[link]Sylwek1916 pisze:Czy w Polsce można gdzieś zakupić odzież firmy THREE STROKE ?

Moda stadionowa - casual
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Moda stadionowa - casual
-
co sadzicie o PG WEAR ? opinie ? ktoś brał jakaś ceratkę ?uwagi?
Widzew Łódź!
-
jak dla mnie to średniaweczka
-
Co powiecie o klasycznej polówce, fredy perry?
[link]
[link]
-
A co chcesz o niej usłyszeć? Czy wygodna, dobra? Polówaczka Fredda to casual w czystej postaci. Na dodatek te klasyczne wzory tym bardziej. Wykonanie jest dobre, są wygodne i wyglądają schludnie co pozwala w nich chodzić na co dzień jak i zakładać je na troszkę lepsze okazje. Wypad z dziewczyną na jakąś kolację czy coś takiego. Ja posiadam oprócz polówek także kardigan i bluzę poliestrową i sobie wszystkie wyroby tej firmy bardzo chwalę. Są eleganckie, wygodne, z dobrego materiału.
-
Dokładnie, ubrania marki Fred Perry świetne jakościowo. Mam kilka rzeczy tej firmy od kilku lat i wyglądają praktycznie jak nowe: nie rozciągają się, kolory się trzymają. Lepiej zainwestować w taki ciuch niż w te szmaciane, beznadziejne jakościowo Lonsdale i Everlasty. Ktoś wie czy można w Polsce dorwać ciuchy Aquascutum?
-
PanKuba gdzie kupujesz Freda ???
-
Ja kupuje we Wrocławiu w sklepie hoolsheaven. Mają też stronę internetową [link]
W tym sklepie kupuję właśnie polo ewentualnie longleev bo kiedyś były. Inne rzeczy kupiłem za granicą gdy byłem gdyż właśnie w Polsce nie mogłem znaleźć bluzy albo czegoś innego.
W tym sklepie kupuję właśnie polo ewentualnie longleev bo kiedyś były. Inne rzeczy kupiłem za granicą gdy byłem gdyż właśnie w Polsce nie mogłem znaleźć bluzy albo czegoś innego.
-
w JD polówka Perego kosztuje 50 funtów,to chyba nie 300-400% przebicia?Rettever pisze:w hoolsheaven przebicie mają po kilkaset procent ( 300% - 400 %) w porównaniu do cen w sklepie na wyspach
-
We Wrocławiu w Renomie otworzono ostatnio Hugo Bossa i Aquascutum, ale jak cenowo itd, to się nie orientuję.Żółty szalik pisze:Ktoś wie czy można w Polsce dorwać ciuchy Aquascutum?
-
Mam pytanie do osób z Anglii. Czy są tam ogólnodostępne harringtonki Knightbridge'a, czy to tylko artykuł na import do Polski itp?
-
[link] , ktoś ma doświadczenia z tą stroną? Rzeczy dosyć tanie.
-
Co do polowek z konikiem to wydają sie oryginalne sądzac po metkach i kroju koszulki (tzn. dłuzszy tył ), bo mam jedną oryginalną z fashioncorner.pl tyle ze classic fit, a nie custom, ale metki są takie same - pytanie tylko czy to rzeczywiste fotki hehe :)
-
Specem nie jestem, ale chyba jednak podróbka
[link] : [link]
fashioncorner.pl : [link]
[link] : [link]
fashioncorner.pl : [link]
-
Nie ma szans w tej cenie, temat wałkowany po 100x
-
Co myślicie o firmie U.S Polo?
-
Tak kibic Sheffield United przeżywa ubiór Anglików na wspomnianym hiszpańskim Mundialu: „Na pierwszym meczu w Bilbao atmosfera była niesamowita. Tak wtedy, jak i teraz, bez trudu na trybunach poznasz kibiców angielskich, bo po prostu są dużo lepiej ubrani niż te wszystkie inne zagraniczne dziwolągi. A więc byliśmy tam w eleganckich bluzach Slazengera, firmowych czapkach, szortach Freda Perry`ego i butach adidasa, a do tego ze starannie wystylizowaną fryzurą. Część z nas miała na sobie koszulki z buldogiem Bobbym. Wyglądaliśmy olśniewająco (...) Anglia wypromowała w Europie swój unikalny styl chuligański, uzupełniony modnymi ciuchami i nienaganną fryzurą. I my także mieliśmy w tym swój udział”.
Hooligans - Cass Pennant :)
Hooligans - Cass Pennant :)
-
[link] fajne niektóre przeceny szczególnie Lyle scott
-
Troszkę mało chuligańsko te ciuszki wyglądają ;) ,fakt,jeżeli ceny RRP są prawdziwe to przecena jest kusząca,w porównaniu do naszych pseudo przecen.
-
Chuliganskie, nie chuliganskie, ale oni tak sie ubierają na mecze ... Chodzenie bez barw jest chyba rownie popularne jak u nas w barwach. A szaliki kibicowskie to dla wiekszosci Anglikow egzotyka, mimo ze to chyba oni je zapoczątkowali :D W kazdym badz razie podczas hymnu zamiast szalików jak to sie robi u nas rozkładają łapy :)
http://www.youtube.com/watch?v=w0j8ZXbGucA
Charlton Athletic

Man Utd ( na West Brom 2013 )

