Komentarze 14-17.10.2011r.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 14-17.10.2011r.
Za tydzień Pogoń gra w Płocku.
-
Z tego co wiem na żaden z wyjazdów jakie były obecnie nikt w pierwszej lidze nie pojechał w wiekszej liczbie niz Zawisza więc oco chodzi?.
Arka też miała pobić liczbe Zawiszy na Flocie i niestety nie udało się nie mówiąc juz o innych wyjazdach to samo dotyczy Pogoni.
Co do wyjazdu na Arke a później Pogón.Dlaczego zainteresowanie takie małe odpowiedź prosta.Pogoń to nie Arka
Arka też miała pobić liczbe Zawiszy na Flocie i niestety nie udało się nie mówiąc juz o innych wyjazdach to samo dotyczy Pogoni.
Co do wyjazdu na Arke a później Pogón.Dlaczego zainteresowanie takie małe odpowiedź prosta.Pogoń to nie Arka
-
Oficjalnie Gornika 0 z Wisloka poniewaz Wisloka deostaje 750 biletow i sami chca ja wykorzystackleofas pisze:Ja bym dodał do tego co napisałeś to, że Igloopol w końcu pokazał co poniektórym, że nie wyginął. Czekam na oficjalne relacje, ale jeśli ktoś się orientuje, to niech wrzuci tutaj liczby zgód Wisłoki, oraz Ruchu, jeśli się zjawił.koksownica pisze:Wisłoka jak dla mnie zajebiście się zaprezentowała, wszystkie oprawy konkretne, ale Mnie najbardziej podobała się ta :
[link]
Aż prosi się tam o piro, ale i tak zajebista.
Zastanawia Mnie tylko, dlaczego tak mało jest was normalnie w młynie skoro macie takie możliwości.
Igloopol też pozytywnie, oczywiście nieco słabiej od KSW, ale jak na takie miasto jak Dębica to derby na prawdę pełną gębą!
Moze jakies byly ale nioficjalnie
-
idraulico pisze:Pogoń dzisiaj ma/miała coś do udowodnienia w innym miejscu ...Czarasss pisze:To Pogón Szczecin więc sobie odpowiedz dlaczego zainteresowanie marne
narazie zadnego info nie ma, wiec sie nie wychylaj ziomek. Obie strony wroca, to powiedza co i jak.
PS!
-
Górnika 4 osoby, a nieobecność w większej liczbie spowodowana była tym , że mieli wyjazd do Warszawy. Gdyby go nie mieli to bilety by dostali tak jak i inne zgody.trcd-glw pisze:Oficjalnie Gornika 0 z Wisloka poniewaz Wisloka deostaje 750 biletow i sami chca ja wykorzystackleofas pisze:Ja bym dodał do tego co napisałeś to, że Igloopol w końcu pokazał co poniektórym, że nie wyginął. Czekam na oficjalne relacje, ale jeśli ktoś się orientuje, to niech wrzuci tutaj liczby zgód Wisłoki, oraz Ruchu, jeśli się zjawił.koksownica pisze:Wisłoka jak dla mnie zajebiście się zaprezentowała, wszystkie oprawy konkretne, ale Mnie najbardziej podobała się ta :
[link]
Aż prosi się tam o piro, ale i tak zajebista.
Zastanawia Mnie tylko, dlaczego tak mało jest was normalnie w młynie skoro macie takie możliwości.
Igloopol też pozytywnie, oczywiście nieco słabiej od KSW, ale jak na takie miasto jak Dębica to derby na prawdę pełną gębą!
Moze jakies byly ale nioficjalnie
W Chorzowie komplet -sprzedane wszystkie bilety (oczywiście ze względu na przepisy nie sa to liczby powalające) Legii na moje oko jakieś 800 choć nie liczyłem:) obok w 'drugiej "klatce ZS jakieś 180 -prowadzą doping na"dwie strony" ogólnie ich zabawa miazga.Legia prezentuje sie rewelacyjnie ,z obu ston dużo wciepów.Młyn Ruchu równiez bardzo okazały(ilościowo chyba najlepszy w tym sezonie).Bardzo odczuwalne represje Tuska.Spiker nawet pierdoli że dany gościu w danym kolorze kurtki zotanie ukarany zakazem jeśli nie opuści schodów -i tak przez cały mecz.
