Potwierdzam. Po 10 latach wspólnych kontaktów.Peoes pisze:Ich zgoda padła po derbach Budapesztu w zeszłym roku.redukcja pisze:Ferencvaros trzyma jeszcze z Bałtykiem Gdynia?
Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Bałtyk1930
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
-
Zupełnie Zielony.
bednar pisze:Wisłoka chybaredukcja pisze:Może ktoś wymienić polskie ekipy, które mają kontakty z ekipami z Węgier?
Juz pomijając że piszesz bzdury to Wisłoka ma jedynie kontakty polsko - węgierskie ale z SZEGED-em.redukcja pisze:Podsumowując:
FC Sopron - Odra Opole
Videoton - Raków
Ujpest - Pogoń Szczecin
Ferencvaros - Śląsk, Bałtyk (?)
Diosgyori VTK - GKS Bełchatów, Wisła Sandomierz
Gyor - Wisłoka
Kogoś pominąłem?
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
3 pierwsze mecze jako gospodarz LKS Nieciecza zagra w Mielcu... ktos moze juz cos wie czy pozwola gosciom wchodzic?
jak wynikało z ostatniego sms z Mielca, słabo to wygląda. Niby mają czas do 7 sierpnia ale.. za organizację imprez jakimi będą te trzy mecze na Stali, bierze się właśnie klub z Mielca ( Nieciecza ma się nie mieszać ). Czekają na opinię psów ale ta wstępnie już jest zaopiniowana, że chcą mieć spokój czyli bez udziału gości.
Pytanie bylo kontakty nie o oficjalna zgode.Kontakty nie przez internet a normalne wizyty na meczach i i przy i innych okazjach etc.Skoro jako kibic Górnika nie masz o tym pojecia to widocznie tak ma byc a ja nie bede Cie uswiadamiac.Pozdr.Bartek_KSG pisze:Z kim z Węgier trzyma Górnik? Z Ujpestem mieliśmy tylko sparing i nic więcej. A że ciśnień nie było to jakieś tam osoby powymieniały się kontaktami.cobytu pisze:Ujpest jeszcze Górnik Zabrze i Legia Warszawa.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 
Co śpiewa Zagłębie Sosnowiec w piosence Jesteśmy/jezdzimy (?) Wszędzie tam ,gdzie..? I co to oznacza,skąd się wzięło ?
ruch hks skad ty mozesz wiedziec kto sie z kogo smieje ? chlopaki z Radomska to nie zadni konfidenci, ale przeciez wy wiecie lepiej, dla nas koniec tematu,
Jesteśmy zawsze tam, gdzie oni bedą grać, aeeeaoooo Zagłebie gol"KOMAR. pisze:Co śpiewa Zagłębie Sosnowiec w piosence Jesteśmy/jezdzimy (?) Wszędzie tam ,gdzie..? I co to oznacza,skąd się wzięło ?
DWA KLUBY-DWA MIASTA-JEDNA PRZYJAŹŃ
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC & BKS BIELSKO
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC & BKS BIELSKO
Czy w dniu meczu w Sosnowcu można wyrobić kartę kibica?
-
Zaagłębiak
Gdzieś kiedyś obiło mi się o uszy, że jest jakiś stadion, którego jedna trybuna terytorialnie jest w innym mieście. Prawda czy ściema?
-
SuwalskieWigry
Czy przypadkiem nie chodzi(lub chodziło) o stadion GKSu Katowice??katerina pisze:Gdzieś kiedyś obiło mi się o uszy, że jest jakiś stadion, którego jedna trybuna terytorialnie jest w innym mieście. Prawda czy ściema?
Ogólnie to stadion GKS Katowice, nie znajduje się administracyjnie w Katowicach.
Stadion Ludowy Zagłębia Sosnowiec leży w granicach administracyjnych Katowic. Mylę się?
Polskie Wilno, Polski Lwów. j**** żmudzinów i banderowców.
Uwolnić Maćka!!
Uwolnić Maćka!!
stadion Gieksy leży w Chorzowiekaterina pisze:Gdzieś kiedyś obiło mi się o uszy, że jest jakiś stadion, którego jedna trybuna terytorialnie jest w innym mieście. Prawda czy ściema?
