komentarze dla Gornego Slaska

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Zablokowany
PH1964

Post autor: PH1964 » 28.06.2007, 00:41

Robinho1920 pisze:a co może w K-Ce nie ma Ruchu to czemu to największy FC Ruchu? A takie dzielnice jak Giszowiec, Nikiszowiec, Szopienice, PiotRowice, Ligota, Tauzen, Koszutka, Panewniki, Wełnowiec to niby co?? nie ma tam Ruchu? oczywiście więcej gks Ale Katowice częściowo są NIEBIESKIE!!
qurwa tego się już czytać nie da, powiedz mi jaki jest wasz % w Katowicach z pośród wszystkich kibiców tego miasta, zrozumcie że Katowice to największe miasto na GŚ (ok 350 tys mieszkańców) i nawet jak Ruchu jest 5-10% to już się wam robi największt FC, więc pierdolenie o niebieskich Katowicach jest śmieszne ale propaganda robi swoje :lol: Sam mieszkam w mieście kaj jest zdecydowana przewaga Ruchu nad GieKSą ale nie pisze nikaj że moje miasto jest GieKSiarskie czy trójkolorowe czy c*** wi jakie bo po co? Ja nie wiem co wy macie za chorobe, że wszystko widzicie niebieskie? Jest kajś 4 kibiców Ruchu a zaroz piszecie niebieskie to, niebieskie tamto, niebieskie sramto...
Może mi to ktoś wyjaśnić po c*** taka propaganda i pierdolenie farmazonów.
Jak bym mieszkał załóżmy w północnej Polsce i nigdy nie był na GŚ po przeczytaniu tego forum pomyślołbych: na GŚ to jest wszystko niebieskie a reszta kibiców kanałami łazi i tak chcecie żeby was widziano ale tak nigdy nie bedzie
Piszcie co chcecie to wasza choroba :lol:
elo_melo pisze: ps: ŻADEN CHORZOWSKI JESZCZE NIE ZEBRAŁ LANIA OD ŻABOLA LUB GIEKSIARZA CZY POLONISTY, TO ONI LEJĄ CAŁY ŚLĄSK!

iparts.pl
Y-H-R-C

Post autor: Y-H-R-C » 28.06.2007, 01:39

PH1964 pisze:
Robinho1920 pisze:a co może w K-Ce nie ma Ruchu to czemu to największy FC Ruchu? A takie dzielnice jak Giszowiec, Nikiszowiec, Szopienice, PiotRowice, Ligota, Tauzen, Koszutka, Panewniki, Wełnowiec to niby co?? nie ma tam Ruchu? oczywiście więcej gks Ale Katowice częściowo są NIEBIESKIE!!
qurwa tego się już czytać nie da, powiedz mi jaki jest wasz % w Katowicach z pośród wszystkich kibiców tego miasta, zrozumcie że Katowice to największe miasto na GŚ (ok 350 tys mieszkańców) i nawet jak Ruchu jest 5-10% to już się wam robi największt FC, więc pierdolenie o niebieskich Katowicach jest śmieszne ale propaganda robi swoje :lol: Sam mieszkam w mieście kaj jest zdecydowana przewaga Ruchu nad GieKSą ale nie pisze nikaj że moje miasto jest GieKSiarskie czy trójkolorowe czy c*** wi jakie bo po co? Ja nie wiem co wy macie za chorobe, że wszystko widzicie niebieskie? Jest kajś 4 kibiców Ruchu a zaroz piszecie niebieskie to, niebieskie tamto, niebieskie sramto...
Może mi to ktoś wyjaśnić po c*** taka propaganda i pierdolenie farmazonów.
Jak bym mieszkał załóżmy w północnej Polsce i nigdy nie był na GŚ po przeczytaniu tego forum pomyślołbych: na GŚ to jest wszystko niebieskie a reszta kibiców kanałami łazi i tak chcecie żeby was widziano ale tak nigdy nie bedzie
Piszcie co chcecie to wasza choroba :lol:

Są czy nie są niebieskie to juz niepotrzebny temat bo drazniacy.W Katowicach jest duzo kibicow Ruchu lecz wiadome ze jest przewaga gieksy.Z tym ze Wy we własnym miescie jestescie ZAWSZE regularnie atakowani.ZAWSZE jakis gieksiarz straci smycz,szal lub koszulke.Jestescie nie raz obsrani jak wracacie z meczow po 2-5 ! Boicie sie we własnym miescie ! i nie piszcie zaraz ze to propaganda,kazdy z was - gieksiarzy o tym wie ze nie jeden jego kolega zawsze cos straci, przed meczem lub po (o takich rzeczach sie mowi napewno u was).Nawet po Waszej ostatniej fecie gieksiarze wracajocy z meczow byli krojeni przez mlodyh z Ruchu ( wiadom oze nie na wszystkich dzielnicach ale na paru byli ) . Wy jestescie madrzy jak ustawicie sie na Fc Ruchu z Katowic i wpadniecie w samych malolatow a i tak rady se z nimi dac nie umiecie bo oni Są,BYLI I BEDA ! i niech ci co liza dupe gieksie niep isza ze znowu sie ktos napina jak nie iedza jak jest ! tylko oni i my wiemy jak to jest naprawde ! a wasza ekipa ktora niby rosnie w sile to sprawa smiechu warta - np.ostatnia akcja na Fc Mikolow w Katowicach albo akcja na Jage. NIE DOROWNUJECIE NAM W OGOLE JESLI CHODZI O EKIPE.

