Nowe stroje Reprezentacji Polski

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Tomek_BB

Re: Nowe stroje Reprezentacji Polski

Post autor: Tomek_BB » 11.11.2011, 20:54

W WROCŁAWIU LECI Z TRYBUN GDZIE JEST ORZEŁ! Uważam to za sukces nawet pikniki mogą się zmobilizować i krzyknąć o naszych wartościach BRAWO !!
BÓG HONOR OJCZYZNA!

iparts.pl
Rozkminiający

Post autor: Rozkminiający » 12.11.2011, 14:50

Ostatnio dużo się mówi o kompromisie pomiędzy orłem , a logiem pzpn-u.Mam pewien pomysł , który powinien zadowolić obie strony:Niech Polacy grają z orłem na piersi , a legia cudzoziemska niech występuje z logiem.
Dziękuję za uwagę.

unklefuckyourselve

Post autor: unklefuckyourselve » 12.11.2011, 14:56

Dobrym motywem byłby przemarsz przed meczem reprezentacji pzpn'u, każdy znicze w ręce i czarnobiały herb Orzełka Polskiego. Coś a'la pogrzeb.

Moe

Post autor: Moe » 13.11.2011, 00:14

A smuda chociaż miał kurtkę z orzełkiem na piersi to na plecach w miejscu gdzie wszystkie inne kraje miałyby nazwę państwa to u niego pisze orange! jakaś porazka te kontrakty sponsorskie...
czuję jak oblepia mnie przeciętność

nikob

Post autor: nikob » 17.11.2011, 15:12

Wiadomo, że Balotelli to nie jest żaden wzór do naśladowania, ale ciekawe czy któryś z "naszych" grajków miałby jaja i zrobił coś podobnego. MImo wszystko szacunek dla niego.
[link]

Kalashnikov.

Post autor: Kalashnikov. » 17.11.2011, 18:20

nikob pisze:Wiadomo, że Balotelli to nie jest żaden wzór do naśladowania, ale ciekawe czy któryś z "naszych" grajków miałby jaja i zrobił coś podobnego. MImo wszystko szacunek dla niego.
[link]
mily gest ale on to zrobil napewno tylko po to zeby jego zaakceptowali w reprezentacji Wloch, i zeby sie skonczyla ta nagonka na niego.
████▀░░░░░░░░░░░░░░░░░▀████
███│░░░░░░░░░░░░░░░░░░░│███
██▌│░░░░░░░░░░░░░░░░░░░│▐██
██░└┐░░░░░░░░░░░░░░░░░┌┘░██
██░░└┐░░░░░░░░░░░░░░░┌┘░░██
██░░┌┘▄▄▄▄▄░░░░░▄▄▄▄▄└┐░░██
██▌░│██████▌░░░▐██████│░▐██
███░│▐███▀▀░░▄░░▀▀███▌│░███
██▀─┘░░░░░░░▐█▌░░░░░░░└─▀██
██▄░░░▄▄▄▓░░▀█▀░░▓▄▄▄░░░▄██
████▄─┘██▌░░░░░░░▐██└─▄████
█████░░▐█─┬┬┬┬┬┬┬─█▌░░█████
████▌░░░▀┬┼┼┼┼┼┼┼┬▀░░░▐████
█████▄░░░└┴┴┴┴┴┴┴┘░░░▄█████
███████▄░░░░░░░░░░░▄███████
NIE JESTESMY ANIOLAMI
j**** ZYDOW SIEKIERAMI

Grac

Post autor: Grac » 18.11.2011, 00:30

Audycja Kronika Sportowa, Polskie Radio 1, 17.11.2011, godz. 21.30, prowadzący Cezary Gurjew.
Jeden z poruszanych tematów to brak Orła, kilka wywiadów z naszymi olimpijczykami, medalistami (nazwisk nie podam, po prostu nie pamiętam), wszyscy mówią jednym głosem : Usunięcie Orła to skandal, protestują przeciwko takim praktykom, podkreślają, że występ w koszulce narodowej to spełnienie marzeń każdego sportowca. Tylko jeden próbuje tłumaczyć piłkarzyny, że każdy chce zagrać na euro i pewnie dlatego żaden się nie wychyli...
Moje prywatne zdanie to ubrać możecie mnie na tęczowo, byle kasa na konto wpłynęła.
Na zakończenie tematu red. Gurjew dzwoni do jaśnie pana laty, ten odbiera i słysząc kim jest rozmówca mówi żeby mu nie przeszkadzać, bo on jest za granicą i ma spotkanie, będzie uchwytny po niedzieli i odkłada słuchawkę...
Łapy opadają z gaciami

