Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
a to akurat wiem, ale chodzi mi o nasze podwórko
-
na Ślasku coś takiego chyba było, tzn miało być bo chcieli wyjebać flagi by zmusić do walki, ale wynieśli jakąs oprawe czy zdobyczną flage. Nie jestem pewny ale chyba Ruch GieKSie, chociaż głowy nie dapijany powietrzem pisze:Dokładnie, Legia mogłaby się bić ale kto powiedział że by musiała? Co innego jakby były wyniesone. A tak nawiasem mówiąc, była już taka akcja że ktoś wyniósł flagi i zaproponował walke? Coś mi świta ale nie pamiętam
-
Tyle, że co innego gdy flagi są zabrane z magazynu czy wykrojone w sposób taki, że np. Rosjanie mieli pretensje że to nie w ich zwyczaju, a co innego, gdy flagi są skrojone w sposób w 100% honorowy, a ekipa skrojona chce się bić o... flagi honorowo skrojone. Najłatwiej napisać "Legia cykory", ale z jakiej paki Legia ma się tłuc o coś, co zrobiła honorowo i zgodnie z "polskimi, kibolskimi stanrardami"? ;)Bełchatów jak skroił flagę Yaroslawka czy jakoś tak. Ruskie uznały że niehonorowo więc doszło do walki którą wygrali
exitus acta probat.
-
może nie, że trapi mnie to od dawna, ale z pewnych powodów potrzebuję fotek z meczu Lechia_Zawisza 97 rok wynik 1:2.
wszystkim Dobrym Ludziom, którzy mi w tym pomogą, z góry dziękuję! pzdr
wszystkim Dobrym Ludziom, którzy mi w tym pomogą, z góry dziękuję! pzdr
-
Ile jest grup Ultras na Lechu? bo z tego co widziałem to jest kilka flag Ultras?
-
Są dwie: Ultras Lech 01 i e-Lech 02
-
Ale nikt tu nie napisał,że Legia musiała się o nie bić.A kacapy nie sobie wywieszają co chcą,nikt z Legii chyba nie przejął się tym ich transem.Lari pisze:Tyle, że co innego gdy flagi są zabrane z magazynu czy wykrojone w sposób taki, że np. Rosjanie mieli pretensje że to nie w ich zwyczaju, a co innego, gdy flagi są skrojone w sposób w 100% honorowy, a ekipa skrojona chce się bić o... flagi honorowo skrojone. Najłatwiej napisać "Legia cykory", ale z jakiej paki Legia ma się tłuc o coś, co zrobiła honorowo i zgodnie z "polskimi, kibolskimi stanrardami"? ;)Bełchatów jak skroił flagę Yaroslawka czy jakoś tak. Ruskie uznały że niehonorowo więc doszło do walki którą wygrali
-
pytanie do Arkowców:
chce się wybrać na Wasz mecz z Gieksą. Czy kartę można wyrobić w dniu meczu? Na stadionie? Długo to trwa? Dzięki z góry za cynk
chce się wybrać na Wasz mecz z Gieksą. Czy kartę można wyrobić w dniu meczu? Na stadionie? Długo to trwa? Dzięki z góry za cynk
biały honor, biała duma, biały miś, biały nos
gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką
gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką
-
Po pierwsze układ dotyczy pewnej grupy ludzi, wiadomo. A po drugie z szacunku dla ludzi Górnika z Łęcznej. To nie jest tak, że Górnik jest niemile widziany w Lublinie czy coś tylko chodzi o to, żeby każdy klub grał tam gdzie jego siedziba a nie żeby lubelska Arena miałaby mieć wydarzenie i kase z biletów. Tu nie ma żadnego drugiego dna, pozdro.SzachownicaZdarzen pisze:http://www.motorlublin.com/nie-dla-gorn ... #more-3266 Czemu Motor tak prostetuje, przecież mają układ z Górnikiem Łęczna ?
