Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

mms

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: mms »

Jakbyś ruszył trochę łepetyną to byś wiedział że stadion mamy w budowie, i nie mamy tak fajnie jak wy że gramy na starym a parę metrów obok budują nam nowy. Jakbyśmy grali na starym stadionie to byśmy tez nastukali parę opraw, a tak nie ma gdzie. Bo jaką oprawę zrobisz na kilku rzędach krzesełek na smsie? Porównamy oprawy za pół roku i wtedy zobaczysz co znaczy ultraska :)

cacek terroryzowac to sobie mógł syna w wannie. Jedyne co rozwalił to klub i drużynę, a nie nasz ruch kibicowski. Na temat czego zmieniamy podejście? Wchodzenia przez płot? Proszę cię, każdy ogarnięty wie jak to wygląda w rzeczywistości. Wszędzie w każdym klubie każdy kombinuje jak może by wbić na mecz za friko. Tylko u was się to przyjęło w tym czasie gdy tonęliście w długach i każda złotówka się liczyła, a wy wbijaliście przez płot w d**** mając kłopoty swojego klubu.
iparts.pl
hermanldz

Post autor: hermanldz »

Jedyne co widzewioki w obecnych czasach mogą zrobić to usiąść na d**** przed komputerem i pisać na forum swoje bajki. Lepsze oprawy ? chyba miałeś na myśli tą co żeś do góry nogami rozwinął ULTRASIKU, a moze to Ty MMS żeś robił projekty na gadżety ? nie ma podobizmu idioto co ? Ci powie idiota jeden z drugim że ŁKS kseruje oprawy. Nie wiem z czego, napewno nie z was. Może to tobie wybili zęby na górniaku ?
mms

Herman jak gówno wiesz to sklej wary, bo nie tak dawno dwa razy pogonieni wasi malarze na Jagiełly i Górniaku. usłyszałeś o jednej waszej akcji na plus i teraz będziesz się tym podniecał przez week, nie wiem czy twój ekran wytrzyma taką ilość nasienia :)
hermanldz

chyba jak na bieżni biegałeś. Jak wytłumaczysz fakt, że cały górniak jest zamazany ? patrzyłeś z okna jak ci grafy niszczą placku ? wielki ku*** widzewiok chuligan i ultras w jednym w dodatku sprinter
mms

Rozumem nie błyszczysz, ale jak się nie uda w jeden dzień to się przyjeżdża w inny malować. Nie jestem z górniaka lachociągu, i bez obaw szybko zostanie osiedle odnowione :)
hermanldz

lachy to ciągłeś cackowi za darmowy karnet pało
Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe »

mms pisze:Jakbyś ruszył trochę łepetyną to byś wiedział że stadion mamy w budowie, i nie mamy tak fajnie jak wy że gramy na starym a parę metrów obok budują nam nowy. Jakbyśmy grali na starym stadionie to byśmy tez nastukali parę opraw, a tak nie ma gdzie. Bo jaką oprawę zrobisz na kilku rzędach krzesełek na smsie? Porównamy oprawy za pół roku i wtedy zobaczysz co znaczy ultraska :)

cacek terroryzowac to sobie mógł syna w wannie. Jedyne co rozwalił to klub i drużynę, a nie nasz ruch kibicowski. ...

Do widomości wszystkich - wy nie macie stadionu jak narazie jedną rundę tego sezonu i jedna poprzedniego . Wcześniej normalnie graliscie na swoim starym stadionie, i jakoś nie pamiętam żebyście nam pokazywali o co chodzi w ultrasce i nastukali w c*** opraw, bo od dawna spicie. Czasy kiedy powiedzmy ze odstawaliscie nam i robiliscie dobre rzeczy minęły jakieś 7 lat temu ( chociaż już wcześniej poziom był w miarę wyrównany my też robilismy ciekawe i doceniane oprawy )
8 lat temu przejął was Cacek i to wtedy staneliscie w miejscu .

