Wybory 2011: Kibicu! Masz ostatnie godziny na oddanie głosu!

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
fannn

Re: Wybory 2011: Kibicu! Masz ostatnie godziny na oddanie gł

Post autor: fannn » 09.10.2011, 23:44

[link] tu niedlugo powinny być pierwsze wyniki z PKW.

iparts.pl
IGLOOPOL DĘBICA

Post autor: IGLOOPOL DĘBICA » 09.10.2011, 23:46

Nie ma co się załamywać, tylko trzeba zapierda.lać cały czas, żeby Polska była Polską!
LUDOWY KLUB SPORTOWY IGLOOPOL DĘBICA

wieśniak

Post autor: wieśniak » 09.10.2011, 23:49

Korbi pisze:
Fenomeno pisze:Wygrała moja opcja polityczna, dziękuję ;)
Zawsze nad wami, śmierdzącymi PiSuarami !
to W********** z tego forum cwelu i nie określaj się już mianem kibica bo MY takich nie chcemy.
Cwelu ty jestes kibicem ? Ty jestes zwykłą kurwą nie kibicem "moja opcja polityczna" ? Mam nadzieje , ze kiedys zgarniesz ostry w******* od milicji platfomerskiej az bedziesz ku*** płakał. A nie, nie zgarniesz bo pewnie mecze to tylko w tv...
Obrazek

IGLOOPOL DĘBICA

Post autor: IGLOOPOL DĘBICA » 09.10.2011, 23:53

[link]

demokracja PO POlsku
LUDOWY KLUB SPORTOWY IGLOOPOL DĘBICA

patriota84

Post autor: patriota84 » 09.10.2011, 23:58

IGLOOPOL DĘBICA pisze:[link]

demokracja PO POlsku
hmm to nie jest jakieś łamanie prawa?Dziwnie to wygląda:/
TYLKO HUTNIK NOWA HUTA!!!!!!!

Luca Brasi

Post autor: Luca Brasi » 10.10.2011, 00:08

IGLOOPOL DĘBICA pisze:[link]

demokracja PO POlsku
Ciemny lud oczywiście potulnie wkłada swoją kartę do c*** wie czego. Nigdy bym się nie zgodził na to, by mój głos leciał do czegoś, co urną nie jest. Jeszcze ta baba upychająca karty jakąś listwą ..co za zacofanie.
All work and no play makes Jack a dull boy

adomar1908

Post autor: adomar1908 » 10.10.2011, 00:21

musimy sie zebrać wszyscy i obalić rząd tuska 11 listopada votum nieufności dla rządu!!! Donald Matole Twój rząd obala Kibole!!!!

patriota84

Post autor: patriota84 » 10.10.2011, 00:23

adomar1908 pisze:musimy sie zebrać wszyscy i obalić rząd tuska 11 listopada votum nieufności dla rządu!!! Donald Matole Twój rząd obala Kibole!!!!

MY już pokazaliśmy co mieliśmy pokazać nie obalilsimy matoła w demokratyczny sposób to w inny tym bardziej:)

19SWA23

Post autor: 19SWA23 » 10.10.2011, 00:25

Każdy polityk to ku***. Omamili i podzielili cale nasze społeczeństwo. Nie jesteśmy dla nich ludźmi tylko narzędziami, które trzymają ich przy stołkach. Z nas zrobili problem numer jeden kiedy sami wywołują swoją skurwiała postawą wiecej konfliktów społecznych niż MY KIBICE. szkoda słów. zwyciestwo pisu byłoby może i symboliczne dla nas kibiców bo sprawdziłoby się to co obiecaliśmy donaldowi. Jednak nie zmieniłoby nic w naszym kibicowskim życiu. I trzeba sobie powiedzieć otwarcie. Robili pokazówkę przed wyborami. Palikot- szkoda słów.
www.Szczakowianka.Jaworzno.pl <----serwis kibicow

Colaterall

Post autor: Colaterall » 10.10.2011, 00:33

W przypadku palikota większość ludzi głosowała za antyklerykalizmem. Oddzieleniem państwa od kościoła, opodatkowaniu kościoła itp... Wielu ludzi to drażni, zwłaszcza młodych. Marichuana to jedna wielka ściema bo i tak by nie przeszła nigdzie... Poza tym nie ma on innych pomysłów.

