MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 2011 11 TYSIĘCY NA 11.11.11
-
Re: MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 2011 11 TYSIĘCY NA 11.11.11
@SzB
Chodzi mi o to, że jako wierzący w Boga człowiek korzystam ze świątyń (niestety też co raz rzadziej) ale to nie oznacza, że ślepo mam ufać instytucji kościoła, to chyba zrozumiałe i to przemyślane słowa. Myślę, jak piszę - i tak, jestem wierzącym ,ale nie zgadzam się z tym co kościół teraz robi. Przecież mam do tego prawo.
Chodzi mi o to, że jako wierzący w Boga człowiek korzystam ze świątyń (niestety też co raz rzadziej) ale to nie oznacza, że ślepo mam ufać instytucji kościoła, to chyba zrozumiałe i to przemyślane słowa. Myślę, jak piszę - i tak, jestem wierzącym ,ale nie zgadzam się z tym co kościół teraz robi. Przecież mam do tego prawo.
A my wciąż o tym samym, a my wciąż tacy sami! Charakternie z zasadami, z pierdolnięciem jak dynamit!
-
[link]
Blumsztajnowa dialektyka, czyli – jak osiodłać anarchistę?
Poprzeć zadymę, a jednocześnie nie mieć z nią nic wspólnego. Zablokować narodową manifestację, a zarazem umyć ręce od sojuszu z bandytami używającymi młotków i kastetów. Dać odpór patriotycznemu zgromadzeniu, a przy tym stworzyć wrażenie, że suwerenność państwa polskiego i narodowa tożsamość nie są nam obce. Święto Niepodległości AD 2011 postawiło przed Sewerynem Blumsztajnem ciężkie zadanie.
Środowisku, któremu patronuje Adam Michnik, Marszu Niepodległości w roku ubiegłym stłamsić się nie udało. Przez miesiąc w Gazecie Wyborczej, radiu TOK FM i bezpłatnym Metrze trwała bezprecedensowa nagonka na organizatorów i uczestników. Pisano i mówiono o „marszu neonazistów, faszystów, ksenofobów, rasistów”. Prowadzono kampanię na rzecz zablokowania patriotycznej manifestacji. Jaki był tego finał? Bandycki napad grupy anarchistów na młodzież jadącą na Marsz i brutalne pobicie kilku osób, blokady i zadymy w stolicy w Święto Niepodległości.
(...)
Zgromadzenie „antyfaszystowskie”, które ujrzał „głównodowodzący” antyfaszystowską akcją Wyborczej Seweryn Blumsztajn – pełne zakapturzonych, na czarno odzianych postaci, z powiewającymi flagami z sierpem i młotem, „wieszaniem kapitalistów”, „zabijaniem faszystów”,”wypierdalaniem z miasta” i atakowaniem policjantów – przeraziło nawet jego samego. A przynajmniej deklarował, że go przeraziło, czego można się dowiedzieć na podstawie nagrania, jakie udało się zarejestrować na spotkaniu „koalicji antyfaszystowskiej”.
Pełna wypowiedź Seweryna Blumsztajna
Jest w owej Blumsztajnowej wypowiedzi jeden fragment szczególnie interesujący:
„Chcę też powiedzieć, że ja wymyśliłem te gwizdki dlatego, że Gazeta [Wyborcza] nie mogła być oczywiście członkiem Porozumienia [11 listopada] – po pierwsze dlatego, że nikt nam tego nie zaproponował, ale to nie o to chodzi, chodzi o to, że myśmy nie mogli jednak nawoływać do naruszania prawa, a blokada jest naruszeniem prawa. My uważamy, że wolno w ten sposób naruszać prawo jeśli się nie stosuje przemocy i jeśli się jest gotowym ponieść konsekwencje – grzywien, czy usunięcia przez policję, czy coś takiego.”
http://www.youtube.com/user/DavidDukePLTV#p/u
http://niszczsyjonizm.blogspot.com/
http://www.youtube.com/user/DavidDukePL2
http://www.polskawalczaca.com
http://niszczsyjonizm.blogspot.com/
http://www.youtube.com/user/DavidDukePL2
http://www.polskawalczaca.com
-
a mozesz w 2 słowach napisac z czym się nie zgadzasz? PW, z czystej ciekawościJoka pisze:@SzB
Masz prawo, jak każdy. Ale i inni mają prawo cię ocenić. i moim zdaniem Ty, jak i coraz więcej ludzi w Polsce (i nie tylko) jestes tzw. "katolikiem ale"
czyli "jestem katolikiem, ale...
