Mr Q pisze:
Gratulacje z debiutanckiego postu na tym forum
Dopiero co było pisane wyżej aby nie zadawać bzdurnych pytań. Powiem ci co ich łączy: to że nigdy sie nie widzieli na oczy w bezpośrednim meczu
MR Q gratuluje trafnej napinki )) gdybyś był chociaż troche w temaci to byś się tak nieośmieszyl
Czytając relacje Sanovii z derbów bieszczad Sanovia-Bieszczady kibiców Sanovii wspierała 26 osobowa grupa kibiców Okocimskiego więc moje pytanie chyba niebyło bez podstawne
A do pana oddBoy-a sam dojebałeś jeżeli niewiesz nie nabijaj głupich postów [/b]
No masz rację, ale nie do końca . Sprawdziłem i rzeczywiście byli TOWARZYSKO na tym meczu (choć na stronie Brzeska nic nie pisze). Tak więc masz od razu odpowiedź na swoje pytanie.
Druga rzecz to taka, że choć pomyliłem się odnośnie spotkań w/w ekip. To jednak w bezpośrednim meczu nigdy ze sobą nie grali (tak jak pisałem).
Ok tyle z. mojej strony.
Stwierdzenie pana Mr Q "byli TOWARZYSKO" jest wystarczające. Obecnie Okocimski i Sanovię nie łączy żaden układ, ani zgoda.
A ja chciałbym się dowiedzieć jakie są stosunki Lecha Poznań ze Stalą Sanok i Stalą Ostrów
takie,ze Ostrów to fc Lecha i sporo osob z koszykarskiej Stali jezdziła bądz jezdzi czasami na mecze Lecha,czy Ostrovii i to czysto piknikowo,w latach 90-tych jezdziła lepsza ekipa
Zgody: brak (do niedawna Legionovia)
Kosy: Wkra Zuromin, Jeziorak Iława,
Lechiści z Mławy są oficjalnym FC Lechii Gdańsk, tworzą swój młyn, a Legioniści także tworzą FC, jednak niejest on oficjalnym FC Legii.
A na meczach Mławianki udzielają się kibice z FC Lechii lub fani Legii ??
W ostatnim czasie na Mławiance zauważyc możemy podział na dwa młyny jeden pro-legijny i drugi pro-lechijski. Jak narazie obydwie grupy nie mogą się dogadac.
To chyba sie ostatnio cos zmienilo. Mławianka jest FC Lechii
a Legia z Mławy tak jak słyszałem nie udziela sie oficjalnie na meczach
Mławianki.Ciekawe jak to skomentuje ktos z naszego FC
Ostatnio zmieniony 08.06.2007, 19:03 przez Romano, łącznie zmieniany 1 raz.
WIGRYFAN pisze:Za wymarlych mozna uznac kibicow Sparty Augustow..Zero wyjazdow,u siebie tez ich nie widac...Czasem jedynie 'szczekaja' na naszej ksiedze..piszac,ze sie na nas ustawiaja
To jak to macie kosę z ekipą o której w innym temacie piszecie, że nie istnieje??
WIGRYFAN pisze:Za wymarlych mozna uznac kibicow Sparty Augustow..Zero wyjazdow,u siebie tez ich nie widac...Czasem jedynie 'szczekaja' na naszej ksiedze..piszac,ze sie na nas ustawiaja
To jak to macie kosę z ekipą o której w innym temacie piszecie, że nie istnieje??
Wierz mi czy nie, ale chciałem to samo napisać To Sparta istnieje czy nie? Z 2 lata temu w "To My Kibice!" dział "Mniejsze ekipy" był opis Sparty, która wyglądała się rozwijająco, ale teraz jestem zdziwiony, że piszemy o niej w temacie wymarłe ekipy.
Zeby bylo jasne,napisalem tak o Sparcie,ze chyba wymarli,bo nie pojawiaja sie ani na wlasnych meczach ani na wyjazdach.Choc oficjalnie jest to nasza kosa.Tak to na dzien dzisiejszy wyglada.Moze 2 lata temu wygladali obiecujaco,maja nawet swoj teledysk kibicowski,ale na dzien dzisiejszy ich nie ma..