No fajnie

Post autor: No fajnie » 10.10.2011, 00:34

Kai pisze:
19SWA23 pisze:Każdy polityk to ku***. Omamili i podzielili cale nasze społeczeństwo. Nie jesteśmy dla nich ludźmi tylko narzędziami, które trzymają ich przy stołkach. Z nas zrobili problem numer jeden kiedy sami wywołują swoją skurwiała postawą wiecej konfliktów społecznych niż MY KIBICE. szkoda słów. zwyciestwo pisu byłoby może i symboliczne dla nas kibiców bo sprawdziłoby się to co obiecaliśmy donaldowi. Jednak nie zmieniłoby nic w naszym kibicowskim życiu. I trzeba sobie powiedzieć otwarcie. Robili pokazówkę przed wyborami. Palikot- szkoda słów.
Szkoda słów nad tym, że wszyscy rozpaczacie, za dużo Dziadów czy jaki c*** ?

Od wyniku wyborów już narzekacie, jeszcze nic Donek nie zrobił a my możemy coś zrobić od siebie ;)

A Palikot to mój polityk i nie uważam go za szkoda słow, tylko Ty szkoda słów.
On jest świetny bo w rok uzyskał 10 %
Są dawane bany za debilizm ?! Jak nie to powinny być .

fluor

Post autor: fluor » 10.10.2011, 00:36

Kai pisze: A Palikot to mój polityk i nie uważam go za szkoda słow, tylko Ty szkoda słów.
On jest świetny? Tymochowicz specjalista od PR jest świetny. Przynajmniej pokazał jak dwie z pozoru całkiem inne osoby jak Lepper i Palikot mogą uzyskać podobny sukces. Lud znowu to kupuje i się cieszy. :)

Zdaniem Piotra Tymochowicza, znaczna część wcześniejszego elektoratu Samoobrony poparła Ruch Poparcia Palikota. Specjalista od marketingu politycznego uznał też w rozmowie z dziennikarzem Salonu24.pl, że "działania Palikota są kontrowersyjne tylko w płytkim i prymitywnym sposobie myślenia". - Jedni widzą wibrator, inni zadają sobie pytanie, czemu to miało służyć i co jest w głębszej warstwie przekazu - tłumaczył.

- Na powierzchni Ruchu Palikota widzimy antyklerykalizm, a na drugiej nie walkę z Kościołem, bo to nonsens. Jednym z atrybutów wolnego państwa jest to, że mamy prawo wierzyć w to, co chcemy. Rozdział nastąpi dla dobra samego Kościoła, wyprowadzenie religii ze szkół sie uda, i to jest działanie dla dobra Kościoła. Mamy pierwszy raz od 1000 lat szansę na rewolucję świecką w Polsce i wyjść z oparów średniowiecznej mgły - komentował Tymochowicz.

- Jestem bardzo zadowolony z tego wyniku, nikt nie wierzył, wszyscy Palikota lekceważyli, a ja wiedziałem, że niesłusznie. Okazało się, że w rok można się znaleźć w parlamencie - mówił. Doradca Janusza Palikota zwrócił także uwagę na jego podobieństwo z Andrzejem Lepperem. - Mam "dejavu". Andrzej Lepper i Janusz Palikot mieli podobną chęć rozbetonowania partii politycznych, Lepperowi do końca się nie udało, ale zamieszanie wprowadził. Palikotowi się uda trwale tę scenę rozbetonować - stwierdził. - Spotykałem się z różnymi odłamami Samoobrony, oni zaufali Palikotowi, w pewien dziwny sposób Palikot może być kontynuatorem Leppera - dodał.