-
za Ruchem !
SuwalskieWigry pisze:Czy przypadkiem nie chodzi(lub chodziło) o stadion GKSu Katowice??katerina pisze:Gdzieś kiedyś obiło mi się o uszy, że jest jakiś stadion, którego jedna trybuna terytorialnie jest w innym mieście. Prawda czy ściema?
Strickt pisze:stadion Gieksy leży w Chorzowiekaterina pisze:Gdzieś kiedyś obiło mi się o uszy, że jest jakiś stadion, którego jedna trybuna terytorialnie jest w innym mieście. Prawda czy ściema?
Tylko "Trybuna północna" znajdowała się w Chorzowie później oba miasta doszły do porozumienia i przesunięto nieco granicePluto pisze:Ogólnie to stadion GKS Katowice, nie znajduje się administracyjnie w Katowicach.
niGdy Panie komendancieKomendant Policji pisze:Kiedy ostatnio koalicja KSGKS skroila Ruch Chorzow na jakas fane?
Chyba stadion Ruchu Radzionków administracyjnie znajduję się w Bytomiu
-
19__kattowitz__20
"Już raz radni Chorzowa nie zgodzili się na sprzedaż Katowicom terenów, na których jest stadion gieksy. I do dziś zdania nie zmienili."
tekst z 30.07.15.
tekst z 30.07.15.
-
za Ruchem !
a to nowość dla mnie ale faktycznie wg tego artykułu tak jest19__kattowitz__20 pisze:"Już raz radni Chorzowa nie zgodzili się na sprzedaż Katowicom terenów, na których jest stadion gieksy. I do dziś zdania nie zmienili."
tekst z 30.07.15.
-
pijany powietrzem
trapi mnie kto i w którym roku pierwszy raz powiesił flage rywala "do góry kołami" ale tego pewnie nie da się już stwierdzić, a szkoda
Tego raczej nie da sie określic stare lata.pijany powietrzem pisze:trapi mnie kto i w którym roku pierwszy raz powiesił flage rywala "do góry kołami" ale tego pewnie nie da się już stwierdzić, a szkoda
-
obiektywnyFAN
Które ekipy z ekstraklasy mają logo H na flagach ? na pewno Śląsk, Ruch, Zagłębie ktoś jeszcze?
-
za Ruchem !
Gieksa, Górnik
co to za mecz Spartaka i dlaczego taki trans?

-
za Ruchem !
Ktoś z rosyjskim niech Ci pomożewhite88 pisze:co to za mecz Spartaka i dlaczego taki trans?
http://fanstyle.ru/worldultras/22446-10 ... a-sovetov/Сегодня Спартак попрощался с Лужниками. На трибуне — баннер с изображением Лужников, пиро — и баннер «Легия — ебанные ссыкуны» от Union, за отказ легионеров драться с Белостоком за баннеры, которые те отжали у Ягеллонии.
piszą tu, że to za odmowę walki o flagi Jagiellonii z ekipą z Białegostoku.za Ruchem ! pisze:Ktoś z rosyjskim niech Ci pomożewhite88 pisze:co to za mecz Spartaka i dlaczego taki trans?
http://fanstyle.ru/worldultras/22446-10 ... a-sovetov/Сегодня Спартак попрощался с Лужниками. На трибуне — баннер с изображением Лужников, пиро — и баннер «Легия — ебанные ссыкуны» от Union, за отказ легионеров драться с Белостоком за баннеры, которые те отжали у Ягеллонии.
Pielgrzym pisze:Przewodzi bandzie Michał. Miły chłopak bez nałogów, absolwent zasadniczej szkoły zawodowej. Jego prawa ręka to Marek. Niestety obecny jest u niego problem z alkoholem, od zeszłego roku bezrobotny. Do powiedzenia w ekipie ma też dużo niejaki Jacek. Krępy blondyn, na którego chłopaki zawsze mogą liczyć. Od kiedy kupił jednak Play Station to rzadziej widziany w młynie.ulicznapsychologia pisze:Mógłby mi ktoś opisać ekipę OSTROVII OSTRÓW WIELKOPOLSKI ?
prawda to czy wymysl ruskich cip?michal86 pisze:piszą tu, że to za odmowę walki o flagi Jagiellonii z ekipą z Białegostoku.za Ruchem ! pisze:Ktoś z rosyjskim niech Ci pomożewhite88 pisze:co to za mecz Spartaka i dlaczego taki trans?