WIGRYFAN pisze:Odnosnie Arki Gdynia to NIE JESTESMY ich fan clubem,sa wsrod nas osoby kibicujace Arce,ale nie ma mowy o fan clubie.
no pewnie ze nie jestescie, a wkrecac usiluja to ludzie nie wiem po co. co to bylby za fanclub ktory rok temu na barazach w Bialymstoku byl w okragle zero?chujowy mocno. ale faktem jest ze wielu ludzi tak sadzi, bo kiedys na Waszym meczu wisiala fana Arki.
faraon82 pisze:
zalosne jest to co piszesz i nie logiczne...
Co w tym zalosnego??Czy jestes na tyle tepy ze nie rozumiesz tego ze wsrod kibicow Wigier sa rowniez osoby kibicujace Arce Gdynia,ale nie jestesmy jej FC jako Wigry czaisz juz jeleniu??A ze przez to,ze te osoby bywaja na meczach Arki,to poszla fama w Polske,ze Wigry to FC Arki,ale tak nie jest..Mam nadzieje,ze dotarlo do tego pustego lba..
"Zgody robicie, bo wy się Ruchu boicie!" Słuchaj uchem a nie brzuchem, co śpiewamy...
Pewnie na meczu nie był i napinki szuka.
byłem byłem tylko tu źle napisałem pomyłka al na szpilu dobrze śpiewałem byłem na 8 więc wiem co było śpiewane tylko pomyliłem się tu z pisaniem. i nie szukam napinki pozdRo
SeRce w bieli kRew w błękicie KS Ruch Chorzów Ponad Życie!!!
faraon82 pisze:
zalosne jest to co piszesz i nie logiczne...
Co w tym zalosnego??Czy jestes na tyle tepy ze nie rozumiesz tego ze wsrod kibicow Wigier sa rowniez osoby kibicujace Arce Gdynia,ale nie jestesmy jej FC jako Wigry czaisz juz jeleniu??A ze przez to,ze te osoby bywaja na meczach Arki,to poszla fama w Polske,ze Wigry to FC Arki,ale tak nie jest..Mam nadzieje,ze dotarlo do tego pustego lba..
A ja mam pytanie jak ma sie sprawa z Gryfem Wejherowo ,czy ta ekipa jest postrzegana jako fc Arki?? Bo co nieco wiem o osobach ,które chodzą na mecze Gryfa jednoczesnie kibicujac GKS Katowice...
Co tak naprawdę w końcu łączy???????
Dębickie Morsy z Rzeszowska Stalą , od kogo, wyszło zawarcie „układu”??? na jakich
zasadach jest ten „układ” ???.Bo z tego co słyszałem i słychać nie jest ten układ tolerowany przez ,sporą rzesze kibiców rzeszowskiej Stali, mających cos do powiedzenia.
P.S
Nie chce tym postem wywoływać, zbędnej polemiki i napinki.
hdg pisze:A ja mam pytanie jak ma sie sprawa z Gryfem Wejherowo ,czy ta ekipa jest postrzegana jako fc Arki?? Bo co nieco wiem o osobach ,które chodzą na mecze Gryfa jednoczesnie kibicujac GKS Katowice...
??? hm pierwsze slysze, ale moze jacys tajniacy.. Gryf jest jednym z lepszych fanclubow Arki. pozdro dla Wejherowa
ostatnio w canale plus pokazywane byly fragmenty meczu pozegnalnego C.Kucharskiego- mecz był w Łukowie, grały Orlęta z drużyną byłych gwiazd Legii. i tu moje pytanie- czy Orlęta są jakimś fan-clubem Legii?? bo z tego co pokazywano trybuny to goscie krzyczeli na zmianę "Orlęta" i jakieś piosenki na cześć (L). część młyna Orląt była w koszulkach Legii - tak to wyglądało.
pytam bo nie orientuję się kompletnie w tamtych rejonach kraju.
z gory dzieki
Erektor temacie o dziwactwach pisze: A ja zawsze przed prostowaniem orła muszę zapakować w tapczan albo kaloryfer
Co tak naprawdę w końcu łączy???????
Dębickie Morsy z Rzeszowska Stalą , od kogo, wyszło zawarcie „układu”??? na jakich
zasadach jest ten „układ” ???.Bo z tego co słyszałem i słychać nie jest ten układ tolerowany przez ,sporą rzesze kibiców rzeszowskiej Stali, mających cos do powiedzenia.
P.S
Nie chce tym postem wywoływać, zbędnej polemiki i napinki.