Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
internet

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: internet » 16.07.2015, 12:30

Dainty B. pisze: My stadion miastu wyszarpalismy. I nie stało by sie to bez wielu akcji i tytanicznej pracy Naszego Radnego.
Widzew wyszaprał dzieki wielu akcjom i tytanicznej pracy, ŁKS wyzebral. No ku*** czy wy nie widzicie, ze wy sie auto dissujecie jak to mlodzi teraz pisza? (Wy = napinacze internetwi z ŁKS i Widzewa)

iparts.pl
Dainty B.

Post autor: Dainty B. » 16.07.2015, 12:47

Nie wiem jak pisza młodzi bo jestem nieco z innej epoki, ale staracie sie jak zwykle zmienic fakty i zakłamac rzeczywistosc.
Cóz pamiec ludzka jest bardzo krótka. Mniej masła trzeba zatem jesc.

Przypomne tylko jaka walka była gdzie ma stanac stadion miejski. JEDEN STADION. Najczesciej wymieniany był stadion Orła, lub wasz przy U2. Padały hasełka, bo przy dworcu i do lotniska blisko. I pare innych.
Wiec jak bys to nazwał jak nie podaniem na tacy? Dopiero protesty i ze tak napisze praca u podstaw spowodowały ze stadiony beda dwa. Nie. Inaczej. Jeden stadion i jedna Opera Lesna.

Gdyby nie nasze działania, dzis cieszylibyscie sie z całego stadionu na U2. A my bylibysmy w czarnej d****.

bmjmtWŁ

Post autor: bmjmtWŁ » 16.07.2015, 12:59

Nie darze najmniejszym szacunkiem tej marnej postaci kryjącej się pod tym nickiem a u mnie uśmieszek politowania wzbudza wspomnienie jak dostaliście nie tak dawno od naszej zgodowej koalicji po głowach więc zamilcz i zajmij się opanowywaniem Miasta Morza , lechito z Gdyni
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący

internet

Post autor: internet » 16.07.2015, 15:44

Dainty B. pisze:Nie wiem jak pisza młodzi bo jestem nieco z innej epoki, ale staracie sie jak zwykle zmienic fakty i zakłamac rzeczywistosc.

Przypomne tylko jaka walka była gdzie ma stanac stadion miejski. JEDEN STADION. Najczesciej wymieniany był stadion Orła, lub wasz przy U2. Padały hasełka, bo przy dworcu i do lotniska blisko. I pare innych.
Wiec jak bys to nazwał jak nie podaniem na tacy? Dopiero protesty i ze tak napisze praca u podstaw spowodowały ze stadiony beda dwa. Nie. Inaczej. Jeden stadion i jedna Opera Lesna.

Gdyby nie nasze działania, dzis cieszylibyscie sie z całego stadionu na U2. A my bylibysmy w czarnej d****.
akurat najwiecej do powiedzenia to mial pewien polityk PO, ktoremu teraz chca zabrac pozwolenie na bron. Stadiony były walka frakcji w łodzkiej PO i tyle. Takie same działania Widzewa jak i ŁKS. ŁKS tez walczyl o stadion, ktory po plajcie Budusa mial nie byc w ogole budowany. JAk cos piszesz to badz tego pewny chlopcze. A wasze "walka" to byly argumenty ktore teraz zarzucaja napiantorzy z ŁKS w wasza strone.

Stadion budowany przez Budus to miala byc kontynuacja strategi, ktora byla wdrozona ponad dekade temu wiec co ty mi tu p********* o jakis zebraniu. Poprostu RM stwierdzila, ze tereny ŁKS najlepiej nadaja sie do zbudowania nowego, duzego stadionu bez koniecznosci wydawania grubych milionow na szykowanie infrastruktury. O stadionie na Widzewie nikt nie mowil, bo Cyc stwierdzil ze sam sobie zbuduje 30tysiecznik z wlasnych pieniedzy, o standardzie ktory pozwoli goscic final LM.

ps. w latach 90tych poszlo kilkanascie ladnych baniek na modernizacje stadionu Widzewa, a na ŁKS nie poszla zlamana zlotowka, wiec jak to nazwiesz jak nie podanie na tacy podniesienia standardu stadion (w latach 90tych nikt w Polsce nie mowil o budowie nowych). ZAchowujecie sie troche jak rozkapryszone dzieciaki. Dogrysc innym - fajnie. Dogrysc Wam (uzywajac waszych argumentow) - nie wolno, bo przeciez to Widzew.

mcmlxv

Post autor: mcmlxv » 16.07.2015, 15:48

Trochę prawdy.

