Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Lodzer'mensch

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Lodzer'mensch »

WRWGang & Ultras Sur

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 0164_n.jpg

Okazuje się że mecz kosza na który przyszliśmy i tak się nie odbędzie, więc wbijamy na wiadukt i prezentujemy trans wspierający Ultras Sur w walce z zarządem klubu, race , dymy , na koniec psy coś tam próbują ugrać ale nikogo nie chwycili.

ps . Miasto zrobiło pare miesięcy temu nowy super parkiet na hali na skorupki za bagatela 1,2 mln - niestety jest on tak spierdolony że nie da się grać - gratulacje
iparts.pl
krokiet_z_grzybami

Post autor: krokiet_z_grzybami »

Zastanawia mnie jak obecnie wygląda sytuacja w Konstantynowie Łodzkim? miałem kiedyś koleżkę z tego miasteczka to pamiętam mówił, że zdominowane absolutnie przez ŁKS, do tego kilku konkretnych wariatów tam mieszkało. Obecnie zaś o ile się orientuje sporo osób już chyba nie udziela się zbytnio, więc jak tam obecnie jest? czy czasem Widzew nie 'przejał' wpływów w tym mieście?
i takie drugie pytanie, która część z Teofki jest najmocniejsza i najbardziej fanatyczna pod względem ludzi działających, chodzących na mecze itp? A, B, C ?
amiN

Post autor: amiN »

W Kanzasie , sporo osob wyjechało jednak dalej jest to miasto ŁKSu, chociaz są tez Widzewiacy.
Teofilów to B i C
pee

Post autor: pee »

Jakie są miasta w województwie łódzkim, w których rządzi ŁKS?
Kojarzy mi się coś,że są lepsi w Piotrkowie,Konstantynowie Łódzkim i Aleksandrowie ale tego ostatniego miasta nie jestem pewien. I czy w Pabianicach ŁKS był kiedyś mocniejszy od Widzewa?
PolnocnaStrona

Post autor: PolnocnaStrona »

Łks na dzień dzisiejszy panuje w Piotrkowie, Aleksandrowie, o Konstantynowie się nie wypowiadam co do Pabianic to kiedyś raczej też tam dominował ale to już historia
lukb

Post autor: lukb »

z tym panowaniem w Piotrkowie bym nie przesadzał , przerzuty łatwego życia nie mają
Misza18

Post autor: Misza18 »

Ja bym w ogóle nie przesadzał ze stwierdzeniem, że ŁKS "panuje" bo nie ma takiego miasta w województwie gdzie ŁKS rządzi niepodzielnie a Widzewa tam nie ma ale Piotrków czy Aleksandrów na miano miasta z przewagą już zasługuje. Wszystkie miasta były już omawiane na poprzednich stronach, wystarczy poszukać.
bmjmtWŁ

Post autor: bmjmtWŁ »

A no się stał i co tu roztrząsać
Prastary

Post autor: Prastary »

Tak się pytam niektórych tu Widzewiaków,czy na mamusię i tatusia też mówicie że są przerzuty?Nie róbcie z tego tematu takiego burdelu jaki jest w temacie Krakowa,gdzie połowa to przerzuty a druga połowa konfitury.Merytorycznie proszę.
DK08

Post autor: DK08 »

Dante89 pisze:Chętnie Ci odpowiem, tylko musisz sprecyzować jakiż to rewir padł nam na Chojnach. Ja takiego nie znam. W przeciągu kilkudziesięciu lat, to raczej wam padły rewiry na tym osiedlu.
Ty o te kilkadziesiąt lat to się nie zapędzaj, bo te kilkadziesiąt lat temu to na Widzew chodzili kibice ŁKS-u :)
.:1910:.

Post autor: .:1910:. »

ŁKS zaistniał w Piotrkowie pieniędzmi i taka jest prawda, pan N wkręcił się na Concordie mamiąc młodych chłopaków wizią trzeciej siły województwa i nie mieszaniem w sprawy obu łódzkich klubów. Niestety nim chłopaki się pokapowali co jest jego prawdziwym zamiarem część mniej zaangażowanych w kibicowanie Widzewowi łepków już latała w smyczkach ŁKSu. Trafilł na podatny grunt bo FCP nigdy nie było fan clubem, poza kilkoma osobami, chuligańskim a i organizacja w tamtym okresie mocno kulała. Mimo że teraz miasto jest mocno podzielony ze wskazaniem na ŁKS to przyszłość może być różna bo Widzew ma w mieście kilkunastu młodych chłopaków którzy mimo niesprzyjających okoliczności wciąż chcą bawić się w kibicowanie i za kilka lat to oni mogą rządzić miastem bo jednak młodzierz ŁKSu to nie ten kaliber i bez wsparcia staruchów, na prawdę mocna ekipa, nie mają podjazdu.
forever1908young

Post autor: forever1908young »

Oj bolą was ci Rodowici z Piotrkowa bolą...
Najważniejsze ze to miasto pięknie się rozwija jako nasz fan club.Jest to wasza najwieksza porażka w ostatnich latach oczywiście jezeli chodzi o FC.Zresztą wiele miast województwa budzi się po latach.
Misza18

Post autor: Misza18 »

Rodowici z Piotrkowa hehe. Na tym może zakończmy.
RBR

Post autor: RBR »

Wiele miast tzn. jakie konkretnie ? Prócz Aleksa,Kanzasu i Piotrkowa to nic mi się nie kojarzy z wami.Jeśli możesz to rozwiń ostatnie zdanie :)
mms

Post autor: mms »

Nie powiedziałbym że w Kanzasie Łks ma jakąś przewagę. Na dzień dzisiejszy Widzew dużo aktywniejszy, ale to nie oznacza że ma jakąś przewagę.
PierdemWdziub

Post autor: PierdemWdziub »

ehehehe jezdza lepiej od was, zbieraja sie na rynku z transami i racami. ja wiem, ze sola kibicowania jest co innego? te dzisiejsze czasy
SkitranyZaMonitorem

Post autor: SkitranyZaMonitorem »

w Konstantynowie to Widzew zbiera sie przy kazdej mozliwej okazji na rynku czy to w innych miejscach miasta, gdzie jest wtedy ŁKS Konstantynow?
Lodzer'mensch

Post autor: Lodzer'mensch »

.:1910:. pisze:ŁKS zaistniał w Piotrkowie pieniędzmi i taka jest prawda, pan N wkręcił się na Concordie mamiąc młodych chłopaków wizią trzeciej siły województwa i nie mieszaniem w sprawy obu łódzkich klubów. Niestety nim chłopaki się pokapowali co jest jego prawdziwym zamiarem część mniej zaangażowanych w kibicowanie Widzewowi łepków już latała w smyczkach ŁKSu. Trafilł na podatny grunt bo FCP nigdy nie było fan clubem, poza kilkoma osobami, chuligańskim a i organizacja w tamtym okresie mocno kulała.

Kod: Zaznacz cały

RTS zaistniał w Łodzi sukcesami i taka jest prawda, paru łepków wkręciło się na podmiejski klubik,  mamiąc młodych chłopaków wizią drugiej siły w mieście i grą w lidze mistrzów. Niestety nim chłopaki się pokapowali co jest ich prawdziwym zamiarem część mniej zaangażowanych w kibicowanie ŁKS, wcześniej chodzących także na al. Unii - łepków już latała z plakatami Ryśka Czerwca. Trafili na podatny grunt bo ŁKS wtedy nie radził sobie zbyt dobrze i był kojarzony głównie z negatywnymi zdarzeniami a i organizacja kibiców w tamtym okresie mocno kulała. 
po c*** drążysz temat Piotrkowa jak prawda jest taka że 1 ! typ od nas w 2/3 lata sterroryzował wasz cały jeden z bardziej zasłuzonych fc , i zebrał skład na miare waszych najmocniejszych H fanclubów . I naprawdę co tam bys nie nawymyślał i jak się nie trudził żeby wyszło na twoje, to i tak tego nie zmienisz.
forever1908young

Post autor: forever1908young »

Ci którzy są na bieżąco dokładnie wiedzą gdzie ŁKS zaczyna działać lub juz działa całkiem dobrze.Najważniejsze żebyście tak jak w Piotrkowie obudzili sie z ręką w nocniku i ze skitranym w majtach szalem.
Bez odbioru ludzie humoru.
krokiet_z_grzybami

Post autor: krokiet_z_grzybami »

Ten FCP Widzewski to chyba nie należał to zbyt konkretnych, skoro jeden gość z ŁKSu, zmienia oblicze całego miasta.. a o ile wiem, Piotrków nie jest taki mały, jak inne pobliskie miasteczka, typu pabianice, aleks, kanzas, tomaszow, sieradz itp
Pytanie do Widzewiaków, macie jakieś wpływy w Ciechanowie? pamiętam jak byłem tam za małolata na obozie piłkarskim, to było paru starszych dziadów, którzy opowiadali o swojej miłości do Widzewa. jestem ciekawy czy to były jakieś mega wyjątki czy coś tam się kiedyś kręciło czerwonego?
rzutkarny

Post autor: rzutkarny »

Obecnie w Ciechanowie liczy się tylko Legia.
REDSOLDIER

Post autor: REDSOLDIER »

krokiet_z_grzybami pisze:Ten FCP Widzewski to chyba nie należał to zbyt konkretnych, skoro jeden gość z ŁKSu, zmienia oblicze całego miasta.. a o ile wiem, Piotrków nie jest taki mały, jak inne pobliskie miasteczka, typu pabianice, aleks, kanzas, tomaszow, sieradz itp
Pytanie do Widzewiaków, macie jakieś wpływy w Ciechanowie? pamiętam jak byłem tam za małolata na obozie piłkarskim, to było paru starszych dziadów, którzy opowiadali o swojej miłości do Widzewa. jestem ciekawy czy to były jakieś mega wyjątki czy coś tam się kiedyś kręciło czerwonego?
Faktycznie miasteczka :)
nieewazne

Post autor: nieewazne »

krokiet_z_grzybami pisze:Ten FCP Widzewski to chyba nie należał to zbyt konkretnych, skoro jeden gość z ŁKSu, zmienia oblicze całego miasta..
N. to b. dobry wariat a jednocześnie zawodnik..
W Piotrkowie widocznie brakowało Silnego Lidera co porwie za sobą innych.
Jakbyś się postarał to byś znalazł jakieś jego walki na necie.
Chłopak trenuje solidnie miejscowych i są tego efekty.
Czerwoni tez mają swojego b. dobrego młodego utytułowanego trenera z okolicznego solidnego FC z pod łodzi co trenuje fan cluby okoliczne ale gdzie co i jak to nie istotne. hehe tyle że on się nie udziela ino szkoli z tego co mi wiadomo chociaż kiedyś było inaczej.

A co do jednego ananaska który FCP zarzuca iż po stronie białych obecnie jest troche młodych przerzutów co wcześniej byli po czerwonej stronie barykady to odpowiedz mi - z FCB jest podobnie i co ? wcześniej zieloni teraz czerwoni i co ci z Ptb sa bee a z Btw cacy ? he
Hipokryta.
Zgierz

Post autor: Zgierz »

W Piotrkowie to chyba więcej kibiców LFC, CFC czy innych Manchesterów, aniżeli łódzkich klubów.

z przymrużeniem oka
amiN

Post autor: amiN »

Piotrków miasto przejęte przez ŁKS i skonczcie dalej tą swoja napinke bo do niczego ona nie prowadzi.
WhiteRedWhite

Post autor: WhiteRedWhite »

Trybuna na której widzowie oglądali takie mecze jak ŁKS - FC Porto czy ŁKS - Manchester United, została rozebrana. ŁKSFANS TV stworzył upamiętniający ją klip.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HID_BF77 ... e=youtu.be[/youtube]
WITAM2

Post autor: WITAM2 »

Jeżeli chodzi o Piotrków to nawet osoby od was tutaj pisały że jakościowo to Łks ale ilościowo to Widzew.
HazardzistA08

Post autor: HazardzistA08 »

Ty mms to zawsze lubisz się spinać? Dowartościowywujesz się wtedy? Piotrkowscy eŁKSiacy to naprawde konkretne chłopaki!Przyznał to nawet chłopaczyna od was kilka postów wyzej.Myśle ,że jedynie Wasz Zgierz i WfcG mogły by dorównać naszym z Piotrkowa i skutecznie się im postawić.Pozostałe wasze fc miały by kupe na sam ich widok.Nam nic nikt nie musi gadać ,my ich widzieliśmy w akcji i znamy ze stadjonów(np.Wodzisław Śl. na meczu z Piastem ).To raczej tobie koledzy mydlą oczy,a ty bez sensu wypowiadasz się o rzeczach o których masz słabą wiedze.No chyba ,że na siłe chcesz wszystkim udowodnić,że wiesz lepiej co się dzieje na naszym podwurku,i w naszej ekipie.Jeśli tak to próbuj dalej...może bedziesz miał fart i ktoś Ci uwierzy.
asdasd

Post autor: asdasd »

Wez Ty slownik w reke chlopaku.
mms

HazardzistA08 pisze:Myśle ,że jedynie Wasz Zgierz i WfcG mogły by dorównać naszym z Piotrkowa i skutecznie się im postawić.Pozostałe wasze fc miały by kupe na sam ich widok.
HIT :))
RockyMarciano

Post autor: RockyMarciano »

^^
Bo teraz wszyscy trenują sporty walki, a nie ortografię i gramatykę he he ;)
Piotrków opisany, więc mam inne pytania:
Czy Górnik Łęczyca i fc Widzew z Łęczycy, to jedno?
Jakie są relacje między Wartą Sieradz, a Widzew fc Sieradz?
Jak wygląda sytuacja kibicowska w Wieruszowie?
Wędrownik

Post autor: Wędrownik »

RockyMarciano pisze:^^
Bo teraz wszyscy trenują sporty walki, a nie ortografię i gramatykę he he ;)
Piotrków opisany, więc mam inne pytania:
Czy Górnik Łęczyca i fc Widzew z Łęczycy, to jedno?
Jakie są relacje między Wartą Sieradz, a Widzew fc Sieradz?
Jak wygląda sytuacja kibicowska w Wieruszowie?

Podobno nie
mms

RockyMarciano pisze:Jak wygląda sytuacja kibicowska w Wieruszowie?
Pustynia kibicowska.
Mmmm

Post autor: Mmmm »

Bo on jest rodowity i to słownik się jego słucha a nie on słownika;)
andreew_eop

Post autor: andreew_eop »

Niszczenie fur na porządku dziennym. Tym razem Dąbrowa

http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/33 ... ,id,t.html
RockyMarciano

To może poczytaj w temacie o woj. kujawsko - pomorskim. Tam na pewno znajdziesz dużo informacji...
HazardzistA08

Post autor: HazardzistA08 »

Widzę ,że same "profesory" na tym forum...he,he,he! Jeśli tak bardzo dotknęła Was moja ortografia , gramatyka i literówki , sowite sory z mojej strony.Obiecuję poprawę ! Teraz możecie już wrócić na swoje fora ortograficzno-literackie i tam dywagować na temat pisowni poszczególnych słów.Pa,pa!
A wracając do tematu : Kolego mms ,dalej możesz siać swoje farmazony na temat pewnych spraw."Internety" przyjmą wszystko! To Wy jesczcze kilka lat wstecz stawialiście swój FCP. jako jeden z najlepszych Waszych fan-clubów.Również pod względem H.Jeśli teraz wmawiacie ludziom ,że zmianę sił w tym mieście przeprowadziły jakieś "placki" z ŁKS-u ,to coś tu nie gra.I My i Wy dobrze wiemy jak jest.Kilka osób od Was na tym forum ,umiało przyznać się do straty tego miasta ,może nie w 100%, ale w porównaniu do tego co było ,to jednak straty.Jeśli jednak dalej tego nie dostrzegasz i określasz fragmęt mojego postu hitowym,wiedz ,że Ty i kilku twoich kolegów po szalu wpisujecie na tym forum MEGA HITY!
asdasd

Post autor: asdasd »

HazardzistA08 pisze:Widzę ,że same "profesory" na tym forum...he,he,he! Jeśli tak bardzo dotknęła Was moja ortografia , gramatyka i literówki , sowite sory z mojej strony.Obiecuję poprawę ! Teraz możecie już wrócić na swoje fora ortograficzno-literackie i tam dywagować na temat pisowni poszczególnych słów.Pa,pa!
Jesteś Polakiem i patriotą to dbaj o swój język.
RockyMarciano

Jeszcze nie skończyliście z tym Piotrkowem? Dalsze przepychanki i boje proponuję toczyć na osiedlach. Jak się zdecydujecie kto jest the best of hools w Piotrkowie, to podajcie oficjalny komunikat...
ODPOWIEDZ