Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
A jak na lini Zawisza-Cracovia??
Była zgoda i niema zgody i tyle w temacie . poco rozkminiac jak wersji moze byc wiele.
Podbijam , ale wydaje mi sie ze Neutralne stosunki miedzy tymi ekipamiToudi pisze:A jak na lini Zawisza-Cracovia??
ja też to mogę potwierdzić - tzn powiedział mi dokładnie to samo koleżka z Oderki, Sosnowiec wpadł a Piast się zwinął została sama Odra i po tej akcji Opolanie zerwali zgodę z Piastem (nie było mnie tam, pisze co mi powiedział kolega z Opola)wielki CWKS pisze: ja znowu słyszałem, że w głównej mierze powodem zerwania zgody Odry z Piastem było zachowanie Gliwiczan przed meczem Piast - Zagłębie S. gdy pod kasy miejscowych wjechali Sosnowiczanie. Piast uciekł zostawiając ziomków z Opola. Ale zaznaczam, że jest to info niepotwierdzone. Tzn. fakt miał miejsce na pewno ale nie wiem czy akurat z tego powodu Odra zerwała zgodę
-
Mieszko GKS
qqq11 pisze:ja też to mogę potwierdzić - tzn powiedział mi dokładnie to samo koleżka z Oderki, Sosnowiec wpadł a Piast się zwinął została sama Odra i po tej akcji Opolanie zerwali zgodę z Piastem (nie było mnie tam, pisze co mi powiedział kolega z Opola)wielki CWKS pisze: ja znowu słyszałem, że w głównej mierze powodem zerwania zgody Odry z Piastem było zachowanie Gliwiczan przed meczem Piast - Zagłębie S. gdy pod kasy miejscowych wjechali Sosnowiczanie. Piast uciekł zostawiając ziomków z Opola. Ale zaznaczam, że jest to info niepotwierdzone. Tzn. fakt miał miejsce na pewno ale nie wiem czy akurat z tego powodu Odra zerwała zgodę
Ja już pisałem, że z 15 osób w których była i odra i Piast został tylko jeden Piastol i jeden chłopak z Odry więc obie ekipy się nie popisały
shift Cię boli?Mieszko GKS pisze:qqq11 pisze:ja też to mogę potwierdzić - tzn powiedział mi dokładnie to samo koleżka z Oderki, Sosnowiec wpadł a Piast się zwinął została sama Odra i po tej akcji Opolanie zerwali zgodę z Piastem (nie było mnie tam, pisze co mi powiedział kolega z Opola)wielki CWKS pisze: ja znowu słyszałem, że w głównej mierze powodem zerwania zgody Odry z Piastem było zachowanie Gliwiczan przed meczem Piast - Zagłębie S. gdy pod kasy miejscowych wjechali Sosnowiczanie. Piast uciekł zostawiając ziomków z Opola. Ale zaznaczam, że jest to info niepotwierdzone. Tzn. fakt miał miejsce na pewno ale nie wiem czy akurat z tego powodu Odra zerwała zgodę
Ja już pisałem, że z 15 osób w których była i odra i Piast został tylko jeden Piastol i jeden chłopak z Odry więc obie ekipy się nie popisały
Inna sprawa że kłamiesz z tego co wiem.
-
Może ktoś opisać historię zgody Lecha z ŁKS-em? Zdaję się, że w latach 80-tych była dość mocna sztama? Chyba w tym temacie o tym nie było.
Pierdolenie. Prawdziwą wersję potwierdziło wówczas również ZS, pisząc ze 20 osób od nas postawiło się ich ekipie, a Piast spierdolił mimo tego że wiedział ze mamy ze sobą 2 flagi, z którymi jedna osoba od nas zdążyła spierdolić na stadion. To była tylko wisienka na torcie tego wszystkiego co w tamtym czasie odpierdalaliście, że wspomnę np wyjazd do Ostrowca. Nie jest to rzecz o której pisujemy na necie, ale jak zamierzacie tak pierdolić publicznie, to należy to wyjaśnić. Z naszej strony wszystko było zawsze fair, to wy się pewnego pięknego dnia pojawiliście w Opolu przejazdem i pospinaliście się na dworcu mimo naszej neutralności. Całe szczęście już minionej.Mieszko GKS pisze:Ja już pisałem, że z 15 osób w których była i odra i Piast został tylko jeden Piastol i jeden chłopak z Odry więc obie ekipy się nie popisałyqqq11 pisze:ja też to mogę potwierdzić - tzn powiedział mi dokładnie to samo koleżka z Oderki, Sosnowiec wpadł a Piast się zwinął została sama Odra i po tej akcji Opolanie zerwali zgodę z Piastem (nie było mnie tam, pisze co mi powiedział kolega z Opola)wielki CWKS pisze: ja znowu słyszałem, że w głównej mierze powodem zerwania zgody Odry z Piastem było zachowanie Gliwiczan przed meczem Piast - Zagłębie S. gdy pod kasy miejscowych wjechali Sosnowiczanie. Piast uciekł zostawiając ziomków z Opola. Ale zaznaczam, że jest to info niepotwierdzone. Tzn. fakt miał miejsce na pewno ale nie wiem czy akurat z tego powodu Odra zerwała zgodę
-
Loco_Locass
Wracając do poprzednich kwestii- z Górnikiem się nie przyjaźnimy, ale zawsze z pasiastej części Krakowa ciśnienie było na Ruch nie na Górnika (m. in. poprzez dawna zgodę Wisły). Jeśli mnie pamięć nie myli to Górnik gościł na pasiastym sektorze w 95 (jeden z moich pierwszych meczy). Z Ruchem była awantura w 2003 z okazji meczu drugoligowego wówczas.