Z tym że was steroryzowal to jaja sobie robiłem , ale jeśli tak się gęsto tłumaczysz to faktycznie coś musi być na rzeczy.
I sam napisałem że zobaczymy co pokazcie na nowym stadionie, musiales to powtórzyć głąbie i uczynić to sensem tego twojego wywodu ?? Zenada

Z mojej strony koniec , ten temat jest już tak rozjebany że mam nadzieje że w końcu zniknie...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
RaryTaS

Post autor: RaryTaS »

Rabin zrób w końcu tak jak obiecujesz i zamknij ryja bo największą napinke tutaj wprowadzasz.
Wasteland

Post autor: Wasteland »

Ponad 200 postów od 28 listopada,na tym koncie.Na innych też z setka dojdzie.i ktoś taki pisze ze ma nadzieje na zniknięcie tematu :)Żydek schizofrenik.
czajnik_widzew

Post autor: czajnik_widzew »

Pal licho, że ciągle pisze, ale skubany pisze tak długie epopeje, że szok. Szkoda, że nie ma statystyk, nie tylko ilości wpisów, ale napisanych znaków. W tej kwestii chyba na całym forum nie miałby konkurencji.
mms

Ene due rabe pisze:Do widomości wszystkich - wy nie macie stadionu jak narazie jedną rundę tego sezonu i jedna poprzedniego . Wcześniej normalnie graliscie na swoim starym stadionie, i jakoś nie pamiętam żebyście nam pokazywali o co chodzi w ultrasce i nastukali w c*** opraw, bo od dawna spicie. Czasy kiedy powiedzmy ze odstawaliscie nam i robiliscie dobre rzeczy minęły jakieś 7 lat temu ( chociaż już wcześniej poziom był w miarę wyrównany my też robilismy ciekawe i doceniane oprawy )

Z tym że was steroryzowal to jaja sobie robiłem , ale jeśli tak się gęsto tłumaczysz to faktycznie coś musi być na rzeczy.
I sam napisałem że zobaczymy co pokazcie na nowym stadionie, musiales to powtórzyć głąbie i uczynić to sensem tego twojego wywodu ?? Zenada

Z mojej strony koniec , ten temat jest już tak rozjebany że mam nadzieje że w końcu zniknie...
Wcześniej mieliśmy konfilkt z cackiem, którym się tak podniecasz i co chwila wspominasz. Jakoś Zawisza czy Legia za czasów iti też nie nastukały od c**** opraw. A wyrównany poziom to ty miałeś nie wiem z kim, od początku ultrasi Widzewa, Lecha, Legii i Wisły byli ścisłą czołówką, później dobiła do elity Korona. A cała reszta była przeciętna z wami na czele, nie licząc pojedynczych opraw różnych ekip. Zresztą nie na darmo powstała oprawa to co dla nas jest podłoga, dla was jest sufitem. Także trochę pokory :)

W co drugim poście wypominasz cacka, a teraz nagle sobie jaja robisz. Nie musimy się z niczego tłumaczyć, zostało powiedziane ogólnie jak to wyglądało, a ty dalej się błaźnisz.
MW10

Post autor: MW10 »

mms pisze:
Ene due rabe pisze:Do widomości wszystkich - wy nie macie stadionu jak narazie jedną rundę tego sezonu i jedna poprzedniego . Wcześniej normalnie graliscie na swoim starym stadionie, i jakoś nie pamiętam żebyście nam pokazywali o co chodzi w ultrasce i nastukali w c*** opraw, bo od dawna spicie. Czasy kiedy powiedzmy ze odstawaliscie nam i robiliscie dobre rzeczy minęły jakieś 7 lat temu ( chociaż już wcześniej poziom był w miarę wyrównany my też robilismy ciekawe i doceniane oprawy )

Wcześniej mieliśmy konfilkt z cackiem, którym się tak podniecasz i co chwila wspominasz. Jakoś Zawisza czy Legia za czasów iti też nie nastukały od c**** opraw. A wyrównany poziom to ty miałeś nie wiem z kim, od początku ultrasi Widzewa, Lecha, Legii i Wisły byli ścisłą czołówką, później dobiła do elity Korona. A cała reszta była przeciętna z wami na czele, nie licząc pojedynczych opraw różnych ekip. Zresztą nie na darmo powstała oprawa to co dla nas jest podłoga, dla was jest sufitem. Także trochę pokory :)

W co drugim poście wypominasz cacka, a teraz nagle sobie jaja robisz. Nie musimy się z niczego tłumaczyć, zostało powiedziane ogólnie jak to wyglądało, a ty dalej się błaźnisz.
Panie info z trzeciej ręki, gwoli ścisłości to wasze czasy świetności ultraski przeminęły dobre 10 lat temu, to samo tyczy się chuliganki która padła wraz z waszym guru Jędrasem. Przeciętni, to na ten moment jesteście wy, i nie zanosi się na poprawę. Wracając do temat, ŁKS od lat zalicza się, i zaliczać będzie do czołówki ultras w Polsce, czy tego twój parchaty ryj chce czy nie, i jest to opinia nie moja, ale ogromnego grona kibicowskiej Polski.

