Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Ene due rabe

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Ene due rabe »

PanTuNieStał pisze:Oprawy, Wyjazdy

Następny debil (kolejne wcielenie rabina) się zarejestrował i pieredoli jak mały kazio po kwaśnym mleku, dobrze że już nie jestem na l4 to zaglądam tu tylko dla sportu (śmiechu), a rabciu twój wywód na temat naszych i waszych opraw z wyszczególnieniem wydanych na nie pieniędzy (oczym nie masz gównianego pojęcia, bo wiedze opierasz tylko i wyłącznie na tym co znajdziesz w internecie) mistrzostwo, dawaj dalej może ktoś to łyknie.
Hahah nie chce wiedzieć co Ty lykasz parôwo , ale poraz kolejny się kompromitujesz. I potwierdzasz że masz na moim punkcie jakas manie przesladowczą ... Mogłeś odpisać wcześniej , ale bales się że merytorycznie wgniote cię w ziemię jak prusaka , wiec olałes odczekać bezpiecznie parę dni i teraz się prujesz .

Po pierwsze to nie pisałem żadnego wywodu na temat WASZYCH opraw, bo przez ostatnie 3 lata c**** się u was działo , i takowe można policzyć za pomoca palców JEDNEJ ręki . Nie będę ich porównywał z NASZYMI bo nie wypada, ważne że każdy postronny sobie to obiektywnie porówna .

Po drugie z miłą chęcią bym Ci wyliczył konkretnie które nasze prezentacje ile kosztowały , tylko raz , ze to nie miejsce na to ani tym bardziej Tobie taka wiedza jest absolutnie niepotrzebna.
Chcesz znowu zaklinac rzeczywistość i wklejać swoje głupoty?? Tupac nogą, ze ten to pisze niewygodne dla was rzeczy wiec go nie czytajcie , bo to debil jest z gimnazjum , c**** wie a tak wogole to nie jest kibicem ?? Już nawet twoje koleżanki po szalu przyznają że w kwestii robienia opraw poszlismy do przodu i poziom znacznie się wyrównał... Więc może pora się z tym wreszcie pogodzić zakompleksiony gilu ??

Aa i nie pisz o kimś że c**** wie i czerpie wiedze z internetu ,bo jak narazie to jedynie ty tutaj pokazujesz że absolutnie o niczym nie maszpojęcia. I nie mam ambicji udowadniac i " dokumentowac " swojej wiedzy , wazne ze to co pisze wkurwia takich debili jak ty do czerwonosci....
A co o mnie myślą internetowe cioty to ja mam w d**** , i napewno nikt normalny tutaj nie podzieli twojego zdania....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
iparts.pl
C1365O

Post autor: C1365O »

hermanldz pisze:ściągnij majtki z mordy bo chyba nie widzisz co piszesz przygłupie. tobie chyba chodzi o waszą oprawę z prezentacji, nie no pogratulować umiejętności, masz się czym chwalić. Myślę że co do opraw to nawet nie macie co się porównywać do nas. Różnica skali widoczna gołym okiem.
Co do wyjazdów to jeździcie w lepszych liczbach, ale odpowiedz sobie nawet w głowie na moje pytanie skoro tutaj będzie ci ciężko napisać prawdę. Ile osób od was jeździ z Łodzi, a ile z wiosek ?
I już wasza aktywność się na tym kończy mam rozumieć ?
Jakie to były wioski z Waszej oprawy? Piotrków, Tomaszów, Poddębice, Uniejów, Aleksandrów, Konstantynów czy jakoś tak :-)
Khan

Post autor: Khan »

by tutaj nie było rozkminy to na PW jesli można. potrzebuje osób z ŁKS i Widzewa kumatych. info na temat Łodzi.
pro81
Kontakt:

Post autor: pro81 »

Co do koników na Widzewie to fakt małego stadionu czy też dużego zainteresowania był też dobrą okazją do dorobienia sobie paru złotych dla kilku chłopaków z ŁKSu. Wprawdzie blisko kas wyganiali wasi pakersi ale przy pawilonach czy na parkingu już mógł sprzedawać każdy. Co się tam człowiek nasłuchał głupot a już hitem było wkręcenie jednemu waszemu fc, że jako Widzew zrobimy z nimi układ. Potem ze względu na możliwość rozpoznania trzeba było zarzucić proceder ale też stadion zapełniał się rzadziej.
PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał »

2014
http://www.widzewtomy.net/wp-content/ga ... g_9869.jpg

2015 ..żyd łamany

http://www.widzewtomy.net/boruta_widzew_maciek/8.JPG

2013

http://www.widzewtomy.net/wp-content/ga ... -kopia.jpg

Masz śmieciu obrzezany tylko wybrane losowo z trzech ostatnich lat w których to "nie działo się u nas nic" porównajmy nasze oprawy również wyjazdowe przez te lata będzie przynajmniej ciekawie , i dobrze wiesz spryciulo że warunki były do ultraski iście nie sprzyjające Byczyna i stadion na Sms 999 widzów, w normalnych warunkach nawet nie było o czym dyskutować.
Po drugie z miłą chęcią bym Ci wyliczył konkretnie które nasze prezentacje ile kosztowały , tylko raz , ze to nie miejsce na to ani tym bardziej Tobie taka wiedza jest absolutnie niepotrzebna.
Ty niedorozwoju w d**** byłeś i c**** wiesz więc co ty mi możesz wyliczyć i udowodnić, jesteś internetowym napinaczem gdzie klawiatura to jedyny "sprzęt" jaki miałeś w łapie no i może twoja obrzezana fajka bo laski na bank nie masz, sądząc po szybkości odpowiadania na posty ich ilości siedzisz tylko przed kompem. Nie schlebiaj sobie że ktoś ma na twoim punkcie jakąś manie po prostu p********* bzdury obrażasz ludzi i klub na co mały nic nie znaczący kutafonie zezwolenia nie masz, a o mój staż kibicowski się nie martw bo nakrywam cię czapką. Kończe tę jałową dyskusję,a ty walcz dalej ze swoich czterech kont.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:
mms

Post autor: mms »

hermanldz pisze:Może ty spróbujesz mądrusiu z Chojen podasz jakieś przykłady waszych działań bo według mnie to ty jesteś debilem do kwadratu, próbujesz leczyć na forum swoje kompleksy ubliżając innym, a w tym samym czasie nie potrafisz się wypowiedzieć na wybrany temat, zresztą wy nie umiecie na żaden temat normalnie odpisać, a powód tego jest jeden, wymieracie kmioty, już nie znaczycie w Naszym mieście tyle co kiedyś, musicie to zrozumieć. Ale i tak dla was nie mam racji i wy jesteście "najlepsi" tylko po czym to oceniacie ? więc czekam na kolejny przykład waszych działań, a jak masz parówo odpisywać na inny temat to najlepiej nie pisz nic.
A ile wy znaczycie? :) Śmieszna ta wasza propaganda. Od dłuższego czasu czasu nic nie robicie w mieście poza malowaniem, mniej więcej od akcji na Pietrynie i na Źródłowej gdzie zebraliście ciężkie smary. Do tego większość solówek macie w plecy. My w tym czasie chociażby jedziemy dobrą kapelą na remi cup oraz na galę mma do Warszawy, i doskonale wiecie że jedziemy a was jak zwykle nie ma. Podniecacie się za to swoją śmieszną frekwencją na prezentacji drużyny czy kolejnymi grafami, bo w innych aspektach ciężko wam idzie. Forumowe chuligany się znalazły co próbują zabłyszczeć...
Ene due rabe

PanTuNieStał pisze:2014
http://www.widzewtomy.net/wp-content/ga ... g_9869.jpg

2015 ..żyd łamany

http://www.widzewtomy.net/boruta_widzew_maciek/8.JPG

2013

http://www.widzewtomy.net/wp-content/ga ... -kopia.jpg

Masz śmieciu obrzezany tylko wybrane losowo z trzech ostatnich lat w których to "nie działo się u nas nic" porównajmy nasze oprawy również wyjazdowe przez te lata będzie przynajmniej ciekawie , i dobrze wiesz spryciulo że warunki były do ultraski iście nie sprzyjające Byczyna i stadion na Sms 999 widzów, w normalnych warunkach nawet nie było o czym dyskutować.
Ty niedorozwoju w d**** byłeś i c**** wiesz więc co ty mi możesz wyliczyć i udowodnić, jesteś internetowym napinaczem gdzie klawiatura to jedyny "sprzęt" jaki miałeś w łapie no i może twoja obrzezana fajka bo laski na bank nie masz, sądząc po szybkości odpowiadania na posty ich ilości siedzisz tylko przed kompem. Nie schlebiaj sobie że ktoś ma na twoim punkcie jakąś manie po prostu p********* bzdury obrażasz ludzi i klub na co mały nic nie znaczący kutafonie zezwolenia nie masz, a o mój staż kibicowski się nie martw bo nakrywam cię czapką. Kończe tę jałową dyskusję,a ty walcz dalej ze swoich czterech kont.
Hahahahah skonczyles ?? To teraz wracaj do tej twojej " laski " która mieszka na redtube niech ci trochę ulzy bo widzę że z lekka się zagotowales ,

