Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Dainty B.

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Dainty B. »

Dainty B. poznalbys historie miasta, poczytal o Aleksym Rzewskim i planach parku sportowego w Łodzi z 1920 wtedy bys zrozumial czemu przy Zdrowiu jest i stadion i fala i czemu nie jest to wschodnia czesc miasta (ktorej wtedy nie bylo). Taka byla strategia miasta.
Koncząć temat. Internet zdecyduj sie. Piszemy o o statnich 10-15 latach, czy wracamy do poczatku XX wieku i zaczynamy licytacje od początku? Rozmowa zaczeła sie od naszej LM, a ty chcesz uchodzic za kumatego historyka miasta i "rzucasz" Rzewskim.
Mnie chodziło o inwestycje ostatnich lat. O kontrast w zachodniej i wschodniej Łodzi. To co było budowanie przed wojna i po wojnie nijak ma sie do obecnych czasów.
Ale tak jak pisałem. Nie chce mi sie juz tego wałkowac bo nikt nikogo nie przekona. Jak zwykle.

Cobytu i kkk78 macie absolutna racje. W Łodzi i okolicach nie ma szans na jakies wieksze zmiany. Jesli juz to na minus. Bo młodzi coraz mniej interesuja sie piłka...
iparts.pl
1925

Post autor: 1925 »

Racja ... młodzi coraz mniej interesuja sie piłką ale niech ktos wytłumaczy czemu w tym mieście najwiecej młodziezy widać na mecach speedway motorynek skrzydlewskiego ? Jakis nowy trend ku*** nastał .......... nie jestem w stanie tego ogarnąć
TenZeWschodu

Post autor: TenZeWschodu »

Jak wygląda sytuacja w Pajęcznie?
GavriloP

Post autor: GavriloP »

28% bezrobocia
Luki_1948

Post autor: Luki_1948 »

TenZeWschodu pisze:Jak wygląda sytuacja w Pajęcznie?
Młode chłopaki chodzą na Zawisze Pajęczno, ale czy jeżdżą na Widzew tak jak starsi to nie mam pojęcia.
tenztych1

Post autor: tenztych1 »

Dzień jak co dzień...Niszczone grafitti na terenach ŁKS to i wiele innych w środku dnia

http://i57.tinypic.com/2ldahat.jpg
http://i57.tinypic.com/mww7dw.jpg
http://i62.tinypic.com/103hr29.jpg
polny kwiat

Post autor: polny kwiat »

Podobno po wielu latach walki kibice z Radomska wywalczyli człon RKS bo do tej pory chyba był Mechanik.
Pytanie do kogoś z RKSu czy teraz bedzie RKS Radomsko czy RKS Mechanik Radomsko.
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

Post autor: Fanatycy Widzewa »

zadymiło się na sparingu :)

Obrazek
Łowca

Post autor: Łowca »

polny kwiat pisze:Podobno po wielu latach walki kibice z Radomska wywalczyli człon RKS bo do tej pory chyba był Mechanik.
Pytanie do kogoś z RKSu czy teraz bedzie RKS Radomsko czy RKS Mechanik Radomsko.
niestety RKS mechanik Radomsko ale chociaż tyle
1908divide

Post autor: 1908divide »

Wasz "Widzewek" i "Bałuty" na Wojska przestrzelone już od kilku dni i jakoś nikt tym się nie chwali. Chyba się nudzisz...
tenztych1 pisze:Dzień jak co dzień...Niszczone grafitti na terenach ŁKS to i wiele innych w środku dnia

ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS »

tenztych1 pisze:Dzień jak co dzień...Niszczone grafitti na terenach ŁKS to i wiele innych w środku dnia

Dzień jak co dzień...
http://i62.tinypic.com/90rbqt.jpg
bmjmtWŁ

Post autor: bmjmtWŁ »

stulcie mordy rodowici z uniejowa bo na waszym bastionie w tej części śródmieścia od miesiąca prace zajebane ale skejty z wrw zalatane to nie ma komu poprawić https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... 7137_o.jpg
EL 1910

Post autor: EL 1910 »

