Wybory 2011: Kibicu! Masz ostatnie godziny na oddanie głosu!

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Szkodnik1910

Re: Wybory 2011: Kibicu! Masz ostatnie godziny na oddanie gł

Post autor: Szkodnik1910 » 10.10.2011, 10:39

[quote="osfp_"]O ile sie nie mylę to na forum Czarnych Jasło (?) Palikot w ankiecie wygrał z dużą przewagą. j**** tam lewizną czy co?[/quote

możesz mi łaskawie pokazać to forum Czarnych Jasło gdzie tak j**** lewizną ?

iparts.pl
chorzowski_nrsl

Post autor: chorzowski_nrsl » 10.10.2011, 10:45

zobaczcie sobie Poznan z jaka przewaga wygrywaja popaprancy

Larkson1908

Post autor: Larkson1908 » 10.10.2011, 10:52

Biedroń tfuuuuuuuuuuuu 'gej' je.......

Szczęście w nieszczęściu jest takie że palikot nie będzie w rządzie....i teraz dopiero ludzie zobaczą na kogo głosowali, więc w nast. wyborach może już dostać w pizde

fannn

Post autor: fannn » 10.10.2011, 10:52

Tym Poznaniem jak i Warszawą to jaja w c*** są. Najwięcej tam kiboli z młyna, największe tam protesty anty po, ludzie przychylnie do protestów nastawieni a tu taki wynik.

Dr Kamszot

Post autor: Dr Kamszot » 10.10.2011, 11:13

isis pisze:Takiej nędzy w kraju , biedy i upodlenia , takiej chujni jaka jest teraz to jak żyje nie pamiętam , a żyje już na tym świecie prawie czterdzieści lat .... Co się z tymi ludźmi dzieje , że j***** , w żywe oczy oszukiwani brną w to samo błoto które mieli wcześniej ? To już nawet nie chodzi o kibiców , bo my swoje i tak odczuliśmy bardziej niż ktokolwiek , ale chodzi mi o zwykłych ludzi . j***** , gnebieni , oszukiwani , wykorzystywani na żywca dalej wybierają tych samych skurwysynów którzy będą jeszcze bardziej dociskać śrubkę , i jeszcze bardziej j**** i upadlać ten naród ... Jak zobaczyłem morde kondona w telewizji który mało z radości nie nasrał w gacie pomyślałem sobie że ten kraj to naprawdę kraj pierdolnietych ludzi ...

Ja tam pamiętam gorsze czasy... rządy Leszka Millera ;-)

Zupełnie Zielony.

Post autor: Zupełnie Zielony. » 10.10.2011, 11:22

isis pisze:Takiej nędzy w kraju , biedy i upodlenia , takiej chujni jaka jest teraz to jak żyje nie pamiętam , a żyje już na tym świecie prawie czterdzieści lat .... Co się z tymi ludźmi dzieje , że j***** , w żywe oczy oszukiwani brną w to samo błoto które mieli wcześniej ? To już nawet nie chodzi o kibiców , bo my swoje i tak odczuliśmy bardziej niż ktokolwiek , ale chodzi mi o zwykłych ludzi . j***** , gnebieni , oszukiwani , wykorzystywani na żywca dalej wybierają tych samych skurwysynów którzy będą jeszcze bardziej dociskać śrubkę , i jeszcze bardziej j**** i upadlać ten naród ... Jak zobaczyłem morde kondona w telewizji który mało z radości nie nasrał w gacie pomyślałem sobie że ten kraj to naprawdę kraj pierdolnietych ludzi ...
W pełni się z tym zgadzam. Nigdy nie było tak źle- NIGDY !!!, aż strach pomyśleć co będzie przez nastepne 4 lata...
Co do głosowania to były pewne rejony Polski które p******* kondona, w tym najbardziej PODKARPACKIE!
[link]
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!

HW1957

Post autor: HW1957 » 10.10.2011, 11:25

Ostatnia nadzieja w J.K. Mikke ze uda mu sie jakos uniewaznic te wybory. Zgodnie z prawem tak powinno sie stac, lecz pewnie do tego nie dojdzie tym bardziej ze wygralo PO a razem z nimi bezprawie.

Shadow

Post autor: Shadow » 10.10.2011, 11:27

[link]
Oby paligłup nie miał z nimi koalicji
"można coś więcej?"

imik1

Post autor: imik1 » 10.10.2011, 11:31

HW1957 pisze:Ostatnia nadzieja w J.K. Mikke ze uda mu sie jakos uniewaznic te wybory. Zgodnie z prawem tak powinno sie stac, lecz pewnie do tego nie dojdzie tym bardziej ze wygralo PO a razem z nimi bezprawie.
Chciałbym by ta opcja przeszła... jednak bez szans... mamy w kraju niezawisłe sądy... bo i żaden sędzia jeszcze nie zawisł..
jebał pies teściowe!

!!!

Post autor: !!! » 10.10.2011, 11:32

PalikOt odszedł z PO czy tam go wyrzucili to jeden kij, nikt wtedy nie przypuszczał że wróci z blasku chwały z własną partią i w dodatku zajmie 3 lokatę wyprzedzając sld i psl.

Wszyscy się dziwią jak on się dostał ano bardzo prosto > media zrobiły swoje a za mediami stoją służby dokładnie kilku panów którzy spiskują na tych którym oni się już znudzili a znudziło im się sld więc wynik komuchów pokazał jaką lokomotywa jest grzesiek.

W tych wyborach sld to jest ich praktycznie ostatnia kadencja bo umrą śmiercia naturalną.