ALAN82

Post autor: ALAN82 » 18.11.2011, 13:43

[link]

bunio5

Post autor: bunio5 » 21.11.2011, 08:36

[link]
Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!

obiektywny1

Post autor: obiektywny1 » 22.11.2011, 19:19

Polski Związek Piłki Nożnej porozumiał się ze sponsorem technicznym reprezentacji - firmą Nike w sprawie przywrócenia godła narodowego na koszulki drużyny narodowej w piłce nożnej.

- Przez ostatnie dwa tygodnie nad wyglądem koszulek reprezentacji dyskutowała cała Polska. Wysłuchaliśmy uważnie wszystkich opinii. W tej sprawie popełniliśmy błąd. Godło narodowe nie powinno zniknąć z koszulek reprezentacji Polski w piłce nożnej, która jest dobrem nas wszystkich. Dziś możemy tylko przeprosić, że do takiej dyskusji w ogóle doszło - powiedział prezes PZPN Grzegorz Lato.

16 grudnia reprezentacja Polski zagra w koszulkach z orłem podczas meczu towarzyskiego w Turcji.

energyy

Post autor: energyy » 22.11.2011, 19:24

[link]

kaczmarOKS

Post autor: kaczmarOKS » 22.11.2011, 23:07

dobrze, że Orzeł wraca na koszulki. Niestety smutne jest podejście kopaczy reprezentacji pzpn. chyba żaden z nich nie powiedział głośno, że sprzeciwia się nowym koszulkom. ciekawe co powiedzą teraz
STOMIL PONAD WSZYSTKO

CHCNI

Post autor: CHCNI » 22.11.2011, 23:18

Że się cieszą, że to dobra decyzja itd. Totalne pizdusie.
Obrazek

Kawał c****.

ZzaSektora

Post autor: ZzaSektora » 23.11.2011, 00:18

piłkarzyki już dawano stracili w moich oczach, jak pojawiło się logo pzpn to mówili że im to nie przeszkadza itp. teraz jak maja je wycofac pedały zaczynają cwaniakować że w końcu, ze logo to pomyłka była, j**** tych kopaczy!

smalec_4

Post autor: smalec_4 » 23.11.2011, 11:43

dokładnie... mogli powiedzieć marzyliśmy grac w reprezentacji Polski to grajmy ale z godłem Polski a nie z logiem jebanego pzpn!!
ORLĘTA RADZYŃ

Glasgow_spirit

Post autor: Glasgow_spirit » 23.11.2011, 13:09

No ja nie wiem czy Orzel faktycznie wraca na swoje miejsce... pierwotna wersja byla taka, ze powedruje na srodek koszulki a logo pzpnu zostaje na swoim miejscu- takie rozwiazanie z pewnoscia nas nie usatysfakcjonuje. Chyba, ze pojawily sie jakies nowe opcje?
Ruch Narodowy

Dr Kamszot

Post autor: Dr Kamszot » 23.11.2011, 14:33

Dlaczego nie usatysfakcjonuje? ;-)

osfp_

Post autor: osfp_ » 23.11.2011, 14:59

Bo orzeł powinien być na sercu
Ale was naprawdę jara jeszcze ta drużyna, że tak się tym przejmujecie? j**** tą zbieraninę i j**** ich mecze a najbardziej j**** Smude który do tego doprowadził.

TylkoFalubaz

Post autor: TylkoFalubaz » 23.11.2011, 16:10

osfp_ pisze:Bo orzeł powinien być na sercu
Ale was naprawdę jara jeszcze ta drużyna, że tak się tym przejmujecie? j**** tą zbieraninę i j**** ich mecze a najbardziej j**** Smude który do tego doprowadził.
Koniec i kropka.
Wódki mu dajcie !
IHG 09