( MOJA WYPOWIEDZ NIE JEST ZADNA NAPINKA,KAZDY BRONI SWOJ KLUB SWOJA EKIPIE ALE MOJ POST TO SZCZERA PRAWDA O KIBICACH GKS KTORZY UWAZAJA SIE ZA SILNYCH GDY WCALE NIE SA )

ZROBCIE WRESZCIE JAKAS AKCJE NA NA NASZA EKIPE BEZ SPRZETU I SAMI I POKAZCIE WRESZCIE JACY TO JESTESCIE CALEJ POLSCE A NIE TYLKO PISAC ZE RUCH SłABNIE A WY W SIłE ROSNIECIE BO NAWET WE WłASNYM MIESCIE PORZADKU NIE UMIECIE ZROBIC !
sila,wiara,honor - prowadzi do ZWYCIESTWA !

;>

Post autor: ;> » 28.06.2007, 09:12

Bykowina pisze:czysmy na rudzie nie zyskali a zyskalismy i to wam zaniedlugo czas pokaze :D bo bardzo duzo sie poprawilo a bedzie jeszcze lepiej pozyjemy zobaczymy :D
Wy wszędzie zyskujecie...

Zamotasupuany

Post autor: Zamotasupuany » 28.06.2007, 09:18

Y-H-R-C pisze: ZROBCIE WRESZCIE JAKAS AKCJE NA NA NASZA EKIPE BEZ SPRZETU I SAMI
mam rozumiec ze dotad robione byly akcje ze sptrzetem i z czyjas pomoca? przedstawiasz sie jako Osoba (niby) obiektywna,jak sam napisales "szczera prawda" itp...i co? poza tym dziwi mnie kolejna rzecz - jak my robimy akcje na Was to trafiamy malolatow w mniejszej liczbie i atakujemy glowna grupa. Jak Wy robicie akcje to trafiacie nasza glowna ekipe, oczywiscie robia to mlodzi z Ruchu i naszych jest wiecej...cos jest w tym chyba nie tak. Dlaczego nikt nie potrafi zrozumiec, ze temat jest nie do rozstrzygniecia! Na pewno nie TU. Czas pokaze. Jak mozna na podstawie jakiejs akcji ocenic potencjal calego klubu? Zawsze sa dwie prawdy i naturalnym jest, ze kazdy broni swojego Klubu. Co to w ogole za zwyczaj, aby na necie rozstrzygac kto jest lepszy? Wiekszosc pierdoli jak polamana, nie wiedzac zupelnie o czym tak naprawde mowi. Jeszcze raz powtorze: czas pokaze. Nie widze sensu dalszej polemiki

P.S. taki OT - najbardziej mnie rozpierdala jak ktos sie napina przez caly post po czym na koncu dodaje "bez napinki" :?

wnc1964

Post autor: wnc1964 » 28.06.2007, 09:22

Na Wełnowcu nie ma żadnego Ruchu w gwoli wyjaśnienia jest około 200kibiców GieKSy 60-80 osób aktywnych, podobno jakias 1-czy 2 osoby sa za Ruchem, trochę wam się juz w głowach popieroliło z tą niebieskoscia.
Co do Koszutki kiedys rzeczywiscie było trochę RUCHU TERAZ KAJ ONI Są jedynie na necie.
A pisanie ze my kanalami chodzimi we własnym miescie Katowice jest załosne tak jak wpadniecie 20 na jednego bajtla na wnc to go skroicie to uważacie za sukces , gratuluje odwagi.
Jeszcze jedna kwestia u was są sami niezniszczalni robokopy , był taki filmie terminator jak czytam, nethoolsow Ruchu zdaje mi się ze
wszyscy co są niebiescy to mistrzowie sztuk walki, postury coolemana, zresztą najlepsze jest to ze niektórzy kibice z Polski wierza wte absurdy i paranoje,wielkich hoolsów Ruchu.
Co do Rudy Sl absurd ze KSG odnosi tam same porazki ,ale wam kibicom Ruchu najlepiej uwierzyć w to co sami piszecie reszta to
anty niebieska propaganda, choroba paranoidalno-maniaklana
u was sie niestety poszerza.