Prawda,przecież Jaga proponowała Legii walkę o te flagi ale Legia się nie zgodziła na takie coś.
Pany ostatnio oglądając jakieś zdjęcia na tifo natrafiłem na zagraniczną ekipę, która miała flagę z naszą rodzimą blachą H, i tak się w sumie zacząłem zastanawiać kto pierwszy zaczął jej używać w Europie, byliśmy pionierami czy tylko zapożyczyliśmy skądś, mam na myśli ten konkretny wzór, który przewija się na większości tatuaży i flag?
to niewiedzialem czyli Legia sie obsrala przed walka bande na bande z Jaga?:oBankier pisze:Prawda,przecież Jaga proponowała Legii walkę o te flagi ale Legia się nie zgodziła na takie coś.
Chyba sobie żartujecie, Legia kroi flagi Jagiellonii w honorowy sposób, a potem ma się znów bić o te same flagi? Gdzie tu sens, gdzie logika? :D
exitus acta probat.
-
pijany powietrzem
Dokładnie, Legia mogłaby się bić ale kto powiedział że by musiała? Co innego jakby były wyniesone. A tak nawiasem mówiąc, była już taka akcja że ktoś wyniósł flagi i zaproponował walke? Coś mi świta ale nie pamiętam
-
SzachownicaZdarzen
http://www.motorlublin.com/nie-dla-gorn ... #more-3266 Czemu Motor tak prostetuje, przecież mają układ z Górnikiem Łęczna ?
Bełchatów jak skroił flagę Yaroslawka czy jakoś tak. Ruskie uznały że niehonorowo więc doszło do walki którą wygralipijany powietrzem pisze:Dokładnie, Legia mogłaby się bić ale kto powiedział że by musiała? Co innego jakby były wyniesone. A tak nawiasem mówiąc, była już taka akcja że ktoś wyniósł flagi i zaproponował walke? Coś mi świta ale nie pamiętam
-
pijany powietrzem
a to akurat wiem, ale chodzi mi o nasze podwórko
-
nowonarodzony
na Ślasku coś takiego chyba było, tzn miało być bo chcieli wyjebać flagi by zmusić do walki, ale wynieśli jakąs oprawe czy zdobyczną flage. Nie jestem pewny ale chyba Ruch GieKSie, chociaż głowy nie dapijany powietrzem pisze:Dokładnie, Legia mogłaby się bić ale kto powiedział że by musiała? Co innego jakby były wyniesone. A tak nawiasem mówiąc, była już taka akcja że ktoś wyniósł flagi i zaproponował walke? Coś mi świta ale nie pamiętam
Tyle, że co innego gdy flagi są zabrane z magazynu czy wykrojone w sposób taki, że np. Rosjanie mieli pretensje że to nie w ich zwyczaju, a co innego, gdy flagi są skrojone w sposób w 100% honorowy, a ekipa skrojona chce się bić o... flagi honorowo skrojone. Najłatwiej napisać "Legia cykory", ale z jakiej paki Legia ma się tłuc o coś, co zrobiła honorowo i zgodnie z "polskimi, kibolskimi stanrardami"? ;)Bełchatów jak skroił flagę Yaroslawka czy jakoś tak. Ruskie uznały że niehonorowo więc doszło do walki którą wygrali
exitus acta probat.
może nie, że trapi mnie to od dawna, ale z pewnych powodów potrzebuję fotek z meczu Lechia_Zawisza 97 rok wynik 1:2.
wszystkim Dobrym Ludziom, którzy mi w tym pomogą, z góry dziękuję! pzdr
wszystkim Dobrym Ludziom, którzy mi w tym pomogą, z góry dziękuję! pzdr