- niech kosciół sie nie wtrąca do polityki
- no chyba każdy przecież współzyje przed ślubem
- nie w każda niedzielę trzeba iść do kościoła, Pan Bóg sie nie obrazi"
itp itd :)
Nie zamierzam tu slepo bronic Kościoła, bo jak wszystko i wszyscy - ma wady. Ale zauważmy, że kościół to nie tylko księża ale i MY.
Ja to sobie czesto porównuje do naszego środowiska i mysle ze jak do religii jest takie przyzwolenie, to juz co do kibocowania bardzo nas to wkurza, nieprawdaż?
No bo jesli ktoś mówi
"jestem kibicem (klubu XYZ) ale...
- dziś pada to na wyjazd 120 km nie jadę
- to wprawdzie nasza kosa, ale swietnie graja w tych pucharach, ponuce sobie ich piosenki przed snem
- skoro jest taki przepis to moze jednak siedxmy wg numerów na tych krzeselkach"
Denerwujace prawda?
Albo sie w cos angazujemy, albo nie. A skoro nie, to nie krytykujmy tych, co sie zaangażowali.
Swoją drogą na to co sie dzieje w kościele świeccy mają spory wpływ, wystarczy chcieć, a nie chodzić do kościoła "tylko że wolno" i stać za żoną, z domu Filar ;)
Wracajac do tematu, to czy sie komuś ojciec dyrektor (zadziwiajaco sie ciagnie ta historia z Maybachem, dla mnie to swoisty fenomen...) podoba czy nie - słowa poparcia ze strony jego środowiska na pewno są dla nas in plus.
Do Marszu coraz bliżej i nie oszukujmy się, nie wszyscy beda w stolicy. Stąd mały apel i zacheta do zorganizowania w swoich miejscowościach akcji wywieszenia flagi, czy umieszczenia jakiegos symbolu w barwach w aucie itp.
Prosty krótki tekst skserowany i rozdany przed meczem - mysle ze do ogarniecia w kazdej miejscowości.
pozdrawiam
-
[link]
Zysk idzie na 11.11.11
Zysk idzie na 11.11.11
-
Tylko, że ty faktycznie się nad tym zastanawiasz a tamten łeb to taki palikotowski krzykacz - opodatkować, pedofile, złodzieje ble ble ble. A świadomość przeciętnego wroga Kościoła jest na poziomie słoika dżemu.Joka pisze:@SzB
Kościół to oprócz nie wielu księży - zarobkowiczów, to księża z powołania. Tacy co jeżdżą na misje ryzykując życie, tacy którzy faktycznie chcą nieść słowo Boże. A obraza Kościoła to obraza wiernych . Jeśli ktoś chce obrażać księży złodziejów to niech się skupi na konkretnych. Bo lewackich k**** które sieją propagandę antykatolicką jest coraz więcej i są coraz głośniejsi. A to trzeba tępić.
Zdejmijcie wary z nosa a nie Krzyże.

-
Widzisz kósciół katolicki w Polsce funkcjonuje źle bo jest duży. Duża część kleru się zdegenerowała przez to ,że jest dobrze i jest spory hajs. Jednym z założeń KK jest życie w nazwijmy to prostocie. Jak wyliczył ostatnie portal money.pl zwykły proboszcz zarabia 6tys a wikary 3tys, hierarchowie zarabiają dużo więcej mają własnych kierowców, sprzątaczki i kucharzy. Tej obłudy po prostu nie da się nie zauważyć. Okradania państwa przez nieuczciwe zwracanie ziemie przy pomocy SBków tego też nie można nie zauważyć. Pomijam już pedofili i mających dzieci na boku bo w takiej dużej grupie to nie do uniknięcia.
KK funkcjonuje dobrze gdzie jest w mniejszości i za bycie księdziem nie ma profitów,tylko liczy się prawdziwe powołanie. Daleko szukać nie trzeba wystarczy pojechać na Słowacje czy do Czech.
KK funkcjonuje dobrze gdzie jest w mniejszości i za bycie księdziem nie ma profitów,tylko liczy się prawdziwe powołanie. Daleko szukać nie trzeba wystarczy pojechać na Słowacje czy do Czech.
