Komentarze 14-17.10.2011r.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

fiftififti

Re: Komentarze 14-17.10.2011r.

Post autor: fiftififti »

Jaka liczba Zawiszy w Szczecinie?
iparts.pl
NemanjaVidic

Post autor: NemanjaVidic »

fiftififti pisze:Jaka liczba Zawiszy w Szczecinie?
http://www.pogononline.pl/galeria_slajd ... sza-cob/12
Myslowicka GieKSa

Post autor: Myslowicka GieKSa »

VJ pisze:Górnik 09 Mysłowice - GKS Szombierki Bytom
ciekawostka ze strony fanów Górnika:
"Na brawa zasługuje liczna zorganizowana gruba kibiców Bytomskiego GKS-u a także miejscowych fanów. Na meczu pojawiła się Ochotnicza Straż Pożarna z Janowa Miejskiego na zabezpieczenie przeciwpożarowe oraz również bardzo duża ilość policji(przewaga tzw. białych kasków) którzy dbali o nasze bezpieczeństwo za co serdecznie dziękujemy."
na meczu również jesteśmy obecni my (Mysłowicka GieKSa). Niestety zorganizowaliśmy się po usłyszeniu, że na stadionie jest ekipa Szombierek. Większość dociera pod stadion pod koniec 1 połowy. Zaznaczamy swoją obecność bo na nic więcej nie było szans - równo z nami pojawiły się jak na takie wydarzenie przesadne ilości policji chyba pamiętając kilka naszych odwiedzin stadionu Górnika 09. Po niedługim czasie część z nas weszła na stadion a reszta obecna była w okolicach. Szombierki z niezłym dopingiem przez 3/4 spotkania, w barwach i 1 faną.

foto gości http://i52.tinypic.com/2910y75.jpg
koksownica

Post autor: koksownica »

Wisłoka jak dla mnie zajebiście się zaprezentowała, wszystkie oprawy konkretne, ale Mnie najbardziej podobała się ta :
http://i54.tinypic.com/2m7y8u9.jpg
Aż prosi się tam o piro, ale i tak zajebista.

Zastanawia Mnie tylko, dlaczego tak mało jest was normalnie w młynie skoro macie takie możliwości.

Igloopol też pozytywnie, oczywiście nieco słabiej od KSW, ale jak na takie miasto jak Dębica to derby na prawdę pełną gębą!
Zupełnie Zielony.

Post autor: Zupełnie Zielony. »

koksownica pisze:Zastanawia Mnie tylko, dlaczego tak mało jest was normalnie w młynie skoro macie takie możliwości.

...jak na takie miasto jak Dębica to derby na prawdę pełną gębą!
Spójrz w jakiej lidze gramy (de facto 5). Może i pełną gębą, ale nie do końca. Liczyliśmy na przynamniej tysiąc biletów a dostaliśmy jedynie 750. Wiecej w oficjalnym opisie od nas.
lukado81CHG

Post autor: lukado81CHG »

Elana obecna w Legnicy??
RDK[E]

Post autor: RDK[E] »

Tak Elana obecna w 9 osób.
inkognit0

Post autor: inkognit0 »

POLBYT pisze:
Myslowicka GieKSa pisze:
VJ pisze:Górnik 09 Mysłowice - GKS Szombierki Bytom
ciekawostka ze strony fanów Górnika:
"Na brawa zasługuje liczna zorganizowana gruba kibiców Bytomskiego GKS-u a także miejscowych fanów. Na meczu pojawiła się Ochotnicza Straż Pożarna z Janowa Miejskiego na zabezpieczenie przeciwpożarowe oraz również bardzo duża ilość policji(przewaga tzw. białych kasków) którzy dbali o nasze bezpieczeństwo za co serdecznie dziękujemy."
na meczu również jesteśmy obecni my (Mysłowicka GieKSa). Niestety zorganizowaliśmy się po usłyszeniu, że na stadionie jest ekipa Szombierek. Większość dociera pod stadion pod koniec 1 połowy. Zaznaczamy swoją obecność bo na nic więcej nie było szans - równo z nami pojawiły się jak na takie wydarzenie przesadne ilości policji chyba pamiętając kilka naszych odwiedzin stadionu Górnika 09. Po niedługim czasie część z nas weszła na stadion a reszta obecna była w okolicach. Szombierki z niezłym dopingiem przez 3/4 spotkania, w barwach i 1 faną.

