Dział relacji :)
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM
Re: Dział relacji :)
Ja bym prosił o dodanie jeszcze do działu relacji tematu Hokej, fakt że obecny sezon się już skończył, ale zbliża nowy sezon więc myślę że się przyda.
-
nieaktywny
Decyzja bardzo dobra. Nareszcie zapanuje porządek. Chociaż odpalenie działu komentarze w poniedziałek po całej kolejce nieraz dostarczył mi dużo śmiechu hehe
-
Ronnie The Rocket
Ja tez cala napinke traktowalem humorystycznie. Zobaczymy jak eksperyment sie powiedzie.nieaktywny pisze:Decyzja bardzo dobra. Nareszcie zapanuje porządek. Chociaż odpalenie działu komentarze w poniedziałek po całej kolejce nieraz dostarczył mi dużo śmiechu hehe
Dostęp uzyskały osoby zarejestrowane w latach 2009/2010.
Aktualnie grupa liczy 18 386 osób.
Aktualnie grupa liczy 18 386 osób.
-
Tajemniczy
Owszem szło się pośmiać, aczkolwiek to wszystko przestało śmieszyć jak kolejny tydzień 4 strony to napinki derbowych rywali świeżo zarejestrowanych.Ronnie The Rocket pisze:Ja tez cala napinke traktowalem humorystycznie. Zobaczymy jak eksperyment sie powiedzie.nieaktywny pisze:Decyzja bardzo dobra. Nareszcie zapanuje porządek. Chociaż odpalenie działu komentarze w poniedziałek po całej kolejce nieraz dostarczył mi dużo śmiechu hehe
-
z_krainy_marzen
jaka cisza i spokój w komentarzach same normalne posty a nie tysiąc piencetów postów i jeden przez drugiego szacunek!