CHULIGAŃSKIE (i nie tylko) WSPOMNIENIA ....
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: CHULIGAŃSKIE (i nie tylko) WSPOMNIENIA ....
to niby to co szkopy pozbierali ludzi z wszystkich "bramek" we wschodnich Niemiec?

-
Polska - Anglia 1993
http://www.youtube.com/watch?v=B2KWfVbOwrM
jeszcze nie widzialem na forum tego filmiku
http://www.youtube.com/watch?v=B2KWfVbOwrM
jeszcze nie widzialem na forum tego filmiku
-
Może ktoś opisać wypad polskich ekip na Anglia - Polska '99.
Ponoć Triada ALC wjechała na polskie sektory sieją popłoch....
-
Ma ktoś relację , fotki z dwumeczu -> http://www.youtube.com/watch?v=D_uyNNdVX38
-
Czy ma ktoś relacje Arki z meczu z Legią z 2006 roku?Chodzi mi o ten mecz z przeciąganiem flagi i walką z psami.
Bo na portalach kibicowskich Arki nie ma już "relacji z trybun" z tego okresu.
Bo na portalach kibicowskich Arki nie ma już "relacji z trybun" z tego okresu.
-
To co piszesz to chyba był mecz Arka - Pogoń z ta flaga
-
Arka-Legia, flaga bodajże Sopot
-
Mecz z Legia, flaga wisiała na "torach", od nas ludzie nie dają zawinąć fany. Natychmiastowa reakcja ludzi z pod Zegara, Legia cofa się pod klatkę, wjeżdża ochrona z psami i zaczyna się walka trwająca grubo po zakończeniu meczu. Od nas dużo osób dostaję kulami, bodajże ktoś traci oko (psy strzelają na wysokości głowy, część pocisków trafia na sektory zajmowane przez dzieci).
-
Chodziło mi jednak o coś innego. Czytałem kiedyś relacje że w czasie targania flagi "główna ekipa" z tego sektora nie była na stadionie dlatego nikt nie wyskoczył do "grypy szturmowej" Chodziło mi o tą konkretną relacje
Ale dzięki za odpowiedz Papkin_AG
Tu galeria z tego mecz dla rozwiania wątpliwości o który chodzi
http://legionisci.com/galeria/228/wszystkie
Było blisko ;)
Było blisko ;)
-
To jest ten sam mecz który opisał kolega wyżej.Stadionowy pisze:Chodziło mi jednak o coś innego. Czytałem kiedyś relacje że w czasie targania flagi "główna ekipa" z tego sektora nie była na stadionie dlatego nikt nie wyskoczył do "grypy szturmowej" Chodziło mi o tą konkretną relacje
Było blisko ;)
-
myUciekamZawszeOstatni pisze:Może ktoś opisać wypad polskich ekip na Anglia - Polska '99.
Wogole nie ma co pisac, po wejsciu na sektor szukalismy Lechii i Legii, ktorych nie było.i wtedy powstała legenda ze Triada była odwrócona do hymnu w czasie szukania.
-
-
Sławol79 pisze:To jest ten sam mecz który opisał kolega wyżej.Stadionowy pisze:Chodziło mi jednak o coś innego. Czytałem kiedyś relacje że w czasie targania flagi "główna ekipa" z tego sektora nie była na stadionie dlatego nikt nie wyskoczył do "grypy szturmowej" Chodziło mi o tą konkretną relacje
Było blisko ;)
Wiem
Chodziło mi po prostu o skopiowaną relacje która kiedyś była dostępna w necie z wyżej wymienionym stwierdzeniem.
A z tym że było blisko chodzi mi zdobycie flagi a nie że Papkin_Ag się pomylił
Trochę czasu już upłynęło od poniżej podanych spotkań,może nie rozpęta się napinka
Jakby komuś chciało się opisać mecze:
Lechia - Lech (gdzie Lech prawie zdobył flagę,uratowaną przez zawodnika i jeszcze jakiś dwóch kolesi)
Motor - Widzew (wjazd Widzewa na sektory Motoru)
Motor - Lechia (awantura na murawie po próbie podpalenia flagi)
ŁKS - Widzew(wjazd Widzewa na sektory ŁKSu)
Nie,nie jestem psem. Bardziej ciekawi mnie relacja, teraz na spokojnie, najlepiej obydwu stron. Może być PW
-
Racja myślałem że to bramkarz
-
tak, to prawda
-
Nie można edytować
[link]
[link]
-
Odnośnie Lechia-Lech, w ramach sprostowania: Żaden szef ochrony, tylko trener bramkarzy. Tylko, że sytuacja miała miejsce jakieś 1,5h przed meczem gdzie na stadionie było więcej dzieciaków do podawania piłek niż ludzi. A oprócz tego na Kolejorza czekała tego dnia niespodzianka, która niestety została wykminiona przez tych co nie trzeba. Na stadionie po tej akcji z flagą troche osób spod bram przybiegło i polecieli na przyjezdnych i A&L palili wrotki poza stadion, potem niebiescy wszystko kończą i tyle.Stadionowy pisze:Trochę czasu już upłynęło od poniżej podanych spotkań,może nie rozpęta się napinka
Jakby komuś chciało się opisać mecze:
Lechia - Lech (gdzie Lech prawie zdobył flagę,uratowaną przez zawodnika i jeszcze jakiś dwóch kolesi)
Motor - Widzew (wjazd Widzewa na sektory Motoru)