foto gości http://i52.tinypic.com/2910y75.jpg
A tu kolejna fotka z przed meczu gdzie Szombierki tracą flagi.
http://i56.tinypic.com/2nqxn4i.jpg
Mozna cos wiecej?
Grazie

Post autor: Grazie »

No, ku***. Jest podana informacja o straconej fladze, wrzucona fotka i to chyba wystarczy. Przecież nikt nie będzie się spowiadał co, jak, gdzie i w jakich okolicznościach.
FCh'92!

Post autor: FCh'92! »

300
GodnyJKS1910

Post autor: GodnyJKS1910 »

POLSKA - CZECHY (RUGBY) (15.10.2011)

Foto : http://www.sandecja.net/gallery/619-pol ... .2011.html
bunio5

Post autor: bunio5 »

GodnyJKS1910 pisze:POLSKA - CZECHY (RUGBY) (15.10.2011)

Foto : http://www.sandecja.net/gallery/619-pol ... .2011.html
Czegoś tutaj nie rozumię. Na piłkarską Kadrę jest nagonka, że grają w niej obcokrajowcy, a na rugby chodzicie, a przecież tam aż roi się od "wynalazków".
idraulico
Kontakt:

Post autor: idraulico »

Grazie pisze:No, ku***. Jest podana informacja o straconej fladze, wrzucona fotka i to chyba wystarczy. Przecież nikt nie będzie się spowiadał co, jak, gdzie i w jakich okolicznościach.
Flaga została u właścicieli...
Nie było nam dane tego dnia pomachać flagami na kijach, bo jeszcze przed wyjazdem z Bytomia "gubimy" je...
NieUfamJarzabkowi

Post autor: NieUfamJarzabkowi »

303 osoby + 5 ŁKS-u Włocławek i 4 z Lubina. Ze strony Zawiszy, praktycznie same bardzo niewybredne bluzgi pod adresem Pogoni, na co młyn nie reaguje i przez cały mecz prowadzi bardzo dobry doping.
bez_napinki

Post autor: bez_napinki »

ma ktos zdj kibicow Elany w Legnicy?
MediaTech

Post autor: MediaTech »

idraulico pisze:
Grazie pisze:No, ku***. Jest podana informacja o straconej fladze, wrzucona fotka i to chyba wystarczy. Przecież nikt nie będzie się spowiadał co, jak, gdzie i w jakich okolicznościach.
Flaga została u właścicieli...
Nie było nam dane tego dnia pomachać flagami na kijach, bo jeszcze przed wyjazdem z Bytomia "gubimy" je...
Jak u właścicieli jak je stracili ? ,
Wisła Płock wybiera się do Bytomia ? ,
jak tam w Chorzowie przed meczem spokój ?
fiftififti

Post autor: fiftififti »

NieUfamJarzabkowi pisze:
303 osoby + 5 ŁKS-u Włocławek i 4 z Lubina. Ze strony Zawiszy, praktycznie same bardzo niewybredne bluzgi pod adresem Pogoni, na co młyn nie reaguje i przez cały mecz prowadzi bardzo dobry doping.

Dobry termin, przeciwnik też niczego sobie, więc dlaczego jak na nich tak mała liczba?
To już w Świnoujściu, gdzie mieli dalej, i słabszego przeciwnika wybrali się w większej liczbie. Po hucznym najeździe do Gdyni i zapowiedziach, że będzie ich 1000 dość marna liczba.