-
Możesz w takim razie mi wytłumaczyć, dlaczego było widać oczywiście w tv, dość dużo pustych siedzeń, nie tylko na łukach ale i na prostej.Bo komplet to zapełnienie wszystkich siedzisk?dominho pisze:W Chorzowie komplet -sprzedane wszystkie bilety (oczywiście ze względu na przepisy nie sa to liczby powalające) Legii na moje oko jakieś 800 choć nie liczyłem:) obok w 'drugiej "klatce ZS jakieś 180 -prowadzą doping na"dwie strony" ogólnie ich zabawa miazga.Legia prezentuje sie rewelacyjnie ,z obu ston dużo wciepów.Młyn Ruchu równiez bardzo okazały(ilościowo chyba najlepszy w tym sezonie).Bardzo odczuwalne represje Tuska.Spiker nawet pierdoli że dany gościu w danym kolorze kurtki zotanie ukarany zakazem jeśli nie opuści schodów -i tak przez cały mecz.
NAJLEPSZE LATA DZIEWIĘĆDZIESIĄTE!
-
przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniemS.G. pisze:Możesz w takim razie mi wytłumaczyć, dlaczego było widać oczywiście w tv, dość dużo pustych siedzeń, nie tylko na łukach ale i na prostej.Bo komplet to zapełnienie wszystkich siedzisk?dominho pisze:W Chorzowie komplet -sprzedane wszystkie bilety (oczywiście ze względu na przepisy nie sa to liczby powalające) Legii na moje oko jakieś 800 choć nie liczyłem:) obok w 'drugiej "klatce ZS jakieś 180 -prowadzą doping na"dwie strony" ogólnie ich zabawa miazga.Legia prezentuje sie rewelacyjnie ,z obu ston dużo wciepów.Młyn Ruchu równiez bardzo okazały(ilościowo chyba najlepszy w tym sezonie).Bardzo odczuwalne represje Tuska.Spiker nawet pierdoli że dany gościu w danym kolorze kurtki zotanie ukarany zakazem jeśli nie opuści schodów -i tak przez cały mecz.
-
To ty czytaj ze zrozumieniem! Na Ruchu sprzedają bilety tylko na miejsca siedzące tak? to jeżeli był komplet to pustych siedzisk np. na prostej powinno nie być tak?Nie szukam zaczepki tylko normalnej odpowiedzi!Stal Stalowa Wola pisze:przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniemS.G. pisze:Możesz w takim razie mi wytłumaczyć, dlaczego było widać oczywiście w tv, dość dużo pustych siedzeń, nie tylko na łukach ale i na prostej.Bo komplet to zapełnienie wszystkich siedzisk?dominho pisze:W Chorzowie komplet -sprzedane wszystkie bilety (oczywiście ze względu na przepisy nie sa to liczby powalające) Legii na moje oko jakieś 800 choć nie liczyłem:) obok w 'drugiej "klatce ZS jakieś 180 -prowadzą doping na"dwie strony" ogólnie ich zabawa miazga.Legia prezentuje sie rewelacyjnie ,z obu ston dużo wciepów.Młyn Ruchu równiez bardzo okazały(ilościowo chyba najlepszy w tym sezonie).Bardzo odczuwalne represje Tuska.Spiker nawet pierdoli że dany gościu w danym kolorze kurtki zotanie ukarany zakazem jeśli nie opuści schodów -i tak przez cały mecz.
NAJLEPSZE LATA DZIEWIĘĆDZIESIĄTE!