Szkoda Nowej Prawicy no ale patrząc jak ta partia jest wszędzie lekceważona no to nie ma co się dziwić, faktem też jest że ponad połowa POLAKÓW olała wybory.

Stąd takie wyniki a nie inne, a były by inne jak byłby obowiązek wprowadzenia głosowania tak jak to jest w Belgii maja iśc wszyscy i tyle. No ale chyba przez 20 lat nikomu nie zależało na tym by taki obowiązek wprowadzić, może się tego właśnie bali, tego nie wiadomo.

W każdym razie nie ma sie co dziwić że do sejmu wchodzą obecnie różne wynalazki murzyn, trans, homo itd.

Na 11.11.11 będzie zapewne wielka mobilizacja wiadomych służb by czasem nie doszło do ataku na parlament i sejm, bo ludzie mogą sie wkurzyć a władza się tego boi > JEDNOŚCI !!

zoppot kurort

Post autor: zoppot kurort » 10.10.2011, 11:43

Pisałem że wojna z kibicami Donaldowi przysporzy głósów, a ich spot "oni pójdą na wybory a ty?" to był majstersztyk pr, praktycznie mogli nie robic kampani tylko ten spot pokazać i tak wygrana w cuglach.

Nie łudźcie się też że kibice tworzą jakąś większość społeczną i że wasz głos ma znaczenie. Może środowiska kibicowskie są częściowo ultra prawicowe, ale to tylko stowarzyszenia, ludzie decyzyjni, najbardziej aktywni. Jestem pewien że przynajmniej połowa ludzi jeżdżących na wyjazdy w każdej ekipie głosowała na po.

Niestety społeczeństwo zmienia się, wraz z wejściem do unii, dostępem do nowości i i-netu itd. Stąd do głosu dochodzą wynalazki od palikota i ludzie anty kler. Coraz więcej wyznawców innych religi, tolerancja dla zboków. Oby tylko nie doszło że Polska druga Francja czy Belgia ale to chyba nieuniknione na szczęście nam nie bedzie dane tego zobaczyć na własne oczy:)

Śmieszne jest sprowadzanie że na Palikota małolaty od ziółek, sprawa jest bardziej złożona, po prostu nowoczesność i otwartośc ludzi na trendy prowadzi do takich wyników.

I nie róbmy z siebie aniołków, bo patriotyzm to jedno a brak kultury i mega chamówa która panuje wśród braci kibicowskiej to drugie i właśnie to ludzi zniechęca do nas. Spójrzmy czasem w lustro a potem wymagajmy!!!

olimpijska2.pl

Post autor: olimpijska2.pl » 10.10.2011, 11:53

Ch.j z trawką i pedałami - to jest naprawdę mniejszość. Palikot zebrał dużo głosów, bo w mediach był ogłaszany - sam to głośno powtarzał - jako jedyna prawdziwa lewica, dzięki temu odebrał sporo głosów SLD, które te wybory przerżnęły i to mocno, Napieralski z całą pewnością będzie musiał ustąpić, a w szeregach SLD nastąpi spore przetasowanie, bo ich wynik to naprawdę ogromna porażka. PSL zdobyło standardową raczej ilość głosów, Pawlak prowadził bardzo spokojną kampanię, wyważoną, a że na wsi ludzie na nich głosują to zawsze ten przyzwoity odsetek głosów w wyborach otrzymają.

Platforma Obywatelska wygrała z 39% poparciem, bo ma media u siebie. Ludzie nie głosują na PO, głosują przeciwko PiSowi. Ludzie PO stworzyli taki obraz Prawa i Sprawiedliwości, jakby to było największe zło na świecie, choć z drugiej strony trzeba przyznać, że poprzednia koalicja z LPRem czy Samoobroną również do tego stanu doprowadziła. Zwycięstwo PO było moim zdaniem niestety nieuniknione, otrzymaliśmy Euro2012 i Polska ruszyła jakoś do przodu, ludziom wystarczą remonty, budowa dróg, przebudowy miast, one trwają długo, za długo, z ogromną ilością przekrętów, ale... przeciętnego obywatela te przekręty nie interesują, dla niego najważniejszy jest efekt końcowy. A te drogi, hotele w końcu powstaną i obywatelom będzie się żyło wygodniej. W takiej Polsce niestety żyjemy, gdzie najważniejsze to nachapać kieszenie, a nie żyć godnie, mając w sercu odpowiednie wartości.

Wyników mniejszych partii nie ma sensu komentować, przegrały z kretesem, także popierany przeze mnie JKM, dostał 1% czyli jakby był zarejestrowany we wszystkich okręgach, miałby może 2,5%, czyli i tak spora porażka.

Jeszcze powrócę do Palikota, bo jego wczorajszy sukces to dobry temat, nawet na pracę dyplomową. Ludzie na niego głosowali, bo... - tak jak ktoś już wspomniał - facet ma dużo kasy, on nie pcha się do polityki dla pieniędzy, ale dlatego że wierzy w swoje poglądy, wierzy że moje je zrealizować, po prostu chce ten kraj zmieniać. A że niestety poglądy ma takie, które dla nas są nie do przyjęcia, to już zupełnie inna kwestia.

