Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Bardzo dobry post kbls. taka prawda, a nie jakies durne wyliczenia, które osiedle kogo w 100% a które w 75%, zaznaczanie na kolory wielkich osiedli(wziesień łódzkich,nad nerem, bałuty zachodnie,łagiewniki,,sikawa itp), spośród których jeździ niekiedy po kilka osób na stadion. o sile każdego osiedla stanowi kilkanaście, kilkadziesiąt ogarniętych osób . Co z tego, że z Retkinii czy Teofilowa na Widzew jeździło swojego czasu po kilkadziesiąt osób, jesli nic nie znaczą na ww. osiedlach. co nie zmienia faktu, że jest/było ich więcej tam niż np. ŁKS u na złotnie czy zdrowiu , które są zaznaczane na biało.i oczywiście odwrotnie w drugą stronę. na pewno jest więcej ŁKSu na osiedlach uważanych za typowo Widzewskie, niz Widzewiaków na niektórych słabych osiedlach zaznaczanych na czerwono.
-
Wyznawca Wisełki
najlepiej ten post skopiowac i wkleić we wszystkie tematy dotyczące FC, może wreszcie forumowi matematycy skumają że robią z siebie idiotów

w Piotrkowie kibicuje się Widzewowi !
przerzuty to nie kibice !
No popatrz, to gdzie jest ten Widzew?, bo na mieście go nie ma.lukb pisze:w Piotrkowie kibicuje się Widzewowi !
Zresztą, idź nałykaj się pałąków od wiader pod OBI idioto.
a Ty jesteś z Piotrkowa że się wypowiadasz?
lukb pisze:a Ty jesteś z Piotrkowa że się wypowiadasz?
Facet weź daj sobie na wstrzymanie bo prowokacje robisz marna i znowu temat zejdzie na napinkowe tory.Po co to? Pisza ludzie do rzeczy to czytaj i wyciągaj wnioski.Pozdr.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 
lukb nie rob wiochy naszemu klubowi, stracilismy Piotrkow i gadanie na kibice.net tego nie zmieni, ku pokrzepieniu serc mozna napisac ze ŁKS tez stracil miasto na nasza rzecz, dokladnie Pabianicelukb pisze:w Piotrkowie kibicuje się Widzewowi !
-
PierdemWdziub
naszemu klubowi ? niedawno nie byles z Widzewa
-
PolnocnaStrona
Panowie takie gadanie o straceniu miast jest co najmniej głupie bo zarówno z Piotrkowa Widzewiaków jak i z Pabianic Łksu jeździ sporo i raczej to się szybko nie zmieni bo oba FC są nadal prężne
-
alibabaman
do jakiego osiedla należy ul. Kazimierza Pułaskiego i kto panuje w okolicy?
Ulica leży na osiedlu Żabieniec, czyli terytorium Widzewa.alibabaman pisze:do jakiego osiedla należy ul. Kazimierza Pułaskiego i kto panuje w okolicy?
-
forever1908young

Dziś z okazji sparingu Baszta Uniejów - ŁKS ŁÓDŹ spotykamy się na rynku o godzinie 17.30 . Wspiera nas tego dnia FC Poddębice ( zajebista liczba ! ) i ŁKS Kochanówka ( Wielkie DZIĘKI ! ) . Ruszamy wspólnie z miejsca ,zbiórki i w asyście śpiewów docieramy na mecz , Na miejscu witają nas ziomki , którzy zameldowali się nieco wcześniej Wywieszamy 4 transparenty :
ŁKS UNW , PODDĘBICE , Ś.P. KLIMAS , UNW 1908 ( T. dzięki za pomoc ! ) . N meczu śpiewy i melanż , samozapłonowi ulega czerwona kukła ozdobiona w barwy okolicznych FC
W drugiej połowie odpalamy piro i robimy pamiątkowe zdjęcia .
Poz zakończeniu meczu podbijają do nas Piłkarze i dziękują za wsparcie . Nasz Ulubieniec z Limanki zostaje nagrodzony czapką za ambitną grę
Po meczu wracamy na Uniejowski Rynek .
ŁKS WIELKA RODZINA !

