Nowe stroje Reprezentacji Polski

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Młyn

Nowe stroje Reprezentacji Polski

Post autor: Młyn » 09.11.2011, 09:20

Osobiście nie wierzyłem że w końcu do tego dojdzie.
Hm.. Kolejny temat do poruszenia podczas marszu niepodległości.

Jak unia może zakazywać wyrażania przynależności narodowej poprzez symbole trwające w tym narodzie od wieków?

[link]

iparts.pl
CHWDpJGdH

Re: Nowe stroje Reprezentacji Polski

Post autor: CHWDpJGdH » 09.11.2011, 09:28

http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f ... 8&start=80

na koncu tego tematu masz opinie o tych koszulkach

patriota84

Post autor: patriota84 » 09.11.2011, 09:46

Co to ku*** ma być?Czy juz im sie w ogóle pojebało? Przecież to skandal powinni zbojkotować to wszyscy w naszym kraju panowie juz w ogóle nie liczy sie patriotyzm tylko kasa:/ wstyd tego sie nie spodziewałem:/
TYLKO HUTNIK NOWA HUTA!!!!!!!

toniejaa

Post autor: toniejaa » 09.11.2011, 11:06

przegięli... ale co zrobić to już dawno nie była reprezentacja tylko klub sportowy PZPN-u od czasu gdy grają jakieś wynalazki którzy mają tyle wspólnego że jego dziadek przejeżdżał przez Polskę...
WSTYD I HAŃBA!
I nie powinniśmy na to kłaść lachy! Powinniśmy jechać WSZYSCY i nie wchodzić na stadion gdy gra reprezentacja PZPN-u tylko przed stadionem głośno wyrazić swój sprzeciw!

Obserwator1111

Post autor: Obserwator1111 » 09.11.2011, 11:18

Panowie moim zdaniem powinniśmy się jak najliczniej zebrać na najbliższym meczu kadry, wejsc na stadion i całą 1 połowe meczu stać tyłem do murawy śpiewająć patriotyczne pieśni (Nie zginie ORZEŁ BIAŁY...) oczywiscie wywieszajac przy tym odpowiednie transparenty.
A w 2 połowie opuścić stadion i nie wrócić na niego już więcej - nie ma GODŁA - nie ma kibica.
Teraz dziadki już przesadziły - lato (celowo z małej) przeszedł sam siebie w tym momencie.

bunio5

Post autor: bunio5 » 09.11.2011, 12:53

Obserwator1111 pisze:Panowie moim zdaniem powinniśmy się jak najliczniej zebrać na najbliższym meczu kadry, wejsc na stadion i całą 1 połowe meczu stać tyłem do murawy śpiewająć patriotyczne pieśni ([link] Nie zginie ORZEŁ BIAŁY...) oczywiscie wywieszajac przy tym odpowiednie transparenty.
A w 2 połowie opuścić stadion i nie wrócić na niego już więcej - nie ma GODŁA - nie ma kibica.
Teraz dziadki już przesadziły - lato (celowo z małej) przeszedł sam siebie w tym momencie.
I wywiesić trans: Kto ty jesteś? Polak mały. Jaki znak twój? ORZEŁ BIAŁY!!!
Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!

Jakub

Post autor: Jakub » 09.11.2011, 13:04

Typy z weszło są mocni często ich komentarze i szydera mnie rozjebują widzieliście to?:) [link]
Brodnica FC Legia

ling

Post autor: ling » 09.11.2011, 13:27

To nie jest Reprezentacja POLSKI to jest reprezentacja pzpnu cóż smutne ale prawdziwe...