- Szkoda że PJN się nie dostało, to wyjątkowo inteligentni ludzie, mają coś do powiedzenia. Oni są reprezentatywni dla sporej grupy ludzi, tylko społeczeństwo jeszcze chyba o tym nie wie - oceniał w rozmowie z Salonem24.

- To jest pierwszy dzień czegoś istotnego w Polsce, pierwszy dzień wielkich zmian, nawet nie ideologicznych, ale pragmatycznych. Kiedy się dowiedziałem, że w CERN została przekroczona prędkość światła przez neutrina, pomyślałem jedno: skoro to jest możliwe, to można też wejść do parlamentu - podsumował.

patriota84

Post autor: patriota84 » 10.10.2011, 00:38

dokładne wyniki maja być we wtorek liczmy na to ze nie uda im się większości osiągnąć:) a połączenie się z palikotem zniszczy po :)

Luca Brasi

Post autor: Luca Brasi » 10.10.2011, 00:43

Kai pisze:A Palikot to mój polityk i nie uważam go za szkoda słow, tylko Ty szkoda słów.
Spierdalaj stąd pedale.
All work and no play makes Jack a dull boy

DrDukeNaJewtubiePL

Post autor: DrDukeNaJewtubiePL » 10.10.2011, 00:51

Kto kontroluje media ten ma wladze
wynik wyborow mnie nie dziwi
skoro polskojezyczne media piorą mózgi Polakom od lat.
Charles Lindberg: Irytują nas bardzo wpływy żydowskie na kino, prasę i radio.

Henry Ford: Żydzi zawsze kontrolowali biznes. Wpływ kina amerykanskiego jest pod wyłączną kontrolą Żydów, manipulujących umysłami obywateli.

Adrien Arcano : "Poprzez swoje żydowskie agencje informacyjne zatruwają wasze umysły i sprawiają, ze widzicie świat, nie takim, jakim jest, ale takim, jakim oni chcą, abyście go widzieli .Przez kino są wychowankami młodzieży - w ciągu dwóch godzin filmu potrafią wymazać z dziecięcego umysłu, to czego nauczyło się przez 6 miesięcy w domu, czy w szkole"

Sir Cecil Spring-Rice: "Żydzi przejmują główne gazety amerykańskie ,jedna po drugiej".

Oliver Stone: zapytany przez dziennikarkę, dlaczego tak bardzo podkreśla się znaczenie Holocaustu odpowiedział: „Przez dominację Żydów w mediach. To jest najważniejsze lobby w Stanach Zjednoczonych. Ciężko pracują, stoją za każdą opinią, najbardziej wpływowe lobby w Waszyngtonie. Izrael deformuje amerykańską politykę zagraniczną od lat.”

Onesimo Redondo : "Instrumentem żydowskiej dominacji w świecie są pieniądze i prasa"
http://www.youtube.com/user/DavidDukePLTV#p/u
http://niszczsyjonizm.blogspot.com/
http://www.youtube.com/user/DavidDukePL2
http://www.polskawalczaca.com

PanDupeczka

Post autor: PanDupeczka » 10.10.2011, 00:51

mówcie co chcecie ale prawda jest taka że z przysłowiowego"obalania matoła "wyszły tylko puste słowa i pośmiewisko ,szkoda wielka szkoda że lud w Polsce jest nadal taki ciemny i daje sie manipulować

Jak ja was k**** nienawidze jak ja was k**** dobrze znam...