Kończąc ten zapewne przydługawy post, dodam że głosowałem we wczorajszych wyborach na osoby z list PiS (w obydwu wyborach) i że bardzo chciałbym, żeby bycie parlamentarzystą było pracą społeczną, czyli tylko dla osób majętnych, które chcą kraj naprawiać, chcą rządzić, żeby nam wszystkim było lepiej. A tak duża część, jak nie większość, idzie do parlamentu, żeby się nażreć tej jeb.nej mamony.

politolog ;)
[link]

Jestem zwykłym kibolem :)

ANTYpoLITYK

Post autor: ANTYpoLITYK » 10.10.2011, 11:53

[link] jeżeli takie coś wchodzi do sejmu to znaczy że z Polakami jest coś nie tak.
Bogata, nowoczesna i tolerancyjna młodzież, która na wszystko dostaje od rodziców głosuje na idiotów żeby pochwalić się potem na fb jakich to wyborów dokonała. Może faktycznie niech się jebią z tymi pedałami, ćpają i wkońcu wyzdychają. Zawsze uważałem że POlitycy to najgorsza część społeczeństwa, ale teraz widzę że każdy dostaje to na co zasłużył.

del orno

Post autor: del orno » 10.10.2011, 11:56

Palikot bardzo zgrabnie, że tak powiem dobrał sobie ludzi niby nie znani, a jednak każdy reprezentuję jakąś grupę, organizację. Gandzia team, czyli pensjonariusze gimnazjum i namiętni koneserzy ziółka. Środowiska pedalskie i transy, przeciwnicy kościoła. I w ten sposób jest 10 %. Osobiście szkoda że nie dostał się PJN, sądzę że była by to partia która w przyszłych wyborach mogła by odegrać znaczącą rolę, jednak będą teraz po za parlamentem będzie im ciężko.
My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę...

zoppot kurort

Post autor: zoppot kurort » 10.10.2011, 11:58

jeszcze tylko dodam że patriotyzm nie polega tylko na krzyknięciu Polska, odśpiewania hymnu na meczu czy na uroczystości patriotycznej. To również nie niszczenie mienia czy zaśmiecanie naszej kochanej ojczyzny z czym u kiboli goprzej i nie dziwmy się że społeczeństwo odbiera nas jako margines. h** mnie strzela z jaką beztroską jeden czy drugi potrafi wywalic puche czy butle po browarze w rów, w krzaki czy gdziekolwiek podczas drogi na mecz. codzienna kultura to również patriotyzm o czym większość nie ma pojęcia niestety:/

fan_1953

Post autor: fan_1953 » 10.10.2011, 11:58

Kur** mać ! dawno się tak nie zdenerwowałem, nasz kraj schodzi na psy ! Teraz zostaje nam chyba tylko wyjść na ulice i zrobić im Egipt ... nie widzę innego wyjścia. I jak widać zachodnia część naszego kraju jest najbardziej POjebana. A tych kurw z Palikota nawet nie chcę widzieć ! Ma ktoś do dyspozycji jakiś moździerz ? trzeba zniszczyć ten pseudo - parlament.

yeyo

Post autor: yeyo » 10.10.2011, 12:25

VJ pisze:na pocieszenie Jan Tomaszewski na "dzień dobry" dwa doniesienia do prokuratury:

"przeciwko Franciszkowi Smudzie, selekcjonerowi polskiej reprezentacji w piłce nożnej. Pierwsza sprawa dotyczy wykształcenia: Ma dyplom ukończenia szkoły trenerskiej, do której potrzebna jest matura. A on matury nie ma.
(...)
Chodzi też o premię, jaką Smuda (i inni - m.in. działacze PZPN) dostał za awans do europejskich pucharów. Jest już prawomocny wyrok, że mecz Zagłębia z Cracovią był ustawiony.

Były bramkarz reprezentacji Polski domaga się zwrotu premii."
Lato bedzie tereaz biegał czesciej ze sraczką. chociaz takie pocieszenie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/

nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/

norbert

Post autor: norbert » 10.10.2011, 12:35

Anna Grodzka (urodzona
jako Ryszard) - reprezentantka
krakowian. Pierwszy transseksualny
degenerat w polskim Sejmie. Robert
Biedroń - pierwszy pedał RP,
reprezentujący środowisko
propagujące podręczniki do
podstawówek z nauką penetracji
analnej, jest reprezentantem gdynian.
Roman Kotliński - redaktor naczelny
antyklerykalnego tygodnika "Fakty i
Mity", obrzydliwego szmatławca który
na swoich łamach gościł mordercę ks.
Popiełuszki - Łódź. Wanda Nowicka -
feministka znana z powiedzenia że
wstydzi się że Ojciec Święty był
Polakiem, zwolenniczka skrobanki w
każdej chwili, skrajna lewaczka. matka
trójki dzieci z których jeden to
komunista, założyciel Lewicy Bez
Cenzury a drugi lewak, działać Polskiej
Partii Pracy - Warszawa.
brawo

jurij

Post autor: jurij » 10.10.2011, 13:12

VJ pisze:na pocieszenie Jan Tomaszewski na "dzień dobry" dwa doniesienia do prokuratury:

"przeciwko Franciszkowi Smudzie, selekcjonerowi polskiej reprezentacji w piłce nożnej. Pierwsza sprawa dotyczy wykształcenia: Ma dyplom ukończenia szkoły trenerskiej, do której potrzebna jest matura. A on matury nie ma.
(...)
Chodzi też o premię, jaką Smuda (i inni - m.in. działacze PZPN) dostał za awans do europejskich pucharów. Jest już prawomocny wyrok, że mecz Zagłębia z Cracovią był ustawiony.