Co do Cacka, tematu mi się nie chce zaczynać, więc skwituje to jednym prostym zdaniem, gościu który jest fanem waszej kosy Legii, ruchał was w d*** przez dobre kilka lat, po czym postanowiliście się obrazić (ale tylko w połowie, bo nie potrafiliście nawet zdecydować czy robić protest czy nie, i połowa z was dymała na mecze, połowa stała pod stadionem i protestowała), i ten sam gościu wciąż jest właścicielem Widzewa (tego prawdziwego), tak więc nie wiem czy jest sens dyskutować w tym temacie :)
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
Wasteland

Post autor: Wasteland »

Coraz lepsze kwiatki na tym forum Jeszcze kilka wpisów i okaże się że bazarowcy to też czołówka wyjazdowa w Polsce.
Ene due rabe

mms pisze: Wcześniej mieliśmy konfilkt z cackiem, którym się tak podniecasz i co chwila wspominasz. Jakoś Zawisza czy Legia za czasów iti też nie nastukały od c**** opraw. A wyrównany poziom to ty miałeś nie wiem z kim, od początku ultrasi Widzewa, Lecha, Legii i Wisły byli ścisłą czołówką, później dobiła do elity Korona. A cała reszta była przeciętna z wami na czele, nie licząc pojedynczych opraw różnych ekip. Zresztą nie na darmo powstała oprawa to co dla nas jest podłoga, dla was jest sufitem. Także trochę pokory :)

Wcześniej czyli kiedy ??? 6-7 lat temu ? od momentu jak przyszedł moze powiesz ze mieliscie z nim konflikt ? i stąd spadek formy u was, i od tamtej pory zadnych laurów za oprawy juz zescie jak wiesz nie zgarniali....
kogo chcesz tu sciemnić ??
pokaz te wasze mega oprawy dajmy na to z przed 5 lat z którymi byliscie w czołówce w Polsce ....

Konflikt to mieliscie po waszym spadku do 2 ligi co miało miejsce 1,5 roku temu, zresztą i tak nie prowadziliscie zadnego protestu praktycznie do końca ( bo trudno zeby mowic o protescie jak on was na stadion nie wpuszczał i przeniosl mecze do Byczyny...)
Wiec smieszne jest - ze jesli mieliscie niby z nim taki konflikt juz c*** wie jak długo, to gówno z tym robiliscie. Ale to wasza sprawa. Po raz kolejny tylko wychodzi ze jak szczury bardzo szybko sie dopasowujecie do sytuacji, zakłamujecie rzeczywistość, przeszłość, i wszystko inne byle tylko wyszło na wasze.

Od Zawiszy to spierdalaj sto metrów w bok ''człowieku honoru'' . Bo akurat TO CO DLA NICH JEST PODŁOGĄ W TEJ KWESTII - TO DLA WAS JEST SUFITEM I JAKĄS ABSTRAKCJĄ.... gdybyscie byli na miejscu Zawiszaków, to nawet jakby was osuch jebał, to dalej byscie udawali że pada deszcz, jaralibyscie sie europejskimi pucharami, pucharem Polski, i jezdzilibyscie na wyjazdy autokarami ktore by wam podstawiał i cieszylibyscie sie że macie lepsza sytuacje organizacyjna w klubie niz jest u nas i gracie w ekstraklasie....

Cacek nie musiał wam nawet tego zapewnić, wystarczy że obiecał wam ze kiedys tak bedzie, a wlasnie tak sie zachowywaliscie....

Wiec troche pokory łapciu....

Owszem nie musisz tłumaczyć tutaj jak wyglądała sytuacja u was i jak wyglądał ten wasz ''konflikt'' z wlascicielem , bo kazdy doskonale to wie i ma napewno wyrobione zdanie...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
mms

MW10 pisze:Panie info z trzeciej ręki, gwoli ścisłości to wasze czasy świetności ultraski przeminęły dobre 10 lat temu, to samo tyczy się chuliganki która padła wraz z waszym guru Jędrasem. Przeciętni, to na ten moment jesteście wy, i nie zanosi się na poprawę. Wracając do temat, ŁKS od lat zalicza się, i zaliczać będzie do czołówki ultras w Polsce, czy tego twój parchaty ryj chce czy nie, i jest to opinia nie moja, ale ogromnego grona kibicowskiej Polski.