a właśnie jak wygląda sytuacja w Uniejowie ? ostatnio byłem tam na basenach i spacerując po rynku widziałem sporo napisów obydwóch ekip, z przewagą tych Widzewskich.
kiedyś miasto Rtsu, ale jak sam możesz spojrzeć wyżej, obecnie się wyrównuje.
Jak dla mnie Łódź to pewien fenomen w skali kraju .Chodzi o to że przy bardzo marnej frekwencji na obu stadionach obie ekipy to od lat ścisła czołówka krajowa .Takie wykłócanie się że kogoś tam jest o kilka osób więcej jest bez sensu .Dla mnie odkąd pamiętam Łódź kojarzyła się z dwoma wyrównanymi ,bardzo mocnymi ekipami(nie piszę tu o latach 80).Jako że od lat obserwuję sytuację w ŁODZI boli mnie i wkurwia stan sportu w tym mieście
Pytanie odnośnie sparingu ŁKSu w Uniejowie: był z wami wasz kumpel murzyn?
-
CosaNostra1908
- Kontakt:
cmb1910 pisze:I tak samo mozna pisac o innych osiedlach co lata swietlnosci pod wzgledem <h> mieli dawno dawno temu jak np Koziny co teraz to nic nie prezentuja , oprócz puszczania w eter filmików z racowisk na osiedlu czy tam jakiś malunków.
uwielbiam wasze wpisy że Kozin nie ma.... hehe
Koziny najmniejsze osiedle w Łodzi i nic nie reprezentują? buhahahah
http://www.youtube.com/watch?v=4BpesVSJSDU
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4BpesVSJSDU[/youtube]
https://www.facebook.com/KozinyPL

-
WhiteRedWhite
Kibice ŁKS pamiętają o swych legendach!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zv8l0DDc3as[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zv8l0DDc3as[/youtube]

