KOMENTARZE 27-29 Lipiec

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

bosman

Post autor: bosman » 28.07.2007, 23:50

aha jak tam było 100 osób to chyba na serio byliście jak igły w stogu siana.Bo w barwach to było z 10 osób.Ale 90 osób incognito na wiosce to widocznie powód do dumy.

iparts.pl
deltaKSD

Post autor: deltaKSD » 28.07.2007, 23:50

bosman pisze:
SteRyd pisze:
bosman pisze:Ruch traci 2 szale.
Chłopczyki powiedz mi kiedy !! ??
Chłopczyku przed meczem.Jak nie widziałeś to zamknij morde.Mogę Ci wysłać fotkę przynajmniej jednego szala jak nie wierzysz a i tak pewnie napiszesz,że go kupiłem albo coś.Co za wiara...
Szale straciły 2 z 4 osób które przed meczem chodziły pod kasami.W tej grupie był jeden osobnik(dość młody wiek) w czapce z rogami.

[link]

Neo

Post autor: Neo » 29.07.2007, 00:04

BadzinaD-G pisze:Neo - Nie chodzi o kłótnie, napinke... tylko o fakty. My widzieliśmy z 10 osób (tych na fotce) i nic więcej, a tu nagle 100 osób... Pozdrawiam...
No to niewiele widzieliście. Ta fotka nie przedstawia całego stadionu tylko jego małą część. Jak już wyżej napisałem, byliśmy porozrzucani po całym stadionie. Moim zdaniem było nas około 100 i zdania nie zmienie.

łagodny brutal

Post autor: łagodny brutal » 29.07.2007, 00:04

Szacunek!

Pytanie mam jeszcze - czy to nie jest przypadkiem zaangazowany kibic takze w radiu Widzewa? Pamietam, ze kiedys na zywo leciala transmisja w waszym radiu z derbów rozgrywanych chyba na Widzewie i spiker radiowy delikatnie mówiac - dało sie slyszec, ze to osoba niepelnosprawna. Moze to ta sama osoba? Pozdrawiam!

NARKO

Post autor: NARKO » 29.07.2007, 00:10

Mustang pisze:I co Wy, Dyskobolia, zrobicie z tymi szalami?
Powiesicie na ścianie w domu?
:lol:

spalą w Chorzowie na wiosne :lol:
Ostatnio zmieniony 29.07.2007, 00:18 przez NARKO, łącznie zmieniany 1 raz.

misza

Post autor: misza » 29.07.2007, 00:16

Tropiciel z lasu pisze:
Skladak pisze:
Tropiciel z lasu pisze:no przeciez doping Belchatowa to zenada jakas, czemu jeszcze np. 'broendby' Widzewa nie spiewacie?

Jak wszystko to wszystko!
Tak Cię to boli? To nie oglądaj meczy :roll:
Całe życie przed Canal+ Może czas w końcu wyjść z domu na spacerek? :D
mistrz ciętej riposty
Tak Cię to boli? To nie czytaj postów :ROLLINGEYES:

eh

:roll:
nie chce sie wpierdalac w wasze gadki ale jakis czas temu ogladalem jakis mecz belchatowa w tv i to juz jest autentycznie przesada. wydaje sie jak by mecz belchatowa to byl turniej kibicow w ktorym gra kilkanascie ekip i naprzemian sobie spiewaja. szczerze mam wyjebane na to co robicie ale wezcie sie w garsc bo to zenada po calosci. jak chcecie byc stawiani kibicowsko wyzej niz teraz jestescie to musicie zaczac isc inna droga bo takim zachowaniem to sie chyba cofacie w oczach wiekszosci.

Michał_Płock

Post autor: Michał_Płock » 29.07.2007, 00:26

Nas na Polonii ok. 30 incognito.

4 Nafciarzy zasiadło w sektorze gości, który rzekomo miał być dla vipów - Ci jednak przenieśli się na kamienną. Nie rozumiem czemu nie mogli od razu tam wygrodzić dla nich sektora tylko nie chcieli nas wpuścić, ale widocznie Polonii to na rękę.
Na ich sektorach ok. 1800 ludzi tak jak piszą, ale nie jest to z pewnością komplet jaki mógł być osiągnięty bo było sporo wolnych miejsc - jak dla mnie, jak na mecz otwarcia trochę mało. Nie ultrasują, wieszają tylko dwie flagi, dopingują średnio co przy takim wyniku jest dla niezrozumiałe, nie potrafią rozruszać całej trybuny( a przy "kto nie skacze ten za Petrą" skacze ok. 300 osób), a po młynie panoszą się murzyni. Chyba to troszkę za mało, żeby uważać się za 2 siłę Mazowsza, ale nie mnie to oceniać.