Co do Cacka, tematu mi się nie chce zaczynać, więc skwituje to jednym prostym zdaniem, gościu który jest fanem waszej kosy Legii, ruchał was w d*** przez dobre kilka lat, po czym postanowiliście się obrazić (ale tylko w połowie, bo nie potrafiliście nawet zdecydować czy robić protest czy nie, i połowa z was dymała na mecze, połowa stała pod stadionem i protestowała), i ten sam gościu wciąż jest właścicielem Widzewa (tego prawdziwego), tak więc nie wiem czy jest sens dyskutować w tym temacie :)
Panie mityczne telefony, potęgą to wy jesteście w kiblach jak chowacie się przed nami :) ciekawe bo nigdzie nie mogę dostrzec tej informacji od kibicowskiego grona. I nie mówię tutaj o tym śmiesznym forum gdzie próbujesz błyszczeć, a wychodzisz na pajaca ;) A ruchać to cie może stary w d***, albo jak Lech Ewelinkę :)
mms

Ene due rabe pisze:Wcześniej czyli kiedy ??? 6-7 lat temu ? od momentu jak przyszedł moze powiesz ze mieliscie z nim konflikt ? i stąd spadek formy u was, i od tamtej pory zadnych laurów za oprawy juz zescie jak wiesz nie zgarniali....
kogo chcesz tu sciemnić ??
pokaz te wasze mega oprawy dajmy na to z przed 5 lat z którymi byliscie w czołówce w Polsce ....

Konflikt to mieliscie po waszym spadku do 2 ligi co miało miejsce 1,5 roku temu, zresztą i tak nie prowadziliscie zadnego protestu praktycznie do końca ( bo trudno zeby mowic o protescie jak on was na stadion nie wpuszczał i przeniosl mecze do Byczyny...)
Wiec smieszne jest - ze jesli mieliscie niby z nim taki konflikt juz c*** wie jak długo, to gówno z tym robiliscie. Ale to wasza sprawa. Po raz kolejny tylko wychodzi ze jak szczury bardzo szybko sie dopasowujecie do sytuacji, zakłamujecie rzeczywistość, przeszłość, i wszystko inne byle tylko wyszło na wasze.

Od Zawiszy to spierdalaj sto metrów w bok ''człowieku honoru'' . Bo akurat TO CO DLA NICH JEST PODŁOGĄ W TEJ KWESTII - TO DLA WAS JEST SUFITEM I JAKĄS ABSTRAKCJĄ.... gdybyscie byli na miejscu Zawiszaków, to nawet jakby was osuch jebał, to dalej byscie udawali że pada deszcz, jaralibyscie sie europejskimi pucharami, pucharem Polski, i jezdzilibyscie na wyjazdy autokarami ktore by wam podstawiał i cieszylibyscie sie że macie lepsza sytuacje organizacyjna w klubie niz jest u nas i gracie w ekstraklasie....

Cacek nie musiał wam nawet tego zapewnić, wystarczy że obiecał wam ze kiedys tak bedzie, a wlasnie tak sie zachowywaliscie....

Wiec troche pokory łapciu....

Owszem nie musisz tłumaczyć tutaj jak wyglądała sytuacja u was i jak wyglądał ten wasz ''konflikt'' z wlascicielem , bo kazdy doskonale to wie i ma napewno wyrobione zdanie...
Nie dodawaj i nie przekręcaj łachu, konflikt nie był od 1 dnia jego przyjścia. I był dużo wcześniej niż nasz spadek. Każdy wie jak wyglądał nasz konflik, bo nie jedna ekipa dopytywała się co i jak. Ale co ty możesz wiedzieć o solidarności kibicowskiej. Dlatego nie musimy się tłumaczyć tu jakimś małolatom jak ty czy mw, którzy chcą zabłysnąć.

Niestety ale osuch j**** na ten moment ostro Zawiszę. Musicie się z tym pogodzić i przystosować się do sytuacji ziomków. Aaa już to zrobiliście ruchając zgodę w drugą dziurę, i przybijając układzik z Lechem :)

A cacek jaki był taki był ale doprowadził do budowy stadionu. A wy i wasi rządzący, nie dość że zniszczyliście swój klub to jeszcze zostaliście wyruchani perfidnie w odbyt i zostawieni z jedną trybunką :)
MW10

Post autor: MW10 »

mms pisze:
MW10 pisze:Panie info z trzeciej ręki, gwoli ścisłości to wasze czasy świetności ultraski przeminęły dobre 10 lat temu, to samo tyczy się chuliganki która padła wraz z waszym guru Jędrasem. Przeciętni, to na ten moment jesteście wy, i nie zanosi się na poprawę. Wracając do temat, ŁKS od lat zalicza się, i zaliczać będzie do czołówki ultras w Polsce, czy tego twój parchaty ryj chce czy nie, i jest to opinia nie moja, ale ogromnego grona kibicowskiej Polski.

