Wybory 2011: Kibicu! Masz ostatnie godziny na oddanie głosu!
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
piekne lata 90-te
Re: Wybory 2011: Kibicu! Masz ostatnie godziny na oddanie gł
rzad a to w d****, za kryzysy placa najubozsi, elity sie bogaca...
Popieram takie zdanie. Lepiej jakby wszyscy głosowali na Korwina i przynajmniej była by szansa na wejście do sejmu, to już był by nasz sukces.nar0dowy pisze:
oczywiście, że krzyczałem i zgodnie z własnym sumieniem zagłosowałem na Korwina. co za różnica czy psy nasyła na nas Tusk, czy Kaczyński? ale już się przyzwyczaiłem, że są wśród kiboli tacy, którzy dali się omamić przedwyborczymi zagraniami pod publiczkę PISu. chciałbym ich zobaczyć po roku gdyby PIS wygrał, jak płaczą "ALE JAK TO KACZYŃSKI NAS BRONIŁ A TERAZ KAŻE STRZELAĆ DO KIBOLI!!". widać, jesteście jeszcze młodzi i wielu rzeczy nie rozumiecie
Pomijając już intencje PIS-u trzeba wiedzieć że ponad połowa ludzi co głosowała za PO robiła to tylko dlatego że nienawidzą Kaczyńskiego. I dlatego PIS jest zawsze na przegranej pozycji..
GrubyBKS pisze:Są już może wyniki głosowania z USA ?
W całych Stanach Zjednoczonych Prawo i Sprawiedliwość uzyskało ponad 67% głosów. Na Platformę Obywatelską głosowało 24%, a na Ruch Palikota - 3,7%. Pozostałe partie nie przekroczyły dwóch procent.
stradivarius pisze:żadnej nowej prawicy nie będzie w sejmie za 4, ani 16 lat...
po ma praktycznie wszystkie media, wszystkich dziennikarzy-celebrytów na sznurku, jak widać nic więcej nie potrzeba żeby społeczeństwo zaufało.
można się spodziewać teraz ciężkich czasów.
koalicja po-psl-palikot i robią co chcą
No wlasnie masz racje.
To jest dramat co sie wyrabialo do tej pory i strach pomyslec co bedzie dalej. Mam na mysli nie tylko wolnosc slowa ale tez zdolnosc kojarzenia faktow. Media nie informuja o tym jak jest naprawde i co najgorsze zadne media nie staraja sie rozliczac wladzy poprzez proste pytania, a przeciez kazdy z nas ( nie mowie tylko o kibicach ale tez o reszcie normalnego spoleczenstwa) mialby wiele pytan do rzadzacych.
I gitara. Od przyszlego tygodnia znow mozesz bluzgac na Tuska na stadionie :)nar0dowy pisze:jak mam wybór między dżumą i cholerą to wolę choleręwieśniak pisze:
Hura, Donald wygrał a nie Kaczor !
-
patriota84
Nie chodzi o to żebyśmy obalili rząd manifestacja chodzi raczej żebyśmy wywalczyli to co chcemy.Dla mnie manifestacja taka jak w Niemczech to idealny pomysł,by wywalczyć to co chcemy!!!!Ale bez urazy do OZSK maja za wolne działania jak dla mnie i za mało jednak działają razem.Bo nie oszukujmy się tu tez nasza wina dzielimy się każdy robi co innego jedni śpiewają inni na czarno itd czas wspólnych decyzji.PRAWDA jest taka ze każda porażkę rządu mogą zakrywać wielka walka z kibicami.A obywatela w to graj:/
gdzie można sprawdzić statystyki wyborów mianowicie chodzi mi o głosy nieważne bo dzisiaj obiło mi się o uszy, że w poprzednich wyborach było bardzo dużo głosów nie ważnych(ok.2milionów)
Przestańcie kłapać paluchami już po tych klawiaturach... Nic nie przegraliśmy, to tylko durna polityka. Nasz głos jest widoczny na naszych trybunach i to tam mamy działać dopóki jeszcze możemy. Nie będzie innej opcji to zbierzemy się w stolicy i tyle. Po cichu liczę, że podczas meczu otwarcia na Euro2012 pokażemy tak na prawdę, że ruch kibicowski w Polsce ma się dobrze. A póki co czekamy jak rozwinie się sytuacja, bo za komitywę z Palikotem nasz płemiel z miejsca straci połowę swoich fanów :-)
http://wybory2011.pkw.gov.pl/wyn/pl/000000.html#tabs-1 tu niedlugo powinny być pierwsze wyniki z PKW.
