Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

C1365O

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: C1365O »

Na Widzewie koniki również obecne. Przed derbami "zna nas cala europa" i na kilku później byli obecni.
iparts.pl
C1365O

Jeszcze bylo kilka innych sposobów, żeby wejść na stadion gdy biletów w kasie juz nie bylo.
Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe »

no jasne ' NoMatterWhat' że szkoda słow, bo z prostymi faktami napisanymi wprost ciezko sie dyskutuje jak widać. Sam sie pytales, dostałes bardzo wyczerpującą odpowiedz, i jak to wygladało u nas , i cieszy mnie , że zakonczyłem tym temat.....
PolnocnaStrona

Post autor: PolnocnaStrona »

Widzę że łódzcy kibice żyją cały czas wspomnieniami, wracając głównie do wydarzeń sprzed 10-20 lat. Teraz takie frekwencje nam nie grożą i koniki raczej nie szybko będą potrzebni. Obecnie na Widzewie cieszymy się sprzedażą blisko 800 karnetów i frekwencją 2 koła( pełny stadion, takie mamy obecnie warunki) którą chcielibyśmy utrzymać przez całą rundę. Jak będzie czas pokaże, sporo do zrobienia mają tutaj nasi piłkarze jak odwalą kichę i nie awansują do 3 ligi może być ciężko. Wszyscy liczymy na sukces by małymi kroczkami zbliżać się do celu jakim za parę lat jest Ekstraklasa. Tak naprawdę ta runda może sporo powiedzieć w jakiej formie są aktualnie kibice Widzewa a pełna weryfikacja możliwości nastąpi po otwarciu stadionu.

Co do kibiców Łks-u nie chcę się wypowiadać to ich sprawy, jednak mam wrażenia że użytkownik Ene due wszystko bardzo grubo przekoloryzuje co dotyczy jego klubu i kibiców. Po jego wpisach można wyciągnąć wnioski że w każdym aspekcie kibicowskim jesteśmy daleko za Łksem. Wszystko co Widzewskie jest słabe lub mocno średnie za to Łks to prekursorzy.
Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto »

znowu przepychanki ,licytacje , ja p******* :-/
to ja się spytam dla rozluźnienia ,może ktoś z Łksu mi odpisze w temacie waszych starych zgód, czemu padły i czy są to obecnie neutralne kontakty czy w podanych przypadkach przerodziło się to w kosy tak jak w przypadku Śląska czy też Arki .

Stal Mielec
Sandecja NS
Polonia Bytom--byłem na OHP w Chełmie w 89roku to pamiętam że chłopaki z Bytomia , prawie sami hokeiści, charakterniaki bardzo mocno podkreślali że Łks to bracia do grobowej deski a ja miałem "przejebane" bo mi od ciulów cisnęli :-) ale browarów się opiliśmy razem mnóstwo.
Raków Cz-wa
Miedź Legnica
Górnik Wałbrzych (chyba też coś tam was łączyło z tego co pamiętam?)

ot takie egzotyczne pytanie?
C1365O

Arena międzynarodowa.
Khan

Post autor: Khan »

by tutaj nie było rozkminy to na PW jesli można. potrzebuje osób z ŁKS i Widzewa kumatych. info na temat Łodzi.
pro81
Kontakt:

Post autor: pro81 »

Co do koników na Widzewie to fakt małego stadionu czy też dużego zainteresowania był też dobrą okazją do dorobienia sobie paru złotych dla kilku chłopaków z ŁKSu. Wprawdzie blisko kas wyganiali wasi pakersi ale przy pawilonach czy na parkingu już mógł sprzedawać każdy. Co się tam człowiek nasłuchał głupot a już hitem było wkręcenie jednemu waszemu fc, że jako Widzew zrobimy z nimi układ. Potem ze względu na możliwość rozpoznania trzeba było zarzucić proceder ale też stadion zapełniał się rzadziej.
357.