Były bramkarz reprezentacji Polski domaga się zwrotu premii."
A wiesz że Jan Tomaszewski był członkiem PRON-u w stanie wojennym?

wieśniak

Post autor: wieśniak » 10.10.2011, 13:30

norbert pisze:Anna Grodzka (urodzona
jako Ryszard) - reprezentantka
krakowian. Pierwszy transseksualny
degenerat w polskim Sejmie. Robert
Biedroń - pierwszy pedał RP,
reprezentujący środowisko
propagujące podręczniki do
podstawówek z nauką penetracji
analnej, jest reprezentantem gdynian.
Roman Kotliński - redaktor naczelny
antyklerykalnego tygodnika "Fakty i
Mity", obrzydliwego szmatławca który
na swoich łamach gościł mordercę ks.
Popiełuszki - Łódź. Wanda Nowicka -
feministka znana z powiedzenia że
wstydzi się że Ojciec Święty był
Polakiem, zwolenniczka skrobanki w
każdej chwili, skrajna lewaczka. matka
trójki dzieci z których jeden to
komunista, założyciel Lewicy Bez
Cenzury a drugi lewak, działać Polskiej
Partii Pracy - Warszawa.
brawo
Dziekuje moim rodakom za wpuszczenie ich do sejmu RP ! "Normalnośc " idzie... ku*** mac, jakie to proste, dzieciaki usłyszaly ze bedzie marycha legalna i do 25 lat Palikot mial 24% głosów. Banda pojebów.
Obrazek

Dr Kamszot

Post autor: Dr Kamszot » 10.10.2011, 14:03

Żeby spełniać obietnice trzeba po pierwsze wygrać wybory. Palikot ma ok. 10 %... więc chyba nikt z jego wyborców nie wymaga legalnego palenia już teraz ;-)
To dopiero pierwszy kroczek. Palikot wie to doskonale, bo jest inteligentniejszy niż większość Polaków.
Wy tu piejecie jak stare baby na targu. Myśleliście, że wygra PiS i wszystko się zmieni? Nie sądziliście chyba, że Jarek zdobędzie 50,1% głosów.

19TSW06

Post autor: 19TSW06 » 10.10.2011, 14:07

Piłsudski jak się dowie o wynikach a zwłaszcza jakie łajzy dostaną się do sejmu to wstanie z grobu i wskoczy do Wisły
Wisła Nowa Huta

Belfast_pl

Post autor: Belfast_pl » 10.10.2011, 14:09

[link]

to tak co do tej legalizacji...

Boli to , że wielu jaraczy łyknęło ten temat jak murzyn świeżego banana.
Swoją droga jakim trzeba być kretynem żeby w imię legalizacji i antyklerykalizmu wpuścić do sejmu takie pedrylstwo. W głowie mi się to nie mieści. Wcześniej miałem cichą nadzieje , że może ludzie wyjda na ulice. Ale już zszedłem na ziemię, media iinternet są pod kontrolą a garstkę dobrych ludzi niestety jest zbyt łatwo wyalienowac w mediach.
Tam, gdzie prosty błąd liczy się za zbrodnię, tam zbrodnie są jedynie błędami.

Dr Kamszot

Post autor: Dr Kamszot » 10.10.2011, 14:10

Gdyby teraz Piłsudski startował w wyborach z listy PPS-u... Co na to kibole? ;-)

moskitpl

Post autor: moskitpl » 10.10.2011, 14:36

Teraz wszyscy marudzą ,że Palikot wszedł do sejmu.A kto przed wyborami nama wiał ,żeby głosować jak kto chce, byle nie na po.Teraz, naród jest poj**any,sami jesteście poj**ani,myśleliście że wejdzie Mikke?Jak wy nie możecie uzbierać 100tyś. pod nowelizacją ustawy. Bez pozdr.

Barnet

Post autor: Barnet » 10.10.2011, 14:47

Nich mi ktos racjonalnie wytlumaczy, bo ja za c**** tego nie rozumiem, gdzie sie czlowiek nie obejzy to wszedzie mowia ze Kaczynski debil i psychol, tu psychol tam psychol. ku*** ludzie przeciez ten czlowiek jest 100 razy madrzejszy i inteligentniejszy od Tuska, a wy ku*** lykacie jak pelikany bo w TVN-e ktos jebna raz ze Kaczynski ma isc do psychiatry. POlacy zrobili z niego psychola, zeby przed wyborami wlasnie takie zjeby co tam mowia, tak wlasnie o nim mysleli.
Wczoraj bylem na filmi Bitwa Warszawska, az milo sie ogladalo jak caly narod potrafil sie uniesc i isc na smierc i zycie z najwiekszym wrogiem, a dzis jak widze co sie ku*** dzieje, to az mi sie odechciewa wracac do kraju z emigracji, a ku*** bardzo bym chcial.
p.s. 1. ziomale ej joly maja swojego palikmiota, a ja sie ciesze ze Janek T. bedzie mial cos do powiedzenia, zobaczycie jak bedzie jechal z dziadami, z drugiej strony, moze byc tak, ze jak bedzie mial za dlugi jezyk skonczy z kulka w glowie, albo ''popelni samobojstwo poprzez powieszenie'', ale znajac nasz kraj, jak wiadomo wszystko jest mozliwe
p.s. 2. Panowie ku*** mimo tego ze nie dokonalismy tego co zakladalismy, nie widze tu ani jednego posta z podziekowaniami i wyrazami szacunku. Wedlug mnie kawal dobrej roboty odwalili ludzie wychodzacy na przeciw tuskobusom, a jeszcze wieksza ludzie, ktorzy zorganizowali toskobusa, naleza im sie wyrazy szacunku i podziekowania za kawal dobrej roboty, poswiecenie swojego czasu i pieniedzy, walczyli w naszym imieniu, i mimo iz sie do konca nie udalo i wiadomo bylo ze bedzie ciezko cos zadzilac, zebrali sie razem i walczyli do konca. Brawo!
Obrazek

chicagobulls23.

