komentarze dla Gornego Slaska

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Zablokowany
S.P.

Post autor: S.P. » 24.06.2007, 21:46

nie bedzie zadnych tlumaczen. Ciekawie jakie za niedlugo beda wasze tlumaczenia ,ze co z Gornikiem ulkad mamy czy zas co innego blond grzywy wymyslicie :lol:[/quote]

czemu sie napinasz,na forum cwaniakujesz??proponuje ostrzezenia dla tego pana za mala napinke
dzisiaj przed meczem w Katowicach na roznych dzielnicach nasze dwie grupy po 10aut robia spore zamieszanie.jak bylo niech napisze Gks jak chce 8)
a po meczu 1 auto przegania 25 osobowa grupke z Zaleza(dzielnica K-wic),na poczatku Gks chce sie bic i zbroja sie w smietniki ale widzac ze wychodzimy z auta i stanowczo lecimy w 5 osob na nich wszystich to uciekaja.i niebyli to jacys malolaci po 15 lat.
bez napinki

iparts.pl
Joker

Post autor: Joker » 24.06.2007, 22:18

A po co jezdziliscie po janowie w 5 aut skoro mówicie ze Janów jest niebieski? Moze zeby chronic ta wasza ekipe z Janowa przed ekipa GKS-u?

ACAB_

Post autor: ACAB_ » 24.06.2007, 22:22

Joker pisze:A po co jezdziliscie po janowie w 5 aut skoro mówicie ze Janów jest niebieski? Moze zeby chronic ta wasza ekipe z Janowa przed ekipa GKS-u?
tera "odwracanie kotka..." :lol: 8) co do kolegi 19GKS64 to pewnie c**** wie a na forum wielcy kumaty sie robi "nie bedzie zadnych tlumaczen" heheeh

jolka

Zanudzą nas na śmierć!

Post autor: jolka » 25.06.2007, 10:02

Przepisze tekst z gazety Fakt z dn 20.06.2007 i mozecie cos dodac od siebie! Ja tylko dodam ze goroli boli ze na Górnym Śląsku piłka zaczyna sie odradzać. Życze wszystkim drużynom z naszego regionu utrzymania! a po roku niech ekstraklase zasilą chłopaki z Katowic :!: i Jastrzębia! poniżej przedstawiam publikacje: ,,W nowym sezonie w telewizji będą głównie mecze przeciętnych śląskich drużyn". Piatek. W telewizji nudny mecz Ruchu. Niedziela. Kopanina Polonii Bytom. Następny piątek. Nudne spotkanie Zagłębia Sosnowiec. Niedziela. Znowu nudy, tym razem wykonaniu Odry. To koszmarny scenariusz, którego realizacja może ruszyc za miesiąc.
Nie wykluczone, że w przyszłym sezonie transmisje spotkań ligi piłkarskiej zanudzą kibiców na śmierć. Od 27 lipca w ekstraklasie wystepować będzie 5 drużyn ze Śląska i Zagłębia. Górnik i Odra już nieraz zraziły fanów mało atrakcyjną grą. Po beniaminkach, ubogich jak myszy kościelne, trudno spodziewać sie fajerwerków.
Dlaczego więc Canal + będzie tak często pokazywał popisy śląskich drużyn? ... będziemy oglądać kopanine śląskich ,,gigantów''. Dobra piłka trafi sie fanom polskiej ligi tylko w soboty...
Tylko Górnik!

zych

Post autor: zych » 25.06.2007, 10:46

No popatrz, a jeszcze pół roku temu PZPN i Warszawa niszczyli Śląską piłkę. Teraz jak beniaminki bez stadionów nie dostaną licencji, znowu podniosą się te same krzyki.

jolka

Post autor: jolka » 25.06.2007, 11:10

zych pisze:No popatrz, a jeszcze pół roku temu PZPN i Warszawa niszczyli Śląską piłkę. Teraz jak beniaminki bez stadionów nie dostaną licencji, znowu podniosą się te same krzyki.
hej Polska! A ile wy macie tych stadionów z licencją?
Tylko Górnik!

