CHULIGAŃSKIE (i nie tylko) WSPOMNIENIA ....
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Re: CHULIGAŃSKIE (i nie tylko) WSPOMNIENIA ....
Moj post dotyczył meczu Górnik-Widzew 3-3
-
To były czasy
-
moglby ktos podac linki do:
1. na forum Wisły byl temat na ktorych opisywal Cygan o ile sie nie myle rozne wyjazdy ze starszych lat
2. na forum Pogoni tez byl podobny temat
z gory dzieki !
1. na forum Wisły byl temat na ktorych opisywal Cygan o ile sie nie myle rozne wyjazdy ze starszych lat
2. na forum Pogoni tez byl podobny temat
z gory dzieki !
-
Tyle co ja mam z tego meczukrako77 pisze:a ja podbije i zapytam czy nie ma żadnych zdjęć ani filmików z tego zajścia? Pamiętam że byłem na tym meczu. Z tego co wiem akcja była przygotowana wcześniej,gdyż bramki (2) oddzielające sektory były po prostu otwarte

-
Mam pytanie.
Jaka byla najwieksza zadyma i ustawka w historii polskiego ruchu kibicowskiego?
Zadyma to wydaje mi sie ze wlasnie Ruch-Łks,ale pewnosci nie mam wiec pytam.
A co do ustawki to chyba Legia-Lech 2002 na Wolskiej.
Tylko mnie nie pojedzcie za brak kumatosci
-
Chyba w starciu Lech-Ruch brało udział więcej uczestników niż podczas walki na Wolskiej.Nie znam liczby Legii...
-
krako77 akcja Górnika raczej czysty spontan,w przeciwnym razie czekali by aż wejdzie Widzew a nie atakowali kilkanaście osób które weszły wcześniej.Chyba że nie dało się wszystkich upilnować a jak ktoś już szyki zerwie to cały plan się sypie.
Lepiej być martwym,niż mieszkać w Breslau.
-
Jezeli chodzi o Ruch-Lks to napewno najgrubsza afera "naszych" czasow,jezeli chodzi o ogol napewno piekne lata '90 ktore obfitowaly w czeste ekscesy i takie afery jak Polska-Anglia '93,Spodek'98,Legia-Gks K '95,to te grubsze chodz np debry Legia-Polonia'97 rowniez grube afery,lata 90 mialy to do siebie ze dzialo sie duzo i prawie zawsze.Jezeli chodzi o "sparingi" ja obstawial bym Ruch-Lech co do najwiekszej ilosci,chodz byly organizowane obchody Grunwaldu gdzie mialo wziasc ponad 1000 rycerzy,lecz niestety wasy byly czujne tego dnia i do niczego nie doszlo,bylby to ciezki do pobicia rekord :)Igloopol1978 pisze:Mam pytanie.
-
podbijam!maciek_z_klanu pisze:moglby ktos podac linki do:
-
Dzieki za odpowiedz.Po tym co podales widze ze trudno jednoznacznie stwierdzic najwieksza zadyme kibicowska w naszej historii.zbedna napinka pisze:Jezeli chodzi o Ruch-Lks to napewno najgrubsza afera "naszych" czasow,jezeli chodzi o ogol napewno piekne lata '90 ktore obfitowaly w czeste ekscesy i takie afery jak Polska-Anglia '93,Spodek'98,Legia-Gks K '95,to te grubsze chodz np debry Legia-Polonia'97 rowniez grube afery,lata 90 mialy to do siebie ze dzialo sie duzo i prawie zawsze.Jezeli chodzi o "sparingi" ja obstawial bym Ruch-Lech co do najwiekszej ilosci,chodz byly organizowane obchody Grunwaldu gdzie mialo wziasc ponad 1000 rycerzy,lecz niestety wasy byly czujne tego dnia i do niczego nie doszlo,bylby to ciezki do pobicia rekord :)Igloopol1978 pisze:Mam pytanie.
Co do tych obchodow,moge wiedziec w ktorym to mialo byc roku i jakie ekipy mialy sie stawic?
Bo liczba naprawde kozacka
-
do niczego nie doszlo wiec nie ma sensu sie rozpiswac,podalem to tylko jako ciekawostke.
