Pytanie bylo kontakty nie o oficjalna zgode.Kontakty nie przez internet a normalne wizyty na meczach i i przy i innych okazjach etc.Skoro jako kibic Górnika nie masz o tym pojecia to widocznie tak ma byc a ja nie bede Cie uswiadamiac.Pozdr.Bartek_KSG pisze:Z kim z Węgier trzyma Górnik? Z Ujpestem mieliśmy tylko sparing i nic więcej. A że ciśnień nie było to jakieś tam osoby powymieniały się kontaktami.cobytu pisze:Ujpest jeszcze Górnik Zabrze i Legia Warszawa.
Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Co śpiewa Zagłębie Sosnowiec w piosence Jesteśmy/jezdzimy (?) Wszędzie tam ,gdzie..? I co to oznacza,skąd się wzięło ?
ruch hks skad ty mozesz wiedziec kto sie z kogo smieje ? chlopaki z Radomska to nie zadni konfidenci, ale przeciez wy wiecie lepiej, dla nas koniec tematu,
Jesteśmy zawsze tam, gdzie oni bedą grać, aeeeaoooo Zagłebie gol"KOMAR. pisze:Co śpiewa Zagłębie Sosnowiec w piosence Jesteśmy/jezdzimy (?) Wszędzie tam ,gdzie..? I co to oznacza,skąd się wzięło ?
Czy w dniu meczu w Sosnowcu można wyrobić kartę kibica?
-
Zaagłębiak
Gdzieś kiedyś obiło mi się o uszy, że jest jakiś stadion, którego jedna trybuna terytorialnie jest w innym mieście. Prawda czy ściema?
-
SuwalskieWigry
Czy przypadkiem nie chodzi(lub chodziło) o stadion GKSu Katowice??katerina pisze:Gdzieś kiedyś obiło mi się o uszy, że jest jakiś stadion, którego jedna trybuna terytorialnie jest w innym mieście. Prawda czy ściema?
Ogólnie to stadion GKS Katowice, nie znajduje się administracyjnie w Katowicach.
Stadion Ludowy Zagłębia Sosnowiec leży w granicach administracyjnych Katowic. Mylę się?
stadion Gieksy leży w Chorzowiekaterina pisze:Gdzieś kiedyś obiło mi się o uszy, że jest jakiś stadion, którego jedna trybuna terytorialnie jest w innym mieście. Prawda czy ściema?
-
za Ruchem !
SuwalskieWigry pisze:Czy przypadkiem nie chodzi(lub chodziło) o stadion GKSu Katowice??katerina pisze:Gdzieś kiedyś obiło mi się o uszy, że jest jakiś stadion, którego jedna trybuna terytorialnie jest w innym mieście. Prawda czy ściema?
Strickt pisze:stadion Gieksy leży w Chorzowiekaterina pisze:Gdzieś kiedyś obiło mi się o uszy, że jest jakiś stadion, którego jedna trybuna terytorialnie jest w innym mieście. Prawda czy ściema?
Tylko "Trybuna północna" znajdowała się w Chorzowie później oba miasta doszły do porozumienia i przesunięto nieco granicePluto pisze:Ogólnie to stadion GKS Katowice, nie znajduje się administracyjnie w Katowicach.
niGdy Panie komendancieKomendant Policji pisze:Kiedy ostatnio koalicja KSGKS skroila Ruch Chorzow na jakas fane?
Chyba stadion Ruchu Radzionków administracyjnie znajduję się w Bytomiu
-
19__kattowitz__20
"Już raz radni Chorzowa nie zgodzili się na sprzedaż Katowicom terenów, na których jest stadion gieksy. I do dziś zdania nie zmienili."
tekst z 30.07.15.
tekst z 30.07.15.
-
za Ruchem !
a to nowość dla mnie ale faktycznie wg tego artykułu tak jest19__kattowitz__20 pisze:"Już raz radni Chorzowa nie zgodzili się na sprzedaż Katowicom terenów, na których jest stadion gieksy. I do dziś zdania nie zmienili."
tekst z 30.07.15.
-
pijany powietrzem
trapi mnie kto i w którym roku pierwszy raz powiesił flage rywala "do góry kołami" ale tego pewnie nie da się już stwierdzić, a szkoda
Tego raczej nie da sie określic stare lata.pijany powietrzem pisze:trapi mnie kto i w którym roku pierwszy raz powiesił flage rywala "do góry kołami" ale tego pewnie nie da się już stwierdzić, a szkoda
-
obiektywnyFAN
Które ekipy z ekstraklasy mają logo H na flagach ? na pewno Śląsk, Ruch, Zagłębie ktoś jeszcze?
U nas też się znajdzie.
-
za Ruchem !
Gieksa, Górnik
co to za mecz Spartaka i dlaczego taki trans?

