Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Co tak naprawdę w końcu łączy???????
Dębickie Morsy z Rzeszowska Stalą , od kogo, wyszło zawarcie „układu”??? na jakich
zasadach jest ten „układ” ???.Bo z tego co słyszałem i słychać nie jest ten układ tolerowany przez ,sporą rzesze kibiców rzeszowskiej Stali, mających cos do powiedzenia.
P.S
Nie chce tym postem wywoływać, zbędnej polemiki i napinki.
Dębickie Morsy z Rzeszowska Stalą , od kogo, wyszło zawarcie „układu”??? na jakich
zasadach jest ten „układ” ???.Bo z tego co słyszałem i słychać nie jest ten układ tolerowany przez ,sporą rzesze kibiców rzeszowskiej Stali, mających cos do powiedzenia.
P.S
-
Fan_Gwardii
??? hm pierwsze slysze, ale moze jacys tajniacy.. Gryf jest jednym z lepszych fanclubow Arki. pozdro dla Wejherowahdg pisze:A ja mam pytanie jak ma sie sprawa z Gryfem Wejherowo ,czy ta ekipa jest postrzegana jako fc Arki?? Bo co nieco wiem o osobach ,które chodzą na mecze Gryfa jednoczesnie kibicujac GKS Katowice...
-
kolejorzextreem
Jagielonia z Lechem i Areczka jak nie jestes w tym temacie to sie wogle nie odzywaj gowno o tym a poczuczasz innych!!!!maciej! pisze:ret-1910-kinia pisze:Układ: Jagiellonia.....Arka, Lech - hools czy nie-hools, jak nie twoja bajka to nie piszmaciej! pisze:Widzew:
Zgody: Chorzowski RUCH
Układy: brak (co do Lecha, jesli cos jest na rzeczy to stricte hools, a to nie moja bajka)
Kosy: ŁKS, Legia, Śląsk, Lechia, Cracovia ... mozna by troszke powymieniać jeszcze
ostatnio w canale plus pokazywane byly fragmenty meczu pozegnalnego C.Kucharskiego- mecz był w Łukowie, grały Orlęta z drużyną byłych gwiazd Legii. i tu moje pytanie- czy Orlęta są jakimś fan-clubem Legii?? bo z tego co pokazywano trybuny to goscie krzyczeli na zmianę "Orlęta" i jakieś piosenki na cześć (L). część młyna Orląt była w koszulkach Legii - tak to wyglądało.
pytam bo nie orientuję się kompletnie w tamtych rejonach kraju.
z gory dzieki
pytam bo nie orientuję się kompletnie w tamtych rejonach kraju.
z gory dzieki
Co tak naprawdę w końcu łączy???????
P.S
P.S
-
UltrasMragowia
-
zwykly_kibic
-
Fan_Gwardii
-
zwykly_kibic
-
Fighting Dragon Tokyo
-
Żoliborski
-
blitzkreig
-
kiwa jako tako
-
4fan_player
Z tego co wiem to jeszcze jakiś czas temu mieli układ (?) z GKS Bełchatów.19jarek10 pisze:Moze mi ktos opisac relacje kibicow Radomiaka. Cos o zgodach, ukladach itd. .....
Teraz łączą ich przyjazne relacje ze Stalą Rzeszów (układ?,zgoda?)
Jak coś pomyliłem to niech mnie ktoś "obeznany w temacie" poprawi
pozdrawiam
-
Bambucza_Elana
- ban
-
blitzkreig
-
Stal Nowa Deba
no własnie może napiszesz??Mr Q pisze:Sprawa jest wyjatkowo śmierdząca u obu ekip (a szczególnie tej pierwszej), więc nikt ci tu pradwopodobnie nic nie napisze.blitzkreig pisze:blitzkreig pisze:Skoro rozgorzał temat Igloopolu tu, to ja mam takie pytanie. Wiem że jeszcze do nie dawna łączył/a was układ/zgoda z kibicami Apatora. Z tego co mi wiadomo aktualnie już nic was nie łączy? Dlaczego? Bo ten "pakt" mieliście stosunkowo krótko...
nie ma co ukrywać że ten pakt upadł , poprostu dzieliła zbyt duża odległość między kibicami , duzo osób (jest teraz bardzo dużo osób młodych , którzy się uczą i nie mają stałej pracy a nikt niechciał jeżdzić na krzywy ryj)nie było stać na tak odległy wyjazd , dużo osób nie przepada za żużlem co miało duży wpływ na wspieranie , poprostu postanowiono skończyć z hipokryzją jaka to jest dobra zgoda bo w przyszłości by to wyszło i by umar ła śmiercią naturalną , zgoda padłą ale dobre stosunki z chłopakami z Torunia pozostały , teraz na wakacje przyjechał jeden z nich i może zaświadczyć że źle mu u nas nie jest
-
Fan_Gwardii
hm z tego co mi wiadomo sam Gornik fanclubem Lecha nie jest! istnieje w Koninie fanclub Lecha - czesc osob z niego smiga takze na Gornik. miedzy obiema ekipami (Lech, Gornik) nie ma tez oczywiscie nienawisci, a czasami dochodzi do wspolnych akcji. ale ogolnie najlepiej zeby wypowiedzial sie ktos z Koninakibic0 pisze:Oglónie rzecz biorąc tak. Fani Górnika tez pojawiają się na Lechu będąc FC. Działają tez na własną rękę i mają dość ciekawą ekipę.NML pisze:Kibice Górnika Konin to f-c Lecha Poznań ?