-
o ku***, Jaga płacze transem na sektorze kacapów, dno dna
-
haha św Mikołaj albo dziadek mróz wywiesił, broń się głupio dalej i idź w zaparte, narta
-
Obiła mi się o uszy albo raczej oczy jakaś akcja Legii, że zapełniają stadion na najbliższy mecz z okazji 100-lecia klubu. O ile mi wiadomo, rok założenia L to 1916, więc troszkę mi się to nie kalkuluje, mógłby ktoś wyjaśnić o co chodzi?
-
masz na poprzedniej stronieAgent Orange pisze:O Jaki transparent chodzi?19SZ27 pisze:Dno dna to Twoja wypowiedź. Nie my wywiesiliśmy ten trans i nie mamy nic wspólnego z jego wywieszeniem więc zamknij mordę.spacerowicz pisze:o ku***, Jaga płacze transem na sektorze kacapów, dno dna
-
Może nie do końca "kibicowskie" pytanie, ale myślę, że tu najprędzej otrzymam na nie odpowiedź.
Prośba do kogoś z Polonii Bytom o pomoc w ustaleniu sezonu, z którego pochodzi poniższy bilet. Z góry dzięki!

Prośba do kogoś z Polonii Bytom o pomoc w ustaleniu sezonu, z którego pochodzi poniższy bilet. Z góry dzięki!

-
Nie wiem czy było. Czy zdarzył się przypadek kiedy kibice zarzucają - "gola gola, strzelcie kur... gola" i wtedy ich drużyna traci bramkę?
Trapi mnie od dawna i ciekawi reakcja zarzucających ;)
-
Zawsze mi się podobała riposta: "Zaraz strzelimy, wy ku*wy zaraz strzelimy". Takie gole się zdarzały i myśle, że sporo razy patrząc na to jak popularna jest ta przyśpiewka ale ciężko podać konkretny przykład meczu. Kojarzę takie sytuacje z przeszłości i tyle a reakcje są różne bo i ludzie są różni.z_lasu pisze:Nie wiem czy było. Czy zdarzył się przypadek kiedy kibice zarzucają - "gola gola, strzelcie kur... gola" i wtedy ich drużyna traci bramkę?
-
100 lecie przypada w roku 2016 czyli w tym w którym kończy się tegoroczny sezon. To akcja plakatowa która ma przyciągnąć więcej osób na stadion.Trzęsacz pisze:Obiła mi się o uszy albo raczej oczy jakaś akcja Legii, że zapełniają stadion na najbliższy mecz z okazji 100-lecia klubu. O ile mi wiadomo, rok założenia L to 1916, więc troszkę mi się to nie kalkuluje, mógłby ktoś wyjaśnić o co chodzi?
Ja mam pytanie odnośnie Krakowa. Czy gadżety Wisła Sharks, Anty Wisła, Jude Gang są przeznaczone tylko dla h ?
Czy fc, grupy, "zwykli kibice" mogą je bez problemu kupić?
-
Koszulki i gadżety z "rekinami" są ogólnodostępne w sprzedaży, mówie tu o samym logo rekina/rekinów bez nazwy grupy na gadżetach jak "Wisła Sharks" czy "WSH" bo z nazwą grupy nigdy nic nie było w ogólnodostępnej sprzedaży. Jak coś pokręciłem to niech mnie ktoś poprawi.Stadionowy pisze:100 lecie przypada w roku 2016 czyli w tym w którym kończy się tegoroczny sezon. To akcja plakatowa która ma przyciągnąć więcej osób na stadion.Trzęsacz pisze:Obiła mi się o uszy albo raczej oczy jakaś akcja Legii, że zapełniają stadion na najbliższy mecz z okazji 100-lecia klubu. O ile mi wiadomo, rok założenia L to 1916, więc troszkę mi się to nie kalkuluje, mógłby ktoś wyjaśnić o co chodzi?
Ja mam pytanie odnośnie Krakowa. Czy gadżety Wisła Sharks, Anty Wisła, Jude Gang są przeznaczone tylko dla h ?