Ps jeszcze jedno jestescie tak dobrzy i wszęzie a nazw klubów
nie potraficie nawet napisać z duzej litery.

gizd

Post autor: gizd » 28.06.2007, 09:56

wnc1964 pisze:Na Wełnowcu nie ma żadnego Ruchu w gwoli wyjaśnienia jest około 200kibiców GieKSy 60-80 osób aktywnych, podobno jakias 1-czy 2 osoby sa za Ruchem, trochę wam się juz w głowach popieroliło z tą niebieskoscia.
Co do Koszutki kiedys rzeczywiscie było trochę RUCHU TERAZ KAJ ONI Są jedynie na necie.
A pisanie ze my kanalami chodzimi we własnym miescie Katowice jest załosne tak jak wpadniecie 20 na jednego bajtla na wnc to go skroicie to uważacie za sukces , gratuluje odwagi.
Jeszcze jedna kwestia u was są sami niezniszczalni robokopy , był taki filmie terminator jak czytam, nethoolsow Ruchu zdaje mi się ze
wszyscy co są niebiescy to mistrzowie sztuk walki, postury coolemana, zresztą najlepsze jest to ze niektórzy kibice z Polski wierza wte absurdy i paranoje,wielkich hoolsów Ruchu.
Co do Rudy Sl absurd ze KSG odnosi tam same porazki ,ale wam kibicom Ruchu najlepiej uwierzyć w to co sami piszecie reszta to
anty niebieska propaganda, choroba paranoidalno-maniaklana
u was sie niestety poszerza.

Ps jeszcze jedno jestescie tak dobrzy i wszęzie a nazw klubów
nie potraficie nawet napisać z duzej litery.
Jeśli Katowice nie są niebieskie to trójkolorowe też nie...
:roll:
Śmiem twierdzić, że na meczach u siebie liczba WSZYSTKICH niebieskich z Katowic dochodzi do ~1000. Więc praktycznie nie ma tam Ruchu.

Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo » 28.06.2007, 10:08

Można wywnioskować, że Ruch dobrze sieje propagandę skoro non stop wkurwieni GieKSiarze, Górnicy czy Poloniści prostują wypowiedzi Ruchu. Śląsk to specyficzny region i pisanie, że gdzieś jest kibiców 80% do 20% jest ku*** śmieszne, bo Ci co szacują liczby % sami pewnie nie skończyli podstawówki przez matematykę. Powiem szczerze, że czytać się tego nie da, bo dla mnie Kraków i Łódź przy tym temacie to cicha woda. Może zamknąć po raz kolejny temat? Ten temat tylko szkodzi a nie odzwierciedla tego co się dzieje na Śląsku. Są wakacje, więc 14 latkowie by sobie pograli w piłkę nożną albo poszli do kina niż tutaj spędzali czas godzinami, bo zdecydowanie źle na nich to wpływa.

wnc1964

Post autor: wnc1964 » 28.06.2007, 10:19

tak kibic z Rybnika wieilu chorzowskich jezdzi na szpile z Katowic
1000 kolejna paranoja skad oni się biorą z Szopek z Nikisza troche na Giszu, Ligocie i Piotrowicach szkoda ze nie napisałes 3-4 tysiące,

W gwoli informacji Ruch jest w Katowicach, ma swój fc ale nie stanowi żadnej przeciwagi do kibiców GieKSy, ale wy nigdy się tym nie pogodzicie , według waszych danych na cichą powinno jeżdzić tylu kiboli co na Barcelonę sami mistrzowie walk sztuki walki.
jeszcze jedno kaj ten Ruch na Wełnowcu czy na Koszucie????
otóż nigdy nię bedzie zadnych zorganizowanych chorzowskich na Wełnowcu.
My sie boimy we wlasnym miescie przejdzs ie moze w barwach przez centrum skoro Katowice są niebieskie, albo wokolicach centrum jak wolisz Zawodzie ,Bogucice Burowiec, Dąbrówka M, Załeże, Witosa, Paderewa, Gwiazdy, Dąb, wieksza czesc Tauzena, Kostuchna, Murcki,
Muchowiec, Paderewa, Stara Ligota, Janów, Piotrowice oprócz os Zurawia, Brynów,Ochojec itd itp.
Dobra koncze tę bezsensowną dyskusję z chorzowskimi, bo wam
najlepiej się pisze między sobą , przynajmniej nikt nie neguje tego
co napiszecie czy wymyślicie.

ps trzeba sie ukrywac wszędzie niebieska sila nawet na wnc.
:D

gizd

Post autor: gizd » 28.06.2007, 11:04

wnc1964 pisze:tak kibic z Rybnika wieilu chorzowskich jezdzi na szpile z Katowic
1000 kolejna paranoja skad oni się biorą z Szopek z Nikisza troche na Giszu, Ligocie i Piotrowicach szkoda ze nie napisałes 3-4 tysiące,

