widze robin bardzo cie interesuja tematy w ktorych jest wzmianka o Igloopolu jakies kompleksy czy co ? KU..JUZ BYL TEMAT CHYBA O TYM KU.. mamy układzik z młodymi Stalowcami zadowoleni jestescie TO JEST NASZA SPRAWA ? a wy dalej sobie mowcie ze chodzimy po kiełbaski Naszym układowiczom lepiej sie martwcie o swoich ziomeczkow bo Siareczki to bylo multum na Stali Rzeszów bodajze ( 1 )
Nadejdzie Wiosna i Lepsze Czasy Wróci IGLOOPOL kochany do ESKTRAKLASY !
I.D.04 KIEDYS WSZYSCY POWRÓCA I WYJDZIEMY RAZEM NA ULICE !!
Jastrzebie dostalo kiedys po glowach od ŁKSu na Starcie Łódź wiec raczej za soba nie przepadaja a Pogon/Zaglebie - nie wiem, kiedys na pewno sie nie lubili, teraz pojecia nie mam.
Skoro rozgorzał temat Igloopolu tu, to ja mam takie pytanie. Wiem że jeszcze do nie dawna łączył/a was układ/zgoda z kibicami Apatora. Z tego co mi wiadomo aktualnie już nic was nie łączy? Dlaczego? Bo ten "pakt" mieliście stosunkowo krótko...
LabedyKSG pisze:nie ma układu ale kilku(nastu?) piastoli-przerzutów jeździ na Ruch !
prosze prosze zabol wypowiadajacy sie na temat dotyczacy Piasta ... a tak placzecie jak ktos sie wypowiada na tematy GKS&KSG ..... ! oj dziewczyny , dziewczyny ....
19jarek10 pisze:Moze mi ktos opisac relacje kibicow Radomiaka. Cos o zgodach, ukladach itd. .....
Z tego co wiem to jeszcze jakiś czas temu mieli układ (?) z GKS Bełchatów.
Teraz łączą ich przyjazne relacje ze Stalą Rzeszów (układ?,zgoda?)
Jak coś pomyliłem to niech mnie ktoś "obeznany w temacie" poprawi
pozdrawiam
blitzkreig pisze:Skoro rozgorzał temat Igloopolu tu, to ja mam takie pytanie. Wiem że jeszcze do nie dawna łączył/a was układ/zgoda z kibicami Apatora. Z tego co mi wiadomo aktualnie już nic was nie łączy? Dlaczego? Bo ten "pakt" mieliście stosunkowo krótko...
blitzkreig pisze:Skoro rozgorzał temat Igloopolu tu, to ja mam takie pytanie. Wiem że jeszcze do nie dawna łączył/a was układ/zgoda z kibicami Apatora. Z tego co mi wiadomo aktualnie już nic was nie łączy? Dlaczego? Bo ten "pakt" mieliście stosunkowo krótko...
Sprawa jest wyjatkowo śmierdząca u obu ekip (a szczególnie tej pierwszej), więc nikt ci tu pradwopodobnie nic nie napisze.
no własnie może napiszesz??
nie ma co ukrywać że ten pakt upadł , poprostu dzieliła zbyt duża odległość między kibicami , duzo osób (jest teraz bardzo dużo osób młodych , którzy się uczą i nie mają stałej pracy a nikt niechciał jeżdzić na krzywy ryj)nie było stać na tak odległy wyjazd , dużo osób nie przepada za żużlem co miało duży wpływ na wspieranie , poprostu postanowiono skończyć z hipokryzją jaka to jest dobra zgoda bo w przyszłości by to wyszło i by umar ła śmiercią naturalną , zgoda padłą ale dobre stosunki z chłopakami z Torunia pozostały , teraz na wakacje przyjechał jeden z nich i może zaświadczyć że źle mu u nas nie jest