Panie mityczne telefony, potęgą to wy jesteście w kiblach jak chowacie się przed nami :) ciekawe bo nigdzie nie mogę dostrzec tej informacji od kibicowskiego grona. I nie mówię tutaj o tym śmiesznym forum gdzie próbujesz błyszczeć, a wychodzisz na pajaca ;) A ruchać to cie może stary w d***, albo jak Lech Ewelinkę :)
Widać temat ruchania bardzo cię poddenerwował... Czy zakaz wjazdu na mecze wstydzewa dalej cię obowiązuje? Czy już ci ziomeczki wybaczyli że dałeś się zgwałcić bandzie ruskich w Madrycie? :)
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
Ene due rabe

hahaha

mms - bardzo sie ciesze, ze udało mi sie tak cie wkurwić, ze w koncu nie wytrzymałes i pokazales prawdziwe oblicze.
To jest wg ciebie rzeczowa rozmowa? Fakty i chronologia zdarzeń powiedziana tobie wprost , spowodowały jak widac znaczy wzrost cisnienia na twojej czaszce ... piszesz o ruchaniu, ale to ciebie chyba ktos mocno przeorał cwelu....

PS . Poczekajmy pare lat , zobaczymy jak bedziecie wtedy zakłamywali rzeczywistośc, jak bedziecie odwracali kota ogonem, jak bedziecie wklejać tutaj ze tak naprawde to wy walczyliscie cały czas z cackiem, że wogole we wszystkim to byliscie najlepsi i jestescie nadal itp. Jebane zakompleksione megalomany, to co tutaj wypisujecie to najlepsze świadectwo zeby poznać waszą mentalnośc....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
RaryTaS

Post autor: RaryTaS »

Ene due rabe pisze:Nie wiem czy r************* ten temat celowo czy nie ale napewno się Wam udaje ....
To ku*** zamknij p**** bo ci ostatnio ktoś kumaty od was pisał żebyś skończył się napinać bo zachowujesz się jak gimbus któremu dopiero co internet podłączyli starzy.To już nawet twoi widzą że masz problem także znowu chyba pozostaje ci założenie nowego konta.
Albo idź sobie gdzieś z krzyża spuść albo zajaraj blanta i może ciśnienie ci zejdzie.Albo lepiej idź na trening,na siłkę,pobiegać.Cokolwiek.
Ene due rabe

hahah prawda w oczy kole co ??

nie czytajcie go , nie pisz tu, nie rób tego tamtego a ten to wogole jest taki a tamten jeszcze gorszy... hahah w chuju mam co tam sobie pierdolicie.
ten temat jest totalnie rozjebany bo z wami nie da sie rozmawiać, a jak poruszacie nasz temat i odbijamy piłeczke na waszą strone to dostajecie kurwicy co bardzo dobrze tutaj widać....

Pisalem juz jak tutaj bedzie spokoj i nie bedziecie pisali o ŁKSie podmiejskie szczurki , to ja rowniez tutaj nie bede sie wpisywał elo
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
walczzawsze

Post autor: walczzawsze »

Łkaesiacy lepiej odejdźcie od komputerów i wyjdźcie trochę na ulice, bo dzis ciezko było kogoś od was znaleźć w sercu Łodzi, jedynie jakaś pijaczka z drugiego piętra na włókience coś krzykneła najebana przez okno...

a patol od podmiejskich wyzywa buhaaha

Władcy Miasta Włókniarzy Widzew Łódź!
ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS »

Zobaczymy "Władcy" ilu Was jutro będzie na trasie naszych podróży na stadion ...

