komentarze dla Gornego Slaska

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Move!

Post autor: Move! »

Wow!! już 16 stron z niewielkimi wyjatkami zeszlo na temt kogo jest wiecej tu i ówdzie. Chyba ku*** już zapomnieliscie ze o sile ekipy decyduje jakosc a nie ilosc, dlatego warto dyskutowac o akcjach , interwencjach itp. danych ekip ... a nie ciagle drazyc kogo jest wiecej :?:
iparts.pl
B.D

Post autor: B.D »

jezeli chodzi o akcje Move to znam kilka dobrych filmow akcji moge Ci polecic bo tu o nich chyba nieprzeczytasz
RSL

Post autor: RSL »

heheh HOOLIGANS GKS- autobus na piotrowicach,gks na przystanku na bogucicach,zalerze ktore ucieka przed 1 autem to tylko z ostatnich kilku dninotoryczne odmawainie walki i wykrecanie sie nie ma co dyskutowac....
maciek#

Post autor: maciek# »

Do kolegi ktory napisal:"Dalej Zagłebie teraz cos cienko z nimi kiedyś byli postrachem Śląska teraz nic im nie wychodzi i nikt sie ich nie boji " chcialbym dowiedziec sie na jakiej podstawie wystawiles taka opinie?
Bogdan Adamiec

Post autor: Bogdan Adamiec »

S.P. pisze:mogli by pisac "trojkolorowy chorzow" jakby byl FC-czyli moim takiem rozumowania;robili by oficjalne zbiorki,chodzili by w barwach alby przynajmniej w dzien meczu wychodzili by z domu w barwach i niebylo by ich 2 osoby hehe i to jeszzce co sie z katowic przeprowadzily :P
ponoć Koszutka to wasze FC...gdzie robicie sobie zbiórki i gdzie chodzicie w barwach(nie licząc własnych mieszkań) no i dlaczego uciekacie przed jak i po meczach.
B.D

Post autor: B.D »

Bogdan - jak uciekaja przed jak i po meczach to chyba tam sa oficjalnie i kazdy z was o tym wie jak o tym piszesz tak przynajmniej mozna wnioskowac z Twojej wypowiedzi
czarny1964

Post autor: czarny1964 »

Zamknąć temat, bo tego się czytać nie da co tu jest napisane.
Temat przebił na głowe temat łódzki i krakowski razem wzięty.
Bez odbioru.
Bogdan Adamiec

B.D pisze:Bogdan - jak uciekaja przed jak i po meczach to chyba tam sa oficjalnie i kazdy z was o tym wie jak o tym piszesz tak przynajmniej mozna wnioskowac z Twojej wypowiedzi
a co w tym oficjalnego że uciekają? :) poprostu wiemy kto to jest a jedyna szansa ze sie ich spotka razem i byc moze będą mieć ze sobą jakies barwy to czas przed jak i po meczu...nie da się ich spotkać ani złapać,mam nadzieje że do czasu.
Y-H-R-C

Post autor: Y-H-R-C »

Niech juz nikt nic tu narazie nie pisze.Tematu zamykac nie trzeba bo i tak ktos predzej czy pozniej otworzy nowy ale koniec sprzeczek jak napisal Zamotasupuany ( powyzej ) czas pokaze.My czekamy co pokazecie. 8)

pozdro dla kumatych
Bogdan Adamiec

B.D - a wielki Ruch zawsze podejmuje rękawice i zawsze chce sie sprawdzac?
kolega kolegi

Post autor: kolega kolegi »

Bogdan napiszesz mi wreszcie czyim kibicem jesteś ? :lol:
No bo przecież nie GKS i KSG ,co nie? 8)

pzdr
Bogdan Adamiec

miales sie odezwać "jutro" na PW i coś tam napisać...ale to "jutro" trwa i trwa więc nie wiem po co fermencisz tu a nie na PW...
1920bluegang

Post autor: 1920bluegang »

Bogdan Adamiec pisze:B.D - a wielki Ruch zawsze podejmuje rękawice i zawsze chce sie sprawdzac?
ZAWSZE!!!
Move!