-
Było się odzywać? Teraz Ci nie dadzą spokoju ;-)
>>> WORKING CLASS <<<
-
Radek wie co w trawie piszczy :) niech sobie rozkminiaja ja juz wiecej nic nie pisze :)
-
Jeżeli dobrze pamiętam to w książce o kibicach Widzewa wydanej kilka lat temu, była wzmianka że pierwsze kontakty Widzewa z Ruchem były na meczu GKS Katowice - Widzew w 2002 roku, kiedy to miała miejsce awantura, potem wspomniane wyżej wydarzenia po meczu Polska Szwecja itp, a zgoda została przybita w kwietniu 2005, co ciekawe na samym meczu pomimo przyjaznej atmosfery z obu stron( wymiana barw itp) zgody jeszcze nie było, dopiero po powrocie głównej grupy pociągowej Widzewa do Łodzi poszło info o zgodzie - tak ja to zapamiętałem.
-
zbedna napinka pisze:Radek wie co w trawie piszczy :) niech sobie rozkminiaja ja juz wiecej nic nie pisze :)
Nie odbijaj mi tu piłeczki. Ja jestem emerytowany,nie wiedziałem,nie wiem i nawet nie chcę wiedzieć co wy tam chuligany kombinujecie ;-)
>>> WORKING CLASS <<<
-
należy też pamiętać o Grabiszyńskiej,zajściach w Słupsku choć to dwie różne kategorie lecz w historii chuligaństwa w Polsce zapiszą się na pewno.
-
przypomnijcie ten dym Ruch-Lech, chodzi o final PP na Slaskim, czy jakies inne spotkanie ?

-
MV2 pisze:Jeżeli dobrze pamiętam to w książce o kibicach Widzewa wydanej kilka lat temu, była wzmianka że pierwsze kontakty Widzewa z Ruchem były na meczu GKS Katowice - Widzew w 2002 roku, kiedy to miała miejsce awantura, potem wspomniane wyżej wydarzenia po meczu Polska Szwecja itp, a zgoda została przybita w kwietniu 2005, co ciekawe na samym meczu pomimo przyjaznej atmosfery z obu stron( wymiana barw itp) zgody jeszcze nie było, dopiero po powrocie głównej grupy pociągowej Widzewa do Łodzi poszło info o zgodzie - tak ja to zapamiętałem.
pamiętam ten mecz :) oglądałem w TV, z tego co pamiętam Widzewiacy wparowali Gieksie na murawę, podbiegli chyba pod sam Blaszok, nie wiem czy doszło do prób krojenia jakiś flag, ale GieKSa z tego co pamiętam raczej była stroną pasywną ... prośba niech ktoś z RTS-u lub GieKSy przypomni ten mecz ??
-
Barnet pisze:przypomnijcie ten dym Ruch-Lech, chodzi o final PP na Slaskim, czy jakies inne spotkanie ?
chodzi o oazowe spotkanie i wspólne śpiewanie pieśni w lesie
Lech był lepszy
-
Temat przewijal sie kilka razy miedzy wierszami na forum :)Radek_ZS pisze:zbedna napinka pisze:Radek wie co w trawie piszczy :) niech sobie rozkminiaja ja juz wiecej nic nie pisze :)
Nie odbijaj mi tu piłeczki. Ja jestem emerytowany,nie wiedziałem,nie wiem i nawet nie chcę wiedzieć co wy tam chuligany kombinujecie ;-)
-
http://www.youtube.com/watch?v=UPLiYLbj ... re=relatedagainst modern pisze:MV2 pisze:Jeżeli dobrze pamiętam to w książce o kibicach Widzewa wydanej kilka lat temu, była wzmianka że pierwsze kontakty Widzewa z Ruchem były na meczu GKS Katowice - Widzew w 2002 roku, kiedy to miała miejsce awantura, potem wspomniane wyżej wydarzenia po meczu Polska Szwecja itp, a zgoda została przybita w kwietniu 2005, co ciekawe na samym meczu pomimo przyjaznej atmosfery z obu stron( wymiana barw itp) zgody jeszcze nie było, dopiero po powrocie głównej grupy pociągowej Widzewa do Łodzi poszło info o zgodzie - tak ja to zapamiętałem.
pamiętam ten mecz :) oglądałem w TV, z tego co pamiętam Widzewiacy wparowali Gieksie na murawę, podbiegli chyba pod sam Blaszok, nie wiem czy doszło do prób krojenia jakiś flag, ale GieKSa z tego co pamiętam raczej była stroną pasywną ... prośba niech ktoś z RTS-u lub GieKSy przypomni ten mecz ??
od 01:48 masz kawalek z tego meczu
-
Prosze bardzo.PrawyProsty pisze:podbijam!maciek_z_klanu pisze:moglby ktos podac linki do:
Niestety ale wiele z opisow poszlo sie bezpowrotnie j**** kiedy padl serwer.