W gwoli informacji Ruch jest w Katowicach, ma swój fc ale nie stanowi żadnej przeciwagi do kibiców GieKSy, ale wy nigdy się tym nie pogodzicie , według waszych danych na cichą powinno jeżdzić tylu kiboli co na Barcelonę sami mistrzowie walk sztuki walki.
jeszcze jedno kaj ten Ruch na Wełnowcu czy na Koszucie????
otóż nigdy nię bedzie zadnych zorganizowanych chorzowskich na Wełnowcu.
My sie boimy we wlasnym miescie przejdzs ie moze w barwach przez centrum skoro Katowice są niebieskie, albo wokolicach centrum jak wolisz Zawodzie ,Bogucice Burowiec, Dąbrówka M, Załeże, Witosa, Paderewa, Gwiazdy, Dąb, wieksza czesc Tauzena, Kostuchna, Murcki,
Muchowiec, Paderewa, Stara Ligota, Janów, Piotrowice oprócz os Zurawia, Brynów,Ochojec itd itp.
Dobra koncze tę bezsensowną dyskusję z chorzowskimi, bo wam
najlepiej się pisze między sobą , przynajmniej nikt nie neguje tego
co napiszecie czy wymyślicie.

ps trzeba sie ukrywac wszędzie niebieska sila nawet na wnc.
:D
Tak wiem bo mieszkałem tam przez 3/4 zycia...

co to przeciwaga?

umiesz czytać? Wiesz co znaczy wszystkich? specjalnie dla takich geniuszy czytania ze zrozumieniem zaznaczyłem dużymi literami. Wszystkich czyli także tych, którzy jeżdzą samochodami i pamiętają czasy gdy takiego klubu jak Gks w Katowicach nie było, a takich jest najwięcej.

Mój cytat z podpisu wiele wyjaśnia, wmawiacie nam, że to nas powinno boleć, że "wasze" miasto, jest w większości"wasze". Według mnie powinno być zupełnie na odwrót.

Małopolska_GieKSa

Post autor: Małopolska_GieKSa » 28.06.2007, 11:52

buuu
Ostatnio zmieniony 28.06.2007, 21:31 przez Małopolska_GieKSa, łącznie zmieniany 1 raz.
Misiu GKS ! GKS Misiu !

Y-H-R-C

Post autor: Y-H-R-C » 28.06.2007, 12:12

Zamotasupuany pisze:
Y-H-R-C pisze: ZROBCIE WRESZCIE JAKAS AKCJE NA NA NASZA EKIPE BEZ SPRZETU I SAMI
mam rozumiec ze dotad robione byly akcje ze sptrzetem i z czyjas pomoca? przedstawiasz sie jako Osoba (niby) obiektywna,jak sam napisales "szczera prawda" itp...i co? poza tym dziwi mnie kolejna rzecz - jak my robimy akcje na was to trafiamy malolatow w mniejszej liczbie i atakujemy glowna grupa. Jak Wy robicie akcje to trafiacie nasza glowna ekipe, oczywiscie robia to mlodzi z Ruchu i naszych jest wiecej...cos jest w tym chyba nie tak. Dlaczego nikt nie potrafi zrozumiec, ze temat jest nie do rozstrzygniecia! Na pewno nie TU. Czas pokaze. Jak mozna na podstawie jakiejs akcji ocenic potencjal calego klubu? Zawsze sa dwie prawdy i naturalnym jest, ze kazdy broni swojego Klubu. Co to w ogole za zwyczaj, aby na necie rozstrzygac kto jest lepszy? Wiekszosc pierdoli jak polamana, nie wiedzac zupelnie o czym tak naprawde mowi. Jeszcze raz powtorze: czas pokaze. Nie widze sensu dalszej polemiki

P.S. taki OT - najbardziej mnie rozpierdala jak ktos sie napina przez caly post po czym na koncu dodaje "bez napinki" :?

Zle mnie zrozumiales.Nie twierdze ze jak cos robicie to zawsze ze sprzetem.Tylko napisałem ze zrobcie cos na nasza ekipe kiedys gdy z meczu bedziemy wracac i wpadnijcie w nas sami bez waszego ukladu z ksg i bez sprzetu ( zeby pokazac wasza siłe).A co do wypowiedzi osoby o nicku Małopolska_Gieksa widac ze jestes zwyklym pryszczatym okularnikiem bo tym co piszesz.Nie przypominam se zeby mlodzi ktorzy zaledwie 15-18 lat ktorzy u nas sa uzywali sprzetu na "partyzanckich akcjach" na was.A po za tym logiczne jest ze jak jezdzisz na gks i chodzisz w okolicy stadioniu lub centrum to kogos nie spotkasz w barwach Ruchu.A w normalne dni zapewne kogos spotkasz na Szopieniach,Nikiszu lub Piotrkowiach.Na reszcie dzielnic nie wiem.

p.s wystawcie wasza silna mloda giekse z bastionu burowiec lub witosa i zapraszamy do Chorzowa w dniu meczu,zaatakujcie - zapewne nie wyjedziecie spowrotem.

