Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Ujpest jeszcze Górnik Zabrze i Legia Warszawa.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Z kim z Węgier trzyma Górnik? Z Ujpestem mieliśmy tylko sparing i nic więcej. A że ciśnień nie było to jakieś tam osoby powymieniały się kontaktami.cobytu pisze:Ujpest jeszcze Górnik Zabrze i Legia Warszawa.
-
Ich zgoda padła po derbach Budapesztu w zeszłym roku.redukcja pisze:Ferencvaros trzyma jeszcze z Bałtykiem Gdynia?
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
-
Z tego co kojarze to ktos ze Slaska ich uzyl pierwszyPajonk pisze:Skad wziela sie nazwa OGNI WROCLAWSKICH?
Pierwszy raz zostaly uzyte we Wrocku? Zostaly tam wymyslone?
Poza Polska tez sie tak nazywaja?
-
Potwierdzam. Po 10 latach wspólnych kontaktów.Peoes pisze:Ich zgoda padła po derbach Budapesztu w zeszłym roku.redukcja pisze:Ferencvaros trzyma jeszcze z Bałtykiem Gdynia?
-
bednar pisze:Wisłoka chybaredukcja pisze:Może ktoś wymienić polskie ekipy, które mają kontakty z ekipami z Węgier?
Juz pomijając że piszesz bzdury to Wisłoka ma jedynie kontakty polsko - węgierskie ale z SZEGED-em.redukcja pisze:Podsumowując:
FC Sopron - Odra Opole
Videoton - Raków
Ujpest - Pogoń Szczecin
Ferencvaros - Śląsk, Bałtyk (?)
Diosgyori VTK - GKS Bełchatów, Wisła Sandomierz
Gyor - Wisłoka
Kogoś pominąłem?
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
3 pierwsze mecze jako gospodarz LKS Nieciecza zagra w Mielcu... ktos moze juz cos wie czy pozwola gosciom wchodzic?
-
jak wynikało z ostatniego sms z Mielca, słabo to wygląda. Niby mają czas do 7 sierpnia ale.. za organizację imprez jakimi będą te trzy mecze na Stali, bierze się właśnie klub z Mielca ( Nieciecza ma się nie mieszać ). Czekają na opinię psów ale ta wstępnie już jest zaopiniowana, że chcą mieć spokój czyli bez udziału gości.
-
Pytanie bylo kontakty nie o oficjalna zgode.Kontakty nie przez internet a normalne wizyty na meczach i i przy i innych okazjach etc.Skoro jako kibic Górnika nie masz o tym pojecia to widocznie tak ma byc a ja nie bede Cie uswiadamiac.Pozdr.Bartek_KSG pisze:Z kim z Węgier trzyma Górnik? Z Ujpestem mieliśmy tylko sparing i nic więcej. A że ciśnień nie było to jakieś tam osoby powymieniały się kontaktami.cobytu pisze:Ujpest jeszcze Górnik Zabrze i Legia Warszawa.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Co śpiewa Zagłębie Sosnowiec w piosence Jesteśmy/jezdzimy (?) Wszędzie tam ,gdzie..? I co to oznacza,skąd się wzięło ?
-
ruch hks skad ty mozesz wiedziec kto sie z kogo smieje ? chlopaki z Radomska to nie zadni konfidenci, ale przeciez wy wiecie lepiej, dla nas koniec tematu,
-
Jesteśmy zawsze tam, gdzie oni bedą grać, aeeeaoooo Zagłebie gol"KOMAR. pisze:Co śpiewa Zagłębie Sosnowiec w piosence Jesteśmy/jezdzimy (?) Wszędzie tam ,gdzie..? I co to oznacza,skąd się wzięło ?
DWA KLUBY-DWA MIASTA-JEDNA PRZYJAŹŃ
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC & BKS BIELSKO
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC & BKS BIELSKO
-
-
Czy w dniu meczu w Sosnowcu można wyrobić kartę kibica?
-
-
Gdzieś kiedyś obiło mi się o uszy, że jest jakiś stadion, którego jedna trybuna terytorialnie jest w innym mieście. Prawda czy ściema?
-
Czy przypadkiem nie chodzi(lub chodziło) o stadion GKSu Katowice??katerina pisze:Gdzieś kiedyś obiło mi się o uszy, że jest jakiś stadion, którego jedna trybuna terytorialnie jest w innym mieście. Prawda czy ściema?
-
Ogólnie to stadion GKS Katowice, nie znajduje się administracyjnie w Katowicach.
-
Stadion Ludowy Zagłębia Sosnowiec leży w granicach administracyjnych Katowic. Mylę się?
Polskie Wilno, Polski Lwów. j**** żmudzinów i banderowców.
Uwolnić Maćka!!
Uwolnić Maćka!!
-
stadion Gieksy leży w Chorzowiekaterina pisze:Gdzieś kiedyś obiło mi się o uszy, że jest jakiś stadion, którego jedna trybuna terytorialnie jest w innym mieście. Prawda czy ściema?
-
SuwalskieWigry pisze:Czy przypadkiem nie chodzi(lub chodziło) o stadion GKSu Katowice??katerina pisze:Gdzieś kiedyś obiło mi się o uszy, że jest jakiś stadion, którego jedna trybuna terytorialnie jest w innym mieście. Prawda czy ściema?
Strickt pisze:stadion Gieksy leży w Chorzowiekaterina pisze:Gdzieś kiedyś obiło mi się o uszy, że jest jakiś stadion, którego jedna trybuna terytorialnie jest w innym mieście. Prawda czy ściema?
