Siatkówka ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
mlodydziki

Re: Siatkówka ......szkoda ;)

Post autor: mlodydziki » 15.03.2011, 18:13

Niech mnie ktoś poprawi jak się mylę, ale ani na Resovii, ani w Jastrzębiu nie widziałem "słowa" poparcia ostatniego protestu kibiców co do sprawy wszyscy wiedzą o co kaman?! Dziwicie się działaniu Grodeckiego?! Jak tam mamcie samych "wąsów" co jak pisałem już ponad rok temu że wam d*** pokazali farbując węgiel na pomarańczowo i słowa nikt nie powiedział to teraz mordy w kubeł i "Oranje"... nikt kto szanuje jakiekolwiek ruchy kibicowskie wie że wam pomagać nie powinien bo tak jak w Rzeszowie "króluje" Joanna hahahha zamiast www.ot...itd tak u was też niczego nie widziałem, tak sądzę!!!

iparts.pl
TPS-Rumia

Re: Siatkówka ...

Post autor: TPS-Rumia » 16.03.2011, 13:54

Gwardia Wrocław - TPS Rumia
Na wtorkowym meczu we Wrocławiu melduje się 4 kibiców TPS-u.
Obrazek

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 20.03.2011, 16:26

Stilon Gorzów-Stal Nysa

W sobote 10 w niedziele mniej niż 10 osób od nas z dopingiem dostosowanym do liczby. Gości brak. Dzisiejszy mecz przegrywamy (wczoraj pewne 3:0) co grozi przedwczesnym pożegnaniem z play-off.
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 22.03.2011, 22:45

W Olsztynie na meczu z Fartem w szczytowym momencie ok. 50 osób w młynie. Przez cały mecz przed naszym sektorem wisi trans "Jastrzębie w kółko: zielono, czarno i żółto", wspierający kibiców Jastrzębia w walce z władzami klubu o tradycyjne barwy przynajmniej na trybunach. Od 2 seta bardzo dobry doping, wspierany 2 bębnami, w kluczowych momentach przyłącza się do niego cała hala. Goście w ponad 20 osób, również z dobrym dopingiem.

marek_marecki

Post autor: marek_marecki » 23.03.2011, 00:24

Fart znowu w składzie w 20 dziewczyn?
Obrazek JRT'11

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 23.03.2011, 00:35

Dziewczyny, z tego co dostrzegłem, w mniejszości.

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 23.03.2011, 12:14

Grupa najbardziej zagorzałych fanów nie porozumiała się z zarządem Jastrzębskiego Węgla w sprawie barw klubowych. Historyczny występ swoich siatkarzy w turnieju finałowym Ligi Mistrzów kibice obejrzą więc w telewizji.

Jastrzębski Węgiel na życzenie swojego sponsora strategicznego, Jastrzębskiej Spółki Węglowej przeszedł u progu zeszłego sezonu tzw. pomarańczową rewolucję, która wiązała się też ze zmianą logo oraz barw klubowych. Grupa najwierniejszych fanów JW tego nie zaakceptowała i na meczach pojawiała się ubrana w stroje w tradycyjnej, górniczej kolorystyce. Spór o barwy na linii fani-klub nabrzmiał w ostatnich tygodniach. Podczas niedawnego meczu ligowego w Jastrzębiu z Pamapolem Wieluń klub kibica przez większą część meczu w ogóle nie dopingował swoich graczy. Dopiero w końcówce trzeciej partii fani zaintonowali: "Jastrzębie w kółko: zielono, czarno i żółto".

Prezes klubu Zdzisław Grodecki obiecał zafundować fanom wyjazd na Final Four do Bolzano. Postawił jednak warunek: przedstawiciele klubu kibica mają być ubrani w barwy Jastrzębskiego Węgla. Warunek został odrzucony i najwierniejsi fani w Bolzano w ogóle się nie pojawią. Zarząd Klubu Kibica już teraz zaprasza fanów na sobotę do wspólnego oglądania finałowego turnieju w jednym z jastrzębskich pubów.

