Kibice w UK
-
Re: Kibice w UK
Luton - Millwall dzisiaj :)
[link]#
[link]#
-
United w Madrycie. 1:25 :D Zajebiste są te przyspiewki o piłkarzach
http://www.youtube.com/watch?v=2iyqeSGAQo4
http://www.youtube.com/watch?v=2iyqeSGAQo4
-
-
Co to za pojebany motyw z tymi butami ??
-
-
wiocha style, ale musiało tam j**** na sektorze w tym momencieInny pisze:casual styl
-
u Nas się zdejmuje koszulki i tez niektórym spod skrzydła napierdala, u nich buty, ludzie co tak wydziwiacie, jak byście nie wiedzieli ze czasem na sektorze rożne z****** pomysły do głowy przychodzą, co kraj to obyczaj

-
Jak można porównywać zdjęcie koszulki i dopingu na gołą klate(co często pomaga w nakręceniu lepszej korby)do zdejmowania butów...koszulki zdejmują kibice w Polsce,ale i też w innych krajach,to nie tak kolego że mamy taki obyczaj.

-
-
haha sorry, ale mało sie nie udławiłem przy jedzeniu ze smiechu ... moze pedałki mają korbe i ich to nakręca :) Zupełnie inna kultura, co tutaj porownywac ... fucka tez pokazują inaczej, bo 2 palcami skierowanymi na zewnątrz ??? Dlaczego ??? Bo taka kultura ... nie wiem do czego tu sie przypierdalac. Tam praktycznie kazdy piłkarz ma swoją przyspiewke, u nas nie ma ... wiec w tym kontekscie są od nas np: lepsi ... zresztą kto u nas zna piłkarzy :)debiutant pisze:Jak można porównywać zdjęcie koszulki i dopingu na gołą klate(co często pomaga w nakręceniu lepszej korby)do zdejmowania butów...koszulki zdejmują kibice w Polsce,ale i też w innych krajach,to nie tak kolego że mamy taki obyczaj.
http://www.youtube.com/watch?v=DN_oihFONMU
-
debiutant dalej sie nie poddaje widze, co za typ. Kreca cie klimaty sado maso nie?
-
Motyw stary jak świat i nic w nim pojebanego nie widzę. I ściągnięcie butów to zwykła beka w kierunku właścicieli Man City, a związane to jest z ich kolorem skóry i religią bo jak wchodzisz do meczetu to ściągasz buty. Stąd ten motyw, ale tutaj widzę rozkminka na całego, a fundamentalnej wiedzy brak.against modern pisze:Co to za pojebany motyw z tymi butami ??
Daleko nie szukając taki sam motyw odjebała Chelsea w obecnym sezonie gdy grali na Upton Park z West Hamem. Każdy kto był w na East London to wie, że ta część miasta bardziej przypomina Środkowy Wschód. Ostatnio zresztą odrzucono tam propozycję budowy największego meczetu w UK.
-
a ja od jednego z użytkowników nie udzielających się już tutaj z rożnych względów, wiem, że jednak te buty to całkiem co innego niż ty piszesz, chociaż to co ty piszesz też w pewnym sensie trzyma się kupy, tym bardziej ze był to mecz w Luton, a wiadomo jak to miasto wygląda, jeśli chodzi o jego mieszkańców

-
Buty były dużo wcześniej niż szejkowie w anglii
-
-
To moze wyjawisz tą wielką tajemnice :) ?
-
to nie mój post wiec nie będę go powtarzał, no chyba ze dostane pozwolenie, to wtedy napisze

-
Jak tak patrze na foty Swansea-Bradford to na te finały Pucharu Ligi i inne jezdzi pełno wymalowanych pajacy, ktorzy chyba mają mało wspolnego z meczami ligowymi
-
No jeżeli takie Bradford dostaje 30 tyś biletów, to czego się dziwisz?
-
tym bardziej ze ich srednia ligowa to jakies 10-11 tys :)mancunian pisze:No jeżeli takie Bradford dostaje 30 tyś biletów, to czego się dziwisz?
-
panowie to jest normalna sytuacja, to jest historyczny mecz dla tego typu druzyn, i na takie "święto" zjawiają sie wszyscy od dziada pra-dziada, a nawet śmiem twierdzić ze ludzie co na meczu sa pierwszy raz albo chodzą raz na 5 lat, pamiętam jak mieszkałem pod samym stadionem Wembley i były jakieś puchary, w Anglii jest tak ze chyba już od ćwierćfinałów mecze sa na neutralnym gruncie, właśnie na Wembley, grały drużyny chyba z 4 ligi i przyjeżdżało po 30-40 tysięcy ludzi, bo wiadomo, magia stadionu i sukces drużyny