Cygan zaczyna na czwartej stronie (przypuszczam ze rejestracja bedzie konieczna)
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=70
Czytajac te stare wpisy to az przykro ze dzisiaj forum TWSD zostalo opanowane przez frajerstwo i kibicow kopanej. Cale kumate towarzystwo odpuscilo sobie ta walke z wiatrakami i wypowiadaja sie na nowo powstalym forum SKWK.
-
Widzew zdobył wtedy fragment flagi "GKS Katowice", konkretnie bodajże litery "ce".against modern pisze:MV2 pisze:Jeżeli dobrze pamiętam to w książce o kibicach Widzewa wydanej kilka lat temu, była wzmianka że pierwsze kontakty Widzewa z Ruchem były na meczu GKS Katowice - Widzew w 2002 roku, kiedy to miała miejsce awantura, potem wspomniane wyżej wydarzenia po meczu Polska Szwecja itp, a zgoda została przybita w kwietniu 2005, co ciekawe na samym meczu pomimo przyjaznej atmosfery z obu stron( wymiana barw itp) zgody jeszcze nie było, dopiero po powrocie głównej grupy pociągowej Widzewa do Łodzi poszło info o zgodzie - tak ja to zapamiętałem.
-
Sorry, że post pod postem ale w związku z tym, że kilka razy w ostatnim czasie były pytania w tym temacie o skrojone flagi to zapytam i ja;).
Polonia Warszawa skroiła jakieś warszawskie i podwarszawskie ekipy z flag, poza skrojeniem z 4 flag Drukarza + Marymontu(?), kilku flag Świtu Nowy Dwór Mazowiecki i 2 flag Hutnika ? O skrojenie flag Legii nie pytam, bo sprawa jest oczywista.
Polonia Warszawa skroiła jakieś warszawskie i podwarszawskie ekipy z flag, poza skrojeniem z 4 flag Drukarza + Marymontu(?), kilku flag Świtu Nowy Dwór Mazowiecki i 2 flag Hutnika ? O skrojenie flag Legii nie pytam, bo sprawa jest oczywista.
-
Flagi Hutnika? haha... ciekawe kiedy i gdzie.
-
To było na 99% w 1994 roku, na stadionie Hutnika przy okazji meczu Hutnik - Avia.hks14 pisze:Flagi Hutnika? haha... ciekawe kiedy i gdzie.
-
ale którego Hutnika bo te bardziej znane są akurat dwa Warszawski i Nowohucki
Wisła Nowa Huta
-
Ten warszawski.Jest to napisane kilka postów wyżej, że pytanie dotyczy warszawskich i podwarszawskich ekip.19TSW06 pisze:ale którego Hutnika bo te bardziej znane są akurat dwa Warszawski i Nowohucki
-
to może ja spytam w takim razie czy Polonia W. skroiła jakieś konkretne flagi większych ekip??
Wisła Nowa Huta
-
Np Legii skroili,nie pamiętam teraz napisów na nich ,ale kojarzę fotki gdzie na derbach wisiały do góry kołami,Pogoni bodajże też skroili,gdy po jednym meczu Pogoń zostawiła flagę piłkarzom żeby ją zabrali a Polonia to wykorzystała.Jeżeli się mylę to proszę poprawić.
Hitler, Stalin, Che Guevara jeden c*** a wiele twarzy.
-
Polonia skroiła Legii flagę FAN CLUB SADYBA .
c*** z podpisem
-
Legii jebli Elegant BoysKappa pisze:Np Legii skroili,nie pamiętam teraz napisów na nich ,ale kojarzę fotki gdzie na derbach wisiały do góry kołami,Pogoni bodajże też skroili,gdy po jednym meczu Pogoń zostawiła flagę piłkarzom żeby ją zabrali a Polonia to wykorzystała.Jeżeli się mylę to proszę poprawić.
GOOD NIGHT left SIDE!
-
Radość również skroili i Elegant Boys. Plus flagi Drukarza. O ile sie nie myle to z flagami Drukarza była również barwówka Marymontu ( wtedy była zgoda ) Co do flag Hutnika to jakaś pomyłka. Pod względem "atrakcji" Poloniści nie maja startu do chłopaków z Hutnika.
-
http://www.youtube.com/watch?v=2Svwm_k9hYkże ponoć Polonia w ustawce najebała Lechowi.