AAA i sądząc po szybkości z jaką odpowiadasz na posty to ty chyba ... Śpisz z komputerem....
znamienne jest , że wklejasz farmazony na mój temat i probujesz mnie oczerniac a robisz dokładnie to samo , jakieś rozdwojenie jaźni ??? To się leczy ...
I napisać to ty możesz nawet że masz milion wyjazdów i byles na stu awanturach i czapka nakrywasz całe to forum , taką przewagę daje ci Internet , który wszystko przyjmie....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
357.

Post autor: 357. »

" hahaha, hihihi,, hehe, elo ,ku*** itp" typowa odpowiedz naczelnego żyda na kibice.net gdy przychodzi do odpowiedzi na post z argumentami.
Ene due rabe

Bo z was tutaj jedynie można się śmiać debilu jeśli tego nie widzisz , to mi cię żal...

Ile was się tu zleci znowu czerwonoarmiści żeby prowadzić dyskusję z tym wg was - patusem i debilem ?? ? Mobilizacja ogłoszona?
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
cobytu

Post autor: cobytu »

mms pisze:
hermanldz pisze:Może ty spróbujesz mądrusiu z Chojen podasz jakieś przykłady waszych działań bo według mnie to ty jesteś debilem do kwadratu, próbujesz leczyć na forum swoje kompleksy ubliżając innym, a w tym samym czasie nie potrafisz się wypowiedzieć na wybrany temat, zresztą wy nie umiecie na żaden temat normalnie odpisać, a powód tego jest jeden, wymieracie kmioty, już nie znaczycie w Naszym mieście tyle co kiedyś, musicie to zrozumieć. Ale i tak dla was nie mam racji i wy jesteście "najlepsi" tylko po czym to oceniacie ? więc czekam na kolejny przykład waszych działań, a jak masz parówo odpisywać na inny temat to najlepiej nie pisz nic.
A ile wy znaczycie? :) Śmieszna ta wasza propaganda. Od dłuższego czasu czasu nic nie robicie w mieście poza malowaniem, mniej więcej od akcji na Pietrynie i na Źródłowej gdzie zebraliście ciężkie smary. Do tego większość solówek macie w plecy. My w tym czasie chociażby jedziemy dobrą kapelą na remi cup oraz na galę mma do Warszawy, i doskonale wiecie że jedziemy a was jak zwykle nie ma. Podniecacie się za to swoją śmieszną frekwencją na prezentacji drużyny czy kolejnymi grafami, bo w innych aspektach ciężko wam idzie. Forumowe chuligany się znalazły co próbują zabłyszczeć...
Ta rozmowa smierdzi jedna wielka napinka i nie chce mi się do niej włączać ale... "Jak zwykle nas nie ma..." Wiesz ile juz czasu jezdzimy po województwie na mecze? Po waszych terenach? Wiesz kogo zwykle nie ma? Radze wypominkami tak nie szarzowac
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)
stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg »

Khan pisze:by tutaj nie było rozkminy to na PW jesli można. potrzebuje osób z ŁKS i Widzewa kumatych. info na temat Łodzi.

podbij do eneduerebe albo do hermana , te dwa asy są przekumate w c*** i w kwestii ŁKS-u i RTS-u
:twisted:
stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg »

cobytu pisze:
mms pisze:
Ta rozmowa smierdzi jedna wielka napinka i nie chce mi się do niej włączać ale... "Jak zwykle nas nie ma..." Wiesz ile juz czasu jezdzimy po województwie na mecze? Po waszych terenach? Wiesz kogo zwykle nie ma? Radze wypominkami tak nie szarzowac
cobytu troszkę nietrafione porównanie. Bo takowym można nazwać wasze wyjazdy po województwie gdzie często jest psów wiecej niż was do podroży na turniej czy na gale bez żadnego wahadła
:twisted:
Ene due rabe

Naszych opraw nie będę wrzucal bo nie chce się nad wami pastwic , widać że slabo psychicznie stoicie więc wam daruje a jestem świecie przekonany że nawet ich nie widzieliście bo wam propaganda zabrania więc lepiej żeby tak zostało ;)

