A co do kolegi faraon82 - Częstochowa to nie GŚ, więc kumać naszyj mowy nie musisz
GKS piłkarsko raczej by nie awansował, ale na pewno kibicowsko im się należy!
2 liga też będzie ciekawa
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Dwanaście, tyle klubów ma narazie licencję na gre w 1 lidze. Są jeszcze takie, które spełniają warunki na uzyskanie licencji, ale nie występuje na nich żadna 1 ligowa drużyna ( stadiony w Szczecinie, Łęcznej, Płocku...) Pozdrawiam i cieszę się, że mogłem pomóc.jolka pisze:hej Polska! A ile wy macie tych stadionów z licencją?zych pisze:No popatrz, a jeszcze pół roku temu PZPN i Warszawa niszczyli Śląską piłkę. Teraz jak beniaminki bez stadionów nie dostaną licencji, znowu podniosą się te same krzyki.
Ciebie chyba tez nalezy traktowac z przymrużeniem oka . Nawet nie bede komentowal twego postu bo nie warto . (P)ozdro dla normalnych .Fighting Dragon Tokyo pisze:Gość "spróbował" zrobić wykład, ale dobrze napisał "traktujcie to z przymrużeniem oka". Ja tylko powiem, że przesadnie wychwalił Polonię Bytom, ale to też traktujcie z przymrużeniem oka
Pojedź mi po ambicji i skomentuj. Jestem ciekawy jakie argumenty sypniesz. Polonia Bytom do solidna firma, ale dla mnie bliskie porównywanie przez "wykładowcę" z GKS-em, Górnikiem i Ruchem jest dla mnie trochę śmieszne. Ale uważam, że gdyby podliczając regionalnie ekipy chuligańsko, to Śląsk ma 1 miejsce (licząc jeszcze Zagłębie Sosnowiec formalnie). Nigdzie indziej w Polsce nie ma takiego bliskiego "sąsiadowania" takich konkretnych ekip. Oczywiście nie mam nic na myśli, żeby mieć pretekst na napinkę, ale chciałbym poznać Twoja opinię i opisać to obiektywnie ze swojej strony. Pozdrawiam.Tomi PB pisze:Ciebie chyba tez nalezy traktowac z przymrużeniem oka . Nawet nie bede komentowal twego postu bo nie warto . (P)ozdro dla normalnych .Fighting Dragon Tokyo pisze:Gość "spróbował" zrobić wykład, ale dobrze napisał "traktujcie to z przymrużeniem oka". Ja tylko powiem, że przesadnie wychwalił Polonię Bytom, ale to też traktujcie z przymrużeniem oka
Fighting Dragon Tokyo pisze:Pojedź mi po ambicji i skomentuj. Jestem ciekawy jakie argumenty sypniesz. Polonia Bytom do solidna firma, ale dla mnie bliskie porównywanie przez "wykładowcę" z GKS-em, Górnikiem i Ruchem jest dla mnie trochę śmieszne. Ale uważam, że gdyby podliczając regionalnie ekipy chuligańsko, to Śląsk ma 1 miejsce (licząc jeszcze Zagłębie Sosnowiec formalnie). Nigdzie indziej w Polsce nie ma takiego bliskiego "sąsiadowania" takich konkretnych ekip. Oczywiście nie mam nic na myśli, żeby mieć pretekst na napinkę, ale chciałbym poznać Twoja opinię i opisać to obiektywnie ze swojej strony. Pozdrawiam.Tomi PB pisze:Ciebie chyba tez nalezy traktowac z przymrużeniem oka . Nawet nie bede komentowal twego postu bo nie warto . (P)ozdro dla normalnych .Fighting Dragon Tokyo pisze:Gość "spróbował" zrobić wykład, ale dobrze napisał "traktujcie to z przymrużeniem oka". Ja tylko powiem, że przesadnie wychwalił Polonię Bytom, ale to też traktujcie z przymrużeniem oka
np? jakies przykłady? (tylko pytam nie chce dyskutować)RSL pisze:marian-no niestety ale kibice Gornika z rudys sl maja same porazki w konfrontacji z Ruchem z rudy sl
tak jest jaka GieKSa w Chorzowie (znam przypadki i moji znajomi rowniez znaja takowe osoby) ale w zwiazku z tym ze sa to JEDNOSTKI rozsiane po calym Chorzowie nie tworza FC ani nie wypisuja nic typuJSC pisze:A w odwrotną stronę cos jest ? Czyli czy jest jakaś Gieksa w Chorzowie ?
mogli by pisac "trojkolorowy chorzow" jakby byl FC-czyli moim takiem rozumowania;robili by oficjalne zbiorki,chodzili by w barwach alby przynajmniej w dzien meczu wychodzili by z domu w barwach i niebylo by ich 2 osoby hehe i to jeszzce co sie z katowic przeprowadzilyMałopolska_GieKSa pisze:tak jest jaka GieKSa w Chorzowie (znam przypadki i moji znajomi rowniez znaja takowe osoby) ale w zwiazku z tym ze sa to JEDNOSTKI rozsiane po calym Chorzowie nie tworza FC ani nie wypisuja nic typuJSC pisze:A w odwrotną stronę cos jest ? Czyli czy jest jakaś Gieksa w Chorzowie ?
"Trojkolorowy Chorzow" a idac tokiem myslenia 'kolegow' z Chorzowa powinni tak robic
Małopolska_GieKSa pisze: ps. tak jako ze nikt nie ma takowego nicku jestem reprezentantem FCM na tym forum i wypowiadam sie w tym temacie,gdyz zenujace sa paranoje kibicow Ruchu a ze mam okazje zobaczyc 'czasem' Katowice od srodka wiec sie wypowiadam
PDK