Post autor: chicagobulls23. » 10.10.2011, 14:52

Dr Kamszot pisze:Żeby spełniać obietnice trzeba po pierwsze wygrać wybory. Palikot ma ok. 10 %... więc chyba nikt z jego wyborców nie wymaga legalnego palenia już teraz ;-)
To dopiero pierwszy kroczek. Palikot wie to doskonale, bo jest inteligentniejszy niż większość Polaków.
Wy tu piejecie jak stare baby na targu. Myśleliście, że wygra PiS i wszystko się zmieni? Nie sądziliście chyba, że Jarek zdobędzie 50,1% głosów.
Paliktot wie co i jak i gra na nadziei szarych obywatelow zbierajac ich glosy poparcia na wiecach i manifestacjach, nawet pod tuskobus sie podpial bo zakrecil sie tam gdzie pokazywali kibicow i jego przy okazji w tv.
Co do piania jak stare baby to rodzice i dziadkowie maja wiecej do powiedzenia niz niektorzy inni i warto ich posluchac nie raz, chociaz trzeba im tez wyjasnic/ co i jak jest obecnie, ale jak jesli swoej przekonanai opieraja na klamstwach puszczanych w tv a z internetu nie korzystaja bo nie maja jak $, lub czasu brak.
Co do antyfrontu PiSu to jak ma ktos miec rzetelny kogos obraz, skoro media sterowane, steruja publika, przyklad; ostatni program Lisa z Kaczynskim => http://www.youtube.com/watch?v=O1ORVUMSvCM
kolejny swiezy przyklad - Gość Wydarzeń 5.10.2011 - obiektywizm wg Jarosława Gugały cz.1 http://www.youtube.com/watch?v=4qbIpKcmQKE
Zreszta kto ma czas zeby to obejrzec i rozswietlic sobie glowe kto jest kto; tym ktorym zalezy na tym naprawde <=a nie pipom ktore cos gdzies slyszeli i wydaje sie ze wiedza.
Skoro dziennikarze prowadza rozmowy w sposob oskarzycielski w tonie ze dowody sa oczywiste a wy tu jestescie tylko po to by temu nie zaprzeczyc mimo iz jest zupelnie inaczej; z przedstawicielami danej partii nie oczekujac odpowiedzi na zadane pytania ,a potwierdzenie klamstw lub przeinaczen badz matactw to o czym my wogole rozmawiamy.
Nie jestem zadnym szpecem ale normalny wywiad tak nie wyglada. Nie zadaje sie pytan po czym gdy ktos odpowiada to zadaje sie kolejne pierdolac to co ktos mowi to jest dziennikarz czy prokurator?
Rozumiem ze niektorym to sie podoba co jest smutne jak dla mnie bo jesli nie umiecie rozdzielic stadionu od zycia to sami podsssycacie to coraz bardziej krecac na siebie bata.

Grazie

Post autor: Grazie » 10.10.2011, 14:59

fannn pisze:Tym Poznaniem jak i Warszawą to jaja w c*** są. Najwięcej tam kiboli z młyna, największe tam protesty anty po, ludzie przychylnie do protestów nastawieni a tu taki wynik.
Wszystko to układa się proporcjonalnie. Warszawa i Poznań to na tyle duże miasta, że nawet jeśli odsetek kibiców w stosunku do innych miast jest większy, to jest zdecydowanie większa ilość ludzi niezwiązanych ze środowiskiem kibicowskim i stąd bierze się to poparcie dla popaprańców.

Ciekaw jestem czy dojdzie do następne spotkania OZSK z Tuskiem. Przeczuwam iż Donek może zapomnieć o tym, że obiecał kolejne rozmowy. Dostrzegł, że nasze protesty nie zaszkodziły mu wcale, także może się teraz wypierać wszystkich ustaleń. OZSK musi teraz twardo i stanowczo rozegrać wszystko, a przede wszystkim doprowadzić do jak najszybszego porozumienia w kilku kwestiach.

Swoją drogą z tą legalizacją zielska macie rację. Dużo młodych ludzi na to się rzuciło, ale też nie zapominajmy o tym, że często dało się słyszeć, aby nie głosować na "bandę czworga", a RPP był dla wielu ludzi jedyną sensowną alternatywą pomimo faktu, że z list tej partii startują transwestyci, homoseksualiści itd. Ludzie mieli dosyć tych samych mord oglądanych na Wiejskiej, także Palikot był tam jakąś alternatywą dla tych ludzi. Teraz kwestia jest taka, co Janusz zrobi z uzyskanym poparciem. Jeśli pójdzie w stronę koalicji, to będzie jednoznaczne z wypięciem się dupą na swój elektorat, który w większości po prostu nie chciał głosować na "bandę czworga". Natomiast jeśli przejdzie do opozycji, to może być całkiem ciekawie, bo na pewno będzie ostro krytykował poczynania rządowe i ewentualnie tutaj można upatrywać jakichś plusów. Krytyką PiS-u w stronę PO już nikt się nie przejmuje i nikogo ona dziwi, ale jeśli kolejne ugrupowanie będzie krytykowało rządy PO, to być może za jakiś ludzie przejrzą [link].