Motor - Lechia (awantura na murawie po próbie podpalenia flagi)
ŁKS - Widzew(wjazd Widzewa na sektory ŁKSu)
-
Odnośnie Lechia-Lech, w ramach sprostowania: Szef ochrony we wspolpracy z terenerem bramkarzy ratuja flage "Dolne Miasto". Podczazs tej akcji na stadionie przebywa grupka lechistow z taurusa i inna "piknikowa" w barwach, ktorzy probuja sie postawic za co otrzymuja smary. Ucieczka nastepuje po wjezdzie MO, nie zadnej grupy betonow spod bram. Przed lechia uciekamy az nad motlawe. Co by nie pisac ... zwyciestwo gdansczan :)
[link]
[link]
-
Odnosnie Lechia-Lech
Cała sytuacja miała miejsce ok 2 godz przed meczem-gdy przebywajacy na stadionie Lech i Arka praktycznie nie mieli przeciwników.Wykorzystujac sytuacje wjezdzaja do sektora chcąc sciagnąc rozwieszone wczesniej flagi.Stawia sie kilka osób,za co zostaja przekopani,kilkanascie osob ucieka.Flagi ratuje trener bramkarzy,DG.W to wszystko miesza sie ochrona przeganiajac agresorow.To wszystko.Warto dodac,ze tego dnia mogło odbyc sie długo oczekiwane spotkanie"sportowe',a podczas calego zajscia cała Lechia była w zupelnie innym miejscu.
Zadne nasze zwyciestwo kolego sloneczny,ani zadne wasze.Zreszta cała ta syutuacja nie chwalił sie nigdy nikt z Poznania,za to jak widze zyja nia nadal koledzy z Gdynii.
Cała sytuacja miała miejsce ok 2 godz przed meczem-gdy przebywajacy na stadionie Lech i Arka praktycznie nie mieli przeciwników.Wykorzystujac sytuacje wjezdzaja do sektora chcąc sciagnąc rozwieszone wczesniej flagi.Stawia sie kilka osób,za co zostaja przekopani,kilkanascie osob ucieka.Flagi ratuje trener bramkarzy,DG.W to wszystko miesza sie ochrona przeganiajac agresorow.To wszystko.Warto dodac,ze tego dnia mogło odbyc sie długo oczekiwane spotkanie"sportowe',a podczas calego zajscia cała Lechia była w zupelnie innym miejscu.
Zadne nasze zwyciestwo kolego sloneczny,ani zadne wasze.Zreszta cała ta syutuacja nie chwalił sie nigdy nikt z Poznania,za to jak widze zyja nia nadal koledzy z Gdynii.
Good Night Left Side
-
Może niech Ci co opierają swoje zdarzenia na opisach w necie, nie rozwalają dobrego tematu ( to do Arkowców ) tym bardziej, jak pisał htsk4 Lech się w tej sprawie nie wypowiadał...
-
Lech sie w ogole nie wypiwiada wiec nie badzcie komiczni
-
Najlepsza relacja chyba z Motor - Lechia
http://www.youtube.com/watch?v=SzIzjcF9iUg
Ale na tym Polonia W-wa vs Lechia to konam ze śmiechu. Lechici z ich okrutną beką zamiatają wszystko. Klasyk w c***
http://www.youtube.com/watch?v=dOG86RzMCMk
http://www.youtube.com/watch?v=SzIzjcF9iUg
Ale na tym Polonia W-wa vs Lechia to konam ze śmiechu. Lechici z ich okrutną beką zamiatają wszystko. Klasyk w c***
http://www.youtube.com/watch?v=dOG86RzMCMk
-
co to była za akcja kiedyś że Śląskowi ktoś do klatki wjechał oszukując psiarnie? i jak to się skonczyło? zawineli kogoś? bo troche wariacka akcja
-
Lech z Ruchem wjechali. W Koninie bodajżeTrójkolorowyKris pisze:co to była za akcja kiedyś że Śląskowi ktoś do klatki wjechał oszukując psiarnie? i jak to się skonczyło? zawineli kogoś? bo troche wariacka akcja
-
Ale to dziś brzmi.. Lech z Ruchem :)
-
miłej lektury bo na prawdę konkretnie napisane pod tym względemEternidad pisze:Ale to dziś brzmi.. Lech z Ruchem :)
[link]
-
Ja p******* skad wy bierzecie takie farmazony jak Lech z Ruchem heheheBolo85 pisze:Lech z Ruchem wjechali. W Koninie bodajżeTrójkolorowyKris pisze:co to była za akcja kiedyś że Śląskowi ktoś do klatki wjechał oszukując psiarnie? i jak to się skonczyło? zawineli kogoś? bo troche wariacka akcja
Nie pamiętam dokładnej daty ale to bylo tydzien po akcji we Wroclawiu na Ulicy Grabiszynskiej gdzie umiera fanatyk Arki Gdynia. W Koninie mial byc tego dnia odwet. A bylo to tak po przyjezdzie grupy Slaska Wroclaw do Konina na ligowy mecz m/w 100kiboli WKS znajdowalo sie juz w klatce rozpoczely sie lapanki zagubionych osob po koronie stadionu. Gdy zjawila sie wiadoma grupa w jakich celach Lech ubrany na czarno na koronie stadionu szedl w kierunku sektora gosci kolo zegara i widzac w przejsciu parenastu policjantow Lech klaszczac krzyczy ''SLASK, SLASK, WKS'' i psiarnia o dziwo przepuszcza bojowke Lecha gdzie dochodzi do starcia Slask praktycznie nie stawia sie dostawajac solidny w******* przycisnienci przy plocie. Piekna akcja jak na tamte czasy.
