona. A cała reszta była przeciętna z wami na czele, nie licząc pojedynczych opraw różnych ekip. Zresztą nie na darmo powstała oprawa to co dla nas jest podłoga, dla was jest sufitem. Także trochę pokory :)
kogo chcesz tu sciemnić ??
pokaz te wasze mega oprawy dajmy na to z przed 5 lat z którymi byliscie w czołówce w Polsce ....
Konflikt to mieliscie po waszym spadku do 2 ligi co miało miejsce 1,5 roku temu, zresztą i tak nie prowadziliscie zadnego protestu praktycznie do końca ( bo trudno zeby mowic o protescie jak on was na stadion nie wpuszczał i przeniosl mecze do Byczyny...)
Wiec smieszne jest - ze jesli mieliscie niby z nim taki konflikt juz c*** wie jak długo, to gówno z tym robiliscie. Ale to wasza sprawa. Po raz kolejny tylko wychodzi ze jak szczury bardzo szybko sie dopasowujecie do sytuacji, zakłamujecie rzeczywistość, przeszłość, i wszystko inne byle tylko wyszło na wasze.
Od Zawiszy to spierdalaj sto metrów w bok ''człowieku honoru'' . Bo akurat TO CO DLA NICH JEST PODŁOGĄ W TEJ KWESTII - TO DLA WAS JEST SUFITEM I JAKĄS ABSTRAKCJĄ.... gdybyscie byli na miejscu Zawiszaków, to nawet jakby was osuch jebał, to dalej byscie udawali że pada deszcz, jaralibyscie sie europejskimi pucharami, pucharem Polski, i jezdzilibyscie na wyjazdy autokarami ktore by wam podstawiał i cieszylibyscie sie że macie lepsza sytuacje organizacyjna w klubie niz jest u nas i gracie w ekstraklasie....
Cacek nie musiał wam nawet tego zapewnić, wystarczy że obiecał wam ze kiedys tak bedzie, a wlasnie tak sie zachowywaliscie....
Wiec troche pokory łapciu....
Owszem nie musisz tłumaczyć tutaj jak wyglądała sytuacja u was i jak wyglądał ten wasz ''konflikt'' z wlascicielem , bo kazdy doskonale to wie i ma napewno wyrobione zdanie...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Panie mityczne telefony, potęgą to wy jesteście w kiblach jak chowacie się przed nami :) ciekawe bo nigdzie nie mogę dostrzec tej informacji od kibicowskiego grona. I nie mówię tutaj o tym śmiesznym forum gdzie próbujesz błyszczeć, a wychodzisz na pajaca ;) A ruchać to cie może stary w d***, albo jak Lech Ewelinkę :)MW10 pisze:Panie info z trzeciej ręki, gwoli ścisłości to wasze czasy świetności ultraski przeminęły dobre 10 lat temu, to samo tyczy się chuliganki która padła wraz z waszym guru Jędrasem. Przeciętni, to na ten moment jesteście wy, i nie zanosi się na poprawę. Wracając do temat, ŁKS od lat zalicza się, i zaliczać będzie do czołówki ultras w Polsce, czy tego twój parchaty ryj chce czy nie, i jest to opinia nie moja, ale ogromnego grona kibicowskiej Polski.
Co do Cacka, tematu mi się nie chce zaczynać, więc skwituje to jednym prostym zdaniem, gościu który jest fanem waszej kosy Legii, ruchał was w d*** przez dobre kilka lat, po czym postanowiliście się obrazić (ale tylko w połowie, bo nie potrafiliście nawet zdecydować czy robić protest czy nie, i połowa z was dymała na mecze, połowa stała pod stadionem i protestowała), i ten sam gościu wciąż jest właścicielem Widzewa (tego prawdziwego), tak więc nie wiem czy jest sens dyskutować w tym temacie :)
-
Nie dodawaj i nie przekręcaj łachu, konflikt nie był od 1 dnia jego przyjścia. I był dużo wcześniej niż nasz spadek. Każdy wie jak wyglądał nasz konflik, bo nie jedna ekipa dopytywała się co i jak. Ale co ty możesz wiedzieć o solidarności kibicowskiej. Dlatego nie musimy się tłumaczyć tu jakimś małolatom jak ty czy mw, którzy chcą zabłysnąć.Ene due rabe pisze:Wcześniej czyli kiedy ??? 6-7 lat temu ? od momentu jak przyszedł moze powiesz ze mieliscie z nim konflikt ? i stąd spadek formy u was, i od tamtej pory zadnych laurów za oprawy juz zescie jak wiesz nie zgarniali....
kogo chcesz tu sciemnić ??
pokaz te wasze mega oprawy dajmy na to z przed 5 lat z którymi byliscie w czołówce w Polsce ....