Pozdrawiam
[link] - Serdecznie zapraszam!

deltaKSD

Post autor: deltaKSD » 29.07.2007, 00:34

Mustang pisze:I co Wy, Dyskobolia, zrobicie z tymi szalami?
Powiesicie na ścianie w domu?
Sprzedamy na allegro

WWAKSP

Post autor: WWAKSP » 29.07.2007, 00:34

30? Ciekawe? To sie dobrze chyba pochowaliście, murzyni w młynie, jeszcze bardziej ciekawe, to od kiedy młyn jest prawej stronie na samym skraju trybuny, bo rozumiem, ze tam Michałku siedziałeś, obok tajniaków? Powiedz, jeszcze gdzie Ty te miejsca wolne widziałeś, na głównej?

Torfiorz

Post autor: Torfiorz » 29.07.2007, 00:38

misza pisze:
Tropiciel z lasu pisze:
Skladak pisze: Tak Cię to boli? To nie oglądaj meczy :roll:
Całe życie przed Canal+ Może czas w końcu wyjść z domu na spacerek? :D
mistrz ciętej riposty

eh

nie chce sie wpierdalac w wasze gadki ale jakis czas temu ogladalem jakis mecz belchatowa w tv i to juz jest autentycznie przesada. wydaje sie jak by mecz belchatowa to byl turniej kibicow w ktorym gra kilkanascie ekip i naprzemian sobie spiewaja. szczerze mam wyjebane na to co robicie ale wezcie sie w garsc bo to zenada po calosci. jak chcecie byc stawiani kibicowsko wyzej niz teraz jestescie to musicie zaczac isc inna droga bo takim zachowaniem to sie chyba cofacie w oczach wiekszosci.
2 Sprawy:
1) Jakie niby przyśpiewki kserujemy od innych ekip? Wierzymy że zwycięstwa nadszedł czas (czy jak kto woli Za Lechem przemierzamy ...) ? Czy może Jesteśmy zawsze tam ?

Obie te przyśpiewki w obu klubach zostały wprowadzone praktycznie równocześnie, a ich pomysł (słowa do melodii z zagranicy) z naszej strony pojawiły się sporo wcześniej niż została ona wprowadzona na meczu. A tak w ogóle może mi ktoś przypomni która ekipa ułożyła jako PIERWSZA melodie do nich. Na pewno nie był to Lech, Jaga czy GKS więc dla każdej z tych ekip jest to ksero.
2) Na dzisiejszym meczu wprowadzone zostały 2 nowe przyśpiewki (jedna z nich - Dzisiaj święto jest) została nagrana i tutaj umieszczona [link] . Ciekawe która ekipa znowu wyskoczy że od niej coś skserowaliśmy ?
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...

misza

Post autor: misza » 29.07.2007, 00:51

torfiorz osobiscie napisalem to co mysle po obejrzeniu 20 minut waszego meczu z jakiegos pucharu chyba. jakie konkretnie przyspiewki spiwaliscie nie pamietam ale chyba bylo cos legii, lecha, lksu, katowic. nie krytykowalbym was gdybyscie mieli przyspiewke taka jak lech czy legia. zdarza sie ze rozne ekipy wprowadzaja podobne piesnie w tym samym czasie ale powaznie wasz doping to mieszanka polowy stadionow ekstraklasy. nie wydaje mi sie zebyscie wjechali z wiekszoscia tych piesni jako pierwsi. z mojej strony koniec zasmiecania i gadki na ten temat, wasz doping - wasza sprawa. i tak kazdy bedzie mial swoje zdanie w temacie bezwzgledu na to co tu napiszemy.
faktem jest ze wiekszosc przyspiewek na polskich stadionach jest zapozyczona z zagranicy ale szukanie fajnej melodii zagranica to cos innego niz ciagniecie czego sie da od polskich ekip.
i przyspiewaka do ktorej dales link - naprawde zajebista.

rcicho

Post autor: rcicho » 29.07.2007, 01:22

Zagłębia na moje oko ok 550 w Poznaniu. Dopingowali bardzo przecietnie, że nie powiem drugoligowo.
Nie kradnij, rząd nie lubi konkurencji!

