Skąd Ty to ku*** wziąłeś? Radziejów mała mieścina, więc to na 10000% prawdą nie jest, no ale napisz mi chociażby na priv info, skąd wziąłeś tą durną informację. HahaJude_raus pisze:tak pogrzebalem na facebooku i Legia wyczaila typa, którego ITI ,,mianowało'' na gniazdowego podczas ostatniego meczu z Ruchem. Koleś jest z Radziejowa i studiuje administracje w Wyzszej Szkole policji....
a takie cos mozna znalezc na temat ,,bębniarza'' który ostatnio miał okazje ,,wystąpić'' na gnieździe na Żylecie:
zdjęcie gniazda zostanie dziś usunięte z profilu... dostaliśmy taka oto wiadomość... Witam Państwa! Mam gorącą prośbę. Jestem nauczycielem "bebniarza". Dziś dzwonili do mnie zakłopotani rodzice co robić - chłopak jest zrozpaczony tym co zrobił, nie poszedł dziś do szkoły, wykasował konto na FB. On już dostał nauczkę. Nie jest pracownikiem ITI. Po prostu przyszedł na stadion i jeden z gniazdowych którego nie ma na zdjęciu wyciągnął go by powalił w beben. Wszedł podobno na 3 min. i zaraz zszedł, ale zdjęcie i wstyd zostały. Czy moge prosić (cel wychowawczy Państwo osiągneli, a szkoda sprawdzać co sie wydarzy dalej) o okrojenie zdjęcia albo nawet usuniecie postu?
Małolat ,,bębniarz'' się chyba osrał i ktoś interweniował w jego imieniu, lub też on sam interweniował, lub też kryje sie pod tym jakaś podpucha (czego w dzisiejszych czasach wykluczyć nie można) :)

KOMENTARZE 30.11-02.12
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: KOMENTARZE 30.11-02.12
www.startowcy1948.ubf.pl - Serwis Kibiców Startu Radziejów !!!
-
miki4g pisze:Hahaha byłem dzisiaj na meczu AZS Politechnika Warszawska -ZAKSA Kędzierzyn Koźle, oczywiście liczyłem na piknik z kumplem(dawno siaty nie oglądałem). I tak siedzę sobie i lukam na "młyn" Politechniki i wyczaiłem 3 pazi w biało-czerwonych koszulkach. Okazało się, że to fani Resovii, mieli na kartkach a4 napisane: "Politechnikę wspiera warszawski KK(klub kibica) Resovii". To jakaś nowa zgoda? Bez napinki. Poza tym muszę biardziej sceptycznie podchodzić do tego jak zachowują się "kibice"/ludzie na meczach siaty. Modern volleyball k.urwa haha
co za chłop ... czego Ty się spodziewałeś ? rac ? zajebistego dopingu itp ? ludzi z Mostostalu narazie nie zobaczysz na meczach i nie ma dopingu . Azs z tego co wiem też coś próbował działać żeby było normalnie...
TO MY
-
spokojnie może typ ma tak na FB ustawione. wklejcie profil tej nędzynormalny48 pisze:Skąd Ty to ku*** wziąłeś? Radziejów mała mieścina, więc to na 10000% prawdą nie jest, no ale napisz mi chociażby na priv info, skąd wziąłeś tą durną informację. HahaJude_raus pisze:tak pogrzebalem na facebooku i Legia wyczaila typa, którego ITI ,,mianowało'' na gniazdowego podczas ostatniego meczu z Ruchem. Koleś jest z Radziejowa i studiuje administracje w Wyzszej Szkole policji....
a takie cos mozna znalezc na temat ,,bębniarza'' który ostatnio miał okazje ,,wystąpić'' na gnieździe na Żylecie:
zdjęcie gniazda zostanie dziś usunięte z profilu... dostaliśmy taka oto wiadomość... Witam Państwa! Mam gorącą prośbę. Jestem nauczycielem "bebniarza". Dziś dzwonili do mnie zakłopotani rodzice co robić - chłopak jest zrozpaczony tym co zrobił, nie poszedł dziś do szkoły, wykasował konto na FB. On już dostał nauczkę. Nie jest pracownikiem ITI. Po prostu przyszedł na stadion i jeden z gniazdowych którego nie ma na zdjęciu wyciągnął go by powalił w beben. Wszedł podobno na 3 min. i zaraz zszedł, ale zdjęcie i wstyd zostały. Czy moge prosić (cel wychowawczy Państwo osiągneli, a szkoda sprawdzać co sie wydarzy dalej) o okrojenie zdjęcia albo nawet usuniecie postu?