Post autor: 357. »

" hahaha, hihihi,, hehe, elo ,ku*** itp" typowa odpowiedz naczelnego żyda na kibice.net gdy przychodzi do odpowiedzi na post z argumentami.
stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg »

Khan pisze:by tutaj nie było rozkminy to na PW jesli można. potrzebuje osób z ŁKS i Widzewa kumatych. info na temat Łodzi.

podbij do eneduerebe albo do hermana , te dwa asy są przekumate w c*** i w kwestii ŁKS-u i RTS-u
Ene due rabe

Naszych opraw nie będę wrzucal bo nie chce się nad wami pastwic , widać że slabo psychicznie stoicie więc wam daruje a jestem świecie przekonany że nawet ich nie widzieliście bo wam propaganda zabrania więc lepiej żeby tak zostało ;)

A tak na serio to tyle tego było nawet w oststnich 2 latach , ze nie chce mi się szukać wszystkich , ale oczywiście jak bardzo będziecie się domagać to się zmobilizuje ....
mms

Post autor: mms »

cobytu pisze:Ta rozmowa smierdzi jedna wielka napinka i nie chce mi się do niej włączać ale... "Jak zwykle nas nie ma..." Wiesz ile juz czasu jezdzimy po województwie na mecze? Po waszych terenach? Wiesz kogo zwykle nie ma? Radze wypominkami tak nie szarzowac
Nie porównuj meczów gdzie jeździ się z obstawą i na nogi jest postawione pół województwa, z z turniejami czy imprezami gdzie można sobie w spokoju jechać. Ale jak już jesteśmy przy tym temacie to byliśmy pod Tomaszowem ;)
cobytu

Post autor: cobytu »

Dobrze wiesz ze jazda zdrzek w zderzak to fantazja w wykonaniu kibicow ŁKS wiec mozliwosci multum.Wiecej niz ta pod Tomaszowem.Rzeczywistość obu łódzkich ekip i ich aktywności poza miastem Łódź w ostatnim czasie wygląda zwyczajnie słabo wiec licytacja nie ma sensu
Ene due rabe

Zresztą stara widzewska zasada zawsze brzmiała że jeśli do niczego nie doszło to nie ma sensu rozkminiac , coś się zmieniło w tej materii ?
Ene due rabe

A tyczyła się np wybiegniecia wam na boczne przed derbami na których ostatni raz nas wpusciliscie. Jeśli wtedy nie było o czym gadać bo do niczego nie doszło , to co nas teraz obchodzi gdzie wy się w krzakach chowaliscie????
cobytu

Post autor: cobytu »

U nas sa takie same checi jak i u Was.To tak w skrócie ;)
Ene due rabe

Hahahah
o sprawach H to mozesz sobie jedynie popierdolic w klawiaturę ...
mms

Tak myślałem, ze c**** będziesz miał do powiedzenia :)
Ene due rabe

Że niby co ???

http://lksfans.pl/wp-content/gallery/pn ... C_0010.jpg
http://bi.gazeta.pl/im/c9/3c/11/z18073545Q.jpg
http://www.kibice.net/zdjecia/d_86CBbfvn9y.jpg
http://legionisci.com/zdjecia2/2015/1433791170.jpg
http://legionisci.com/zdjecia2/2015/1433842671.jpg

Losowo wybrane zdjęcia z 4 opraw z ZESZLEGO roku,
.
O tych " 3-4 porządnych oprawach " w naszym wykonaniu , to rozumiem że mówiłeś właśnie o zeszłym roku??

Cofamy się do 2014 ?
PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał »

Naszych opraw nie będę wrzucal bo nie chce się nad wami pastwic , widać że slabo psychicznie stoicie więc wam daruje a jestem świecie przekonany że nawet ich nie widzieliście bo wam propaganda zabrania więc lepiej żeby tak zostało ;)

A tak na serio to tyle tego było nawet w oststnich 2 latach , ze nie chce mi się szukać wszystkich , ale oczywiście jak bardzo będziecie się domagać to się zmobilizuje ....
No zmobilizuj się ja już się trzęse.
Ene due rabe

Jakbys nie zauważył ( mimo że starałem się to pokazać na wszystkie sposoby) to mało mnie obchodzą akurat wasze opinie nt opraw ŁKSu... bo robimy to dla siebie , dla innych ŁKSiakow i bardziej zależy nam na opinii obiektywnych kiboli niż megalomanów z Rtsu .

I nie kopiuj moich wpisów skierowanych doslownie pare godzin temu w wasza stronę , ja wiem że wy kserowanie od nas macie we krwi , ale panuj trochę nad tym ...
bialy08

Post autor: bialy08 »

Mms bystrzaku popytaj kolegów z Górniaka jak masz takie dobre info jak ostatnio palili wroty i co się stało z tymi co nie zdążyli.
roymakay

Post autor: roymakay »

ku***, te forum osiągnęło dno totalne :DDDDDDDDDDDDDDDD fajnie sie Was czyta :D
mms

Jak już mówisz o kserowaniu, to nie wstawiałbym skserowanych opraw na twoim miejscu ;) Co do zdania innych kiboli to przypomnę ci tylko, że przez długi czas nasi ultrasi byli wymieniani w czołówce polskiego ruchu ultras oraz nie jedna nasza oprawa wygrała na najlepszą oprawę. A czym wasi ultrasi mogą się pochwalić? :)