My (ŁKS):
+ miasto buduje nam stadion na ówczesne czasy jeden z najnowocześniejszych (Widzewa jeszcze w Łodzi praktycznie nie ma)
+ miasto pomaga nam przy przekształceniach uwalniając nas od długów po Goszczyńskim
+ miasto buduje nam jedną trybunę
- miasto zabiera nam boiska treningowe budując na ich miejscu AA
- praktycznie żadnych środków na remont starego stadionu przez wiele lat
- miasto zabiera nam obiecane trzy boiska treningowe na U2 zamieniając je w parkingi i obiecując Minerską

Wy (Widzew)
+ miasto buduje Wam stadion
+ miasto remontuje stadion na LM
+ miasto stawia cały stadion
+ nie zabiera Wam z Waszych terenów kompletnie nic

Sprawa Stadionu Miejskiego:

Pierwsza propozycja: U2
Druga propozycja: Orzeł a U2 zaorać
Trzecia propozycja: Piłsudskiego a u nas jedna trybuna

Argumenty ówczesnych niemal wszystkich mediów: nie ma sensu stawiać stadionu dla IV ligowca
Argumenty dzisiejszych mediów: hmm....

Nie chcę się sprzeczać kto więcej dostał, ale pisanie o naszym dajdajstwie w tym kontekście to kpiny w żywe oczy. No chyba, że wychodzi się z założenia, że nam się należy z definicji i jak nie dają to walczymy, a innym się nie należy z definicji i jak dostają to żebrzą. Tylko, że to można odwracać w obydwie strony.

lukb

Post autor: lukb » 16.07.2015, 16:03

byście wyszli od tych komputerów ,pogada ładna a nie się brandzlujecie :)

Dainty B.

Post autor: Dainty B. » 16.07.2015, 17:44

internet pisze:
Dainty B. pisze:Nie wiem jak pisza młodzi bo jestem nieco z innej epoki, ale staracie sie jak zwykle zmienic fakty i zakłamac rzeczywistosc.

akurat najwiecej do powiedzenia to mial pewien polityk PO, ktoremu teraz chca zabrac pozwolenie na bron. Stadiony były walka frakcji w łodzkiej PO i tyle. Takie same działania Widzewa jak i ŁKS. ŁKS tez walczyl o stadion, ktory po plajcie Budusa mial nie byc w ogole budowany. JAk cos piszesz to badz tego pewny chlopcze. A wasze "walka" to byly argumenty ktore teraz zarzucaja napiantorzy z ŁKS w wasza strone.

Stadion budowany przez Budus to miala byc kontynuacja strategi, ktora byla wdrozona ponad dekade temu wiec co ty mi tu p********* o jakis zebraniu. Poprostu RM stwierdzila, ze tereny ŁKS najlepiej nadaja sie do zbudowania nowego, duzego stadionu bez koniecznosci wydawania grubych milionow na szykowanie infrastruktury. O stadionie na Widzewie nikt nie mowil, bo Cyc stwierdzil ze sam sobie zbuduje 30tysiecznik z wlasnych pieniedzy, o standardzie ktory pozwoli goscic final LM.

ps. w latach 90tych poszlo kilkanascie ladnych baniek na modernizacje stadionu Widzewa, a na ŁKS nie poszla zlamana zlotowka, wiec jak to nazwiesz jak nie podanie na tacy podniesienia standardu stadion (w latach 90tych nikt w Polsce nie mowil o budowie nowych). ZAchowujecie sie troche jak rozkapryszone dzieciaki. Dogrysc innym - fajnie. Dogrysc Wam (uzywajac waszych argumentow) - nie wolno, bo przeciez to Widzew.
Czyli chlopcze chcesz powiedziec ze zostaliscie przez miasto ograbieni. Biedacy!