No jak z tym murzynem wspólnicy?
Dodam tylko, że to że tego dnia wyjątkowo nie uciekacie zawdzięczacie tylko służbom mundurowym, ale o tym sie nie napisze w relacji hehehe
Dodam tylko, że to że tego dnia wyjątkowo nie uciekacie zawdzięczacie tylko służbom mundurowym, ale o tym sie nie napisze w relacji hehehe
Chyba cie troche ponioslo. Smiem twierdzic ze Widzew jak i ŁKS nie tyle prezentuja podobny poziom jak Slask i Jagiellonia ale sa o wiele lepsi a jesli chodzi o Lecha to tu jest sprawa bardziej wyrownana.nikodem pisze:o innych miastach jedno ekipowych nie wspominam,gdyby w Łodzi był tlyko jeden liczący sie klub,pewnie prezentował by poziom podobny do Lecha,Ślaska czy Jagielonii,ale w tym mieście są dwie rone ekipy
-
PierdemWdziub
przeciez to oczywiste, ze Łódź to najsilniejsze chuligansko miasto w Polsce
Po raz kolejny napiszę, skończ się udzielać w tematach o których nie masz pojęcia. Kolejny raz bzdury piszesz. Obecnie Uniejowie przeważa RTS pod każdym względem, choć kiedyś było inaczej na waszą korzyść (dzięki protektorowi).DK08 pisze:kiedyś miasto Rtsu, ale jak sam możesz spojrzeć wyżej, obecnie się wyrównuje.
Niewiele się udzielam na tym forum i piszę tylko wtedy jak mnie coś wkurzy. Ale napiszę krótko, Nie Wiesz Nie pisz. Jestem w Uniejowie kilka razy w miesiącu. Pijemy i śpiewamy o ŁKSie prawie do białego rana. NIKT, powtórzę NIKT z RTS nas nie zaczepia, nie podjeżdża itd, itp. Nie wiem skąd Ci przyszło do głowy, że RTS coś tam ma do powiedzenia?. Może być priv.mms pisze:Po raz kolejny napiszę, skończ się udzielać w tematach o których nie masz pojęcia. Kolejny raz bzdury piszesz. Obecnie Uniejowie przeważa RTS pod każdym względem, choć kiedyś było inaczej na waszą korzyść (dzięki protektorowi).DK08 pisze:kiedyś miasto Rtsu, ale jak sam możesz spojrzeć wyżej, obecnie się wyrównuje.
Łódzki Klub Sportowy
Do Uniejowa to sporo osób z Łodzi jeździ, głównie od was ale to wcale nie oznacza że rządzicie tam. Zresztą sam tam czasem bywam. Jak pojedziemy na przykład na Koziny i będziemy balować i śpiewać do białego rana oraz nikt nas nie zaczepi, to też oznaczać będzie że tam rządzimy? :)opel pisze:Niewiele się udzielam na tym forum i piszę tylko wtedy jak mnie coś wkurzy. Ale napiszę krótko, Nie Wiesz Nie pisz. Jestem w Uniejowie kilka razy w miesiącu. Pijemy i śpiewamy o ŁKSie prawie do białego rana. NIKT, powtórzę NIKT z RTS nas nie zaczepia, nie podjeżdża itd, itp. Nie wiem skąd Ci przyszło do głowy, że RTS coś tam ma do powiedzenia?. Może być priv.
Zresztą Widzew z Uniejowa i Łks z Uniejowa nie są żadną wielką siłą, bo to małolaci z jednej i drugiej strony. Aczkolwiek nasi małolaci mają przewagę nad młodymi od was.
Jedź na Koziny i pośpiewaj piosenki na Widzewie, ręczę, że nie będziesz musiał czekać dlugo na reakcję :) zreszta, pewnie dobrze o tym wiesz.
Tbm
mms-napisałeś że w Uniejowie RTS przeważa pod każdym względem,później napisałeś że do Uniejowa przyjeżdża sporo osób z Łodzi,głównie z ŁKSu.To ja się pytam jako laik do kogo ten ŁKS tam jeździ skoro rządzi tam Widzew?Do tych słabych małolatów?Co do balowania na kozinach i śpiewania do białego rana to się nie przekonasz dopóki nie spróbujesz.
W Uniejowie są termy, basen i protector. Dobra miejscówka i na relax i na imprezę, dlatego napisałem że sam też czasem tam bywam :)Prastary pisze:mms-napisałeś że w Uniejowie RTS przeważa pod każdym względem,później napisałeś że do Uniejowa przyjeżdża sporo osób z Łodzi,głównie z ŁKSu.To ja się pytam jako laik do kogo ten ŁKS tam jeździ skoro rządzi tam Widzew?Do tych słabych małolatów?Co do balowania na kozinach i śpiewania do białego rana to się nie przekonasz dopóki nie spróbujesz.
-
To Prawda?
W tym dniu co ŁKS miał swój mecz to Widzewiacy się zbierają, ale panowie z ŁKS-u w tym dniu nie są skłoni podjąć rękawic...forever1908young pisze:
Dziś z okazji sparingu Baszta Uniejów - ŁKS ŁÓDŹ spotykamy się na rynku o godzinie 17.30 . Wspiera nas tego dnia FC Poddębice ( zajebista liczba ! ) i ŁKS Kochanówka ( Wielkie DZIĘKI ! ) . Ruszamy wspólnie z miejsca ,zbiórki i w asyście śpiewów docieramy na mecz , Na miejscu witają nas ziomki , którzy zameldowali się nieco wcześniej Wywieszamy 4 transparenty :
ŁKS UNW , PODDĘBICE , Ś.P. KLIMAS , UNW 1908 ( T. dzięki za pomoc ! ) . N meczu śpiewy i melanż , samozapłonowi ulega czerwona kukła ozdobiona w barwy okolicznych FC
W drugiej połowie odpalamy piro i robimy pamiątkowe zdjęcia .
Poz zakończeniu meczu podbijają do nas Piłkarze i dziękują za wsparcie . Nasz Ulubieniec z Limanki zostaje nagrodzony czapką za ambitną grę
Po meczu wracamy na Uniejowski Rynek .
ŁKS WIELKA RODZINA !
-
malarz_artysta
"W tym dniu co ŁKS miał swój mecz to Widzewiacy się zbierają, ale panowie z ŁKS-u w tym dniu nie są skłoni podjąć rękawic..."
1.Tak, tak dobrze że to napisałeś, kumate i rzetelne info!
2.Chwalisz się czy żalisz?
3.Tak każdy może napisać.
4.Nawet nie wiesz ile razy było na odwrót.
5.Ponoć Łks wracał z Włocławka przez Myszków, bo czekaliście na mc donaldzie w Zgierzu, a z turnieju w Rzeszowie tak na wszelki wypadek do tej pory nie wrócili, potwierdzisz?
1.Tak, tak dobrze że to napisałeś, kumate i rzetelne info!
2.Chwalisz się czy żalisz?
3.Tak każdy może napisać.
4.Nawet nie wiesz ile razy było na odwrót.
5.Ponoć Łks wracał z Włocławka przez Myszków, bo czekaliście na mc donaldzie w Zgierzu, a z turnieju w Rzeszowie tak na wszelki wypadek do tej pory nie wrócili, potwierdzisz?
Nie jestem chwalipiętą tak jak ty
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
Odp Łodzi na banery Legii