To jakiś kolejny Wasz sukces bo nie rozumiem ?
walczzawsze

ŁKS1908ŁKS pisze:Zobaczymy "Władcy" ilu Was jutro będzie na trasie naszych podróży na stadion ...

tyle że my chodzimy specjalnie po waszych terenach, a to jest różnica, wy będziecie sobie chodzić po karolewie i teofilowie...

a przecież jesteśmy podmiejscy i słabi według waszej propagandy??? to jak to jest? przecież powinniście wciągnąć nas nosem:))

napisałem to tylko po to bo jest tu paru łbów, którzy opisują świat spoglądając tylko przez "okno"
hermanldz

walczzawsze pisze:Łkaesiacy lepiej odejdźcie od komputerów i wyjdźcie trochę na ulice, bo dzis ciezko było kogoś od was znaleźć w sercu Łodzi, jedynie jakaś pijaczka z drugiego piętra na włókience coś krzykneła najebana przez okno...

ty j***** pedale zapytaj lepiej koleżków spod stadionu których nie było stać na bilet jak musieli spierdalać do autobusu bo ich ktoś gonił, podobno na grabowej też jakaś grupka w czerwonych pedalskich czepkach spierdalała w kierunku sms-u (policji)..
ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS »

walczzawsze pisze:
ŁKS1908ŁKS pisze:Zobaczymy "Władcy" ilu Was jutro będzie na trasie naszych podróży na stadion ...

tyle że my chodzimy specjalnie po waszych terenach, a to jest różnica, wy będziecie sobie chodzić po karolewie i teofilowie...

a przecież jesteśmy podmiejscy i słabi według waszej propagandy??? to jak to jest? przecież powinniście wciągnąć nas nosem:))

napisałem to tylko po to bo jest tu paru łbów, którzy opisują świat spoglądając tylko przez "okno"

A jak Limanka zrobiła sobie pochód na Plac Wolności skąd był główny przemarsz na al U2 przez Stare Bałuty to już nie pamiętacie ?

Skoro prowokujesz "paru łbów" to sam kim jesteś ?
mms

Ene due rabe pisze:hahaha

mms - bardzo sie ciesze, ze udało mi sie tak cie wkurwić, ze w koncu nie wytrzymałes i pokazales prawdziwe oblicze.
To jest wg ciebie rzeczowa rozmowa? Fakty i chronologia zdarzeń powiedziana tobie wprost , spowodowały jak widac znaczy wzrost cisnienia na twojej czaszce ... piszesz o ruchaniu, ale to ciebie chyba ktos mocno przeorał cwelu....

PS . Poczekajmy pare lat , zobaczymy jak bedziecie wtedy zakłamywali rzeczywistośc, jak bedziecie odwracali kota ogonem, jak bedziecie wklejać tutaj ze tak naprawde to wy walczyliscie cały czas z cackiem, że wogole we wszystkim to byliscie najlepsi i jestescie nadal itp. Jebane zakompleksione megalomany, to co tutaj wypisujecie to najlepsze świadectwo zeby poznać waszą mentalnośc....
Przykro mi ale nie denerwujesz mnie, raczej bawisz i trochę nudzisz :) Za to u ciebie, hermana czy mw jest wręcz przeciwnie, dostajecie białej goraczki na nasze wpisy i wymyślacie bzdury. Dla przykładu dziś w kilka osób szukających wrażeń łazimy sobie po abramce i tej końcówce targowej, ale was ni widu ni słychu. Myślałem że może się pokażesz ze swoimi dziewczynami hermanową i mw :( a c**** to sobie poszukaj na galerze tam ich pełno od rudzika począwszy na paru innych skończywszy :)

Ciekawe jak Zawisza przyjmuje to, że nie dość że ich właściciel j**** jak burą sukę, to jeszcze ich zgoda wali ich w drugą dziurę puszczając się z ich kosą? Żal mi ich :(
walczzawsze

hermanldz pisze:
walczzawsze pisze:Łkaesiacy lepiej odejdźcie od komputerów i wyjdźcie trochę na ulice, bo dzis ciezko było kogoś od was znaleźć w sercu Łodzi, jedynie jakaś pijaczka z drugiego piętra na włókience coś krzykneła najebana przez okno...

ty j***** pedale zapytaj lepiej koleżków spod stadionu których nie było stać na bilet jak musieli spierdalać do autobusu bo ich ktoś gonił, podobno na grabowej też jakaś grupka w czerwonych pedalskich czepkach spierdalała w kierunku sms-u (policji)..
herman cioto widzisz różnica między nami jest taka że ty wiesz "podobno" i to nas różni,
sam to potwierdziłeś opisując że podobno ktoś uciekał na grabowej :)))

posłuchaj leszczu daj sobie spokój z wpisywaniem się tu na forum bo ośmieszasz się.

druga sprawa że ludzie którzy nie dostali się na mecz nie mieli już możliwości zakupu biletów ale ty j***** propagandzisto tworzysz już obraz ze nie mieli kasy, zaglądałeś im do kieszeni???? czy wiesz podobno???
walczzawsze

ŁKS1908ŁKS pisze:
walczzawsze pisze:

A jak Limanka zrobiła sobie pochód na Plac Wolności skąd był główny przemarsz na al U2 przez Stare Bałuty to już nie pamiętacie ?