Małolat ,,bębniarz'' się chyba osrał i ktoś interweniował w jego imieniu, lub też on sam interweniował, lub też kryje sie pod tym jakaś podpucha (czego w dzisiejszych czasach wykluczyć nie można) :)
Kod: Zaznacz cały
"(...)Jak podają źródła, w 1914 roku na 3600 osób, było 2600 Żydów. Stalowa Wola była dla nich zamknięta. Likwidowane były wszelkie próby handlu na terenie miasta. Do dziś dniem handlowym jest sobota. Zostało to ustanowione przed wojną, aby wykluczyć Żydów z targu, gdyż ci mają wtedy święto i nie wolno im handlować(...)"
-
Spokojnie, chłopaki. Gość Jude_raus wypuścił konkretny farmazon, który jakiś kretyn wstawił i on to zdążył skopiować i wstawić. Jak tylko będzie, to usunie to (no chyba, że admin może). Zabawę w detektywa w związku z itiowcami zostawcie chłopakom z Legii. Ciach bajera.
www.startowcy1948.ubf.pl - Serwis Kibiców Startu Radziejów !!!
-
Wojewoda wielkopolski Piotr Florek zamknął tzw. II trybunę na stadionie Lecha Poznań na mecz z Polonią Warszawa - informuje "Sport.pl".
- Do wiosny jest sporo czasu na znalezienie sprawców ostatnich zdarzeń. Gdyby najbliższy mecz miał odbyć się wkrótce, zamknąłbym cały stadion - mówi wojewoda.
Decyzja to efekt zachowania kibiców Lecha podczas meczu ze Śląskiem Wrocław.
j***** decydenci
- Do wiosny jest sporo czasu na znalezienie sprawców ostatnich zdarzeń. Gdyby najbliższy mecz miał odbyć się wkrótce, zamknąłbym cały stadion - mówi wojewoda.
Decyzja to efekt zachowania kibiców Lecha podczas meczu ze Śląskiem Wrocław.
j***** decydenci
-
Bardzo dobrze , niech zamykają .
-
Tego co piszą niektóre osoby to się czytać nie da, najlepsze są komentarze osób które nigdy nic nie zrobiły, siedzą sobie wygodnie przed kompem,nigdy nie miały przypału, kompletnie nie znają sytuacji na danym stadionie ale piszą jak by to oni odpalili race, wnieśli sektorówki, wykopali ochronę, przegonili pikników a prawda jest taka że mogą sobie co najwyżej odpalić sobie race w sylwestra na swoim osiedlu.
-
Raków na turnieju w Niemczech: http://www.youtube.com/watch?v=dyZGiUh9tBE
-
Nie na turnieju lecz na sparingu rozegranym w poniedziałek Rot Weiss Ahlen - Raków 1:2.chujwdupepsom pisze:Raków na turnieju w Niemczech: http://www.youtube.com/watch?v=dyZGiUh9tBE
Nas na tym meczu 34 osoby.
OD URODZENIA AŻ DO GROBOWEJ DESKI NA ZAWSZE CZERWONO - NIEBIESKI
-
jest gdzies dobre ujecie oprawy Piasta?
-
[link]
-
Ja p*******, myślałem, że już nic mnie nie zdziwi w tym POlicyjnym państwie, ale czytam to i oczom nie wierze.gumka pisze:http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/3082-d ... skiem.html Nie wiedziałem gdzie to wkleić. To są naprawdę jaja.
-
Przecież psy i tak mają dane wszystkich aktywnych kibiców (np z list wyjazdowych)grymas pisze:Ja p*******, myślałem, że już nic mnie nie zdziwi w tym POlicyjnym państwie, ale czytam to i oczom nie wierze.gumka pisze:http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/3082-d ... skiem.html Nie wiedziałem gdzie to wkleić. To są naprawdę jaja.