Corpse

Post autor: Corpse » 09.11.2011, 13:45

A Wojtuś Szczęsny powiedział:
Jeśli chodzi o godło, to poszliśmy wzorem wielu innych reprezentacji europejskich i eksponujemy godło drużyny narodowej, które mamy od kilku spotkań. Przynajmniej pod tym względem doganiamy Europę. Nie przeszkadza mi to, że w odróżnieniu od taty [Maciej, siedmiokrotny reprezentant Polski - rb], będę bronił w bluzie bez orzełka.
I tu ma racje. Jego ojciec był reprezentantem Polski, on jest reprezentantem drużyny (wielo)narodowej ;)

Eryer

Post autor: Eryer » 09.11.2011, 14:03

"Transformacja reprezentacji jest już niemal na ukończeniu. Zamiast Polaków mamy w niej legię cudzoziemską i resztki z całego świata, do wielkiej imprezy, którą mamy zaszczyt organizować przygotowujemy się w Korei i Niemczech, językiem urzędowym w kadrze jest niemiecki, a zamiast godła Polski otrzymaliśmy wstążeczki. Podpowiadamy kolejne kroki – hymn naszej Ojczyzny koniecznie trzeba wymienić na „Marsyliankę”, „Odę do radości”, bądź „Wieżę Babel” Budki Suflera, z kolei barwy zmienić na poprawną politycznie tęczę."
Ketor pisze:Mam kilka pytań
Legia wchodzi na stadion Lecha? Znowu jest układ? Będzie zgoda?
Czy Widzew ma coś do powiedzenia na temat liczby ŁKSu w Gorzowie?
Czy Raków organizuje jakąś mszę na Jasnej Górze?
Co za ekipa dwa tygodnie temu była widoczna w 4 busy i 2 auta na 45 kilometrze A4 od Katowic w stronę Wrocławia?
Co jadła ekipa w Zajezdni u Bogdana i czy jest prawdopodobne, że to Stomil Olsztyn?
Czy zapowiadają deszcz w Świętokrzyskim na weekend, a jeśli tak to czy KSZO może coś z tym zrobić?

No fajnie

Post autor: No fajnie » 09.11.2011, 15:46

Zmienić nazwę tematu , Polska nie ma swojej reprezentacji !
Nie wiem po co tak przeżywacie brak godła , skoro tam nawet nie grają Polacy .

Obserwator1111

Post autor: Obserwator1111 » 09.11.2011, 15:52

"I wywiesić trans: Kto ty jesteś? Polak mały. Jaki znak twój? ORZEŁ BIAŁY!!!"

Ten transparent jest trafiony w 100 %.

Myśle, że można wymyśleć jakiś transparent również na piłkarzyków, bo ja bym wolał grać bez koszulki niż w takiej szmacie - bo bez GODŁA to zwykła szmata. I nikt mi nie powie, że jakieś umowy sponsorskie ich zobowiązują bo gdyby wszyscy jednogłośnie się sprzeciwili temu to by dali rade. Ale kto sie przeciwstawi, Szczęsny któremu to nie przeszkadza, a może Perkinson który ma w d**** czy na piersi ma wrone czy Orzełka bo przecież gra dla Polski tylko dlatego że go gdzie indziej nikt nie chciał ?

Ale tu już chodzi o coś więcej.
Dziadki pozwalają sobie na coraz więcej, niszcząc POLSKĄ tradycje. To już nie jest walka z pzpn-em to już jest wojna z ludźmi, którzy działają na szkode OJCZYZNY.
Niedługo dojdzie do tego, że na dowodach osobistych nie będzie można używać polskich znaków.
A my dajemy sie ruchac w dupe na każdym kroku tym pajacom - czas najwyższy z tym skończyć bo człowieka krew zalewa jak pomyśli o tym, że jego przodkowie walczyli o NIEPODLEGŁĄ POLSKĘ a teraz jakieś podrzucone ścierwa robią z nami co chcą.

P.S ALBO ONI ALBO MY

ktos_calkiem_obcy

Post autor: ktos_calkiem_obcy » 09.11.2011, 16:13

[link]

ktoś wymyślił fajnie zmienione logo pzpnu - dobry motyw na sektorówke :)

Variat

Post autor: Variat » 09.11.2011, 19:40

Cytat z gówna:
"Tradycja zobowiązuje, nowym strojom nikt nie kibicuje" - tej treści kilkumetrowy transparent przywitał reprezentację na popołudniowym treningu przy ulicy Oporowskiej.

Biała płachta z czerwonymi literami już wisiała rozwieszona na płocie przed trybuną odkrytą, gdy około godziny 17 zawodnicy wchodzili na boisku. Po interwencji ochrony transparent został zdjęty, ale nie zniknął zupełnie. Kibice przewiesili go na płocie odgradzającym boisko od trybuny krytej i przez prawie 40 minut pilnowali, by nikt go nie zdjął. Aż w końcu poszli, wtedy ochroniarze ściągnęli niewygodny transparent.