-
IGLOOPOL DĘBICA
Nie ma co się załamywać, tylko trzeba zapierda.lać cały czas, żeby Polska była Polską!
-
IGLOOPOL DĘBICA
-
patriota84
hmm to nie jest jakieś łamanie prawa?Dziwnie to wygląda:/
-
adomar1908
musimy sie zebrać wszyscy i obalić rząd tuska 11 listopada votum nieufności dla rządu!!! Donald Matole Twój rząd obala Kibole!!!!
-
patriota84
adomar1908 pisze:musimy sie zebrać wszyscy i obalić rząd tuska 11 listopada votum nieufności dla rządu!!! Donald Matole Twój rząd obala Kibole!!!!
MY już pokazaliśmy co mieliśmy pokazać nie obalilsimy matoła w demokratyczny sposób to w inny tym bardziej:)
On jest świetny? Tymochowicz specjalista od PR jest świetny. Przynajmniej pokazał jak dwie z pozoru całkiem inne osoby jak Lepper i Palikot mogą uzyskać podobny sukces. Lud znowu to kupuje i się cieszy. :)Kai pisze: A Palikot to mój polityk i nie uważam go za szkoda słow, tylko Ty szkoda słów.
On jest świetny bo w rok uzyskał 10 %
Zdaniem Piotra Tymochowicza, znaczna część wcześniejszego elektoratu Samoobrony poparła Ruch Poparcia Palikota. Specjalista od marketingu politycznego uznał też w rozmowie z dziennikarzem Salonu24.pl, że "działania Palikota są kontrowersyjne tylko w płytkim i prymitywnym sposobie myślenia". - Jedni widzą wibrator, inni zadają sobie pytanie, czemu to miało służyć i co jest w głębszej warstwie przekazu - tłumaczył.
- Na powierzchni Ruchu Palikota widzimy antyklerykalizm, a na drugiej nie walkę z Kościołem, bo to nonsens. Jednym z atrybutów wolnego państwa jest to, że mamy prawo wierzyć w to, co chcemy. Rozdział nastąpi dla dobra samego Kościoła, wyprowadzenie religii ze szkół sie uda, i to jest działanie dla dobra Kościoła. Mamy pierwszy raz od 1000 lat szansę na rewolucję świecką w Polsce i wyjść z oparów średniowiecznej mgły - komentował Tymochowicz.
- Jestem bardzo zadowolony z tego wyniku, nikt nie wierzył, wszyscy Palikota lekceważyli, a ja wiedziałem, że niesłusznie. Okazało się, że w rok można się znaleźć w parlamencie - mówił. Doradca Janusza Palikota zwrócił także uwagę na jego podobieństwo z Andrzejem Lepperem. - Mam "dejavu". Andrzej Lepper i Janusz Palikot mieli podobną chęć rozbetonowania partii politycznych, Lepperowi do końca się nie udało, ale zamieszanie wprowadził. Palikotowi się uda trwale tę scenę rozbetonować - stwierdził. - Spotykałem się z różnymi odłamami Samoobrony, oni zaufali Palikotowi, w pewien dziwny sposób Palikot może być kontynuatorem Leppera - dodał.
- Szkoda że PJN się nie dostało, to wyjątkowo inteligentni ludzie, mają coś do powiedzenia. Oni są reprezentatywni dla sporej grupy ludzi, tylko społeczeństwo jeszcze chyba o tym nie wie - oceniał w rozmowie z Salonem24.
- To jest pierwszy dzień czegoś istotnego w Polsce, pierwszy dzień wielkich zmian, nawet nie ideologicznych, ale pragmatycznych. Kiedy się dowiedziałem, że w CERN została przekroczona prędkość światła przez neutrina, pomyślałem jedno: skoro to jest możliwe, to można też wejść do parlamentu - podsumował.
-
patriota84
dokładne wyniki maja być we wtorek liczmy na to ze nie uda im się większości osiągnąć:) a połączenie się z palikotem zniszczy po :)
-
jasiukatowice
Jestem załamy... lecimy w dół i lecimy, zero widoków na poprawe sytuacji, za to twardy beton rośnie w oczach, nie wiem już sam czy nie lepiej rozbić się i budować od początku jak to było w/po 1795 czy wegetować z nadzieją że zdarzy się wątpliwy cud, ale nie mam pojęcia, nawet nie potrafie sobie wyobrazić jak ten cud miałby wyglądać, chyba nawet Bóg nie wiem co to z nami będzie... modle się aby pojawiś się ktoś pokroju Dmowskiego, Rossmana, Gluzińskiego, Mosdorfa... niech ktoś nas wyprowadzi z tej ciemności.