Bez napinki nie jestem ze Szczecina.
Czarasss

Post autor: Czarasss »

To Pogón Szczecin więc sobie odpowiedz dlaczego zainteresowanie marne
Diatta

Post autor: Diatta »

To jak jest w koncu z tymi flagami Szombierek?
fannn

Post autor: fannn »

stracili flagi na kij, flagi płotowej nie stracili.
W Chorzowie co chwile spiker pierdoli, że zabronione jest stanie na schodach.
fdm

Post autor: fdm »

Zawisza w Szczecinie jakoś kiepsko, szczególnie biorąc pod uwagę na jaką wielką markę się tutaj kreowali po meczu z Arką.
idraulico
Kontakt:

Post autor: idraulico »

Czarasss pisze:To Pogón Szczecin więc sobie odpowiedz dlaczego zainteresowanie marne
Pogoń dzisiaj ma/miała coś do udowodnienia w innym miejscu ...
Zakazowicze

Post autor: Zakazowicze »

Pytanie do kibiców z Zabrza czy to prawda że mecz Społem Zabrze - Górnik II Zabrze został przerwany z powodu pirotechniki ?
kajmannn

Post autor: kajmannn »

Liczba Zawiszy jak na poniedzialek bylaby super,ale jako ze to sobota kiepsko. Za tydzien Pogon gra z Arka.Zobaczymy ilu kibicow Arki sie tam pojawi.Jesli to bedzie sobota to raczej na miekko ta liczbe pobija.
Bidek

Post autor: Bidek »

Za tydzień Pogoń gra w Płocku.
Czarasss

Post autor: Czarasss »

Z tego co wiem na żaden z wyjazdów jakie były obecnie nikt w pierwszej lidze nie pojechał w wiekszej liczbie niz Zawisza więc oco chodzi?.

Arka też miała pobić liczbe Zawiszy na Flocie i niestety nie udało się nie mówiąc juz o innych wyjazdach to samo dotyczy Pogoni.

Co do wyjazdu na Arke a później Pogón.Dlaczego zainteresowanie takie małe odpowiedź prosta.Pogoń to nie Arka
trcd-glw

Post autor: trcd-glw »

kleofas pisze:
koksownica pisze:Wisłoka jak dla mnie zajebiście się zaprezentowała, wszystkie oprawy konkretne, ale Mnie najbardziej podobała się ta :
http://youtu.be/ru39b2lVbno

Zastanawia Mnie tylko, dlaczego tak mało jest was normalnie w młynie skoro macie takie możliwości.

Igloopol też pozytywnie, oczywiście nieco słabiej od KSW, ale jak na takie miasto jak Dębica to derby na prawdę pełną gębą!
Ja bym dodał do tego co napisałeś to, że Igloopol w końcu pokazał co poniektórym, że nie wyginął. Czekam na oficjalne relacje, ale jeśli ktoś się orientuje, to niech wrzuci tutaj liczby zgód Wisłoki, oraz Ruchu, jeśli się zjawił.
Oficjalnie Gornika 0 z Wisloka poniewaz Wisloka deostaje 750 biletow i sami chca ja wykorzystac
Moze jakies byly ale nioficjalnie
gzvw
Kontakt:

Post autor: gzvw »

idraulico pisze:
Czarasss pisze:To Pogón Szczecin więc sobie odpowiedz dlaczego zainteresowanie marne
Pogoń dzisiaj ma/miała coś do udowodnienia w innym miejscu ...

narazie zadnego info nie ma, wiec sie nie wychylaj ziomek. Obie strony wroca, to powiedza co i jak.
lenovo

Post autor: lenovo »

trcd-glw pisze:
kleofas pisze:
koksownica pisze:Wisłoka jak dla mnie zajebiście się zaprezentowała, wszystkie oprawy konkretne, ale Mnie najbardziej podobała się ta :
http://i54.tinypic.com/2m7y8u9.jpg