-
Barnet-Jak wszystko tak rzetelmnie opisujesz jak mecz CPPC vs Charlton to nic tylko pozazdroscic tych 1321 postow.
Charlton doping przez 90 minut :-))).
p.s
nie nazywa sie w skrocie Crystal Palace -Crystal, tylko Palace.
Bylem na tym meczu i doping prowadzili przez 90 minut a Charlton zachowywal sie tak jak 90%procent angielskich kibicow ktorzy przyjerdzaja za swoja druzyna .Cisza.zreszta poszukaj na YT.
grupa Holmesdale Fanatics to pierwsza ekipa ultras w anglii powstala 8 lat temu i jak na ten moment nikt sie znimi niemoze rownac.
http://www.youtube.com/watch?v=3upd4HfwVww
Charlton doping przez 90 minut :-))).
p.s
nie nazywa sie w skrocie Crystal Palace -Crystal, tylko Palace.
Bylem na tym meczu i doping prowadzili przez 90 minut a Charlton zachowywal sie tak jak 90%procent angielskich kibicow ktorzy przyjerdzaja za swoja druzyna .Cisza.zreszta poszukaj na YT.
grupa Holmesdale Fanatics to pierwsza ekipa ultras w anglii powstala 8 lat temu i jak na ten moment nikt sie znimi niemoze rownac.
http://www.youtube.com/watch?v=3upd4HfwVww
-
napisz mi kto prowadził ten doping, chyba ta grupka 30 osobowa, o której wspomniałem, o ile to wogole można było nazwać dopingiem, reszta stadionu jak makiem zasiał, nie wspominając sytuacji przy bramkach, bo wiadomo jak jest, wtedy wszyscy przypominają sobie nagle że są na meczu, nie przypadkiem zresztą , o tym tez pisałem, kibice Charlton śpiewali z palcem na ustach, że cicho na stadionie jak w bibliotece

-
Jade teraz do PL ale jak wroce to Palace gra mecz 6kwietnia z Barnsley.
Ja tam chodze regularnie przyjdz zobacz uslysz jak bedzie cicho jak makiem zasial do ci zwroce za bilet.masz moje slowo.
Ja tam chodze regularnie przyjdz zobacz uslysz jak bedzie cicho jak makiem zasial do ci zwroce za bilet.masz moje slowo.
-
Bylem, widziałem, to po pierwsze, po drugie widzę ze moim wpisem-relacja chyba ubliżyłem twojemu nowemu klubowi i nowym kolegom po szalu, jeśli tak to serdecznie ich odemnie przeproś, po trzecie kolego tristan relację ta pisałem ze swojej własnej perspektywy, z perspektywy sektora i miejsca na którym bylem, ani ChA nie jest mi przyjacielem, ani CP nie jest mi wrogiem, oba te kluby wiszą mi niskim kalafiorem i nie mam żadnego celu w tym, żeby kogoś oczerniać, a drugich wychwalać, trafił mi się mecz to poszedłem, jak się trafi jeszcze raz to tez pójdę żeby popatrzeć na angielska scenę z boku, wracając do meczu, napisałem po prostu to co tam widziałem i słyszałem, starałem się być obiektywny, tam gdzie ja stałem, darli ryja cały mecz, reszta stadionu siedziała jak w teatrze, poza napisze po raz trzeci, grupką parunastu coś tam wykrzykujących i starających się stworzyć jakiś tam młyn łebków w lewym dolnym rogu za bramką. Tak ja widziałem ten mecz i tak go opisałem, a co ty widziałeś i słyszałeś ze swojej perspektywy to ja panie nie mam pojęcia. Po prostu tu napisz to będziemy wiedzieli na czym stoimy, pozdro

-
4 Hutnikow i 1 Polonista z Bydgoszczy bylo obecnych na Charlton - Millwall po stronie gospodarzy. Atmosfera spokojna, bez wiekszego cisnienia, a jedynym urozmaiceniem bylo dwukrotne ujawnienie sie partyzantow z Millwall na sektorach Charltonu co skonczylo sie przepychankami z miejscowymi i interwencja policji.
Doping jak na derby bardzo slaby. Czerwoni spiewali tylko do momentu utraty pierwszego gola, a niebiescy wlasnie wtedy zaczeli :-) W Anglii to normalne. Chociaz napewno na mniejsza ochote do spiewania mialy hektolitry niewypitego przedmeczowego piwa. Na wniosek policji kilka godzin przed meczem i kilka po pozamykane byly okoliczne puby.
Widzow tylko 18.514 (sektor gosci full - okolo 2500) co jak na stadion o pojemnosci 28.000 jest rzecza wstydliwa. Ale bardzo duzy wplyw na to miala chora godzina meczu 12.30 (znow ze wzgledow bezpieczenstwa) i nie wystawienie biletow do generalnej sprzedazy. Mogli je nabyc tylko membersi.

Doping jak na derby bardzo slaby. Czerwoni spiewali tylko do momentu utraty pierwszego gola, a niebiescy wlasnie wtedy zaczeli :-) W Anglii to normalne. Chociaz napewno na mniejsza ochote do spiewania mialy hektolitry niewypitego przedmeczowego piwa. Na wniosek policji kilka godzin przed meczem i kilka po pozamykane byly okoliczne puby.
Widzow tylko 18.514 (sektor gosci full - okolo 2500) co jak na stadion o pojemnosci 28.000 jest rzecza wstydliwa. Ale bardzo duzy wplyw na to miala chora godzina meczu 12.30 (znow ze wzgledow bezpieczenstwa) i nie wystawienie biletow do generalnej sprzedazy. Mogli je nabyc tylko membersi.