fluor

Post autor: fluor » 10.10.2011, 15:11

mdm pisze:Jestem również za prywatną służbą zdrowia.
a ja nie, ubodzy mają być pozostawieni na pastwę losu czy jak?
SS2 pisze:Znowu mlodzi glownie glosowali na platfusa i palikota - normalnie wyroslo nam pokolenie lemingów, młodych emo zjebow, ktorzy mozg maja chyba dla dekoracji i wiekszego obciazenia glowy, zeby nie unosila sie jak balon..
W zeszłych wyborach prezydenckich w tym przedziale wiekowym wygrał Kaczyński z Komorowskim, więc nikt mi nie powie, że zielsko nie dało najwięcej głosów Palikotowi w tej grupie.
hrabiego.Barry.Kenta pisze:prawda jest taka, że Platforma w dużej mierze wygrała dzięki.. kibicom!!!

z resztą - oni zręcznie to wykorzystali w swoim spocie - "oni pójdą na wybory, a Ty?".. biorąc pod uwagę np. takie sytuacje w Poznaniu, kiedy pacjenci w kominach próbowali wjechać na konferenję - nie wiem do kogo miało to trafić? i kogo poderwać do głosowania? niezdecydowani wyborcy mają wyjebane na nasze prawa i tak naprawdę wielu z nich poszło głosować przeciw kibolom i temu całemu zamieszaniu.. zostaliśmi utożsamieni na zasadzie kibole = PiS i myślę, że w dużej mierze niezdecydowani ludzie poszli myśląc w tym kierunku. pewnie zostanę za to ostro pojechany, ale takie jest moje subiektywne odczucie.
Już nie przesadzaj, że ludzie tak przejmują się walką z kibolizmem. Po początkowych protestach wobec Tuskobusa, media potem olały już temat. Wygrało zdecydowanie straszenie Niemcami, UE. Wybuchła burza, że pogorszą się nam najlepsze w dziejach stosunki z zachodnim sąsiadem, wszyscy byli miniostrowie spraw zagranicznych wystosowywali jakieś oświadczenie. Kontra PiS straszeniem Palikotem przez marichuane to po chuju straszenie. PiS tak naprawdę nie dążył do wygrania, tylko umocnienia swojego twardego elektoratu. Gdyby wygrali musieliby sobie teraz radzić z tym całym syfem, a tak wykreowali sobie pewny elektorat dochodzący już do 30%.
Kibice owszem może za sprawą GW,która znowu wymyśliła antysemicki skandal, to w naszym zakompleksionym społeczeństwie zawsze mocny argument - "co oni znowu sobie o nas pomyślą". Ani nie jesteśmy konserwatywnym i nacjonalistycznym społeczeństwem węgierskim, ani nie ma na czym budować radykalnej prawicy jak na zachodzie - lawina cudzoziemców, panoszących się, utrzymywanych przez państwo. U nas walczą ze sobą dwie postsolidarnościowe partie. Jedna robiąca za partię centrową, druga za konserwatywną, jeżeli razem zbierają 70% to gdzie tu miejsce na alternatywe z tej strony? Lewactwo zbiera raptem 18% głosów. Możecie mówić, że PO to, tamto, siamto, ale dla społeczeństwa to jest tzw. prawica, centrum... Nasze społeczeństwo głosuje na zasadzie chcemy mieć spokój. Co może odwrócić tą sytuację? Przecież PiS z obecnym podejściem nigdy nie wygra tak aby mógł sam rządzić, a z kim zrobi koalicje? Lewactwo też nie wygra (całe szczęście). Jedyne wyjście to zmiany w PiS i powstanie partii, która osłabi PO, coś na wzór PJN.
pattaya man pisze:calkowicie sie z tym zgadzam,wiekszej glupoty nie mozna bylo na finisuz kampanii zrobic.a co do tych,ktorzy twierdza,ze Palikot wygral obietnica legalizacji zielonego i przytaczaja preferencje wyborcze ludzi w wieku 18-25 na poparcie tej tezy tym radze naprawde blizej zapoznac sie ze statystyka,demografia i psychologia.Palikot osiagnal taki wynik poniewaz powiedzial glosno to czego lewica przez lata sie bala(glownie antyklerykalizm i zwiazki partnerskie)weicej przemyslen po ogloszenu oficjalnych wynikow
A kto oglądał jakieś wejście do hotelu w kominiarkach? PiS osiągnał 30%, naprawdę myślicie, że miał szanse wyciagnąć więcej? Kiedy cała kampania opierała się tylko na umocnieniu własnego elektoratu? Jedyną szansę widziałem w tym, że PO spadnie tak do 30, a PiS przykładowo osiągnie 31%. Innej opcji nie ma, PiS gdy wygrywał wybory wygrywał je niecałymi 27%. Ludzie się boją Kaczyńskiego i tak pozostanie! Co do psychologi, to czytalem badania w których młode pokolenie bywa radykalniejsze od starszego np. w sprawie zdrady małżeńskiej! Nie mówie, że Palikot wszedł marychą, tylko w tej kategorii dzięki temu zebrał sobie wiele głosów!
kalkulator pisze:A z Łodzi do sejmu wchodzi John Godson. Czarnuch z list PO.
To jest właście kompleks Polaków, którzy na siłę chcą być cool. Lata pustoszenia narodu robią swoje.