-
kuntakinte3
- Kontakt:
Większość małolatów z naszej ekipy głosowało na Palikota. Bo maryśkę będzie można na legalu palić....
-
Dr Kamszot
Myślę, że jawnej koalicji z Palikotem nie będzie. Tusk za bardzo dba o PR, a to lepsze dla Palikota.
-
pattaya man
wiekszosc z mego otoczenia nie glosowalo na PO i?...kuntakinte3 pisze:Większość małolatów z naszej ekipy głosowało na Palikota. Bo maryśkę będzie można na legalu palić....
Jestem pewien ze połowa z tego forum głosowała na po, widać jak umiemy się zgrać, najpierw płaczecie ze wam zle i teraz tez będziecie płakać, tylko narzekać potraficie ale zjednoczyć się nie umiecie nawet w tym jednym dniu.Żal mi dwulicowości, przegraliśmy bitwę ale wojna trwa !!!!!!
-
patriota84
Prawda jest taka ze coraz częściej dla młodych to jest zabawa.Poczekajcie jak zacznie jeszcze bardziej życie Was dojeżdżać.A nie u Mamusi na garnuszku tylko sami będziecie ogarniać swoje życie odechce Wam sie takich palikotow itd.Nie kumam tego żeby cieszyć sie z tego ze jakiś biznesmen bawi się w grę strategiczna losami milionów ludzi.Najwidoczniej ludzie typu michnik uzyskują to co chcieli zabijają w młodych patriotyzm i samodzielne myślenie :/.Bardzo bym chciał by OZSK sie wzięło do roboty od razu z rozmowa z rządem po co kolejne ofiary wojny???.Czy na prawdę nie rozumiecie ze gdzieś ktoś znów dostanie zakaz stadionowy za pierdołę?Czy my juz tak zrobiliśmy sie obojętni na problemy innych?. Pamiętajmy ze każdego to może spotkać musimy działać.Oczekuje tego od stowarzyszeń szczególnie większych klubów bo te małe zawsze sie dołączają.Zaraz mnie będziecie cisnąc ze to kibice net itd ale nie będą pisał mail do OZSK bo pewnie w ogóle nie czytają tego a wiem ze często jednak tu CI niby kumaci zaglądają.A swoja droga jak sa tacy kumaci i lepsi niż inni to niech wymyśla co teraz,bo rządu nie obaliliśmy:/.Sorki ze tak pisze ale wkurwia mnie to ze sa takie podziały ze udowodniliśmy tylko sobie ze nie jesteśmy aż tak zgrani.Wiem ze cześć ekip walczyła i na prawdę szacunek im za to.Wiem ze MY KRAKUSY daliśmy d*** niestety.Jak tu pisaliście walka trwa wiec trza obrać na prawdę wspólny front by złagodzić represje przeciwko nam!!!Zrozumcie w końcu ze w pojedynkę żaden klub nie da rady sam!!.Że kibic dostający zakaz za wulgaryzmy nie powinien być pozbawiany jednego z hobby które dodaje kolorytu w jego życiu wystarczająco dojeżdża każdego z nas życie codzienne. Naprawdę sie weźmy wszyscy za to bo jeszcze trochę nie będzie miał kto to ogarnąć bo może sie okazać ze większość kumatych i tych mniej ale z przekonaniami prawdziwych kibiców może mieć zakazy na stadiony a wtedy juz będzie za późno!!!
-
kalkulator
A z Łodzi do sejmu wchodzi John Godson. Czarnuch z list PO.
Wczoraj "twitterowiec" sikorski, jakąś godzinke po ogłoszeniu wyników zapytany o możliwość sojuszu z palikmiotem, kategorycznie zaprzeczył mówiąc tym że PO nie chcę legalizacji narkotyków tak jak RPP. (w końcu tusk walczył z dopalaczami, a teraz nagle chciałby legalizacji maryśki, to by mu nie było na ręke.) Tak że mam nadzieje że to prawda i nie dojdzie do takiego sojuszu bo ten kraj już doszczętnie byłby zniszczony. Co o tym sądzicie?