-
Wiem, ze to nieodpowiedni temat, ale korzystajac z okazji chcialbym zapytac sie chlopakow z Hutnika o ich kontakty z Magdeburgiem. Nadal takowe sa?
-
Nie chce sie przypierdalac na sile ale jak tacy z was patrioci to piszcie nazwe naszej Ojczyzny po polsku.

-
Tak, dalej są utrzymywane. Ostatnio FC Magdeburg gościł na turnieju kibiców Hutnika w 13 osób.Morton pisze:Wiem, ze to nieodpowiedni temat, ale korzystajac z okazji chcialbym zapytac sie chlopakow z Hutnika o ich kontakty z Magdeburgiem. Nadal takowe sa?
Bądź zatem kolego konsekwentny i tego nie czyń!ArmiaKrajowa pisze:Nie chce sie przypierdalac na sile
Przecież gołym okiem widać, że to lewactwo i propagatorzy antypolonizmu w czystej postaci...ArmiaKrajowa pisze:ale jak tacy z was patrioci to piszcie nazwe naszej Ojczyzny po polsku.
Jak widać fakt, że flaga ta nalezy do fanów przebywających aktualnie na emigracji i tam jest eksponowana nie ma jakiegokolwiek znaczenia.
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
Chłopaki z Hutnika, jak tacy wielcy patrioci, to powinni się posługiwać na wyspach tylko językiem polskim. Lepiej niech angol ma problem, że ich nie rozumie, niż wyrzekać się naszego pięknego języka.
-
Mancunian, manczestersko-junajdzki cwaniaku, zawsze możesz poprosić o kontakt do tych chłopaków i powiedzieć im w twarz co cię boli. Przypierdalanie się na siłę, w dodatku typa z takim nickiem, trąci dziecięcą schizofrenią.
Dzięki Troublemaker za odpowiedź.
Dzięki Troublemaker za odpowiedź.
-
mam wrażenie, że ci chłopacy wyłapią sens mojej wypowiedzi przez to forum, bez konieczności podawania sobie numerów...
dla ciebie za to link: [link] od schizofrenika
dla ciebie za to link: [link] od schizofrenika
-
Drodzy koledzy ArmiaKrajowa i Mancunian:mancunian pisze:Chłopaki z Hutnika, jak tacy wielcy patrioci, to powinni się posługiwać na wyspach tylko językiem polskim. Lepiej niech angol ma problem, że ich nie rozumie, niż wyrzekać się naszego pięknego języka.
Po pierwsze primo - dziekuje bardzo za komentarze. Kazda krytyka jest lepsza niz jakikolwiek brak reakcji,
Po drugie primo - jesli jestescie w UK i poslugujecie sie tylko jezykiem polskim, to zycze Wam wiele szczescia w zyciu zawodowym i prywatnym. Bedzie to szczescie bardzo potrzebne, aby nie stac sie klientem fundacji "Barka", ktora sprowadza do Polski bezdomnych Polakow z wysp,
Po trzecie primo - przypuszczam ze w trosce o dobro jezyka polskiego, podobnie jak z nami, rowniez ostro walczycie z kibicami wszystkich polskich klubow, ktorzy na swoich flagach wypisuja obcobrzmiace napisy, a nawet maja bezczelnosc nazywac swoje kibicowskie grupy niepopolsku,
Po czwarte primo - jest to flaga emigracyjna i celem jej jest dotarcie zarowno do odbiorcy polskiego, jak i miedzynarodowego. A nie zawsze obcokrajowiec bedzie wiedzial, ze Polska to Poland.
Dziekuje za uwage :-)
-
No ja sobie robiłem z jaja z takiego rozumowania, jakie zaprezentował Armia Krajowa.
-
Nie chcialem Cie Mancunian urazic, ale nie kazdy jest tak blyskotliwy jak pan Barnet (coz za elokwentne "hehe", punktujesz chlopie u Mancuniana czy jak?) i na szybko zakuma Twoje ciezkie poczucie humoru i jak to piszesz ironie.
-
-
Hutnik flage robicie dla siebie czy po to zeby angole nie mieli problemow ze zrozumieniem ?
Co do poslugiwania sie w obcym jezyku na codzien - to normalne ze musicie znac jezyk ale jak sie to ma do flagi ?
POLSKA to POLSKA a nie Poland, Hutnik tez przetlumaczcie na angielski zeby wiedzieli co to znaczy.
Co do poslugiwania sie w obcym jezyku na codzien - to normalne ze musicie znac jezyk ale jak sie to ma do flagi ?
POLSKA to POLSKA a nie Poland, Hutnik tez przetlumaczcie na angielski zeby wiedzieli co to znaczy.

-
nazwy własnej sie nie przetłumacza na inny jezyk, to po pierwsze, po drugie pochwal się z jakiej jestes ekipy, to poszukamy czy nie macie przypadkiem flag z anglojezycznymi nazwami, bo jak wiemy w Polsce mają takie praktycznie wszyscy