arturo

Post autor: arturo » 25.06.2007, 14:39

faraon82 pisze:
Fighting Dragon Tokyo pisze:
bardzosmieszne pisze:Wczoraj w Zabrzu na Hard Style widziana dosc zgrabna ekipka GKS i KSG :roll: widac ze nie tylko wspolne akcje im w głowie ale i imprezy :lol:
Jak po zabawie potrafisz się śmiać z GKS-u i Górnika, to dlaczego nie "popsułeś" im zabawy? 8)
bo pewnie jest typem kolesia w bialych spodenkac co <walczy>l z korona....www.youtube.com...wpisac ustawka...i tam jest walka z tego tygodnia kszo-korona...na pierwszym planie jest gosc w bialych spodenkach...zaobserwujcie go jak sie bije......wiec ten tez pewnie tego typu i im nie przeszkadzal w zabawie...hehehe...bez odbioru..
http://youtube.com/watch?v=Nz5_WESv4bs

Dobry koles :lol: "przeszedł obok walki" i to dosłownie :lol: :lol:

zych

Post autor: zych » 25.06.2007, 16:48

jolka pisze:
zych pisze:No popatrz, a jeszcze pół roku temu PZPN i Warszawa niszczyli Śląską piłkę. Teraz jak beniaminki bez stadionów nie dostaną licencji, znowu podniosą się te same krzyki.
Dwanaście, tyle klubów ma narazie licencję na gre w 1 lidze. Są jeszcze takie, które spełniają warunki na uzyskanie licencji, ale nie występuje na nich żadna 1 ligowa drużyna ( stadiony w Szczecinie, Łęcznej, Płocku...) Pozdrawiam i cieszę się, że mogłem pomóc.

Czy ktoś wie ile lat w Bytomiu obiecują już przebudowę stadionu ??

Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo » 25.06.2007, 18:55

zych pisze:
jolka pisze:
Dwanaście, tyle klubów ma narazie licencję na gre w 1 lidze. Są jeszcze takie, które spełniają warunki na uzyskanie licencji, ale nie występuje na nich żadna 1 ligowa drużyna ( stadiony w Szczecinie, Łęcznej, Płocku...) Pozdrawiam i cieszę się, że mogłem pomóc.

Czy ktoś wie ile lat w Bytomiu obiecują już przebudowę stadionu ??
Z tego co wiem to obiecują kilka lat w Katowicach. W Bytomu chyba nawet kibice się nie spodziewali, że wróci ekstraklasa.

;>

Post autor: ;> » 25.06.2007, 20:50

arturo pisze:
faraon82 pisze:
Fighting Dragon Tokyo pisze: Jak po zabawie potrafisz się śmiać z GKS-u i Górnika, to dlaczego nie "popsułeś" im zabawy? 8)
bo pewnie jest typem kolesia w bialych spodenkac co <walczy>l z korona....www.youtube.com...wpisac ustawka...i tam jest walka z tego tygodnia kszo-korona...na pierwszym planie jest gosc w bialych spodenkach...zaobserwujcie go jak sie bije......wiec ten tez pewnie tego typu i im nie przeszkadzal w zabawie...hehehe...bez odbioru..
http://youtube.com/watch?v=Nz5_WESv4bs

Dobry koles :lol: "przeszedł obok walki" i to dosłownie :lol: :lol:
Pewnie nie wiedział, którzy są jego :lol:

Darko Pancev

Post autor: Darko Pancev » 25.06.2007, 21:59

a Ty co ??? obrońca PZPN-U ???

maślanka straciatella

Post autor: maślanka straciatella » 26.06.2007, 02:05

widzę że niektórym przydałoby się nie wiadro, a wanna zimnej wody, albo najlepiej dłuższy pobyt pod natryskiem w Izbie Wytrzeźwień, ostudziłoby na pewno głupie chuligansko internetowe zapędy i dałoby do myślenia

komentarze zarówno Ruchu, Gieksy, Górnika i Piasta co do ilości w poszczegolnych dzielnicach są co najmniej smieszne.

Co do samego chuliganskiego ukladu GKS-KSG to mozna sie tu rozpisywac i rozpisywac, jednak najwazniejszy wątek, czyli AntyR, zostal juz poruszony i zalozenie jest takie zeby gnębić R.

Jak ktos już też słusznie tutaj wczesniej zauwazyl, chociaz moze nie do konca udalo mu sie to ując w całość, to Ruch-RTS też na początku bylo zgodą chuliganską a pozniej "okazalo sie" że młodzi, oraz łebki chcą zwyczajnej kibicowskiej zgody.