A tak na serio to tyle tego było nawet w oststnich 2 latach , ze nie chce mi się szukać wszystkich , ale oczywiście jak bardzo będziecie się domagać to się zmobilizuje ....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
mms

cobytu pisze:Ta rozmowa smierdzi jedna wielka napinka i nie chce mi się do niej włączać ale... "Jak zwykle nas nie ma..." Wiesz ile juz czasu jezdzimy po województwie na mecze? Po waszych terenach? Wiesz kogo zwykle nie ma? Radze wypominkami tak nie szarzowac
Nie porównuj meczów gdzie jeździ się z obstawą i na nogi jest postawione pół województwa, z z turniejami czy imprezami gdzie można sobie w spokoju jechać. Ale jak już jesteśmy przy tym temacie to byliśmy pod Tomaszowem ;)
cobytu

Dobrze wiesz ze jazda zdrzek w zderzak to fantazja w wykonaniu kibicow ŁKS wiec mozliwosci multum.Wiecej niz ta pod Tomaszowem.Rzeczywistość obu łódzkich ekip i ich aktywności poza miastem Łódź w ostatnim czasie wygląda zwyczajnie słabo wiec licytacja nie ma sensu
Ene due rabe

Zresztą stara widzewska zasada zawsze brzmiała że jeśli do niczego nie doszło to nie ma sensu rozkminiac , coś się zmieniło w tej materii ?
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
Ene due rabe

A tyczyła się np wybiegniecia wam na boczne przed derbami na których ostatni raz nas wpusciliscie. Jeśli wtedy nie było o czym gadać bo do niczego nie doszło , to co nas teraz obchodzi gdzie wy się w krzakach chowaliscie????
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
mms

cobytu pisze:Dobrze wiesz ze jazda zdrzek w zderzak to fantazja w wykonaniu kibicow ŁKS wiec mozliwosci multum.Wiecej niz ta pod Tomaszowem.Rzeczywistość obu łódzkich ekip i ich aktywności poza miastem Łódź w ostatnim czasie wygląda zwyczajnie słabo wiec licytacja nie ma sensu
Już nie bądź taki skromny, zazwyczaj jeździcie razem stałym składem ;) Aktywność nie powala i wszyscy dobrze to wiedzą, ale i tak jakiś herman czy ene due będą pierdolić swoje kocopoły i masturbować się przed zdjęciem nowego grafa lub oprawy. I specjalnie tu przywołałem Remi cup, bo gdy bylismy w dołku to z chęcią czekaliście na nas, teraz już tych chęci zabrakło ;)
cobytu

U nas sa takie same checi jak i u Was.To tak w skrócie ;)
Ene due rabe

mms pisze:
Już nie bądź taki skromny, zazwyczaj jeździcie razem stałym składem ;) Aktywność nie powala i wszyscy dobrze to wiedzą, ale i tak jakiś herman czy ene due będą pierdolić swoje kocopoły i masturbować się przed zdjęciem nowego grafa lub oprawy. I specjalnie tu przywołałem Remi cup, bo gdy bylismy w dołku to z chęcią czekaliście na nas, teraz już tych chęci zabrakło ;)
No jak narazie to ty się tutaj masturbujesz wasza niebywałą aktywności łachu , chwalac się że gdzieś tam czekaliscie na nas w krzakach , kolejny z rozdwojeniem ...
Opraw nie robicie , więc na obecna chwile wycierasz sobie tym morde , a jak będzie nowy stadion i zaczniecie coś działać w tej kwestii to pierwszy będziesz tu się spuszczał razem z innymi 20 przyglupami jakie to oprawy nie są ważne i jak super hiper mega światowy poziom prezentujecie.

Jesteście jak szczury albo i karaluchy , tak szybko jak wy zmieniacie podejście do różnych kwestii , pod wpływem sytuacji w jakiej sie znalezliscie - to nikt nie ma do was podjazdu w calej PL , w tym jesteście najlepsi ...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
Ene due rabe

Malo tego , to twój kolezka został sprowokowany do wrzucenia tutaj zdjęć jakiś waszych chujowych opraw , i se walil pod nie konia , więc daruj sobie i naucz się czytać i myśleć najpierw a potem się zabieraj za pisanie....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
mms

Do naszych opraw kmiocie to wam brakuje lata świetlne :) myślisz że jak raz czy dwa namalowaliście rzetelniej sektorówke to już jesteście mistrzami świata? Ile mieliście tych dobrych opraw? Ze 3-4 będą? Z chęcią obejrzę foty, pochwal się :)