Ja bym dodał do tego co napisałeś to, że Igloopol w końcu pokazał co poniektórym, że nie wyginął. Czekam na oficjalne relacje, ale jeśli ktoś się orientuje, to niech wrzuci tutaj liczby zgód Wisłoki, oraz Ruchu, jeśli się zjawił.
Oficjalnie Gornika 0 z Wisloka poniewaz Wisloka deostaje 750 biletow i sami chca ja wykorzystac
Moze jakies byly ale nioficjalnie
Górnika 4 osoby, a nieobecność w większej liczbie spowodowana była tym , że mieli wyjazd do Warszawy. Gdyby go nie mieli to bilety by dostali tak jak i inne zgody.
dominho

Post autor: dominho »

W Chorzowie komplet -sprzedane wszystkie bilety (oczywiście ze względu na przepisy nie sa to liczby powalające) Legii na moje oko jakieś 800 choć nie liczyłem:) obok w 'drugiej "klatce ZS jakieś 180 -prowadzą doping na"dwie strony" ogólnie ich zabawa miazga.Legia prezentuje sie rewelacyjnie ,z obu ston dużo wciepów.Młyn Ruchu równiez bardzo okazały(ilościowo chyba najlepszy w tym sezonie).Bardzo odczuwalne represje Tuska.Spiker nawet pierdoli że dany gościu w danym kolorze kurtki zotanie ukarany zakazem jeśli nie opuści schodów -i tak przez cały mecz.
S.G.

Post autor: S.G. »

dominho pisze:W Chorzowie komplet -sprzedane wszystkie bilety (oczywiście ze względu na przepisy nie sa to liczby powalające) Legii na moje oko jakieś 800 choć nie liczyłem:) obok w 'drugiej "klatce ZS jakieś 180 -prowadzą doping na"dwie strony" ogólnie ich zabawa miazga.Legia prezentuje sie rewelacyjnie ,z obu ston dużo wciepów.Młyn Ruchu równiez bardzo okazały(ilościowo chyba najlepszy w tym sezonie).Bardzo odczuwalne represje Tuska.Spiker nawet pierdoli że dany gościu w danym kolorze kurtki zotanie ukarany zakazem jeśli nie opuści schodów -i tak przez cały mecz.
Możesz w takim razie mi wytłumaczyć, dlaczego było widać oczywiście w tv, dość dużo pustych siedzeń, nie tylko na łukach ale i na prostej.Bo komplet to zapełnienie wszystkich siedzisk?
Stal Stalowa Wola

Post autor: Stal Stalowa Wola »

S.G. pisze:
dominho pisze:W Chorzowie komplet -sprzedane wszystkie bilety (oczywiście ze względu na przepisy nie sa to liczby powalające) Legii na moje oko jakieś 800 choć nie liczyłem:) obok w 'drugiej "klatce ZS jakieś 180 -prowadzą doping na"dwie strony" ogólnie ich zabawa miazga.Legia prezentuje sie rewelacyjnie ,z obu ston dużo wciepów.Młyn Ruchu równiez bardzo okazały(ilościowo chyba najlepszy w tym sezonie).Bardzo odczuwalne represje Tuska.Spiker nawet pierdoli że dany gościu w danym kolorze kurtki zotanie ukarany zakazem jeśli nie opuści schodów -i tak przez cały mecz.
Możesz w takim razie mi wytłumaczyć, dlaczego było widać oczywiście w tv, dość dużo pustych siedzeń, nie tylko na łukach ale i na prostej.Bo komplet to zapełnienie wszystkich siedzisk?
przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem
S.G.