Krzeselka na galerze pewnie od lat 90 tych nie ma? A nie sa! I kto niby je tam zamontowal? Ptaszysko? Goszczynski czy z waszych zrzutek?
Zabrali wam boiska treningowe? Ojojoj sie narobilo! A kto dostanie w zamian to :

[link]

A nowa hale na waszych terenach to kto do mialby dostac? Widzew?

A Fala? Gdzie stoi. Na wschodniej stronie miasta jest tylko rozwalajaca sie Anilana, ktora byc moze zostanie reaktywowana.
Gdzie Widzew ma trenowac? Na Lodziance, gdzie wasza pani prezydent po akcji z petycjami i innymi duperelami laskawie zgodzila sie na maly osrodek.

Klamstwo i obluda. Biedni (b)rodowici.

mcmlxv

Post autor: mcmlxv » 16.07.2015, 18:13

Zostawmy Falę, Anilanę - to ani ŁKS ani Widzew. Zostawmy halę, której nie ma i pewnie też nie będzie. Zostawmy nasze tereny, które zamieniają w parkingi. Spuszczę także kurtynę milczenia nad porównaniem położenia krzesełek na Galerze z wyremontowaniem Wam stadionu bo to nie o to tu chodzi. Ponieważ nie zrozumiałeś, więc napiszę prościej - WSZYSTKO co powstało na terenach ŁKSu i Widzewa powstało dzięki miastu i z pieniędzy miasta. To nie kibice zbudowali te stadiony, nie kibice je zaprojektowali, nie kibice postawią nowe. Wszystko mamy od miasta, i Wy i my. Dlatego pisanie o dajdajstwie i żebractwie, jeśli jest prawdziwe w stosunku do nas, to jest tak samo prawdziwe w stosunku do Was. Co najmniej tak samo prawdziwe, bo skalę włożenia pieniędzy miasta tu i tam i pozbawienia obu klubów ich terenów niech każdy oceni sobie sam.

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 16.07.2015, 18:39

przepatrzcie dokładnie temat, lament na kibice.net zaczął się po treningu Widzewa i po tym wydarzeniu mega wkurwienie ogarnęło kibiców Łks-u :)

Nie macie Łkaesiaki takiego polotu, pozostaje wam tylko ślinić się przy komputerze i napierdalać głową w klawiaturę :)

Widzew Dumą Łodzi!!!

Dainty B.

Post autor: Dainty B. » 16.07.2015, 18:58

mcmlxv pisze:Zostawmy Falę, Anilanę - to ani ŁKS ani Widzew. Zostawmy halę, której nie ma i pewnie też nie będzie. Zostawmy nasze tereny, które zamieniają w parkingi. Spuszczę także kurtynę milczenia nad porównaniem położenia krzesełek na Galerze z wyremontowaniem Wam stadionu bo to nie o to tu chodzi. Ponieważ nie zrozumiałeś, więc napiszę prościej - WSZYSTKO co powstało na terenach ŁKSu i Widzewa powstało dzięki miastu i z pieniędzy miasta. To nie kibice zbudowali te stadiony, nie kibice je zaprojektowali, nie kibice postawią nowe. Wszystko mamy od miasta, i Wy i my. Dlatego pisanie o dajdajstwie i żebractwie, jeśli jest prawdziwe w stosunku do nas, to jest tak samo prawdziwe w stosunku do Was. Co najmniej tak samo prawdziwe, bo skalę włożenia pieniędzy miasta tu i tam i pozbawienia obu klubów ich terenów niech każdy oceni sobie sam.
Oczywiście ze wszystko powstalo z pieniedzy miasta. A teraz porownaj sobie skale pieniedzy zainwestowanych we wschodnia i zachodnia strone.
I czemu mamy zostawic w związku z tm Fale i inne. Wasz osrodek JUZ sie buduje. Budowa hali ruszy lada moment pewenie.
I caly czas pozostaje otwarte pytanie : na jakich zasadach uzytkujecie Atlas Arene. Niestety. Tajemnica. Handlowa.

