Dział relacji :)
Moderator: LechiaCHWM
-
Dział relacji :)
Chciałbym widzieć miny dzieciaków którzy z potem na czołach czekajana kolejny weekend i możliwośc ponapinania się na k.net :)
Niestety zostanie im co najwyżej dział kibice i tematy o zgodach :)
Witamy !
Niestety zostanie im co najwyżej dział kibice i tematy o zgodach :)
Witamy !
Xp
-
Re: Dział relacji :)
Jak nie komentarze, to rozpierdolą każdy inny temat, ale sam dział do kolejki to świetny ruch. Mam nadzieję że się to przyjmie.
KibicŁKS pisze:A ja mam pytanie. Czy pzpn zmniejszy kare Widzewowi jeżeli zszyją flage i zwroca ja Legii??
-
Na jakiej zasadzie działa ten dział - jest tylko dla zarejestrowanych czy co :>?
Toruńska Elana
-
Ale to Wizard jak to jest zrobione? Mozna tu pisac od 100 postow? Wybieracie osoby?
-
Nie ma to jak zjadać swój własny ogon...
Od czego wy jestescie pytam się. Relacje były są i mają być, nie wiem mamy rozmawiać w Hyde Park'u o d**** marynie? Jeśli ktoś w temacie "relacje" komentuje to leczy go tylko BAN. Nie wiem w czym problem? za mało was jest a może komus woda sodowa uderzyła do głowy i zamiast brac sie do roboty żywi sie swoim przedrostkiem pod nickiem...? Dział komentarzy jest mi obojetny - może być albo i nie.
Aby nie było, jestem starszym kibicem których na tym forum jest już niewielu, ale nie tędy droga.
Banować, dawać ostrzeżenia ale pisać bo to jest przepływ informacji, a przede wszystkim ZABLOKOWAĆ REJESTRACJE!
Od czego wy jestescie pytam się. Relacje były są i mają być, nie wiem mamy rozmawiać w Hyde Park'u o d**** marynie? Jeśli ktoś w temacie "relacje" komentuje to leczy go tylko BAN. Nie wiem w czym problem? za mało was jest a może komus woda sodowa uderzyła do głowy i zamiast brac sie do roboty żywi sie swoim przedrostkiem pod nickiem...? Dział komentarzy jest mi obojetny - może być albo i nie.
Aby nie było, jestem starszym kibicem których na tym forum jest już niewielu, ale nie tędy droga.
Banować, dawać ostrzeżenia ale pisać bo to jest przepływ informacji, a przede wszystkim ZABLOKOWAĆ REJESTRACJE!
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
-
Wizard. ma racje tylko ciezko wytypowac osoby. Moze popatrzec ktore opisy dodane juz wczesniej byly wiarygodne i na tej zasadzie tak jakby zmusic niektorych do ich pisania. Mniejsze ekipy nie maja takich problemow bo najczesciej i tak jest wytypowana jedna osoba ktora to robi.
-
Re:
I tu znowu pojawia się kwestia ZAMKNIĘCIA REJESTRACJI! Samo banowanie na dłuższą metę nie ma sensu, bo będzie właśnie tak jak piszesz, że sobie założy nowe konto za jakiś czas i git. Kto ma być na tym forum, ten jest, nikogo nowego do zarejestrowania tu nie potrzeba. Tylko BAN+ZAMKNIĘCIE REJESTRACJI może doprowadzić to forum do jako takiego poziomu...Wizard. pisze:Ja prywatnie mam dość banowania po 15osób przy jednym wejściu a dzieciak za miesiąc założy sobie 5 kont.

Unia Tczew & Lechia Gdańsk Fans Tczew
-
Zamknąć rejestrację na miesiąc i po sezonie będzie względny spokój.
"...Kipiąca z nich nienawiść i pewność szybko zmieniły się w strach, gdy okazało się, że dzieląca kibiców bramka jednak jest otwarta. Kilkudziesięciu fanów szybko wykorzystało sytuację w celu wyjaśnienia męczących gospodarzy kwestii, jednak tym prawdopodobnie przypomniało się włączone żelazko w domu..."
