A to takie KATOLICKIE zaklęcie? Czary mary? Wypowiadasz i już jesteś wielkim PATRIOTĄ i KATOLIKIEM?Polska24 pisze:
W**********!
Mógłbyś mi wyjaśnić a nie od razu najmocniejszymi zaklęciami ze swojej tajnej księgi.
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
A to takie KATOLICKIE zaklęcie? Czary mary? Wypowiadasz i już jesteś wielkim PATRIOTĄ i KATOLIKIEM?Polska24 pisze:
W**********!
Ta już nawet łączone szaliki powstają hehehdebiutant pisze:Potwierdzi ktoś info o układzie Polonii B.z GKS Tychy?
Zgody: Stal SanokMarat pisze:Z/K/U JKS Jarosław?
Kosa. Skąd wy ku*** bierzecie te pytania. Jeszcze chwila a się będą pytać o Wisłe i Cracovie, Lechie i Arke albo ŁKS i Widzew...jestemzbandy pisze:Cracovia-Motor?
kilka osób ze starej ekipy JKS-u jeździ na Legię. Jako, że to wasz układowicz to popytaj dokłądnie a na pewno Ci to potwierdząGieksa J-no pisze:Kto jeździ na Legie chłopie? Na pewno nikt z JKS-u.
Bez ciśnienia, neutralJNK pisze:Jak na linii GKS Tychy - Góral Żywiec?
Lodzermensch pisze:WTC też Hutnik rozjebał na wyjeździe.
te XXX to jest z flagi Amsterdamu 3 krzyże Św. Andrzeja które znajdują się w herbie miastakolbas pisze:Czy zgoda Cracovia- Ajax to zgoda ogólnokibicowska czy tylko 2 ekip (jakich?)
Inna sprawa. Czy moze ktoś wytłumaczyć mi XXX przy Ajaxie. Co to oznacza? Ma to symbolike wywodzaca sie od korzeni czyli żydowska?
Założyciele Wisły Kraków „jedynie” ograniczyli dostęp do klubu wyłącznie do Polaków, jakiś czas potem działacze poznańskiej Warty domagali się już wykluczenia ze struktur PZPN wszelkich klubów, sędziów i zawodników, którzy nie byli chrześcijanami (1938 r.). Przeciwko takim rozwiązaniom protestowały Cracovia i Łódzki KS, na trybunach których pojawiała się w niemałej liczbie ludność żydowska.
DobreGibbon pisze:Chemia.
Przepraszam
Hahaha!Gibbon pisze:Chemia.
Przepraszam
Było już setki razy. Pomiędzy Śląskiem Wrocław a Zagłębiem Sosnowiec nie ma żadnego oficjalnego układu. Jest wzajemny duży szacunek i prywatne kontakty. Kiedyś słyszałem, ze na jakiejś kibicowskiej stronie Zagłębia był sondaż na najbardziej lubiany klub i wygrał właśnie Śląsk. Jak się mylę niech mnie ktoś poprawi.Sportowy Chłopak pisze:Czy ktoś by opisał Układ Zagłębia Sosnowiec ze Sląskiem Wrocław. Podobno jeszcze jest coś pomiędzy Zagłębiem a Rakowem ale nie jestem pewny :)
Sportowy Chłopak pisze:Czy ktoś by opisał Układ Zagłębia Sosnowiec ze Sląskiem Wrocław. Podobno jeszcze jest coś pomiędzy Zagłębiem a Rakowem ale nie jestem pewny :)
Stosunki na linii Lechia i Arka - Podkarpackie kluby są neutralne, nie słyszałem żeby jakiś klub z Podkarpacia miał z nimi jakieś kontakty. Jedyna ekipa to Stal Gorzyce kilkanaście lat wstecz skroili flage Arki.penetrator260 pisze:Konto poprzednie zostało bez powodu zbanowane, 2x pisałem maila, a odzewu brak. Jaja.
Jak wygląda na linii Lechia Gdańsk - Hetman Zamość? I jak ogólnie wyglądają stosunki na linii Lechia i Arka - kluby podkarpackie?
Te Medalik zmień chłopie dilera bo ci chyba na mózg padło jeżeli Raków i BKS coś kiedyś łączyło ja pamiętam tylko i wyłącznie kosę !!!Medalik1312 pisze:Raków - BKSKross pisze:wracając do tematu ...
jak na lini
Raków - BKS
Raków - Legia
Kiedyś coś nas łączyło, teraz nic.
Raków - Legia
Bardzo dawno temu coś tam było podobnie jak z BKSem. Rok temu na centralnym Legia traci jakieś bluzy i szaliki(jechaliśmy do Torunia).Wczoraj podobno Legia kroi dwóch chłopaków od nas w jakimś barze po pielgrzymce, Raków podobno ustawia się na trasie w 80 typa i trafia 100 osobową ekipę Legii, walka na korzyść Rakowa. Piszę podobno bo nikt nic nie wie o tej sytuacji i raczej nie miała ona miejsca, na 70-80% farmazon! Na pielgrzymce wspólna organizacja oprawy i dobry kontakt po obu stronach.
Użytkownicy przeglądający to forum: 303squadron, MłodyVFR, Pixie, rympałek, takisobiejeden i 93 gości