Turnus się skończył to i debil powrócił :)
pato1908gang

Post autor: pato1908gang »

:))))))))))))))))
Adam Kaz

Post autor: Adam Kaz »

Nie wiem jak było wcześniej i nie interesuje mnie co będzie w przyszłości, ale w tej chwili akurat ŁKS ma bandę, której RTS panicznie się boi.
cobytu

Post autor: cobytu »

Adam Kaz pisze:Nie wiem jak było wcześniej i nie interesuje mnie co będzie w przyszłości, ale w tej chwili akurat ŁKS ma bandę, której RTS panicznie się boi.
Nie wiem w jakim celu to piszesz ale wiem tez ze wkladasz kij w mrowisko.Wiem tez ze masz duzo racji i wiem wiem ze przez takie wpisy osiagniesz cel i ktos w wyninku awantury internetowej napisze kilka zdan za duzo.Wiec apeluje do obu stron o cisze.

Walka o rozjebane grafy nie ma sensu bo to walka bez końca
19(H)08

Post autor: 19(H)08 »

Lukb MY tez łączymy się z Tobą w bÓlu.
cobytu

Post autor: cobytu »

Wacław pisze:
Adam Kaz pisze:Nie wiem jak było wcześniej i nie interesuja mnie co będzie w przyi złości, ale w tej chwili akurat ŁKS ma bandę, której RTS panicznie się boiz /b].

Ty tak na serio???

To ja Ci tak na serio bo lubisz wypominac ile to razy Widzew na nas polowal do czasu Piotrkowskiej i naszej przegranej.Przehranej ewidentnej! Ale nie p****** ze to byl pierwszy szereg bo siemijasz z prawda.Wiesz ile razy od tamtego czasu ŁKS polowal na Was? Nie wiesz.Spokojni jeszcze wiele przed nami.
qb.

Post autor: qb. »

cobytu pisze:
Wacław pisze:
Adam Kaz pisze:Nie wiem jak było wcześniej i nie interesuja mnie co będzie w przyi złości, ale w tej chwili akurat ŁKS ma bandę, której RTS panicznie się boiz /b].

Ty tak na serio???

To ja Ci tak na serio bo lubisz wypominac ile to razy Widzew na nas polowal do czasu Piotrkowskiej i naszej przegranej.Przehranej ewidentnej! Ale nie p****** ze to byl pierwszy szereg bo siemijasz z prawda.Wiesz ile razy od tamtego czasu ŁKS polowal na Was? Nie wiesz.Spokojni jeszcze wiele przed nami.

racja, pozostaje jeszcze wersja ze waszego pierwszego szeregu jeszcze nikt nigdy nie widział na oczy. wtedy faktycznie mozemy mijac sie z prawda
Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto »

Cobytu nie dziw się że macie przypominane zdarzenie na Pietrynie, wy non stop piszecie potok-poddębice potok-poddębice i tak ciągle , przy jakiekolwiek okazji. Wasze duże wygrane i to każdy wie ! Ale jak od nas ktoś napisze o waszej porażce to od razu jakieś dziwne zaklinanie że to nie taak ,że tam to był 2 albo 3 sort etc etc , jak wy nam spuścicie łomot to oczywiście wszystko cacy . od nas główna banda.
Jesteś jednym z nielicznych , którzy potrafią gorzką pigułę przełknąć i to jest naprawdę ok.
Ale zrób szkolenie kolegom że czasem przyznanie się do porażki to nie wstyd. Bo w końcu się depresji nabawią niektórzy.
Wielkie_Miasto

Post autor: Wielkie_Miasto »

cobytu pisze:Jedyne co jest poddane dyskusji to skład.Nie będę się wdawal w szczegoly bo to nie miejsce.
Żadnej głównej bandy ze strony ŁKS wtedy nie było, bo nasz obecny podstawowy skład w tym momencie jest zainteresowany konfrontacjami z poważnymi ekipami, a nie zajszczanymi żałosnymi resztkami widzewiaków w Łodzi. Faktyczny dla was problem, że na tym forum wiecie o 1/10 wszystkich zdarzeń z ostatnich tygodni. Niezmiernie mi przykro z tego powodu, hahaha, chyba byście się rozpłakali! No ale to teraz po dziewczęcemu pyskujcie, tylko nie przemęczcie środkowych palców i kciuków.
357.