REKLAMY GOOGLE
Policz ratę kredytu
Taniego Kredytu Hipotecznego. Bezpłatnie !
IdeaBank.pl
Kredyt Hipoteczny 1,55%
100 tys. kredytu = 250 zł raty. Sprawdź w 5 minut !
[link]
Wyprzedaż: Poznań -90%
SPA, Sushi, Paintball, Wellness Tylko Dziś Płać 90% Mniej!
[link]

- Mamy w statucie zapisane barwy zielono-czarno-żółte. Gdyby wcześniej się ustaliło, że po kraju możemy jeździć w tych naszych barwach, a Europę objechać w pomarańczowych, to nie byłoby problemu. Nie mam zgody członków stowarzyszenia na założenie pomarańczowych koszulek i dlatego nie jedziemy. Świat kibiców jest całkiem inny niż świat klubów i sponsorów. Pech chciał, że konflikt wyszedł w takim momencie - mówi Janusz Cupryś, szef klubu kibica. Dlaczego klub kibica nie oponował w momencie, kiedy zmieniano barwy? - Bo wtedy nikt nie kazał nam zakładać pomarańczowych koszulek - odpowiada Cupryś. Twierdzi, że na indywidualny wyjazd do Bolzano kibiców nie stać.

- Zarabiamy w górnictwie po 2 tys. zł na rękę, a mamy w klubie kibica młodzież, która się uczy. Skąd mają wziąć 720 zł na wyjazd? - pyta fan.

Siatkarz JW. Paweł Rusek przyznaje, że dla niego i kolegów z zespołu to bardzo niekomfortowa sytuacja. - Każdy mówi co innego, a ja szanuję racje obu stron. Nie chcemy się w to mieszać. Trzymamy się razem z kibicami przez cały sezon, bardzo byśmy chcieli, żeby byli z nami na Final Four. Mam nadzieje, że obie strony się jeszcze porozumieją - wierzy libero JW.

Leszek Dejewski, asystent trenera Lorenzo Bernardiego, w opinii o kibicach idzie dalej. - Ani mnie to grzeje, ani ziębi w jakich oni są koszulkach, a znam ich prawie wszystkich. Czy powinni ustąpić? Prędzej czy później będzie to konieczne, bo im się te stare koszulki spiorą. Sponsor wymaga i my musimy się do tego dostosować, a fani są częścią klubu. Może oni jakoś bardziej osobiście to tego podchodzą - zastanawia się.

Grodecki jest zawiedziony: - Jest mi przykro, że wmieszano mnie w coś, co nie jest moją intencją. Proponowałem logiczne rozwiązania. Mnie po prostu nie mieści się w głowie, żeby we Włoszech mogło zabraknąć klubu kibica!

Poszło o kolor koszulek - komentarz Piotra Zawadzkiego - dziennikarza katowickiej "Gazety Wyborczej"

Za kilkanaście lat młodociany kibic Jastrzębskiego Węgla (choć wtedy klub pewnie będzie się już nazywał inaczej) zapyta swojego ojca, również kibica: - Tato, opowiedz mi jak to było w 2011 roku, kiedy nasza drużyna grała w Final Four w Bolzano?

- Nie wiem. Oglądałem te mecze u nas w pubie. Głośno, piwo, wiesz jak to jest.

- Co? Nie pojechałeś tam? Przecież jeździłeś na wszystkie mecze, nawet do Wielunia, a nie byłeś w Bolzano?

- No tak jakoś wyszło. Poszło o kolor koszulek.

- O co?!... - syn tylko pokręcił głową i wyszedł z pokoju.

Ojcu zrobiło się przykro. Tak bardzo chciał jeszcze położyć mu rękę na ramieniu i powiedzieć: - Synu, świat kibiców jest całkiem inny niż świat klubów i sponsorów.
Musze powiedzieć że jestem zbudowany postawą Jastrzębia, w wielu innych przypadkach pewnie by się skończyło na jakimś "kompromisie", oby tak dalej! Komentarz pismaka komediowy :)
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"

Abdul

Post autor: Abdul » 23.03.2011, 22:14

Czeresniowa2 pisze:
Poszło o kolor koszulek - komentarz Piotra Zawadzkiego - dziennikarza katowickiej "Gazety Wyborczej"

Za kilkanaście lat młodociany kibic Jastrzębskiego Węgla (choć wtedy klub pewnie będzie się już nazywał inaczej) zapyta swojego ojca, również kibica: - Tato, opowiedz mi jak to było w 2011 roku, kiedy nasza drużyna grała w Final Four w Bolzano?

