Dział relacji :)
Moderator: LechiaCHWM
-
Re: Dział relacji :)
Napinka Wam się nie podobała,teraz jak w komentarzach same konkrety to też się nie podoba niektórym.
Co weekend kilka stron wypocin osób,które mecze oglądają z perspektywy fotela.
Najlepsze kwiatki to ci,którzy cisnęli Śląskowi za rzucanie racami w Warszawie.Tego to chyba już nikt nie przebije.
Co weekend kilka stron wypocin osób,które mecze oglądają z perspektywy fotela.
Najlepsze kwiatki to ci,którzy cisnęli Śląskowi za rzucanie racami w Warszawie.Tego to chyba już nikt nie przebije.
''Jestem Polakiem – więc całą rozległą stroną swego ducha żyję życiem Polski, Jej uczuciami i myślami, Jej potrzebami, dążeniami i aspiracjami. Im więcej nim jestem tym mniej z jej życia jest mi obce i tym silniej chcę, żeby to, co w mym przekonaniu uważam za najwyższy wyraz życia stało się własnością całego narodu.'' Roman Dmowski,1903r.
-
- www.kibice.net
Dodaliśmy kolejnych użytkowników, dostęp uzyskały osoby zarejestrowane w latach 2007/2008.
Aktualnie grupa liczy 9 323 osoby.
Aktualnie grupa liczy 9 323 osoby.
-
Ja bym prosił o dodanie jeszcze do działu relacji tematu Hokej, fakt że obecny sezon się już skończył, ale zbliża nowy sezon więc myślę że się przyda.
-
Decyzja bardzo dobra. Nareszcie zapanuje porządek. Chociaż odpalenie działu komentarze w poniedziałek po całej kolejce nieraz dostarczył mi dużo śmiechu hehe

-
Ja tez cala napinke traktowalem humorystycznie. Zobaczymy jak eksperyment sie powiedzie.nieaktywny pisze:Decyzja bardzo dobra. Nareszcie zapanuje porządek. Chociaż odpalenie działu komentarze w poniedziałek po całej kolejce nieraz dostarczył mi dużo śmiechu hehe
-
- www.kibice.net
Dostęp uzyskały osoby zarejestrowane w latach 2009/2010.
Aktualnie grupa liczy 18 386 osób.
Aktualnie grupa liczy 18 386 osób.
-
Owszem szło się pośmiać, aczkolwiek to wszystko przestało śmieszyć jak kolejny tydzień 4 strony to napinki derbowych rywali świeżo zarejestrowanych.Ronnie The Rocket pisze:Ja tez cala napinke traktowalem humorystycznie. Zobaczymy jak eksperyment sie powiedzie.nieaktywny pisze:Decyzja bardzo dobra. Nareszcie zapanuje porządek. Chociaż odpalenie działu komentarze w poniedziałek po całej kolejce nieraz dostarczył mi dużo śmiechu hehe
-
jaka cisza i spokój w komentarzach same normalne posty a nie tysiąc piencetów postów i jeden przez drugiego szacunek!
-
widac ze ruch Wizarda dal dobry skutek, chociaz nie powiem ze zawsze poprawiala mi humor ta napinka po weekendzie. jedni flage ukradli, inni wspolpracuja z ochrona a Ci z nozami to frajerzy, ale chyba wole nowe porzadki
W życiu piękne są tylko szpile
-
śmiesznie było na początku, ale jak trzeba było przebić się przez kilkanascie stron o niczym to kurwica człowieka brała. Teraz jest idealnie!johny walkeR pisze:widac ze ruch Wizarda dal dobry skutek, chociaz nie powiem ze zawsze poprawiala mi humor ta napinka po weekendzie. jedni flage ukradli, inni wspolpracuja z ochrona a Ci z nozami to frajerzy, ale chyba wole nowe porzadki