jasiukatowice

Post autor: jasiukatowice » 10.10.2011, 00:58

Jestem załamy... lecimy w dół i lecimy, zero widoków na poprawe sytuacji, za to twardy beton rośnie w oczach, nie wiem już sam czy nie lepiej rozbić się i budować od początku jak to było w/po 1795 czy wegetować z nadzieją że zdarzy się wątpliwy cud, ale nie mam pojęcia, nawet nie potrafie sobie wyobrazić jak ten cud miałby wyglądać, chyba nawet Bóg nie wiem co to z nami będzie... modle się aby pojawiś się ktoś pokroju Dmowskiego, Rossmana, Gluzińskiego, Mosdorfa... niech ktoś nas wyprowadzi z tej ciemności.
Staliśmy na zewnątrz, kiedy nadbiegła chmara kiboli z okrzykiem "jeb... lewaków" - opowiada uczestnik koncertu.
zmarly pisze:Następnie padło pytanie do dobrych chłopaków, co tam teraz za impreza się odbywa? Odpowiedzieli: Ustawka z brudasami. Rzekliśmy: Dojedźcie ich.

SS2

Post autor: SS2 » 10.10.2011, 02:04

Znowu mlodzi glownie glosowali na platfusa i palikota - normalnie wyroslo nam pokolenie lemingów, młodych emo zjebow, ktorzy mozg maja chyba dla dekoracji i wiekszego obciazenia glowy, zeby nie unosila sie jak balon..
:: - - - - ::

Piotrek198963

Post autor: Piotrek198963 » 10.10.2011, 04:09

SS2 pisze:Znowu mlodzi glownie glosowali na platfusa i palikota - normalnie wyroslo nam pokolenie lemingów, młodych emo zjebow, ktorzy mozg maja chyba dla dekoracji i wiekszego obciazenia glowy, zeby nie unosila sie jak balon..
A głownie ten się ku*** cieszy.

http://www.facebook.com/kulpa.lukasz?ref=ts

Tacy ku*** na PO głosowali, jeszcze to ostentacyjnie skurwiel pokazuje. Takich mamy ku*** Patriotycznych obywateli.
Obrazek

█▀█ █▀▀ █▀█ █▄▄
█▀█ █▄▄ █▀█ █▄█
all corp are bastards

pattaya man

Post autor: pattaya man » 10.10.2011, 07:36

hrabiego.Barry.Kenta pisze:prawda jest taka, że Platforma w dużej mierze wygrała dzięki.. kibicom!!!

z resztą - oni zręcznie to wykorzystali w swoim spocie - "oni pójdą na wybory, a Ty?".. biorąc pod uwagę np. takie sytuacje w Poznaniu, kiedy pacjenci w kominach próbowali wjechać na konferenję - nie wiem do kogo miało to trafić? i kogo poderwać do głosowania? niezdecydowani wyborcy mają wyjebane na nasze prawa i tak naprawdę wielu z nich poszło głosować przeciw kibolom i temu całemu zamieszaniu.. zostaliśmi utożsamieni na zasadzie kibole = PiS i myślę, że w dużej mierze niezdecydowani ludzie poszli myśląc w tym kierunku. pewnie zostanę za to ostro pojechany, ale takie jest moje subiektywne odczucie.
calkowicie sie z tym zgadzam,wiekszej glupoty nie mozna bylo na finisuz kampanii zrobic.a co do tych,ktorzy twierdza,ze Palikot wygral obietnica legalizacji zielonego i przytaczaja preferencje wyborcze ludzi w wieku 18-25 na poparcie tej tezy tym radze naprawde blizej zapoznac sie ze statystyka,demografia i psychologia.Palikot osiagnal taki wynik poniewaz powiedzial glosno to czego lewica przez lata sie bala(glownie antyklerykalizm i zwiazki partnerskie)weicej przemyslen po ogloszenu oficjalnych wynikow

kuntakinte3

Post autor: kuntakinte3 » 10.10.2011, 07:50

Większość małolatów z naszej ekipy głosowało na Palikota. Bo maryśkę będzie można na legalu palić....
Bielany !