Co do akcji na górniaku to plus dla was, tak jak i wcześniej plusy dla nas. I tyle
Ene due rabe

mms pisze:Jak już mówisz o kserowaniu, to nie wstawiałbym skserowanych opraw na twoim miejscu ;)

.... I tyle
Taaa, a niby co jest skserowane ?? GTA jest skserowane z gry ??? Hahahah
Ene due rabe

MMS jeszcze apropo tego 1 wpisu . Sam pytales o to co ostatnio się u nas działo , a jak w końcu żeś zobaczyła na własne oczy - to wspominasz dla "rownowagi" , ze wygrywaliscie jakieś rankingi... 6-7 lat temu ....

Komentowac tych " przechwalek " nie mam zamiaru, ani tego kto co o was mowił , bo kazdy kto sie tym interesuje wie jak wyglądała / wyglada sytuacja, tylko jedna myśl mi się nasuwa....

Jeśli cacek tak was steroryzowal, że zabronił robić opraw na wysokim jak zawsze , i dużo lepszym od nas ( wg ciebie ) poziomie - to gratuluję trwania przy swoim, ludzie honoru ;)
najsmieszniejsze, że gdyby ten wielce znienawidzony Cacek ( ktory byl waszym wlascicielem wlasnie 7 ostatnich lat ) nie rozwalił was , co było chyba jego ostatecznym kaprysem , i spokojnie byście walczyli w eks albo na zapleczu , to dalej , po dzis dzien żylibyscie w swoim matrixie .
I dalej byście nabijali się z naszej frekwencji ( która wtedy by była najważniejszym czynnikiem ) , z jaj w klubie , z tego że ktos tam wchodzi przez płot, i mielibyscie święte przekonanie , ze robicie najlepsze oprawy na świecie , a naszych byście nawet nie oglądali ....
A jakby się to miało do rzeczywistości to tylko my byśmy wiedzieli .

To że upadliscie , dało wam szansę przebudzenia i doskonale widać to nawet po tym co tu wypisujecie . Dostaliscie bonus na naprawienie grzechów :D
Natomiast fakt , jak szybko zmieniacie podejście i zdanie nt wielu rzeczy , byle tylko dopasować się do obecnej sytuacji ,wymazujac to co było jeszcze parę lat temu - dla mnie to jakiś fenomen i idealnie wpisuje się w waszą czerwoną mentalnośc. Zachowujecie się jak karaluchy chcące przeżyć w nowym środowisku , na szczęście większość tutaj nie ma problemów z pamięcią ....

Poziom w kwestii ultras tak naprawdę już od dłuższego czasu jest mocno wyrównany i nie jest to kwestia roku , trzech , czy pięciu , pora żeby to do was dotarlo . Wiem bardzo dobrze jakie macie realia , u nas też kilka z tych ostatnich lat przypadło na ciężki moment w klubie ( może nie aż tak że graliśmy na smsie albo gdzieś w Byczynie ) , ale od naszego spadku do nizszych lig najebalismy duzo wiecej opraw na dobrym poziomie niz wy w tym czasie . ( nie oceniam czyje lepsze ) . Będziecie mieli szansę się wykazac jak dostaniecie stadion .
Ene due rabe

Nie wiem czy r************* ten temat celowo czy nie ale napewno się Wam udaje ....
mms

Rozumem nie błyszczysz, ale jak się nie uda w jeden dzień to się przyjeżdża w inny malować. Nie jestem z górniaka lachociągu, i bez obaw szybko zostanie osiedle odnowione :)
hermanldz

Post autor: hermanldz »

lachy to ciągłeś cackowi za darmowy karnet pało
RaryTaS

Post autor: RaryTaS »

Rabin zrób w końcu tak jak obiecujesz i zamknij ryja bo największą napinke tutaj wprowadzasz.
czajnik_widzew

Post autor: czajnik_widzew »

Pal licho, że ciągle pisze, ale skubany pisze tak długie epopeje, że szok. Szkoda, że nie ma statystyk, nie tylko ilości wpisów, ale napisanych znaków. W tej kwestii chyba na całym forum nie miałby konkurencji.
MW10

Post autor: MW10 »

mms pisze:
Ene due rabe pisze:Do widomości wszystkich - wy nie macie stadionu jak narazie jedną rundę tego sezonu i jedna poprzedniego . Wcześniej normalnie graliscie na swoim starym stadionie, i jakoś nie pamiętam żebyście nam pokazywali o co chodzi w ultrasce i nastukali w c*** opraw, bo od dawna spicie. Czasy kiedy powiedzmy ze odstawaliscie nam i robiliscie dobre rzeczy minęły jakieś 7 lat temu ( chociaż już wcześniej poziom był w miarę wyrównany my też robilismy ciekawe i doceniane oprawy )
8 lat temu przejął was Cacek i to wtedy staneliscie w miejscu .