-
Do tematu to nic nie wniesie, ale męczy juz oczy czytanie co tydzień albo nawet częściej dlaczego Zawisza nie pojechał w tyle tylko mniej, co przyczyną dlaczego Arka cieniuje, prosze was o większe ogarnięcie i nie zadawanie dziwnych pytań bo takie co padają do takich należą! z fartem
-
W Lublinie już ponad temu zatrzymano osoby prowadzące zbiórkę do puszki pod takimi samymi zarzutami - potem była prowadzona tzw. loteria fantowa, gdzie każdy wrzucający coś do puszki dostawał los i mógł wylosować np. szalik.trzeba pisze:Niestety zatrzymania w Legnicy PO meczu z Elaną. Widać ze POpaprana POlicja szuka byle pretekstów by udupić bogu ducha winnych ludzi. Odsyłam do lektóry - [link]
Również w późnych godzinach dymy z tajniakami na mieście, którzy próbóją skręcic jednego Miedziaka, w ruch poszły gaz i pały, odbijamy naszego i ulatniamy sie w swoje strony
Możesz w takim razie mi wytłumaczyć, dlaczego było widać oczywiście w tv, dość dużo pustych siedzeń, nie tylko na łukach ale i na prostej.Bo komplet to zapełnienie wszystkich siedzisk?[/quote]
przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem[/quote]
To ty czytaj ze zrozumieniem! Na Ruchu sprzedają bilety tylko na miejsca siedzące tak? to jeżeli był komplet to pustych siedzisk np. na prostej powinno nie być tak?Nie szukam zaczepki tylko normalnej odpowiedzi![/quote]
Odpowiem ci tak -zarząd Ruchu to pojeby i jak se upierdolą że sprzedadza tylko 8 tyś biletów to choć bedzie w c*** pustych siedzisk to nie sprzedadza ani jednego więcej!!!Tak juz bylo kilku krotnie np.na meczu z Lechem .Dodam że bilety na nasze E-STADIO PO 30zeta -paranoja
przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem[/quote]
To ty czytaj ze zrozumieniem! Na Ruchu sprzedają bilety tylko na miejsca siedzące tak? to jeżeli był komplet to pustych siedzisk np. na prostej powinno nie być tak?Nie szukam zaczepki tylko normalnej odpowiedzi![/quote]
Odpowiem ci tak -zarząd Ruchu to pojeby i jak se upierdolą że sprzedadza tylko 8 tyś biletów to choć bedzie w c*** pustych siedzisk to nie sprzedadza ani jednego więcej!!!Tak juz bylo kilku krotnie np.na meczu z Lechem .Dodam że bilety na nasze E-STADIO PO 30zeta -paranoja
-
S.G. pisze: Możesz w takim razie mi wytłumaczyć, dlaczego było widać oczywiście w tv, dość dużo pustych siedzeń, nie tylko na łukach ale i na prostej.Bo komplet to zapełnienie wszystkich siedzisk?
a pomyślałeś ćwierćinteligencie że te miejsca które były puste mogą być jakichś karnetowców ktorych na meczu nie było z różnych powodów ???
-
wiecej ironi i napinki w stosunku do WKSU . Boli Was widze ten Zawisza jesli tak sie czepiacie kazdej rzeczy z nimi zwiazanej, prawda jest taka ze w tej calej I lidze nie wiem czy ktos by stawił im opór i jesli ktos sledzi co sie dzieje przez ostatnie pare lat to wie o czym mowa,Pogon sie o tym przekonała juz ze dla Zawiszy nei są zadnym przeciwnikiem, i nie wiem czy na miejscu jest czepianie sie ich liczby jak w te 300 osob zrobiliby pewnei i tak kazdego w swojej lidze i połowe ekstraklasy .