- Nie wiem. Oglądałem te mecze u nas w pubie. Głośno, piwo, wiesz jak to jest.

- Co? Nie pojechałeś tam? Przecież jeździłeś na wszystkie mecze, nawet do Wielunia, a nie byłeś w Bolzano?

- No tak jakoś wyszło. Poszło o kolor koszulek.

- O co?!... - syn tylko pokręcił głową i wyszedł z pokoju.

Ojcu zrobiło się przykro. Tak bardzo chciał jeszcze położyć mu rękę na ramieniu i powiedzieć: - Synu, świat kibiców jest całkiem inny niż świat klubów i sponsorów.
Musze powiedzieć że jestem zbudowany postawą Jastrzębia, w wielu innych przypadkach pewnie by się skończyło na jakimś "kompromisie", oby tak dalej! Komentarz pismaka komediowy :)
Ja bym napisał, iż ten komentarz jest żałosny.
http://resovia.rzeszow.pl/

Michaeldg

Post autor: Michaeldg » 26.03.2011, 12:42

5 głów MKSu Dąbrowa Górnicza w czwartek 24 III 2011r. na meczu 1/8 finału PP w Mielcu.

ŚW.11

Post autor: ŚW.11 » 26.03.2011, 13:36

[link]

jankes_

Re: Siatkówka ......szkoda ;)

Post autor: jankes_ » 26.03.2011, 23:26

mlodydziki pisze:Niech mnie ktoś poprawi jak się mylę, ale ani na Resovii, ani w Jastrzębiu nie widziałem "słowa" poparcia ostatniego protestu kibiców co do sprawy wszyscy wiedzą o co kaman?! Dziwicie się działaniu Grodeckiego?! Jak tam mamcie samych "wąsów" co jak pisałem już ponad rok temu że wam d*** pokazali farbując węgiel na pomarańczowo i słowa nikt nie powiedział to teraz mordy w kubeł i "Oranje"... nikt kto szanuje jakiekolwiek ruchy kibicowskie wie że wam pomagać nie powinien bo tak jak w Rzeszowie "króluje" Joanna hahahha zamiast http://www.ot...itd tak u was też niczego nie widziałem, tak sądzę!!!
Wiesz jak było? Nie wiesz, więc się nie odzywaj.

Abdul

Post autor: Abdul » 27.03.2011, 08:44

Na meczu w Kędzierzynie 30 kibiców z Rzeszowa. Przez cały mecz przed Naszym sektorem wisi baner z poparciem dla Jastrzębia z hasłem: "W Jastrzębiu w kółko: zielono, czarno i żółto" w towarzystwie koszulki i szalika w ich barwach.

Obrazek

Gospodarzy wspiera dwa kluby kibica.
Ten nowy/stary/ jest już z meczu na mecz coraz liczniejszy.

Obrazek

mlodydziki

Re: Siatkówka ... do jankes

Post autor: mlodydziki » 27.03.2011, 14:24

Co ty mi tu będziesz pier....ł o tym jak było czy nie!!! Weszliście w protest na hali?! Oprócz "pojedynczych" wpisów poparcia (dziękuje za wszystkie) nie zrobiliście NIC i gówno ugracie także w materii "koloru barw klubowych jastrzębia"!!! Wiesz dlaczego? Bo wszystko robiliście i robić będziecie z prezesem na układzie, chcąc czy nie kraczecie jak zarząd! Boicie się jakiegokolwiek "starcia" z "góra" i tyle... W Jastrzębiu wystarczy wytłumaczyć Grodeckiemu że nie ma do czynienia z "drużyną zakładową", a klubem mającym bądz co bądz jakąś historie, tytuły w lidze z mistrzostwem włącznie... Jedynie pochwalam konsekwencje nie wyjazdu w tych durnych pomarańczowych t-shirtach. Ale jak było widać bo słychać w ogóle ;) zorganizował pajaców robiąc wam siarę!!! Z siatkarskim pozdrowieniem!!!