Czy fc, grupy, "zwykli kibice" mogą je bez problemu kupić?
-
To nie żadna nasza rodzima blacha H tylko z tego co pamietam zaczelo sie od logo firmy odzieżowej Hooligan Sportswear, zapożyczono sobie do przedstawiania gdzieniegdzie określonej profesji kibicowania, symbolika znana ogólnie w Europie. W sumie zachowując wszelkie granice porównania to trochę tak jakby sobie dziabać lub szyć na fladze logo adidasa. Podobnie z bad boyem.ponadwami pisze:Pany ostatnio oglądając jakieś zdjęcia na tifo natrafiłem na zagraniczną ekipę, która miała flagę z naszą rodzimą blachą H, i tak się w sumie zacząłem zastanawiać kto pierwszy zaczął jej używać w Europie, byliśmy pionierami czy tylko zapożyczyliśmy skądś, mam na myśli ten konkretny wzór, który przewija się na większości tatuaży i flag?
Kriss Mart pisze:żeby zrobić więcej mąkiaha pisze:Do Chojniczanki Chojnice.
Czemu macie dwa młyny u siebie na stadionie?
-
Drodzy kumaci z k.net, mam do was pytanie.
Chodzi o "Kto nie skacze xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx". Z tego co się orientuję, to większość śpiewa na końcu "HEJ! HEJ!", aczkolwiek spotkałem się też z "HOP! HOP! HOP!". Druga wersja przez wielu jest uważana za "zjebaną". Co o tym sądzicie? Która prawidłowa/lepsza?
Chodzi o "Kto nie skacze xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx". Z tego co się orientuję, to większość śpiewa na końcu "HEJ! HEJ!", aczkolwiek spotkałem się też z "HOP! HOP! HOP!". Druga wersja przez wielu jest uważana za "zjebaną". Co o tym sądzicie? Która prawidłowa/lepsza?
-
"hyc, hyc" zdecydowanie najlepsza z tych trzech
Powróci stare prawo - Narodowy Socjalizm odrodzi się...
-
Zdecydowanie najbardziej kumata i chuliganska wersja to "Hop, siup, siup"
Kriss Mart pisze:żeby zrobić więcej mąkiaha pisze:Do Chojniczanki Chojnice.
Czemu macie dwa młyny u siebie na stadionie?
-
ja p******* niedługo tu padną pytania czy chuligan ma zakładać czarne skarpetki czy białe mogą być, ogarnijcie sie
-
piszą tu, że to za odmowę walki o flagi Jagiellonii z ekipą z Białegostoku.
;)Ale nikt tu nie napisał,że Legia musiała się o nie bić.A kacapy nie sobie wywieszają co chcą,nikt z Legii chyba nie przejął się tym ich transem.
exitus acta probat.
-
A mnie trapi jedna rzecz czy w Polsce oprócz Łodzi są miasta w których kluby mają tą samą kolorystykę barw ?
Łódź
ŁKS: Biel-Czerwień-Biel
Widzew: Czerwień-Biel-Czerwień
Łódź
-
PrzemyślKamilzon pisze:A mnie trapi jedna rzecz czy w Polsce oprócz Łodzi są miasta w których kluby mają tą samą kolorystykę barw ?
Łódź
Polonia: Biało-Czerwono-Niebieskie
Czuwaj: Biało-żółto-czerwone
Może nie jest w takiej kolejności co Łódź ale dwa kolory się pokrywają.
Kraków
Wisła: Czerwono-Biało-Niebieskie
Cracovia: Biało-Czerwone
-
Gdzie Ty tu ku*** widzisz tą samą kolorystykę?
-
Niektórzy są daltonistami.Misiek88 pisze:Gdzie Ty tu ku*** widzisz tą samą kolorystykę?
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.
-
Bez szukania Ruda SlaskaKamilzon pisze:A mnie trapi jedna rzecz czy w Polsce oprócz Łodzi są miasta w których kluby mają tą samą kolorystykę barw ?