-
i oczywiscie najwieksza napinka ze strony kibicow z Gdyni i Szczecina - nie dziwi mnie to - w koncu od momentu jak wam notowania zaczely spadac Zawisza idzie w góre
ps nie jestem z Bydzi
ps nie jestem z Bydzi
-
Karpaty obecne na AVII SWIDNIK?
co do derbow Debicy-frekwencja obu ekip pokazala mniej wiecej rozklad sil w miescie.szacunek dla Igloopolu, ze mimo slabych liczb w trakcie rundy potrafili wystawic godnie liczebnie mlyn,slowa uznania dla Wisloki za oprawy,ktorym jednak brakowalo piro.zobaczymy na wiosne,jak wygladac beda te derby szczegolnie ze strony Morsow
co do derbow Debicy-frekwencja obu ekip pokazala mniej wiecej rozklad sil w miescie.szacunek dla Igloopolu, ze mimo slabych liczb w trakcie rundy potrafili wystawic godnie liczebnie mlyn,slowa uznania dla Wisloki za oprawy,ktorym jednak brakowalo piro.zobaczymy na wiosne,jak wygladac beda te derby szczegolnie ze strony Morsow
-
A widziałeś osoby stojące przy płotku który znajduje się przy murawie i te u góry nad sektorami? Na Ruchu nie ma tak że kupujesz bilet na dane miejsce i tam siadasz...można swobodnie przemieszczać się po całym stadionie bez żadnego problemu. Nie wiem czy był komplet czy nie w każdym bądź razie frekwencja dobra jak na to co obecnie się dzieje, warunki w jakich ogląda się mecz i to ile za to trzeba zapłacić. Doping Ruchu jak to u siebie na wysokim poziomie nie stoi od dłuższego czasu, porównując to do dopingu w meczach wyjazdowych doping bardzo słaby.
Legia z dobrym dopingiem ale bez szału, kilka konkretnych pierdolnięć ogólnie mecz bez historii jeśli chodzi o stronę kibicowską.
Legia z dobrym dopingiem ale bez szału, kilka konkretnych pierdolnięć ogólnie mecz bez historii jeśli chodzi o stronę kibicowską.
-
Wisłoka dostała bardzo mało biletów (tylko 750) a zapotrzebowanie dla nas samych było większe. Jako że Górnik miał swój wyjazd do Warszawy to postanowili skupić się na nim. Parę lat temu gdy mieliśmy wyjazd do Białej Podlaskiej także wsparliśmy KSG na WDŚ tylko w symbolicznej liczbie i nikt z tego płaczu nie robił.
Tak więc myślę że ta sprawa została już wyjaśniona!
Dokładniejsze info w oficjalnej relacji !
Tak więc myślę że ta sprawa została już wyjaśniona!
Dokładniejsze info w oficjalnej relacji !
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
Po takim tekscie cały młyn powinien sie załadować na schody, co by zrobili pacyfikacje 500 dajmy na to osobom? Powinno nie być odpuszczania takich spraw, a tu widze połowa ligi już nie stoi na schodach... Co nastepne? Zakaz stania na trybunach, zakaz wieszania flag? Niedlugo juz sie pewnie o tym przekonamy...dominho pisze:W Chorzowie komplet -sprzedane wszystkie bilety (oczywiście ze względu na przepisy nie sa to liczby powalające) Legii na moje oko jakieś 800 choć nie liczyłem:) obok w 'drugiej "klatce ZS jakieś 180 -prowadzą doping na"dwie strony" ogólnie ich zabawa miazga.Legia prezentuje sie rewelacyjnie ,z obu ston dużo wciepów.Młyn Ruchu równiez bardzo okazały(ilościowo chyba najlepszy w tym sezonie).Bardzo odczuwalne represje Tuska.Spiker nawet pierdoli że dany gościu w danym kolorze kurtki zotanie ukarany zakazem jeśli nie opuści schodów -i tak przez cały mecz.