Z tym że was steroryzowal to jaja sobie robiłem , ale jeśli tak się gęsto tłumaczysz to faktycznie coś musi być na rzeczy.
I sam napisałem że zobaczymy co pokazcie na nowym stadionie, musiales to powtórzyć głąbie i uczynić to sensem tego twojego wywodu ?? Zenada

Z mojej strony koniec , ten temat jest już tak rozjebany że mam nadzieje że w końcu zniknie...
Wcześniej mieliśmy konfilkt z cackiem, którym się tak podniecasz i co chwila wspominasz. Jakoś Zawisza czy Legia za czasów iti też nie nastukały od c**** opraw. A wyrównany poziom to ty miałeś nie wiem z kim, od początku ultrasi Widzewa, Lecha, Legii i Wisły byli ścisłą czołówką, później dobiła do elity Korona. A cała reszta była przeciętna z wami na czele, nie licząc pojedynczych opraw różnych ekip. Zresztą nie na darmo powstała oprawa to co dla nas jest podłoga, dla was jest sufitem. Także trochę pokory :)

W co drugim poście wypominasz cacka, a teraz nagle sobie jaja robisz. Nie musimy się z niczego tłumaczyć, zostało powiedziane ogólnie jak to wyglądało, a ty dalej się błaźnisz.
Panie info z trzeciej ręki, gwoli ścisłości to wasze czasy świetności ultraski przeminęły dobre 10 lat temu, to samo tyczy się chuliganki która padła wraz z waszym guru Jędrasem. Przeciętni, to na ten moment jesteście wy, i nie zanosi się na poprawę. Wracając do temat, ŁKS od lat zalicza się, i zaliczać będzie do czołówki ultras w Polsce, czy tego twój parchaty ryj chce czy nie, i jest to opinia nie moja, ale ogromnego grona kibicowskiej Polski.

Co do Cacka, tematu mi się nie chce zaczynać, więc skwituje to jednym prostym zdaniem, gościu który jest fanem waszej kosy Legii, ruchał was w d*** przez dobre kilka lat, po czym postanowiliście się obrazić (ale tylko w połowie, bo nie potrafiliście nawet zdecydować czy robić protest czy nie, i połowa z was dymała na mecze, połowa stała pod stadionem i protestowała), i ten sam gościu wciąż jest właścicielem Widzewa (tego prawdziwego), tak więc nie wiem czy jest sens dyskutować w tym temacie :)
Wasteland

Post autor: Wasteland »

Coraz lepsze kwiatki na tym forum Jeszcze kilka wpisów i okaże się że bazarowcy to też czołówka wyjazdowa w Polsce.
ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS »

Zobaczymy "Władcy" ilu Was jutro będzie na trasie naszych podróży na stadion ...

To jakiś kolejny Wasz sukces bo nie rozumiem ?
Ene due rabe

No z pewnością , rzeczywistość mogłaby spowodować u Ciebie nieodwracalna depresję ...
WIDZEWSKAduma

Post autor: WIDZEWSKAduma »

Rozmowa z nim nie ma sensu... olejcie to
Ene due rabe

Brawo w końcu do rzeczy gadasz...

Nie ma to dla was żadnego sensu ani żadnej korzyści z tego nie macie , bo wszystko co tu sami piszecie świadczy przeciwko wam ....
dziecko armageddonu

Post autor: dziecko armageddonu »

Do postów MMSa też mam wiele zastrzeżeń, ale jednak nie schodzi ponizej pewnego "pułapu", zresztą odbierz PW żeby nie rozmywać
Ene due rabe

No więc sory ale jeśli ten gość który jest tutaj naczelnym prowoktorem i farmazoniarzem wg Ciebie nie schodzi poniżej pewnego pułapu , to ja wole pozostać przy swoim ...

Nie piszę tutaj jakiś prowokacji , ani nie zaklinam rzeczywistości tylko pisze JAK JEST ;)))) , i chyba to was wszystkich najbardziej mierzi ....
Wasteland

Post autor: Wasteland »

Żydowski rabin szaleje:)Internet jego życiem.
ODPOWIEDZ