Kod: Zaznacz cały
"(...)Jak podają źródła, w 1914 roku na 3600 osób, było 2600 Żydów. Stalowa Wola była dla nich zamknięta. Likwidowane były wszelkie próby handlu na terenie miasta. Do dziś dniem handlowym jest sobota. Zostało to ustanowione przed wojną, aby wykluczyć Żydów z targu, gdyż ci mają wtedy święto i nie wolno im handlować(...)"
-
W związku z otrzymaniem przez Zarząd SKWK pisma z Wydziału Kryminalnego Komendy Miejskiej Policji w Krakowie informujemy, że jesteśmy zobowiązani do przekazania ogranom ścigania danych osobowych naszych członków - dotyczyć to będzie głównie imienia i nazwiska każdego członka SKWK.gumka pisze:http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/3082-d ... skiem.html Nie wiedziałem gdzie to wkleić. To są naprawdę jaja.
Jak tak będzie działać każde stowarzyszenie bo milicji chcę się tego i tamtego to Boże naprawdę chroń fanatyków, przed zomowcami
http://www.bankier.pl/inwestowanie/notowania/waluty/currency.html?gclid=CJyR94ir1LMCFYta3godLjwAVg
-
" Dla kontrastu dodamy, że Stowarzyszenie reprezentujące kibiców Cracovii, dwukrotnie w tej rundzie dostawało podobne, nieprecyzyjne pisma i oczywistym jest że nikt się do nich w żaden sposób nie odniósł o wskazywaniu danych kogokolwiek nie wspominając " z Forum Cracovii
-
Przecież to nie jest przykaz prokuratora tylko prośba z psiarni. SKWK sobie jaja robi?
"...Kipiąca z nich nienawiść i pewność szybko zmieniły się w strach, gdy okazało się, że dzieląca kibiców bramka jednak jest otwarta. Kilkudziesięciu fanów szybko wykorzystało sytuację w celu wyjaśnienia męczących gospodarzy kwestii, jednak tym prawdopodobnie przypomniało się włączone żelazko w domu..."
-
Decyzja Komisji Ligi kibice Lecha Poznań nie będą mogli uczestniczyć w czterech najbliższych spotkaniach wyjazdowych swojego zespołu.
-
Apennine, raczej już ktoś z SKWK kontaktował się w tej sprawie z jakimiś prawnikami.Jak wiadomo takie "prośby" ze strony psiarni to nic innego jak nakaz przekazania danych.
Jeśli ktoś nadal jest przeciwny bojkotowi od wiosny,to niech się pierdolnie w łeb.
Jeśli ktoś nadal jest przeciwny bojkotowi od wiosny,to niech się pierdolnie w łeb.
''Jestem Polakiem – więc całą rozległą stroną swego ducha żyję życiem Polski, Jej uczuciami i myślami, Jej potrzebami, dążeniami i aspiracjami. Im więcej nim jestem tym mniej z jej życia jest mi obce i tym silniej chcę, żeby to, co w mym przekonaniu uważam za najwyższy wyraz życia stało się własnością całego narodu.'' Roman Dmowski,1903r.
-
Bojkot młnów nic nie da,potrzebne sa puste stadiony. Bojkot na kadrze mamy i c*** daje,mało kto ten bojkot zauwazyl a publika wymieniona na januszowa..
-
Kadra a kluby to różnica, jaka publicznośc niby wymieniona? Przecież na kadrze od początku 21 wieku zawsze 90% stanowili janki z całego kraju.WartaSieradz pisze:Bojkot młnów nic nie da,potrzebne sa puste stadiony. Bojkot na kadrze mamy i c*** daje,mało kto ten bojkot zauwazyl a publika wymieniona na januszowa..
GOOD NIGHT left SIDE!
-
Lechia dostała 15tyś kary i zakaz na 2 wyjazdy.
-
Ruch 5 tyś kary i 2 mecze zakazu
-
Niech wrzucą skany dokumentów ,skoro są tak drobiazgowi to je pewno sobie zostawili.Kola93 pisze:" Dla kontrastu dodamy, że Stowarzyszenie reprezentujące kibiców Cracovii, dwukrotnie w tej rundzie dostawało podobne, nieprecyzyjne pisma i oczywistym jest że nikt się do nich w żaden sposób nie odniósł o wskazywaniu danych kogokolwiek nie wspominając " z Forum Cracovii