ANTYpoLITYK pisze:[link] jeżeli takie coś wchodzi do sejmu to znaczy że z Polakami jest coś nie tak.
Bogata, nowoczesna i tolerancyjna młodzież, która na wszystko dostaje od rodziców głosuje na idiotów żeby pochwalić się potem na fb jakich to wyborów dokonała. Może faktycznie niech się jebią z tymi pedałami, ćpają i wkońcu wyzdychają. Zawsze uważałem że POlitycy to najgorsza część społeczeństwa, ale teraz widzę że każdy dostaje to na co zasłużył.
Kto tam zna tych kandydatów Palikota? 90% głosowała w imię lidera. Tak samo jak większość na AntyKaczyński i AntyTusk. :) W zasadzie wokół trzech osób toczyły się wybory. Bywało gorzej, komuna, 41% SLD... już nie dramatyzujcie totalnie, lewactwo w Polsce to mniejszość.
Byliśmy praktycznie jedyną grupą, poza Palikotami w Poznaniu, która stanęła Tuskowi w twarz podczas kampani, więc teraz nie siejcie defetyzmu, bo akcje były warte tego. I nie ma czego udawać jak politycy, jesteśmy jacy jesteśmy i trzeba robić swoje.
<O_O> pisze:A ja się zastanawiam jak trzeba być pierdolniętym żeby 10% poparcie na Palikota wiązać z jaraczami trawki, pierdolicie jak stare baby pod kościołem.
to ja ci to matematycznie przetłumacze : 6+4. :)

Magister

Post autor: Magister » 10.10.2011, 16:18

Ja oddałem nieważny głos. W tych wyborach nie było na kogo głosować. Prawda jest taka, że kto by nie wygrał, my jako kibice i tak mamy przejebane. Nie pamiętacie już jak było za czasów PiS? (m. in. sądy 24-godzinne). Po prostu walka z kibolstwem dla każdego rządu to jest zawsze parę pkt procentowych poparcia przez ogół społeczeństwa, które postrzega nas źle (a te kilkadziesiąt tysięcy nas, nie licząc nieletnich, którzy nie mają prawa głosu to w skali kraju tak naprawdę margines ludności). Na dziwne wynalazki Palikota głosował nie będę, PSL czy PJN nie idą w parze z moimi poglądami, nie wszystkie pomysły Janusza K-M mi pasują, a z dwojga złego PO, czy PIS, juz wolę PO, bo prowadzi lepszą politykę zagraniczną...

przypominam, nie głosowałem na PO, oddałem nieważny głos.
Prezentacje maturalne
kontakt: [email protected]

No fajnie

Post autor: No fajnie » 10.10.2011, 16:31

<O_O> pisze:Ale o czym ty p*********? Że z podanych gdzieś tam wcześniej sondażów dokonanych na pipiduwach partia istniejąca cztery miesiące nie może dostać więcej niż 2-3% ? No to dalej łykaj co ci media podsuwają.Palikot już wybudował swój wizerunek przez te kilka lat i zyskał sojuszników.Można powiedzieć czy się komuś to podoba czy nie wnosi jakiś tam kontrast między systematycznie wyjadające się partie i ich sługusów, a ludzie którzy przeżyli swoje za rządów obu parti i się zawiedli zostali przy p****** albo dali głos właśnie jemu.
Jeżeli dalej uważasz że tak wysokie poparcie Palikota to efekt jednego występu na marszu legalizacji no to wychodzi że ćpun potrafi więcej zdziałać niż Kibol patriota.
Może mnie wyśmiejesz ale taka jest niestety prawda . W tym kraju nawet na stadionach jest więcej ćpunów niż kiboli patriotów .

Magister

Post autor: Magister » 10.10.2011, 16:33

<O_O> pisze:Ale o czym ty p*********? Że z podanych gdzieś tam wcześniej sondażów dokonanych na pipiduwach partia istniejąca cztery miesiące nie może dostać więcej niż 2-3% ? No to dalej łykaj co ci media podsuwają.Palikot już wybudował swój wizerunek przez te kilka lat i zyskał sojuszników.Można powiedzieć czy się komuś to podoba czy nie wnosi jakiś tam kontrast między systematycznie wyjadające się partie i ich sługusów, a ludzie którzy przeżyli swoje za rządów obu parti i się zawiedli zostali przy p****** albo dali głos właśnie jemu.
Jeżeli dalej uważasz że tak wysokie poparcie Palikota to efekt jednego występu na marszu legalizacji no to wychodzi że ćpun potrafi więcej zdziałać niż Kibol patriota.
To do mnie niby? Nie łykam, tego co piszą media, sam mam wiele z nimi wspólnego, więc wiem jaką potrafią ciemnotę wciskać. Nigdzie nie napisałem, że taki wynik Palikota powstał dzięki obietnicy zalegalizowania zioła. Napisałem tylko, że jestem przeciwko jego dziwnym wynalazkom. Uważam go za człowieka inteligentnego i mogącego coś zmienić w polityce, ale nie podoba mi się to, jakich ludzi sobie wybrał.

Bez napinki ;)
Prezentacje maturalne
kontakt: [email protected]

kibic_podkarpacie

Post autor: kibic_podkarpacie » 10.10.2011, 16:42

Zaczynam poważnie zastanawiać się nad wyjazdem z tego kraju. Jakoś nie pasuje mi, że z moich podatków co miesiąc niemałą pensję będzie dostawać baba z chujem z Krakowa, Nigeryjczyk z Łodzi czy ta zboczona ku*** biedroń

bunio5

Post autor: bunio5 » 10.10.2011, 16:54

kibic_podkarpacie pisze:Zaczynam poważnie zastanawiać się nad wyjazdem z tego kraju. Jakoś nie pasuje mi, że z moich podatków co miesiąc niemałą pensję będzie dostawać baba z chujem z Krakowa, Nigeryjczyk z Łodzi czy ta zboczona ku*** biedroń
Dlatego nadal trzeba walczyć o normalność! Nie można się poddać. W jedności siła!
Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!