-
Ło ku*** tosz to miliardy. I wiesz jak jest ze średnimi wyliczeniami? W tej chwili średnia pensja w Polsce to bodajże coś ponad 3 tys zł. Jak żyję to nie widziałem, żeby jakiś ksiądz z mojej parafii jeździł jakimś zajebistym autem.a wikary 3tys
W jaki sposób nie uczciwe? Rozumiem, że działanie komunistów przeciwko Kościołowi i m.in. zabieranie im ziem było ok?Okradania państwa przez nieuczciwe zwracanie ziemie
No jednak nie pomijasz bo o tym wspomniałeś. I zgodzę sie, że pedofilia w tak dużej grupie społecznej jest nieunikniona. Tak samo jak w każdej innej dlatego równie wielka nagonka mogłaby być na pedofilów ślusarzy, pedofilów lekarzy, pedofilów kioskarzy.Pomijam już pedofili i mających dzieci na boku bo w takiej dużej grupie to nie do uniknięcia.
I w jaki sposób posiadanie dziecka ma być złe? Celibat to nie jest coś co jest nierozłączne z wiarą. To jest wewnętrzne ustalenie Kościoła.
Najwięcej księży to wikariusze a oni gówno zarabiają. A ja zresztą wychodzę z takiego założenia - nie ja daję pieniądze więc mnie to gówno obchodzi co kto ma.
-
c**** mnie to interesuje ile kto zarabia, weź się ogarnij chłopak.Jednym z założeń KK jest życie w nazwijmy to prostocie. Jak wyliczył ostatnie portal money.pl zwykły proboszcz zarabia 6tys a wikary 3tys,
Komuna zakorzeniona mocno widzę.
-
Dobra z mojej strony koniec off-topu.
Widzicie hasło brzmi Bóg-Honor-Ojczyzna a nie Ksiądz-Honor-Ojczyzna.
Dlatego życzę wam trzeźwego oglądu sytuacji i wyciągniecia odpowiednich wniosków. Dla mnie kłamca to kłamca, złodziej to złodziej niazależnie czy jest w mojej ekipie czy nie. Brak krytki rzeczy złych doprowadza do patalogi.
Widzicie hasło brzmi Bóg-Honor-Ojczyzna a nie Ksiądz-Honor-Ojczyzna.
Dlatego życzę wam trzeźwego oglądu sytuacji i wyciągniecia odpowiednich wniosków. Dla mnie kłamca to kłamca, złodziej to złodziej niazależnie czy jest w mojej ekipie czy nie. Brak krytki rzeczy złych doprowadza do patalogi.
-
Zobaczcie na stronę [link]
Chyba jakiś włam na stronę.
Chyba jakiś włam na stronę.
-
narodowcy.net tez down
-
Jak na razie pokazali , że znaczą coś ... ale w internecie . Nie ma co płakać nad witrynami . Wszystko wróci do normy a niech oni się jarają tą wielką net-akcją .
-
[link]
[link]
[link]
Dziękujemy lewakom za reklamę! :)
[link]
[link]
Dziękujemy lewakom za reklamę! :)

-
ciekawe co im dadzą umiejetności "hakerskie" na ulicy :D
-
Spoci im sie myszka podczas spierdalania ;)michu1488 pisze:ciekawe co im dadzą umiejetności "hakerskie" na ulicy :D

-
tradycyjnie - w necie sa mocni, ciekawe jak dlugo i glosno beda trabili o tym "zwyciestwie".
-
kolejny raz udowodnili, że są mocni tylko w wirtualnym świecie...jakoś w Warszawie i dwóch innych większych miastach nie widziałem ich vlepek ani plakatów, a jeżeli chodzi o nasz marsz to i owszem, tak więc nie ma co się przejmować:)w tym roku przewiduję nasze pewne zwycięstwo tym bardziej, że rozmawiałem ze sporą rzeszą ludzi których w życiu bym się nie spodziewał na naszym marszu, a zadeklarowali swoją 100% obecność więc tym bardziej jestem pełen optymizmu...
panowie do dzieła!walka trwa!
panowie do dzieła!walka trwa!
HUTNIK&MAZOVIA
-
dobra j**** tych pacanów marszu tym nie zepsują a narobią większego szumu obok niego i większe zainteresowanie więc to na korzyść nam.