- To niedopuszczalne! To mocne niedopatrzenie ze strony organizatora czyli WKS Śląsk Wrocław. Na pewno tego tak nie zostawimy. PZPN zapłacił za wynajęcie obiektu i ktoś nie dopilnował porządku - mówi Sport.pl dyrektor reprezentacji Konrad Paśniewski. - Równie dobrze na płocie mógł wisieć transparent z innym obraźliwym hasłem. Aż brak mi słów. O wszystkim poinformuję prezesa Związku Grzegorza Latę i sekretarza generalnego Zdzisława Kręcinę

Trening na starym stadionie Śląska obejrzało ponad stu kibiców. W czwartek kadrowicze będą ćwiczyć na Stadionie Miejskim, na którym w piątek zmierzą się z Włochami. W środowych zajęciach nie brał udziału już tylko kontuzjowany Maciej Rybus, który truchtał wokół boiska. Jakub Wawrzyniak, który jeszcze rano ćwiczył indywidualnie, trenował z zespołem.
Grzesiu i Zdzisiu już powiadomieni ojojojoj hehehhee
Dzieciom uśmiech, światu pokój a pijakom dajcie spokój
Nasza armia jest zwycięska, Jaruzelski kur.wa męska

patriota84

Post autor: patriota84 » 09.11.2011, 19:46

Ja tylko licze ze na meczu w piatek pojada troche kibice po pzpn:) niech k**** dowiedza sie co otym myslimy:)
TYLKO HUTNIK NOWA HUTA!!!!!!!

est966

Post autor: est966 » 09.11.2011, 20:01

Jacy kibice? :)

ababa

Post autor: ababa » 09.11.2011, 20:22

patriota84 pisze:Ja tylko licze ze na meczu w piatek pojada troche kibice po pzpn:) niech k**** dowiedza sie co otym myslimy:)
prawdziwi kibice będą wtedy w Warszawie na Marszu Niepodległości, a chyba nie wyobrażacie sobie, że te pikniki wspierające pzpn przez kupno tych marnych kart kibica maja cokolwiek w glowie, żeby ukazac swój przeciw tym żałosnym poczynanią.

rzekomo_mowia

Post autor: rzekomo_mowia » 09.11.2011, 20:23

bajeki pisze:Jak w ogole wygląda sprawa ze sprzedaża biletów na ten mecz? tez ciesza sie taka popularnościa jak podczas meczu z niemcami ? ;/

Co do koszulek to szok i nerwy człowieka zalewaja juz na te rzeczy co sie dzieją ;/

[link]

tyka4anduine8

Post autor: tyka4anduine8 » 09.11.2011, 21:17

rzekomo_mowia pisze:
bajeki pisze:Jak w ogole wygląda sprawa ze sprzedaża biletów na ten mecz? tez ciesza sie taka popularnościa jak podczas meczu z niemcami ? ;/

Co do koszulek to szok i nerwy człowieka zalewaja juz na te rzeczy co sie dzieją ;/

[link]

K..wa czy Ci ludzie wogole maja jakis rozum? Pewnie na meczu powinni zaspiewać pZPN gool...

czystawisnia

Post autor: czystawisnia » 09.11.2011, 21:29

właśnie w Rozmowach Rymanowskiego na tvn24 byli Kręcina,Tomaszewski,Dziekanowski
ku***,ten grubas przechodzi sam siebie,z kogo on robi debila? jak słuchałem co on mówi to myślałem że oszaleje zaraz
Tomaszewski jakim oszołomem jest to wiemy wszyscy,ale mam nadzieje że teraz jako poseł dobierze się w końcu do dups tym k*****

ps.powtórka programu po północy,warto oglądnąć przedstawienie Zdzisia

ZzaSektora

Post autor: ZzaSektora » 09.11.2011, 22:06

[link]

j**** te k****! powąwszy od piłkarzy przez prezesów!

ZzaSektora

Post autor: ZzaSektora » 09.11.2011, 22:07

ZzaSektora pisze:[link]

j**** te k****! począwszy od piłkarzy po prezesów!