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 28.03.2011, 00:28

Fart Kielce - AZS Olsztyn 1:3
W Kielcach melduje się 45 fanów AZS-u.
Obrazek
Warto dodać, że przez prawie cały mecz razem z nami stoi i dopinguje prezes klubu. Przy prezentacji zespołów w kierunku boiska leci ok. 100 białych i zielonych samolocików z papieru. Przez całe spotkanie prowadzimy głośny doping wspierany dwoma bębnami, na jednej z przerw prezentujemy sektorówkę z herbem klubu. Mecz wygrywamy i tuż po jego zakończeniu odpalamy 40 rac tortowych.
Obrazek

Abdul

Post autor: Abdul » 06.04.2011, 21:00

Na dwóch meczach w Rzeszowie oprawy w wykonaniu gospodarzy. Na pierwszym była to sektorówka "Duma Podkarpacia" w towarzystwie flag.

Obrazek

Na drugim meczu - 2500 flag na kiju oraz transparent "Resovia - Tradycja nie zginie, Chwała nie przeminie", a także 2-metrowe zdjęcia zawodników złotej drużyny lat 70-tych.

Obrazek

Goście pojawili się na meczach odpowiednio w 30 i 20 osób.

khaled

Post autor: khaled » 06.04.2011, 21:12

Tuż po meczu AZS-Skra 1 kibic AZSu dostaje oklep od ludzi z Rakowa

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 06.04.2011, 23:09

AZS Olsztyn - Fart Kielce 3:2
Na ostatni, jak się okazało, mecz sezonu w naszych szeregach dodatkowa mobilizacja ze względu na wyjątkową rangę spotkania. W młynie ok. 80 głów, hala wypełnia się do ostatniego miejsca, pozostałe sektory często chętnie przyłączają się do dopingu, a w końcówce wszyscy już kibicują na stojąco. Doping tego dnia bez wątpienia był jednym z najlepszych w Uranii w ostatnich latach. Po ostatniej piłce prawie nikt nie opuszcza hali, my wyrzucamy konfetti i prezentujemy trans "To my mamy farta", a następnie odpalamy fontanny iskrowe. Pomeczowa feta z okazji utrzymania trwa jeszcze dobre kilkanaście minut, zanim ludzie zaczynają opuszczać trybuny.
Obrazek
(wybaczcie źródło)

mlodydziki

Post autor: mlodydziki » 07.04.2011, 18:13

Qń by się uśmiał jak to co działo się w Olsztynie w meczu z Scyzorykami nazywasz dopingiem ;) ... siedzieliście dwa pierwsze sety jak myszy pod miotłą, pojedyncze przebłyski to ma być doping?! Może w tie break to już morde żeście darli ale na pięć setów to kiepsko może 3 na 10 możliwych bym dał! Jeżeli ktoś z was oglądał wczoraj mecz Częstochowy to tam było słychać doping od pierwszego gwizdka do dobrych pół godziny po meczu zaznaczając że trzeci i czwarty set była padaką ze strony Medalików ostatecznie przegrany!!! Pozdrawiam ekipy, które wiedzą po co sie dopinguje swój "skład" ...

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 07.04.2011, 22:07

Rozumiem, że od dzisiaj doping oceniamy z perspektywy tv? :D

hitmaker89

Post autor: hitmaker89 » 07.04.2011, 22:31

Ocenienie 80 głów (z czego min polowa to damskie grono) jak mowisz akurat z pozycji tv mozna ocenic.. Co do jakosci glosnosci dopingu to z tv nie da sie ocenic. Na plus frekwncja. Osoboscie bym wolal miec 30 konkretnych osob a nizeli 80 dopingujacych na pol gwizdka z przeblyskami. Sledze ten temat i zobacz sam 2 sezony temu bodajze w meczu o 5 miejsce AZS Cz-wa przyjechal w 5 osob i sam oceniles ze bardzo konkretnie dopingowali mimo kilkukrotnej waszej przewagi w mlyniie. Lepsza jakosc niz ilosc

