Myśle ze ta fotka wszystko wyjaśniBadzinaD-G pisze:Widzów: 1.500 (w tym około 100 kibiców RuchuJa widziełem max 10
. Poza tym widzów ok. 2,5 tys.
http://i18.tinypic.com/4l8yse1.jpg
Możecie nawet kropkować
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Myśle ze ta fotka wszystko wyjaśniBadzinaD-G pisze:Widzów: 1.500 (w tym około 100 kibiców RuchuJa widziełem max 10
Bez_sensu pisze:Zgodnie z planem Jagiellonia miala grac pierwszy mecz u siebie za tydzien i wtedy sektor dla gosci bedzie gotowy. Zamieszanie wynika z tego ze Polonia poprosila o zmiane gospodarza meczu ktory pierwotnie mial byc w Bytomiu wiec logiczne ze Jagiellonia mogla nie byc do niego w pelni przygotowana. Wszystko jasne?
Tak,tak.Tylko ze zapominasz troche o historii.W polsce niewszystkie kluby przeszly reformacje i niewszystkie kluby stac na nowe stadiony.A ze ich stan jest powiedzmy kiepski to i wystepuja takie utrudnienia jakie sa.tak teraz tak..ale ogolnie chodzilo mi o caloksztalt tego co sie tutaj dzieje..ruch kiedys podobnie robil zamknal klatke i mial wpizdie prawo kibica..zreszta klatka powinna byc gotowa juz na miesiac przed a nie robienie za piec dwunastwa i tu chodi i polowe klubow bo prawie kazdy klub mial problemy aby wpuszczac gosci.
i wlasnie o to mi chodzilo we wczesniejszych moich postach aby pokazac ta roznice miedzy cywilizacja(europa) a zacofaniem (polska) mam prawo wejsc na mecz a nie moge na niego wejsc hehe..tam mozna i to w liczbie kilku tys.
qba1991ksd pisze:Myśle ze ta fotka wszystko wyjaśniBadzinaD-G pisze:Widzów: 1.500 (w tym około 100 kibiców RuchuJa widziełem max 10
Możecie nawet kropkować
fanatyk_widzewa pisze:Co jest grane , ze tak malo osób na inaugaracje na Polonii Warszawa? To przez remont ? Pytam z ciekawosci.
Nie zartuje!!!pisze obiektywnie jak było.Jak cos na priv żeby nie robić syfu.X pisze:qba1991ksd pisze:Myśle ze ta fotka wszystko wyjaśniBadzinaD-G pisze:Ja widziełem max 10
Możecie nawet kropkować
Zartujesz prawda??
No to niewiele widzieliście. Ta fotka nie przedstawia całego stadionu tylko jego małą część. Jak już wyżej napisałem, byliśmy porozrzucani po całym stadionie. Moim zdaniem było nas około 100 i zdania nie zmienie.BadzinaD-G pisze:Neo - Nie chodzi o kłótnie, napinke... tylko o fakty. My widzieliśmy z 10 osób (tych na fotce) i nic więcej, a tu nagle 100 osób... Pozdrawiam...
20 tys to 1/4 populacji LubinaBez_sensu pisze:zaczne od cytatu od tego posta..ale ogolnie bedzie to post ogolnikowy
1) jakim prawem klub 1 ligowy gra na poziomie rogrywek tak wysokich skoro nie moze zapewnic 5% miejsca kibicom gosci..