-
Ruch - Legia
Nie wiem czy był nas komplet ale frekwencja w granicy 9 - 10 tyś. Co do pustych miejsc na tzw prostej czy dziesionie ludzie po prostu stoją w kupie to znaczy, że czasem na jedno krzesełko przypada więcej niż 1 osoba a czasem jakieś siedziska są wolne uroki słabej widoczności na stadionie. Co do Legii doping mieli w miare przyzwoity aczkolwiek zawiedli mnie liczba. Taka ekipa jak Legia musi wykorzystać komplet biletów na mecz z nami tymbardziej, że jeśli bilety nie zeszły by się w całości w Warszawie, mają blisko Sosnowiec.
Nie wiem czy był nas komplet ale frekwencja w granicy 9 - 10 tyś. Co do pustych miejsc na tzw prostej czy dziesionie ludzie po prostu stoją w kupie to znaczy, że czasem na jedno krzesełko przypada więcej niż 1 osoba a czasem jakieś siedziska są wolne uroki słabej widoczności na stadionie. Co do Legii doping mieli w miare przyzwoity aczkolwiek zawiedli mnie liczba. Taka ekipa jak Legia musi wykorzystać komplet biletów na mecz z nami tymbardziej, że jeśli bilety nie zeszły by się w całości w Warszawie, mają blisko Sosnowiec.
-
Po pierwsze Pogoń pierwsza zaczęła bluzgać, po drugie tak nasza liczba 300 nienajlepsza za to wasza frekwencja w młynie(i nie tylko) - śmieszna jak na mobilizacje i transparenty na mieście typu "wszyscy na mecz, wszyscy do młyna".new_user pisze:Pierwszej "polskiej ligi". Brak oprawy, słyszani od 51 do 57 minuty, czasem przebija się coś co można ułożyć w wulgaryzmy, 300 z zapowiadanych 1000 głów (nie wnikam) i równie porywająca gra. Bo to tylko Pogoń Szczecin:)mati001991 pisze:Zawiszy moze i ten wyjazd nie wyszedl ale to i tak nie zmienia faktu ze sa w czolowce "polskiej ligi" i udowadnili to nie jeden raz wiec skonczcie pierdolic.
-
1: O ile się nie mylę, przydzielono 1000 biletów i wszystkie/prawie wszystkie bilety zostały wykorzystane.puder1 pisze:Ruch - Legia
2: "MUSI wykorzystać komplet biletów na mecz Z NAMI", wybacz, ale tu prawie padłem ze śmiechu. Dlaczego? Patrz pkt 1 + przypominam, choć pewnie to dla Ciebie żaden argument, że za 4 dni mamy wyjazd do Rumunii i jeśli mam być szczery, jeśli po raz 6 ma być u Was, czy odłożyć te 100-150 zł na wyjazd do Bukaresztu, to chyba zdajesz sobie sprawę, że wybiorę coś ciekawszego :)
Bez napinki, a w razie chęci dalszej rozmowy zapraszam na PW.
Ketor pisze:Mam kilka pytań
Legia wchodzi na stadion Lecha? Znowu jest układ? Będzie zgoda?
Czy Widzew ma coś do powiedzenia na temat liczby ŁKSu w Gorzowie?
Czy Raków organizuje jakąś mszę na Jasnej Górze?
Co za ekipa dwa tygodnie temu była widoczna w 4 busy i 2 auta na 45 kilometrze A4 od Katowic w stronę Wrocławia?
Co jadła ekipa w Zajezdni u Bogdana i czy jest prawdopodobne, że to Stomil Olsztyn?
Czy zapowiadają deszcz w Świętokrzyskim na weekend, a jeśli tak to czy KSZO może coś z tym zrobić?
-
już sobie tak nie pochlebiajpuder1 pisze:Ruch - Legia
-
Zapomniany można by rzec " Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz " :D
Dla osób zainteresowanych tematem derbów powiem że flaga została nie naruszona.
Igloopol praktycznie sam, pojawiło się kilka jednostek Ruchu.
Radzę cierpliwie poczekać na oficjalne relacje obu stron. :)
Dla osób zainteresowanych tematem derbów powiem że flaga została nie naruszona.
Igloopol praktycznie sam, pojawiło się kilka jednostek Ruchu.