Podobno z Krakowa z listy RPP wchodzi do sejmu transwestyta Anna Grodzka. Proszę o to zdjęcie http://2.bp.blogspot.com/_4G7zZa0j1cY/T ... _-_375.jpgkalkulator pisze:A z Łodzi do sejmu wchodzi John Godson. Czarnuch z list PO.
Ja myślę, że ten rząd nie pociągnie dłużej niż 2 lata. Polska pod wodzą Jana Anthonego Vincenta Rostowskiego stanie na skraju bankructwa. A wtedy nie będzie litości na ulicach jak w Grecji.
-
HooliganWDuszyPolaka
-
chorzowski_nrsl
zobaczcie sobie Poznan z jaka przewaga wygrywaja popaprancy
Tym Poznaniem jak i Warszawą to jaja w c*** są. Najwięcej tam kiboli z młyna, największe tam protesty anty po, ludzie przychylnie do protestów nastawieni a tu taki wynik.
Ostatnia nadzieja w J.K. Mikke ze uda mu sie jakos uniewaznic te wybory. Zgodnie z prawem tak powinno sie stac, lecz pewnie do tego nie dojdzie tym bardziej ze wygralo PO a razem z nimi bezprawie.
Chciałbym by ta opcja przeszła... jednak bez szans... mamy w kraju niezawisłe sądy... bo i żaden sędzia jeszcze nie zawisł..HW1957 pisze:Ostatnia nadzieja w J.K. Mikke ze uda mu sie jakos uniewaznic te wybory. Zgodnie z prawem tak powinno sie stac, lecz pewnie do tego nie dojdzie tym bardziej ze wygralo PO a razem z nimi bezprawie.
-
zoppot kurort
Pisałem że wojna z kibicami Donaldowi przysporzy głósów, a ich spot "oni pójdą na wybory a ty?" to był majstersztyk pr, praktycznie mogli nie robic kampani tylko ten spot pokazać i tak wygrana w cuglach.
Nie łudźcie się też że kibice tworzą jakąś większość społeczną i że wasz głos ma znaczenie. Może środowiska kibicowskie są częściowo ultra prawicowe, ale to tylko stowarzyszenia, ludzie decyzyjni, najbardziej aktywni. Jestem pewien że przynajmniej połowa ludzi jeżdżących na wyjazdy w każdej ekipie głosowała na po.
Niestety społeczeństwo zmienia się, wraz z wejściem do unii, dostępem do nowości i i-netu itd. Stąd do głosu dochodzą wynalazki od palikota i ludzie anty kler. Coraz więcej wyznawców innych religi, tolerancja dla zboków. Oby tylko nie doszło że Polska druga Francja czy Belgia ale to chyba nieuniknione na szczęście nam nie bedzie dane tego zobaczyć na własne oczy:)
Śmieszne jest sprowadzanie że na Palikota małolaty od ziółek, sprawa jest bardziej złożona, po prostu nowoczesność i otwartośc ludzi na trendy prowadzi do takich wyników.
I nie róbmy z siebie aniołków, bo patriotyzm to jedno a brak kultury i mega chamówa która panuje wśród braci kibicowskiej to drugie i właśnie to ludzi zniechęca do nas. Spójrzmy czasem w lustro a potem wymagajmy!!!
Nie łudźcie się też że kibice tworzą jakąś większość społeczną i że wasz głos ma znaczenie. Może środowiska kibicowskie są częściowo ultra prawicowe, ale to tylko stowarzyszenia, ludzie decyzyjni, najbardziej aktywni. Jestem pewien że przynajmniej połowa ludzi jeżdżących na wyjazdy w każdej ekipie głosowała na po.
Niestety społeczeństwo zmienia się, wraz z wejściem do unii, dostępem do nowości i i-netu itd. Stąd do głosu dochodzą wynalazki od palikota i ludzie anty kler. Coraz więcej wyznawców innych religi, tolerancja dla zboków. Oby tylko nie doszło że Polska druga Francja czy Belgia ale to chyba nieuniknione na szczęście nam nie bedzie dane tego zobaczyć na własne oczy:)
Śmieszne jest sprowadzanie że na Palikota małolaty od ziółek, sprawa jest bardziej złożona, po prostu nowoczesność i otwartośc ludzi na trendy prowadzi do takich wyników.
I nie róbmy z siebie aniołków, bo patriotyzm to jedno a brak kultury i mega chamówa która panuje wśród braci kibicowskiej to drugie i właśnie to ludzi zniechęca do nas. Spójrzmy czasem w lustro a potem wymagajmy!!!