Wracając do wcześniejszego wątku o gen. Petelickim, przeszłości chlubnej nie ma to fakt ale tutaj na tym filmiku dobrze mówi, przewinął się on kiedyś już chyba na tym forum ale może nie każdy widział, dobrze tu gada
http://www.youtube.com/watch?v=oON98OSU35U
Wracając do wcześniejszego wątku o gen. Petelickim, przeszłości chlubnej nie ma to fakt ale tutaj na tym filmiku dobrze mówi, przewinął się on kiedyś już chyba na tym forum ale może nie każdy widział, dobrze tu gada
http://www.youtube.com/watch?v=oON98OSU35U
-
Nosił wilk raz kilka, ponieśli i wilka. Uprasza się o zajrzenie pod link [link] ;)
-
Bardzo proszę odpowiedź w sprawie miejsca Marszu, bo na stronie marszniepodleglosci.pl jest że Marsz startuje na Placu Konstytucji, a w zeszłym roku wszystko było na Placu Zamkowym na Starówce. Proszę o sprecyzowanie gdzie w końcu ma to być.
-
Plac Konstytucji, przecież jest napisane na stronie marszu.
Toruńska Elana
-
dokładnie, plac Konstytucji, na około Placu są zarejestrowane 4 pikiety brudasów:)
HUTNIK&MAZOVIA
-
Oni planują otoczyć Marsz niby ze wszystkich stron? :)HC pisze:dokładnie, plac Konstytucji, na około Placu są zarejestrowane 4 pikiety brudasów:)

-
-
Mógłby ktoś z Warszawy wrzucić jakąś mapkę jak dojść z dworca centralnego na Plac Konstytucji ? To daleko ?
(S)tart Otwock !
-
Niemieckie bojówki szykują rozróbę w Polsce. Zrobią zadymę
Znani z zamieszek bojówkarze zza Odry wybierają się do Warszawy, by zablokować organizowaną 11 listopada przez Młodzież Wszechpolską i Obóz Narodowo- Radykalny manifestację - alarmuje "Rzeczpospolita"
Niemieccy anarchiści i lewacy - jak twierdzi gazeta - skrzykują się na forach internetowych "by powstrzymać marsz faszystów". Na ulicach Berlina i Wiednia wiszą plakaty wzywające do blokady Marszu Niepodległości.
Prawicowo-konserwatywny rząd i Kościół katolicki od lat utrzymują w Polsce klimat rasistowski, antysemicki, homofobiczny. Chcielibyśmy zwrócić uwagę na ów problem i wezwać do wspierania naszych polskich towarzyszy w Warszawie 11 XI 2011 - gazeta cytuje jeden z apeli, który pojawił się w internecie.
Prawicowo-konserwatywny rząd i Kościół katolicki od lat utrzymują w Polsce klimat rasistowski, antysemicki, homofobiczny. Chcielibyśmy zwrócić uwagę na ów problem i wezwać do wspierania naszych polskich towarzyszy w Warszawie 11 XI 2011 - gazeta cytuje jeden z apeli, który pojawił się w internecie.
Niemieccy anarchiści i lewacy dość często biorą udział w ulicznych rozruchach. Jak przypomina [link] w lutym tego roku ponad 3 tys. lewaków zjechało do Drezna, by zablokować marsz neonazistów. Doszło do ulicznych starć, podczas których zdemolowano sklepy i samochody. Rannych zostało wówczas 82 policjantów.
W Polsce zablokować przemarsz chce Porozumienie 11 listopada, w którego skład wchodzi m.in. stowarzyszenie Młodzi Socjaliści, Federacja Anarchistyczna, stowarzyszenie Nigdy Więcej i pismo "Krytyka Polityczna". Jego przedstawiciele potwierdzają, że do Polski prawdopodobnie przyjedzie grupa zwolenników ich akcji z Niemiec.
Mam nadzieję, że do żadnych zajść nie dojdzie, ten marsz trzeba po prostu zatrzymać. Obywatelski protest jest konieczny i pokazuje, że Polakom takie sprawy jak marsz skinheadów 11 listopada nie są obojętne - mówi gazecie działacz stowarzyszenia Nigdy Więcej
o2.pl
Znani z zamieszek bojówkarze zza Odry wybierają się do Warszawy, by zablokować organizowaną 11 listopada przez Młodzież Wszechpolską i Obóz Narodowo- Radykalny manifestację - alarmuje "Rzeczpospolita"
Niemieccy anarchiści i lewacy - jak twierdzi gazeta - skrzykują się na forach internetowych "by powstrzymać marsz faszystów". Na ulicach Berlina i Wiednia wiszą plakaty wzywające do blokady Marszu Niepodległości.