B.D

Post autor: B.D » 28.06.2007, 12:20

nie da sie czytac wypocin roznych wybrykow natury piszacych w tym temacie, do kibicow Gieksy jezeli Ruch jest taki slaby jak piszecie to czemu wasza bojowka odmawia regularnie walki na 'uklepanej ziemi'?? tylko prosze nie piszcie tutaj Ruch niehonorowy taki owaki bo to smieszne - zaproscie sobie bezstronnych obserwatorow z klubu x czy y,ktorzy nie sa powiazani z zadnym z w/w klubow i bedzie po klopocie jak dla mnie wogole nie ma co porownywac tych 2 ekip mowiac o aspekcie chuliganskim bo to naprawde przepasc
tylko starcia dzielnicowe moja byc raz na korzysc jednych badz drugich
i skonczcie juz pisac pierodly o Katowicach itd bo kazdy kto tu mieszka wie w jakich dzielnicach przewage ma Ruch w jakich Gieksa i nie ulega watpliwosci , ze Gieksy jest duzo duzo wiecej i sam Ruch jako Fc Katowice nie ma szans w tym miescie w starciu z ekipa Gieksy ale na dzielnicach wyglada juz to calkiem inaczej

Małopolska_GieKSa

Post autor: Małopolska_GieKSa » 28.06.2007, 12:28

buuu
Ostatnio zmieniony 28.06.2007, 21:31 przez Małopolska_GieKSa, łącznie zmieniany 1 raz.
Misiu GKS ! GKS Misiu !

wnc1964

Post autor: wnc1964 » 28.06.2007, 12:43

B.D pisze:nie da sie czytac wypocin roznych wybrykow natury piszacych w tym temacie, do kibicow Gieksy jezeli Ruch jest taki slaby jak piszecie to czemu wasza bojowka odmawia regularnie walki na 'uklepanej ziemi'?? tylko prosze nie piszcie tutaj Ruch niehonorowy taki owaki bo to smieszne - zaproscie sobie bezstronnych obserwatorow z klubu x czy y,ktorzy nie sa powiazani z zadnym z w/w klubow i bedzie po klopocie jak dla mnie wogole nie ma co porownywac tych 2 ekip mowiac o aspekcie chuliganskim bo to naprawde przepasc
tylko starcia dzielnicowe moja byc raz na korzysc jednych badz drugich
i skonczcie juz pisac pierodly o Katowicach itd bo kazdy kto tu mieszka wie w jakich dzielnicach przewage ma Ruch w jakich Gieksa i nie ulega watpliwosci , ze Gieksy jest duzo duzo wiecej i sam Ruch jako Fc Katowice nie ma szans w tym miescie w starciu z ekipa Gieksy ale na dzielnicach wyglada juz to calkiem inaczej
A co ty w bukmacherce pracujesz że piszesz ze ekipa x nie ma szans z ekipą y , jak nawet niewidziałęs czy nie miałeś do czynienia z jedną czy drugą ekipą, ogólnie specyfika GS jest raz na wozie raz pod wozem.
Po drugie kibice GKSu Katowice mają bezwględny zakaz pisania na tematy huligańskie, my wiemy gdzie jest nasze miejsce, czemu nasza ekipa nie chcę ustawiać zapytaj osoby zainteresowane, napewno internet nie jest najlepszym miejscem na snucie takich diagnoz.bezsensownych.
Napewno mają ku temu powody ale nie takie jak strach, ale o to juz pytaj zainteresowane osoby, ja osobiscie sam nie wiem bo nie działam , aktywnie aktualnie w hools, choć znam te klimaty
Co do kolegi po szalu z Małopolski to juz debilzmz eby kogos nie widzieć i oceniać go na podstawie postu ,a dokladnie wygląd cos niebieskim gladiatorom cisnienie podskakuje.

op3

Post autor: op3 » 28.06.2007, 12:52

Małopolska_GieKSa pisze:Pryszczaty okularnik to moze jestes ale skazony juz tym smierdzacym chorzowem :roll:...
czy ja napisalem o waszych lebkach ?
chodzi o to ze Ruch z Katowic robi takowe akcje gdyz w innym wypadku by sobie nie poradzil...i na podstawie takich akcji banda imbecyli takich jak Ty wypisujecie pierdoly o Niebieskich Katowicach .
A ile masz tych dzielnic "niebieskich" w Kato zeby potem pisac NIEBIESKIE KATOWICE?
Szopki,Nikisz? ile masz podzielonych na mniej wiecej rowne czesci ?
3-4?...a ile masz takich na ktorych Ruch sie prawie wogole nie ujawnia ,nie chodzi w smyczach ?
wiec na tej podstawie sie zastanow i mozesz sobie pisac Niebieski Nikiszowiec ...Niebieski Giszowiec ale w koncowym rozrachunku jasno mozna napisac Trojkolorowe Katowice ! 8)

A dlaczego ty masz nick "Malopolska GieKSa"?? Jestes jej reprezentantem na tym forum?? A mam pytanie kto cie do tego upowaznil??