Post autor: 357. »

haha. skończ już sie brandzlować bo wakacjeszybko miną i będziesz żałował że zmarnowałeś je na walenie konia.
Jak bedą koledzy gdzieś jechać to posprawdzajcie czy Hutnik sie w tamtą strone nie wybiera bo wam mit ekstraklasy runie.
PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał »

To sobie cipuś ulżył
asdasd

Post autor: asdasd »

Nie odpowiadajcie na jego post, bo ten 13latek teraz siedzi i wali konia, że udało mu się sprowokować napinkę.
gangolsena1908

Post autor: gangolsena1908 »

Jak tam waleczni chuligani Rtsu? udała wam się impreza w Arturówku ?
mr President08

Post autor: mr President08 »

no i po c*** w ogole poruszacie takie tematy.!!
19(H)08

Post autor: 19(H)08 »

I tak o to zapadła cisza… :) Gdzie jesteście chłopaki? Po piotrkowskiej za chwilę było tutaj 5 komentarzy,czy może dzwonicie się dopytać o co chodzi ?
glwtrcd

Post autor: glwtrcd »

Ale tu Widzew niechce sie przyznac do porazki...
Santa Marta

Post autor: Santa Marta »

może..byli honorowi i czekali jak wyjdą.?
Wielkie_Miasto

SH1910 pisze:Po 1 ŁKS nie bierze udziału w umawianych walkach od kilkunastu lat (spotkanie z Arką)
po 2 ŁKS nie dzwoni do Widzewa. A zatem skończ powtarzać po raz 20 te same farmazony w tym temacie...
1. Chyba cię pojebało - od tego czasu było kilka bardzo konkretnych umawianych spotkań plus kilka które z różnych wzgl. nie doszły do skutku.
2. Chyba cię pojebało - jak mnie trochę bardziej zdenerwujesz, podam tu na publicznym forum pewne numery telefonów, które i tak wydają się niepotrzebne ich pizdowatym właścicielom.
PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał »

Co raz ciekawszy ten temat, wstyd
Eternidad

Post autor: Eternidad »

Czyli już wszystko jasne. To Widzew dążył do starcia - 10 chłopaków rocznik 95, a ŁKS który podjechal w 30 osob sie osral i rzucal butelkami. Wszystko jasne, ktoś ma jeszcze jakieś pytania?
mr President08

Post autor: mr President08 »

idzcie najlepiej wszyscy do rozmow w toku /
przygłupy
Wielkie_Miasto

Wiem, że jest taka policyjna akcja "Stop agresji - widziałeś, poinformuj" (sprawdź sobie w necie), ale my się do niej nie przyłączamy.
SH1910

Post autor: SH1910 »

krokiet_z_grzybami pisze: ty tak serio??? chyba zatrzymałeś się na roku 2001..., choćby z kolejorzem
Przecież chodziło o umawianie sie na liczby, nie banda na bandę.
mms

Post autor: mms »

Łks już dał odpowiedź Ruchowi czy może czeka na zniżkę formy Psychofanów? :)
bradpitt

Post autor: bradpitt »

Skoro już sobie gadacie o umawianych walkach to mam takie pytanko, oczywiście bez spinki bo slyszalem rozne historie. Prawda to, ze ŁKS odmówił kiedyś walki HZL(przyjechali do Łdz na swój mecz) tłumacząc, że jest słaba pogoda i boją się o kontuzje?
mms

Post autor: mms »

Najlepiej odwrócić kota ogonem, o tym waszym mitycznym telefonie :)
Wielkie_Miasto

mms - jak ŁKS skonfrontuje się z Ruchem, to dowiesz się tego od Ruchu. Być może. Na razie siedź w kucki (przed kompem) i wtrącaj się w sprawy poważnych ekip.
ODPOWIEDZ