Post autor: S.G. »

Stal Stalowa Wola pisze:
S.G. pisze:
przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem
To ty czytaj ze zrozumieniem! Na Ruchu sprzedają bilety tylko na miejsca siedzące tak? to jeżeli był komplet to pustych siedzisk np. na prostej powinno nie być tak?Nie szukam zaczepki tylko normalnej odpowiedzi!
kksiak1947

Post autor: kksiak1947 »

Do tematu to nic nie wniesie, ale męczy juz oczy czytanie co tydzień albo nawet częściej dlaczego Zawisza nie pojechał w tyle tylko mniej, co przyczyną dlaczego Arka cieniuje, prosze was o większe ogarnięcie i nie zadawanie dziwnych pytań bo takie co padają do takich należą! z fartem
Bez Popłatku

Post autor: Bez Popłatku »

S.G. pisze: Możesz w takim razie mi wytłumaczyć, dlaczego było widać oczywiście w tv, dość dużo pustych siedzeń, nie tylko na łukach ale i na prostej.Bo komplet to zapełnienie wszystkich siedzisk?

a pomyślałeś ćwierćinteligencie że te miejsca które były puste mogą być jakichś karnetowców ktorych na meczu nie było z różnych powodów ???
CHWDpJGdH

Post autor: CHWDpJGdH »

wiecej ironi i napinki w stosunku do WKSU . Boli Was widze ten Zawisza jesli tak sie czepiacie kazdej rzeczy z nimi zwiazanej, prawda jest taka ze w tej calej I lidze nie wiem czy ktos by stawił im opór i jesli ktos sledzi co sie dzieje przez ostatnie pare lat to wie o czym mowa,Pogon sie o tym przekonała juz ze dla Zawiszy nei są zadnym przeciwnikiem, i nie wiem czy na miejscu jest czepianie sie ich liczby jak w te 300 osob zrobiliby pewnei i tak kazdego w swojej lidze i połowe ekstraklasy .
CHWDpJGdH

Post autor: CHWDpJGdH »

i oczywiscie najwieksza napinka ze strony kibicow z Gdyni i Szczecina - nie dziwi mnie to - w koncu od momentu jak wam notowania zaczely spadac Zawisza idzie w góre

ps nie jestem z Bydzi
pattaya man

Post autor: pattaya man »

Karpaty obecne na AVII SWIDNIK?
co do derbow Debicy-frekwencja obu ekip pokazala mniej wiecej rozklad sil w miescie.szacunek dla Igloopolu, ze mimo slabych liczb w trakcie rundy potrafili wystawic godnie liczebnie mlyn,slowa uznania dla Wisloki za oprawy,ktorym jednak brakowalo piro.zobaczymy na wiosne,jak wygladac beda te derby szczegolnie ze strony Morsow
ehehec

Post autor: ehehec »

A widziałeś osoby stojące przy płotku który znajduje się przy murawie i te u góry nad sektorami? Na Ruchu nie ma tak że kupujesz bilet na dane miejsce i tam siadasz...można swobodnie przemieszczać się po całym stadionie bez żadnego problemu. Nie wiem czy był komplet czy nie w każdym bądź razie frekwencja dobra jak na to co obecnie się dzieje, warunki w jakich ogląda się mecz i to ile za to trzeba zapłacić. Doping Ruchu jak to u siebie na wysokim poziomie nie stoi od dłuższego czasu, porównując to do dopingu w meczach wyjazdowych doping bardzo słaby.
Legia z dobrym dopingiem ale bez szału, kilka konkretnych pierdolnięć ogólnie mecz bez historii jeśli chodzi o stronę kibicowską.
Zupełnie Zielony.

Post autor: Zupełnie Zielony. »

Wisłoka dostała bardzo mało biletów (tylko 750) a zapotrzebowanie dla nas samych było większe. Jako że Górnik miał swój wyjazd do Warszawy to postanowili skupić się na nim. Parę lat temu gdy mieliśmy wyjazd do Białej Podlaskiej także wsparliśmy KSG na WDŚ tylko w symbolicznej liczbie i nikt z tego płaczu nie robił.
Tak więc myślę że ta sprawa została już wyjaśniona!
Dokładniejsze info w oficjalnej relacji !
Zablokowany