Skoro prowokujesz "paru łbów" to sam kim jesteś ?
bo twoi wszechwiedzący koledzy twierdzą że jesteśmy podmiejscy i opisują jakby Łódź należała do Łksu, dlatego drwie z takim osłów...
Ene due rabe

mms pisze: Ciekawe jak Zawisza przyjmuje to, że nie dość że ich właściciel j**** jak burą sukę, to jeszcze ich zgoda wali ich w drugą dziurę puszczając się z ich kosą? Żal mi ich :(
Tobie c*** do tego pajacu bezczelny ,teraz żeś znalazł sobie kolejny cel na zmiane tematu i swoje żale i płacze będziesz wylewał na Zawisze ? Nie możecie nawet porównywać się do Zawiszy , nie macie prawa nawet o tym pomyśleć śmietniki bez honoru ....
W całej Europie ekipy które mają kosę z właścicielem klubu , protestują przeciwko niemu , bojkotują mecze , zlewają i dają do zrozumienia że ich zgody na takie prowadzenie klubu przez znienawidzonego działacza nie ma.

Natomiast Wy wg ciebie kosę mieliscie z cackiem już od dawna , i fakty sa take ze was jebal oficjalnie od dawna , i mówił że to on tworzy Widzew a nie jacyś kibole , i was to mogłoby wogole nie byc. A wy siedzieliscie cichutko w kącie. Ponizani i opluwani. Złego słowa na cacka nie można było powiedzieć ani tworzyć podziałów, bo owy " znienawidzony " właściciel wam obiecał stadion i ligę mistrzów. Cieszyliscie się z naszej niedoli bo mieliscie majetnego działacza , który wam obiecał gruszki na wierzbie i gwarantował jakiś tam poziom. Sami się potraktowaliscie jak sprzedajne d**** , które zniosa upokorzenia , ale w zamian oczekują wynagrodzenia... Ludzie Honoru hahahahahaha
Ockneliscie sieo dopiero , i zaczeliscie robić pozorne ruchy - w ostatnim sezonie jego panowania , jak już widzieliście że odwrotu nie ma i r********** Wasz widzewek , i podzielicie nasz los !! malo tego , do końca nie było mowy o oficjalnym bojkocie , mimo ze wszystko co robil to robil przeciwko wam , tylko mówiliscie że kto chce niech chodzi a kto nie to niech nie chodzi ...

Takie są fakty a wy tu się będziecie pruli jeszcze do Zawiszy ??
WKS jest wzorem jak to powinno wyglądać . Wybrali pewnie najtrudniejsza drogę , ale najbardziej HONOROWĄ !!
W momencie największego prosperity klubu , poszli na otwartą wojnę z właścicielem , bo ten zapomniał że z kibolami trzeba się liczyć !! Każdy może sobie wyobrazić jakby to wyglądało u was. Mógłby wam pluc w morde , zakazać wieszania flag , zakazać dopingu i powtarzać że działacie na szkodę klubu - a wy i tak nadstawialibyscie dupe i cieszylibyscie z cudownego właściciela - bo gralibyscie w europejskich pucharach...

Nabijacie się z Zawiszy , że nic nie mają z tej wojny z osuchem , bo najnormalniej w świecie tego nie rozumiecie. Sami daliście się poniżyć i byliscie traktowani jak szmata , w zamian za stadion . Jak typowe prostytutki....

Zapewne niezła beke to wszyscy wlasnie w tym momencie kręcą z Was widzewioczki ....

Wszystko co tu piszecie jest i tak wykorzystywane przeciwko wam podmiejskie ;) kiedy to w końcu zrozumiecie??