Dr Kamszot

Post autor: Dr Kamszot » 10.10.2011, 07:52

Myślę, że jawnej koalicji z Palikotem nie będzie. Tusk za bardzo dba o PR, a to lepsze dla Palikota.

pattaya man

Post autor: pattaya man » 10.10.2011, 08:01

kuntakinte3 pisze:Większość małolatów z naszej ekipy głosowało na Palikota. Bo maryśkę będzie można na legalu palić....
wiekszosc z mego otoczenia nie glosowalo na PO i?...

CNZ

Post autor: CNZ » 10.10.2011, 08:11

Jestem pewien ze połowa z tego forum głosowała na po, widać jak umiemy się zgrać, najpierw płaczecie ze wam zle i teraz tez będziecie płakać, tylko narzekać potraficie ale zjednoczyć się nie umiecie nawet w tym jednym dniu.Żal mi dwulicowości, przegraliśmy bitwę ale wojna trwa !!!!!!

CNZ

Post autor: CNZ » 10.10.2011, 08:13

pattaya man pisze:
kuntakinte3 pisze:Większość małolatów z naszej ekipy głosowało na Palikota. Bo maryśkę będzie można na legalu palić....
wiekszosc z mego otoczenia nie glosowalo na PO i?...
głupa będą mogli palić a nie maryske, sory za 2 posty

adamldz

Post autor: adamldz » 10.10.2011, 08:28

Popieranie Palikota to c*** w d*** za popieranie c**** i tranzystorów. Palić nie będzie można, ale za to cwele będą u władzy od niego z partii.

CNZ

Post autor: CNZ » 10.10.2011, 08:35

Z tym paleniem to naprawdę polecieliście na taką tanioche ze brak słów, palikot powiedział specjalnie (taki chwyt wyborczy) ze zalegalizuje, a Ci którzy to łykneli to banda idiotów i tyle :)

patriota84

Post autor: patriota84 » 10.10.2011, 09:06

Prawda jest taka ze coraz częściej dla młodych to jest zabawa.Poczekajcie jak zacznie jeszcze bardziej życie Was dojeżdżać.A nie u Mamusi na garnuszku tylko sami będziecie ogarniać swoje życie odechce Wam sie takich palikotow itd.Nie kumam tego żeby cieszyć sie z tego ze jakiś biznesmen bawi się w grę strategiczna losami milionów ludzi.Najwidoczniej ludzie typu michnik uzyskują to co chcieli zabijają w młodych patriotyzm i samodzielne myślenie :/.Bardzo bym chciał by OZSK sie wzięło do roboty od razu z rozmowa z rządem po co kolejne ofiary wojny???.Czy na prawdę nie rozumiecie ze gdzieś ktoś znów dostanie zakaz stadionowy za pierdołę?Czy my juz tak zrobiliśmy sie obojętni na problemy innych?. Pamiętajmy ze każdego to może spotkać musimy działać.Oczekuje tego od stowarzyszeń szczególnie większych klubów bo te małe zawsze sie dołączają.Zaraz mnie będziecie cisnąc ze to kibice net itd ale nie będą pisał mail do OZSK bo pewnie w ogóle nie czytają tego a wiem ze często jednak tu CI niby kumaci zaglądają.A swoja droga jak sa tacy kumaci i lepsi niż inni to niech wymyśla co teraz,bo rządu nie obaliliśmy:/.Sorki ze tak pisze ale wkurwia mnie to ze sa takie podziały ze udowodniliśmy tylko sobie ze nie jesteśmy aż tak zgrani.Wiem ze cześć ekip walczyła i na prawdę szacunek im za to.Wiem ze MY KRAKUSY daliśmy d*** niestety.Jak tu pisaliście walka trwa wiec trza obrać na prawdę wspólny front by złagodzić represje przeciwko nam!!!Zrozumcie w końcu ze w pojedynkę żaden klub nie da rady sam!!.Że kibic dostający zakaz za wulgaryzmy nie powinien być pozbawiany jednego z hobby które dodaje kolorytu w jego życiu wystarczająco dojeżdża każdego z nas życie codzienne. Naprawdę sie weźmy wszyscy za to bo jeszcze trochę nie będzie miał kto to ogarnąć bo może sie okazać ze większość kumatych i tych mniej ale z przekonaniami prawdziwych kibiców może mieć zakazy na stadiony a wtedy juz będzie za późno!!!