I po raz kolejny pokazujesz, że jesteś zwykła zakompleksiona pizdeczka. Wiesz że gdzieś dzwoni, ale nie wiesz gdzie. Dlatego o sprawach h nie będę z tobą dyskutował bo wiesz tyle co gdzieś podsłuchałeś/wyczytałeś :)
Ene due rabe

Hahahah
o sprawach H to mozesz sobie jedynie popierdolic w klawiaturę ...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
Ene due rabe

Kolejny raz temat rozpierdolony w pizduuu, bo się widzewioczki nie mogą pogodzić z tym jak wygląda rzeczywistość . Ile razy będziecie to tutaj jeszcze udowadniać ?
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
mms

Tak myślałem, ze c**** będziesz miał do powiedzenia :)
Ene due rabe

Że niby co ???

http://lksfans.pl/wp-content/gallery/pn ... C_0010.jpg
http://bi.gazeta.pl/im/c9/3c/11/z18073545Q.jpg
http://www.kibice.net/zdjecia/d_86CBbfvn9y.jpg
http://legionisci.com/zdjecia2/2015/1433791170.jpg
http://legionisci.com/zdjecia2/2015/1433842671.jpg

Losowo wybrane zdjęcia z 4 opraw z ZESZLEGO roku,
.
O tych " 3-4 porządnych oprawach " w naszym wykonaniu , to rozumiem że mówiłeś właśnie o zeszłym roku??

Cofamy się do 2014 ?
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał »

Naszych opraw nie będę wrzucal bo nie chce się nad wami pastwic , widać że slabo psychicznie stoicie więc wam daruje a jestem świecie przekonany że nawet ich nie widzieliście bo wam propaganda zabrania więc lepiej żeby tak zostało ;)

A tak na serio to tyle tego było nawet w oststnich 2 latach , ze nie chce mi się szukać wszystkich , ale oczywiście jak bardzo będziecie się domagać to się zmobilizuje ....
No zmobilizuj się ja już się trzęse.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:
mms

No i już po tych oprawach uważacie się za lepszych od nas czy jak? :) ani to żadne nowości, a ni nic wyszukanego, tak jak mówiłem parę razy rzetelniej wykonana sektorówka, trochę piro i już myślą że są czołówką ultras :)

To jest tak zwany wasz "żydowski matrix" :)
Ene due rabe

Jesli wchodzisz tutaj tylko po to żeby pogadac z kimś z drugiej strony rzeki to pojebales adres , bo wartości merytorycznej te twoje pierdy nie mają żadnej , a ja nie szukam kumpli wśród zydzewiakow.

Bez pozdrowień .
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
mms

Standardowa zagrywka parchów na brak argumentów, czyli wyśmiać, obrazić i odwrócić kota ogonem. Ale najlepiej jest uciec jak niedawno młoda galera na Jagiełły i Górniaku. Papa żydku :)
Ene due rabe

Jakbys nie zauważył ( mimo że starałem się to pokazać na wszystkie sposoby) to mało mnie obchodzą akurat wasze opinie nt opraw ŁKSu... bo robimy to dla siebie , dla innych ŁKSiakow i bardziej zależy nam na opinii obiektywnych kiboli niż megalomanów z Rtsu .

I nie kopiuj moich wpisów skierowanych doslownie pare godzin temu w wasza stronę , ja wiem że wy kserowanie od nas macie we krwi , ale panuj trochę nad tym ...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
bialy08

Post autor: bialy08 »

Mms bystrzaku popytaj kolegów z Górniaka jak masz takie dobre info jak ostatnio palili wroty i co się stało z tymi co nie zdążyli.
roymakay

Post autor: roymakay »

ku***, te forum osiągnęło dno totalne :DDDDDDDDDDDDDDDD fajnie sie Was czyta :D
mms

Jak już mówisz o kserowaniu, to nie wstawiałbym skserowanych opraw na twoim miejscu ;) Co do zdania innych kiboli to przypomnę ci tylko, że przez długi czas nasi ultrasi byli wymieniani w czołówce polskiego ruchu ultras oraz nie jedna nasza oprawa wygrała na najlepszą oprawę. A czym wasi ultrasi mogą się pochwalić? :)

Co do akcji na górniaku to plus dla was, tak jak i wcześniej plusy dla nas. I tyle
MW10

Post autor: MW10 »