Dzisiaj o 15.30 Widzew grał mecz, spojrzcie sobie ile osób w tym czasie zamiast być na meczu albo ogarniać coś - to siedzialo w tym temacie , napierdalalo w klawiaturę i odpisywalo na wpisy tego co tu niby każdy z niego beke kręci , jest z gimnazjum i pisze same farmazony hahahah
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał »

No z ciebie żydzie taki fanatyk dlaczego cie nie ma w pyrlandii ,tylko znowu klepiesz głupoty. Nic szmaciarzu nie wiesz o naszym konflikcie z bankierem to na c*** się prujesz obrzezana fajo.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:
Ene due rabe

walczzawsze pisze:

bo twoi wszechwiedzący koledzy twierdzą że jesteśmy podmiejscy i opisują jakby Łódź należała do Łksu, dlatego drwie z takim osłów...
Jesteście podmiejscy i zawsze nimi będziecie , bo jesteście ZA WIDZEWEM .
Jesli tak Cię to mierzi , że musisz aż płakać matce w kieckę i zalic się z tego na internecie , to trzeba było być kibicem ŁKSU !

Ps.Drwisz??? Ty nie masz pojęcia co to są drwiny pajacu ...

Wasz poziom umysłowy jest tak mierny wsiurki , że az mi was żal . Jesteście mentalnie - tpowymi ograniczonymi debilami , zakompleksionymi parówami ze wsi , dla których nawet najprostsze wytłumaczenia i zależności wykraczają poza możliwości ich mózgu ...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
walczzawsze

Ene due rabe pisze:
walczzawsze pisze:

Jesli tak Cię to mierzi , że musisz aż płakać matce w kieckę i zalic się z tego na internecie , to trzeba było być kibicem ŁKSU !

Ps.Drwisz??? Ty nie masz pojęcia co to są drwiny pajacu ...

Wasz poziom umysłowy jest tak mierny wsiurki , że az mi was żal . Jesteście mentalnie - tpowymi ograniczonymi debilami , zakompleksionymi parówami ze wsi , dla których nawet najprostsze wytłumaczenia i zależności wykraczają poza możliwości ich mózgu ...
Pamiętaj k**** obrzezana kto cię zrobił/założył !!! Henryk Lubawski, Arnold Heiman i Jerzy Hirszberg, ja ci podpowiem ŻYDZI! tak więc ZAWSZE BĘDZIECIE ŻYDKAESOWSKIM ŚCIERWEM!
PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał »

Ciekawe kim ty jesteś, ja wiem setki czytających to pod forum pewnie też, niestety nie ty jak typowy głupek grunt że jesteś z siebie zadowolony, i pamiętaj zawsze będziesz Żydem.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:
Ene due rabe

Hahaha coś jeszcze ?

A Wy zawsze będziecie ŻYDZEWEM , mimo że nawet nie wiadomo kto was zrobił jebane podrzutki....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
WIDZEWSKAduma

Post autor: WIDZEWSKAduma »

Objawy:
Ene due rabe pisze:

diagnoza: (wzorowana na Twoich słowach)
twój poziom umysłowy jest tak mierny wsiurku , że az nam ciebie żal . Jesteś mentalnie - typowym ograniczonym debilem , zakompleksioną parówą , dla której debilne posty są bronią w jedynej walce jaką toczysz z RTSe,m...
Ene due rabe

No z pewnością , rzeczywistość mogłaby spowodować u Ciebie nieodwracalna depresję ...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
WIDZEWSKAduma

Post autor: WIDZEWSKAduma »

Rozmowa z nim nie ma sensu... olejcie to
Ene due rabe

Brawo w końcu do rzeczy gadasz...

Nie ma to dla was żadnego sensu ani żadnej korzyści z tego nie macie , bo wszystko co tu sami piszecie świadczy przeciwko wam ....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
dziecko armageddonu

Post autor: dziecko armageddonu »

daj spokój, nie widzisz że jesteś tu posmiewiskiem?
ku***, nie wierze że w dwóch tak ciekawych ekipach nie dzieje się nic, do tego stopnia żeby ten temat tak nisko upadł
Ene due rabe

Jesteś za Ruchem zgadlem ??
Kolejny raz to powtorze , mało mnie interesuje co o mnie sądzą jakieś internetowe nicki...

Wiem że największą beke ci którzy to czytają to mają z Widzewa , i na tym mi zależy .

Zresztą chyba żeś był zahibernowany jeśli teraz się obudziles że poziom tego tematu jest śmieszny . Sam wielokrotnie wcześniej tu pisalem żeby był on wyjebany w kosmos , ale to RTSiakom zależy żeby istniał on nadal. To ich jedyna tuba propagandowa i wszystkie próby prostowania tej rzeczywistości którą tym temacie tworzą RTSiaki - kończą się rozjebaniem go przez nich samych ....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
ODPOWIEDZ