Po co sie tutaj kłócisz ? Jak masz zamiar robic z siebie durnia,to podpisuj sie swoim nickiem a nie w imieniu grupy.
GKS KATOWICE

S.P.

Post autor: S.P. » 28.06.2007, 12:54

gdzie sa mody??
sam osobiscie chodze w barwach Ruchu po takich dzielnicach Katowic jak-tauzen,zaleze,nikisz,gisz,szopki,ligota,piotrowice.nie,niejestem jakims terminatorem,nigdy niespierdalalem przed Gksom na tych dzielnicach i nigdy mi tam nikt nienajebal.
skoro jest FC Katowice to co maja pisac np na wlepach abo murach?? "jestesmy z katowic i jest nas tu ...(w miejsce kropek wstaw liczbe)"?? nie-bo proste i zajebiste haslo to "niebieskie katowice"
najwiekszy minus to dlanich nich to ze sa po calych katowicach rozsiani a nie w kupie,dzielnica przy dzielnicy.ale daja rady 8)
NIEBIESKIE KATOWICE

Małopolska_GieKSa

Post autor: Małopolska_GieKSa » 28.06.2007, 12:56

muuu
Ostatnio zmieniony 28.06.2007, 21:31 przez Małopolska_GieKSa, łącznie zmieniany 2 razy.
Misiu GKS ! GKS Misiu !

JSC

Post autor: JSC » 28.06.2007, 12:57

A w odwrotną stronę cos jest ? Czyli czy jest jakaś Gieksa w Chorzowie ?

Małopolska_GieKSa

Post autor: Małopolska_GieKSa » 28.06.2007, 13:01

JSC pisze:A w odwrotną stronę cos jest ? Czyli czy jest jakaś Gieksa w Chorzowie ?
tak jest jaka GieKSa w Chorzowie (znam przypadki i moji znajomi rowniez znaja takowe osoby) ale w zwiazku z tym ze sa to JEDNOSTKI rozsiane po calym Chorzowie nie tworza FC ani nie wypisuja nic typu
"Trojkolorowy Chorzow" a idac tokiem myslenia 'kolegow' z Chorzowa powinni tak robic
Misiu GKS ! GKS Misiu !

FCO

Post autor: FCO » 28.06.2007, 13:11

Małopolska_GieKSa pisze:No wlasnie racja racja :D kibice Ruchu maja sie za ponad ludzi ...
niedlugo to bedzie taka opinia ze w Katowicach to juz wogole GieKSa sie chowa przed Ruchem ...w koncu Katowice sa niebieskie...
a kibice Ruchu juz do takich rzeczy sie posuwaja ze wypisuja na forum Wolbromskiego Przeboju ich w malopolskich wsiach (okolicznych do Wolbromia) znaja kibicow Ruchu jezdzacych systematycznie na Cicha itd. :roll:
ojj niedlugo kibice Legii beda musieli przyjac do Wiadomosci ze Warszawa jest Niebieska a kibice Wisly i Cracovii beda sie bali wyjsc w barwach na miasto nie zeby ich zaatakowal ktorys'drugi' klub a zeby przypadkiem nie dostal oklepu od Chorzowskich 'gigantow'...

...
ps. tak jako ze nikt nie ma takowego nicku jestem reprezentantem FCM na tym forum i wypowiadam sie w tym temacie,gdyz zenujace sa paranoje kibicow Ruchu a ze mam okazje zobaczyc 'czasem' Katowice od srodka wiec sie wypowiadam

PDK
Weź już skończ pisać te marne tłumaczenia...

zajmij się swoim małopolskim podwórkiem...

B.D

Post autor: B.D » 28.06.2007, 13:20

kolego WNC skad wiesz, ze nie mialem doczynienia z 1 badz 2 ekipa?? jakbym nie mial nie wypowiadalbym sie wogole w tym temacie o Gornym Slasku jak i o Katowicach
znam te wasze powody dla ktorych 'odmawiacie' oficjalnie i sa one dla mnie smieszne i jest to odwracanie kota ogonem przed konkretna konfrontacja tylko i wylacznie osob zainteresowanych,a nie jakies tam fc itp. nie karze Ci przeciez opisywac akcji itd. ale powiedz mi kiedy w starciu samych bojowek wygraliscie z ekipa Ruchu?? nie mowie tu o atakach na Fc zebysmy sie dobrze zrozumieli bo tutaj jest jak mowisz raz na wozie....

do kolegi z Malopolskiej Gieksy co Ty mozesz powiedziec o Katowicach jak w takich dzielnicach jak Niszkisz, Szopki, Giszowiec, Janow, Piotrowice , Zaleze,Panewniki , Tauzen , Ligota pewnie nigdy nie byles a jak byles to przejazdem - sa to dzielnice podzielone albo jak w przypadku 2 pierwszych calkowicie zdominowane przez Ruch gdzie nie zobaczysz w barwach swojej druzyny nikogo a to Katowice przeciez

S.P.