Swoja droga w Koninie bylo duzo zadym stadionowych i spora samowolka stadionowa.
-
A skąd ty bierzesz farmazony takie ? Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj. Lech wjechał Śląskowi w 99 lub 2000 roku to było ! Po Grabiszyńskiej nie było żadnej akcji !!!
-
Akcja w Koninie miała miejsce jesieni'99.Dokładną datę i opis z tego meczu wrzucę później-pyskaty1 nie pisz głupot następnym razem...
-
Akcja w Koninie miała miejsce jesieni'99.Dokładną datę i opis z tego meczu wrzucę później-pyskaty1 nie pisz głupot następnym razem...
-
Nawiązując do tematu- kiedy pierwszy raz użyto wszelkiego rodzaju represji wobedz kibiców. To w 1996 roku prawdopodobnie wszedł w użycie pierwszy raz "zakaz". Miało to miejsce po zadymie z policją i ochroną której dopuściła się Wisłoka Dębica na wyjazdowym meczu o awans w Kańczudze (opis znajduje się w tym temacie).Rejtan pisze:Czy w drugiej połowie lat 90-tych (być może był to sezon 96/97) podczas meczu Motor - Radomiak działo się coś konkretnego czy może doszło tylko do niedużych przepychanek między obiema ekipami? I czy prawdą jest, że był to pierwszy mecz na Zygmuntowskich, na którym kaski użyły shotgunów?
Zakaz dostało 26 osób na 4 lata w tym duże jak na owe czasy grzywny. O w/w fakcie mówiono w wiadomościach głownych.
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
A powiedz mi hanysie co tu jest nie prawdaGieksa J-no pisze:A skąd ty bierzesz farmazony takie ? Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj. Lech wjechał Śląskowi w 99 lub 2000 roku to było ! Po Grabiszyńskiej nie było żadnej akcji !!!
-
Ano to,że akcja w Koninie był w 1999r. a Grabiszyńska w 2003 r.
Dalej nie kapujesz?
Dalej nie kapujesz?
-
to moze mi sie tylko to pojebalo DATY ale reszta jest autentiko
-
c*** że wcześniej szyderczo pisałeś :pyskaty1 pisze:to moze mi sie tylko to pojebalo DATY ale reszta jest autentiko
innym zarzucasz farmazon a sam napierdalasz farmazonami - Lech był z Ruchempyskaty1 pisze:Ja p******* skad wy bierzecie takie farmazony jak Lech z Ruchem hehehe

-
Sorry jeżeli zły temat, jak coś przenieście posta.
Mógłby ktoś opisać/wkleić "relacje" konfliktu na Jagielloni między Pretorianami, a skinami? Jakie było jego podłoże, krótko przebieg (wiem, że ostro jedni i drudzy używali sprzętu, jedna ofiara śmiertelna czy kilka zadym) i jak to się wszystko ostatecznie zakończyło?
Mógłby ktoś opisać/wkleić "relacje" konfliktu na Jagielloni między Pretorianami, a skinami? Jakie było jego podłoże, krótko przebieg (wiem, że ostro jedni i drudzy używali sprzętu, jedna ofiara śmiertelna czy kilka zadym) i jak to się wszystko ostatecznie zakończyło?
-
Ale z czym dotrzeć do większej ilości osób? Z tymi twarzówkami,które tam są ?
Wielkie brawa dla autora. Jakoś nie trafia do mnie argument,że te zdjęcia są stare.
Wielkie brawa dla autora. Jakoś nie trafia do mnie argument,że te zdjęcia są stare.
-
Przecież te zdjęcia krąża napewno po internecie, tak jak nawet niektore w tym temacie
-
To nie znaczy,że trzeba je kumulować w jedno miejsce i podawać jak na tacy wiadomo komu. Jeszcze większe głąby to ci,którzy tam to komentują. Ze swoim ryjem i danymi.Wonsy pisze:Przecież te zdjęcia krąża napewno po internecie, tak jak nawet niektore w tym temacie
Mam dziwne wrażenie,że ty jesteś autorem tego tworu.
-
nie popadajmy w paranoje, psy mają setki naszych obecnych zdjęc (a nie z lat 90)
ale fakt faktem dziwna ta strona i te zabawy w lubienie ;)
ale fakt faktem dziwna ta strona i te zabawy w lubienie ;)