Radzę cierpliwie poczekać na oficjalne relacje obu stron. :)
-
Dotyczy byłego piłkarza Wisłoki, mimo zbieżności nazwisk NIE DOTYCZY ŻADNEGO Z KIBICÓW KSWZapomniany pisze:
i do kibiców LKS:
- Co oznacza transparent "Spada Euro,KANTOR sypie"
-
Oj Portowcy dopierdalacie się o naszą liczbę w Szczecinie (każdy z nas się zgodzi że słabą) to wskażcie mi wasz wyjazd w tym sezonie na którym było was chociaż 300.fdm pisze:Zawisza w Szczecinie jakoś kiepsko, szczególnie biorąc pod uwagę na jaką wielką markę się tutaj kreowali po meczu z Arką.
-
Świnoujście ;]blackman pisze:Oj Portowcy dopierdalacie się o naszą liczbę w Szczecinie (każdy z nas się zgodzi że słabą) to wskażcie mi wasz wyjazd w tym sezonie na którym było was chociaż 300.fdm pisze:Zawisza w Szczecinie jakoś kiepsko, szczególnie biorąc pod uwagę na jaką wielką markę się tutaj kreowali po meczu z Arką.
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
-
wart obejrzeć!
chyba już nie doczekamy takich derbów Łodzi! ;(
http://www.youtube.com/watch?v=xsdSPAId ... re=feedlik
chyba już nie doczekamy takich derbów Łodzi! ;(
-
blackman pisze:Oj Portowcy dopierdalacie się o naszą liczbę w Szczecinie (każdy z nas się zgodzi że słabą) to wskażcie mi wasz wyjazd w tym sezonie na którym było was chociaż 300.fdm pisze:Zawisza w Szczecinie jakoś kiepsko, szczególnie biorąc pod uwagę na jaką wielką markę się tutaj kreowali po meczu z Arką.
Świnoujście?
Poza tym Pogoń w przyszłym sezonie gra w Gdyni, Bydgoszczy i Elblągu, więc radzę poczekać z tymi liczbami.
-
-
chyba coś ci sie pojarało w głowie...moze ja napisze relacjie zeby takie dałny jak kolega powyzej sie nienapinały. Zaczne od poczatku.Gieksa zbiera sie dzisiaj i wpada w 5 dych na jedna z dzielnic Ruchu przed meczem( h** wie kogo chchieli tam najebac) chyba małolatow po 16lat...NIkogo niezastali bo zbiorka jest na sąsiedniej dzielnicy o czym dobrze wiedza:) bo zawsze tam jest-na dodatek ich obcina zostaje pogoniona 15min wczesniej heh 2 na 2 i oczywiscie spierdalaja(standard). dowiadujemy sie i zaraz wybijamy wszyscy na droge liczac ze owa grupa uda sie w nasza strone po kilku minutach czekania postanawiamy sie udac do nich ale pokrzyzowały nam wszystko nagle pojawiajace sie psy(które własnie wy sciagneliscie swoimi przypałowymi akcjiami) i do nieczego niedochodzi.Szkoda bo mogło byc ciekawie...czekamy na busa i udajemy sie na kolejne zbiorki i spokojnie w około 300osob z mysłowicami udajemy sie na cichą. Na meczu dowiadujemy sie ze owa grupa gieksy próbowała zastawic busa z małolatami z jednej z dzielnic Ruchu( ok 25 osob) .wiec to na TYle. po meczu spokój wracajac w k-ce odpalamy pirotechnike i bawimy sie na całego po przegranym meczu:) wiec niewiem czym sie tu ku*** szczycic!!! jeszcze se przypału narobiliscie wdupiajac zbiieranina z k-ce na malutkie dzielnice...ku*** sukces:) zapraszamy do jazdy na swoje mecze na bukowa przez nasze tereny sami tak jak my ...POzdrawiam i bez napinkiBeniamin pisze:Ruch dostaje dziś lanie od GieKSy na jednej z Katowickich dzielnic, mógłby ktoś z zainteresowanych stron podać liczby ?