Post autor: Move! »

Czy Fc Gieksy z Malopolski jezdzi na mecze razem z Jaworznem? Jaka jest liczba tego Fc? pytam z ciekawosci
DPK
ban

Post autor: DPK »

1920bluegang pisze:
Bogdan Adamiec pisze:B.D - a wielki Ruch zawsze podejmuje rękawice i zawsze chce sie sprawdzac?
ZAWSZE!!!
a może prawie? :roll:
X

Post autor: X »

Ja napisze moje spostrzeżenia. Ruch ma najtrudniejsza sytuację bo jest okrężony ze wszystkich stron nieprzyjaznymi ekipami. I nam cokowiek zyskac jest baaardzo trudno. Jednak moim zdaniem ostatnimi latami Ruch dużo zyskał na Świętochłowicach, Siemianowicach i troche na Rudzie Śląskiej stracił w Katowicach iJaworznie. Ja tylko opisze RSL bo tu mieszkam. Wiadomo 2 bardzo liczne dzielnice Kochłowice( 27tys) i Bykowina(24tys) to Ruchu zdecydowana przewaga choć są aktywne jednostki KSG. Ruch na tych dzielnicach ma bardzo dobre ekipy. Następnie najliczniejsza dzielnica Halemba (30tys) tu moim zdaniem Ruch troche zyskał bo młodzież wybiera Ruch jednak 50/50 jest ogólnie. Nowy Bytom (22tys) moim zdaniem lekka przewaga Ruchu (os dolne przewaga KSG os górne przewaga Ruchu , Kaufhaus przewaga Ruchu). Dzielnica Ruda (ok 25tys) to fenomen wg. mnie dzielnica graniczy z Zabrzem bezpośrednio a Ruchu z tej dzielnicy było najwiecej w Gdańsku ok 55 osob. Aktywnych osób jest tutaj porówno jednak jeśli braćzwykłych niedzielnych kibiców to Gornik przeważą. Następnie bastiony Górnika coś ala Bykowina i Kochłowice to Godula(10 tys), Orzegów (niewiem ile ale ok 10 tys) + Bielszowice (8tys). Ostanią bardzo ważną dzielnicą bo centralną to Wirek(24tys) i tutaj bardzo duża przewaga KSG na Ryndorfie, Kątach, Osiedlowej.Przewaga Górnik ma też na Werdonie. 50/50 to okolice Westerplate, A Ruch dominuje na Nowej Wsi. Ogólnie w tej dzielnicy duża przewaga Górnika. Ach jest jeszcze Chebzie (2tys?) i tu panuje Ruch. Jest to moja obektywna opinia
Robinho1920
ban

Post autor: Robinho1920 »

hdg

Post autor: hdg »

Wielkie brawa :? ,ale trza bylo to wciepnąć do tematu" filmy i zdjecia z awantur" albo zalozyc nowy np ."Akcja roku" :lol:
Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo »

ku*** szacunek człowieku :roll: Twoja akcja roku? :lol:
S.P.

Post autor: S.P. »

Wizard pisze:Ruch zyskal na Siemianowicach ? kilka lat temu nikt by nie pomyslal ze beda na nich akcje roboione przez Giekse czy KSg a teraz :lol:

A podejmowanie przez Ruch rekawicy :lol: jakos nikt nie podjal watku ktory zaczalem - pogadajcie o podejmowaniu rekawicy z chlopakami z Zaglebia :lol:

i napisz jak wyszla Gksa i Ksg na tych akcjach 8)
2 razy w plecy, a oklep dostali od naszego FC.
Patton

Post autor: Patton »

Czlowieku to jest "wojna totalna". :twisted: 8)
Patton

Post autor: Patton »

Niektore sprawy mozna zalatwic duzo prosciej... Trzeba tylko miec checi i "jaja"... :wink: 8)
.LoL.

Post autor: .LoL. »

Patton pisze:Niektore sprawy mozna zalatwic duzo prosciej... Trzeba tylko miec checi i "jaja"... :wink: 8)
dokładnie
FCO

Post autor: FCO »

.LoL. pisze:
Patton pisze:Niektore sprawy mozna zalatwic duzo prosciej... Trzeba tylko miec checi i "jaja"... :wink: 8)
dokładnie
Proponuje tą jakże dużo mówiącą odpowiedzią zakończyć ten temat... 8)
.LoL.