Dodam od siebie tyle, że póki co niepodważalnym faktem jest to że Ruch jest najlepszy na Śląsku o czym tez swiadczy wiele komentarzy tutaj. Ruch jest jedną z niewielu ekip w regionie ktora sie rozwija.
Nie mozna tego powiedziec o Górniku, GKS-ie, Polonii Bytom, Zaglebiu Sosnowiec, GKS-ie Tychy czy też o pozostalych nawet oddalonych ekipach, a juz na pewno nie o Piascie który po utracie sojuszników jest najcieńszą ekipą z "najbardziej znanych".
Bez ublizania komukolwiek. Bez napinki.
Te wyzej wymienione ekipy stoja w miejscu, a część z nich sie nawet nieznacznie cofnęła wstecz. Myśle że to wlasnie czasy sie zmienily, kilka osób skrytykowało tą wersje, ale mnie sie wydaje że to wszystko przez wyjazdy na Wyspy do pracy oraz pobyty w miejscach odosobnienia, w końcu pewne służby non stop pracują.... itp.
Przykre ale prawdziwe.
Analizy powyższej sytuacji musiałby się podjąć mądry socjolog ktory siedzi w klimatach... ja socjologiem nie jestem więc moze zostawie ten trudny dla niektorych temat.

Założenie: KSG-GKS jest wycelowane w Ruch, to juz wszyscy wiemy. Tak jak GKS tak i KSG nie dalyby sobie z Ruchem rady osobno, chociaz zarówno od typa z GKS, jak i od typa R slyszalem rozne historyjki z ostatnich kilku lat, że różnie bywalo, ale jak sam zsumowałem to wszystko to wyszlo mi że Ruch ma przewagę (nie licząc jakichś tam pomniejszych bójek małolatów czy też przypadkowych akcji na przypadkowe osoby), sorry że nie napiszę w procentach jak wygląda wynik tych konfrontacji no ale jakoś nie moge tego przeliczyć :lol: :lol: :lol: chociaz z egzaminu z matmy na I roku dostałem 4].

I teraz konkretniej, czyli dlaczego chcialbym tutaj zabrac głos. Nie chce wywolywac jakiejs wojny, i wiem że sie narażam na krytyke [na pewno sie znajdzie ktos kto mnie zjedzie, wykrzyczy że nie mam racji i bedzie sie czul bardzo szczesliwy] ale uważam że KSG-GKS wycelowane jest również na drugim miejscu, ex-equo w Polonie Bytom (co niby juz zostalo powiedziane) i Zaglebie Sosnowiec.

Uwazam że Polonia to bardzo silna ekipa porównując do pozostałych śląskich ekip, nie potrafie powiedziec dlaczego nie ma większego uznania niż np taki GKS - może dlatego że o GKS-ie więcej słychać bo z Ruchem jest coś non stop?
Doprawdy Polonia dobra ekipa i na przyklad dziwie im sie czemu od paru ładnych lat unikają ustawki z Zagłebiem.
Mysle ze Polonia jest zdecydowanie zaraz po Ruchu w klasyfikacji regionalnej, na drugim miejscu razem z Zaglebiem Sosnowiec moze z lekką przewagą Zagłębia [?].

Jesli chodzi o samo Zaglebie to w ciagu kilku ostatnich lat kilka razy Gieksa oberwała od nich w tym raz dosyc solidnie takze to że Zaglebie lepsze od GKS to nie ulega wątpliwosci (a co za tym idzie musi byc tez lepsze od ekipy KGS, bardzo podobnej jakościowo do GKS-u)

I teraz najśmieszniejsze, czyli:
Czy Ruch moze sie martwic?
Pozwólcie że troszkę namieszam, żebyście mogli sie fajnie rozpisać pod moim postem, w końcu o to tutaj chodzi :lol:
Odpowiedz na powyzsze pytanie jest trudna, okaze sie w praniu i to moze byc tak naprawde jednym wielkim przypadkiem kto na kogo natrafi, bo póki co raczej nieprawdopodobne jest żeby KSG-GKS wspierali sie na swoich wyjazdach więc jesli nadal bedzie sie na obydwie ekipy ustawial R to nadal bedzie ich klepał w wiekszosci przypadków tak jak to bylo do tej pory.
W innych wypadkach jedynie szybkie i zarazem dobre zgranie nowej koalicji moze przesądzic o jej sukcesie co jest póki co raczej niemożliwe i jesli by tak sie stało to byloby dla mnie duzym zaskoczeniem.