Crespo

Post autor: Crespo » 09.11.2011, 22:10

Całe szczęście że nie wpadli na taki pomysł - [link]

:D

Mikl00

Post autor: Mikl00 » 09.11.2011, 22:25

przeczytałem na innym forum, ktoś zajebiście napisał...kiedyś komentatorzy sportowi, piłkarze, my sami, mówiliśmy, że marzeniem jest zagranie w koszulce z ORŁEM na piersi, a teraz to ku*** nie wiem jak to nazwać

ZzaSektora

Post autor: ZzaSektora » 09.11.2011, 22:36

słowa Zbigniewa Bonka

pattaya man

Post autor: pattaya man » 09.11.2011, 22:38

piatkowa kolejka ligowa powinna byc olana solidarnie przez wszystkie ekipy bez wzgledu na range meczow.czego to dozylismy panowie..to sa wlasnie poklosia tej jebanej europeizacji,ktora bedzie sie nam coraz czesciej odbijac czkawka.kadra grajaca z logiem PZPNu to nie jest kadra narodowa.cala ta zbieranina farbowanych lisow,ktorzy pragna zostac polakami kosztem 90 minut na euro zasluguje na calkowita ignoracnje i potepienie.moze naraze sie niektorym,ale ja osobiscie majac w trakcie euro przed monitorem dylemat czy obejrzec meczu zespolu pzpn versus dajmy na to spotkanie Anglia-Wlochy obejrze ten drugi.nigdy nie czulem az takiego braku solidarnosci z ta kadra,jakiejkolwike ekscytracji meczem przed ktorym zagraja Mazurka,w ktorym rodowici Polacy wybiegna w koszulkach z orzelkiem na piersi.i c***,ze dostawalismy czesto i gesto w czape grajac brzeczkami,lesniakami,furtokami..ale to byli NASI chlopacy.dzisiaj obejrzalbym chetnie kadre POLSKI grajaca w strojach z naszym symbolem narodowym nawet przegrywajaca z San Marino.powaznie,c*** z tymi wynikami,c*** z awansami i pogromami.co nam z tego skoro my na dzien dzisiejszy jako POLSKA nie mamy kadry...
slusznie ktos zasugerowal ktos z tym transem KTO TY JESTES POLAK MALY...bardzo dobry pomysl ,warty realizacji...
solidarnie wszyscy jebiemy PZPN...zrobmy to samo z ich druzyna wierzac gleboko,ze po euro nadejda czasy normalnosci-szczyt szczytow by marzyc o normalnosci,ktora kilka lat temu byla niezagrozona ale niestety takie mamy realia

Maly99

Post autor: Maly99 » 09.11.2011, 22:41

dzis w tv widzialem jak jakas pani z pzpnu wyraznie mowila ze zamiast orzelka jest logo a to dlatego ze godla narodowego nie moga zastrzec a logo tak.
czyli kupujac koszulke Polski z logiem wspieramy pzpn, gdyby byl orzelek pzpn by nic z tego nie mial

d.szalikowcy

Post autor: d.szalikowcy » 09.11.2011, 22:51

dokładnie tak jest. Chodzi tu tylko o zarobek.
Z orłem na piersi koszulki repry mogła wyprodukować każda firma i je sprzedawać. Teraz gdy zamiast orła jest logo pzpn to trzeba pytać o zezwolenie na produkcję i sprzedaż pzpn, który za pozwolenie zgarnie pewnie nie małą kasę a i od sprzedaży pewnie nieźle zarobi.

pattaya man

Post autor: pattaya man » 09.11.2011, 22:53

d.szalikowcy pisze:dokładnie tak jest. Chodzi tu tylko o zarobek.
Z orłem na piersi koszulki repry mogła wyprodukować każda firma i je sprzedawać. Teraz gdy zamiast orła jest logo pzpn to trzeba pytać o zezwolenie na produkcję i sprzedaż pzpn, który za pozwolenie zgarnie pewnie nie małą kasę a i od sprzedaży pewnie nieźle zarobi.
bynjamiej bedzie januszy wylawiac;)

unklefuckyourselve

Post autor: unklefuckyourselve » 10.11.2011, 15:00

[link]

Jeden zaj****ty komentarz jest:
Rzeczywiście mało muszą mieć, bo ostatnio wyglądają na wygłodzonych, a szczególnie Kręcina słabiutko wygląda.