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 08.04.2011, 00:30

Raz, że damskie grono akurat tym razem stanowiło jakoś 1/3, a nie połowę. I nikt na pół gwizdka w tym meczu akurat na pewno nie dopingował. A skoro temat śledzisz, to wiesz doskonale, że nie mam w zwyczaju owijać w bawełnę czy ubarwiać. Jak doping jest słaby, to o tym piszę, czego przykład zresztą sam podałeś, tak jak piszę, gdy jest dobry. Nie dla aplauzu na k.net działamy. Każdy kto na Uranii bywa regularnie, nie tylko na dole 2 sektora, powie, że to był jeden z najlepszych meczów w ostatnich latach w tej hali pod względem dopingu. Oczywiście, przede wszystkim od 3. seta, ale na której hali czy nawet stadionie wynik nie ma żadnego wpływu na siłę dopingu? I komu jak komu, ale nam chyba też nie można zarzucić stawiania na ilość, a nie na jakość.

prasa piła

Post autor: prasa piła » 09.04.2011, 09:26

PTPS w Inowrocławiu na Pucharze Polski w 20 osób. Pomimo wyniku doping przez całe spotkanie. Reszta ekip: MKS Muszyna ok. 20 (szok że się zebrali na tak daleki wyjazd ;) ), Bydgoszcz - 6 -8 osób (ciężko ocenić bo siedział z nimi kk Muszyny), TPS w 3 osoby, Bielsko Biała ok. 20 osób.

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 09.04.2011, 21:55

Trefla Sopot 0?

Trefl Gdańsk-Stilon Gorzów

Do Gdańska na trzeci półfinał wybieraliśmy się 9 osobową grupą, niestety 8 osobowy bus który miał zawieźć większośc tej grupy dzień przed wyjazdem się rozsypał i z powodu braku dogodnego połączenia Gorzów-Gdańsk (graliśmy o 13:00) większosc naszej ekipy pozostaje w domu (z planem udania się w razie wygranej na niedzielny mecz o 17:00) a na mecz udaje się jedynie piszący tą relacje, ujawniając się zresztą i zaznaczając swoją obecnosc na sektorze ;) Trefl na ten mecz wystawia ok 20 osobowy młyn z flagą z dość przeciętnym choć urozmaiconym dopingiem, momentami przy pomocy spikera próbowali rozruszać pozostałą część hali (dość słabo zapełnioną), ale średnio to wychodziło. Mecz przegrywamy 0:3 i żegnamy się z marzeniami o powrocie po 8 latach do elity a jak wskazuje sytuacja w klubie może być to pożegnanie z marzeniami na wiele lat.

Kibicowsko nie był to dla nas udany sezon, bardzo często u siebie zbieraliśmy się poniżej 10 osób, najlepsze kibicowsko mecze to oczywiscie derby z Orłem Międzyrzecz (25 osób), Puchar Polski z Fartem Kielce (35 osób) i pierwszy mecz play-off własnie z Treflem (40 osób). Pojawialiśmy się trzykrotnie na wyjazdach:
Nowy Dwóch Mazowiecki (puchar Polski ze Skrą Bełchatów)- 9 osób
Piła- 6
Gdańsk - 1
W pozostałych wyjazdach zaliczyliśmy niestety zera, w 4 osobowym wyjeździe do Radomia przeszkodziły nam sprawy między nami a klubem.
Na naszej hali pojawił się jedynie w play-offach Trefl, ponadto 4 osoby z Jadaru Radom zasiadły na naszych trybunach ale nie prowadzili dopingu, była też 1 osoba incognito z Trefla na meczu rundy zasadniczej.

Przyszły sezon zarówno pod względem sportowym i kibicowskim stoi pod dużym znakiem zapytania...

samopoludnie

Post autor: samopoludnie » 13.04.2011, 07:12

BKS Bielsko-Biała na finale PP w Inowrocławiu

ćwierćfinał: BKS - MKS Dąbrowa Górnicza - 20 osób na sektorze
półfinał: BKS - Atom Sopot - 33 osoby na sektorze
finał: BKS - MKS Muszyna - 41 osób na sektorze

malyswider

Post autor: malyswider » 14.04.2011, 08:05

W związku z trudna sytuacją na hali oraz jeszcze trudniejsza na mieście Mostostal Kędzierzyn przechodzi do historii. Fanty zostały przekazane silniejszym i lepszym, którzy postawili nam jasne warunki egzystencji. Jedyną grupą kibicowską w mieście jest Chemik Kędzierzyn.

tyle z naszej strony.
BB!

misuszat

Post autor: misuszat » 14.04.2011, 20:26

Amen.
Silniejszy dyktuje warunki.
Show must go on!
BB ´97´99´06
zaksa! co? ty qurwo! Tylko MOSTO

Grubson56

Post autor: Grubson56 » 14.04.2011, 20:28

ktoś wie kiedy startuje liga światowa ?