Jeśli czujesz sie dobrym strategiem i masz 13 lat ...omawiaj sytuacje na Śląsku. ;)

Obiektywnie.

pozdrawiam

ps. Czytelniku! Jesli cos jest dla ciebie niejasne, niezrozumiale - prosze nie cytuj tego, nie komentuj, to zapewni nam brak mocnych wrażeń i głupich nieporozumień. Jesli uważasz że nie mam racji w całości tego postu to jesteś albo procentowym wyliczaczem albo jestes spoza Śląska.
Nie chce wzbudzac u kogokolwiek agresji, smiechu czy też innych bardzo skrajnych odczuć w związku z powyższym postem, dlatego jesli cos ci w nim nie odpowiada to potraktuj to z przymrużeniem oka.
Jesli jestes inteligentny to oczywiste że coś moze byc dla ciebie niezrozumiałe - wtedy zacytuj to i zapytaj co miałem na myśli - postaram sie szerzej wypowiedziec aby nie bylo żadnych wątpliwosci.
straciatelli jeszcze nie piłem, a leży już w lodówkach @ FROG-SHOPS

Darko Pancev

Post autor: Darko Pancev » 26.06.2007, 09:01

,,Dodam od siebie tyle, że póki co niepodważalnym faktem jest to że Ruch jest najlepszy na Śląsku o czym tez swiadczy wiele komentarzy tutaj. Ruch jest jedną z niewielu ekip w regionie ktora sie rozwija.
Nie mozna tego powiedziec o Górniku, GKS-ie, Polonii Bytom, Zaglebiu Sosnowiec, GKS-ie Tychy czy też o pozostalych nawet oddalonych ekipach, a juz na pewno nie o Piascie który po utracie sojuszników jest najcieńszą ekipą z "najbardziej znanych".,,

piszesz ,że Ruch jest jedną z niewielu ekip które sie rozwijają a zaraz potym wymieniasz wszystkie znaczące ekipyw regionie i piszesz ,że napewno sie nie rozwijają???
to które oprócz Ruchu sie rozwijają ??? Cidry? CKS Czeladz ??

zresztą nie odpowiadaj , bo po co ???

gratulacje za mate studenciku ;)

leszek22

Post autor: leszek22 » 26.06.2007, 10:35

maślanka straciatella pisze:
Ruch jest najlepszy na Śląsku o czym tez swiadczy wiele KOMENTARZY TUTAJ.

synku nie upokarzaj sie takimi tekstami

zych

Post autor: zych » 26.06.2007, 10:58

Najbardziej podoba mi się zwrot "cofać się wstecz". Maślanka straciatella cofa się do przodu :D

Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo » 26.06.2007, 11:42

Gość "spróbował" zrobić wykład, ale dobrze napisał "traktujcie to z przymrużeniem oka". Ja tylko powiem, że przesadnie wychwalił Polonię Bytom, ale to też traktujcie z przymrużeniem oka :wink:

FCO

Post autor: FCO » 26.06.2007, 13:05

maślanka postawiłbym Ci browara... ale po Twoim nicku wnioskuje że gustujesz w innych trunkach bądź napojach...

Co do samego tekstu to nie zgodze sie tylko że Polonia Bytom jest taka dobra... ale ogólnie tekst na "+".

Kibic PB

Post autor: Kibic PB » 26.06.2007, 17:20

Czego on się najadł ??? Text jest taki bezsensowny i wywołujący napinkę że nawet go szkoda komentować. AMEN

Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo » 26.06.2007, 17:58

Kibic PB pisze:Czego on się najadł ??? Text jest taki bezsensowny i wywołujący napinkę że nawet go szkoda komentować. AMEN
Dlatego napisał, że jak ktoś się nie zgadza, to niech potraktuje to z przymrużeniem oka 8)

Tomi PB

Post autor: Tomi PB » 26.06.2007, 18:00

Fighting Dragon Tokyo pisze:Gość "spróbował" zrobić wykład, ale dobrze napisał "traktujcie to z przymrużeniem oka". Ja tylko powiem, że przesadnie wychwalił Polonię Bytom, ale to też traktujcie z przymrużeniem oka :wink:
Ciebie chyba tez nalezy traktowac z przymrużeniem oka . Nawet nie bede komentowal twego postu bo nie warto . (P)ozdro dla normalnych .
POLONIA 1920 BYTOM

Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo » 26.06.2007, 20:22

Tomi PB pisze:
Fighting Dragon Tokyo pisze:Gość "spróbował" zrobić wykład, ale dobrze napisał "traktujcie to z przymrużeniem oka". Ja tylko powiem, że przesadnie wychwalił Polonię Bytom, ale to też traktujcie z przymrużeniem oka :wink:
Ciebie chyba tez nalezy traktowac z przymrużeniem oka . Nawet nie bede komentowal twego postu bo nie warto . (P)ozdro dla normalnych .
Pojedź mi po ambicji i skomentuj. Jestem ciekawy jakie argumenty sypniesz. Polonia Bytom do solidna firma, ale dla mnie bliskie porównywanie przez "wykładowcę" z GKS-em, Górnikiem i Ruchem jest dla mnie trochę śmieszne. Ale uważam, że gdyby podliczając regionalnie ekipy chuligańsko, to Śląsk ma 1 miejsce (licząc jeszcze Zagłębie Sosnowiec formalnie). Nigdzie indziej w Polsce nie ma takiego bliskiego "sąsiadowania" takich konkretnych ekip. Oczywiście nie mam nic na myśli, żeby mieć pretekst na napinkę, ale chciałbym poznać Twoja opinię i opisać to obiektywnie ze swojej strony. Pozdrawiam.

bin

Post autor: bin » 27.06.2007, 13:43

Fighting Dragon Tokyo pisze:
Tomi PB pisze:
Pojedź mi po ambicji i skomentuj. Jestem ciekawy jakie argumenty sypniesz. Polonia Bytom do solidna firma, ale dla mnie bliskie porównywanie przez "wykładowcę" z GKS-em, Górnikiem i Ruchem jest dla mnie trochę śmieszne. Ale uważam, że gdyby podliczając regionalnie ekipy chuligańsko, to Śląsk ma 1 miejsce (licząc jeszcze Zagłębie Sosnowiec formalnie). Nigdzie indziej w Polsce nie ma takiego bliskiego "sąsiadowania" takich konkretnych ekip. Oczywiście nie mam nic na myśli, żeby mieć pretekst na napinkę, ale chciałbym poznać Twoja opinię i opisać to obiektywnie ze swojej strony. Pozdrawiam.

Żebym nie zostal posądzony o brak obiektywizmu, napiszę tylko, że nadeszły takie czasy, że nie liczy się duża liczba kibiców, wyjazdowiczów ani duża bojówka. Ważna jest grupa tych 20-30 najważniejszych osób, którym łatwiej się "prześliznąć".

Nie mam tu na myśli akurat PB, że "my som najlepsi jesli idzie o piyrwszo 30". Stwierdzam tylko obiektywne fakty, a osoby z tego forum spoza ogromnego grona dzieci neo same to rozważą
Pozdrawiam
Polonia Bytom !

Autonomia dla Śląska !
HansSc pisze:Co do Twojego podpisu dodaj sobie jeszcze "Precz z Polskim okupantem!"
:D

RSL

Post autor: RSL » 27.06.2007, 14:20

marian-no niestety ale kibice Gornika z rudys sl maja same porazki w konfrontacji z Ruchem z rudy sl niestety taka jest prawda.Zreszta kto tu mieszka wie jak to wyglada.
NIEBIESKI STYL ŻYCIA-RUDA ŚLĄSKA

FCO

Post autor: FCO » 27.06.2007, 16:46

faraon82 pisze:
RSL pisze:marian-no niestety ale kibice Gornika z rudys sl maja same porazki w konfrontacji z Ruchem z rudy sl niestety taka jest prawda.Zreszta kto tu mieszka wie jak to wyglada.
ku*** MAC!!juz sie czytac tego nieche,i zygac sie chce jak czytam o tym waszym rUCHU....ja p******* to istni gladiatorzy....strach sie was bac......bez odbioru..i bez napinki....a pisanie typu#katowice sa niebieski#to juz szczyt bezczelnosci...ku*** niedlugo bedziecie pisac ze warszawa,lub krakow jest niebieski,,,cos wam sie chyba za bardzo w glowach popierdolilo
Prawda w dupe szczypi... ?? :lol: :lol: :lol:

FCO

Post autor: FCO » 27.06.2007, 16:52

faraon82 pisze:
FCO pisze:
faraon82 pisze: ku*** MAC!!juz sie czytac tego nieche,i zygac sie chce jak czytam o tym waszym rUCHU....ja p******* to istni gladiatorzy....strach sie was bac......bez odbioru..i bez napinki....a pisanie typu#katowice sa niebieski#to juz szczyt bezczelnosci...ku*** niedlugo bedziecie pisac ze warszawa,lub krakow jest niebieski,,,cos wam sie chyba za bardzo w glowach popierdolilo
Prawda w dupe szczypi... ?? :lol: :lol: :lol:
jak juz cos to piszemy<kole>:P...nie nie szczypi...wyjebane na to mam osobiscie,bo nie mieszkam na GS....tak pisze bo juz sie tego czytac nie da...bez odbioru
Jak nie mieszkasz na Górnym Śląsku, to niewiem dlaczego wogóle piszesz w tym temacie... :wink: pozdro 8)

S.P.

Post autor: S.P. » 27.06.2007, 16:53

faraon82 za to tobie sie popierdolilo chyba w d**** 8)

Robinho1920
ban

Post autor: Robinho1920 » 27.06.2007, 23:13

a co może w K-Ce nie ma Ruchu to czemu to największy FC Ruchu? A takie dzielnice jak Giszowiec, Nikiszowiec, Szopienice, PiotRowice, Ligota, Tauzen, Koszutka, Panewniki, Wełnowiec to niby co?? nie ma tam Ruchu? oczywiście więcej gks Ale Katowice częściowo są NIEBIESKIE!!
SeRce w bieli kRew w błękicie KS Ruch Chorzów Ponad Życie!!!

R

Post autor: R » 27.06.2007, 23:14

No nie niektóre komentarze tutaj to szczyt nie wiem co wami kieruje nie potraficie normalnie ze sobą rozmawiać co chwila jakieś uszczypliwości, a co do samego tematu to tutaj nigdy na 100% nie można powiedzieć że dane miasto/dzielnica jest przynależna w pełni do danego klubu wiadomo że np w Chorzowie może znaleźć się jakiś kibic Górnika albo Gieksy wiadomo że nie będą oni eksponować swoich upodobań kibicowskich ale tak w sercu będą mieli swój klub.Oczywiście jest że w innych miastach sprawy wyglądają zgoła odmiennie Siemianowice Ruda Śląska i inne miasta są już podzielone w różnych proporcjach ja nie mam się zamiaru zgłębiać w jakich bo mógłbym te proporcje oddać w złym stosunku a pewności nigdy nie mam, zawsze w tych miastach występują większe lub mniejsze akcje pokazania kto w danym mieście/dzielnicy "panuje" również nie mam zamiaru osądzać komu to wyszło na + a komu na - bo każdy ma te tematy swoje własne zdanie.
Na koniec chce powiedzieć że GŚ ma swój specyficzny klimat (ameryki nie odkryłem) i nigdy nie można że na 100% tu i tu bo to gówno prawd Pyrsk.

anon00
ban

Post autor: anon00 » 27.06.2007, 23:27

RSL pisze:marian-no niestety ale kibice Gornika z rudys sl maja same porazki w konfrontacji z Ruchem z rudy sl
np? jakies przykłady? (tylko pytam nie chce dyskutować)

patrząc na rozwój organizacyjny to jednak KSG z Rudy wydaje się być pare kroków do przodu .... o ile sie nie myle robią koszulki i zbierają zapisy z bykowiny. przynajmniej tka na stronie swojej podają.

no ale .... kumaci pewnie wiedza lepiej kto gdzie panuje :)

Bogdan Adamiec

Post autor: Bogdan Adamiec » 28.06.2007, 00:33

Robinho1920 pisze:a co może w K-Ce nie ma Ruchu to czemu to największy FC Ruchu? A takie dzielnice jak Giszowiec, Nikiszowiec, Szopienice, PiotRowice, Ligota, Tauzen, Koszutka, Panewniki, Wełnowiec to niby co?? nie ma tam Ruchu? oczywiście więcej gks Ale Katowice częściowo są NIEBIESKIE!!
o ku*** :shock: lat masz 12 i tak p********* właśnie :lol:

Zablokowany