Tylko "Trybuna północna" znajdowała się w Chorzowie później oba miasta doszły do porozumienia i przesunięto nieco granicePluto pisze:Ogólnie to stadion GKS Katowice, nie znajduje się administracyjnie w Katowicach.
niGdy Panie komendancieKomendant Policji pisze:Kiedy ostatnio koalicja KSGKS skroila Ruch Chorzow na jakas fane?
-
Chyba stadion Ruchu Radzionków administracyjnie znajduję się w Bytomiu
-
"Już raz radni Chorzowa nie zgodzili się na sprzedaż Katowicom terenów, na których jest stadion gieksy. I do dziś zdania nie zmienili."
tekst z 30.07.15.
tekst z 30.07.15.
-
a to nowość dla mnie ale faktycznie wg tego artykułu tak jest19__kattowitz__20 pisze:"Już raz radni Chorzowa nie zgodzili się na sprzedaż Katowicom terenów, na których jest stadion gieksy. I do dziś zdania nie zmienili."
tekst z 30.07.15.
-
trapi mnie kto i w którym roku pierwszy raz powiesił flage rywala "do góry kołami" ale tego pewnie nie da się już stwierdzić, a szkoda
-
Tego raczej nie da sie określic stare lata.pijany powietrzem pisze:trapi mnie kto i w którym roku pierwszy raz powiesił flage rywala "do góry kołami" ale tego pewnie nie da się już stwierdzić, a szkoda
-
Które ekipy z ekstraklasy mają logo H na flagach ? na pewno Śląsk, Ruch, Zagłębie ktoś jeszcze?
-
-
Gieksa, Górnik
-
co to za mecz Spartaka i dlaczego taki trans?

-
Ktoś z rosyjskim niech Ci pomożewhite88 pisze:co to za mecz Spartaka i dlaczego taki trans?
[link]Сегодня Спартак попрощался с Лужниками. На трибуне — баннер с изображением Лужников, пиро — и баннер «Легия — ебанные ссыкуны» от Union, за отказ легионеров драться с Белостоком за баннеры, которые те отжали у Ягеллонии.
-
piszą tu, że to za odmowę walki o flagi Jagiellonii z ekipą z Białegostoku.za Ruchem ! pisze:Ktoś z rosyjskim niech Ci pomożewhite88 pisze:co to za mecz Spartaka i dlaczego taki trans?
[link]Сегодня Спартак попрощался с Лужниками. На трибуне — баннер с изображением Лужников, пиро — и баннер «Легия — ебанные ссыкуны» от Union, за отказ легионеров драться с Белостоком за баннеры, которые те отжали у Ягеллонии.
Pielgrzym pisze:Przewodzi bandzie Michał. Miły chłopak bez nałogów, absolwent zasadniczej szkoły zawodowej. Jego prawa ręka to Marek. Niestety obecny jest u niego problem z alkoholem, od zeszłego roku bezrobotny. Do powiedzenia w ekipie ma też dużo niejaki Jacek. Krępy blondyn, na którego chłopaki zawsze mogą liczyć. Od kiedy kupił jednak Play Station to rzadziej widziany w młynie.ulicznapsychologia pisze:Mógłby mi ktoś opisać ekipę OSTROVII OSTRÓW WIELKOPOLSKI ?
-
prawda to czy wymysl ruskich cip?michal86 pisze:piszą tu, że to za odmowę walki o flagi Jagiellonii z ekipą z Białegostoku.za Ruchem ! pisze:Ktoś z rosyjskim niech Ci pomożewhite88 pisze:co to za mecz Spartaka i dlaczego taki trans?
-
Prawda,przecież Jaga proponowała Legii walkę o te flagi ale Legia się nie zgodziła na takie coś.
-
Pany ostatnio oglądając jakieś zdjęcia na tifo natrafiłem na zagraniczną ekipę, która miała flagę z naszą rodzimą blachą H, i tak się w sumie zacząłem zastanawiać kto pierwszy zaczął jej używać w Europie, byliśmy pionierami czy tylko zapożyczyliśmy skądś, mam na myśli ten konkretny wzór, który przewija się na większości tatuaży i flag?
-
to niewiedzialem czyli Legia sie obsrala przed walka bande na bande z Jaga?:oBankier pisze:Prawda,przecież Jaga proponowała Legii walkę o te flagi ale Legia się nie zgodziła na takie coś.
-
Chyba sobie żartujecie, Legia kroi flagi Jagiellonii w honorowy sposób, a potem ma się znów bić o te same flagi? Gdzie tu sens, gdzie logika? :D
exitus acta probat.
-
Dokładnie, Legia mogłaby się bić ale kto powiedział że by musiała? Co innego jakby były wyniesone. A tak nawiasem mówiąc, była już taka akcja że ktoś wyniósł flagi i zaproponował walke? Coś mi świta ale nie pamiętam
-
http://www.motorlublin.com/nie-dla-gorn ... #more-3266 Czemu Motor tak prostetuje, przecież mają układ z Górnikiem Łęczna ?
-
Bełchatów jak skroił flagę Yaroslawka czy jakoś tak. Ruskie uznały że niehonorowo więc doszło do walki którą wygralipijany powietrzem pisze:Dokładnie, Legia mogłaby się bić ale kto powiedział że by musiała? Co innego jakby były wyniesone. A tak nawiasem mówiąc, była już taka akcja że ktoś wyniósł flagi i zaproponował walke? Coś mi świta ale nie pamiętam