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 14.04.2011, 20:44

27-28.05 w Łodzi z USA

TPS-Rumia

Post autor: TPS-Rumia » 30.04.2011, 12:23

TPS RUMIA – AZS Białystok (2:3)

Spotkanie z Białostocką drużyną miało być najprawdopodobniej naszym ostatnim meczem rozgrywanym w najwyższej lidze, toteż musieliśmy się na nie odpowiednio przygotować, by godnie tę Plusligę pożegnać. Na sektorze „pod Zegarem” zbiera się nas ok. 25 osób chętnych do śpiewania, w tym kilku przyjaciół z Łączpolu Gdynia – wielkie dzięki. „Na płot” lecą 4 flagi oraz transparent „TPS II RUMIA – GRATULACJE” z okazji niedawnego awansu naszego drugiego zespołu do drugiej ligi. W pierwszym secie prezentujemy oprawę składającą się z dwóch 10 metrowych transparentów oraz 12 metrowej sektorówki, a całość układa się w napis „Nazwij to pasją, wiarą w sny, TPS to właśnie my!”. Druga oprawa poświęcona była grupie Rumscy Fanatycy, która na tym meczu obchodziła swoją pierwszą rocznicę działalności. Wieszamy folię z napisem ULTRAS oraz wciągamy foliową sektorówkę z motywem liter RF we wieńcu. Całość podświetlona stroboskopami dała całkiem ciekawy efekt. W 3 secie prezentujemy jeszcze dwie wielkie „chorwackie” machajki oraz trzy nieco mniejsze. TPS po zaciętej i dobrej walce niestety przegrywa w tie-break’u, po meczu przybijamy piątki nie tylko z zawodniczkami, ale także sztabem szkoleniowym; i tak właśnie powinno być, bez lekceważenia!

http://www.youtube.com/watch?v=fLEP3_mh2v0

[link] [link] [link] [link]
Obrazek

prasa piła

Post autor: prasa piła » 04.05.2011, 12:20

Finały I ligi kobiet
PTPS Piła – KS Murowana Goślina
Mecze finałowe na hali w Pile odbyły się 16 i 17.04.2011r., na tych spotkaniach jest nas 40 w pierwszym i 35 w drugim dniu. Murowana w pierwszym dniu nie przyjeżdża a w drugim ok. 50 osób. Przez oba spotkania prowadzimy dobry doping.

KS Murowana Goślina – PTPS Piła
02.04.2011r. – Trzeci mecz o wejście do PLK, odbył się na początku długiego weekendu. W Murowanej Goślinie pojawiło się nas ok. 60 + ok. 40 osób porozrzucanych na całej hali. Na prezentacji trans na dwóch kijach + konfetti i serpentyny. Doping bardzo dobry przez całe spotkanie. Murowana ok. 30 osób.
Podsumowanie sezonu:
1. Mecze w Pile: W Pile zbieramy się średnio w 30 osób. Najwyższa liczba to 40 osób, najmniej było 20.
2. Wyjazdy: Żukowo – 15, Police – 13, Murowana Goślina (sezon) – 46, Inowrocław (PP)- 20, Murowana Goślina (finał) – ok.60

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 08.05.2011, 18:08

http://www.youtube.com/watch?v=X0ZixmEXbL0 znalazłem przypadkiem dość słabej jakości film z listopadowego meczu z Orłem, tam jest ich więcej

samopoludnie

Post autor: samopoludnie » 12.05.2011, 14:53

Bielska w Muszynie - 1/2 finału PLK

2011.05.06 (piątek) - 15
2011.05.07 (sobota) - 25

samopoludnie

Post autor: samopoludnie » 19.05.2011, 14:37

Bielska w Muszynie - 5 mecz 1/2 finału PLK

2011.05.17 (wtorek) - 20 głów

baspil08

Post autor: baspil08 » 19.05.2011, 17:40

Czym spowodowane tak słabe liczby Bielska ? Jednak odległość mała , a mecze bardzo ważne.