(w krajach cywilizowanych jest to nie do pomyslenia...)
podobnie kiedys robil Ruch Chorzow (tlumaczyli sie ze robia obok stadionu-autostrade ,,,ale co mnie to obchodzi ja jade na mecz a nie autostrade maja obowiazek mnie wpuscic)ale nie w Polsce
2) ktos tam wczesniej pisal ze liczna Zaglebia bardzo dobra (6-7 tys) ,czyli co jak bedzie liczba 4-5tys to bedzie dobra,? a 2-3 tys to norma?
dla mnie to zenada Zaglebie jest mistrzem Polski na 1 szy mecz wsloncu w ladniej pogodzie powinno by conajmniej 12-20 tys
w Niemczech na srednia 3 ligowa druzyne przychodzi wiecej( Fortuna duselldorf)
Torfiorz pisze:2 Sprawy:misza pisze:nie chce sie wpierdalac w wasze gadki ale jakis czas temu ogladalem jakis mecz belchatowa w tv i to juz jest autentycznie przesada. wydaje sie jak by mecz belchatowa to byl turniej kibicow w ktorym gra kilkanascie ekip i naprzemian sobie spiewaja. szczerze mam wyjebane na to co robicie ale wezcie sie w garsc bo to zenada po calosci. jak chcecie byc stawiani kibicowsko wyzej niz teraz jestescie to musicie zaczac isc inna droga bo takim zachowaniem to sie chyba cofacie w oczach wiekszosci.Tropiciel z lasu pisze: mistrz ciętej riposty
Tak Cię to boli? To nie czytaj postów :ROLLINGEYES:
eh
1) Jakie niby przyśpiewki kserujemy od innych ekip? Wierzymy że zwycięstwa nadszedł czas (czy jak kto woli Za Lechem przemierzamy ...) ? Czy może Jesteśmy zawsze tam ?
Obie te przyśpiewki w obu klubach zostały wprowadzone praktycznie równocześnie, a ich pomysł (słowa do melodii z zagranicy) z naszej strony pojawiły się sporo wcześniej niż została ona wprowadzona na meczu. A tak w ogóle może mi ktoś przypomni która ekipa ułożyła jako PIERWSZA melodie do nich. Na pewno nie był to Lech, Jaga czy GKS więc dla każdej z tych ekip jest to ksero.
2) Na dzisiejszym meczu wprowadzone zostały 2 nowe przyśpiewki (jedna z nich - Dzisiaj święto jest) została nagrana i tutaj umieszczona http://www.gks.com.pl/content/view/482/ . Ciekawe która ekipa znowu wyskoczy że od niej coś skserowaliśmy ?
Zapewne nie tylko, bo w skrócie z C+ było słychać dobrze okrzyki i radość po bramkach (więc wnioskuję, że musiało się cieszyć więcej osób niż na fotach). Ale niech potwierdzą Niebiescy.Fighting Dragon Tokyo pisze:Jeszcze wyjdzie, że Ruch wjechał Wam pod kasy i przejął młynmarcin21 pisze:przeciez ruch nigdy nie traci barw ..oni sa najlepsi ich nie bylo 100 tylko ponad 300 osob, tylko nie chcieli sie afiszowac...Mam proste pytanie. Jak Ruch strzelił bramkę (było ich aż 4) to "oficjalnie" sie cieszyli tylko chorzowscy ze zdjęcia?
Po bramkach można było usłyszeć kibiców Ruchu którzy zasiadali na nowej trybunie.Pare razy w ciągu meczu zrywali sie z dopingiem po bramkach nawet głośnym.majcher pisze:Zapewne nie tylko, bo w skrócie z C+ było słychać dobrze okrzyki i radość po bramkach (więc wnioskuję, że musiało się cieszyć więcej osób niż na fotach). Ale niech potwierdzą Niebiescy.Fighting Dragon Tokyo pisze:Jeszcze wyjdzie, że Ruch wjechał Wam pod kasy i przejął młynmarcin21 pisze:przeciez ruch nigdy nie traci barw ..oni sa najlepsi ich nie bylo 100 tylko ponad 300 osob, tylko nie chcieli sie afiszowac...Mam proste pytanie. Jak Ruch strzelił bramkę (było ich aż 4) to "oficjalnie" sie cieszyli tylko chorzowscy ze zdjęcia?
20 tys to 1/4 populacji LubinaBez_sensu pisze: