Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Lodzer'mensch
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
WRWGang & Ultras Sur
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 0164_n.jpg
Okazuje się że mecz kosza na który przyszliśmy i tak się nie odbędzie, więc wbijamy na wiadukt i prezentujemy trans wspierający Ultras Sur w walce z zarządem klubu, race , dymy , na koniec psy coś tam próbują ugrać ale nikogo nie chwycili.
ps . Miasto zrobiło pare miesięcy temu nowy super parkiet na hali na skorupki za bagatela 1,2 mln - niestety jest on tak spierdolony że nie da się grać - gratulacje
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 0164_n.jpg
Okazuje się że mecz kosza na który przyszliśmy i tak się nie odbędzie, więc wbijamy na wiadukt i prezentujemy trans wspierający Ultras Sur w walce z zarządem klubu, race , dymy , na koniec psy coś tam próbują ugrać ale nikogo nie chwycili.
ps . Miasto zrobiło pare miesięcy temu nowy super parkiet na hali na skorupki za bagatela 1,2 mln - niestety jest on tak spierdolony że nie da się grać - gratulacje
-
krokiet_z_grzybami
Zastanawia mnie jak obecnie wygląda sytuacja w Konstantynowie Łodzkim? miałem kiedyś koleżkę z tego miasteczka to pamiętam mówił, że zdominowane absolutnie przez ŁKS, do tego kilku konkretnych wariatów tam mieszkało. Obecnie zaś o ile się orientuje sporo osób już chyba nie udziela się zbytnio, więc jak tam obecnie jest? czy czasem Widzew nie 'przejał' wpływów w tym mieście?
i takie drugie pytanie, która część z Teofki jest najmocniejsza i najbardziej fanatyczna pod względem ludzi działających, chodzących na mecze itp? A, B, C ?
i takie drugie pytanie, która część z Teofki jest najmocniejsza i najbardziej fanatyczna pod względem ludzi działających, chodzących na mecze itp? A, B, C ?
W Kanzasie , sporo osob wyjechało jednak dalej jest to miasto ŁKSu, chociaz są tez Widzewiacy.
Teofilów to B i C
Teofilów to B i C
Jakie są miasta w województwie łódzkim, w których rządzi ŁKS?
Kojarzy mi się coś,że są lepsi w Piotrkowie,Konstantynowie Łódzkim i Aleksandrowie ale tego ostatniego miasta nie jestem pewien. I czy w Pabianicach ŁKS był kiedyś mocniejszy od Widzewa?
Kojarzy mi się coś,że są lepsi w Piotrkowie,Konstantynowie Łódzkim i Aleksandrowie ale tego ostatniego miasta nie jestem pewien. I czy w Pabianicach ŁKS był kiedyś mocniejszy od Widzewa?
-
PolnocnaStrona
Łks na dzień dzisiejszy panuje w Piotrkowie, Aleksandrowie, o Konstantynowie się nie wypowiadam co do Pabianic to kiedyś raczej też tam dominował ale to już historia
z tym panowaniem w Piotrkowie bym nie przesadzał , przerzuty łatwego życia nie mają
Ja bym w ogóle nie przesadzał ze stwierdzeniem, że ŁKS "panuje" bo nie ma takiego miasta w województwie gdzie ŁKS rządzi niepodzielnie a Widzewa tam nie ma ale Piotrków czy Aleksandrów na miano miasta z przewagą już zasługuje. Wszystkie miasta były już omawiane na poprzednich stronach, wystarczy poszukać.
A no się stał i co tu roztrząsać
Tak się pytam niektórych tu Widzewiaków,czy na mamusię i tatusia też mówicie że są przerzuty?Nie róbcie z tego tematu takiego burdelu jaki jest w temacie Krakowa,gdzie połowa to przerzuty a druga połowa konfitury.Merytorycznie proszę.
Ty o te kilkadziesiąt lat to się nie zapędzaj, bo te kilkadziesiąt lat temu to na Widzew chodzili kibice ŁKS-u :)Dante89 pisze:Chętnie Ci odpowiem, tylko musisz sprecyzować jakiż to rewir padł nam na Chojnach. Ja takiego nie znam. W przeciągu kilkudziesięciu lat, to raczej wam padły rewiry na tym osiedlu.
ŁKS zaistniał w Piotrkowie pieniędzmi i taka jest prawda, pan N wkręcił się na Concordie mamiąc młodych chłopaków wizią trzeciej siły województwa i nie mieszaniem w sprawy obu łódzkich klubów. Niestety nim chłopaki się pokapowali co jest jego prawdziwym zamiarem część mniej zaangażowanych w kibicowanie Widzewowi łepków już latała w smyczkach ŁKSu. Trafilł na podatny grunt bo FCP nigdy nie było fan clubem, poza kilkoma osobami, chuligańskim a i organizacja w tamtym okresie mocno kulała. Mimo że teraz miasto jest mocno podzielony ze wskazaniem na ŁKS to przyszłość może być różna bo Widzew ma w mieście kilkunastu młodych chłopaków którzy mimo niesprzyjających okoliczności wciąż chcą bawić się w kibicowanie i za kilka lat to oni mogą rządzić miastem bo jednak młodzierz ŁKSu to nie ten kaliber i bez wsparcia staruchów, na prawdę mocna ekipa, nie mają podjazdu.
-
forever1908young
Oj bolą was ci Rodowici z Piotrkowa bolą...
Najważniejsze ze to miasto pięknie się rozwija jako nasz fan club.Jest to wasza najwieksza porażka w ostatnich latach oczywiście jezeli chodzi o FC.Zresztą wiele miast województwa budzi się po latach.
Najważniejsze ze to miasto pięknie się rozwija jako nasz fan club.Jest to wasza najwieksza porażka w ostatnich latach oczywiście jezeli chodzi o FC.Zresztą wiele miast województwa budzi się po latach.
Rodowici z Piotrkowa hehe. Na tym może zakończmy.
Wiele miast tzn. jakie konkretnie ? Prócz Aleksa,Kanzasu i Piotrkowa to nic mi się nie kojarzy z wami.Jeśli możesz to rozwiń ostatnie zdanie :)
Nie powiedziałbym że w Kanzasie Łks ma jakąś przewagę. Na dzień dzisiejszy Widzew dużo aktywniejszy, ale to nie oznacza że ma jakąś przewagę.
-
PierdemWdziub
ehehehe jezdza lepiej od was, zbieraja sie na rynku z transami i racami. ja wiem, ze sola kibicowania jest co innego? te dzisiejsze czasy
-
SkitranyZaMonitorem
w Konstantynowie to Widzew zbiera sie przy kazdej mozliwej okazji na rynku czy to w innych miejscach miasta, gdzie jest wtedy ŁKS Konstantynow?
-
SkitranyZaMonitorem
-
Lodzer'mensch
.:1910:. pisze:ŁKS zaistniał w Piotrkowie pieniędzmi i taka jest prawda, pan N wkręcił się na Concordie mamiąc młodych chłopaków wizią trzeciej siły województwa i nie mieszaniem w sprawy obu łódzkich klubów. Niestety nim chłopaki się pokapowali co jest jego prawdziwym zamiarem część mniej zaangażowanych w kibicowanie Widzewowi łepków już latała w smyczkach ŁKSu. Trafilł na podatny grunt bo FCP nigdy nie było fan clubem, poza kilkoma osobami, chuligańskim a i organizacja w tamtym okresie mocno kulała.
Kod: Zaznacz cały
RTS zaistniał w Łodzi sukcesami i taka jest prawda, paru łepków wkręciło się na podmiejski klubik, mamiąc młodych chłopaków wizią drugiej siły w mieście i grą w lidze mistrzów. Niestety nim chłopaki się pokapowali co jest ich prawdziwym zamiarem część mniej zaangażowanych w kibicowanie ŁKS, wcześniej chodzących także na al. Unii - łepków już latała z plakatami Ryśka Czerwca. Trafili na podatny grunt bo ŁKS wtedy nie radził sobie zbyt dobrze i był kojarzony głównie z negatywnymi zdarzeniami a i organizacja kibiców w tamtym okresie mocno kulała.
-
forever1908young
Ci którzy są na bieżąco dokładnie wiedzą gdzie ŁKS zaczyna działać lub juz działa całkiem dobrze.Najważniejsze żebyście tak jak w Piotrkowie obudzili sie z ręką w nocniku i ze skitranym w majtach szalem.
Bez odbioru ludzie humoru.
Bez odbioru ludzie humoru.