kalkulator

Post autor: kalkulator » 10.10.2011, 09:14

A z Łodzi do sejmu wchodzi John Godson. Czarnuch z list PO.

isis

Post autor: isis » 10.10.2011, 09:16

Takiej nędzy w kraju , biedy i upodlenia , takiej chujni jaka jest teraz to jak żyje nie pamiętam , a żyje już na tym świecie prawie czterdzieści lat .... Co się z tymi ludźmi dzieje , że j***** , w żywe oczy oszukiwani brną w to samo błoto które mieli wcześniej ? To już nawet nie chodzi o kibiców , bo my swoje i tak odczuliśmy bardziej niż ktokolwiek , ale chodzi mi o zwykłych ludzi . j***** , gnebieni , oszukiwani , wykorzystywani na żywca dalej wybierają tych samych skurwysynów którzy będą jeszcze bardziej dociskać śrubkę , i jeszcze bardziej j**** i upadlać ten naród ... Jak zobaczyłem morde kondona w telewizji który mało z radości nie nasrał w gacie pomyślałem sobie że ten kraj to naprawdę kraj pierdolnietych ludzi ...

jurij

Post autor: jurij » 10.10.2011, 09:38

isis pisze:Takiej nędzy w kraju , biedy i upodlenia , takiej chujni jaka jest teraz to jak żyje nie pamiętam , a żyje już na tym świecie prawie czterdzieści lat .... Co się z tymi ludźmi dzieje , że j***** , w żywe oczy oszukiwani brną w to samo błoto które mieli wcześniej ? To już nawet nie chodzi o kibiców , bo my swoje i tak odczuliśmy bardziej niż ktokolwiek , ale chodzi mi o zwykłych ludzi . j***** , gnebieni , oszukiwani , wykorzystywani na żywca dalej wybierają tych samych skurwysynów którzy będą jeszcze bardziej dociskać śrubkę , i jeszcze bardziej j**** i upadlać ten naród ... Jak zobaczyłem morde kondona w telewizji który mało z radości nie nasrał w gacie pomyślałem sobie że ten kraj to naprawdę kraj pierdolnietych ludzi ...
Obiektywnie to jest taki dobrobyt w Polsce jakiego jeszcze nie było, kwestią jest skala porównawcza. Jeżeli porównujesz się do Kulczyka czy jakiś bankierów to tak jesteśmy biedni. Ale stopa życia jest niepórywnywalnie większa dla tych którzy chcą normalnie pracować.

Niedźwiedzią przysługę wykonały Tóskobusy i całe te akcje. Gość z "fantyków" popierdalający w kominiarce nie robił dobrego Pr-u kibicom, a przecież chyba o to chodziło.
Ps. Głosowałem na NP

Ciekawski

Post autor: Ciekawski » 10.10.2011, 09:42

Wczoraj "twitterowiec" sikorski, jakąś godzinke po ogłoszeniu wyników zapytany o możliwość sojuszu z palikmiotem, kategorycznie zaprzeczył mówiąc tym że PO nie chcę legalizacji narkotyków tak jak RPP. (w końcu tusk walczył z dopalaczami, a teraz nagle chciałby legalizacji maryśki, to by mu nie było na ręke.) Tak że mam nadzieje że to prawda i nie dojdzie do takiego sojuszu bo ten kraj już doszczętnie byłby zniszczony. Co o tym sądzicie?
Obrazek