Wy tego chłoptasia mms traktujecie jeszcze poważnie? Gościa co ze 3 razy już zmieniał nicki, i chciał napierdalać ludzi przez internet haha.. Ten typ to kompromitacja dla Rtsu, jeszcze ku*** info z trzeciej ręki przytacza wspominając o Górniaku kiedy to jego ziomeczki załapały się na ciężki w*******, ale gumowe ucho źle powtórzyło i mmsik znowu się skompromitował
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
mms

Odezwał się ten co wyczytał na necie o telefonach do nas i uparcie powtarzał to :) powymyślaj dalej bzdury i ciekawe jakie to miałem nicki pajacu? :)
Ene due rabe

mms pisze:Jak już mówisz o kserowaniu, to nie wstawiałbym skserowanych opraw na twoim miejscu ;)

.... I tyle
Taaa, a niby co jest skserowane ?? GTA jest skserowane z gry ??? Hahahah
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
hermanldz

Post autor: hermanldz »

Skoro wiecie że ŁKS maluje to dlaczego was nie ma ?
na górniaku jesteście i dostajecie w pizde, pewnie przypadek jakis, po melanżach czy z kontuzjami może ?
zruchali wam koleżke w madrycie, MMS albo PANTUNIESTAŁ najaktywniejsi widzewioki dajcie nam relacje jak to było dokładnie, może tam byliście skoro wszedzie jezdzicie.
zawsze macie wymówki, nigdy nie potraficie przyznać się do porażki.
szkoda na was czasu pionki.

wielki widzew to jest pic
w Łodzi nie znaczycie nic
jędras waszym starym jest
j**** j**** RTS
wielki widzew to jest pic
w Łodzi nie znaczycie nic
grudzień waszą matka jest
j**** j**** RTS
Ene due rabe

MMS jeszcze apropo tego 1 wpisu . Sam pytales o to co ostatnio się u nas działo , a jak w końcu żeś zobaczyła na własne oczy - to wspominasz dla "rownowagi" , ze wygrywaliscie jakieś rankingi... 6-7 lat temu ....

Komentowac tych " przechwalek " nie mam zamiaru, ani tego kto co o was mowił , bo kazdy kto sie tym interesuje wie jak wyglądała / wyglada sytuacja, tylko jedna myśl mi się nasuwa....

Jeśli cacek tak was steroryzowal, że zabronił robić opraw na wysokim jak zawsze , i dużo lepszym od nas ( wg ciebie ) poziomie - to gratuluję trwania przy swoim, ludzie honoru ;)
najsmieszniejsze, że gdyby ten wielce znienawidzony Cacek ( ktory byl waszym wlascicielem wlasnie 7 ostatnich lat ) nie rozwalił was , co było chyba jego ostatecznym kaprysem , i spokojnie byście walczyli w eks albo na zapleczu , to dalej , po dzis dzien żylibyscie w swoim matrixie .
I dalej byście nabijali się z naszej frekwencji ( która wtedy by była najważniejszym czynnikiem ) , z jaj w klubie , z tego że ktos tam wchodzi przez płot, i mielibyscie święte przekonanie , ze robicie najlepsze oprawy na świecie , a naszych byście nawet nie oglądali ....
A jakby się to miało do rzeczywistości to tylko my byśmy wiedzieli .

To że upadliscie , dało wam szansę przebudzenia i doskonale widać to nawet po tym co tu wypisujecie . Dostaliscie bonus na naprawienie grzechów :D
Natomiast fakt , jak szybko zmieniacie podejście i zdanie nt wielu rzeczy , byle tylko dopasować się do obecnej sytuacji ,wymazujac to co było jeszcze parę lat temu - dla mnie to jakiś fenomen i idealnie wpisuje się w waszą czerwoną mentalnośc. Zachowujecie się jak karaluchy chcące przeżyć w nowym środowisku , na szczęście większość tutaj nie ma problemów z pamięcią ....

Poziom w kwestii ultras tak naprawdę już od dłuższego czasu jest mocno wyrównany i nie jest to kwestia roku , trzech , czy pięciu , pora żeby to do was dotarlo . Wiem bardzo dobrze jakie macie realia , u nas też kilka z tych ostatnich lat przypadło na ciężki moment w klubie ( może nie aż tak że graliśmy na smsie albo gdzieś w Byczynie ) , ale od naszego spadku do nizszych lig najebalismy duzo wiecej opraw na dobrym poziomie niz wy w tym czasie . ( nie oceniam czyje lepsze ) . Będziecie mieli szansę się wykazac jak dostaniecie stadion .
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
Ene due rabe

Nie wiem czy r************* ten temat celowo czy nie ale napewno się Wam udaje ....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
ODPOWIEDZ