-
krokiet_z_grzybami
Ten FCP Widzewski to chyba nie należał to zbyt konkretnych, skoro jeden gość z ŁKSu, zmienia oblicze całego miasta.. a o ile wiem, Piotrków nie jest taki mały, jak inne pobliskie miasteczka, typu pabianice, aleks, kanzas, tomaszow, sieradz itp
Pytanie do Widzewiaków, macie jakieś wpływy w Ciechanowie? pamiętam jak byłem tam za małolata na obozie piłkarskim, to było paru starszych dziadów, którzy opowiadali o swojej miłości do Widzewa. jestem ciekawy czy to były jakieś mega wyjątki czy coś tam się kiedyś kręciło czerwonego?
Pytanie do Widzewiaków, macie jakieś wpływy w Ciechanowie? pamiętam jak byłem tam za małolata na obozie piłkarskim, to było paru starszych dziadów, którzy opowiadali o swojej miłości do Widzewa. jestem ciekawy czy to były jakieś mega wyjątki czy coś tam się kiedyś kręciło czerwonego?
Obecnie w Ciechanowie liczy się tylko Legia.
-
REDSOLDIER
Faktycznie miasteczka :)krokiet_z_grzybami pisze:Ten FCP Widzewski to chyba nie należał to zbyt konkretnych, skoro jeden gość z ŁKSu, zmienia oblicze całego miasta.. a o ile wiem, Piotrków nie jest taki mały, jak inne pobliskie miasteczka, typu pabianice, aleks, kanzas, tomaszow, sieradz itp
N. to b. dobry wariat a jednocześnie zawodnik..krokiet_z_grzybami pisze:Ten FCP Widzewski to chyba nie należał to zbyt konkretnych, skoro jeden gość z ŁKSu, zmienia oblicze całego miasta..
W Piotrkowie widocznie brakowało Silnego Lidera co porwie za sobą innych.
Jakbyś się postarał to byś znalazł jakieś jego walki na necie.
Chłopak trenuje solidnie miejscowych i są tego efekty.
Czerwoni tez mają swojego b. dobrego młodego utytułowanego trenera z okolicznego solidnego FC z pod łodzi co trenuje fan cluby okoliczne ale gdzie co i jak to nie istotne. hehe tyle że on się nie udziela ino szkoli z tego co mi wiadomo chociaż kiedyś było inaczej.
A co do jednego ananaska który FCP zarzuca iż po stronie białych obecnie jest troche młodych przerzutów co wcześniej byli po czerwonej stronie barykady to odpowiedz mi - z FCB jest podobnie i co ? wcześniej zieloni teraz czerwoni i co ci z Ptb sa bee a z Btw cacy ? he
Hipokryta.
W Piotrkowie to chyba więcej kibiców LFC, CFC czy innych Manchesterów, aniżeli łódzkich klubów.
z przymrużeniem oka
z przymrużeniem oka
Piotrków miasto przejęte przez ŁKS i skonczcie dalej tą swoja napinke bo do niczego ona nie prowadzi.
-
WhiteRedWhite
Trybuna na której widzowie oglądali takie mecze jak ŁKS - FC Porto czy ŁKS - Manchester United, została rozebrana. ŁKSFANS TV stworzył upamiętniający ją klip.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HID_BF77 ... e=youtu.be[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HID_BF77 ... e=youtu.be[/youtube]
Jeżeli chodzi o Piotrków to nawet osoby od was tutaj pisały że jakościowo to Łks ale ilościowo to Widzew.
-
HazardzistA08
Ty mms to zawsze lubisz się spinać? Dowartościowywujesz się wtedy? Piotrkowscy eŁKSiacy to naprawde konkretne chłopaki!Przyznał to nawet chłopaczyna od was kilka postów wyzej.Myśle ,że jedynie Wasz Zgierz i WfcG mogły by dorównać naszym z Piotrkowa i skutecznie się im postawić.Pozostałe wasze fc miały by kupe na sam ich widok.Nam nic nikt nie musi gadać ,my ich widzieliśmy w akcji i znamy ze stadjonów(np.Wodzisław Śl. na meczu z Piastem ).To raczej tobie koledzy mydlą oczy,a ty bez sensu wypowiadasz się o rzeczach o których masz słabą wiedze.No chyba ,że na siłe chcesz wszystkim udowodnić,że wiesz lepiej co się dzieje na naszym podwurku,i w naszej ekipie.Jeśli tak to próbuj dalej...może bedziesz miał fart i ktoś Ci uwierzy.
Wez Ty slownik w reke chlopaku.
HIT :))HazardzistA08 pisze:Myśle ,że jedynie Wasz Zgierz i WfcG mogły by dorównać naszym z Piotrkowa i skutecznie się im postawić.Pozostałe wasze fc miały by kupe na sam ich widok.
-
RockyMarciano
^^
Bo teraz wszyscy trenują sporty walki, a nie ortografię i gramatykę he he ;)
Piotrków opisany, więc mam inne pytania:
Czy Górnik Łęczyca i fc Widzew z Łęczycy, to jedno?
Jakie są relacje między Wartą Sieradz, a Widzew fc Sieradz?
Jak wygląda sytuacja kibicowska w Wieruszowie?
RockyMarciano pisze:^^
Podobno nie
Pustynia kibicowska.RockyMarciano pisze:Jak wygląda sytuacja kibicowska w Wieruszowie?
Bo on jest rodowity i to słownik się jego słucha a nie on słownika;)
-
andreew_eop
Niszczenie fur na porządku dziennym. Tym razem Dąbrowa
http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/33 ... ,id,t.html
http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/33 ... ,id,t.html
-
RockyMarciano
To może poczytaj w temacie o woj. kujawsko - pomorskim. Tam na pewno znajdziesz dużo informacji...
-
HazardzistA08
Widzę ,że same "profesory" na tym forum...he,he,he! Jeśli tak bardzo dotknęła Was moja ortografia , gramatyka i literówki , sowite sory z mojej strony.Obiecuję poprawę ! Teraz możecie już wrócić na swoje fora ortograficzno-literackie i tam dywagować na temat pisowni poszczególnych słów.Pa,pa!
A wracając do tematu : Kolego mms ,dalej możesz siać swoje farmazony na temat pewnych spraw."Internety" przyjmą wszystko! To Wy jesczcze kilka lat wstecz stawialiście swój FCP. jako jeden z najlepszych Waszych fan-clubów.Również pod względem H.Jeśli teraz wmawiacie ludziom ,że zmianę sił w tym mieście przeprowadziły jakieś "placki" z ŁKS-u ,to coś tu nie gra.I My i Wy dobrze wiemy jak jest.Kilka osób od Was na tym forum ,umiało przyznać się do straty tego miasta ,może nie w 100%, ale w porównaniu do tego co było ,to jednak straty.Jeśli jednak dalej tego nie dostrzegasz i określasz fragmęt mojego postu hitowym,wiedz ,że Ty i kilku twoich kolegów po szalu wpisujecie na tym forum MEGA HITY!
A wracając do tematu : Kolego mms ,dalej możesz siać swoje farmazony na temat pewnych spraw."Internety" przyjmą wszystko! To Wy jesczcze kilka lat wstecz stawialiście swój FCP. jako jeden z najlepszych Waszych fan-clubów.Również pod względem H.Jeśli teraz wmawiacie ludziom ,że zmianę sił w tym mieście przeprowadziły jakieś "placki" z ŁKS-u ,to coś tu nie gra.I My i Wy dobrze wiemy jak jest.Kilka osób od Was na tym forum ,umiało przyznać się do straty tego miasta ,może nie w 100%, ale w porównaniu do tego co było ,to jednak straty.Jeśli jednak dalej tego nie dostrzegasz i określasz fragmęt mojego postu hitowym,wiedz ,że Ty i kilku twoich kolegów po szalu wpisujecie na tym forum MEGA HITY!
Jesteś Polakiem i patriotą to dbaj o swój język.HazardzistA08 pisze:Widzę ,że same "profesory" na tym forum...he,he,he! Jeśli tak bardzo dotknęła Was moja ortografia , gramatyka i literówki , sowite sory z mojej strony.Obiecuję poprawę ! Teraz możecie już wrócić na swoje fora ortograficzno-literackie i tam dywagować na temat pisowni poszczególnych słów.Pa,pa!
-
RockyMarciano
Jeszcze nie skończyliście z tym Piotrkowem? Dalsze przepychanki i boje proponuję toczyć na osiedlach. Jak się zdecydujecie kto jest the best of hools w Piotrkowie, to podajcie oficjalny komunikat...