mcmlxv

Post autor: mcmlxv » 16.07.2015, 19:30

Chłopie, ja Ci tłumaczę, że mnie nie interesuje skala inwestycji Wschód vs Zachód, Anilana vs Fala czy Janów vs Retknia. Nie interesuje mnie, która strona miasta ma lepsze drogi, ładniejsze parki czy bogatsze domy. Rozmawiamy o ŁKSie i Widzewie i o skali inwestycji w te konkretne kluby. Podałem jak to wyglądało na przestrzeni ostatnich prawie 40 lat, od kiedy pamiętam co się działo na sportowej arenie Łodzi. Możesz to sobie oceniać jak chcesz. Problem jest inny, o czym też już zresztą pisałem - jeśli my jesteśmy dajdaje, to Wy też. Może nawet bardziej. Póki co, to ani my ani Wy nie jesteśmy wolni od łaski albo niełaski władz Łodzi.

Salceson

Post autor: Salceson » 16.07.2015, 19:51

mcmlxv pisze:(…) To nie kibice zbudowali te stadiony, nie kibice je zaprojektowali, (…)
no i tu się mylisz…

stadion RTS'u projektowali wierni Fani tego Klubu :)

forever1908young

Post autor: forever1908young » 16.07.2015, 20:40

Krzesełka na galerze postawił Ptak...Więc znowu kłamstwo.Na al.Unii nie było nic robione przez 40 lat!!!To cud że nasz stadion w tym czasie się nie zawalił...U was w tym czasie postawili nową trybune i zrobiono krzesełka na całym stadionie.Więc co ty bredzisz?
ObrazekObrazekObrazek

internet

Post autor: internet » 16.07.2015, 20:45

Dainty B. poznalbys historie miasta, poczytal o Aleksym Rzewskim i planach parku sportowego w Łodzi z 1920 wtedy bys zrozumial czemu przy Zdrowiu jest i stadion i fala i czemu nie jest to wschodnia czesc miasta (ktorej wtedy nie bylo). Taka byla strategia miasta.

kolejny kwatek walczezawsze - przyszliscie w kilkaset osob na trening i kogo to obchodzi? Dwoch napinaczy z ŁKSu to nie cały ŁKS. Mial to byc pokaz sily i jednosci, byla mobilizacja, wiec wiadomo, ze nie bylo was tam 5 czy 10. Uwierzcie Widzewiacy, ze ogarnieci ŁKSiacy maja to w d****, serio. W tym czasie byly ciekawsze zdarzenia dla białej czesci Łodzi ;)

@foreveryoung - czesc krzeselek (te czerwone na łuku) w XXI wieku bylo ze stadionu Widzewa. Im miasto zamontowalo nowe, a ŁKS dostał te od nich.

c*** tam, nie bede sie kopal z koniem, bo widze, ze z strny Rts nikt ogarniety sie nie wypowiada, tylko dzieciaki karmione bzdurami z rozowego forum. Bawcie sie sami.

forever1908young

Post autor: forever1908young » 16.07.2015, 22:16

Internet-dokladnie tylko nie uwzglednilem czegos co sluzylo nam nie wiem moze z runde bo okazalo sie ze zle zamontowali i nie przeszlło kontroli bodajże straży pożarnej.Za waskie przejscia chyba były czy coś...I zdemontowali.
ObrazekObrazekObrazek

ZielonoBialy

Post autor: ZielonoBialy » 17.07.2015, 00:35

Ktory z obecnych tutaj widzewiakow byl na meczu Legia-Widzew w 1997??PW do mnie mam temat.

leopoldznikad

Post autor: leopoldznikad » 17.07.2015, 13:32

Dainty B. pisze:Panowie z ŁKS-u, widze u was całkowita niespójnosc wypowiedzi.

......