-
olimpijska2.pl
- Kontakt:
Ch.j z trawką i pedałami - to jest naprawdę mniejszość. Palikot zebrał dużo głosów, bo w mediach był ogłaszany - sam to głośno powtarzał - jako jedyna prawdziwa lewica, dzięki temu odebrał sporo głosów SLD, które te wybory przerżnęły i to mocno, Napieralski z całą pewnością będzie musiał ustąpić, a w szeregach SLD nastąpi spore przetasowanie, bo ich wynik to naprawdę ogromna porażka. PSL zdobyło standardową raczej ilość głosów, Pawlak prowadził bardzo spokojną kampanię, wyważoną, a że na wsi ludzie na nich głosują to zawsze ten przyzwoity odsetek głosów w wyborach otrzymają.
Platforma Obywatelska wygrała z 39% poparciem, bo ma media u siebie. Ludzie nie głosują na PO, głosują przeciwko PiSowi. Ludzie PO stworzyli taki obraz Prawa i Sprawiedliwości, jakby to było największe zło na świecie, choć z drugiej strony trzeba przyznać, że poprzednia koalicja z LPRem czy Samoobroną również do tego stanu doprowadziła. Zwycięstwo PO było moim zdaniem niestety nieuniknione, otrzymaliśmy Euro2012 i Polska ruszyła jakoś do przodu, ludziom wystarczą remonty, budowa dróg, przebudowy miast, one trwają długo, za długo, z ogromną ilością przekrętów, ale... przeciętnego obywatela te przekręty nie interesują, dla niego najważniejszy jest efekt końcowy. A te drogi, hotele w końcu powstaną i obywatelom będzie się żyło wygodniej. W takiej Polsce niestety żyjemy, gdzie najważniejsze to nachapać kieszenie, a nie żyć godnie, mając w sercu odpowiednie wartości.
Wyników mniejszych partii nie ma sensu komentować, przegrały z kretesem, także popierany przeze mnie JKM, dostał 1% czyli jakby był zarejestrowany we wszystkich okręgach, miałby może 2,5%, czyli i tak spora porażka.
Jeszcze powrócę do Palikota, bo jego wczorajszy sukces to dobry temat, nawet na pracę dyplomową. Ludzie na niego głosowali, bo... - tak jak ktoś już wspomniał - facet ma dużo kasy, on nie pcha się do polityki dla pieniędzy, ale dlatego że wierzy w swoje poglądy, wierzy że moje je zrealizować, po prostu chce ten kraj zmieniać. A że niestety poglądy ma takie, które dla nas są nie do przyjęcia, to już zupełnie inna kwestia.
Kończąc ten zapewne przydługawy post, dodam że głosowałem we wczorajszych wyborach na osoby z list PiS (w obydwu wyborach) i że bardzo chciałbym, żeby bycie parlamentarzystą było pracą społeczną, czyli tylko dla osób majętnych, które chcą kraj naprawiać, chcą rządzić, żeby nam wszystkim było lepiej. A tak duża część, jak nie większość, idzie do parlamentu, żeby się nażreć tej jeb.nej mamony.
politolog ;)
Platforma Obywatelska wygrała z 39% poparciem, bo ma media u siebie. Ludzie nie głosują na PO, głosują przeciwko PiSowi. Ludzie PO stworzyli taki obraz Prawa i Sprawiedliwości, jakby to było największe zło na świecie, choć z drugiej strony trzeba przyznać, że poprzednia koalicja z LPRem czy Samoobroną również do tego stanu doprowadziła. Zwycięstwo PO było moim zdaniem niestety nieuniknione, otrzymaliśmy Euro2012 i Polska ruszyła jakoś do przodu, ludziom wystarczą remonty, budowa dróg, przebudowy miast, one trwają długo, za długo, z ogromną ilością przekrętów, ale... przeciętnego obywatela te przekręty nie interesują, dla niego najważniejszy jest efekt końcowy. A te drogi, hotele w końcu powstaną i obywatelom będzie się żyło wygodniej. W takiej Polsce niestety żyjemy, gdzie najważniejsze to nachapać kieszenie, a nie żyć godnie, mając w sercu odpowiednie wartości.
Wyników mniejszych partii nie ma sensu komentować, przegrały z kretesem, także popierany przeze mnie JKM, dostał 1% czyli jakby był zarejestrowany we wszystkich okręgach, miałby może 2,5%, czyli i tak spora porażka.