Post autor: .LoL. »

zapraszmy
S.P.

rzeczywiscie to juz nie ta sama ekipa... bo teraz sa jeszcze lepsi niz wtedy-widac to wlesnie po tych akcjach ze strony Gks i Ksg
wnc1964

Post autor: wnc1964 »

zapomniałe dodać .

GKS KATOWICE fc Jaworzno 10 na 10 Ruch Chorzów Fc Jaworzno
do lat 18 zwycięża GKS Katowice.

Zaraz ktos napisz napisze z Ruchu ze to się nie liczy, że to bajtle itd i itp.
Adrian`

Post autor: Adrian` »

dobra inaczej... kolego

RUCH CHORZÓW
Ruch Chorzów : GKS Katowice - 20x20 - wygrana
Ruch Chorzów : GKS Katowice - banda na bandę - wygrana
Ruch Chorzów (f-c Jaworzno) : GKS Katowice (f-c Jaworzno) (do 18 la) - porażka
Ruch Chorzów (FC Giszowiec) : GKS Katowice (FC Giszowiec) - 4x4 - wygrana
Ruch Chorzów : Zagłębie Sosnowiec - 50x50 - Wygrana

GKS KATOWICE
GKS Katowice : Ruch Chorzów - 20x20 - porażka
GKS Katowice : Piast Gliwice - 12x12 - wygrana
GKS Katowice : Ruch Chorzów - banda na bandę - porażka
GKS Katowice (f-c Jaworzno) : Ruch Chorzów (f-c Jaworzno) (do 18 lat) - 10x10 - wygrana
GKS Katowice (FC Giszowiec) : Ruch Chorzów (FC Giszowiec) - 4x4 - porażka
GKS Katowice : Wisła Płock - 40x40 - wygrana

GÓRNIK ZABRZE
Górnik Zabrze : Zagłębie Lubin - 19x19 - porażka
Górnik Zabrze : GKS Tychy - 10x10 - porażka
Górnik Zabrze : Polonia Bytom (do 18 lat) - 15x15 - porażka
Górnik Zabrze : Lech Poznań 30x30 - porażka
Górnik Zabrze : Pogoń Szczecin 10x10 - wygrana

POLONIA BYTOM
Polonia Bytom : Raków Częstochowa - 10x10 - wygrana
Polonia Bytom : Zagłębie Lubin - 25x25 - porażka
Polonia Bytom : Górnik Zabrze (do 18 lat) - 15x15 - wygrana

Tutaj zdecydowanie widać kto ma najlepszą ekipe na Slasku
TEMAT DO ZAMKNIECIA
PNG jaworzno

Post autor: PNG jaworzno »

ALE LIPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P1945G

Post autor: P1945G »

Adrian` pisze:dobra inaczej... kolego

RUCH CHORZÓW
Ruch Chorzów : GKS Katowice - 20x20 - wygrana
Ruch Chorzów : GKS Katowice - banda na bandę - wygrana
Ruch Chorzów (f-c Jaworzno) : GKS Katowice (f-c Jaworzno) (do 18 la) - porażka
Ruch Chorzów (FC Giszowiec) : GKS Katowice (FC Giszowiec) - 4x4 - wygrana
Ruch Chorzów : Zagłębie Sosnowiec - 50x50 - Wygrana

GKS KATOWICE
GKS Katowice : Ruch Chorzów - 20x20 - porażka
GKS Katowice : Piast Gliwice - 12x12 - wygrana
GKS Katowice : Ruch Chorzów - banda na bandę - porażka
GKS Katowice (f-c Jaworzno) : Ruch Chorzów (f-c Jaworzno) (do 18 lat) - 10x10 - wygrana
GKS Katowice (FC Giszowiec) : Ruch Chorzów (FC Giszowiec) - 4x4 - porażka
GKS Katowice : Wisła Płock - 40x40 - wygrana

GÓRNIK ZABRZE
Górnik Zabrze : Zagłębie Lubin - 19x19 - porażka
Górnik Zabrze : GKS Tychy - 10x10 - porażka
Górnik Zabrze : Polonia Bytom (do 18 lat) - 15x15 - porażka
Górnik Zabrze : Lech Poznań 30x30 - porażka
Górnik Zabrze : Pogoń Szczecin 10x10 - wygrana

POLONIA BYTOM
Polonia Bytom : Raków Częstochowa - 10x10 - wygrana
Polonia Bytom : Zagłębie Lubin - 25x25 - porażka
Polonia Bytom : Górnik Zabrze (do 18 lat) - 15x15 - wygrana

Tutaj zdecydowanie widać kto ma najlepszą ekipe na Slasku
TEMAT DO ZAMKNIECIA
Chlopak ma racje, te zestawienie mowi samo za siebie.
temat moznaby juz zamknac, bo robi sie jeden wielki syf!

