Paulek pisze:
Czemu nikt nie napisze,że KSG się obsrał przed Legią.Gdy Ci wyszli z propozycją grilla to Żabole powiedzieli,że idą selekcję przeprowadzić,no i...odjechali w siną dal.
o co tu chodziło nikt nie wie...
gdzie kto poszedł też nikt nie wie : ) (chodziło o spotkanie na trasie) :)
@Wizard
Nie wiem czemu ma sluzyc ten temat, ale w powietrzu czuje sie juz napinke.Moim zdaniem temat nalezy tak szybko usunac jak szybko powstal.
Ostatnio niezly bajzel sie porobil zamykanie tematow i kasowanie postow, a teraz taki temat.Chyba ktos musi sie mocno zastanowic nad swoja rola admina/moda i odlozyc wlasne animozje klubowe na bok i byc bezstronnym w ocenach roznych klubow.
Rola moderatora jest trudna rola, bo w pracy nie mozesz byc kibicem, a poza praca owszem kibicuj komu chcesz, ale swoich animozji nie przelewaj w internet.
haker19.99. pisze:@Wizard
Nie wiem czemu ma sluzyc ten temat, ale w powietrzu czuje sie juz napinke.Moim zdaniem temat nalezy tak szybko usunac jak szybko powstal.
Ostatnio niezly bajzel sie porobil zamykanie tematow i kasowanie postow, a teraz taki temat.Chyba ktos musi sie mocno zastanowic nad swoja rola admina/moda i odlozyc wlasne animozje klubowe na bok i byc bezstronnym w ocenach roznych klubow.
Rola moderatora jest trudna rola, bo w pracy nie mozesz byc kibicem, a poza praca owszem kibicuj komu chcesz, ale swoich animozji nie przelewaj w internet.
Po 1 to nie moja praca
Po 2 nie przenosze tutaj animozji klubowych
PO 3 cytaty wyżej sa bekowe, bo próba jakiegokolwiek wyjasnienia spełza na niczym, autor nie odpisuje, zainteresowane strony nie maja pojęcia o co chodzi...
(co by robił Widzew na meczu GKS-u chłop powiedzieć nie chciał)
Gdyby napisał WfcG to jeszcze pół biedy, ale on z tego co pamiętam założył własną bełchatowską ekipe: WfcB :D
A tak w ogóle to przeceiż taki temat już istnieje: http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f=3&t=16820
Oj nie popisał się moderator ;)
Skąd ty wziąłeś ten cytat o WfcG? Z palca wyssałeś? Kolega wyżej już ci wytłumaczył, jak było napisane. Kogo ty cytowałeś? Z pamięci? Tak ci ten GKS zaszedł za skórę?
zgredzik pisze:Skąd ty wziąłeś ten cytat o WfcG? Z palca wyssałeś? Kolega wyżej już ci wytłumaczył, jak było napisane. Kogo ty cytowałeś? Z pamięci? Tak ci ten GKS zaszedł za skórę?
nie pamietam kogo.
Tak cytowałem z pamieci - kolega wyjasnil wiec "na c*** drazyc temat?"
panowie był tu kiedyś opis wyjazdu jakieś mocno ,,chuliganskiej'' bandy co jechała na mecz z rezerwami Widzewa, był opis że wysypuja się z tramwaju w 20 i Widzew się obsrał bo nikogo nie było, pamięta może ktoś ten opis? Poratujecie tekstem?