Post autor: S.P. » 28.06.2007, 13:29

Małopolska_GieKSa pisze:
JSC pisze:A w odwrotną stronę cos jest ? Czyli czy jest jakaś Gieksa w Chorzowie ?
tak jest jaka GieKSa w Chorzowie (znam przypadki i moji znajomi rowniez znaja takowe osoby) ale w zwiazku z tym ze sa to JEDNOSTKI rozsiane po calym Chorzowie nie tworza FC ani nie wypisuja nic typu
"Trojkolorowy Chorzow" a idac tokiem myslenia 'kolegow' z Chorzowa powinni tak robic
mogli by pisac "trojkolorowy chorzow" jakby byl FC-czyli moim takiem rozumowania;robili by oficjalne zbiorki,chodzili by w barwach alby przynajmniej w dzien meczu wychodzili by z domu w barwach i niebylo by ich 2 osoby hehe i to jeszzce co sie z katowic przeprowadzily :P

op3

Post autor: op3 » 28.06.2007, 14:28

Małopolska_GieKSa pisze: ps. tak jako ze nikt nie ma takowego nicku jestem reprezentantem FCM na tym forum i wypowiadam sie w tym temacie,gdyz zenujace sa paranoje kibicow Ruchu a ze mam okazje zobaczyc 'czasem' Katowice od srodka wiec sie wypowiadam

PDK

Zmien sobie ten nick i nie przynos nam wstydu - jakos nie slyszalem zeby ktos z FCM wytypowal cie do wypowiadania sie w naszym imieniu.

Dobrze ci tam ktos napisal zebys zajal sie swoim podworkiem - masz tam co robic.
GKS KATOWICE

Move!

Post autor: Move! » 28.06.2007, 14:56

Wow!! już 16 stron z niewielkimi wyjatkami zeszlo na temt kogo jest wiecej tu i ówdzie. Chyba ku*** już zapomnieliscie ze o sile ekipy decyduje jakosc a nie ilosc, dlatego warto dyskutowac o akcjach , interwencjach itp. danych ekip ... a nie ciagle drazyc kogo jest wiecej :?:
...z każdym zwycięstwem wzrasta siła naszego klubu i miasta...

B.D

Post autor: B.D » 28.06.2007, 15:02

jezeli chodzi o akcje Move to znam kilka dobrych filmow akcji moge Ci polecic bo tu o nich chyba nieprzeczytasz

RSL

Post autor: RSL » 28.06.2007, 15:05

heheh HOOLIGANS GKS- autobus na piotrowicach,gks na przystanku na bogucicach,zalerze ktore ucieka przed 1 autem to tylko z ostatnich kilku dninotoryczne odmawainie walki i wykrecanie sie nie ma co dyskutowac....
NIEBIESKI STYL ŻYCIA-RUDA ŚLĄSKA

hdg

Post autor: hdg » 28.06.2007, 15:27

RSL pisze:heheh HOOLIGANS GKS- autobus na piotrowicach,gks na przystanku na bogucicach,zalerze ktore ucieka przed 1 autem to tylko z ostatnich kilku dninotoryczne odmawainie walki i wykrecanie sie nie ma co dyskutowac....
Oczywiscie busem jechali"sami chuligani" tak samo na B-cach :roll:

Osoby z GieKSy niech sie juz niewpisują,niema sensu polemizowac na necie bo wszystko weryfikuje życie..pozatym sa u nas kompetentne osoby od pisania na temat akcji etc :!: ...
Ostatnio zmieniony 28.06.2007, 15:29 przez hdg, łącznie zmieniany 1 raz.

maciek#

Post autor: maciek# » 28.06.2007, 15:28

Do kolegi ktory napisal:"Dalej Zagłebie teraz cos cienko z nimi kiedyś byli postrachem Śląska teraz nic im nie wychodzi i nikt sie ich nie boji " chcialbym dowiedziec sie na jakiej podstawie wystawiles taka opinie?

PH1964

Post autor: PH1964 » 28.06.2007, 15:29

RSL pisze:heheh HOOLIGANS GKS- autobus na piotrowicach,gks na przystanku na bogucicach,zalerze ktore ucieka przed 1 autem to tylko z ostatnich kilku dninotoryczne odmawainie walki i wykrecanie sie nie ma co dyskutowac....
szkoda tylko że jak GieKSa atakuję główną banda jakiś wasz FC to się żalicie wszystkim, jak oni mogli itd. Jak wy jedziecie główną bandą na jakieś FC lub dzielnicę to jest ok, wtedy my są cykory itd... :roll:
elo_melo pisze: ps: ŻADEN CHORZOWSKI JESZCZE NIE ZEBRAŁ LANIA OD ŻABOLA LUB GIEKSIARZA CZY POLONISTY, TO ONI LEJĄ CAŁY ŚLĄSK!