A u nas? Za rok bedzie stadion z prawdziwego zdarzenia. Z czterema trybunami. Nie opera lesna na zdrowiu.
Jakos jestem dziwnie spokojny ze szybciej wrócimy do e-klasy. Rzecz warta zakładu 8-)

.......
Witam to mój pierwszy post na tym forum mimo ze jestem grubo po trzydziestce hehe . Od razu się określę, zdecydowanie sympatia za ŁKS - em po mojej stronie, jestem z niewielkiej miejscowości w województwie lubuskim ( Nowa Sól).

Po co ten cytat? Otóż uważam że ten aspekt może zadecydować o uzyskaniu przewagi w latach przyszłych przez Widzew w Łodzi niestety .... Nie sądzę że Ełksie za szybko dostawią resztę stadionu, myślę że kibice Łksu powinni się ogarnąć i zacząć konkretne protesty na wzór sąsiadek, ja wiem że prawdziwi mężczyźni nie płaczą ale czasem trzeba !

Pozdrawiam

kkk78

Post autor: kkk78 » 17.07.2015, 22:30

leopoldznikad pisze:
Dainty B. pisze:Panowie z ŁKS-u, widze u was całkowita niespójnosc wypowiedzi.

......

A u nas? Za rok bedzie stadion z prawdziwego zdarzenia. Z czterema trybunami. Nie opera lesna na zdrowiu.
Jakos jestem dziwnie spokojny ze szybciej wrócimy do e-klasy. Rzecz warta zakładu 8-)

.......
Witam to mój pierwszy post na tym forum mimo ze jestem grubo po trzydziestce hehe . Od razu się określę, zdecydowanie sympatia za ŁKS - em po mojej stronie, jestem z niewielkiej miejscowości w województwie lubuskim ( Nowa Sól).

Po co ten cytat? Otóż uważam że ten aspekt może zadecydować o uzyskaniu przewagi w latach przyszłych przez Widzew w Łodzi niestety .... Nie sądzę że Ełksie za szybko dostawią resztę stadionu, myślę że kibice Łksu powinni się ogarnąć i zacząć konkretne protesty na wzór sąsiadek, ja wiem że prawdziwi mężczyźni nie płaczą ale czasem trzeba !

Pozdrawiam
A ja uważam,że nie będzie zadnych uzyskiwania przewag w ciagu najbliższych lat przez Widzew,bez względu na jakiekolwiek aspekty.

cobytu

Post autor: cobytu » 17.07.2015, 23:24

Ja tez tak uważam bo każdy broni swojego i c*** :-) Miasto jest podzielone.My jestesmy w d**** Widzew w d****.Pewnie przy okazji wyjzdow Widzem troche nadrobi ale i tak nie da sie zatrzymac tredu "mała ekipa ale idziemy swoja droga" Bez LM tej mody sie nie zatrzywa.Jeden jedyny przypadek to Piotrków ale to nie do powtorzenia.Samo miasto Łodź jak i okolice podzielone na lata.Problem jest inny i bardziej poważny.Jak przyciagnac dzieciaki na mecz jak gra sie na poziomie orlika? To juz problem i nasz i Wasz.Chociaz z drugiej strony ide na mecz i te dzieci widze.Mysle jakim ku*** cudem oni tu sa? Czy sa elita w swojej szkole,klasie czy role sie od
rocily i leszcze w rurkach i zaceszce pedalskiej nadaja takiej szkole ton?
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

Dainty B.

Post autor: Dainty B. » 18.07.2015, 11:58

Dainty B. poznalbys historie miasta, poczytal o Aleksym Rzewskim i planach parku sportowego w Łodzi z 1920 wtedy bys zrozumial czemu przy Zdrowiu jest i stadion i fala i czemu nie jest to wschodnia czesc miasta (ktorej wtedy nie bylo). Taka byla strategia miasta.
Koncząć temat. Internet zdecyduj sie. Piszemy o o statnich 10-15 latach, czy wracamy do poczatku XX wieku i zaczynamy licytacje od początku? Rozmowa zaczeła sie od naszej LM, a ty chcesz uchodzic za kumatego historyka miasta i "rzucasz" Rzewskim.
Mnie chodziło o inwestycje ostatnich lat. O kontrast w zachodniej i wschodniej Łodzi. To co było budowanie przed wojna i po wojnie nijak ma sie do obecnych czasów.
Ale tak jak pisałem. Nie chce mi sie juz tego wałkowac bo nikt nikogo nie przekona. Jak zwykle.

