Skoro było już o wszystkim, to chciałbym zaznaczyć jeszcze jedno:
Dzieci w wieku poniżej 15 roku życia stanowiły w 2011 roku 15,1% ogólnej populacji wobec prawie 25% w 1990 r. i 19% w 2000 r.
Tym samym liczba dzieci, mogących zostać potencjalnymi kibolami i chuliganami, spadła o prawie 40% w porównaniu do pięknych dla nas lat 90-tych. I niestety zjawisko da się odczuć przede wszystkim w wielu małych miejscowościach, gdzie nie ma po prostu komu już kibicować.
Ot, rodzi nam się co raz mniej chłopaków z charakterem, a młyny wciąż liczne.
pieciul pisze:Skoro było już o wszystkim, to chciałbym zaznaczyć jeszcze jedno:
Dzieci w wieku poniżej 15 roku życia stanowiły w 2011 roku 15,1% ogólnej populacji wobec prawie 25% w 1990 r. i 19% w 2000 r.
Tym samym liczba dzieci, mogących zostać potencjalnymi kibolami i chuliganami, spadła o prawie 40% w porównaniu do pięknych dla nas lat 90-tych. I niestety zjawisko da się odczuć przede wszystkim w wielu małych miejscowościach, gdzie nie ma po prostu komu już kibicować.
Ot, rodzi nam się co raz mniej chłopaków z charakterem, a młyny wciąż liczne.
problemem nie jest to, ze nie ma komu kibicować, tylko to ze brakujący procent tych dzieci, rodzi się poza granicami kraju
Nie wiem czy się zachwyca czy nie(chyba nie o to naszej scence chodzi?)Ale napewno sporo bierze z naszej przykład,a jeśli o tym nie wiesz,to świadczy tylko o twojej wiedzy,ciekaw jestem jaki był by twój idealny ruch kibicowski?Ty wogóle czaisz o co w tym biega?Nie,nie udaje przekumatego i nie będe ci w necie wyjaśniał o co chodzi,żeby nie było,nie uważam że nasz ,,ruch''jest idealny,ale nic na świecie nie jest bez minusów,miłosniku upadłej sceny w anglii i krytyku polskiej,jednej z bardziej zasłużonych.
debiutant pisze:Nie wiem czy się zachwyca czy nie(chyba nie o to naszej scence chodzi?)Ale napewno sporo bierze z naszej przykład,a jeśli o tym nie wiesz,to świadczy tylko o twojej wiedzy,ciekaw jestem jaki był by twój idealny ruch kibicowski?Ty wogóle czaisz o co w tym biega?Nie,nie udaje przekumatego i nie będe ci w necie wyjaśniał o co chodzi,żeby nie było,nie uważam że nasz ,,ruch''jest idealny,ale nic na świecie nie jest bez minusów,miłosniku upadłej sceny w anglii i krytyku polskiej,jednej z bardziej zasłużonych.
O Anglii ani słowa nie było, a ten dalej swoje ... Z Anglii tez sciągano piosenki, ciuchy, a tam przeciez kibicow nie ma, tak samo w Polsce ciagnie sie bałkanskie czy argentynskie klimaty z youtube, które przy liczebnosciach naszych młynów i mentalnosci nie mają racji bytu