No fajnie

Post autor: No fajnie » 10.10.2011, 16:56

kibic_podkarpacie pisze:Zaczynam poważnie zastanawiać się nad wyjazdem z tego kraju. Jakoś nie pasuje mi, że z moich podatków co miesiąc niemałą pensję będzie dostawać baba z chujem z Krakowa, Nigeryjczyk z Łodzi czy ta zboczona ku*** biedroń
Walkę trzeba zacząć , a nie uciekać i to już teraz , więcej patriotyzmu na stadionach mniej tolerancji to po pierwsze . Wywieszać flagi Polski z Orłem Białym nie wstydzić się , jak to ma miejsce w Rosji czy Serbii , skoro jak to mówią fani Legii(bez napinki) ruska ku*** (Spartak) potrafi wywieszać flagi nawet nacjonalistyczne i potrafi za największego wroga uważać kluby Kaukaskie a nie CSKA czy Zenit to coś jest na rzeczy ... Ludzie , teraz są wielkie stadiony i w końcu ludzie się zajarają tym patriotyzmem , tylko trzeba go wpajać , wbijać do łbów , przecież nikt nie zabroni wywieszania flag z Orłem Białym na młynach ekip itp. I tutaj wielkie brawa dla Legii za Dżihad , Anty Antifę i inne akcje nacjonalistyczne czy patriotyczne , tak samo brawa dla Śląska , ludzie pora się obudzić i być dumnym na meczu klubowym że jest się Polakiem .Skoro olewamy kadrę , to zróbmy kadrę , w lidze , każda ekipa niech po swojemu niech okazuje Polskość .
Stop z niemieszaniem się kibiców do polityki ! Druga Serbia na stadionach !

papulas1978

Post autor: papulas1978 » 10.10.2011, 17:03

No fajnie pisze:
Walkę trzeba zacząć , a nie uciekać i to już teraz , więcej patriotyzmu na stadionach mniej tolerancji to po pierwsze . Wywieszać flagi Polski z Orłem Białym nie wstydzić się , jak to ma miejsce w Rosji czy Serbii , skoro jak to mówią fani Legii(bez napinki) ruska ku*** (Spartak) potrafi wywieszać flagi nawet nacjonalistyczne i potrafi za największego wroga uważać kluby Kaukaskie a nie CSKA czy Zenit to coś jest na rzeczy ... Ludzie , teraz są wielkie stadiony i w końcu ludzie się zajarają tym patriotyzmem , tylko trzeba go wpajać , wbijać do łbów , przecież nikt nie zabroni wywieszania flag z Orłem Białym na młynach ekip itp. I tutaj wielkie brawa dla Legii za Dżihad , Anty Antifę i inne akcje nacjonalistyczne czy patriotyczne , tak samo brawa dla Śląska , ludzie pora się obudzić i być dumnym na meczu klubowym że jest się Polakiem .Skoro olewamy kadrę , to zróbmy kadrę , w lidze , każda ekipa niech po swojemu niech okazuje Polskość .
Stop z niemieszaniem się kibiców do polityki ! Druga Serbia na stadionach !
I to ja popieram!!!!!!!!!!!!! Zrobmy lige patriotow!!!!!!!!!!!!!!!!
DONALD TY TROLU ZABIŁEŚ PIĘKNO FUTBOLU!!!!!!!!!!!

mdm

Post autor: mdm » 10.10.2011, 17:58

fluor pisze:
mdm pisze:Jestem również za prywatną służbą zdrowia.
a ja nie, ubodzy mają być pozostawieni na pastwę losu czy jak?
Zawsze możesz wpłacać pieniądze na rzecz fundacji opiekujących się najbiedniejszymi.

Jestem za pomocą społeczną, ale pomoc społeczna nie powinna być państwowa bo ta najczęściej nie trafia do potrzebujących. Z tego co pamiętam to 2/3 rent wg. NIK jest wymuszane.

kibolek1983

Post autor: kibolek1983 » 10.10.2011, 18:15

Mieszkam w sporej wiosce i gdy dzisiaj poszedłem sprawdzić wyniki byłem strasznie zniesmaczony. Wielu znajomych musiałem uświadamiać żeby nie głosowali na tego idiotę Palikota... myślałem, że mi się udało ale gdzie tam. Wygrał PiS który miał 2 razy tyle głosów co drugie PSL a na 3 miejscu czekała mnie niespodzianka w postaci RPP. Wszyscy napierdalali przy piwie na PO ale w imię maryśki biadolili o Palikocie. Na nic jak widać tłumaczenia o pedalstwie, o jego poprzedniej partii. Najgorsze w tym jest to, że ludzie których znałem od dawna często mówili, że wolą 100 razy bardziej PiS u władzy ale idą na Palikota bo legalizacja. Ja sam zagłosowałem na Korwina. Namówiłem do tego również ojca który miał głosować na PJN. Dzisiaj zobaczyłem, że poza Nami zagłosowały podobnie 3 osoby... Masakra.
.

poik

Post autor: poik » 10.10.2011, 18:16

[link]

Lechita

Post autor: Lechita » 10.10.2011, 18:44

Tak jak ktoś już zauważył, niby ćpuny i inni odszczepieńcy załatwiły dobry wynik Palikotowi a ku**a ilu ćpunów jest na naszych stadionach, podejrzewam że każdy z Nas dobrze kojarzy zapach marychy na każdym meczu obojętnie gdzie stanie.. skoro zepsucie dosięgnęło już w takich rozmiarach szlachetny ruch kibiców to czy jest w ogóle jeszcze coś czystego i prawego na tym świecie? ( lekki patos wkradł się w moją wypowiedź ale co tam, niech będzie :) ).
Mimo wszystko wierzę, że jeszcze Polska nie zginęła.

ODPOWIEDZ