Cobytu i kkk78 macie absolutna racje. W Łodzi i okolicach nie ma szans na jakies wieksze zmiany. Jesli juz to na minus. Bo młodzi coraz mniej interesuja sie piłka...

1925

Post autor: 1925 » 18.07.2015, 13:56

Racja ... młodzi coraz mniej interesuja sie piłką ale niech ktos wytłumaczy czemu w tym mieście najwiecej młodziezy widać na mecach speedway motorynek skrzydlewskiego ? Jakis nowy trend ku*** nastał .......... nie jestem w stanie tego ogarnąć
:arrow:

stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg » 18.07.2015, 14:18

1925 pisze:Racja ... młodzi coraz mniej interesuja sie piłką ale niech ktos wytłumaczy czemu w tym mieście najwiecej młodziezy widać na mecach speedway motorynek skrzydlewskiego ? Jakis nowy trend ku*** nastał .......... nie jestem w stanie tego ogarnąć
Pewnie taki małolat woli dostać w ryj szprycą żużla na łuku niż za Widzew czy ŁKS na osiedlu.
Charakterna młodzież wybierze piłkę a pizdy w rurkach wolą spedwey
:twisted:

DK08

Post autor: DK08 » 18.07.2015, 14:42

Nie przesadzajcie z tym żużlem, bo byłem kilka razy, i jakiejś ogromnej ilości małolatów to tam nie ma. Większość to emeryci, jakieś rodziny z dzieciakami, i tak jak pisaliście głównie pedały w rurkach, lansujących się na fb/twitterach i innych gównach, robiąc sobie fotki pomiędzy wyścigami. W Łodzi większość młodych wybiera ŁKS albo Widzew, ale nie wygląda to tak jak kiedyś że "jestem za ŁKS/Widzewem, więc idę na mecz", tylko "jestem bo wszyscy znajomi są, a na mecz chodzę raz na rok, albo wcale".

TenZeWschodu

Post autor: TenZeWschodu » 21.07.2015, 19:24

Jak wygląda sytuacja w Pajęcznie?

GavriloP

Post autor: GavriloP » 21.07.2015, 21:31

28% bezrobocia

Stanisław_Anioł

Post autor: Stanisław_Anioł » 21.07.2015, 21:44

Ciekawe,bo Żydzi mieli zawsze smykałkę do handlu.

Luki_1948

Post autor: Luki_1948 » 21.07.2015, 21:49

TenZeWschodu pisze:Jak wygląda sytuacja w Pajęcznie?
Młode chłopaki chodzą na Zawisze Pajęczno, ale czy jeżdżą na Widzew tak jak starsi to nie mam pojęcia.

tenztych1

Post autor: tenztych1 » 22.07.2015, 20:55

Dzień jak co dzień...Niszczone grafitti na terenach ŁKS to i wiele innych w środku dnia

[link]
[link]
[link]

polny kwiat

Post autor: polny kwiat » 22.07.2015, 23:28

Podobno po wielu latach walki kibice z Radomska wywalczyli człon RKS bo do tej pory chyba był Mechanik.
Pytanie do kogoś z RKSu czy teraz bedzie RKS Radomsko czy RKS Mechanik Radomsko.

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 23.07.2015, 11:52

zadymiło się na sparingu :)

Obrazek

Łowca

Post autor: Łowca » 23.07.2015, 11:54

polny kwiat pisze:Podobno po wielu latach walki kibice z Radomska wywalczyli człon RKS bo do tej pory chyba był Mechanik.
Pytanie do kogoś z RKSu czy teraz bedzie RKS Radomsko czy RKS Mechanik Radomsko.
niestety RKS mechanik Radomsko ale chociaż tyle

1908divide

Post autor: 1908divide » 23.07.2015, 14:08

Wasz "Widzewek" i "Bałuty" na Wojska przestrzelone już od kilku dni i jakoś nikt tym się nie chwali. Chyba się nudzisz...
tenztych1 pisze:Dzień jak co dzień...Niszczone grafitti na terenach ŁKS to i wiele innych w środku dnia