Boruc89

Post autor: Boruc89 » 10.10.2011, 09:45

Co z ta Polska? Nasi dziadkowie walczyli za wolne suwerenne panstwo , dumnie walczyli za Polske, nie po to zeby ciemna jebana masa czyli elektorat PO mial na wszystko wyjebane, w mediach uslyszedli ze KAczysnki jest bee i soie tak zakodowali w swoich malych mozdzkach, obawiam sie ze za 4 lata bedzie podobnie gazety. media dalej beda wciskac ludziom kity, beda mowic jakie to piekne jest bycie europejczykiem itp , a tu chodzi o Polske i Polakow do h*** Pana! konDonek , Komorowski, Sikorski, to najwieksze zlo Ojczyzny, najbardziej zal ludzi glosujacych na tego jebanego palikota, po wyborach znowu bedzie przyjacielem donka i beda miec poand 50% poslow w sejmnie kazda ustawa delegowana przez nich przejdzie a bronek ja podpisze bo przeciez jest z PO.. Daej beda nas represjonowac , moze nawet i ze zdwojona sila, to jest WOJNA..
Dwie Legie Jedna Wiara

Ciekawski

Post autor: Ciekawski » 10.10.2011, 09:47

kalkulator pisze:A z Łodzi do sejmu wchodzi John Godson. Czarnuch z list PO.
Podobno z Krakowa z listy RPP wchodzi do sejmu transwestyta Anna Grodzka. Proszę o to zdjęcie [link]
Obrazek

paradoks

Post autor: paradoks » 10.10.2011, 09:47

Kogo z młodych nie pytałem to każdy głosował na Palikota bo chce legalizacji marychy (czego i tak mu się nie uda przeforsować i była to zwykła kiełbasa a raczej blant wyborczy) a już nikt nie myślał że również chce legalizacji związków pedalskich i adopcję przez nich dzieci. Za tym baronem z Lubelszczyzny stoi Leszczyński, Jan Urban, Bedroń, jakiś transeksualista i iluś tam krętaczy z wyrokami jak sam Palikot który tyle mówi o Polsce o gospodarce a sam ukrywa majątek gdzieś w jakimś kraju gdzie jest raj podatkowy i robi wszystko by tych podatków nie płacić.

Polska stacza się po równi pochyłej coraz bardziej się zadłużając i stając się miałkim społeczeństwem które łatwo manipulować i wciskać kit z reklam.

Takie partie Jak Nowa Prawica czy PJN które naprawdę miały dobry program wyborczy uzyskały pięć czy siedem razy gorszy wynik wyborczy od PaliKOTÓW którzy razem z "Tóskiem" będą rządzić tym Krajem. Barwo!

peper

Post autor: peper » 10.10.2011, 09:57

Kibice są ostatnią ostoją normalnosci w tym kraju.Jestesmy patriotami,bronimy Polskę przed zboczeniami,bronimy barw narodowych i historii.Nie po ręce to rządzącym,którzy chcieli by zrobic z Polski kraj swiecki i pozbawic ludzi tożsamosci narodowej.Nie mozemy sie poddac i musimy dalej działac na rzecz dobra Ojczyzny.A młodym to trzeba ostro wbijac do głów ze narkotyki są dobre dla czarnuchów i brudstokowiczów.Narkotyki potrafią tak zryc beret ze potem tworzą sie tacy wyborcy Palikota

osfp_

Post autor: osfp_ » 10.10.2011, 10:01

O ile sie nie mylę to na forum Czarnych Jasło (?) Palikot w ankiecie wygrał z dużą przewagą. j**** tam lewizną czy co?

kamilson

Post autor: kamilson » 10.10.2011, 10:07

Ja myślę, że ten rząd nie pociągnie dłużej niż 2 lata. Polska pod wodzą Jana Anthonego Vincenta Rostowskiego stanie na skraju bankructwa. A wtedy nie będzie litości na ulicach jak w Grecji.

HooliganWDuszyPolaka

Post autor: HooliganWDuszyPolaka » 10.10.2011, 10:24

kilka głosów poszło
[link]
"...ubierasz się jak trzeba, wiesz o co chodzi..."

ODPOWIEDZ