Może ktoś przybliżyć to zajście?Nie zapominajcie ludzie o dymie pod kasami Wisły w 2002 roku, gdzie odwrót zaliczył Lech z Cracovią. Bez wątpienia jedna z bardziej krwawych zadym w historii ruchu kibicowskiego w Polsce.
-
*Opis fana Lecha nt. wydarzeń z meczu Wisła - Lech (2002r.)middlesbrough pisze:Może ktoś przybliżyć to zajście?Nie zapominajcie ludzie o dymie pod kasami Wisły w 2002 roku, gdzie odwrót zaliczył Lech z Cracovią. Bez wątpienia jedna z bardziej krwawych zadym w historii ruchu kibicowskiego w Polsce.
"O tym meczu powiedziano już wiele.Obie strony uważają się za zwycięzców tej potyczki. W to nie zamierzam ingerować, podam jedynie kilka faktów, które powinny nieobecnym tam dać, wzgląd na wszystko, co działo się w Krakowie. Fakt 1 : Wisła przed meczem zapowiadała, że po 23.11 nie będzie już hegemonii Lecha, bo zostańą razem z Cracovią obici, wpierw na dworcu, a potem na stadionie Cracovii, gdzie zapowiadano wjazd. Fakt 2 : 60-osobowa bojówka Lecha, unikając policji wyjechała nocnym pociągiem, przyjeżdżając do Krakowa już o 6.50 rano. Na miejscu zamiast Wisły, przybyła ponad 100-osobowa grupa chuliganów Cracovii doborowym składem. Fakt 3 : Przemarszcz całej ekipy z dworca na stadion Cracovii odbył się bez jakichkolwiek atrakcji. "Wyczajeni" przez policję zostaliśmy dopiero pod PTTK, gdzie jeden radiowóz jechał za nami. Fakt 4 : Pod stadionem hooligans spod znaku YF'98 dzwonią do Wisły z propozycją ustawki ich grupy z wiślakami, bez udziału BB i Cracovii oraz na gołe łapy. Odpowiedź : czekamy ze sprzętem na Was pod naszym stadionem przed meczem o 18. Fakt 5 : Przez cały czas trwania meczu Cracovia II - Wisła II w okolicach stadonu nikt się nie pojawił, choć Wisła zapowiadała pojawienie się łącznie z chuliganami Lechii i Śląska a także mimo, iż przed stadionem stał jeden radiowóz z dwoma (!) słownie szkiełami w środku. Fakt 6 : Po meczu wszyscy udali się w kierunku rynku głównego, gdzie większość się rozsiadła, także ultrasi Lecha w barwach, którzy w 50 osób przyjechali o 12.00, a
reszta udała się na osiedla do knajp i moteli. Nikt obecnych na rynku nie robił podjazdów, mimo że policja zwiększyła swoją obecność zaledwie do dwóch radiowozów. Fakt 7 : Pod stadionem Cracovii zbieramy sie o 17. Ruszamy w kierunku stadionu Wisły. Za nami idzie policja uzbrojona w shotguny. Nagła cała grupa odbija w park Jordana, a mundurowi nas puszczają samopas. Tam Cracovia
dozbraja się w dechy z rozmontowanych ławek. Nikt z Poznania nie miał sprzętu, część Cracovii tak. Fakt 8 : Pod kasami Wisły czeka armatka wodna, full policji i hools Wisły za nimi, uzbrojonych w sprzęt rodem z średniowiecza, a nie XXI wieku. Po ataku grupy poznańsko-krakowskiej policja oddaje w naszym kierunku strzały. We wszystko wmieszała się Wisła, część Cracovii przechodzi policję, a część atakuje z prawej strony, są ranni po obu stronach, policja będąca w przewadze, rozgania całe towarzystwo.