Cygan

Post autor: Cygan » 10.11.2011, 15:21

niech wszyscy producenci robia "repliki" tych koszulek tylko z normalnym Godłem w miejsce tego logo PZPN. Wiekszosc normalnych ludzi je zakupi zamiastych tych PZPN i ich strategia nie wypali
Widzew Łódź

EZR

Post autor: EZR » 10.11.2011, 16:43

Czas umierac ...

Emigranci Zawsze Razem !

berny

Post autor: berny » 10.11.2011, 19:40

Ja mam ta co wczesniej byla

[link]

jest taka jak powinna byc, spokojnie mozna nabyc ja jeszcze w wiekszosci sklepów wiec nie widze problemów aby kupowac ta januszanke nike.
sercamembert pisze:
Szkata22 pisze:Cracovia śpiewała na meczu z Podbeskidziem "Gola Gola Gola Strzelcie Kur..m Gola" Może ktoś napisać o co dokładniej chodziło?
O to żeby strzelić k***** gola.
Obrazek

pwmo-pwmo

Post autor: pwmo-pwmo » 11.11.2011, 10:08

Wiedziałem parę lat temu , że będzie fatalnie na Reprezentacji ale to co się dzieje teraz przekracza ludzkie pojęcie, nie sądziłem, że dozyję takich czasów.

Ta sektorówka jest idealnie dopasowana do obecnej sytuacji, nie wiem kto jest jej autorem ale szacunek dla Niego, zwłaszcza za motyw na piersi(nawiązując do nowego logo na koszulkach sprzedawczyków).
[link]
ULTRAS SIARKA FOREVER

zenders1906

Post autor: zenders1906 » 11.11.2011, 11:13

Prawda jest taka ze Orzełek zobaczył kto w tej reprze gra to sie wkurwil i odleciał,a na koniec sie zesrał a to gowno co co zostalo grzesiu lato dumnie nazywa logiem pzpn heheheh

kabe

Post autor: kabe » 11.11.2011, 11:38

to jakie powinny byc te koszulki niech kazdy napisze jakie by widzial moim zdaniem powinnu byc te z 73 roku gdy POLSKA zdobyla braz oczuwiscie po jakims zabiegu ZAKAZ KUPOWANIA KOSZULEK PZPN

creator

Post autor: creator » 11.11.2011, 12:04

[link]
święte słowa ku*** !

o_

Post autor: o_ » 11.11.2011, 13:29

[link]

Kalashnikov.

Post autor: Kalashnikov. » 11.11.2011, 14:18

Bardziej od postawy pzpnu wkurwia mnie postawa naszych i zagranicznych pilkarek, mam nadzieje ze podczas najblizszego wyjazdu na ks Polska rodowite polskie pilkarki dostana do zrozumienia ze sa zwyklymi k****** ktore sie sprzedaly za 30 srebrnikow.
Jesli jezdzic na wyjazdy - to juz tylko po to zeby cisnac przez caly mecz na zelbeton ,tuska i te pseudopilkarki.Jesli ktos pojedzie na kadre zeby dopingowac ,,orlow'' ktorym jest obojetne to czy reprezentuja kraj w orlem na piersi czy z logiem LG.
Brzydze sie tym
████▀░░░░░░░░░░░░░░░░░▀████
███│░░░░░░░░░░░░░░░░░░░│███
██▌│░░░░░░░░░░░░░░░░░░░│▐██
██░└┐░░░░░░░░░░░░░░░░░┌┘░██
██░░└┐░░░░░░░░░░░░░░░┌┘░░██
██░░┌┘▄▄▄▄▄░░░░░▄▄▄▄▄└┐░░██
██▌░│██████▌░░░▐██████│░▐██
███░│▐███▀▀░░▄░░▀▀███▌│░███
██▀─┘░░░░░░░▐█▌░░░░░░░└─▀██
██▄░░░▄▄▄▓░░▀█▀░░▓▄▄▄░░░▄██
████▄─┘██▌░░░░░░░▐██└─▄████