Konflikt to mieliscie po waszym spadku do 2 ligi co miało miejsce 1,5 roku temu, zresztą i tak nie prowadziliscie zadnego protestu praktycznie do końca ( bo trudno zeby mowic o protescie jak on was na stadion nie wpuszczał i przeniosl mecze do Byczyny...)
Wiec smieszne jest - ze jesli mieliscie niby z nim taki konflikt juz c*** wie jak długo, to gówno z tym robiliscie. Ale to wasza sprawa. Po raz kolejny tylko wychodzi ze jak szczury bardzo szybko sie dopasowujecie do sytuacji, zakłamujecie rzeczywistość, przeszłość, i wszystko inne byle tylko wyszło na wasze.
Od Zawiszy to spierdalaj sto metrów w bok ''człowieku honoru'' . Bo akurat TO CO DLA NICH JEST PODŁOGĄ W TEJ KWESTII - TO DLA WAS JEST SUFITEM I JAKĄS ABSTRAKCJĄ.... gdybyscie byli na miejscu Zawiszaków, to nawet jakby was osuch jebał, to dalej byscie udawali że pada deszcz, jaralibyscie sie europejskimi pucharami, pucharem Polski, i jezdzilibyscie na wyjazdy autokarami ktore by wam podstawiał i cieszylibyscie sie że macie lepsza sytuacje organizacyjna w klubie niz jest u nas i gracie w ekstraklasie....
Cacek nie musiał wam nawet tego zapewnić, wystarczy że obiecał wam ze kiedys tak bedzie, a wlasnie tak sie zachowywaliscie....
Wiec troche pokory łapciu....
Owszem nie musisz tłumaczyć tutaj jak wyglądała sytuacja u was i jak wyglądał ten wasz ''konflikt'' z wlascicielem , bo kazdy doskonale to wie i ma napewno wyrobione zdanie...
Niestety ale osuch j**** na ten moment ostro Zawiszę. Musicie się z tym pogodzić i przystosować się do sytuacji ziomków. Aaa już to zrobiliście ruchając zgodę w drugą dziurę, i przybijając układzik z Lechem :)
A cacek jaki był taki był ale doprowadził do budowy stadionu. A wy i wasi rządzący, nie dość że zniszczyliście swój klub to jeszcze zostaliście wyruchani perfidnie w odbyt i zostawieni z jedną trybunką :)
-
Widać temat ruchania bardzo cię poddenerwował... Czy zakaz wjazdu na mecze wstydzewa dalej cię obowiązuje? Czy już ci ziomeczki wybaczyli że dałeś się zgwałcić bandzie ruskich w Madrycie? :)mms pisze:Panie mityczne telefony, potęgą to wy jesteście w kiblach jak chowacie się przed nami :) ciekawe bo nigdzie nie mogę dostrzec tej informacji od kibicowskiego grona. I nie mówię tutaj o tym śmiesznym forum gdzie próbujesz błyszczeć, a wychodzisz na pajaca ;) A ruchać to cie może stary w d***, albo jak Lech Ewelinkę :)MW10 pisze:Panie info z trzeciej ręki, gwoli ścisłości to wasze czasy świetności ultraski przeminęły dobre 10 lat temu, to samo tyczy się chuliganki która padła wraz z waszym guru Jędrasem. Przeciętni, to na ten moment jesteście wy, i nie zanosi się na poprawę. Wracając do temat, ŁKS od lat zalicza się, i zaliczać będzie do czołówki ultras w Polsce, czy tego twój parchaty ryj chce czy nie, i jest to opinia nie moja, ale ogromnego grona kibicowskiej Polski.
-
hahaha
mms - bardzo sie ciesze, ze udało mi sie tak cie wkurwić, ze w koncu nie wytrzymałes i pokazales prawdziwe oblicze.
To jest wg ciebie rzeczowa rozmowa? Fakty i chronologia zdarzeń powiedziana tobie wprost , spowodowały jak widac znaczy wzrost cisnienia na twojej czaszce ... piszesz o ruchaniu, ale to ciebie chyba ktos mocno przeorał cwelu....