-
za Ruchem !
Ktoś z rosyjskim niech Ci pomożewhite88 pisze:co to za mecz Spartaka i dlaczego taki trans?
http://fanstyle.ru/worldultras/22446-10 ... a-sovetov/Сегодня Спартак попрощался с Лужниками. На трибуне — баннер с изображением Лужников, пиро — и баннер «Легия — ебанные ссыкуны» от Union, за отказ легионеров драться с Белостоком за баннеры, которые те отжали у Ягеллонии.
piszą tu, że to za odmowę walki o flagi Jagiellonii z ekipą z Białegostoku.za Ruchem ! pisze:Ktoś z rosyjskim niech Ci pomożewhite88 pisze:co to za mecz Spartaka i dlaczego taki trans?
http://fanstyle.ru/worldultras/22446-10 ... a-sovetov/Сегодня Спартак попрощался с Лужниками. На трибуне — баннер с изображением Лужников, пиро — и баннер «Легия — ебанные ссыкуны» от Union, за отказ легионеров драться с Белостоком за баннеры, которые те отжали у Ягеллонии.
prawda to czy wymysl ruskich cip?michal86 pisze:piszą tu, że to za odmowę walki o flagi Jagiellonii z ekipą z Białegostoku.za Ruchem ! pisze:Ktoś z rosyjskim niech Ci pomożewhite88 pisze:co to za mecz Spartaka i dlaczego taki trans?
Prawda,przecież Jaga proponowała Legii walkę o te flagi ale Legia się nie zgodziła na takie coś.
Pany ostatnio oglądając jakieś zdjęcia na tifo natrafiłem na zagraniczną ekipę, która miała flagę z naszą rodzimą blachą H, i tak się w sumie zacząłem zastanawiać kto pierwszy zaczął jej używać w Europie, byliśmy pionierami czy tylko zapożyczyliśmy skądś, mam na myśli ten konkretny wzór, który przewija się na większości tatuaży i flag?
to niewiedzialem czyli Legia sie obsrala przed walka bande na bande z Jaga?:oBankier pisze:Prawda,przecież Jaga proponowała Legii walkę o te flagi ale Legia się nie zgodziła na takie coś.
Chyba sobie żartujecie, Legia kroi flagi Jagiellonii w honorowy sposób, a potem ma się znów bić o te same flagi? Gdzie tu sens, gdzie logika? :D
-
pijany powietrzem
Dokładnie, Legia mogłaby się bić ale kto powiedział że by musiała? Co innego jakby były wyniesone. A tak nawiasem mówiąc, była już taka akcja że ktoś wyniósł flagi i zaproponował walke? Coś mi świta ale nie pamiętam
-
SzachownicaZdarzen
http://www.motorlublin.com/nie-dla-gorn ... #more-3266 Czemu Motor tak prostetuje, przecież mają układ z Górnikiem Łęczna ?
-
pijany powietrzem
a to akurat wiem, ale chodzi mi o nasze podwórko
może nie, że trapi mnie to od dawna, ale z pewnych powodów potrzebuję fotek z meczu Lechia_Zawisza 97 rok wynik 1:2.
wszystkim Dobrym Ludziom, którzy mi w tym pomogą, z góry dziękuję! pzdr
wszystkim Dobrym Ludziom, którzy mi w tym pomogą, z góry dziękuję! pzdr
-
obiektywnyFAN
Ile jest grup Ultras na Lechu? bo z tego co widziałem to jest kilka flag Ultras?
Są dwie: Ultras Lech 01 i e-Lech 02
pytanie do Arkowców:
chce się wybrać na Wasz mecz z Gieksą. Czy kartę można wyrobić w dniu meczu? Na stadionie? Długo to trwa? Dzięki z góry za cynk
chce się wybrać na Wasz mecz z Gieksą. Czy kartę można wyrobić w dniu meczu? Na stadionie? Długo to trwa? Dzięki z góry za cynk
-
spacerowicz
Po pierwsze układ dotyczy pewnej grupy ludzi, wiadomo. A po drugie z szacunku dla ludzi Górnika z Łęcznej. To nie jest tak, że Górnik jest niemile widziany w Lublinie czy coś tylko chodzi o to, żeby każdy klub grał tam gdzie jego siedziba a nie żeby lubelska Arena miałaby mieć wydarzenie i kase z biletów. Tu nie ma żadnego drugiego dna, pozdro.SzachownicaZdarzen pisze:http://www.motorlublin.com/nie-dla-gorn ... #more-3266 Czemu Motor tak prostetuje, przecież mają układ z Górnikiem Łęczna ?
Obiła mi się o uszy albo raczej oczy jakaś akcja Legii, że zapełniają stadion na najbliższy mecz z okazji 100-lecia klubu. O ile mi wiadomo, rok założenia L to 1916, więc troszkę mi się to nie kalkuluje, mógłby ktoś wyjaśnić o co chodzi?
Może nie do końca "kibicowskie" pytanie, ale myślę, że tu najprędzej otrzymam na nie odpowiedź.
Prośba do kogoś z Polonii Bytom o pomoc w ustaleniu sezonu, z którego pochodzi poniższy bilet. Z góry dzięki!

Prośba do kogoś z Polonii Bytom o pomoc w ustaleniu sezonu, z którego pochodzi poniższy bilet. Z góry dzięki!

Nie wiem czy było. Czy zdarzył się przypadek kiedy kibice zarzucają - "gola gola, strzelcie kur... gola" i wtedy ich drużyna traci bramkę?
Trapi mnie od dawna i ciekawi reakcja zarzucających ;)
Trapi mnie od dawna i ciekawi reakcja zarzucających ;)