-
Ja myślę że to dobry ruch. Jak któraś ekipa będzie chciała mieć tutaj człowieka, który będzie od komentowania, pisania, dementowania itp. to z pewnością taki ktoś będzie mógł tu pisać, choćby miał jeden post i zarejestrował się wczoraj. Przecież Wizard napisał - kto ma być, ten będzie.
Inna sprawa, że faktycznie o informacje będzie ciężej, bo wątpię, żeby osoby z dłuższym stażem na forum pisały tutaj posty typu: "a Stomil się nie pochwali jak minął powrót?" czy "jak sytuacja w Pcimiu, bo słyszałem że coś tam". Ale to chyba akurat plus, przynajmniej dla osób w owych akcjach uczestniczących. No i może wróci na należytą pozycję TMK jako weryfikator wszelkich plotek i ploteczek.
Inna sprawa, że faktycznie o informacje będzie ciężej, bo wątpię, żeby osoby z dłuższym stażem na forum pisały tutaj posty typu: "a Stomil się nie pochwali jak minął powrót?" czy "jak sytuacja w Pcimiu, bo słyszałem że coś tam". Ale to chyba akurat plus, przynajmniej dla osób w owych akcjach uczestniczących. No i może wróci na należytą pozycję TMK jako weryfikator wszelkich plotek i ploteczek.
-
Inna sprawa, że faktycznie o informacje będzie ciężej, bo wątpię, żeby osoby z dłuższym stażem na forum pisały tutaj posty typu: "a Stomil się nie pochwali jak minął powrót?" czy "jak sytuacja w Pcimiu, bo słyszałem że coś tam".
I wlasnie dobrze,ze tego nie bedzie.To wywolywalo ''napinke''.
I wlasnie dobrze,ze tego nie bedzie.To wywolywalo ''napinke''.
-
bardzo dobry ruch, zamkniecie rejestracji w pewnym sensie spowoduje brak doplywu swiezej krwi, wiec nie jest dobrym rozwiazaniem, a zrobienie lekkiej selekcji uzytkownikow powinno podniesc poziom dyskusji tutaj, bo poprzednio srednio bylo sens taplac sie z wszystkimi w blocie...
EDIT do tego działu dodałbym jeszcze jeden temat wzbudzający niemale kontrowersje - skrojone flagi, gadzety itd bo zwlaszcza po ostatnich akcjach jest w tym temacie mocno napinkowo
EDIT do tego działu dodałbym jeszcze jeden temat wzbudzający niemale kontrowersje - skrojone flagi, gadzety itd bo zwlaszcza po ostatnich akcjach jest w tym temacie mocno napinkowo
www.LANISTA.PL
Producent odzieży kibicowskiej i patriotycznej!
Producent odzieży kibicowskiej i patriotycznej!
-
W przyszłości powinien do tego działu trafić temat Pucharu Polski. Obecny z racji jego zakończenia powinien zostać zamknięty. Co mialo być w nim zamieszczone - zostało z "nawiązką".
-
Ano jak niektóre barany pisały posty a ekipa jeszcze nie wróciła z akcji...kbls pisze:Ja myślę że to dobry ruch. Jak któraś ekipa będzie chciała mieć tutaj człowieka, który będzie od komentowania, pisania, dementowania itp. to z pewnością taki ktoś będzie mógł tu pisać, choćby miał jeden post i zarejestrował się wczoraj. Przecież Wizard napisał - kto ma być, ten będzie.
Xp
-
Bardzo dobry ruch, ale ciekawi mnie dalej jak to jest zrobione :)
-
Tam czytać mogliby sobie wszyscy czytać, a tylko dawać możliwość pisania w tym dziale tym co powinni ją mieć. I np. dostaje ją ktoś za poleceniem kogoś kto już tą możliwość ma.
-
No właśnie nie dałoby się zrobić tak, że każdy widzi ten dział, ale pisać mogą osoby tylko dodane przez Admina?
Stowarzyszenie Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964"
[link]
[link]
-
-
Bardzo dobra decyzja , od czegoś trzeba zacząć .