PS . Poczekajmy pare lat , zobaczymy jak bedziecie wtedy zakłamywali rzeczywistośc, jak bedziecie odwracali kota ogonem, jak bedziecie wklejać tutaj ze tak naprawde to wy walczyliscie cały czas z cackiem, że wogole we wszystkim to byliscie najlepsi i jestescie nadal itp. Jebane zakompleksione megalomany, to co tutaj wypisujecie to najlepsze świadectwo zeby poznać waszą mentalnośc....
mms - bardzo sie ciesze, ze udało mi sie tak cie wkurwić, ze w koncu nie wytrzymałes i pokazales prawdziwe oblicze.
To jest wg ciebie rzeczowa rozmowa? Fakty i chronologia zdarzeń powiedziana tobie wprost , spowodowały jak widac znaczy wzrost cisnienia na twojej czaszce ... piszesz o ruchaniu, ale to ciebie chyba ktos mocno przeorał cwelu....
PS . Poczekajmy pare lat , zobaczymy jak bedziecie wtedy zakłamywali rzeczywistośc, jak bedziecie odwracali kota ogonem, jak bedziecie wklejać tutaj ze tak naprawde to wy walczyliscie cały czas z cackiem, że wogole we wszystkim to byliscie najlepsi i jestescie nadal itp. Jebane zakompleksione megalomany, to co tutaj wypisujecie to najlepsze świadectwo zeby poznać waszą mentalnośc....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
To ku*** zamknij p**** bo ci ostatnio ktoś kumaty od was pisał żebyś skończył się napinać bo zachowujesz się jak gimbus któremu dopiero co internet podłączyli starzy.To już nawet twoi widzą że masz problem także znowu chyba pozostaje ci założenie nowego konta.Ene due rabe pisze:Nie wiem czy r************* ten temat celowo czy nie ale napewno się Wam udaje ....
Albo idź sobie gdzieś z krzyża spuść albo zajaraj blanta i może ciśnienie ci zejdzie.Albo lepiej idź na trening,na siłkę,pobiegać.Cokolwiek.
-
hahah prawda w oczy kole co ??
nie czytajcie go , nie pisz tu, nie rób tego tamtego a ten to wogole jest taki a tamten jeszcze gorszy... hahah w chuju mam co tam sobie pierdolicie.
ten temat jest totalnie rozjebany bo z wami nie da sie rozmawiać, a jak poruszacie nasz temat i odbijamy piłeczke na waszą strone to dostajecie kurwicy co bardzo dobrze tutaj widać....
Pisalem juz jak tutaj bedzie spokoj i nie bedziecie pisali o ŁKSie podmiejskie szczurki , to ja rowniez tutaj nie bede sie wpisywał elo
nie czytajcie go , nie pisz tu, nie rób tego tamtego a ten to wogole jest taki a tamten jeszcze gorszy... hahah w chuju mam co tam sobie pierdolicie.
ten temat jest totalnie rozjebany bo z wami nie da sie rozmawiać, a jak poruszacie nasz temat i odbijamy piłeczke na waszą strone to dostajecie kurwicy co bardzo dobrze tutaj widać....
Pisalem juz jak tutaj bedzie spokoj i nie bedziecie pisali o ŁKSie podmiejskie szczurki , to ja rowniez tutaj nie bede sie wpisywał elo
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Łkaesiacy lepiej odejdźcie od komputerów i wyjdźcie trochę na ulice, bo dzis ciezko było kogoś od was znaleźć w sercu Łodzi, jedynie jakaś pijaczka z drugiego piętra na włókience coś krzykneła najebana przez okno...
a patol od podmiejskich wyzywa buhaaha
Władcy Miasta Włókniarzy Widzew Łódź!
a patol od podmiejskich wyzywa buhaaha
Władcy Miasta Włókniarzy Widzew Łódź!
-
Zobaczymy "Władcy" ilu Was jutro będzie na trasie naszych podróży na stadion ...
To jakiś kolejny Wasz sukces bo nie rozumiem ?
-
tyle że my chodzimy specjalnie po waszych terenach, a to jest różnica, wy będziecie sobie chodzić po karolewie i teofilowie...ŁKS1908ŁKS pisze:Zobaczymy "Władcy" ilu Was jutro będzie na trasie naszych podróży na stadion ...
a przecież jesteśmy podmiejscy i słabi według waszej propagandy??? to jak to jest? przecież powinniście wciągnąć nas nosem:))
napisałem to tylko po to bo jest tu paru łbów, którzy opisują świat spoglądając tylko przez "okno"