Man City

Millwall :D

Anglicy Euro 2012

pzdr
Charlton Athletic

Man City

Anglicy Euro 2012

pzdr
-
Poleci ktos dobra kurtke wiatrowke do 300 zl, najlepiej czarna, z kapturem, dobrze spisujaca sie w deszczowe dni?
-
też poproszę :)skowyrny pisze:Poleci ktos dobra kurtke wiatrowke do 300 zl, najlepiej czarna, z kapturem, dobrze spisujaca sie w deszczowe dni?
-
[link]
379 ale wypas
379 ale wypas
-
Tutaj za 329 a może znajdziesz jeszcze taniej
[link]
[link]
-
Każda z nich wychodzi poniżej 300zł, tylko niektóre rozmiary niestety się ostały, może komuś coś przypasuje:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
CHWDP
-
znajomy mi podesłał ten link, jakieś opinie?
[link]
[link]
-
Posiadam takową kurtkę Surplusa już około 5 lat i dalej wygląda tak samo, jedynie ze starości pozrywały się gumki od ściągaczy, ale wymieniłem za drobne pieniądze u krawcowej i jest git, rozmiary są zawyżone, noszę wszystko w rozmiarze XL ale ta kurtka pasuje na mnie tylko XXL, podobnie mam Harringtona od tego producenta i XXL musiałem kupić bo XL za krótka. Wracając do wiatrówki to jest ona podszywana polarem i zasadniczo nie nadaje się do noszenia w lecie no chyba że temperatura spadnie poniżej 10 stopni, podsumowując jakość bardzo dobra, nie niszczy się po wielokrotnym praniu, stosunek jakości do ceny na +.
-
dzięki wielkie :)
-
Również polecam, elegancka także w wersji zipper - rozpinanej. Ok 120-130zł
-
Wiem,że tak się ubierają,jak im to pasuje to niech sobie tak chodzą,oni mają inne podejście do ubioru niż u nas. (czytaj wyjebane mają) w większości to trochę nie wyjściowe są na nasze ulice te nie które ich modele. Przecież jak zaczną nosić czarne damskie obcisłe legginsy;) to wcale nie musimy się tym kierunkować,prawda?kiwa jako tako pisze:Chuliganskie, nie chuliganskie, ale oni tak sie ubierają na mecze ... Chodzenie bez barw jest chyba rownie popularne jak u nas w barwach. A szaliki kibicowskie to dla wiekszosci Anglikow egzotyka, mimo ze to chyba oni je zapoczątkowali :D W kazdym badz razie podczas hymnu zamiast szalików jak to sie robi u nas rozkładają łapy :)
Charlton Athletic
Man City
Anglicy Euro 2012
pzdr
Chciałbym się jeszcze tylko odnieść do tej foty z Man. City wyżej,
... ładnie ta dziewczynka buźkę otwiera :)
-
No nie do konca tak wyjebane :) Oni dobrze wiedzą jak i w co sie ubierają, przeciez moda to element ich kultury kibicowskiej od lat 80. W zadnym zakątku swiata moda nie odegrała tak duzej roli w kreowaniu sceny kibicowskiej. Dlatego w dobrych ciuszkach zobaczysz małolatów i starszyzne po 50stce, bo to ważny element ich kultury pielegnowany od kilku dekad ... u nas moda nie odgrywała i nadal nie odgrywa jakiejs znaczącej roli w kibicowskim swiecie, poza tym wiadomo, ze u nas była komuna, ludzie nosili co mieli i do dzisiaj patrząc na wielu mezczyzn 40+ pozostało im to we krwi. Poza tym nie oszukujmy sie ... w ciuchach i markach w których oni sie bujają pojdziesz wszedzie, u nas wiadomo uliczny styl, jakos nie wyobrazam sobie w takim ciuszku 40-50 latka albo siebie na imprezie.HENRI LLOYD pisze:Wiem,że tak się ubierają,jak im to pasuje to niech sobie tak chodzą,oni mają inne podejście do ubioru niż u nas. (czytaj wyjebane mają) w większości to trochę nie wyjściowe są na nasze ulice te nie które ich modele. Przecież jak zaczną nosić czarne damskie obcisłe legginsy;) to wcale nie musimy się tym kierunkować,prawda?
Chciałbym się jeszcze tylko odnieść do tej foty z Man. City wyżej,
... ładnie ta dziewczynka buźkę otwiera :)
Ponizej masz link do profilu angielskich casuals na fb, w komentarzach wypowiada sie wielu chłopakow zaangazowanych w kibicowskie zycie. Tak jak u nas wielu chłopaków oprocz swoich klubow angazuje sie w rozne protesty, wspieranie reprezentacji Anglii itd.
https://www.facebook.com/#!/CasualWayOfLife?fref=ts
U jednego z nich znalazłem ciekwą fote hehe :) Warszawa 2012 :)

-
Są gdzieś aktualnie jakieś dobre przeceny w sklepach on-line?
-
Lyle & Scott
[link]
Odzież nowa, oryginalna, z kompletem metek, fabrycznie pakowana.
[link]
Odzież nowa, oryginalna, z kompletem metek, fabrycznie pakowana.
-
Polecicie jakąś czapkę z daszkiem lub kapelusz tak do 100.
-
[link] ... 92891.htmlMateusz18 pisze:Polecicie jakąś czapkę z daszkiem lub kapelusz tak do 100.
[link] ... 01443.html
[link] ... 93770.html
[link] ... 21565.html
cztery pierwsze z brzegu
-
Wklej inaczej linki bo te nie działają
-
To wpisz sobie po prostu na allegro - Ralph Lauren, Lacoste, Henri Lloyd lub troche mniej casual Hilfiger, Thor Steinar w dziale odzież/galanteria i dodatki/nakrycia głowy i wybierz kolor i model który ci pasuje
-
U nas niestety wybor czapek taki sobie, nie mowiac juz o bucket hat ... na ebay.pl jest duzo wiekszy wybor, szczegolnie jezeli chodzi o rybaczki.
-
Możecie mi powiedzieć czy ciuchy z tej strony to podjebki? [link]