Niemieccy anarchiści i lewacy dość często biorą udział w ulicznych rozruchach. Jak przypomina [link] w lutym tego roku ponad 3 tys. lewaków zjechało do Drezna, by zablokować marsz neonazistów. Doszło do ulicznych starć, podczas których zdemolowano sklepy i samochody. Rannych zostało wówczas 82 policjantów.
W Polsce zablokować przemarsz chce Porozumienie 11 listopada, w którego skład wchodzi m.in. stowarzyszenie Młodzi Socjaliści, Federacja Anarchistyczna, stowarzyszenie Nigdy Więcej i pismo "Krytyka Polityczna". Jego przedstawiciele potwierdzają, że do Polski prawdopodobnie przyjedzie grupa zwolenników ich akcji z Niemiec.
Mam nadzieję, że do żadnych zajść nie dojdzie, ten marsz trzeba po prostu zatrzymać. Obywatelski protest jest konieczny i pokazuje, że Polakom takie sprawy jak marsz skinheadów 11 listopada nie są obojętne - mówi gazecie działacz stowarzyszenia Nigdy Więcej
o2.pl

-
Jeden przystanek tramwajowy w stronę centrum... i już tak naprawdę widzisz miejsce zbiórki, bliżej się nie dało od dworca :)adammj pisze:Mógłby ktoś z Warszawy wrzucić jakąś mapkę jak dojść z dworca centralnego na Plac Konstytucji ? To daleko ?
Z buta 10 minut... zresztą nie ma sensu podjeżdżać tramwajem.
-
Niemcy chcą rozbić polski marsz niepodległości
[link]
________
ɐıʌoɔɐɹɔ
[link]
________
ɐıʌoɔɐɹɔ
-
kolejny raz sami strzelili sobie w stopę:)
HUTNIK&MAZOVIA
-
- ostatnie ostrzeżenie
Miło z ich strony że nas nakręcają. Z innej beczki. Antifa/anarchiści coraz bardziej rozkręcają się w Poznaniu:
29.10 odbędzie się koncert niemieckich lewaków, poprzedzony przez film "Antifa łowcy nazi(skinów)".
[link]
Natomiast 01.11.2011 (wtorek) o godz. 19:00 spotkanie lewaków z cyklu "Cotygodniowe spotkania Federacji Anarchistycznej".
[link]
29.10 odbędzie się koncert niemieckich lewaków, poprzedzony przez film "Antifa łowcy nazi(skinów)".
[link]
Natomiast 01.11.2011 (wtorek) o godz. 19:00 spotkanie lewaków z cyklu "Cotygodniowe spotkania Federacji Anarchistycznej".
[link]
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...
-
Jedno jest pewne gdyby się sytuacja obróciła i my tak byśmy chcieli oficjalnie agresja atakować parady gejow to dopiero była by afera:/.Panowie to robi się pomału chore żeby ku*** w dzień odzyskania niepodległości Niemcy nas blokowali sorki ale to jest ku*** bezczelne.Liczę na to ze rzeczywiście wszyscy się dobrze zmotywują na przyjazd do Warszawy:) ja będę na 100%
TYLKO HUTNIK NOWA HUTA!!!!!!!
-
No dobra. Jeszcze do wczoraj wizja 11 listopada w Warszawie była dla mnie bardzo dużym wyzwaniem logistycznym. Prawie tysiąc kilometrów. Jeszcze się łamałem, czy na pewno lecieć.
Ale, do jasnej cholery, NIEMCY blokujący obchody Święta Niepodległości POLSKI? Tego już za wiele. Będę na pewno. I to nie sam!
Ale, do jasnej cholery, NIEMCY blokujący obchody Święta Niepodległości POLSKI? Tego już za wiele. Będę na pewno. I to nie sam!
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, aldd meg a magyart
Znam jednego myśliwego - oświadczył Mietek z powagą - który dziś ma już 94 lata i jeszcze poluje. Zdrów proszę pani, jak ryba, choć całe życie niezgorzej popijał i nadal popija, nawet do pierwszego śniadania. Nazywa się Figura. Ambroży Figura; bo jego brat Dominik, nigdy w życiu kropli wódki nie wypił i umarł mając trzy lata!