Ps. Kto wygrał to starcie - i opis całej zadymy pozostaje poza sferą naszych zainteresowań i opisów. Dziwić mogą twierdzenia wiślaków, że z Cracovią się nie umawiają, bo mogą paść trupy, a czy tego wieczoru nie mogły? A przecież lechici oferowali walkę na "normalnym poziomie". Co spowodowało odmowę (...)? Jedno jest pewne, gdyby nie wysiłki Lecha i Cracovii nic by się tego dnia nie wydarzyło". Tyle kibic Lecha Dodać należy, że pod stadion Wisły - Lechici i Cracovia ruszyli w grupie 300-osobowej ( w tym 140 Lech, z czego 60 to bojówka). Starcie (wyjątkowo brutalne, z użyciem dużej ilości ostrego sprzętu) nie zostało rozstrzygnięte, choć Wiślacy w pewnym momencie pogonili rywali, ale niefortunnie w tym samym czasie na Pasy i Lecha zdecydowanie natarła policja. Wycofujący sie
hool's Cracovii zdemolowali jeszcze pizzerię, w której siedzieli kibice Wisły. Na mecz nie zdecydowali się udać, obawiając się wyłapywania przez policję. Na sektorze zasiadło jedynie 23 poznaniaków. Natomiast hoolies Wisły i ziomali byli widoczni na trybunach w blsko 200-osobowej grupie. Na zakończenie twierdzenie jednego z chuliganów Lecha, który wyraził przekonanie, że jego ekipa nigdy więcej nie chciałaby uczestniczyć w tego typu awanturze ( z użyciem ciężkiego sprzętu).
-
Poza wymienioną wyżej flagą Pogonii "Portowcy" i flagami Legii "Fan-Club Sadyba", "Radość", "Elegant Boys '04", skroili na pewno jeszcze flagi Legii - 2 na "płomiennych" derbach ("Wola" i "Radość" - ?), "Bielany", "Legia".19TSW06 pisze:to może ja spytam w takim razie czy Polonia W. skroiła jakieś konkretne flagi większych ekip??
Tak, dokładnie.Na tam tym meczu Polonia skroiła 4 flagi - 2 Drukarza, 1 Marymontu i 1 Legii.bananlegia pisze:Plus flagi Drukarza. O ile sie nie myle to z flagami Drukarza była również barwówka Marymontu ( wtedy była zgoda )
Opis Hutnika z tego meczu:bananlegia pisze:Co do flag Hutnika to jakaś pomyłka. Pod względem "atrakcji" Poloniści nie maja startu do chłopaków z Hutnika.
Ich autokar+40 KSP.Największa porażka w historii
"Chłopców z Bielan".Mimo , że małolaty wiedziały o szykowanej
wizycie go�ci,to nie przekazały tej wie�ci starszym.Mecz miał być
jak inne-bez go�ci,lecz zamienił się w ucieczkę.Zostało kilka osób,
którym udało się obronić jednš z trzech flag Legii (nasze jeszcze
nie wisiały).Zamęt był spory był spory , bo fani KSP pojawili się
w szalach CWKS .W "lidze chuliganow" przypisano nam wielkie bicie,
Ktorego nie było gdyż ci , "którzy się postawili,byli nie zauważani
a reszta uciekła ze stadionu".Spokój zapanował po wje�dzie psów.
Polonia spaliła zdobyte flagi , a my prowadzili�my doping.Po meczu
�li ruszyli�my do domów znajdujšc po drodze autokar �widniczan
i robišc w nim "klimatyzację".Jeszcze jedno co zostało nam
w pamięci to duża ilo�ć flag wywieszonych przez Avię.Na następny mecz
-już bez zgody z KSP - nie przyjechali,a mobilizacja była doprawdy
imponujšca.
-
była też relacja kibica Wisły, można ją tu prze kleić bo nie wiem gdzie się może znajdować??? Z góry dzięki.elo1312 pisze:*Opis fana Lecha nt. wydarzeń z meczu Wisła - Lech (2002r.)middlesbrough pisze:Może ktoś przybliżyć to zajście?Nie zapominajcie ludzie o dymie pod kasami Wisły w 2002 roku, gdzie odwrót zaliczył Lech z Cracovią. Bez wątpienia jedna z bardziej krwawych zadym w historii ruchu kibicowskiego w Polsce.