Michał_Płock

Post autor: Michał_Płock » 29.07.2007, 02:07

30? Ciekawe? To sie dobrze chyba pochowaliście,

Tak jak napisałem 4 osoby w sektorze gości (niby vip) w tym jeden gość z szalem, reszta rozsiana po kamiennej, ale nikt specjalnie się nie chował bo i nie było przed kim.
murzyni w młynie, jeszcze bardziej ciekawe,
Jak chcesz to Ci podeślę fotkę jak sobie 3 murzynów lata po Waszym młynie. Potem przeszli na sektor gości - to fakt. A jak nie widziałeś wolnych miejsc i uważasz, że zapełniliście wszystkie możliwe miejsca to gratuluje dobrego humoru :)

Nie ujawniliśmy się, więc oficjalne 0, bo remont sektora i tyle, ale dla Waszej choćby wiadomości warto podać że byliśmy.

Z mojej strony koniec tematu. Jak coś to PRV
[link] - Serdecznie zapraszam!

fcb

Post autor: fcb » 29.07.2007, 02:31

Bez_sensu pisze:zaczne od cytatu od tego posta..ale ogolnie bedzie to post ogolnikowy
1) jakim prawem klub 1 ligowy gra na poziomie rogrywek tak wysokich skoro nie moze zapewnic 5% miejsca kibicom gosci..
(w krajach cywilizowanych jest to nie do pomyslenia...)
podobnie kiedys robil Ruch Chorzow (tlumaczyli sie ze robia obok stadionu-autostrade ,,,ale co mnie to obchodzi ja jade na mecz a nie autostrade maja obowiazek mnie wpuscic)ale nie w Polsce
2) ktos tam wczesniej pisal ze liczna Zaglebia bardzo dobra (6-7 tys) ,czyli co jak bedzie liczba 4-5tys to bedzie dobra,? a 2-3 tys to norma?
dla mnie to zenada Zaglebie jest mistrzem Polski na 1 szy mecz wsloncu w ladniej pogodzie powinno by conajmniej 12-20 tys
w Niemczech na srednia 3 ligowa druzyne przychodzi wiecej( Fortuna duselldorf)
20 tys to 1/4 populacji Lubina
to tak jakby na Legie przychodziło 400 tys (liczac ze W-wa 1mln 600tys) a
na Widzew jak i na ŁKS po 112,5 tys (licząc ze Łodz ma 900tys)
ogarnij się
i prosze cie nie porownuj Polski do Niemiec bo troche nam brakuje do nich jezeli chodzi o standart zycia

RZL

Post autor: RZL » 29.07.2007, 03:49

Połowa wpisów w tym temacie to jaja na mięko...Dorwaliście się do kompów i piszecie subiektywne odczucia nie zwracając uwagi na fakty. Jeśli czytam, że 7 tys. ludzi w Lubinie to bardzo moło i powinno ten mecz oglądnąć 14-20 tys. widzów to np. na Legię jako mistrza musiałoby przyjść jakieś 150 tys. ludzi...no ale nie przyjdzie bo nie mają odpowiedniego stadionu. Co do dopingu to chyba oglądaliśmy inny mecz - I połowa w wykonaniu ZL ok, druga faktycznie doping siadł - podobnie jak mecz.

Jankes_KSP

Post autor: Jankes_KSP » 29.07.2007, 04:45

Michał_Płock pisze:Nas na Polonii ok. 30 incognito.

4 Nafciarzy zasiadło w sektorze gości, który rzekomo miał być dla vipów - Ci jednak przenieśli się na kamienną. Nie rozumiem czemu nie mogli od razu tam wygrodzić dla nich sektora tylko nie chcieli nas wpuścić, ale widocznie Polonii to na rękę.
Na ich sektorach ok. 1800 ludzi tak jak piszą, ale nie jest to z pewnością komplet jaki mógł być osiągnięty bo było sporo wolnych miejsc - jak dla mnie, jak na mecz otwarcia trochę mało. Nie ultrasują, wieszają tylko dwie flagi, dopingują średnio co przy takim wyniku jest dla niezrozumiałe, nie potrafią rozruszać całej trybuny( a przy "kto nie skacze ten za Petrą" skacze ok. 300 osób), a po młynie panoszą się murzyni. Chyba to troszkę za mało, żeby uważać się za 2 siłę Mazowsza, ale nie mnie to oceniać.