-
Z racji że życie mnie zmusiło do przeprowadzki na GŚ to w nudne niedzielne popołudnie wybrałem się do Bytomia na Polonia - Wisła P.
Zdziwiła mnie jedna rzecz. Wisła (ok. 50 osob) stoja pod sektorem z malutką obstawą psów. Przechodzą niedaleko nich ludzie w barwach Polonii i nic, zero jakiejkolwiek reakcji.
NA Plus duża ilość flag Polonii. Doping gospodarzy niestety słaby.
Zdziwiła mnie jedna rzecz. Wisła (ok. 50 osob) stoja pod sektorem z malutką obstawą psów. Przechodzą niedaleko nich ludzie w barwach Polonii i nic, zero jakiejkolwiek reakcji.
...
-
w czasach takiej nagonki i kar za np stanie na schodach i przekleństwa sadze ze naprawdę niema co się dziwić:)ODEK pisze:Z racji że życie mnie zmusiło do przeprowadzki na GŚ to w nudne niedzielne popołudnie wybrałem się do Bytomia na Polonia - Wisła P.
TYLKO HUTNIK NOWA HUTA!!!!!!!
-
Oczywiscie malolaty jak zawsze : )) Zony z dziecmi tez byly czy teraz tylko malolaty??PF-NG pisze:chyba coś ci sie pojarało w głowie...moze ja napisze relacjie zeby takie dałny jak kolega powyzej sie nienapinały. Zaczne od poczatku.Gieksa zbiera sie dzisiaj i wpada w 5 dych na jedna z dzielnic Ruchu przed meczem( h** wie kogo chchieli tam najebac) chyba małolatow po 16lat...NIkogo niezastali bo zbiorka jest na sąsiedniej dzielnicy o czym dobrze wiedza:) bo zawsze tam jest-na dodatek ich obcina zostaje pogoniona 15min wczesniej heh 2 na 2 i oczywiscie spierdalaja(standard). dowiadujemy sie i zaraz wybijamy wszyscy na droge liczac ze owa grupa uda sie w nasza strone po kilku minutach czekania postanawiamy sie udac do nich ale pokrzyzowały nam wszystko nagle pojawiajace sie psy(które własnie wy sciagneliscie swoimi przypałowymi akcjiami) i do nieczego niedochodzi.Szkoda bo mogło byc ciekawie...czekamy na busa i udajemy sie na kolejne zbiorki i spokojnie w około 300osob z mysłowicami udajemy sie na cichą. Na meczu dowiadujemy sie ze owa grupa gieksy próbowała zastawic busa z małolatami z jednej z dzielnic Ruchu( ok 25 osob) .wiec to na TYle. po meczu spokój wracajac w k-ce odpalamy pirotechnike i bawimy sie na całego po przegranym meczu:) wiec niewiem czym sie tu ku*** szczycic!!! jeszcze se przypału narobiliscie wdupiajac zbiieranina z k-ce na malutkie dzielnice...ku*** sukces:) zapraszamy do jazdy na swoje mecze na bukowa przez nasze tereny sami tak jak my ...POzdrawiam i bez napinkiBeniamin pisze:Ruch dostaje dziś lanie od GieKSy na jednej z Katowickich dzielnic, mógłby ktoś z zainteresowanych stron podać liczby ?
Prosilbym kogos bardziej kumatego o opisanie akcji w Katowicach.
Górnik Zabrze
Jako ze juz jutro kolejny klasyk czyli Derby Łodzi warto przypomniec co nieco:
Ostatnie derby ktore wygladaly jak powinny odbyly sie w 2006r
Zdjecie z przemarszu Widzewiakow na stadion wroga budzi podziw

Łks wtedy na wlasnym stadionie stracil oprawe przygotowana na Widzewiakow. W trakcie meczu zostala spalona
Warto zobaczyc cale bo mozna poczuc odrobine klimatu jaki tam panowal tego dnia.