Znam jednego myśliwego - oświadczył Mietek z powagą - który dziś ma już 94 lata i jeszcze poluje. Zdrów proszę pani, jak ryba, choć całe życie niezgorzej popijał i nadal popija, nawet do pierwszego śniadania. Nazywa się Figura. Ambroży Figura; bo jego brat Dominik, nigdy w życiu kropli wódki nie wypił i umarł mając trzy lata!
-
A tak z ciekawości jak wygląda zbiórka w rożnych klubach dużo chętnych?
TYLKO HUTNIK NOWA HUTA!!!!!!!
-
Z Kielc jedzie jeden autokar plus samochody, reszta wiary jedzie pociągiem, trudno powiedzieć ile będzie osób z naszego miasta, ale zapowiada się dobrze. Z tego co wiem, za kilka dni rusza solidna propaganda na mieście zachęcająca do wyjazdu. Mnie też interesuje jak to jest w innych klubach.
Kto ma ponad 20 lat i nie chodził na mecze i nie jezdził na wyjazdy Korony przed erą kolportera jest kibicem sukcesu, a nie Korony.
-
Trochę nie w temacie, ale nie wiedziałem gdzie wrzucić, do jakiegoś często odwiedzanego tematu.
http://www.youtube.com/watch?v=awzGsP3uv7E jutro rocznica tzw. "Hołdu Ruskiego", jedno z największych wydarzeń/sukcesów politycznych naszego państwa. Data bardzo mało znana, celowo pomijana przez "Polskie" media.
http://www.youtube.com/watch?v=awzGsP3uv7E jutro rocznica tzw. "Hołdu Ruskiego", jedno z największych wydarzeń/sukcesów politycznych naszego państwa. Data bardzo mało znana, celowo pomijana przez "Polskie" media.

-
Czy w tym roku marsz będzie znowu upolityczniony przez korwinistow ? Znowu puścicie go na czele ze swoimi bilbordami i dacie mu mikrofon a oszalały tłum niczym nastolatki na koncercie będzie krzyczeć "za Korwinem" ? Jeżeli tak to za rok pod szyldem Marsz Korwina do Warszawy nie pojadę. Niech organizatorzy lepiej sie zastanowią czy robią marsz dla społeczeństwa czy Korwina.
Uprzedzę już niektórych krzykaczy bo już głosu zabierać nie będę. Nie mam nic przeciwko temu by Korwin był na marszu nawet sie ciesze z tego powodu, niech wygłosi jakieś przemówienie końcowe tak jak każdy z "honorowego komitetu poparcia" ale żeby w tak ważny dzień dla nas wszystkich robić reklamę jednemu człowiekowi ? Wstyd niby Marsz Niepodległości a tu na czele banery "Wolność i praworządność" czy "Korwin Mikke - prezydent Warszawy" każdy taki baner polityczny powinien być od razu "zawinięty".
Uprzedzę już niektórych krzykaczy bo już głosu zabierać nie będę. Nie mam nic przeciwko temu by Korwin był na marszu nawet sie ciesze z tego powodu, niech wygłosi jakieś przemówienie końcowe tak jak każdy z "honorowego komitetu poparcia" ale żeby w tak ważny dzień dla nas wszystkich robić reklamę jednemu człowiekowi ? Wstyd niby Marsz Niepodległości a tu na czele banery "Wolność i praworządność" czy "Korwin Mikke - prezydent Warszawy" każdy taki baner polityczny powinien być od razu "zawinięty".
-
To nie jest jego reklama. Prawica JKM jest ważnym uczestnikiem życia politycznego i społecznego narodu Polskiego. Więc nawet jeśli będą okrzyki za Korwinem to powinieneś być dumny, że tak rozpoznawalna osoba popiera nasz marsz i aktywnie się w nim udziela. Mam nadzieje, że Ciebie na marszu nie będzie. Bo ten marsz to nie miejsce na podziały, a na jednoczenie się środowisk patriotycznych, prawicowych i nacjonalistycznych. Idziemy tam jako Polacy, którzy chcą uczcić tak ważne dla nas święto. Teraz jako województwo Unii Europejskiej musimy podkreślać takie wartości jak niepodległość. A jak wiesz JKM jest jedną z ważniejszych postaci jeśli chodzi o tą dzisiejszą walkę z "okupantem".7kg na klate pisze:Czy w tym roku marsz będzie znowu upolityczniony przez korwinistow ? Znowu puścicie go na czele ze swoimi bilbordami i dacie mu mikrofon a oszalały tłum niczym nastolatki na koncercie będzie krzyczeć "za Korwinem" ? Jeżeli tak to za rok pod szyldem Marsz Korwina do Warszawy nie pojadę. Niech organizatorzy lepiej sie zastanowią czy robią marsz dla społeczeństwa czy Korwina.