Pozdrawiam
Michał_Płock pisze:Tak jak napisałem 4 osoby w sektorze gości (niby vip) w tym jeden gość z szalem, reszta rozsiana po kamiennej, ale nikt specjalnie się nie chował bo i nie było przed kim.
Jak chcesz to Ci podeślę fotkę jak sobie 3 murzynów lata po Waszym młynie. Potem przeszli na sektor gości - to fakt. A jak nie widziałeś wolnych miejsc i uważasz, że zapełniliście wszystkie możliwe miejsca to gratuluje dobrego humoru

Nie ujawniliśmy się, więc oficjalne 0, bo remont sektora i tyle, ale dla Waszej choćby wiadomości warto podać że byliśmy.

Z mojej strony koniec tematu. Jak coś to PRV
Po pierwsze wywieszone byly trzy flagi.
Po drugie murzyni nie byli w mlynie. Sa to kolesie, ktorzy chodza na Glowna, a ze teraz byla zamknieta, to przyszli obejrzec mecz z innych trybun.
Po trzecie, nie napinaj sie tyle, bo nas ch... obchodzi czy ktos uwaza nas za pierwsza, druga czy pincet szescset druga sile Mazowsza.
POLONIA PONAD ŻYCIE

RedArmy

Post autor: RedArmy » 29.07.2007, 06:35

Śmieszna sprawa z tym Bełchatowem :lol: heeeh . Masakra !!
Szczęście w tym temacie jest takie że zmienili chociaż nazwe klubów w tych wszystkich pieśniach . Bo mogly by być dopiero jaja . 8)

osfp

Post autor: osfp » 29.07.2007, 09:10

dawni sue nie wypowiadalem ale to mnie irytuje. Wszystke POlskie ekipy kseruja zagraniczne a tutaj sie ciskaja wszyscy do GKSu ze tez przerobil te same nuty co oni :lol: Chcecie spiewac jako jedyni jakas piosenke? Wymyslcie ja od podsta. Przecoez Broendby ( juz sama nazwa wskazuje) Za Lechem czy nawe ta nowa nuta GKSu to przeciez takie same ksera

Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo » 29.07.2007, 10:01

marcin21 pisze:przeciez ruch nigdy nie traci barw ..oni sa najlepsi ich nie bylo 100 tylko ponad 300 osob, tylko nie chcieli sie afiszowac...
Jeszcze wyjdzie, że Ruch wjechał Wam pod kasy i przejął młyn :lol: Mam proste pytanie. Jak Ruch strzelił bramkę (było ich aż 4) to "oficjalnie" sie cieszyli tylko chorzowscy ze zdjęcia?

Tropiciel z lasu

Post autor: Tropiciel z lasu » 29.07.2007, 10:06

Torfiorz pisze:
misza pisze:
Tropiciel z lasu pisze: mistrz ciętej riposty

eh

2 Sprawy:
1) Jakie niby przyśpiewki kserujemy od innych ekip? Wierzymy że zwycięstwa nadszedł czas (czy jak kto woli Za Lechem przemierzamy ...) ? Czy może Jesteśmy zawsze tam ?

Obie te przyśpiewki w obu klubach zostały wprowadzone praktycznie równocześnie, a ich pomysł (słowa do melodii z zagranicy) z naszej strony pojawiły się sporo wcześniej niż została ona wprowadzona na meczu. A tak w ogóle może mi ktoś przypomni która ekipa ułożyła jako PIERWSZA melodie do nich. Na pewno nie był to Lech, Jaga czy GKS więc dla każdej z tych ekip jest to ksero.
2) Na dzisiejszym meczu wprowadzone zostały 2 nowe przyśpiewki (jedna z nich - Dzisiaj święto jest) została nagrana i tutaj umieszczona [link] . Ciekawe która ekipa znowu wyskoczy że od niej coś skserowaliśmy ?

1)Chociazby ole ole ole ola i tylko GieKSa Belchatowska czy jak wy to tam spiewacie, do tej pory bylo to spiewane tylko na Legii

2) I bardzo dobrze

Po prostu pewne piosenki pasują juz do jednego klubu, a jak zaczyna je spiewac 2,3,4 nasćie ekip stają sie nudne i oklepane. Tak jak sie stalo m in. z "W tramwaju jest tlok...".

Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo » 29.07.2007, 10:19

Tofi bronisz swoich a wiesz, że nie masz racji. Kserujecie "hitowe" przyśpiewki, które nie dawno zostały wprowadzone na polską scenę kibicowską. Jakbyście kserowali jeszcze ilość młynu... :wink:

majcher

Post autor: majcher » 29.07.2007, 10:31

Fighting Dragon Tokyo pisze:
marcin21 pisze:przeciez ruch nigdy nie traci barw ..oni sa najlepsi ich nie bylo 100 tylko ponad 300 osob, tylko nie chcieli sie afiszowac...
Jeszcze wyjdzie, że Ruch wjechał Wam pod kasy i przejął młyn :lol: Mam proste pytanie. Jak Ruch strzelił bramkę (było ich aż 4) to "oficjalnie" sie cieszyli tylko chorzowscy ze zdjęcia?
Zapewne nie tylko, bo w skrócie z C+ było słychać dobrze okrzyki i radość po bramkach (więc wnioskuję, że musiało się cieszyć więcej osób niż na fotach). Ale niech potwierdzą Niebiescy.
Nieważne w której lidze, liczy się Ruch i Widzew!

deltaKSD

Post autor: deltaKSD » 29.07.2007, 10:53

majcher pisze:
Zapewne nie tylko, bo w skrócie z C+ było słychać dobrze okrzyki i radość po bramkach (więc wnioskuję, że musiało się cieszyć więcej osób niż na fotach). Ale niech potwierdzą Niebiescy.
Po bramkach można było usłyszeć kibiców Ruchu którzy zasiadali na nowej trybunie.Pare razy w ciągu meczu zrywali sie z dopingiem po bramkach nawet głośnym.
Ostatnio zmieniony 29.07.2007, 14:18 przez deltaKSD, łącznie zmieniany 1 raz.

KazoR_1987

Post autor: KazoR_1987 » 29.07.2007, 11:14

Ruchu sie pisze :wink:

Salut

Post autor: Salut » 29.07.2007, 11:33

W Kotle się śpiewa pisze:Odnoścne meczu Lech-Zagłębie S...... Zagłębie cwelu nie będzie już PRL-u :lol: :lol: :lol:
Już Ci ulżyło?? :roll: :roll: :roll:
Royce Gracie - "...Czarny pas chroni tylko 2 cm twego tyłka...Resztę musisz chronić sam..."

Cała Polska J...

Post autor: Cała Polska J... » 29.07.2007, 11:56

Ile płaczkow z wroclawia w Bielsku Białej?? Ponoc zawsze ich sporo jezdzi?? :roll:

Bez_sensu

Post autor: Bez_sensu » 29.07.2007, 11:56

[/quote]
ogarnij się
i prosze cie nie porownuj Polski do Niemiec bo troche nam brakuje do nich jezeli chodzi o standart zycia[/quote]

pewnie zgodze sie z Toba ale popatrz na to...KAISERSLATUERN MA OK 90 TYS MIESZKANCOW a na mecze potrafi dosc regularnie przychodzic po 40-47tys czyli polowa miasta..dla chcacego nic trudnego.

Legioholic

Post autor: Legioholic » 29.07.2007, 11:59

W Kotle się śpiewa pisze:
NARKO pisze:odnośnie meczu Zagłębie-Widzew. znalazlem to na stronce Zagłębia

[link]

to sie nazwywaja kibice ! ktorzy wezma niepełnosprawnego na mecz i to na wózku ! BRAVO WIDZEW !!!! jestem pod wrazeniem.

oby więcej takich wyjazdów !

ps. sory ale zabardzoi niewiem jak sie wkleja link z foto hehe...
WIELKI SZACUNEK!
Odnoścne meczu Lech-Zagłębie S...... Zagłębie cwelu nie będzie już PRL-u :lol: :lol: :lol:
za co szacunek? zato ze Widzew wziol na mecz niepelnosprawnego ? hmmm aha no tak bo jeszcze zadna ekipa w polsce nie wziela na mecze niepelnosprawnych ... :roll:
czy szacunek dla twojej wspanialej przyspiewki o Zagłebie cwelu? :roll:
podbudowales sie ? to pozdrawiam
Legia Warszawa

NARKO

Post autor: NARKO » 29.07.2007, 12:09

Legioholic pisze:
W Kotle się śpiewa pisze:
NARKO pisze:odnośnie meczu Zagłębie-Widzew. znalazlem to na stronce Zagłębia