[link]
[link]
[link]

ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS » 23.07.2015, 21:54

tenztych1 pisze:Dzień jak co dzień...Niszczone grafitti na terenach ŁKS to i wiele innych w środku dnia

[link]
[link]
[link]

Dzień jak co dzień...
[link]

pato1908gang

Post autor: pato1908gang » 24.07.2015, 11:27

[link]
[link]
[link]

hahah szczyt propagandy, faktycznie wiele wiele innych kseRUCHY. W ostatnich dniach chyba troche wiecej mieliscie rozjebane , i macie do tej pory wiec o c*** cie chodzi? po waszych wyczynach to nic juz nie zostało następnego dnia a wrecz jak zawsze pracki sa w lepszym stanie niż jak je ruszyliscie.

[link]

[link]

nigdy nie zblizycie sie do naszego poziomu ile byscie nie jezdzili , ile byscie nie kserowali i taaaaaaak dalej

I mam pytanie teraz juz nagrywanie filmikow to nie hipsterstwo i wogole wszystko co najgorsze?
Nie podejmuje juz kwestii jakosci tego co robicie i w jaki sposob, bo do niedoscignionego wzoru WRW jeszcze wam brakuje lat swietlnych, ale nie wstyd ? jeszcze rok, dwa temu pierdolicie smuty i robicie z nas hipsterów i pozerów, bo wasz poziom był tak zenujacy ze nagrywac sie tego nie dało. a teraz robicie to samo i se walicie konia jaki to wielki widzewek nie jest super hahah kpina ku*** , WYJEMY Z WAS CAŁY CZAS !

wid08

Post autor: wid08 » 24.07.2015, 12:40

[link]
[link]
[link]
chyba ten widzewioczek z jakiegoś paradyża , albo opoczna bo rzeczywiście dzień jak codzień , zajebaliście nam 2 grafy , tracąc przy tym kilkanaście swoich (w ten sam dzień) ,ale nikt na k.net by o tym nawet nie wspomniał, gdyby nie ty....
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie

bmjmtWŁ

Post autor: bmjmtWŁ » 24.07.2015, 14:09

stulcie mordy rodowici z uniejowa bo na waszym bastionie w tej części śródmieścia od miesiąca prace zajebane ale skejty z wrw zalatane to nie ma komu poprawić [link]
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący

pato1908gang

Post autor: pato1908gang » 24.07.2015, 14:31

ahahaha dawaj dalej łapciu ze wsi widzew, wrzucaj co tam jeszcze masz. Od razu widac ze czuly punkt zostal podrazniony. Kibice.net to obecnie jedyny bastion gdzie mozecie pokazac ze coś tam robicie, wasza glowna tuba propagandowa. Smialiscie sie ze nagrywamy filmy z graffiti w dobrym klimacie a teraz nagrywacie jak r************* olejem grafy i sie jaracie tym jak pojebani, walicie całe fotorelacje z zamalowania grafa hahah. Wrzuc moze jeszcze zdjecia jakis pozydowanych napisow zeby już zostać w wielce graficiarskim klimacie zakompleksiony wsiURku.

Swego czasu zrobiliscie vlepki czy tam grafiki wysmiewajace sie z ŁKSiakow jezdzacych i rozpierdalajacyhc wasze grafy , bo w tym aspekcie zawsze bylismy aktywni, coś tam '' sraka na sciane i całe miasto zasrane '' czy jakos tak to szlo, czemu nie zrobiliscie tych vlepek jako Widzewskich, skoro działacie tak samo ?? Czy macie we krwi juz nasmiewanie sie z wszystkiego co robimy zeby pozniej robic tak samo, to jakis wasz patent? jestescie tak zaslepieni ze tego nie widzicie, czy o co ku**wa chodzi ??

EL 1910

Post autor: EL 1910 » 24.07.2015, 15:01

Turnus się skończył to i debil powrócił :)

pato1908gang

Post autor: pato1908gang » 24.07.2015, 18:21

:))))))))))))))))

ODPOWIEDZ