Wy dobrze wiecie dlaczego mamy na was cisnienie.Loco_Locass pisze:Wracając do poprzednich kwestii- z Górnikiem się nie przyjaźnimy, ale zawsze z pasiastej części Krakowa ciśnienie było na Ruch nie na Górnika (m. in. poprzez dawna zgodę Wisły). Jeśli mnie pamięć nie myli to Górnik gościł na pasiastym sektorze w 95 (jeden z moich pierwszych meczy). Z Ruchem była awantura w 2003 z okazji meczu drugoligowego wówczas.
-
dres i kaptur
Rozwiń swoją myśl.
-
Mieszko GKS
Cortaz pisze:Kolega Mieszko GKS widzę ze mało wiesz bylem uczestnikiem zdarzenia pod waszymi kasami i wszyscy z Odry sie postawili a wasi kibice po prostu uciekli ,później mieliśmy problem z wejściem na stadion , i tez sobie bez was poradziliśmy Kolega OdraFan dokładnie opisał jak było wiec nie siej propagandy
ok Ty widziałeś, byłeś i się biłeś sory
-
Fight Łapa
Jak obecnie wyglądają stosunki na linii ŁKS Łódź-GKS Tychy ?
W sensie,czy zgoda jest obecnie mocna,czy tak jak twierdzi większość osób z którymi rozmawiam,już bardziej ze względu na lata historii? Może być PW.
W sensie,czy zgoda jest obecnie mocna,czy tak jak twierdzi większość osób z którymi rozmawiam,już bardziej ze względu na lata historii? Może być PW.
Lepiej nie rozmawiaj z tymi osobami...Fight Łapa pisze:Jak obecnie wyglądają stosunki na linii ŁKS Łódź-GKS Tychy ?

-
DesiZawisza
Witam, czy można powiedzieć, że kosa między Jagiellonią a Legią jest od samego początku ruchu kibicowskiego na Jadze, to jest od czasów, kiedy na mecze w kierunku zachodnim musieli przejeżdżać pociągami przez Warszawę?
Pytam, bo widziałem kilka vlepek BKS-u z motywem Anty Legia.
poZdro!
poZdro!
Zna ktoś historię jedno dniowej zgody Radomiak - GKS Katowice???
Może głupie pytanie, ale czy są jakieś relacje na linii Śląsk Wrocław - Chemik Kędzierzyn? Niby wspólna kosa z Odrą, a Chemik już nie ma zgody z Jastrzębiem.
Przebywając na urlopie w kraju trafiłem na ciekawą vlepę Zawiszy. Zawiszacy z jakiegoś osiedla - nie pamiętam nazwy, pozdrawiają zgody. Widziałem dwie. GKS Tychy i Włocłavię.
Stąd moje pytanie o Włocławek. Wiem, że jest tam silny fc ŁKS-u i do tej pory myślałem, że to te same osoby się udzielają. Zmieniło się coś w tym temacie ?
Jak to wygląda między Zawiszą a Włocłavią konkretnie ?
Stąd moje pytanie o Włocławek. Wiem, że jest tam silny fc ŁKS-u i do tej pory myślałem, że to te same osoby się udzielają. Zmieniło się coś w tym temacie ?
-
kalkulator
serwis pisze:Przebywając na urlopie w kraju trafiłem na ciekawą vlepę Zawiszy. Zawiszacy z jakiegoś osiedla - nie pamiętam nazwy, pozdrawiają zgody. Widziałem dwie. GKS Tychy i Włocłavię.
Włocłavia to zgoda Zawiszy, Włocłavia to jednocześnie fc ŁKSu. Obie strony się dobrze wspierają. Więcej wiedzieć nie musisz.
Kiedyś chwilową(ale byla) zgodę miała Jaga z Legią. Ale dość szybko padłą. To dawno bylo.DesiZawisza pisze:Witam, czy można powiedzieć, że kosa między Jagiellonią a Legią jest od samego początku ruchu kibicowskiego na Jadze, to jest od czasów, kiedy na mecze w kierunku zachodnim musieli przejeżdżać pociągami przez Warszawę?
poZdro!
-
zwykly_kibic
jak na linii LKS Doktór Czarnylas - IM Rakovica ?
Lech i GKS Tychy kosa?
Jakie są relacje na linii GKS Jastrzębie - Chrobry Głogów ??
Jakie kosy ma Polonia Bytom ??
Jakie kosy ma Polonia Bytom ??
Polonia ma kose na pewno z:
-Górnikiem
-Piastem
-GKS-em Katowice
-Lechią
-ŁKS-em
-Śląskiem
-Górnikiem
-Piastem
-GKS-em Katowice
-Lechią
-ŁKS-em
-Śląskiem
Zapomniałeś o RRHazel125 pisze:Polonia ma kose na pewno z:
-Górnikiem
-Piastem
-GKS-em Katowice
-Lechią
-ŁKS-em
-Śląskiem
-
against modern
mati001991 pisze:Polonia ich podobno nie uwaza za kose... ale dodalbym jeszcze od siebie na pewno Ruch Chorzow oraz Zaglebie Sosnowiec i nie wiem jak sie ma sprawa z BKSem BBdmn pisze:Zapomniałeś o RRHazel125 pisze:Polonia ma kose na pewno z:
-Górnikiem
-Piastem
-GKS-em Katowice
-Lechią
-ŁKS-em
-Śląskiem
Ruch na pewno nie w takim stopniu jak kiedyś ... Na pewno jeszcze Wisła Kraków i Widzew.
Jak na linii
Resovia - GKS Tychy
Stomil - Lechia
Stomil - Arka
Stomil - Bałtyk
Resovia - GKS Tychy
Stomil - Lechia
Stomil - Arka
Stomil - Bałtyk
neutralnieblackman pisze:Jak na linii
Resovia - GKS Tychy
Stomil - Lechia
Stomil - Arka
Stomil - Bałtyk
Stomil - Bałtyk zgoda byla w latach 90, teraz pewnie maja na siebie wyjebane. Kazdy poszedl swoja droga
-
Troublemaker
Pytanie do fanó wodzisławskiej Odry. Czy fani Włókniarza Kietrz pojawiają się jeszcze na Waszych spotkanich, czy jest to juz "melodia przeszłości"?
Lechia, Arka - kosablackman pisze:Jak na linii
Resovia - GKS Tychy
Stomil - Lechia
Stomil - Arka
Stomil - Bałtyk
Co do Bałtyku, to jak ktoś wcześniej napisał była kiedyś zgoda i nadal sporo osób darzy Kadłuby sympatią. Jednak oficjalne stosunki... nijakie
Nie rozumiem tych pytań o kosy. Dla mnie normalne że jak ktoś nie jest zgodą danego klubu to jest kosą. Pisanie "neutralnie" to jakiś bezsens - rozumiem że na jedne drużyny jest większe ciśnienie a na inne nie ma wcale a to nie znaczy że nie są kosami. No bo jak neutralnie to jak? Czyli że jak ktoś z neutralnego klubu przyjedzie do Was to może w barwach spokojnie sobie chodzić?
-
dominho
Ja pitole co ty jeszcze chcesz usłyszeć(przeczytać)???po co drążysz temat? odpowiedział ten kto chciał i to co uważał za słuszne.
Z drugiej strony nazwiesz stosunki np. Zawisza - Cracovia kosą? Neutral to czasami najlepsze określenie.
Zgadzam się kilka pierwszych przykładów np. Unia Tarnów - Resovia, Bełchatów - ŁKS , Widzew - Stal Rzeszów, Korona - Odra Opole zgód nie ma ale kosą też tych stosunków nie nazwiesz
pytanie z innej beczki.
czy Górnik Zabrze nadal ma jakieś kontakty z Hajdukiem Split? rozwija się jakoś ta znajomość/kontakt? czy to już historia?
czy Górnik Zabrze nadal ma jakieś kontakty z Hajdukiem Split? rozwija się jakoś ta znajomość/kontakt? czy to już historia?
Pojawiają się.Troublemaker pisze:Pytanie do fanó wodzisławskiej Odry. Czy fani Włókniarza Kietrz pojawiają się jeszcze na Waszych spotkanich, czy jest to juz "melodia przeszłości"?
-
Wisła Płock Handball
Z tego co można wywnioskować powstała nowa Kosa Wisły Płock w Piłkę ręczną, Jest to Nielba Wągrowiec już w poprzednim sezonie doszło do spięcia