PNG jaworzno: za wiele nie masz do powiedzenia.
S.P.

co do naszych ustawek to jesli Gksa liczy Jaworzno to trzeba dodac ;
Ruch z Chorzowa 2 (dzielnica Chorzowa)-GKS z Tauzena (dzielnica Katowic) po 10 osob-wygrana Ruchu
JSC

Post autor: JSC »

wnc1964 pisze:zapomniałe dodać .

Ja nie jestem z Ruchu ale o tej ustawce moge sie wypowiedziec bo ta "bojówka" Ruchu to byla zbieranina chłopaków z jednego osiedla które jest za Ruchem (nie wiem jaka była kondycja ekipy Gieksy), z twarzy kojarzę kilku gości stamtąd którzy teraz mają 18-19 lat ( to było 3-4 lata temu ?). Ovczywiście nie chce umniejszać tu wygranej Gieksy ale jak zobaczyłem to wydarzenie w zestawienu "ustawek" to uśmiechnąłem się do siebie.
X

Post autor: X »

JSC pisze:
wnc1964 pisze:zapomniałe dodać .

Ja nie jestem z Ruchu ale o tej ustawce moge sie wypowiedziec bo ta "bojówka" Ruchu to byla zbieranina chłopaków z jednego osiedla które jest za Ruchem (nie wiem jaka była kondycja ekipy Gieksy), z twarzy kojarzę kilku gości stamtąd którzy teraz mają 18-19 lat ( to było 3-4 lata temu ?). Ovczywiście nie chce umniejszać tu wygranej Gieksy ale jak zobaczyłem to wydarzenie w zestawienu "ustawek" to uśmiechnąłem się do siebie.
Ja jestem z Ruchu i twierdze że ustawka to ustawka. Równie dobrze może tak mówić każda ekipa która przegrała i to jest lekko śmieszne
Żaba-Katowice

Post autor: Żaba-Katowice »

przyjsc jak gramy mecz pod kase ze szprajem,jestem ZA....
Żaba-Katowice

Post autor: Żaba-Katowice »

hdg pisze:
Wielkie brawa :? ,ale trza bylo to wciepnąć do tematu" filmy i zdjecia z awantur" albo zalozyc nowy np ."Akcja roku" :lol:
akcja stulecia,moze trza napisac jakas porywajaca historie do tego
JSC

Post autor: JSC »

X ja nie napisałem ze to nie była ustawka, jak sie ustawiali to wiadomo ze to ma swoją wartość, ale napisałem tak jak ja to widziałem. Na pewno inaczej mierzy się jakość ekip normalnymi ustawkami a inaczej ustawkami typu U -18 jaworzno Team. Tu mozna zobaczyc kto sie liczy bardziej w Jaworznie poniżej 18 lat ( w ogóle jak to brzmi :o )
HunteR

Post autor: HunteR »

Tytul tego tematu mozna by smialo zmienic na "Komentarze oraz napinka na linii Chorzow - Katowice". Dajcie sobie juz spokoj bo nie da sie czytac tych waszych wypocin :) Nie wiem czy osoby wpisujace sie w tym temacie maja ukonczone gimnazjum (nie mowie tutaj o wszystkich uzytkownikach) , ale poziom waszych wypowiedzi = 0 , albo i zgodnie ze slowami piosenki "mniej niz zero" . W porywach szalenstwa mozna tu znalezc 1 sensowny post na strone... coz... wkoncu o sile i jakosci danej ekipy swiadczy ilosc napisanych postow na kibice.net , tak wiec....

NAPINKA NIECH TRWA ! ;-)
Zablokowany