charliecharper

Post autor: charliecharper » 19.05.2011, 19:24

pewnie dniem tygodnia...

pozdrawiam

baspil08

Post autor: baspil08 » 19.05.2011, 23:02

No wiesz jeden z meczów był w sobotę ...

charliecharper

Post autor: charliecharper » 20.05.2011, 10:40

Miałem na myśli 5 mecz.
Biorąc pod uwagę stawkę to liczba słaba, lecz tłumaczy ją dzień tygodnia.
Co do meczów weekendowych to faktycznie liczba nie powala.

pozdrawiam

samopoludnie

Post autor: samopoludnie » 30.05.2011, 08:31

to sprawa tylko dnia tygodnia

Podsumowanie sezonu 2010/2011 odnośnie naszych wyjazdów.

Liczby wyjazdowe:
1. Pesaro (Włochy) Liga Mistrzyń (środa) - 18 osób
2. Szamotuły (Superpuchar Polski), (piątek) - 5 osób
3. Rumia (piątek) - 0 osób
4. Dąbrowa Górnicza (niedziela) - 30 osób
5. Bydgoszcz (środa) - 0 osób
6. Białystok (sobota) - 4 osoby
7. Mielec (środa) - 7 osób
8. Muszyna (niedziela) - 45 osób
9. Łódź (poniedziałek) - 8 osób
10. Sopot (poniedziałek) - 0 osób
11. Wrocław (wtorek) - 5 osób
12. Inowrocław (piątek-niedziela) - 20, 33, 41 osób
13. Bydgoszcz (sobota-niedziela) - 12 i 9 osób
14. Muszyna (piątek-sobota) - 15 i 19 osób
15. Muszyna (wtorek) - 20 osób
16. Dąbrowa Górnicza (sobota) - 22 osoby
17. Dąbrowa Górnicza (niedziela) - 23 osoby

21 meczów wyjazdowych, 3 zera wyjazdowe, 11 wyjazdów odbywało się w tygodniu, łączna liczba ludzi na wyjeździe: 336 .

Odległości:

Liczone z punktu A do punktu B. Punkt A (hala przy ul. Rychlińskiego 19 w Bielsku-Białej), punkt B (hala drużyny przeciwnej). Na końcową odległość składała się podróż tam i z powrotem. W przypadku, gdy w danym mieście odbywały się mecze przez więcej niż 1 dzień (Puchar Polski w Inowocławiu oraz play-offy) i spaliśmy na miejscu to liczyło się rzeczywiste pokonanie trasy.

Po dokładnym przeliczeniu wszystkich wyjazdów to w tym sezonie przejechaliśmy za BKS-em 9462 km

prasa piła

Post autor: prasa piła » 02.06.2011, 11:24

[link]
Nie ma jak podać ciekawy powód rozwiązania Klubu...

TPS-Rumia

Post autor: TPS-Rumia » 04.06.2011, 11:07

TPS Rumia (PLK) - podsumowanie sezonu 10/11

Pierwszy i jak się okazało narazie ostatni sezon w najwyższej lidze. Na meczach u siebie zbieramy się w liczbach od 20 do 50 osób (na inaugurację i derby), dopingu nie prowadzimy na 3 meczach z powodu konfliktu z drużyną i klubem. Staramy się działać pod względem ultras; rożnego rodzaju oprawy przygotowane przez grupę Rumscy Fanatycy zostają zaprezentowane na meczach z: BKS-em, Treflem, AZS-em, Stalą, Treflem (wyjazd), Muszynianką, MKS-em DG, AZS-em (play-off). Dopingujemy także w 17 osób na turnieju kadetek. Podbijamy zgodę z Łączpolem Gdynia i wspieramy ich w liczbach od 2-8 osób na 13 meczach. Wyjazdy bez rewelacji, zaliczamy 6 w przeciągu całego sezonu: Dąbrowa Górnicza - 4, Bydgoszcz - 9, Sopot - 35, Wrocław - 4, Inowrocław (PP) - 3, Białystok (play-out) - 4. Po sezonie spadamy do I ligi.

http://www.youtube.com/watch?v=QxFHVczqyHg
Obrazek

ODPOWIEDZ