W tym roku kibice Łks-u nie moga udac sie na stadion Widzewa poniewaz nie spelnia on wymogow bezpieczenstwa pod wzgledem gosci ( i tu jest pytanie dlaczego dostal on licencje na rozgrywanie meczow w extraklasie)
Organizuja oni u siebie na stadionie wspolne ogladanie meczu na telebimie
A czas pokaze jak naprawde bedzie wygladal ten dzien...
Ostatnie derby ktore wygladaly jak powinny odbyly sie w 2006r
Zdjecie z przemarszu Widzewiakow na stadion wroga budzi podziw

Łks wtedy na wlasnym stadionie stracil oprawe przygotowana na Widzewiakow. W trakcie meczu zostala spalona
Warto zobaczyc cale bo mozna poczuc odrobine klimatu jaki tam panowal tego dnia.
Rok temu w marcu Widzew nie mogl obejrzec meczu przy al.Unii to postanowil wyruszyc pochodem z centrum miasta pod kasy Łks-u i jak normalny obywatel zakupic bilety i wejsc na stadion. W rzeczywistosci wygladalo to troche inaczej.Pamiętne derby :D Widzew wtargnął siłą w 4,5tys na sektor gości przeznaczony na 1,5 tys kibiców, ultrasi ełksy przed tym meczem "zgubili" część oprawy na własnym stadionie. Była to miażdrząca przewaga Widzewa w tych derbach i kibicowsko i piłkarsko
http://www.youtube.com/watch?v=EklUWQQInBMPolicjanci zapewne pamiętają spotkanie Widzewa i ŁKS-u z marca 2010 roku. Gospodarzem był Łódzki Klub Sportowy i analogicznie jak w poniedziałek - kibice Widzewa mieli zakaz wejścia na stadion. Mimo dwa tysiące widzewiaków postanowiło spróbować. Pochód uformował się pod Centralem, później ruszył w stronę al. Unii, gdzie czekali już, gotowi do zadymy, kibole ŁKS-u. Policjanci, by nie dopuścić do awantury, zatrzymali widzewiaków przed al. Włókniarzy, jednocześnie blokując ruch na skrzyżowaniu. Policyjny kordon zagrodził im drogę do stadionu, drugi otoczył szalikowców ŁKS-u. Chuligani próbowali przebić się przez policyjny szpaler. Obrzucili policjantów kamieniami, funkcjonariusze użyli armatek wodnych. Grupy pseudokibiców przedostały się do parku Poniatowskiego, chuligani zaczęli bić się między sobą, podpalili też pusty budynek przy al. Włókniarzy. Policja w końcu zmusiła widzewiaków, by zawrócili. Po godz. 18 w asyście policji wrócili pod stadion przy al. Piłsudskiego.
W tym roku kibice Łks-u nie moga udac sie na stadion Widzewa poniewaz nie spelnia on wymogow bezpieczenstwa pod wzgledem gosci ( i tu jest pytanie dlaczego dostal on licencje na rozgrywanie meczow w extraklasie)
Organizuja oni u siebie na stadionie wspolne ogladanie meczu na telebimie
A czas pokaze jak naprawde bedzie wygladal ten dzien...
-
Kolejna w ostatnim czasie akcja na + dla Gieksy, mimo ze w przeciwienstwie do Ruch nie piszemy o kazdej potyczce,ale jak zwykle trafiamy malolatow itd taki urok, musza sie wszyscy przyzwyczaic.
-
-
Nas w Lubinie 550 + 450 Śląska (wykorzystana cała pula). Relacja wkrótce.
Lechia Gdańsk!
-
Jak na taką liczbę doping Lechii mocno przeciętny, coś tam spinali, lecz szybko temperowano ich zapędy i ripostowano. Miałem wrażenie, że połowa sektora gości, to typy co tylko stały i robiły groźne miny zamiast wspierać dopingiem.