"O tym meczu powiedziano już wiele.Obie strony uważają się za zwycięzców tej potyczki. W to nie zamierzam ingerować, podam jedynie kilka faktów, które powinny nieobecnym tam dać, wzgląd na wszystko, co działo się w Krakowie. Fakt 1 : Wisła przed meczem zapowiadała, że po 23.11 nie będzie już hegemonii Lecha, bo zostańą razem z Cracovią obici, wpierw na dworcu, a potem na stadionie Cracovii, gdzie zapowiadano wjazd. Fakt 2 : 60-osobowa bojówka Lecha, unikając policji wyjechała nocnym pociągiem, przyjeżdżając do Krakowa już o 6.50 rano. Na miejscu zamiast Wisły, przybyła ponad 100-osobowa grupa chuliganów Cracovii doborowym składem. Fakt 3 : Przemarszcz całej ekipy z dworca na stadion Cracovii odbył się bez jakichkolwiek atrakcji. "Wyczajeni" przez policję zostaliśmy dopiero pod , gdzie jeden radiowóz jechał za nami. Fakt 4 : Pod stadionem hooligans spod znaku YF'98 dzwonią do Wisły z propozycją ustawki ich grupy z wiślakami, bez udziału BB i Cracovii oraz na gołe łapy. Odpowiedź : czekamy ze sprzętem na Was pod naszym stadionem przed meczem o 18. Fakt 5 : Przez cały czas trwania meczu Cracovia II - Wisła II w okolicach stadonu nikt się nie pojawił, choć Wisła zapowiadała pojawienie się łącznie z chuliganami Lechii i Śląska a także mimo, iż przed stadionem stał jeden radiowóz z dwoma (!) słownie szkiełami w środku. Fakt 6 : Po meczu wszyscy udali się w kierunku rynku głównego, gdzie większość się rozsiadła, także ultrasi Lecha w barwach, którzy w 50 osób przyjechali o 12.00, a
reszta udała się na osiedla do knajp i moteli. Nikt obecnych na rynku nie robił podjazdów, mimo że policja zwiększyła swoją obecność zaledwie do dwóch radiowozów. Fakt 7 : Pod stadionem Cracovii zbieramy sie o 17. Ruszamy w kierunku stadionu Wisły. Za nami idzie policja uzbrojona w shotguny. Nagła cała grupa odbija w park Jordana, a mundurowi nas puszczają samopas. Tam Cracovia
dozbraja się w dechy z rozmontowanych ławek. Nikt z Poznania nie miał sprzętu, część Cracovii tak. Fakt 8 : Pod kasami Wisły czeka armatka wodna, full policji i hools Wisły za nimi, uzbrojonych w sprzęt rodem z średniowiecza, a nie XXI wieku. Po ataku grupy poznańsko-krakowskiej policja oddaje w naszym kierunku strzały. We wszystko wmieszała się Wisła, część Cracovii przechodzi policję, a część atakuje z prawej strony, są ranni po obu stronach, policja będąca w przewadze, rozgania całe towarzystwo.
Ps. Kto wygrał to starcie - i opis całej zadymy pozostaje poza sferą naszych zainteresowań i opisów. Dziwić mogą twierdzenia wiślaków, że z Cracovią się nie umawiają, bo mogą paść trupy, a czy tego wieczoru nie mogły? A przecież lechici oferowali walkę na "normalnym poziomie". Co spowodowało odmowę (...)? Jedno jest pewne, gdyby nie wysiłki Lecha i Cracovii nic by się tego dnia nie wydarzyło". Tyle kibic Lecha Dodać należy, że pod stadion Wisły - Lechici i Cracovia ruszyli w grupie 300-osobowej ( w tym 140 Lech, z czego 60 to bojówka). Starcie (wyjątkowo brutalne, z użyciem dużej ilości ostrego sprzętu) nie zostało rozstrzygnięte, choć Wiślacy w pewnym momencie pogonili rywali, ale niefortunnie w tym samym czasie na Pasy i Lecha zdecydowanie natarła policja. [link] Wycofujący sie
hool's Cracovii zdemolowali jeszcze pizzerię, w której siedzieli kibice Wisły. Na mecz nie zdecydowali się udać, obawiając się wyłapywania przez policję. Na sektorze zasiadło jedynie 23 poznaniaków. Natomiast hoolies Wisły i ziomali byli widoczni na trybunach w blsko 200-osobowej grupie. Na zakończenie twierdzenie jednego z chuliganów Lecha, który wyraził przekonanie, że jego ekipa nigdy więcej nie chciałaby uczestniczyć w tego typu awanturze ( z użyciem ciężkiego sprzętu).
http://allegro.pl/smyczki-kibolska-polska-smyczki-i2115796887.html
-
Jest w tym temacie. Czytajcie uważnie bo wklejacie nie które rzeczy po dwa razy.
Czy mógłby ktoś opisac jak doszło do wykrojenia przez Lech flagi CRAZY CANNIBALS ŁKS-u
coś tam słyszałem że gośc siedział z tymi flagami na sektorach gospodarzy podczas jakiegoś meczu ale nie wiem czy to prawda i co ewentualnie kierowało tym gościem.
coś tam słyszałem że gośc siedział z tymi flagami na sektorach gospodarzy podczas jakiegoś meczu ale nie wiem czy to prawda i co ewentualnie kierowało tym gościem.