B.D

Post autor: B.D » 28.06.2007, 15:38

PH wytlumacz mi to bo ja chyba niekumaty jestem
wy ustawiacie sie na fc i Ruch robi o to afery - ok ale oni chca sie lac z wami dzwonia a wy odmawiacie notorycznie wiec robia to co wy bo wasza ekipa nie jest skora do bezposredniego starcia
Twoj kolega po szalu tlumaczy to , ze niby maja powody a ja mowie, ze to gowno prawda i strach wam nie pozwala podjac walki , przytoczylbym Ci od reki conajmniej z 4 sytuacje gdzie byla wasza bojowka zaproponowano im nawet walke w tej samej liczbie i nie podjeliscie rekawicy
oczywiscie to moja prywatna opinia ale wg mnie wolicie obic jakis fc siac propoagande co to zrobiliscie itd. ale konfrontacji odmawiacie bo wasze dobre imie mogloby przeciez zostac nadszarpniete

Bogdan Adamiec

Post autor: Bogdan Adamiec » 28.06.2007, 17:28

S.P. pisze:mogli by pisac "trojkolorowy chorzow" jakby byl FC-czyli moim takiem rozumowania;robili by oficjalne zbiorki,chodzili by w barwach alby przynajmniej w dzien meczu wychodzili by z domu w barwach i niebylo by ich 2 osoby hehe i to jeszzce co sie z katowic przeprowadzily :P
ponoć Koszutka to wasze FC...gdzie robicie sobie zbiórki i gdzie chodzicie w barwach(nie licząc własnych mieszkań) no i dlaczego uciekacie przed jak i po meczach.

B.D

Post autor: B.D » 28.06.2007, 17:45

Bogdan - jak uciekaja przed jak i po meczach to chyba tam sa oficjalnie i kazdy z was o tym wie jak o tym piszesz tak przynajmniej mozna wnioskowac z Twojej wypowiedzi

Żaba-Katowice

Post autor: Żaba-Katowice » 28.06.2007, 18:04

hdg pisze:
Oczywiscie busem jechali"sami chuligani" tak samo na B-cach :roll:

Osoby z GieKSy niech sie juz niewpisują,niema sensu polemizowac na necie bo wszystko weryfikuje życie..pozatym sa u nas kompetentne osoby od pisania na temat akcji etc :!: ...
tak tak,sami hooligani z młodej ekipy po 16 lat...jedno auto,jacy skromni....Boze widzisz a nie grzmisz....jaki popierdolony temat,co dugi sie tu spina jaki to niejest wielki,a informacje ma z 50iatej reki....żenada.
Rodowity katowiczanin tylko GKS KATOWICE,klub mojego miasta.

Y-H-R-C

Post autor: Y-H-R-C » 28.06.2007, 19:37

YataPelikan pisze:1. GieKSy w Katowicach kiedys wcale nie było a teraz jest w ch.. nie będe pisał ile bo zas sie zacznie że za duzo .
2. Śmieszą mnie wypowiedzu Niebieskich że ja nas jest dużo w Katowicach a z samego Chorzowa na mecze chodzi 500 a na wyjazdy 0 i to juz było pisane kiedys na forum Ruchu.Macie szczęście że macie Fan Kluby bo Ruch by miał na stadionie 1000 kibiców na meczu .
3. Akcje Hools ekpi widać jakie są kiedys była już walka jednak nie doszło do niej bo Ruch uciekł i były tam rózne dzielnice w tej ekipie Ruchu z Katowic + kilka innych jeśli chodzi o GKS.
Ruch atakuje ekipy z dzielnic ale jakich i jak ? Ostatnio to ładnie pokazali na co ich stac w 40 ze sprzętem na 15 dzieciaków . Znowu napisze ktos z Ruchu że sprzętu nie uzywaja ale to juz ich choroba .
Kazdy kto przeczytal twoj post z obojetnie jakiego klubu wie ze jestes pachołkiem zwykłym.Jak moglo by na wyjazdy z Chorzowa jezdzic 0 osob ? Takiep ierdolenie ze az glowa boli.Ja sam jestem z Chorzowa i jakos wiem ze na wyjazdy jezdzi w c*** osob z Chorzowa i nie wiem co ty p*********.

A ty zaba lepiej usun swoj post bo wydaje mi sie ze przynosisz wstyd swoim kibicom.Zapytaj kogos z zaleza czy tak nie bylo w minionych dniach ze spierdalali pzed 1 autem.

RSL

Post autor: RSL » 28.06.2007, 20:06

to wynika z tego ze w katowicach sa sami malolaci ktorzy smigaja na gks,a ruch obija tylko malolatow,bo jak ma obic ekipe jak ona sie wykreca?!?!bez odbioru zycie zweryfikuje wszystkio :)
NIEBIESKI STYL ŻYCIA-RUDA ŚLĄSKA

Zablokowany