rosomak napisał(a):
Co Ty znow piszesz o jakims treningu, jakim naszym trenigu?. Stary przyjezdzasz do baru a tam 3 starsze osoby a reszta to mlodzi a wrecz dzieci. Akcja dla was na plus i skoncz mi tutaj mowic o naszym Honorze, Dumie, Walka bo sam nie wiesz co to jest.
kibice.net i dowiadujesz sie ze w zorach do baru chodza dzieci :D
director napisał(a):
ku*** pije ! Wasze zsrowie ! Abo nie...pierdle za szataanw pic nie bede !
kibic1 napisał(a):
pervert_gang napisał(a):
Cytuj:
http://tinypic.com/r/2h3pjfa/7
nowa dziara wczoraj robiona w Irlandi koszt to 80 euro:D
a dlaczego WISLA a nie WISŁA?
Przecież pisze że robiona w Irlandi a tam nie ma polskich znaków...
AsgAarD_xxx napisał(a):
Poza tym, co sie martwisz o Euro 2012? Do tego czasu to pewnie wszyscy bedziemy mieli zakazy stadionowe...
ZETKA napisał(a):
Rozpierdalator napisał(a):
Gdzie obejrze dzisiaj Arsenal - Barca w tej gownianej telewizji od neostrady? Polsatu ani eNki nie mam...
na polsacie o 20:45
Lodzermensch napisał(a):
WTC też Hutnik rozjebał na wyjeździe.
Odkurzyłbyś dywan.
Weź się napinaczu schowaj. Wstawiłem zdjęcie świeżo zrobionego tatuażu, a ty mi p********* o dywanie. Zejdź z neta, wyjdź na dworek przewietrzyć się, wiosna za oknem to akurat w sam raz na spacer ;)
Czy to prawda że na 60 kilometrze za Warszawą w kierunku północną-południowym widziano ekipę w 150 samochodów, same konkrety , i podobno czekali na kogoś. Czy ktoś kumaty może wytłumaczyć czemu w czasie tej akcji padał deszcz ? Podobno kumaci dogadali że będzie pięknie słońce ?
Ketor napisał(a):
Mam kilka pytań
Legia wchodzi na stadion Lecha? Znowu jest układ? Będzie zgoda?
Czy Widzew ma coś do powiedzenia na temat liczby ŁKSu w Gorzowie?
Czy Raków organizuje jakąś mszę na Jasnej Górze?
Co za ekipa dwa tygodnie temu była widoczna w 4 busy i 2 auta na 45 kilometrze A4 od Katowic w stronę Wrocławia?
Co jadła ekipa w Zajezdni u Bogdana i czy jest prawdopodobne, że to Stomil Olsztyn?
Czy zapowiadają deszcz w Świętokrzyskim na weekend, a jeśli tak to czy KSZO może coś z tym zrobić?
SUPPORTERS napisał(a):
ZAG.SOSNOWIEC napisał(a):
pytałem ojca czy byłi jacyś kibice i nikogo nie widział. Więc mozę i pojawili się tam później ale gdy już wszyscy poszkodowani byli ogarnięcie do pobliskiej szkoły lub szpitali. Więc zaprawde nie moge pojąć skąd ta fama w Polsce chodzi że żabole pomagali. BZDURA. ich nawet tam nie było, bo ich pociąg został zatrzymany kilka kilometrów od miejsca zdarzenia.TYLE!
daj nick twojego ojca na k.net.
bedzie ban za farmazony.
Blaster pisze:
odpuście sobie mecz Piast-Jaga , śmierdzi mi tu remisem, raczej wygra Piast, ale nie zdziwie sie jak wygra Jaga.
buchar55 pisze:
witam za parę dni IDE z kolegami na przypał :)i moje pytanie jest takie jak uciekać przed policją czy macie jakieś pomysły i triki ?:) aha jeszcze taka sprawa ze jetem najwolniejszy z kolegów wiec muszę się gdzieś schować a nie uciekać jak na szybciej i jak najdalej
nieznajomy_89 pisze:
co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
sobotni wyjazd pisze:
Potwierdzi ktos ten komentarz, ze niby Polonia traci 2 flagi po Bełchatowie?
Bartekkkk pisze:
dowiesz się na pseudoderbach
czyli jednak tracą hehe
Oprócz tych 2 flag tracimy sektorówkę, 5 szali, 3 czapki, 2 piórniki szkolne w barwach i 13 vlepek...
"j**** żydów" po czym gola dla Wisły strzela Żyd i trybuny wpadają w orgazm :))))
Petiteek pisze:
Koles ale mi chodziło dlaczego oni nas wspierali... Równie dobrze inna czeska drużyna mogła Ruch wspomagać.. Pozdro Dla Kumatych !
Nie pozdrawiaj ludzi, których nie znasz.
o ku***, chuligańska gra planszowa :D