[link]

to sie nazwywaja kibice ! ktorzy wezma niepełnosprawnego na mecz i to na wózku ! BRAVO WIDZEW !!!! jestem pod wrazeniem.

oby więcej takich wyjazdów !

ps. sory ale zabardzoi niewiem jak sie wkleja link z foto hehe...
WIELKI SZACUNEK!
Odnoścne meczu Lech-Zagłębie S...... Zagłębie cwelu nie będzie już PRL-u :lol: :lol: :lol:
za co szacunek? zato ze Widzew wziol na mecz niepelnosprawnego ? hmmm aha no tak bo jeszcze zadna ekipa w polsce nie wziela na mecze niepelnosprawnych ... :roll:
czy szacunek dla twojej wspanialej przyspiewki o Zagłebie cwelu? :roll:
podbudowales sie ? to pozdrawiam

jak dla Ciebie to nic=wziaść niepełnospreawnego na mecz który porusza sie na wozku inwalidzkim i byc jego opiekunem.

ps. nie domnie z tymi wątami o "Zagłębie Cwelu"
tylko do Kotła.

Amikowiec

Post autor: Amikowiec » 29.07.2007, 12:15

Bez_sensu pisze:
ogarnij się
i prosze cie nie porownuj Polski do Niemiec bo troche nam brakuje do nich jezeli chodzi o standart zycia[/quote]

pewnie zgodze sie z Toba ale popatrz na to...KAISERSLATUERN MA OK 90 TYS MIESZKANCOW a na mecze potrafi dosc regularnie przychodzic po 40-47tys czyli polowa miasta..dla chcacego nic trudnego.[/quote]

Taaa.... również we Wronkach bywało kiedyś że na mecze chodziła ponad połowa 12-tysięcznego miasta... Najlepsze lata klubu, 97, 98, 99... Ale trudno jest zachęcić połowę miasta żeby przyszła na mecz.
Moim zdaniem Zagłębie jak na swoje możliwości nie spisało się źle. Jednak te możliwości są małe. Mistrz Polski w tak małym mieście nie może mieć więcej fanów.
Fajnie zaprezentowały się beniaminki- Jaga, HKS i Zagłębie. Szkoda że Polonia nie dostała szansy aby się wykazać. Ogólnie wymiana Wisły Płock, Arki Gdyni i Górnika Łęczna na Jagiellonia, Ruch, Zagłębie wyjdzie I lidze na dobre!
MG '06

Legioholic

Post autor: Legioholic » 29.07.2007, 12:21

NARKO pisze:

jak dla Ciebie to nic=wziaść niepełnospreawnego na mecz który porusza sie na wozku inwalidzkim i byc jego opiekunem.

ps. nie domnie z tymi wątami o "Zagłębie Cwelu"
tylko do Kotła.
od paru sezonow za Legia jezdzi pare osob niepelnosprawnych przewaznie caly bus wiec dla mnie to juz nie takie nowum... a co do tego o Zagłębiu to wiem ze nie do ciebie tylko do kotla ale cytowalem cala wypowiedz i dlatego to tak wyszlo ...
Legia Warszawa

Neo

Post autor: Neo » 29.07.2007, 12:43

Nie. Na zdjęciu jest tylko jedna grupka. Niemożliwe do wykonania było zrobienie zdjęcia wszystkim, bo jak już napisałem, byliśmy porozrzucani po całym stadionie.

Skladak

Post autor: Skladak » 29.07.2007, 12:48

Obrazek

Taka mała oprawa na utarcie nosa organizacjom typu "nigdy więcej" itp.
GKS BEŁCHATÓW!

Sweet focie

Post autor: Sweet focie » 29.07.2007, 12:54

Skladak pisze:Obrazek

Taka mała oprawa na utarcie nosa organizacjom typu "nigdy więcej" itp.
Hahahahaha zajebiste :) Pomysl kozak wykonanie tez fajne :)
Max for you
mic pisze:
wasik pisze:Gdzie punkt numer 3 :roll:
w '99 jeszcze byl, od niedawna jest juz tylko 1,2,3,5,6.... popierdolilo sie wszystko 8) :lol:
:lol: :lol: :lol:

1954

Post autor: 1954 » 29.07.2007, 13:06

[link]

:twisted: :twisted:

przed wczorajszym meczem Odra Opole - Piast gliwice

Zablokowany