Jedno z dwóch oficjalnych kont kibiców Falubazu
-
...
Nie ma już tematu
Nie ma już tematu
Ostatnio zmieniony 11.05.2013, 12:43 przez DFLG, łącznie zmieniany 1 raz.
Lechia Gdańsk!
-
Wydaje mi się, że wcześniej Wizard pisał, że czytać będą mogli wszyscy, a pisać tylko "wybrani".
GOOD NIGHT LEFT SIDE
-
Powoli
Ad1 - czytac moga wszyscy , przed chwila sie wylogowałem i nawet niezarejestrowani maja wgląd
Ad2- uwierzcie, że ciężko zrobić listę na 1,5k uzytkowników, o segregacji klubami to już nie ma mowy...
Propozycja by wprowadzić OBOWIĄZKOWO pole przynależność klubowa padło, jednak trwja rozmowy jak to rozwiązać.
Ad1 - czytac moga wszyscy , przed chwila sie wylogowałem i nawet niezarejestrowani maja wgląd
Ad2- uwierzcie, że ciężko zrobić listę na 1,5k uzytkowników, o segregacji klubami to już nie ma mowy...
Propozycja by wprowadzić OBOWIĄZKOWO pole przynależność klubowa padło, jednak trwja rozmowy jak to rozwiązać.
Xp
-
Może lepiej byłoby zablokować nawet wgląd użytkownikom bez dostępu.
-
Zabijesz forum.FF_ pisze:Może lepiej byłoby zablokować nawet wgląd użytkownikom bez dostępu.
W obecnych czasach i tak nikt niczym konkretnym się nie pochwali.
Zablokowanie czytania dla niezarejestrowanych zablokuje kompletnie naplyw nowych ludzi.
W kumatosci sie udusimy.
Xp
-
Dla mnie dobry ruch ze strony ludzi odpowiedzialnych za to forum. Pamiętajcie, że zamykając rejestracje blokujecie dostęp do innych działów, a tym samym "zabijacie" całę forum
Czy wiesz [link] ?? SPRAWDŹ!
-
Niech wlasnie,czytaja.Brak mozliwosci gimbowania,na bank Ich strasznie denerwuje :DFF_ pisze:Może lepiej byłoby zablokować nawet wgląd użytkownikom bez dostępu.
-
Coś pięknego :)
W obecnych komentarzach nawet 1 postu nie usunąłem :)
Kto ma pisać ten pisze, pada 1 pytanie i 1 odpowiedź, zero spinek i kretyńskich dywagacji na zasadzie 1 pytanie i 100 odpowiedzi a ludzie jeszcze w 30 odpowiedziach cofaja sie do czasów pierwotnych.
Zobaczymy jak będzie dalej :)
W obecnych komentarzach nawet 1 postu nie usunąłem :)
Kto ma pisać ten pisze, pada 1 pytanie i 1 odpowiedź, zero spinek i kretyńskich dywagacji na zasadzie 1 pytanie i 100 odpowiedzi a ludzie jeszcze w 30 odpowiedziach cofaja sie do czasów pierwotnych.
Xp
-
Ale jakby nie patrzeć to też było coś, ludzie z miast derbowych potrafili wygrzebać takie stare artykuły i "fakty", że nie jeden historyk czy archeolog by się przy nich chował. Nie raz wygrzebywali książki czy gazety z przed kilkudziesięciu lat, o których nikt nie pamiętał, albo nawet nie wiedział, żeby dopiec rywalowi zza między.Wizard. pisze:30 odpowiedziach cofaja sie do czasów pierwotnych.
KibicŁKS pisze:A ja mam pytanie. Czy pzpn zmniejszy kare Widzewowi jeżeli zszyją flage i zwroca ja Legii??
-
Ale czy sadzisz, że naprawde kogos to interesuje w temacie komentarzy / relacji ?Kadm pisze:Ale jakby nie patrzeć to też było coś, ludzie z miast derbowych potrafili wygrzebać takie stare artykuły i "fakty", że nie jeden historyk czy archeolog by się przy nich chował. Nie raz wygrzebywali książki czy gazety z przed kilkudziesięciu lat, o których nikt nie pamiętał, albo nawet nie wiedział, żeby dopiec rywalowi zza między.Wizard. pisze:30 odpowiedziach cofaja sie do czasów pierwotnych.