Łódź
Wawel Wirek i Slavia Ruda Slaska - barwy bialo niebieskie
-
Przemyśl.Murgrabia pisze:mnie trapi czy w ktoryms miyscie derbowym byla kiedys sztama pomiydzy klubami?
W Grudziądzu były różne układy między działającymi tam ekipami.
-
-
normalna kosa już wtedy była. Ale na zdrowych zasadach, jak Legia przyjeżdżała na fabryczny, to się razem stało i były tzw 24h bez kosy. Razem ramię w ramię w imię pamięci Mariusza - zajebać Legie! .Murgrabia pisze:a w Łodzi w latech 80tych chyba tez nie dochodzilo do walk pomiydzy Widzewem a ŁKS?
...a tak to kosa. Fakt że wtedy Łks sobie chodził jak bayern munsien , poobwieszani i pewni siebie.No! Ale się zaczęły dziwne miny pod blokami i w tramwajach robić z czasem ;-)
-
Minęło parę lat i z tą Legią pije się wódkę na Pietrynie i zaprasza się ją na galerke.
-
no 4 lata to szmat czasu i wymian pokoleniowych, podbeskidzie już dawno powinno przejąć biznes na mieście.
-
Pany potrzebuję takich liczb wyjazdowych:
Korony Kielce w Lubinie:
Niecieczy w Białymstoku:
Podbeskidzia w Warszawie:
Pogonii w Gdańsku:
Lechii w Wrocławiu
Nie, nie jestem policjantem uprzedzając wasze pytania i domysły. Poprostu prowadzę sobie taki jakby terminarz frekwencyjny, taki dla siebie żeby np za kilka lat spojrzec. Tak to wygląda
[link]
Korony Kielce w Lubinie:
Niecieczy w Białymstoku:
Pogonii w Gdańsku:
Lechii w Wrocławiu
Nie, nie jestem policjantem uprzedzając wasze pytania i domysły. Poprostu prowadzę sobie taki jakby terminarz frekwencyjny, taki dla siebie żeby np za kilka lat spojrzec. Tak to wygląda
[link]
-
To dzięki Kibole!
-
witam Legia ma z BKS-em oficjalna zgode? bo wydawalo mi sie ze na meczu z Wisla spiewali Stal Bielsko ale moge sie mylic z gory dzieki za odpowiedz
-
tam masz mały błąd Górnik Zabrze- Jagiellonia 20 osób z Białego... a Ty masz napisane ZEROPierre89 pisze:Pany potrzebuję takich liczb wyjazdowych:
Korony Kielce w Lubinie:
Niecieczy w Białymstoku:
Pogonii w Gdańsku:
Lechii w Wrocławiu
[link]
http://www.youtube.com/watch?v=BsUjr1qqdVw
-
Ze 2 lata temu :) Przecież chyba w 2013r skończyła się zgoda.Janusz Turysta pisze:Kiedy ostatnio Legia wspierala Juve i vice versa?
-
Takie pytanie do Hutnika Kraków, macie zgodę z Niemcami i jako jedyni w Polsce z Ukraińcami z Dynama Kijów na którego trybunach często pojawiają się banderowskie barwy, widziałem też, że macie znajomych z jawnie antypolskiego Żargilisu Wilno który gnębi ludność Polską w Wilnie oraz wspiera zakłamaną wersję historii Wilna czy też nawet Gdańska i Wrocławia a potem pewnie pierwsi dumnie chodzicie w patriotycznych ciuchach bo to w końcu trendy i tak wypada bo co by powiedzieli na stadionowych oprawcach.
Stąd pytanie, kiedy jakaś zgoda z St. Pauli? W końcu jak już trzymacie z większością mordujących nas narodów to i komunistów zabraknąć nie może.
Stąd pytanie, kiedy jakaś zgoda z St. Pauli? W końcu jak już trzymacie z większością mordujących nas narodów to i komunistów zabraknąć nie może.