Jeszcze powrócę do Palikota, bo jego wczorajszy sukces to dobry temat, nawet na pracę dyplomową. Ludzie na niego głosowali, bo... - tak jak ktoś już wspomniał - facet ma dużo kasy, on nie pcha się do polityki dla pieniędzy, ale dlatego że wierzy w swoje poglądy, wierzy że moje je zrealizować, po prostu chce ten kraj zmieniać. A że niestety poglądy ma takie, które dla nas są nie do przyjęcia, to już zupełnie inna kwestia.
Kończąc ten zapewne przydługawy post, dodam że głosowałem we wczorajszych wyborach na osoby z list PiS (w obydwu wyborach) i że bardzo chciałbym, żeby bycie parlamentarzystą było pracą społeczną, czyli tylko dla osób majętnych, które chcą kraj naprawiać, chcą rządzić, żeby nam wszystkim było lepiej. A tak duża część, jak nie większość, idzie do parlamentu, żeby się nażreć tej jeb.nej mamony.
politolog ;)
Palikot bardzo zgrabnie, że tak powiem dobrał sobie ludzi niby nie znani, a jednak każdy reprezentuję jakąś grupę, organizację. Gandzia team, czyli pensjonariusze gimnazjum i namiętni koneserzy ziółka. Środowiska pedalskie i transy, przeciwnicy kościoła. I w ten sposób jest 10 %. Osobiście szkoda że nie dostał się PJN, sądzę że była by to partia która w przyszłych wyborach mogła by odegrać znaczącą rolę, jednak będą teraz po za parlamentem będzie im ciężko.
Lato bedzie tereaz biegał czesciej ze sraczką. chociaz takie pocieszenieVJ pisze:na pocieszenie Jan Tomaszewski na "dzień dobry" dwa doniesienia do prokuratury:
"przeciwko Franciszkowi Smudzie, selekcjonerowi polskiej reprezentacji w piłce nożnej. Pierwsza sprawa dotyczy wykształcenia: Ma dyplom ukończenia szkoły trenerskiej, do której potrzebna jest matura. A on matury nie ma.
(...)
Chodzi też o premię, jaką Smuda (i inni - m.in. działacze PZPN) dostał za awans do europejskich pucharów. Jest już prawomocny wyrok, że mecz Zagłębia z Cracovią był ustawiony.
Były bramkarz reprezentacji Polski domaga się zwrotu premii."
A wiesz że Jan Tomaszewski był członkiem PRON-u w stanie wojennym?VJ pisze:na pocieszenie Jan Tomaszewski na "dzień dobry" dwa doniesienia do prokuratury:
"przeciwko Franciszkowi Smudzie, selekcjonerowi polskiej reprezentacji w piłce nożnej. Pierwsza sprawa dotyczy wykształcenia: Ma dyplom ukończenia szkoły trenerskiej, do której potrzebna jest matura. A on matury nie ma.
(...)
Chodzi też o premię, jaką Smuda (i inni - m.in. działacze PZPN) dostał za awans do europejskich pucharów. Jest już prawomocny wyrok, że mecz Zagłębia z Cracovią był ustawiony.
Były bramkarz reprezentacji Polski domaga się zwrotu premii."
-
Dr Kamszot
Żeby spełniać obietnice trzeba po pierwsze wygrać wybory. Palikot ma ok. 10 %... więc chyba nikt z jego wyborców nie wymaga legalnego palenia już teraz ;-)
To dopiero pierwszy kroczek. Palikot wie to doskonale, bo jest inteligentniejszy niż większość Polaków.
Wy tu piejecie jak stare baby na targu. Myśleliście, że wygra PiS i wszystko się zmieni? Nie sądziliście chyba, że Jarek zdobędzie 50,1% głosów.
To dopiero pierwszy kroczek. Palikot wie to doskonale, bo jest inteligentniejszy niż większość Polaków.
Wy tu piejecie jak stare baby na targu. Myśleliście, że wygra PiS i wszystko się zmieni? Nie sądziliście chyba, że Jarek zdobędzie 50,1% głosów.
-
Dr Kamszot
Gdyby teraz Piłsudski startował w wyborach z listy PPS-u... Co na to kibole? ;-)
Teraz wszyscy marudzą ,że Palikot wszedł do sejmu.A kto przed wyborami nama wiał ,żeby głosować jak kto chce, byle nie na po.Teraz, naród jest poj**any,sami jesteście poj**ani,myśleliście że wejdzie Mikke?Jak wy nie możecie uzbierać 100tyś. pod nowelizacją ustawy. Bez pozdr.