Ostatnimi czasy zamiast takich faktów pojawiały sie miliony mitów i pierdół.
Xp
-
Wiadomo że teraz jest o wiele lepiej i tak powinno być już dawno.
O tych artykułach napisałem jako o takiej zabawnej ciekawostce, do czego niektórzy byli zdolni, żeby tylko zaistnieć w temacie.
O tych artykułach napisałem jako o takiej zabawnej ciekawostce, do czego niektórzy byli zdolni, żeby tylko zaistnieć w temacie.
-
-
Wizard a może zdradzisz na jakich zasadach są dopuszczani użytkownicy do tego działu?
-
To moze otwórz dodatkowy temat pt "Komentarze", który byłby tylko dla chętnych na ewentualne przegrzebywanie sie przez dziesiatki postów.
Kto nie będzie chciał czytac to po prostu tam nie wchodzi i juz.
Ja np lubiłem te tematy bo mozna było nieraz dużo kwiatkow powyciagac i tyle a wkurwiały mnie posty narzekajace na dyskusje (oczywiscie nie mowie o sytuacjach gdzie poziom byl juz bliski dna) bo do tego służy jak sama nazwa wskazuje temat "komentarze"
Kto nie będzie chciał czytac to po prostu tam nie wchodzi i juz.
Ja np lubiłem te tematy bo mozna było nieraz dużo kwiatkow powyciagac i tyle a wkurwiały mnie posty narzekajace na dyskusje (oczywiscie nie mowie o sytuacjach gdzie poziom byl juz bliski dna) bo do tego służy jak sama nazwa wskazuje temat "komentarze"
za kim jestes?
-
w tym przypadku chyba lepiej tego nie zdradzać bo wtedy internetowi gimbo-chuligani zrobią wszystko żeby zostać dołączonymWITAM2 pisze:Wizard a może zdradzisz na jakich zasadach są dopuszczani użytkownicy do tego działu?
dobre posunięcie, czytać już się nie dało tych komentarzy
-
Można tez z czasem pomyśleć, żeby temat o koszykówce wrzucić do tego działu skoro żużlowy jest, wtedy byłoby też trochę bardziej uporządkowane i przejrzyste to wszystko.
-
Temat żużlowy znalazł się tu bo ostatnio były tam posty napinkowe a na razie koszykarski jest raczej beznapinkowym tematem.
-
Taka moja luźna osobista sugestia... aby modami były aktywne osoby mające dajmy na to powyżej 30 lat. Są to zazwyczaj ludzie którzy mają dystans nie tylko dla innych ale przede wszystkim dla siebie! Kolejka wre a relacji co kot napłakał, do czego to zmierza? Wylewacie dziecko z kąpielą a wystarczyło jedynie zablokować rejestracje. Czy tak cieżko pojąc skąd sie bierze napinka- od ludzi którzy własnie co sie zarejestrowali. Zresztą jak obserwuje, ten proceder trwa nadal a ucierpiał na tym przepływ informacji. Mam tu na myśli "relacje" i "foto".
ps. Jeszcze jedna luźna sugestia odemnie, filmiki na których widać przejeżdżającą pociągiem ekipę traktuje zwyczajowo z usmiechem. Jednak nie mam nic na przeciwko. Chcesz oglądnąć wchodzisz, nie chcesz nie wchodź - nic na siłe!
ps. Jeszcze jedna luźna sugestia odemnie, filmiki na których widać przejeżdżającą pociągiem ekipę traktuje zwyczajowo z usmiechem. Jednak nie mam nic na przeciwko. Chcesz oglądnąć wchodzisz, nie chcesz nie wchodź - nic na siłe!
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Spadam z tego forum!
-
Beznadziejna decyzja. w takiej formie to forum umrze. wystarczyło zablokować rejestracje i banować za głupie wpisy.