-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
Widzew wczoraj na koszu:

relacja:
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/t ... ybnik-7476
foto:
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/k ... ybnik-foto

relacja:
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/t ... ybnik-7476
foto:
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/k ... ybnik-foto
-
Lodzer'mensch
WRWGang & Ultras Sur
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 0164_n.jpg
Okazuje się że mecz kosza na który przyszliśmy i tak się nie odbędzie, więc wbijamy na wiadukt i prezentujemy trans wspierający Ultras Sur w walce z zarządem klubu, race , dymy , na koniec psy coś tam próbują ugrać ale nikogo nie chwycili.
ps . Miasto zrobiło pare miesięcy temu nowy super parkiet na hali na skorupki za bagatela 1,2 mln - niestety jest on tak spierdolony że nie da się grać - gratulacje
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 0164_n.jpg
Okazuje się że mecz kosza na który przyszliśmy i tak się nie odbędzie, więc wbijamy na wiadukt i prezentujemy trans wspierający Ultras Sur w walce z zarządem klubu, race , dymy , na koniec psy coś tam próbują ugrać ale nikogo nie chwycili.
ps . Miasto zrobiło pare miesięcy temu nowy super parkiet na hali na skorupki za bagatela 1,2 mln - niestety jest on tak spierdolony że nie da się grać - gratulacje
-
krokiet_z_grzybami
Zastanawia mnie jak obecnie wygląda sytuacja w Konstantynowie Łodzkim? miałem kiedyś koleżkę z tego miasteczka to pamiętam mówił, że zdominowane absolutnie przez ŁKS, do tego kilku konkretnych wariatów tam mieszkało. Obecnie zaś o ile się orientuje sporo osób już chyba nie udziela się zbytnio, więc jak tam obecnie jest? czy czasem Widzew nie 'przejał' wpływów w tym mieście?
i takie drugie pytanie, która część z Teofki jest najmocniejsza i najbardziej fanatyczna pod względem ludzi działających, chodzących na mecze itp? A, B, C ?
i takie drugie pytanie, która część z Teofki jest najmocniejsza i najbardziej fanatyczna pod względem ludzi działających, chodzących na mecze itp? A, B, C ?
W Kanzasie , sporo osob wyjechało jednak dalej jest to miasto ŁKSu, chociaz są tez Widzewiacy.
Teofilów to B i C
Teofilów to B i C
Jakie są miasta w województwie łódzkim, w których rządzi ŁKS?
Kojarzy mi się coś,że są lepsi w Piotrkowie,Konstantynowie Łódzkim i Aleksandrowie ale tego ostatniego miasta nie jestem pewien. I czy w Pabianicach ŁKS był kiedyś mocniejszy od Widzewa?
Kojarzy mi się coś,że są lepsi w Piotrkowie,Konstantynowie Łódzkim i Aleksandrowie ale tego ostatniego miasta nie jestem pewien. I czy w Pabianicach ŁKS był kiedyś mocniejszy od Widzewa?
Zagłębie Sosnowiec
-
PolnocnaStrona
Łks na dzień dzisiejszy panuje w Piotrkowie, Aleksandrowie, o Konstantynowie się nie wypowiadam co do Pabianic to kiedyś raczej też tam dominował ale to już historia
z tym panowaniem w Piotrkowie bym nie przesadzał , przerzuty łatwego życia nie mają
Ja bym w ogóle nie przesadzał ze stwierdzeniem, że ŁKS "panuje" bo nie ma takiego miasta w województwie gdzie ŁKS rządzi niepodzielnie a Widzewa tam nie ma ale Piotrków czy Aleksandrów na miano miasta z przewagą już zasługuje. Wszystkie miasta były już omawiane na poprzednich stronach, wystarczy poszukać.
-
whitepride08
Łatwego życia to Ty zapewne nie masz.Tak przejrzałem z ciekawości Twoje wpisy i albo jesteś upośledzony umysłowo,jeśli tak to oczywiście nie chcę Ci ubliżać,albo jakimś 10-letnim glutemlukb pisze:z tym panowaniem w Piotrkowie bym nie przesadzał , przerzuty łatwego życia nie mają
oderwanym od rzeczywistości.Mieszkasz gdzieś na jakieś wichurze pod Piotrkowem w którym pewnie jesteś ze dwa razy w miesiącu na zakupach,a wiesz o nim zawsze wszystko.O Łodzi Twoja wiedza to tylko to co przeczytasz w swoim oknie na świat,czyli internecie,już nie wnikając nawet ile razy w Łodzi byłeś,bredzisz coś,że nie powinniśmy się nazywać kibicami bo nie mamy klubu czy coś w tym stylu itd... Nawet kilku Twoich kolegów po szalu mówi Ci,że robisz im wioche a Ty Jasiu dalej swoje...ech w sumie nie moja sprawa i tak za dużo czasu na Ciebie poświęciłem,ale ogólnie to niezły kabaret jesteś.
PS. A jak Ci się tak nie podobają te 'przerzuty' to wsiadaj w PKS,jedź do Piotrkowa i wykonaj jakieś ruchy,a nie tylko trzepiesz w tą klawiaturę pierdoląc w kółko to samo.
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...