-
U nas dobra mobilizacja.patriota84 pisze:A tak z ciekawości jak wygląda zbiórka w rożnych klubach dużo chętnych?
Każda moja wypowiedź to TYLKO I WYŁĄCZNIE moja osobista opinia!
-
Nie ? to w jakim celu bierze ze sobą banery na marsz ? Nie tylko on tam był politykiem byli tez ludzie z PiSu z PR i pewnie innych partii. Czy on jest tak słabym politykiem ze musi przy każdej okazji sie reklamować? (nawet przy zbiórce kibiców z Białegostoku były osoby z banerami Korwina)To nie jest jego reklama.
Będę dumny jak wszyscy jednym głosem krzykniemy Narodowe Siły Zbrojne czy Żołnierze Wykleci a nie propagować jedna osobę i jego politykę bez względu jaka by ona nie była - w niektórych poglądach sie z nim zgadzam ale to nie jest wiec polityczny !Więc nawet jeśli będą okrzyki za Korwinem to powinieneś być dumny, że tak rozpoznawalna osoba popiera nasz marsz i aktywnie się w nim udziela.
Właśnie jako Polacy nie politycy !Idziemy tam jako Polacy, którzy chcą uczcić tak ważne dla nas święto.
Na koniec powtórzę ci jeszcze raz bo najwidoczniej nie doczytałeś, to że Korwin będzie na marszu mi nie przeszkadza a mnie cieszy a swoje 5 minut niech poświeci na przemówieniu końcowym gdzie każdy z "honorowych" powinien zabrać głos a nie ze połowa marszu to Korwin pod swoimi reklamami.
Koniec z mojej strony bo zarowno ty jak i ja zostaniemy przy swoim.
-
Skoro jak sam piszesz połowa marszu to zwolennicy Korwina to co w tym złego? To organizatorzy marszu decydują jakie banery, flagi itd będą na tym marszu. Jeśli ktoś chce nieść tam baner ze swoim hasłem to wystarczy się zgłosić do organizatorów. Dodam tylko, że na tym marszu są też flagi, banery MW, ONR równie liczne co JKM. Nikomu to nie przeszkadza tylko Tobie. Ja jestem dumny, że JKM i środowiska mu przychylne są na tym marszu i prezentują się godnie, oraz tego, że nie wstydzą się swojego pochodzenia, swojej przynależności. Idą dumnie razem z nami, oczernianymi, wyszydzanymi patriotami.7kg na klate pisze:Nie ? to w jakim celu bierze ze sobą banery na marsz ? Nie tylko on tam był politykiem byli tez ludzie z PiSu z PR i pewnie innych partii. Czy on jest tak słabym politykiem ze musi przy każdej okazji sie reklamować? (nawet przy zbiórce kibiców z Białegostoku były osoby z banerami Korwina)To nie jest jego reklama.
Będę dumny jak wszyscy jednym głosem krzykniemy Narodowe Siły Zbrojne czy Żołnierze Wykleci a nie propagować jedna osobę i jego politykę bez względu jaka by ona nie była - w niektórych poglądach sie z nim zgadzam ale to nie jest wiec polityczny !Więc nawet jeśli będą okrzyki za Korwinem to powinieneś być dumny, że tak rozpoznawalna osoba popiera nasz marsz i aktywnie się w nim udziela.
Właśnie jako Polacy nie politycy !Idziemy tam jako Polacy, którzy chcą uczcić tak ważne dla nas święto.
Na koniec powtórzę ci jeszcze raz bo najwidoczniej nie doczytałeś, to że Korwin będzie na marszu mi nie przeszkadza a mnie cieszy a swoje 5 minut niech poświeci na przemówieniu końcowym gdzie każdy z "honorowych" powinien zabrać głos a nie ze połowa marszu to Korwin pod swoimi reklamami.
Koniec z mojej strony bo zarowno ty jak i ja zostaniemy przy swoim.