dr,martens

Post autor: dr,martens » 24.11.2011, 21:19

W mediach podano sensacyjną informację: orzełek wraca na koszulki reprezentacji Polski!
Jednak tylko niektóre media poinformowały,że ''godło narodowe'' znajdzie się pomiędzy logotypem PZPN-u a logo sponsora. Według mojej oceny ''orzełek'' powinien znajdować się na sercu reprezentanta kadry narodowej.
Aktualnie piłkarze mają na koszulkach w tym miejscu nadal logo PZPN-u.
Czyżby była to zemsta tego związku na kibicach za okrzyki: ''je*ać PZPN''? Być może.
Jednak dla nich ważniejsze jest promowanie swojego logotypu,by później sprzedawać z nim swoje gadżety.
Zapewne znaczek PZPN jest znakiem towarowym i jest zastrzeżony,więc nikt bez zgody związku nie można go użyć.
W ten oto sposób PZPN stał się wyłącznym dystrybutorem gadżetów reprezentacji Polski i co za tym idzie zbiera za to niezłe profity. Każdy będzie chciał przed Euro 2012 kupić sobie jakąś pamiątkę z tej imprezy.

Sprawa ma się inaczej z naszym godłem. Jest on dobrem narodowym i każdy ma prawo wyprodukować sobie szalik z orłem w koronie. Wówczas jednak PZPN na tym nic nie zarobi.

Tak więc całe te zamieszanie z ''orzełkiem'' nie rozbija się o nic innego jak o pieniądze.
Czy jednak one są najważniejsze w dzisiejszych czasach?
Gdzie marzenia młodych adeptów piłki nożnej by zagrać z orłem na piersi i z dumą reprezentować kraj ojczysty?
Z tego i tysiąca innych powodów: j**** PZPN!

DR.MARTENS-DENTAL PLAN
NIEZALEŻNY GŁOS SYMPATYKA ZABRZAŃSKIEGO GÓRNIKA!

czarny smok

Post autor: czarny smok » 24.11.2011, 21:51

Dzięki całej tej aferze zrobili sobie zajebistą reklamę, teraz noszenie koszulki 'z orzełkiem' będzie cool, a, że Orzeł będzie na środku, a na sercu logo pzpnu to się nie liczy dla kibica pzpn, on uczestniczył na fejsbuku w wydarzeniu i przywrócił orła.
1 Marca-Dzień "zołnierzy wyklętych"
23 Marca-Dzień przyjaźni polsko-węgierskiej

jigaboo

Post autor: jigaboo » 24.11.2011, 21:53

dr_martens pisze:W mediach podano sensacyjną informację: orzełek wraca na koszulki reprezentacji Polski!
Jednak tylko niektóre media poinformowały,że ''godło narodowe'' znajdzie się pomiędzy logotypem PZPN-u a logo sponsora. Według mojej oceny ''orzełek'' powinien znajdować się na sercu reprezentanta kadry narodowej.
Aktualnie piłkarze mają na koszulkach w tym miejscu nadal logo PZPN-u.
Czyżby była to zemsta tego związku na kibicach za okrzyki: ''je*ać PZPN''? Być może.
Jednak dla nich ważniejsze jest promowanie swojego logotypu,by później sprzedawać z nim swoje gadżety.
Zapewne znaczek PZPN jest znakiem towarowym i jest zastrzeżony,więc nikt bez zgody związku nie można go użyć.
W ten oto sposób PZPN stał się wyłącznym dystrybutorem gadżetów reprezentacji Polski i co za tym idzie zbiera za to niezłe profity. Każdy będzie chciał przed Euro 2012 kupić sobie jakąś pamiątkę z tej imprezy.

Sprawa ma się inaczej z naszym godłem. Jest on dobrem narodowym i każdy ma prawo wyprodukować sobie szalik z orłem w koronie. Wówczas jednak PZPN na tym nic nie zarobi.

Tak więc całe te zamieszanie z ''orzełkiem'' nie rozbija się o nic innego jak o pieniądze.
Czy jednak one są najważniejsze w dzisiejszych czasach?
Gdzie marzenia młodych adeptów piłki nożnej by zagrać z orłem na piersi i z dumą reprezentować kraj ojczysty?
Z tego i tysiąca innych powodów: j**** PZPN!

DR.MARTENS-DENTAL PLAN
nic dodać nic ująć, polać mu!
Sekcja Piaski - Wyznawcy Zagłębia !

fluor

Post autor: fluor » 24.11.2011, 23:41

W wiadomościcach nawet podali że wraca Orzeł a w związku z tym również doping... haha

smalec_4

Post autor: smalec_4 » 25.11.2011, 14:11

kopary im opadną jak nie będzie dopingu heh
ORLĘTA RADZYŃ

ODPOWIEDZ